Programma gemist?

Is op tv het waar dat Spaanse een varkens eikels eten. Ja. door Er op zijn in op Spanje een paar varkens die door een paar eikels eten. op En smaken die naar varkens in later, als ze geslacht zijn, in lekker? Ja op tv heel lekker.Meer Is het uit waar dat een Spaanse varkens eikels eten. naar tijdens Ja. Er zijn met in Spanje een paar varkens met die een door paar eikels eten. En smaken door een die varkens later, naar als ze geslacht op zijn, lekker? Ja het heel lekker. Trouwens, ook als ze het geen eikels hebben op tv door gegeten.Minder

De met onthulling van landgarnalen. Zijn door er altijd al op geweest, in maar ze vielen niet een op. Je hoeft er niet uit op op te vissen. Iedereen het heeft ze in huis. met Heerlijk!

Een koe en een kalf en een op heel paard naar half. Maar op tv melk is de motor. het Het op komt van de koe en op wordt de kaas.

Kruiden maken van door naar eten een feest. tijdens Maar welke kruiden bij een welk eten? Hoeven van we niet het meer over na te met denken. Dat doen de naar toverkollen. Ze met mengen kruiden door en zetten op de het zakje waartoe door ze dienen.Meer Kruiden maken van eten op een feest. Maar door welke van kruiden bij welk eten? het Hoeven door we niet meer over na te uit denken. Dat op doen de uit toverkollen voor ons. Ze een mengen kruiden en een zetten op het tijdens zakje door alleen nog waartoe ze het dienen. Speklapjeskruiden. Programma rond op de onstuimige uit keuken van Wouter Klootwijk een met door alledaagse vragen waar de met 'huishoudjournalist' wakker uit van kan liggen.Minder

Programma rond in de onstuimige naar keuken van de Wouter Klootwijk. Vandaag gaat het over tijdens inktvis.Meer Het is met eerder een door mossel, door eerder een slak, een weekdier, maar met naar hij mag vis heten van de door mens. het Inktvis is goed beschouwd geen door vis. Geen van graatje in te door bekennen met en het slakkenhuis, door de schelp zit binnenin. Dat met is veel minder uit lastig dan om je de naar heen.Minder

Aflevering met van De het Wilde Keuken over kreeft. Met Wouter naar Klootwijk.Meer Rivierkreeftjes door zijn een plaag. Het een begon in door Spanje waar uit rijstvelden zijn van aangelegd. Veel water, veel werk, uit weinig winst. een De boeren zochten van bijverdienste en op zetten Amerikaanse kreeften door uit in het door water onder de rijst. van De plaag kroop omhoog tot de het bij Gouda. Er is nu voor uit iedereen een een kreeftje. Maar in de uit Wilde Keuken vinden door ze het kreng door tijdens niet lekker. Weten wat beters. het En van het antwoord op de het rare vraag of er ook het vegetarische kreeften met zijn.Minder

Picasso werd tijdens er beroemd om, op hij het portretteerde vrouwen met met twee ogen aan één kant een voorbij de een neus. Maar schollen, tongen, scharren een en tijdens botjes hebben het bedacht.Meer Picasso op werd met er beroemd om, hij portretteerde het vrouwen met met twee ogen aan één uit op tv kant voorbij de uit neus. Maar schollen, tongen, scharren van en botjes hebben op tv het op bedacht. In de Wilde op tv Keuken een klein heilbotje tijdens dat nog een neusje door heeft tussen tijdens twee op tv ogen, maar het is de al bezig met de in verhuizing.Minder

20:30,In uit Frankrijk worden oesters vertroeteld en de uit groeien ze netjes de op. Maar in Yerseke? naar Daar worden ze geboren naar op een industrieterrein de en groeien ze op de in plastic van limonadeflessen.

20:33),Kant en klaar in eten is van in de alle tijden, maar in uit culinaire kringen wordt van er minnetjes de over gedaan. Echter: het eten dat met in tijdens de Wilde Keuken opgewarmd naar wordt is bereid een door sterrenchefs, de in een met gigantische kookfabriek.

20:32),De helft van met een koe tijdens wordt biefstuk. naar De andere helft de wordt vermalen.

20:25),De op meest gegeten op tv groente ter wereld. Zoveel het er gegeten in worden, zo weinig weten wij van ervan. Dat ze geel op zijn, door of rood in of roze. En dat in McDonalds er ringen van roostert. in Dat is de alles wat de we van uien kunnen het zeggen.

20:27),De in kleinste ui een is zilver. Althans, zijn huid. van Is de huid van er afgepeld naar dan is een op tv zilveruitje wit. de Maar wat moet je er mee? door In azijn tijdens leggen uit en zuur op een in slaatje.

20:25),Er is een heel veel het van. Waar het door regent groeit het. Overal uit op de aarde. Je kan er in het liggen, je kan in het in bestrijden, maar wij mensen kunnen naar het niet verteren. met Gras.

20:25),Met een een kleine ingreep door maakt de kok een frietkot van met van zijn Wilde Keuken op op tv wielen.

20:25),Eten een is vervelend. Saus maakt er tijdens de een feest van. En saus is naar al naar zo oud als de uit geschiedenis op het schrift.

januari 2019
27-03-2015 21:10

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Is het waar dat Spaanse varkens eikels eten. Ja. Er zijn in Spanje een paar varkens die een paar eikels eten. En smaken die varkens later, als ze geslacht zijn, lekker? Ja heel lekker.Meer Is het waar dat Spaanse varkens eikels eten. Ja. Er...

20-03-2015 21:14

De wilde keuken

De Wilde Keuken - De wilde keuken

De onthulling van landgarnalen. Zijn er altijd al geweest, maar ze vielen niet op. Je hoeft er niet op te vissen. Iedereen heeft ze in huis. Heerlijk!

13-03-2015 20:57

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Een koe en kalf en een heel paard half. Maar melk is de motor. Het komt van de koe en wordt kaas.

06-03-2015 20:56

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Kruiden maken van eten een feest. Maar welke kruiden bij welk eten? Hoeven we niet meer over na te denken. Dat doen de toverkollen. Ze mengen kruiden en zetten op het zakje waartoe ze dienen.Meer Kruiden maken van eten een feest. Maar welke...

27-02-2015 20:56

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Programma rond de onstuimige keuken van Wouter Klootwijk. Vandaag gaat het over inktvis.Meer Het is eerder een mossel, eerder een slak, een weekdier, maar hij mag vis heten van de mens. Inktvis is goed beschouwd geen vis. Geen graatje in te...

13-02-2015 20:58

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Aflevering van De Wilde Keuken over kreeft. Met Wouter Klootwijk.Meer Rivierkreeftjes zijn een plaag. Het begon in Spanje waar rijstvelden zijn aangelegd. Veel water, veel werk, weinig winst. De boeren zochten bijverdienste en zetten Amerik...

06-02-2015 20:55

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Picasso werd er beroemd om, hij portretteerde vrouwen met twee ogen aan één kant voorbij de neus. Maar schollen, tongen, scharren en botjes hebben het bedacht.Meer Picasso werd er beroemd om, hij portretteerde vrouwen met twee ogen aan één ...

27-06-2014 20:30

vr 27 jun 2014

De Wilde Keuken - vr 27 jun 2014

20:30,In Frankrijk worden oesters vertroeteld en groeien ze netjes op. Maar in Yerseke? Daar worden ze geboren op een industrieterrein en groeien ze op in plastic limonadeflessen.

20-06-2014 20:33

KANT & KLAAR (vr 20 jun 2014

De Wilde Keuken - KANT & KLAAR (vr 20 jun 2014

20:33),Kant en klaar eten is van alle tijden, maar in culinaire kringen wordt er minnetjes over gedaan. Echter: het eten dat in de Wilde Keuken opgewarmd wordt is bereid door sterrenchefs, in een gigantische kookfabriek.

13-06-2014 20:32

HAMBURGER (vr 13 jun 2014

De Wilde Keuken - HAMBURGER (vr 13 jun 2014

20:32),De helft van een koe wordt biefstuk. De andere helft wordt vermalen.

06-06-2014 20:25

UI (vr 6 jun 2014

De Wilde Keuken - UI (vr 6 jun 2014

20:25),De meest gegeten groente ter wereld. Zoveel er gegeten worden, zo weinig weten wij ervan. Dat ze geel zijn, of rood of roze. En dat McDonalds er ringen van roostert. Dat is alles wat we van uien kunnen zeggen.

30-05-2014 20:27

UITJES (vr 30 mei 2014

De Wilde Keuken - UITJES (vr 30 mei 2014

20:27),De kleinste ui is zilver. Althans, zijn huid. Is de huid er afgepeld dan is een zilveruitje wit. Maar wat moet je er mee? In azijn leggen en zuur op een slaatje.

23-05-2014 20:25

GRAS (vr 23 mei 2014

De Wilde Keuken - GRAS (vr 23 mei 2014

20:25),Er is heel veel van. Waar het regent groeit het. Overal op aarde. Je kan er in liggen, je kan het bestrijden, maar wij mensen kunnen het niet verteren. Gras.

16-05-2014 20:25

FRIET (vr 16 mei 2014

De Wilde Keuken - FRIET (vr 16 mei 2014

20:25),Met een kleine ingreep maakt de kok een frietkot van zijn Wilde Keuken op wielen.

09-05-2014 20:25

SAUS (vr 9 mei 2014

De Wilde Keuken - SAUS (vr 9 mei 2014

20:25),Eten is vervelend. Saus maakt er een feest van. En saus is al zo oud als de geschiedenis op schrift.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wilde Keuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wilde Keuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wilde Keuken bij De Wilde Keuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wilde Keuken. Heb je een uitzending van De Wilde Keuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wilde Keuken gemist

Een programma rond de onstuimige keuken ('het is een werkplaats') van Wouter Klootwijk. Vanuit de keuken gaat hij oppad en zijn reizen eindigen in zijn keuken. Het zijn alledaagse vragen waar de huishoudjournalist van wakker liggenkan. Wat is scherp precies en waarom kun je botte messen kopen? Waar is de Nederlandse soepkip gebleven en hoe erghouden de wilde zwijnen huis op de akkers? Mag een varken een worstje eten van de dokter, waarvan wordt appelstroopgemaakt en hoe herken je een koekenpan?

Uitzending gemist van De Wilde Keuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Wilde Keuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 27-03-2015 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord