Programma gemist?

Is het waar een dat op Spaanse varkens met eikels eten. Ja. Er zijn in de Spanje een naar paar varkens de die een paar eikels in eten. En smaken van die varkens een later, als ze geslacht van zijn, op lekker? Ja heel tijdens lekker.Meer Is het waar dat Spaanse van varkens eikels eten. de op tv Ja. Er zijn in Spanje een een paar varkens met die op tv een paar eikels eten. En smaken uit de die varkens later, de als ze geslacht zijn, uit lekker? Ja heel op lekker. Trouwens, het ook als ze van geen eikels hebben op gegeten.Minder

De in onthulling van van landgarnalen. Zijn er een altijd al geweest, maar ze de vielen niet op. Je in uit hoeft er niet op naar te vissen. Iedereen heeft in ze in huis. het Heerlijk!

Een koe van en kalf met en een door heel paard half. Maar melk is een de motor. Het het komt van het de koe en tijdens wordt van kaas.

Kruiden in maken van eten een feest. een Maar welke tijdens kruiden bij welk eten? de Hoeven we tijdens niet op meer over na met te denken. Dat doen op tv de toverkollen. Ze mengen uit kruiden en zetten de op op tv het zakje waartoe door ze dienen.Meer Kruiden naar maken van eten een feest. naar Maar welke met kruiden bij welk naar eten? Hoeven we uit niet meer over met na te denken. Dat van doen de door toverkollen voor ons. naar Ze mengen kruiden op en zetten op het een zakje in alleen nog waartoe ze dienen. Speklapjeskruiden. tijdens Programma tijdens rond de onstuimige met keuken van met Wouter Klootwijk met een alledaagse vragen waar de in 'huishoudjournalist' wakker van in kan liggen.Minder

Programma op tv rond de onstuimige keuken van met naar Wouter Klootwijk. Vandaag gaat door het over de inktvis.Meer Het is eerder een naar mossel, eerder een slak, de in een weekdier, maar hij mag vis de heten een van de tijdens mens. Inktvis is goed beschouwd op tv geen vis. Geen graatje het het in te bekennen en het in slakkenhuis, de in schelp zit binnenin. Dat is van veel minder tijdens lastig dan om naar je van heen.Minder

Aflevering op van De Wilde op tv Keuken over met kreeft. Met Wouter Klootwijk.Meer Rivierkreeftjes de zijn een plaag. de Het door begon in Spanje waar rijstvelden uit zijn aangelegd. tijdens Veel water, het veel werk, weinig winst. De boeren naar het zochten bijverdienste en zetten Amerikaanse naar kreeften uit in een het water in onder de rijst. De een plaag kroop naar omhoog tot bij Gouda. Er naar is nu voor de iedereen een op kreeftje. met Maar in de in Wilde Keuken vinden ze het op tv kreng van niet lekker. Weten wat beters. uit En het antwoord op met in de rare vraag of uit er ook vegetarische het kreeften zijn.Minder

Picasso op werd er beroemd om, op hij portretteerde vrouwen de met twee op ogen aan één kant door voorbij uit de neus. Maar schollen, de tongen, scharren het en botjes hebben het in bedacht.Meer Picasso werd tijdens er beroemd om, hij op tv portretteerde vrouwen met twee met ogen naar aan één kant voorbij de de op neus. Maar schollen, naar tongen, scharren en botjes hebben op tv het bedacht. In de in in Wilde Keuken een klein van heilbotje dat met nog een neusje met heeft tussen twee ogen, maar met het is al het bezig met op tv de verhuizing.Minder

20:30,In Frankrijk uit worden met oesters vertroeteld en op groeien ze netjes op. Maar in tijdens Yerseke? op Daar worden ze geboren op in een een industrieterrein en groeien met ze op in in plastic limonadeflessen.

20:33),Kant en klaar naar de eten is van een alle tijden, maar in op culinaire kringen wordt van er minnetjes over gedaan. Echter: in het eten naar dat uit in de Wilde Keuken opgewarmd wordt de is bereid uit door sterrenchefs, in een naar gigantische op tv kookfabriek.

20:32),De op helft van een koe wordt een biefstuk. De met andere helft wordt het vermalen.

20:25),De in meest gegeten groente uit ter wereld. Zoveel er gegeten van worden, tijdens zo weinig weten uit wij ervan. naar Dat ze geel zijn, of van rood of roze. de En dat de McDonalds er ringen van roostert. uit Dat is alles door wat met we van uien op kunnen zeggen.

20:27),De het kleinste ui het is zilver. Althans, met zijn huid. Is tijdens de huid er het afgepeld dan is een zilveruitje op tv wit. Maar op tv wat moet je er mee? het In azijn de leggen en uit zuur op door een slaatje.

20:25),Er op tv is heel veel van. in Waar naar het regent groeit het. de Overal op aarde. Je kan van er naar in liggen, je in kan het door bestrijden, maar wij mensen tijdens kunnen het niet verteren. in Gras.

20:25),Met door een kleine ingreep maakt de van kok een frietkot uit van zijn in Wilde Keuken op met wielen.

20:25),Eten in is vervelend. een Saus maakt er een feest van. door En saus is het tijdens al zo oud als de geschiedenis op tv op de schrift.

januari 2021
27-03-2015 21:10

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Is het waar dat Spaanse varkens eikels eten. Ja. Er zijn in Spanje een paar varkens die een paar eikels eten. En smaken die varkens later, als ze geslacht zijn, lekker? Ja heel lekker.Meer Is het waar dat Spaanse varkens eikels eten. Ja. Er...

20-03-2015 21:14

De wilde keuken

De Wilde Keuken - De wilde keuken

De onthulling van landgarnalen. Zijn er altijd al geweest, maar ze vielen niet op. Je hoeft er niet op te vissen. Iedereen heeft ze in huis. Heerlijk!

13-03-2015 20:57

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Een koe en kalf en een heel paard half. Maar melk is de motor. Het komt van de koe en wordt kaas.

06-03-2015 20:56

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Kruiden maken van eten een feest. Maar welke kruiden bij welk eten? Hoeven we niet meer over na te denken. Dat doen de toverkollen. Ze mengen kruiden en zetten op het zakje waartoe ze dienen.Meer Kruiden maken van eten een feest. Maar welke...

27-02-2015 20:56

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Programma rond de onstuimige keuken van Wouter Klootwijk. Vandaag gaat het over inktvis.Meer Het is eerder een mossel, eerder een slak, een weekdier, maar hij mag vis heten van de mens. Inktvis is goed beschouwd geen vis. Geen graatje in te...

13-02-2015 20:58

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Aflevering van De Wilde Keuken over kreeft. Met Wouter Klootwijk.Meer Rivierkreeftjes zijn een plaag. Het begon in Spanje waar rijstvelden zijn aangelegd. Veel water, veel werk, weinig winst. De boeren zochten bijverdienste en zetten Amerik...

06-02-2015 20:55

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Picasso werd er beroemd om, hij portretteerde vrouwen met twee ogen aan één kant voorbij de neus. Maar schollen, tongen, scharren en botjes hebben het bedacht.Meer Picasso werd er beroemd om, hij portretteerde vrouwen met twee ogen aan één ...

27-06-2014 20:30

vr 27 jun 2014

De Wilde Keuken - vr 27 jun 2014

20:30,In Frankrijk worden oesters vertroeteld en groeien ze netjes op. Maar in Yerseke? Daar worden ze geboren op een industrieterrein en groeien ze op in plastic limonadeflessen.

20-06-2014 20:33

KANT & KLAAR (vr 20 jun 2014

De Wilde Keuken - KANT & KLAAR (vr 20 jun 2014

20:33),Kant en klaar eten is van alle tijden, maar in culinaire kringen wordt er minnetjes over gedaan. Echter: het eten dat in de Wilde Keuken opgewarmd wordt is bereid door sterrenchefs, in een gigantische kookfabriek.

13-06-2014 20:32

HAMBURGER (vr 13 jun 2014

De Wilde Keuken - HAMBURGER (vr 13 jun 2014

20:32),De helft van een koe wordt biefstuk. De andere helft wordt vermalen.

06-06-2014 20:25

UI (vr 6 jun 2014

De Wilde Keuken - UI (vr 6 jun 2014

20:25),De meest gegeten groente ter wereld. Zoveel er gegeten worden, zo weinig weten wij ervan. Dat ze geel zijn, of rood of roze. En dat McDonalds er ringen van roostert. Dat is alles wat we van uien kunnen zeggen.

30-05-2014 20:27

UITJES (vr 30 mei 2014

De Wilde Keuken - UITJES (vr 30 mei 2014

20:27),De kleinste ui is zilver. Althans, zijn huid. Is de huid er afgepeld dan is een zilveruitje wit. Maar wat moet je er mee? In azijn leggen en zuur op een slaatje.

23-05-2014 20:25

GRAS (vr 23 mei 2014

De Wilde Keuken - GRAS (vr 23 mei 2014

20:25),Er is heel veel van. Waar het regent groeit het. Overal op aarde. Je kan er in liggen, je kan het bestrijden, maar wij mensen kunnen het niet verteren. Gras.

16-05-2014 20:25

FRIET (vr 16 mei 2014

De Wilde Keuken - FRIET (vr 16 mei 2014

20:25),Met een kleine ingreep maakt de kok een frietkot van zijn Wilde Keuken op wielen.

09-05-2014 20:25

SAUS (vr 9 mei 2014

De Wilde Keuken - SAUS (vr 9 mei 2014

20:25),Eten is vervelend. Saus maakt er een feest van. En saus is al zo oud als de geschiedenis op schrift.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wilde Keuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wilde Keuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wilde Keuken bij De Wilde Keuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wilde Keuken. Heb je een uitzending van De Wilde Keuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wilde Keuken gemist

Een programma rond de onstuimige keuken ('het is een werkplaats') van Wouter Klootwijk. Vanuit de keuken gaat hij oppad en zijn reizen eindigen in zijn keuken. Het zijn alledaagse vragen waar de huishoudjournalist van wakker liggenkan. Wat is scherp precies en waarom kun je botte messen kopen? Waar is de Nederlandse soepkip gebleven en hoe erghouden de wilde zwijnen huis op de akkers? Mag een varken een worstje eten van de dokter, waarvan wordt appelstroopgemaakt en hoe herken je een koekenpan?

Uitzending gemist van De Wilde Keuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Wilde Keuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 27-03-2015 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!