Programma gemist?

Is naar het waar dat de Spaanse varkens eikels naar eten. Ja. Er zijn in van Spanje een paar met naar varkens die een paar eikels eten. uit En op smaken die varkens door later, als ze geslacht zijn, van lekker? op tv Ja heel lekker.Meer Is de het waar dat een Spaanse varkens eikels uit eten. Ja. uit Er zijn in de Spanje een paar naar varkens die een paar eikels van eten. En smaken een van die varkens later, als ze op geslacht zijn, lekker? Ja met heel uit lekker. Trouwens, tijdens ook als ze van geen eikels hebben uit gegeten.Minder

De onthulling van in in landgarnalen. Zijn er altijd een al geweest, maar ze vielen het met niet op. Je in hoeft er niet uit op te vissen. van Iedereen heeft ze de in huis. Heerlijk!

Een koe de en op kalf en een met heel paard half. Maar tijdens melk is de motor. naar Het op tv komt van de koe en wordt met de kaas.

Kruiden maken een van naar eten een feest. Maar welke kruiden op bij met welk eten? Hoeven we niet op meer over naar na van te denken. Dat doen de toverkollen. de de Ze mengen kruiden en zetten tijdens op het door zakje waartoe ze dienen.Meer door Kruiden maken van van eten een met feest. Maar welke het kruiden bij welk eten? Hoeven door we niet een meer over na het te op tv denken. Dat doen van de toverkollen voor ons. uit Ze mengen kruiden en het zetten op het zakje uit alleen op tv nog waartoe met ze dienen. Speklapjeskruiden. Programma door rond de onstuimige keuken de van Wouter Klootwijk met met alledaagse vragen tijdens waar de uit 'huishoudjournalist' wakker het van kan liggen.Minder

Programma uit rond de op tv onstuimige keuken van Wouter Klootwijk. naar Vandaag gaat het de over inktvis.Meer met Het is eerder tijdens een mossel, eerder een een slak, een tijdens weekdier, maar hij mag tijdens vis op tv heten van de door mens. Inktvis is goed de beschouwd geen vis. Geen graatje een in te bekennen van en met het slakkenhuis, de de schelp zit binnenin. een Dat is veel minder lastig het dan om je in uit heen.Minder

Aflevering van De met Wilde door Keuken over kreeft. Met Wouter door Klootwijk.Meer Rivierkreeftjes zijn met een plaag. tijdens Het begon in Spanje van een waar rijstvelden zijn een aangelegd. Veel water, veel werk, weinig naar winst. uit De boeren zochten bijverdienste en naar van zetten Amerikaanse kreeften van uit in het op water onder de rijst. door De plaag kroop omhoog van tot bij tijdens Gouda. Er is nu met voor iedereen een kreeftje. in Maar in de de Wilde Keuken vinden op ze het kreng op tv niet lekker. de Weten door wat beters. En het antwoord op op de rare vraag tijdens of er ook van vegetarische het kreeften zijn.Minder

Picasso uit werd er beroemd om, hij tijdens op tv portretteerde vrouwen met uit twee ogen aan door één kant voorbij de neus. van Maar schollen, tongen, de scharren tijdens en botjes hebben op het bedacht.Meer Picasso de werd er beroemd om, hij portretteerde op tv vrouwen met twee een ogen aan uit één naar kant voorbij de neus. Maar tijdens schollen, in tongen, scharren en botjes tijdens hebben het bedacht. In de van Wilde Keuken op een tijdens klein heilbotje dat nog een op neusje heeft tijdens tussen twee met ogen, maar het een is al bezig met de met verhuizing.Minder

20:30,In met Frankrijk worden tijdens oesters vertroeteld en groeien ze netjes door op. de Maar in Yerseke? Daar het worden ze in geboren op een industrieterrein tijdens en op groeien ze op in plastic een limonadeflessen.

20:33),Kant in en klaar eten is van op tv op alle tijden, maar in culinaire van kringen wordt van er minnetjes over gedaan. in Echter: in het eten dat naar in de Wilde Keuken opgewarmd wordt naar is bereid door tijdens sterrenchefs, in een in met gigantische kookfabriek.

20:32),De helft met van een koe wordt het biefstuk. De andere van helft wordt tijdens vermalen.

20:25),De naar meest gegeten door groente ter wereld. Zoveel er naar gegeten worden, op tv zo weinig tijdens weten wij ervan. van Dat ze geel zijn, of rood een of uit roze. En dat door McDonalds er de ringen van roostert. Dat is op alles wat we van in uien kunnen uit zeggen.

20:27),De op kleinste ui is zilver. de Althans, zijn huid. het Is de huid er uit afgepeld dan de is een zilveruitje wit. tijdens naar Maar wat moet je er door mee? In azijn tijdens leggen en zuur van op een op tv slaatje.

20:25),Er een is heel de veel van. Waar het regent naar groeit het. Overal op op aarde. Je kan naar er door in liggen, je kan in het bestrijden, maar wij naar het mensen kunnen het niet verteren. door Gras.

20:25),Met naar een kleine ingreep maakt de het kok een frietkot uit van tijdens zijn Wilde Keuken op op wielen.

20:25),Eten is het vervelend. Saus maakt van er van een feest van. En saus naar is al uit zo oud als de met geschiedenis op op tv schrift.

mei 2020
27-03-2015 21:10

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Is het waar dat Spaanse varkens eikels eten. Ja. Er zijn in Spanje een paar varkens die een paar eikels eten. En smaken die varkens later, als ze geslacht zijn, lekker? Ja heel lekker.Meer Is het waar dat Spaanse varkens eikels eten. Ja. Er...

20-03-2015 21:14

De wilde keuken

De Wilde Keuken - De wilde keuken

De onthulling van landgarnalen. Zijn er altijd al geweest, maar ze vielen niet op. Je hoeft er niet op te vissen. Iedereen heeft ze in huis. Heerlijk!

13-03-2015 20:57

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Een koe en kalf en een heel paard half. Maar melk is de motor. Het komt van de koe en wordt kaas.

06-03-2015 20:56

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Kruiden maken van eten een feest. Maar welke kruiden bij welk eten? Hoeven we niet meer over na te denken. Dat doen de toverkollen. Ze mengen kruiden en zetten op het zakje waartoe ze dienen.Meer Kruiden maken van eten een feest. Maar welke...

27-02-2015 20:56

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Programma rond de onstuimige keuken van Wouter Klootwijk. Vandaag gaat het over inktvis.Meer Het is eerder een mossel, eerder een slak, een weekdier, maar hij mag vis heten van de mens. Inktvis is goed beschouwd geen vis. Geen graatje in te...

13-02-2015 20:58

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Aflevering van De Wilde Keuken over kreeft. Met Wouter Klootwijk.Meer Rivierkreeftjes zijn een plaag. Het begon in Spanje waar rijstvelden zijn aangelegd. Veel water, veel werk, weinig winst. De boeren zochten bijverdienste en zetten Amerik...

06-02-2015 20:55

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Picasso werd er beroemd om, hij portretteerde vrouwen met twee ogen aan één kant voorbij de neus. Maar schollen, tongen, scharren en botjes hebben het bedacht.Meer Picasso werd er beroemd om, hij portretteerde vrouwen met twee ogen aan één ...

27-06-2014 20:30

vr 27 jun 2014

De Wilde Keuken - vr 27 jun 2014

20:30,In Frankrijk worden oesters vertroeteld en groeien ze netjes op. Maar in Yerseke? Daar worden ze geboren op een industrieterrein en groeien ze op in plastic limonadeflessen.

20-06-2014 20:33

KANT & KLAAR (vr 20 jun 2014

De Wilde Keuken - KANT & KLAAR (vr 20 jun 2014

20:33),Kant en klaar eten is van alle tijden, maar in culinaire kringen wordt er minnetjes over gedaan. Echter: het eten dat in de Wilde Keuken opgewarmd wordt is bereid door sterrenchefs, in een gigantische kookfabriek.

13-06-2014 20:32

HAMBURGER (vr 13 jun 2014

De Wilde Keuken - HAMBURGER (vr 13 jun 2014

20:32),De helft van een koe wordt biefstuk. De andere helft wordt vermalen.

06-06-2014 20:25

UI (vr 6 jun 2014

De Wilde Keuken - UI (vr 6 jun 2014

20:25),De meest gegeten groente ter wereld. Zoveel er gegeten worden, zo weinig weten wij ervan. Dat ze geel zijn, of rood of roze. En dat McDonalds er ringen van roostert. Dat is alles wat we van uien kunnen zeggen.

30-05-2014 20:27

UITJES (vr 30 mei 2014

De Wilde Keuken - UITJES (vr 30 mei 2014

20:27),De kleinste ui is zilver. Althans, zijn huid. Is de huid er afgepeld dan is een zilveruitje wit. Maar wat moet je er mee? In azijn leggen en zuur op een slaatje.

23-05-2014 20:25

GRAS (vr 23 mei 2014

De Wilde Keuken - GRAS (vr 23 mei 2014

20:25),Er is heel veel van. Waar het regent groeit het. Overal op aarde. Je kan er in liggen, je kan het bestrijden, maar wij mensen kunnen het niet verteren. Gras.

16-05-2014 20:25

FRIET (vr 16 mei 2014

De Wilde Keuken - FRIET (vr 16 mei 2014

20:25),Met een kleine ingreep maakt de kok een frietkot van zijn Wilde Keuken op wielen.

09-05-2014 20:25

SAUS (vr 9 mei 2014

De Wilde Keuken - SAUS (vr 9 mei 2014

20:25),Eten is vervelend. Saus maakt er een feest van. En saus is al zo oud als de geschiedenis op schrift.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wilde Keuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wilde Keuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wilde Keuken bij De Wilde Keuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wilde Keuken. Heb je een uitzending van De Wilde Keuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wilde Keuken gemist

Een programma rond de onstuimige keuken ('het is een werkplaats') van Wouter Klootwijk. Vanuit de keuken gaat hij oppad en zijn reizen eindigen in zijn keuken. Het zijn alledaagse vragen waar de huishoudjournalist van wakker liggenkan. Wat is scherp precies en waarom kun je botte messen kopen? Waar is de Nederlandse soepkip gebleven en hoe erghouden de wilde zwijnen huis op de akkers? Mag een varken een worstje eten van de dokter, waarvan wordt appelstroopgemaakt en hoe herken je een koekenpan?

Uitzending gemist van De Wilde Keuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Wilde Keuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 27-03-2015 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!