Programma gemist?

Is het door waar dat in Spaanse varkens eikels van eten. Ja. Er zijn tijdens in Spanje naar een paar een varkens die een paar eikels uit eten. En smaken die op tv varkens de later, als ze geslacht zijn, door de lekker? Ja heel lekker.Meer naar Is het waar dat Spaanse een varkens eikels met eten. Ja. Er zijn naar een in Spanje een een paar varkens die een paar naar eikels tijdens eten. En smaken die op varkens later, met als ze geslacht zijn, lekker? Ja uit heel lekker. Trouwens, uit ook de als ze geen eikels hebben met de gegeten.Minder

De de onthulling van landgarnalen. Zijn er naar altijd al geweest, het naar maar ze vielen niet tijdens op. Je hoeft met er niet op de te vissen. Iedereen van heeft ze in huis. door Heerlijk!

Een van koe en kalf en een op tv heel paard met half. Maar melk een is de een motor. Het tijdens komt van de door koe en wordt uit kaas.

Kruiden maken van in in eten een feest. Maar welke kruiden tijdens bij welk met eten? Hoeven we een niet meer over na door te denken. Dat op het doen de toverkollen. Ze uit mengen kruiden en zetten tijdens op het zakje waartoe op tv van ze dienen.Meer Kruiden maken van eten de een feest. op tv Maar welke kruiden door bij welk de eten? Hoeven we niet meer door over na met te denken. een Dat doen de toverkollen een voor ons. Ze met mengen kruiden en zetten uit uit op het zakje in alleen nog waartoe ze dienen. Speklapjeskruiden. het Programma door rond de onstuimige het keuken van Wouter door Klootwijk met alledaagse vragen door waar het de 'huishoudjournalist' wakker tijdens van kan liggen.Minder

Programma op tv rond de onstuimige met keuken van Wouter naar Klootwijk. Vandaag gaat het over met inktvis.Meer met Het is eerder van een mossel, eerder een slak, de een het weekdier, maar hij mag vis op tv heten naar van de mens. Inktvis naar is goed beschouwd op geen vis. Geen graatje op de in te bekennen en het slakkenhuis, op tv de schelp zit een binnenin. Dat is naar veel minder op lastig naar dan om je een heen.Minder

Aflevering van De op tv Wilde Keuken de over kreeft. Met met Wouter uit Klootwijk.Meer Rivierkreeftjes zijn uit een plaag. Het begon in Spanje met waar rijstvelden zijn op aangelegd. Veel water, tijdens veel werk, weinig naar winst. De boeren tijdens zochten bijverdienste naar en zetten het Amerikaanse kreeften uit in uit het water onder de het rijst. De plaag tijdens het kroop omhoog tot bij Gouda. Er uit is naar nu voor in iedereen een kreeftje. Maar in de tijdens Wilde Keuken naar vinden ze het kreng uit niet lekker. Weten op tv wat beters. met En het met antwoord op de rare naar vraag of er ook door van vegetarische kreeften zijn.Minder

Picasso werd er met beroemd om, de hij portretteerde het vrouwen met twee ogen op aan uit één kant voorbij met de neus. Maar schollen, uit tongen, scharren en botjes een hebben het een bedacht.Meer Picasso werd op tv er beroemd om, hij van portretteerde vrouwen met twee een ogen aan één een kant voorbij in de het neus. Maar schollen, tongen, scharren een en botjes hebben het tijdens bedacht. In de op Wilde Keuken een een klein het heilbotje dat nog van een neusje tijdens heeft tussen twee ogen, door maar het op tv is al bezig in met de verhuizing.Minder

20:30,In het Frankrijk worden oesters op vertroeteld en groeien een ze netjes het op. Maar in Yerseke? Daar worden door een ze geboren op met een industrieterrein en groeien ze een op met in plastic limonadeflessen.

20:33),Kant met en klaar eten is van op alle tijden, maar van in op culinaire kringen wordt uit er minnetjes over gedaan. tijdens Echter: het van eten dat in de het Wilde Keuken opgewarmd wordt op is uit bereid door in sterrenchefs, in een gigantische naar kookfabriek.

20:32),De een helft van een koe wordt de biefstuk. uit De andere het helft wordt vermalen.

20:25),De van meest gegeten groente ter het wereld. Zoveel er het gegeten worden, in zo weinig een weten wij ervan. Dat ze het geel door zijn, of rood of roze. een En dat McDonalds er door ringen van uit roostert. Dat is alles op op wat we van uien kunnen van zeggen.

20:27),De van kleinste ui de is zilver. Althans, zijn huid. uit Is tijdens de huid er afgepeld van dan is een zilveruitje naar wit. Maar in wat moet je er in mee? In op azijn leggen en zuur op op een het slaatje.

20:25),Er is de heel veel tijdens van. Waar het regent tijdens groeit het. in Overal op aarde. Je met kan er met in liggen, je het kan het bestrijden, maar wij op tv mensen kunnen het de niet verteren. tijdens Gras.

20:25),Met een in kleine ingreep tijdens maakt de kok een een frietkot de van zijn Wilde tijdens Keuken op wielen.

20:25),Eten is tijdens vervelend. Saus maakt tijdens er een feest van. het En saus is een al zo tijdens oud als de naar geschiedenis door op schrift.

juni 2019
27-03-2015 21:10

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Is het waar dat Spaanse varkens eikels eten. Ja. Er zijn in Spanje een paar varkens die een paar eikels eten. En smaken die varkens later, als ze geslacht zijn, lekker? Ja heel lekker.Meer Is het waar dat Spaanse varkens eikels eten. Ja. Er...

20-03-2015 21:14

De wilde keuken

De Wilde Keuken - De wilde keuken

De onthulling van landgarnalen. Zijn er altijd al geweest, maar ze vielen niet op. Je hoeft er niet op te vissen. Iedereen heeft ze in huis. Heerlijk!

13-03-2015 20:57

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Een koe en kalf en een heel paard half. Maar melk is de motor. Het komt van de koe en wordt kaas.

06-03-2015 20:56

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Kruiden maken van eten een feest. Maar welke kruiden bij welk eten? Hoeven we niet meer over na te denken. Dat doen de toverkollen. Ze mengen kruiden en zetten op het zakje waartoe ze dienen.Meer Kruiden maken van eten een feest. Maar welke...

27-02-2015 20:56

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Programma rond de onstuimige keuken van Wouter Klootwijk. Vandaag gaat het over inktvis.Meer Het is eerder een mossel, eerder een slak, een weekdier, maar hij mag vis heten van de mens. Inktvis is goed beschouwd geen vis. Geen graatje in te...

13-02-2015 20:58

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Aflevering van De Wilde Keuken over kreeft. Met Wouter Klootwijk.Meer Rivierkreeftjes zijn een plaag. Het begon in Spanje waar rijstvelden zijn aangelegd. Veel water, veel werk, weinig winst. De boeren zochten bijverdienste en zetten Amerik...

06-02-2015 20:55

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Picasso werd er beroemd om, hij portretteerde vrouwen met twee ogen aan één kant voorbij de neus. Maar schollen, tongen, scharren en botjes hebben het bedacht.Meer Picasso werd er beroemd om, hij portretteerde vrouwen met twee ogen aan één ...

27-06-2014 20:30

vr 27 jun 2014

De Wilde Keuken - vr 27 jun 2014

20:30,In Frankrijk worden oesters vertroeteld en groeien ze netjes op. Maar in Yerseke? Daar worden ze geboren op een industrieterrein en groeien ze op in plastic limonadeflessen.

20-06-2014 20:33

KANT & KLAAR (vr 20 jun 2014

De Wilde Keuken - KANT & KLAAR (vr 20 jun 2014

20:33),Kant en klaar eten is van alle tijden, maar in culinaire kringen wordt er minnetjes over gedaan. Echter: het eten dat in de Wilde Keuken opgewarmd wordt is bereid door sterrenchefs, in een gigantische kookfabriek.

13-06-2014 20:32

HAMBURGER (vr 13 jun 2014

De Wilde Keuken - HAMBURGER (vr 13 jun 2014

20:32),De helft van een koe wordt biefstuk. De andere helft wordt vermalen.

06-06-2014 20:25

UI (vr 6 jun 2014

De Wilde Keuken - UI (vr 6 jun 2014

20:25),De meest gegeten groente ter wereld. Zoveel er gegeten worden, zo weinig weten wij ervan. Dat ze geel zijn, of rood of roze. En dat McDonalds er ringen van roostert. Dat is alles wat we van uien kunnen zeggen.

30-05-2014 20:27

UITJES (vr 30 mei 2014

De Wilde Keuken - UITJES (vr 30 mei 2014

20:27),De kleinste ui is zilver. Althans, zijn huid. Is de huid er afgepeld dan is een zilveruitje wit. Maar wat moet je er mee? In azijn leggen en zuur op een slaatje.

23-05-2014 20:25

GRAS (vr 23 mei 2014

De Wilde Keuken - GRAS (vr 23 mei 2014

20:25),Er is heel veel van. Waar het regent groeit het. Overal op aarde. Je kan er in liggen, je kan het bestrijden, maar wij mensen kunnen het niet verteren. Gras.

16-05-2014 20:25

FRIET (vr 16 mei 2014

De Wilde Keuken - FRIET (vr 16 mei 2014

20:25),Met een kleine ingreep maakt de kok een frietkot van zijn Wilde Keuken op wielen.

09-05-2014 20:25

SAUS (vr 9 mei 2014

De Wilde Keuken - SAUS (vr 9 mei 2014

20:25),Eten is vervelend. Saus maakt er een feest van. En saus is al zo oud als de geschiedenis op schrift.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wilde Keuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wilde Keuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wilde Keuken bij De Wilde Keuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wilde Keuken. Heb je een uitzending van De Wilde Keuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wilde Keuken gemist

Een programma rond de onstuimige keuken ('het is een werkplaats') van Wouter Klootwijk. Vanuit de keuken gaat hij oppad en zijn reizen eindigen in zijn keuken. Het zijn alledaagse vragen waar de huishoudjournalist van wakker liggenkan. Wat is scherp precies en waarom kun je botte messen kopen? Waar is de Nederlandse soepkip gebleven en hoe erghouden de wilde zwijnen huis op de akkers? Mag een varken een worstje eten van de dokter, waarvan wordt appelstroopgemaakt en hoe herken je een koekenpan?

Uitzending gemist van De Wilde Keuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Wilde Keuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 27-03-2015 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord