Programma gemist?

Is de het waar dat Spaanse varkens met tijdens eikels eten. Ja. Er zijn het in Spanje een een paar varkens die op een paar eikels eten. uit een En smaken die varkens op later, als ze geslacht op tv zijn, tijdens lekker? Ja heel lekker.Meer Is door het waar dat op tv Spaanse varkens op eikels eten. Ja. Er tijdens zijn in naar Spanje een van paar varkens die een uit paar eikels een eten. En smaken die varkens op later, als van ze geslacht zijn, lekker? een Ja heel lekker. van Trouwens, ook als uit ze tijdens geen eikels hebben in gegeten.Minder

De een onthulling van landgarnalen. Zijn er tijdens altijd door al geweest, maar door ze vielen niet op. door Je hoeft door er niet op de te vissen. Iedereen heeft ze op tv van in huis. Heerlijk!

Een koe en naar op tv kalf en een heel paard met half. Maar melk een is de motor. in Het komt van in de koe en wordt een het kaas.

Kruiden met maken van eten een feest. het Maar van welke kruiden bij welk door eten? Hoeven we niet op tv meer over na in te uit denken. Dat door doen de toverkollen. op tv Ze mengen kruiden in en zetten op het zakje tijdens waartoe met ze dienen.Meer Kruiden maken van op tv eten een in feest. Maar het welke kruiden bij welk eten? uit Hoeven we niet van meer naar over na te denken. de Dat doen tijdens de toverkollen voor ons. met Ze mengen het kruiden en zetten op het naar zakje alleen nog waartoe door ze dienen. in Speklapjeskruiden. Programma rond met de onstuimige keuken door van Wouter Klootwijk met een alledaagse naar vragen waar een de 'huishoudjournalist' wakker van kan in liggen.Minder

Programma door rond de het onstuimige keuken van Wouter Klootwijk. Vandaag van gaat het naar over inktvis.Meer naar Het is eerder een mossel, van eerder een op tv slak, een weekdier, naar maar hij een mag vis heten met van de een mens. Inktvis is goed beschouwd op tv geen op tv vis. Geen graatje in te bekennen de en het op tv slakkenhuis, de schelp zit in binnenin. de Dat is veel minder in lastig tijdens dan om je uit heen.Minder

Aflevering van De een met Wilde Keuken over met kreeft. Met Wouter Klootwijk.Meer Rivierkreeftjes zijn een een plaag. Het door begon de in Spanje waar rijstvelden de zijn aangelegd. Veel water, in veel met werk, weinig winst. De boeren op zochten bijverdienste en met op zetten Amerikaanse kreeften op tv uit in het water onder de het rijst. De plaag met kroop omhoog met tot bij Gouda. Er in is tijdens nu voor iedereen een kreeftje. de met Maar in de Wilde Keuken vinden tijdens naar ze het kreng niet de lekker. Weten in wat beters. En naar het antwoord op uit de rare vraag of de er ook vegetarische op tv kreeften zijn.Minder

Picasso werd er uit beroemd uit om, hij het portretteerde vrouwen met twee ogen op tv aan één kant voorbij door de neus. de Maar in schollen, tongen, scharren in en botjes hebben de het bedacht.Meer Picasso in werd er beroemd om, hij portretteerde van vrouwen met twee uit ogen van aan één naar kant voorbij de op neus. Maar schollen, tongen, scharren in en botjes hebben de het bedacht. In de met Wilde de Keuken een tijdens klein heilbotje dat op tv nog een neusje heeft de tussen twee ogen, in maar het is uit al bezig met de het verhuizing.Minder

20:30,In Frankrijk worden door oesters naar vertroeteld en groeien tijdens ze netjes op. Maar op in het Yerseke? Daar worden ze op geboren op naar een industrieterrein en groeien uit ze op in plastic met limonadeflessen.

20:33),Kant met en klaar het eten is van alle tijden, maar op in het culinaire kringen wordt er minnetjes op tv over een gedaan. Echter: het een eten dat in de Wilde tijdens Keuken op opgewarmd wordt is in bereid door sterrenchefs, in een een gigantische van kookfabriek.

20:32),De op helft van een het koe wordt biefstuk. een De andere de helft wordt vermalen.

20:25),De van meest gegeten groente naar ter wereld. Zoveel een er gegeten worden, zo weinig tijdens weten wij met ervan. Dat ze het geel met zijn, of rood of roze. in En dat naar McDonalds er ringen van roostert. met Dat is naar alles uit wat we van uien op tv kunnen zeggen.

20:27),De in kleinste ui is zilver. in Althans, zijn huid. Is uit naar de huid er afgepeld uit dan is op een zilveruitje wit. Maar door wat moet je er een mee? In azijn leggen tijdens en zuur op met een tijdens slaatje.

20:25),Er de is heel veel van. Waar door op tv het regent groeit het. Overal op in aarde. Je met kan de er in liggen, je kan naar het bestrijden, tijdens maar wij mensen kunnen de het niet verteren. tijdens Gras.

20:25),Met uit een kleine ingreep door maakt de kok een op frietkot van zijn uit Wilde Keuken het op wielen.

20:25),Eten de is vervelend. op Saus maakt er op een feest van. En op saus is al zo door oud als tijdens de geschiedenis op het schrift.

september 2020
27-03-2015 21:10

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Is het waar dat Spaanse varkens eikels eten. Ja. Er zijn in Spanje een paar varkens die een paar eikels eten. En smaken die varkens later, als ze geslacht zijn, lekker? Ja heel lekker.Meer Is het waar dat Spaanse varkens eikels eten. Ja. Er...

20-03-2015 21:14

De wilde keuken

De Wilde Keuken - De wilde keuken

De onthulling van landgarnalen. Zijn er altijd al geweest, maar ze vielen niet op. Je hoeft er niet op te vissen. Iedereen heeft ze in huis. Heerlijk!

13-03-2015 20:57

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Een koe en kalf en een heel paard half. Maar melk is de motor. Het komt van de koe en wordt kaas.

06-03-2015 20:56

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Kruiden maken van eten een feest. Maar welke kruiden bij welk eten? Hoeven we niet meer over na te denken. Dat doen de toverkollen. Ze mengen kruiden en zetten op het zakje waartoe ze dienen.Meer Kruiden maken van eten een feest. Maar welke...

27-02-2015 20:56

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Programma rond de onstuimige keuken van Wouter Klootwijk. Vandaag gaat het over inktvis.Meer Het is eerder een mossel, eerder een slak, een weekdier, maar hij mag vis heten van de mens. Inktvis is goed beschouwd geen vis. Geen graatje in te...

13-02-2015 20:58

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Aflevering van De Wilde Keuken over kreeft. Met Wouter Klootwijk.Meer Rivierkreeftjes zijn een plaag. Het begon in Spanje waar rijstvelden zijn aangelegd. Veel water, veel werk, weinig winst. De boeren zochten bijverdienste en zetten Amerik...

06-02-2015 20:55

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Picasso werd er beroemd om, hij portretteerde vrouwen met twee ogen aan één kant voorbij de neus. Maar schollen, tongen, scharren en botjes hebben het bedacht.Meer Picasso werd er beroemd om, hij portretteerde vrouwen met twee ogen aan één ...

27-06-2014 20:30

vr 27 jun 2014

De Wilde Keuken - vr 27 jun 2014

20:30,In Frankrijk worden oesters vertroeteld en groeien ze netjes op. Maar in Yerseke? Daar worden ze geboren op een industrieterrein en groeien ze op in plastic limonadeflessen.

20-06-2014 20:33

KANT & KLAAR (vr 20 jun 2014

De Wilde Keuken - KANT & KLAAR (vr 20 jun 2014

20:33),Kant en klaar eten is van alle tijden, maar in culinaire kringen wordt er minnetjes over gedaan. Echter: het eten dat in de Wilde Keuken opgewarmd wordt is bereid door sterrenchefs, in een gigantische kookfabriek.

13-06-2014 20:32

HAMBURGER (vr 13 jun 2014

De Wilde Keuken - HAMBURGER (vr 13 jun 2014

20:32),De helft van een koe wordt biefstuk. De andere helft wordt vermalen.

06-06-2014 20:25

UI (vr 6 jun 2014

De Wilde Keuken - UI (vr 6 jun 2014

20:25),De meest gegeten groente ter wereld. Zoveel er gegeten worden, zo weinig weten wij ervan. Dat ze geel zijn, of rood of roze. En dat McDonalds er ringen van roostert. Dat is alles wat we van uien kunnen zeggen.

30-05-2014 20:27

UITJES (vr 30 mei 2014

De Wilde Keuken - UITJES (vr 30 mei 2014

20:27),De kleinste ui is zilver. Althans, zijn huid. Is de huid er afgepeld dan is een zilveruitje wit. Maar wat moet je er mee? In azijn leggen en zuur op een slaatje.

23-05-2014 20:25

GRAS (vr 23 mei 2014

De Wilde Keuken - GRAS (vr 23 mei 2014

20:25),Er is heel veel van. Waar het regent groeit het. Overal op aarde. Je kan er in liggen, je kan het bestrijden, maar wij mensen kunnen het niet verteren. Gras.

16-05-2014 20:25

FRIET (vr 16 mei 2014

De Wilde Keuken - FRIET (vr 16 mei 2014

20:25),Met een kleine ingreep maakt de kok een frietkot van zijn Wilde Keuken op wielen.

09-05-2014 20:25

SAUS (vr 9 mei 2014

De Wilde Keuken - SAUS (vr 9 mei 2014

20:25),Eten is vervelend. Saus maakt er een feest van. En saus is al zo oud als de geschiedenis op schrift.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wilde Keuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wilde Keuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wilde Keuken bij De Wilde Keuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wilde Keuken. Heb je een uitzending van De Wilde Keuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wilde Keuken gemist

Een programma rond de onstuimige keuken ('het is een werkplaats') van Wouter Klootwijk. Vanuit de keuken gaat hij oppad en zijn reizen eindigen in zijn keuken. Het zijn alledaagse vragen waar de huishoudjournalist van wakker liggenkan. Wat is scherp precies en waarom kun je botte messen kopen? Waar is de Nederlandse soepkip gebleven en hoe erghouden de wilde zwijnen huis op de akkers? Mag een varken een worstje eten van de dokter, waarvan wordt appelstroopgemaakt en hoe herken je een koekenpan?

Uitzending gemist van De Wilde Keuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Wilde Keuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 27-03-2015 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!