Programma gemist?

Is in het waar op tv dat Spaanse varkens naar eikels eten. Ja. Er zijn het in van Spanje een paar in varkens die een paar op tv eikels eten. op En smaken die met varkens later, als op tv ze geslacht zijn, van lekker? Ja heel lekker.Meer Is het met op tv waar dat Spaanse varkens eikels eten. de in Ja. Er zijn in Spanje een de paar varkens in die een paar door eikels eten. En smaken tijdens die varkens later, een als ze in geslacht zijn, lekker? Ja het heel lekker. op Trouwens, ook als de ze geen eikels hebben op het gegeten.Minder

De uit onthulling van in landgarnalen. Zijn er altijd door al geweest, maar ze vielen in niet op. Je uit naar hoeft er niet op het te vissen. Iedereen het heeft ze naar in huis. Heerlijk!

Een door koe en kalf uit en een heel paard met half. Maar melk tijdens is de op motor. Het komt uit van de uit koe en wordt tijdens kaas.

Kruiden in maken van eten een naar feest. met Maar welke kruiden bij welk eten? naar Hoeven tijdens we niet meer een over na te denken. van Dat doen van de toverkollen. Ze mengen een kruiden en met zetten op het de zakje waartoe ze dienen.Meer Kruiden het maken met van eten de een feest. Maar welke van kruiden bij welk eten? uit Hoeven in we niet meer naar over na te denken. Dat doen van de toverkollen door voor ons. een Ze mengen kruiden door en zetten op een het zakje alleen nog tijdens waartoe ze dienen. Speklapjeskruiden. met Programma rond een de onstuimige door keuken van tijdens Wouter Klootwijk met alledaagse vragen waar in de 'huishoudjournalist' met wakker van van kan liggen.Minder

Programma in rond de onstuimige keuken naar van Wouter Klootwijk. Vandaag tijdens gaat het over de inktvis.Meer Het is door de eerder een mossel, eerder een het slak, de een weekdier, maar hij mag vis tijdens heten op tv van de op mens. Inktvis is goed beschouwd door geen de vis. Geen graatje in te uit bekennen en het tijdens slakkenhuis, de schelp van zit binnenin. Dat is met veel minder tijdens lastig dan om je op een heen.Minder

Aflevering van De in Wilde Keuken over uit kreeft. Met Wouter naar Klootwijk.Meer Rivierkreeftjes tijdens zijn een tijdens plaag. Het van begon in Spanje waar door rijstvelden zijn naar aangelegd. Veel water, met veel werk, weinig winst. De boeren in het zochten bijverdienste en zetten Amerikaanse kreeften het uit in het uit een water onder de rijst. De met plaag van kroop omhoog tot bij Gouda. op Er in is nu voor iedereen een een kreeftje. in Maar in de een Wilde Keuken vinden ze het kreng uit tijdens niet lekker. Weten op wat beters. En het antwoord op op de op tv rare vraag of op er ook uit vegetarische kreeften zijn.Minder

Picasso werd er door beroemd om, hij op portretteerde vrouwen een met op tv twee ogen aan één kant tijdens voorbij de naar neus. Maar schollen, een tongen, scharren en botjes op hebben het bedacht.Meer op Picasso werd er beroemd tijdens om, hij een portretteerde vrouwen met twee uit ogen aan één de kant met voorbij de neus. met Maar schollen, uit tongen, scharren en uit botjes hebben het bedacht. naar In de op tv Wilde Keuken een in klein heilbotje dat nog een op neusje heeft door tussen twee ogen, op tv maar het is al bezig naar met met de verhuizing.Minder

20:30,In Frankrijk tijdens worden oesters door vertroeteld en groeien naar ze netjes op. Maar in door Yerseke? Daar van worden ze geboren op op tv door een industrieterrein en een groeien ze op in plastic van limonadeflessen.

20:33),Kant op en klaar tijdens eten is van door alle tijden, maar in in culinaire kringen wordt er minnetjes een over met gedaan. Echter: het eten op tv dat in de Wilde met Keuken door opgewarmd wordt is een bereid door de sterrenchefs, in een gigantische op tv kookfabriek.

20:32),De naar helft van een koe wordt van biefstuk. De andere van helft wordt op vermalen.

20:25),De meest naar gegeten groente de ter wereld. Zoveel door er gegeten worden, naar zo weinig weten op tv wij ervan. Dat een ze geel in zijn, of rood of roze. En een dat van McDonalds er ringen van roostert. een Dat is alles op wat het we van uien door kunnen zeggen.

20:27),De in kleinste ui is in zilver. Althans, zijn naar huid. Is de huid in er uit afgepeld dan is tijdens een zilveruitje wit. Maar wat moet de je er op mee? In op tv azijn leggen en zuur op op een in slaatje.

20:25),Er de is heel veel van. op Waar het regent groeit uit het. Overal op uit op aarde. Je kan er in in liggen, je met kan het bestrijden, maar wij door mensen kunnen uit het met niet verteren. Gras.

20:25),Met een naar kleine ingreep maakt de in een kok een frietkot uit van zijn Wilde het Keuken op wielen.

20:25),Eten tijdens is vervelend. Saus maakt op er een door feest van. En saus is van door al zo oud naar als de geschiedenis met op schrift.

maart 2019
27-03-2015 21:10

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Is het waar dat Spaanse varkens eikels eten. Ja. Er zijn in Spanje een paar varkens die een paar eikels eten. En smaken die varkens later, als ze geslacht zijn, lekker? Ja heel lekker.Meer Is het waar dat Spaanse varkens eikels eten. Ja. Er...

20-03-2015 21:14

De wilde keuken

De Wilde Keuken - De wilde keuken

De onthulling van landgarnalen. Zijn er altijd al geweest, maar ze vielen niet op. Je hoeft er niet op te vissen. Iedereen heeft ze in huis. Heerlijk!

13-03-2015 20:57

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Een koe en kalf en een heel paard half. Maar melk is de motor. Het komt van de koe en wordt kaas.

06-03-2015 20:56

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Kruiden maken van eten een feest. Maar welke kruiden bij welk eten? Hoeven we niet meer over na te denken. Dat doen de toverkollen. Ze mengen kruiden en zetten op het zakje waartoe ze dienen.Meer Kruiden maken van eten een feest. Maar welke...

27-02-2015 20:56

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Programma rond de onstuimige keuken van Wouter Klootwijk. Vandaag gaat het over inktvis.Meer Het is eerder een mossel, eerder een slak, een weekdier, maar hij mag vis heten van de mens. Inktvis is goed beschouwd geen vis. Geen graatje in te...

13-02-2015 20:58

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Aflevering van De Wilde Keuken over kreeft. Met Wouter Klootwijk.Meer Rivierkreeftjes zijn een plaag. Het begon in Spanje waar rijstvelden zijn aangelegd. Veel water, veel werk, weinig winst. De boeren zochten bijverdienste en zetten Amerik...

06-02-2015 20:55

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Picasso werd er beroemd om, hij portretteerde vrouwen met twee ogen aan één kant voorbij de neus. Maar schollen, tongen, scharren en botjes hebben het bedacht.Meer Picasso werd er beroemd om, hij portretteerde vrouwen met twee ogen aan één ...

27-06-2014 20:30

vr 27 jun 2014

De Wilde Keuken - vr 27 jun 2014

20:30,In Frankrijk worden oesters vertroeteld en groeien ze netjes op. Maar in Yerseke? Daar worden ze geboren op een industrieterrein en groeien ze op in plastic limonadeflessen.

20-06-2014 20:33

KANT & KLAAR (vr 20 jun 2014

De Wilde Keuken - KANT & KLAAR (vr 20 jun 2014

20:33),Kant en klaar eten is van alle tijden, maar in culinaire kringen wordt er minnetjes over gedaan. Echter: het eten dat in de Wilde Keuken opgewarmd wordt is bereid door sterrenchefs, in een gigantische kookfabriek.

13-06-2014 20:32

HAMBURGER (vr 13 jun 2014

De Wilde Keuken - HAMBURGER (vr 13 jun 2014

20:32),De helft van een koe wordt biefstuk. De andere helft wordt vermalen.

06-06-2014 20:25

UI (vr 6 jun 2014

De Wilde Keuken - UI (vr 6 jun 2014

20:25),De meest gegeten groente ter wereld. Zoveel er gegeten worden, zo weinig weten wij ervan. Dat ze geel zijn, of rood of roze. En dat McDonalds er ringen van roostert. Dat is alles wat we van uien kunnen zeggen.

30-05-2014 20:27

UITJES (vr 30 mei 2014

De Wilde Keuken - UITJES (vr 30 mei 2014

20:27),De kleinste ui is zilver. Althans, zijn huid. Is de huid er afgepeld dan is een zilveruitje wit. Maar wat moet je er mee? In azijn leggen en zuur op een slaatje.

23-05-2014 20:25

GRAS (vr 23 mei 2014

De Wilde Keuken - GRAS (vr 23 mei 2014

20:25),Er is heel veel van. Waar het regent groeit het. Overal op aarde. Je kan er in liggen, je kan het bestrijden, maar wij mensen kunnen het niet verteren. Gras.

16-05-2014 20:25

FRIET (vr 16 mei 2014

De Wilde Keuken - FRIET (vr 16 mei 2014

20:25),Met een kleine ingreep maakt de kok een frietkot van zijn Wilde Keuken op wielen.

09-05-2014 20:25

SAUS (vr 9 mei 2014

De Wilde Keuken - SAUS (vr 9 mei 2014

20:25),Eten is vervelend. Saus maakt er een feest van. En saus is al zo oud als de geschiedenis op schrift.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wilde Keuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wilde Keuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wilde Keuken bij De Wilde Keuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wilde Keuken. Heb je een uitzending van De Wilde Keuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wilde Keuken gemist

Een programma rond de onstuimige keuken ('het is een werkplaats') van Wouter Klootwijk. Vanuit de keuken gaat hij oppad en zijn reizen eindigen in zijn keuken. Het zijn alledaagse vragen waar de huishoudjournalist van wakker liggenkan. Wat is scherp precies en waarom kun je botte messen kopen? Waar is de Nederlandse soepkip gebleven en hoe erghouden de wilde zwijnen huis op de akkers? Mag een varken een worstje eten van de dokter, waarvan wordt appelstroopgemaakt en hoe herken je een koekenpan?

Uitzending gemist van De Wilde Keuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Wilde Keuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 27-03-2015 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord