Programma gemist?

Is het het waar dat Spaanse varkens de eikels eten. Ja. met Er zijn in naar naar Spanje een paar varkens die een tijdens paar eikels naar eten. En smaken de die varkens later, op als ze het geslacht zijn, lekker? Ja door heel lekker.Meer Is het met waar dat Spaanse op tv de varkens eikels eten. tijdens Ja. Er zijn in Spanje een een paar varkens van die een paar in eikels eten. En in smaken die varkens de later, als het ze geslacht zijn, lekker? Ja het heel lekker. van Trouwens, ook op tv als ze door geen eikels hebben door gegeten.Minder

De onthulling een van op tv landgarnalen. Zijn er altijd al tijdens geweest, met maar ze vielen niet op. Je de hoeft uit er niet op te vissen. door Iedereen op heeft ze met in huis. Heerlijk!

Een een koe en kalf en door een het heel paard half. Maar melk een is de motor. Het tijdens komt van de tijdens op tv koe en wordt door kaas.

Kruiden maken op van eten door een feest. Maar welke op kruiden uit bij welk eten? Hoeven tijdens we niet meer over het na te denken. het Dat doen door de toverkollen. in Ze mengen kruiden en op zetten op op tv het zakje waartoe tijdens ze dienen.Meer Kruiden maken van met eten een feest. de Maar welke kruiden de bij welk eten? het Hoeven we niet meer op over een na te denken. Dat doen een de toverkollen voor van ons. Ze mengen de kruiden door en zetten met op het zakje alleen naar nog waartoe ze dienen. Speklapjeskruiden. in Programma tijdens rond de het onstuimige keuken van Wouter Klootwijk met met alledaagse vragen waar het de 'huishoudjournalist' wakker tijdens van naar kan liggen.Minder

Programma rond de het onstuimige keuken op tv van in Wouter Klootwijk. Vandaag gaat het een over het inktvis.Meer Het is van eerder een mossel, eerder op tv een slak, een weekdier, maar van hij tijdens mag vis heten het van de door mens. Inktvis is goed het beschouwd geen vis. Geen graatje een in te bekennen naar op en het slakkenhuis, op tv de schelp zit binnenin. tijdens Dat is naar veel minder lastig dan om uit je tijdens heen.Minder

Aflevering op tv van De met Wilde Keuken over kreeft. Met de Wouter van Klootwijk.Meer Rivierkreeftjes zijn een plaag. van Het begon in de Spanje waar uit rijstvelden zijn aangelegd. op tv Veel water, veel werk, het weinig winst. De op boeren zochten bijverdienste de en zetten Amerikaanse kreeften in uit in het het water op tv onder de het rijst. De plaag kroop omhoog tot het bij tijdens Gouda. Er is nu voor uit iedereen een kreeftje. van Maar in de uit Wilde Keuken in vinden met ze het kreng niet lekker. op tv Weten wat uit beters. En het antwoord het op de van rare vraag met of er ook een vegetarische kreeften zijn.Minder

Picasso op werd er beroemd om, hij op portretteerde met vrouwen met door twee ogen aan één kant door voorbij de neus. Maar door schollen, tongen, een scharren en botjes door hebben het op tv bedacht.Meer Picasso tijdens werd er beroemd in om, hij portretteerde vrouwen met tijdens twee naar ogen aan één op kant voorbij de neus. Maar in schollen, tongen, scharren op en botjes naar hebben het bedacht. tijdens In de Wilde een Keuken een klein heilbotje een dat nog een naar neusje heeft tussen twee een ogen, maar tijdens het is tijdens al bezig met de met verhuizing.Minder

20:30,In Frankrijk het worden oesters vertroeteld uit en naar groeien ze netjes de op. Maar in uit Yerseke? Daar worden door ze geboren op een industrieterrein en uit in groeien ze op het in plastic limonadeflessen.

20:33),Kant met en klaar eten is met van alle tijden, maar naar in culinaire kringen uit wordt er naar minnetjes over gedaan. tijdens Echter: het op eten dat in de Wilde in Keuken opgewarmd wordt naar is bereid een door sterrenchefs, in de een gigantische van kookfabriek.

20:32),De helft van uit een koe wordt op biefstuk. tijdens De andere van helft wordt vermalen.

20:25),De meest gegeten in groente ter wereld. op tv van Zoveel er gegeten worden, van zo weinig weten tijdens wij ervan. Dat een ze geel zijn, naar of rood of roze. in En een dat McDonalds er ringen van roostert. een Dat is alles naar wat van we van uien kunnen op tv zeggen.

20:27),De kleinste een ui is zilver. in Althans, zijn huid. Is met de huid een er een afgepeld dan is een de zilveruitje wit. Maar wat moet op tv je er mee? van in In azijn leggen de en zuur op een het slaatje.

20:25),Er de is heel veel de van. Waar het een regent groeit naar het. Overal op door aarde. Je kan er in liggen, op je het kan het bestrijden, maar naar wij mensen kunnen het van met niet verteren. Gras.

20:25),Met een het kleine ingreep maakt de een op tv kok een frietkot van tijdens zijn Wilde in Keuken op wielen.

20:25),Eten is een vervelend. Saus een maakt er uit een feest van. En saus naar is al zo oud op tv als op tv de geschiedenis op de schrift.

september 2021
27-03-2015 21:10

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Is het waar dat Spaanse varkens eikels eten. Ja. Er zijn in Spanje een paar varkens die een paar eikels eten. En smaken die varkens later, als ze geslacht zijn, lekker? Ja heel lekker.Meer Is het waar dat Spaanse varkens eikels eten. Ja. Er...

20-03-2015 21:14

De wilde keuken

De Wilde Keuken - De wilde keuken

De onthulling van landgarnalen. Zijn er altijd al geweest, maar ze vielen niet op. Je hoeft er niet op te vissen. Iedereen heeft ze in huis. Heerlijk!

13-03-2015 20:57

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Een koe en kalf en een heel paard half. Maar melk is de motor. Het komt van de koe en wordt kaas.

06-03-2015 20:56

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Kruiden maken van eten een feest. Maar welke kruiden bij welk eten? Hoeven we niet meer over na te denken. Dat doen de toverkollen. Ze mengen kruiden en zetten op het zakje waartoe ze dienen.Meer Kruiden maken van eten een feest. Maar welke...

27-02-2015 20:56

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Programma rond de onstuimige keuken van Wouter Klootwijk. Vandaag gaat het over inktvis.Meer Het is eerder een mossel, eerder een slak, een weekdier, maar hij mag vis heten van de mens. Inktvis is goed beschouwd geen vis. Geen graatje in te...

13-02-2015 20:58

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Aflevering van De Wilde Keuken over kreeft. Met Wouter Klootwijk.Meer Rivierkreeftjes zijn een plaag. Het begon in Spanje waar rijstvelden zijn aangelegd. Veel water, veel werk, weinig winst. De boeren zochten bijverdienste en zetten Amerik...

06-02-2015 20:55

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Picasso werd er beroemd om, hij portretteerde vrouwen met twee ogen aan één kant voorbij de neus. Maar schollen, tongen, scharren en botjes hebben het bedacht.Meer Picasso werd er beroemd om, hij portretteerde vrouwen met twee ogen aan één ...

27-06-2014 20:30

vr 27 jun 2014

De Wilde Keuken - vr 27 jun 2014

20:30,In Frankrijk worden oesters vertroeteld en groeien ze netjes op. Maar in Yerseke? Daar worden ze geboren op een industrieterrein en groeien ze op in plastic limonadeflessen.

20-06-2014 20:33

KANT & KLAAR (vr 20 jun 2014

De Wilde Keuken - KANT & KLAAR (vr 20 jun 2014

20:33),Kant en klaar eten is van alle tijden, maar in culinaire kringen wordt er minnetjes over gedaan. Echter: het eten dat in de Wilde Keuken opgewarmd wordt is bereid door sterrenchefs, in een gigantische kookfabriek.

13-06-2014 20:32

HAMBURGER (vr 13 jun 2014

De Wilde Keuken - HAMBURGER (vr 13 jun 2014

20:32),De helft van een koe wordt biefstuk. De andere helft wordt vermalen.

06-06-2014 20:25

UI (vr 6 jun 2014

De Wilde Keuken - UI (vr 6 jun 2014

20:25),De meest gegeten groente ter wereld. Zoveel er gegeten worden, zo weinig weten wij ervan. Dat ze geel zijn, of rood of roze. En dat McDonalds er ringen van roostert. Dat is alles wat we van uien kunnen zeggen.

30-05-2014 20:27

UITJES (vr 30 mei 2014

De Wilde Keuken - UITJES (vr 30 mei 2014

20:27),De kleinste ui is zilver. Althans, zijn huid. Is de huid er afgepeld dan is een zilveruitje wit. Maar wat moet je er mee? In azijn leggen en zuur op een slaatje.

23-05-2014 20:25

GRAS (vr 23 mei 2014

De Wilde Keuken - GRAS (vr 23 mei 2014

20:25),Er is heel veel van. Waar het regent groeit het. Overal op aarde. Je kan er in liggen, je kan het bestrijden, maar wij mensen kunnen het niet verteren. Gras.

16-05-2014 20:25

FRIET (vr 16 mei 2014

De Wilde Keuken - FRIET (vr 16 mei 2014

20:25),Met een kleine ingreep maakt de kok een frietkot van zijn Wilde Keuken op wielen.

09-05-2014 20:25

SAUS (vr 9 mei 2014

De Wilde Keuken - SAUS (vr 9 mei 2014

20:25),Eten is vervelend. Saus maakt er een feest van. En saus is al zo oud als de geschiedenis op schrift.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wilde Keuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wilde Keuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wilde Keuken bij De Wilde Keuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wilde Keuken. Heb je een uitzending van De Wilde Keuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wilde Keuken gemist

Een programma rond de onstuimige keuken ('het is een werkplaats') van Wouter Klootwijk. Vanuit de keuken gaat hij oppad en zijn reizen eindigen in zijn keuken. Het zijn alledaagse vragen waar de huishoudjournalist van wakker liggenkan. Wat is scherp precies en waarom kun je botte messen kopen? Waar is de Nederlandse soepkip gebleven en hoe erghouden de wilde zwijnen huis op de akkers? Mag een varken een worstje eten van de dokter, waarvan wordt appelstroopgemaakt en hoe herken je een koekenpan?

Uitzending gemist van De Wilde Keuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Wilde Keuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 27-03-2015 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!