Programma gemist?

Is het waar met door dat Spaanse varkens eikels eten. met Ja. de Er zijn in Spanje een paar het op tv varkens die een paar eikels op tv eten. En smaken die tijdens varkens tijdens later, als ze geslacht op tv zijn, lekker? Ja heel naar lekker.Meer op Is het waar door dat Spaanse varkens eikels naar eten. Ja. Er naar zijn in Spanje uit een door paar varkens die een paar eikels door eten. door En smaken die varkens tijdens later, als een ze geslacht uit zijn, lekker? Ja met heel lekker. Trouwens, ook als ze tijdens de geen eikels hebben door gegeten.Minder

De door onthulling van landgarnalen. Zijn er uit altijd al op tv geweest, maar ze vielen uit met niet op. Je hoeft van er niet op te vissen. van Iedereen heeft van ze in tijdens huis. Heerlijk!

Een koe in en de kalf en een heel paard half. op tv Maar melk is het op tv de motor. Het komt tijdens van de koe en op wordt met kaas.

Kruiden maken tijdens van van eten een feest. een Maar welke kruiden bij welk eten? met Hoeven we niet tijdens meer over na tijdens te op tv denken. Dat doen de toverkollen. uit Ze mengen kruiden op van en zetten op het op zakje waartoe ze dienen.Meer het Kruiden maken van met eten een feest. uit Maar welke kruiden bij met welk met eten? Hoeven we van niet meer over na tijdens te het denken. Dat doen de toverkollen van voor ons. Ze op tv mengen kruiden en zetten van uit op het zakje alleen nog op waartoe ze dienen. tijdens Speklapjeskruiden. Programma rond de de onstuimige keuken van door Wouter Klootwijk een met alledaagse vragen op waar op de 'huishoudjournalist' wakker van kan naar liggen.Minder

Programma rond de de onstuimige naar keuken van Wouter van Klootwijk. Vandaag tijdens gaat het over inktvis.Meer Het uit is in eerder een mossel, door eerder een slak, een op weekdier, maar hij met mag vis heten naar van de mens. Inktvis met is goed beschouwd geen uit vis. Geen naar graatje in te naar bekennen en met het slakkenhuis, de schelp zit in op binnenin. Dat is veel minder lastig met uit dan om je met heen.Minder

Aflevering van De naar Wilde van Keuken over kreeft. Met Wouter met Klootwijk.Meer Rivierkreeftjes naar zijn met een plaag. Het begon in Spanje op waar met rijstvelden zijn van aangelegd. Veel water, veel werk, weinig van het winst. De boeren zochten bijverdienste een en tijdens zetten Amerikaanse kreeften uit in een het water in onder de rijst. De plaag op kroop in omhoog tot bij uit Gouda. Er is nu de voor iedereen een tijdens kreeftje. Maar in de op Wilde van Keuken vinden ze het door kreng niet lekker. Weten met wat beters. met En tijdens het antwoord op van de rare vraag op tv of er ook vegetarische kreeften op zijn.Minder

Picasso werd van er beroemd de om, hij portretteerde een vrouwen met naar twee ogen aan één kant een voorbij de op tv neus. Maar met schollen, tongen, scharren en botjes van hebben het bedacht.Meer op Picasso in werd er beroemd om, in hij portretteerde vrouwen uit met twee ogen aan een één kant voorbij de met neus. Maar schollen, met tongen, op tv scharren en botjes hebben het op tv het bedacht. In de Wilde Keuken een in klein het heilbotje dat nog een op tv neusje heeft tussen twee van ogen, maar uit het is al op tv bezig met de op tv verhuizing.Minder

20:30,In Frankrijk uit worden tijdens oesters vertroeteld en groeien ze door netjes op. Maar op in op tv Yerseke? Daar worden ze geboren door op een industrieterrein naar en groeien naar ze op in door plastic limonadeflessen.

20:33),Kant en klaar het eten is van van alle de tijden, maar tijdens in culinaire kringen wordt er minnetjes door over gedaan. door Echter: het eten op dat in de met Wilde Keuken opgewarmd door wordt is bereid door op tv sterrenchefs, in een de gigantische een kookfabriek.

20:32),De helft van op tv een koe een wordt biefstuk. De het andere helft wordt het vermalen.

20:25),De meest naar gegeten groente ter op wereld. Zoveel er gegeten naar worden, zo een weinig van weten wij ervan. naar Dat ze geel zijn, of door rood of in roze. En dat McDonalds er met ringen van tijdens roostert. uit Dat is alles het wat we van uien door kunnen zeggen.

20:27),De kleinste ui een is op tv zilver. Althans, zijn uit huid. Is van de huid er het afgepeld dan is uit een zilveruitje wit. Maar het wat moet je uit er mee? In azijn door leggen en van zuur op het een slaatje.

20:25),Er een is heel veel van. op Waar het regent op tv groeit het. Overal van op naar aarde. Je kan het er in liggen, je kan het het bestrijden, maar in wij door mensen kunnen het niet naar verteren. Gras.

20:25),Met het een kleine met ingreep maakt de het kok een frietkot het van zijn Wilde op tv Keuken op wielen.

20:25),Eten tijdens is vervelend. Saus maakt er met een feest van. op En een saus is al van zo oud als de geschiedenis met een op schrift.

oktober 2019
27-03-2015 21:10

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Is het waar dat Spaanse varkens eikels eten. Ja. Er zijn in Spanje een paar varkens die een paar eikels eten. En smaken die varkens later, als ze geslacht zijn, lekker? Ja heel lekker.Meer Is het waar dat Spaanse varkens eikels eten. Ja. Er...

20-03-2015 21:14

De wilde keuken

De Wilde Keuken - De wilde keuken

De onthulling van landgarnalen. Zijn er altijd al geweest, maar ze vielen niet op. Je hoeft er niet op te vissen. Iedereen heeft ze in huis. Heerlijk!

13-03-2015 20:57

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Een koe en kalf en een heel paard half. Maar melk is de motor. Het komt van de koe en wordt kaas.

06-03-2015 20:56

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Kruiden maken van eten een feest. Maar welke kruiden bij welk eten? Hoeven we niet meer over na te denken. Dat doen de toverkollen. Ze mengen kruiden en zetten op het zakje waartoe ze dienen.Meer Kruiden maken van eten een feest. Maar welke...

27-02-2015 20:56

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Programma rond de onstuimige keuken van Wouter Klootwijk. Vandaag gaat het over inktvis.Meer Het is eerder een mossel, eerder een slak, een weekdier, maar hij mag vis heten van de mens. Inktvis is goed beschouwd geen vis. Geen graatje in te...

13-02-2015 20:58

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Aflevering van De Wilde Keuken over kreeft. Met Wouter Klootwijk.Meer Rivierkreeftjes zijn een plaag. Het begon in Spanje waar rijstvelden zijn aangelegd. Veel water, veel werk, weinig winst. De boeren zochten bijverdienste en zetten Amerik...

06-02-2015 20:55

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Picasso werd er beroemd om, hij portretteerde vrouwen met twee ogen aan één kant voorbij de neus. Maar schollen, tongen, scharren en botjes hebben het bedacht.Meer Picasso werd er beroemd om, hij portretteerde vrouwen met twee ogen aan één ...

27-06-2014 20:30

vr 27 jun 2014

De Wilde Keuken - vr 27 jun 2014

20:30,In Frankrijk worden oesters vertroeteld en groeien ze netjes op. Maar in Yerseke? Daar worden ze geboren op een industrieterrein en groeien ze op in plastic limonadeflessen.

20-06-2014 20:33

KANT & KLAAR (vr 20 jun 2014

De Wilde Keuken - KANT & KLAAR (vr 20 jun 2014

20:33),Kant en klaar eten is van alle tijden, maar in culinaire kringen wordt er minnetjes over gedaan. Echter: het eten dat in de Wilde Keuken opgewarmd wordt is bereid door sterrenchefs, in een gigantische kookfabriek.

13-06-2014 20:32

HAMBURGER (vr 13 jun 2014

De Wilde Keuken - HAMBURGER (vr 13 jun 2014

20:32),De helft van een koe wordt biefstuk. De andere helft wordt vermalen.

06-06-2014 20:25

UI (vr 6 jun 2014

De Wilde Keuken - UI (vr 6 jun 2014

20:25),De meest gegeten groente ter wereld. Zoveel er gegeten worden, zo weinig weten wij ervan. Dat ze geel zijn, of rood of roze. En dat McDonalds er ringen van roostert. Dat is alles wat we van uien kunnen zeggen.

30-05-2014 20:27

UITJES (vr 30 mei 2014

De Wilde Keuken - UITJES (vr 30 mei 2014

20:27),De kleinste ui is zilver. Althans, zijn huid. Is de huid er afgepeld dan is een zilveruitje wit. Maar wat moet je er mee? In azijn leggen en zuur op een slaatje.

23-05-2014 20:25

GRAS (vr 23 mei 2014

De Wilde Keuken - GRAS (vr 23 mei 2014

20:25),Er is heel veel van. Waar het regent groeit het. Overal op aarde. Je kan er in liggen, je kan het bestrijden, maar wij mensen kunnen het niet verteren. Gras.

16-05-2014 20:25

FRIET (vr 16 mei 2014

De Wilde Keuken - FRIET (vr 16 mei 2014

20:25),Met een kleine ingreep maakt de kok een frietkot van zijn Wilde Keuken op wielen.

09-05-2014 20:25

SAUS (vr 9 mei 2014

De Wilde Keuken - SAUS (vr 9 mei 2014

20:25),Eten is vervelend. Saus maakt er een feest van. En saus is al zo oud als de geschiedenis op schrift.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wilde Keuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wilde Keuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wilde Keuken bij De Wilde Keuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wilde Keuken. Heb je een uitzending van De Wilde Keuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wilde Keuken gemist

Een programma rond de onstuimige keuken ('het is een werkplaats') van Wouter Klootwijk. Vanuit de keuken gaat hij oppad en zijn reizen eindigen in zijn keuken. Het zijn alledaagse vragen waar de huishoudjournalist van wakker liggenkan. Wat is scherp precies en waarom kun je botte messen kopen? Waar is de Nederlandse soepkip gebleven en hoe erghouden de wilde zwijnen huis op de akkers? Mag een varken een worstje eten van de dokter, waarvan wordt appelstroopgemaakt en hoe herken je een koekenpan?

Uitzending gemist van De Wilde Keuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Wilde Keuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 27-03-2015 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!