Programma gemist?

Is een het waar het dat Spaanse varkens eikels eten. Ja. met Er naar zijn in Spanje een een paar tijdens varkens die een paar eikels eten. op tv van En smaken die varkens later, als het ze geslacht zijn, het lekker? op Ja heel lekker.Meer naar Is het waar van dat Spaanse varkens eikels op tv eten. Ja. Er zijn tijdens in Spanje een uit het paar varkens die een paar tijdens eikels eten. En smaken de die varkens van later, in als ze geslacht in zijn, lekker? Ja uit heel lekker. Trouwens, ook door als ze geen eikels hebben naar in gegeten.Minder

De uit onthulling van landgarnalen. Zijn er in altijd al het geweest, op maar ze vielen niet tijdens op. Je hoeft er niet op op te vissen. het op Iedereen heeft ze in huis. naar Heerlijk!

Een koe uit en het kalf en een heel met paard half. Maar melk een is de motor. Het door komt van de uit koe van en wordt een kaas.

Kruiden op maken van eten een de feest. met Maar welke kruiden bij welk uit eten? Hoeven een we niet met meer over na te het denken. Dat doen de toverkollen. van het Ze mengen kruiden naar en zetten op het het zakje waartoe ze dienen.Meer Kruiden tijdens maken van de eten een een feest. Maar welke kruiden op bij welk eten? het Hoeven we niet meer op tv over met na te denken. Dat op tv doen de op tv toverkollen voor ons. Ze mengen op tv kruiden en een zetten een op het zakje op tv alleen nog waartoe met ze dienen. Speklapjeskruiden. Programma van rond de onstuimige keuken van van Wouter Klootwijk met in uit alledaagse vragen waar de in 'huishoudjournalist' wakker van kan door liggen.Minder

Programma een rond de naar onstuimige keuken van Wouter in Klootwijk. Vandaag naar gaat het over op inktvis.Meer Het is eerder van een mossel, eerder een slak, op een weekdier, maar de hij mag uit vis heten van de naar mens. de Inktvis is goed beschouwd op tv geen vis. Geen door graatje in te een bekennen en het slakkenhuis, door de van schelp zit binnenin. Dat is op veel minder lastig op tv dan om van je naar heen.Minder

Aflevering de van De Wilde Keuken de over met kreeft. Met Wouter Klootwijk.Meer Rivierkreeftjes zijn door een plaag. Het de tijdens begon in Spanje waar van rijstvelden zijn de aangelegd. Veel water, veel werk, in weinig winst. de De boeren een zochten bijverdienste en zetten op tv Amerikaanse kreeften naar uit in het water onder met de op tv rijst. De plaag kroop omhoog op tot door bij Gouda. Er door is nu voor iedereen tijdens een kreeftje. met Maar in de een Wilde Keuken vinden ze het kreng van niet lekker. het Weten wat beters. En in het antwoord op met de rare vraag uit in of er ook de vegetarische kreeften zijn.Minder

Picasso in werd er beroemd om, hij uit door portretteerde vrouwen met twee ogen aan tijdens met één kant voorbij de neus. van Maar schollen, tongen, scharren een en van botjes hebben het in bedacht.Meer Picasso werd er beroemd tijdens om, hij op portretteerde op tv vrouwen met twee met ogen aan één op kant voorbij de neus. Maar de schollen, tongen, van scharren en botjes op hebben het bedacht. de In de Wilde op tv Keuken een klein heilbotje naar dat een nog een neusje heeft tussen twee in op ogen, maar het is al door bezig op tv met de verhuizing.Minder

20:30,In het Frankrijk worden oesters vertroeteld de en groeien ze een netjes een op. Maar in van Yerseke? Daar worden ze geboren het op een industrieterrein een en groeien op ze op in tijdens plastic limonadeflessen.

20:33),Kant tijdens en klaar eten is van een alle tijden, maar uit in culinaire kringen met wordt met er minnetjes over gedaan. Echter: de het eten dat door in de Wilde het Keuken opgewarmd de wordt het is bereid door van sterrenchefs, in een gigantische een kookfabriek.

20:32),De het helft van een koe wordt op het biefstuk. De andere helft wordt op vermalen.

20:25),De in meest gegeten tijdens groente ter wereld. Zoveel op er gegeten worden, zo op weinig weten tijdens wij ervan. Dat op tv ze geel zijn, een of rood de of roze. En dat McDonalds er tijdens ringen van roostert. een Dat is alles tijdens wat van we van uien kunnen uit zeggen.

20:27),De op kleinste ui is zilver. Althans, in een zijn huid. Is de huid er het afgepeld van dan is een zilveruitje wit. in Maar wat moet door je er in mee? in In azijn leggen en in zuur op een uit slaatje.

20:25),Er is in heel veel op van. Waar het uit regent groeit het. het Overal op aarde. het Je kan er in liggen, tijdens je kan het in bestrijden, maar wij door mensen op tv kunnen het niet verteren. met Gras.

20:25),Met uit een kleine ingreep een maakt de kok een op tv frietkot naar van zijn Wilde tijdens Keuken op wielen.

20:25),Eten is uit vervelend. in Saus maakt er op tv een feest van. van En saus is al zo oud door met als de geschiedenis op van schrift.

mei 2021
27-03-2015 21:10

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Is het waar dat Spaanse varkens eikels eten. Ja. Er zijn in Spanje een paar varkens die een paar eikels eten. En smaken die varkens later, als ze geslacht zijn, lekker? Ja heel lekker.Meer Is het waar dat Spaanse varkens eikels eten. Ja. Er...

20-03-2015 21:14

De wilde keuken

De Wilde Keuken - De wilde keuken

De onthulling van landgarnalen. Zijn er altijd al geweest, maar ze vielen niet op. Je hoeft er niet op te vissen. Iedereen heeft ze in huis. Heerlijk!

13-03-2015 20:57

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Een koe en kalf en een heel paard half. Maar melk is de motor. Het komt van de koe en wordt kaas.

06-03-2015 20:56

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Kruiden maken van eten een feest. Maar welke kruiden bij welk eten? Hoeven we niet meer over na te denken. Dat doen de toverkollen. Ze mengen kruiden en zetten op het zakje waartoe ze dienen.Meer Kruiden maken van eten een feest. Maar welke...

27-02-2015 20:56

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Programma rond de onstuimige keuken van Wouter Klootwijk. Vandaag gaat het over inktvis.Meer Het is eerder een mossel, eerder een slak, een weekdier, maar hij mag vis heten van de mens. Inktvis is goed beschouwd geen vis. Geen graatje in te...

13-02-2015 20:58

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Aflevering van De Wilde Keuken over kreeft. Met Wouter Klootwijk.Meer Rivierkreeftjes zijn een plaag. Het begon in Spanje waar rijstvelden zijn aangelegd. Veel water, veel werk, weinig winst. De boeren zochten bijverdienste en zetten Amerik...

06-02-2015 20:55

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Picasso werd er beroemd om, hij portretteerde vrouwen met twee ogen aan één kant voorbij de neus. Maar schollen, tongen, scharren en botjes hebben het bedacht.Meer Picasso werd er beroemd om, hij portretteerde vrouwen met twee ogen aan één ...

27-06-2014 20:30

vr 27 jun 2014

De Wilde Keuken - vr 27 jun 2014

20:30,In Frankrijk worden oesters vertroeteld en groeien ze netjes op. Maar in Yerseke? Daar worden ze geboren op een industrieterrein en groeien ze op in plastic limonadeflessen.

20-06-2014 20:33

KANT & KLAAR (vr 20 jun 2014

De Wilde Keuken - KANT & KLAAR (vr 20 jun 2014

20:33),Kant en klaar eten is van alle tijden, maar in culinaire kringen wordt er minnetjes over gedaan. Echter: het eten dat in de Wilde Keuken opgewarmd wordt is bereid door sterrenchefs, in een gigantische kookfabriek.

13-06-2014 20:32

HAMBURGER (vr 13 jun 2014

De Wilde Keuken - HAMBURGER (vr 13 jun 2014

20:32),De helft van een koe wordt biefstuk. De andere helft wordt vermalen.

06-06-2014 20:25

UI (vr 6 jun 2014

De Wilde Keuken - UI (vr 6 jun 2014

20:25),De meest gegeten groente ter wereld. Zoveel er gegeten worden, zo weinig weten wij ervan. Dat ze geel zijn, of rood of roze. En dat McDonalds er ringen van roostert. Dat is alles wat we van uien kunnen zeggen.

30-05-2014 20:27

UITJES (vr 30 mei 2014

De Wilde Keuken - UITJES (vr 30 mei 2014

20:27),De kleinste ui is zilver. Althans, zijn huid. Is de huid er afgepeld dan is een zilveruitje wit. Maar wat moet je er mee? In azijn leggen en zuur op een slaatje.

23-05-2014 20:25

GRAS (vr 23 mei 2014

De Wilde Keuken - GRAS (vr 23 mei 2014

20:25),Er is heel veel van. Waar het regent groeit het. Overal op aarde. Je kan er in liggen, je kan het bestrijden, maar wij mensen kunnen het niet verteren. Gras.

16-05-2014 20:25

FRIET (vr 16 mei 2014

De Wilde Keuken - FRIET (vr 16 mei 2014

20:25),Met een kleine ingreep maakt de kok een frietkot van zijn Wilde Keuken op wielen.

09-05-2014 20:25

SAUS (vr 9 mei 2014

De Wilde Keuken - SAUS (vr 9 mei 2014

20:25),Eten is vervelend. Saus maakt er een feest van. En saus is al zo oud als de geschiedenis op schrift.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wilde Keuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wilde Keuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wilde Keuken bij De Wilde Keuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wilde Keuken. Heb je een uitzending van De Wilde Keuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wilde Keuken gemist

Een programma rond de onstuimige keuken ('het is een werkplaats') van Wouter Klootwijk. Vanuit de keuken gaat hij oppad en zijn reizen eindigen in zijn keuken. Het zijn alledaagse vragen waar de huishoudjournalist van wakker liggenkan. Wat is scherp precies en waarom kun je botte messen kopen? Waar is de Nederlandse soepkip gebleven en hoe erghouden de wilde zwijnen huis op de akkers? Mag een varken een worstje eten van de dokter, waarvan wordt appelstroopgemaakt en hoe herken je een koekenpan?

Uitzending gemist van De Wilde Keuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Wilde Keuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 27-03-2015 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!