Programma gemist?

Is het waar het dat in Spaanse varkens eikels tijdens eten. Ja. Er zijn in op door Spanje een paar met varkens die een paar door eikels eten. En smaken die door varkens het later, als uit ze geslacht zijn, lekker? op Ja heel het lekker.Meer Is het waar dat op tv Spaanse varkens met eikels eten. Ja. in Er zijn in in Spanje een paar varkens een die een paar tijdens eikels eten. En smaken uit die varkens later, een als ze geslacht van naar zijn, lekker? Ja heel op lekker. Trouwens, op ook als ze het geen eikels hebben het gegeten.Minder

De onthulling van een een landgarnalen. Zijn er altijd al naar geweest, maar ze in vielen niet op. Je met hoeft er niet op tv in op te vissen. Iedereen heeft de ze in naar huis. Heerlijk!

Een een koe en kalf tijdens en een heel met paard half. Maar in melk is de motor. Het op tv komt van op tv de van koe en wordt de kaas.

Kruiden van maken van eten op een feest. Maar welke kruiden op tv bij welk op eten? met Hoeven we niet uit meer over na te van denken. Dat doen tijdens de toverkollen. Ze mengen kruiden met en tijdens zetten op met het zakje waartoe ze dienen.Meer Kruiden tijdens maken van uit eten een op feest. Maar welke het kruiden bij welk eten? op tv Hoeven we niet het meer over na te op tv op denken. Dat doen de van toverkollen voor ons. Ze tijdens mengen kruiden in en zetten in op het zakje alleen het nog waartoe ze uit dienen. Speklapjeskruiden. Programma rond de door onstuimige keuken van met uit Wouter Klootwijk met alledaagse vragen waar tijdens op de 'huishoudjournalist' wakker van kan uit liggen.Minder

Programma met rond de het onstuimige keuken van door Wouter Klootwijk. Vandaag gaat het over met inktvis.Meer Het een is eerder de een mossel, eerder de een slak, een van weekdier, maar hij op tv mag vis heten door van de mens. Inktvis in is goed beschouwd geen tijdens uit vis. Geen graatje in te met bekennen en uit het slakkenhuis, de schelp de zit binnenin. Dat is de tijdens veel minder lastig het dan om je uit heen.Minder

Aflevering de van De Wilde tijdens Keuken over kreeft. een Met Wouter Klootwijk.Meer Rivierkreeftjes op tv zijn een plaag. Het tijdens begon in met Spanje met waar rijstvelden zijn aangelegd. de Veel water, op tv veel werk, weinig winst. De boeren uit zochten het bijverdienste en met zetten Amerikaanse kreeften uit in op het naar water onder de een rijst. De plaag kroop op omhoog tot bij een Gouda. Er is nu tijdens voor iedereen een het kreeftje. Maar in de de Wilde Keuken de vinden ze het kreng op tv met niet lekker. Weten wat beters. met En het op antwoord op de rare met vraag naar of er ook vegetarische kreeften het zijn.Minder

Picasso werd er naar op tv beroemd om, hij naar portretteerde vrouwen met een twee ogen aan op tv één kant voorbij de neus. op tv Maar van schollen, tongen, scharren tijdens en botjes hebben het op tv bedacht.Meer Picasso werd er beroemd op tv van om, hij portretteerde vrouwen in met twee ogen aan met één kant voorbij uit de neus. van Maar schollen, tongen, naar scharren en door botjes hebben het bedacht. In door de met Wilde Keuken een klein heilbotje op dat nog een neusje het heeft tussen uit twee ogen, op tv maar het tijdens is al bezig met de uit verhuizing.Minder

20:30,In Frankrijk worden met op oesters vertroeteld en groeien ze op tv netjes op. Maar op tv in door Yerseke? Daar worden ze geboren op naar een een industrieterrein en groeien ze naar op in plastic een limonadeflessen.

20:33),Kant op tv en klaar in eten is van alle tijden, op tv maar van in culinaire kringen wordt er de minnetjes de over gedaan. Echter: van het eten dat in de met Wilde Keuken de opgewarmd wordt is bereid door op tv sterrenchefs, in een naar gigantische in kookfabriek.

20:32),De met helft van het een koe wordt biefstuk. van De andere helft wordt een vermalen.

20:25),De op meest gegeten op groente ter wereld. Zoveel naar er gegeten worden, in zo weinig weten wij naar ervan. Dat van ze geel zijn, tijdens of rood of roze. van En dat in McDonalds er ringen van roostert. van Dat is in alles wat we de van uien kunnen een zeggen.

20:27),De op tv kleinste ui is zilver. tijdens Althans, zijn huid. Is tijdens de huid er in afgepeld dan is door een de zilveruitje wit. Maar wat moet met je uit er mee? met In azijn leggen en zuur het op een met slaatje.

20:25),Er is de heel veel uit van. Waar een het regent groeit het. Overal op door aarde. Je op kan er door in liggen, de je kan het bestrijden, maar op tv wij in mensen kunnen het niet verteren. de Gras.

20:25),Met een kleine met ingreep met maakt de kok een frietkot tijdens van in zijn Wilde met Keuken op wielen.

20:25),Eten is de vervelend. Saus maakt naar er een feest op van. door En saus is door al zo oud als op de geschiedenis op uit schrift.

januari 2020
27-03-2015 21:10

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Is het waar dat Spaanse varkens eikels eten. Ja. Er zijn in Spanje een paar varkens die een paar eikels eten. En smaken die varkens later, als ze geslacht zijn, lekker? Ja heel lekker.Meer Is het waar dat Spaanse varkens eikels eten. Ja. Er...

20-03-2015 21:14

De wilde keuken

De Wilde Keuken - De wilde keuken

De onthulling van landgarnalen. Zijn er altijd al geweest, maar ze vielen niet op. Je hoeft er niet op te vissen. Iedereen heeft ze in huis. Heerlijk!

13-03-2015 20:57

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Een koe en kalf en een heel paard half. Maar melk is de motor. Het komt van de koe en wordt kaas.

06-03-2015 20:56

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Kruiden maken van eten een feest. Maar welke kruiden bij welk eten? Hoeven we niet meer over na te denken. Dat doen de toverkollen. Ze mengen kruiden en zetten op het zakje waartoe ze dienen.Meer Kruiden maken van eten een feest. Maar welke...

27-02-2015 20:56

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Programma rond de onstuimige keuken van Wouter Klootwijk. Vandaag gaat het over inktvis.Meer Het is eerder een mossel, eerder een slak, een weekdier, maar hij mag vis heten van de mens. Inktvis is goed beschouwd geen vis. Geen graatje in te...

13-02-2015 20:58

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Aflevering van De Wilde Keuken over kreeft. Met Wouter Klootwijk.Meer Rivierkreeftjes zijn een plaag. Het begon in Spanje waar rijstvelden zijn aangelegd. Veel water, veel werk, weinig winst. De boeren zochten bijverdienste en zetten Amerik...

06-02-2015 20:55

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Picasso werd er beroemd om, hij portretteerde vrouwen met twee ogen aan één kant voorbij de neus. Maar schollen, tongen, scharren en botjes hebben het bedacht.Meer Picasso werd er beroemd om, hij portretteerde vrouwen met twee ogen aan één ...

27-06-2014 20:30

vr 27 jun 2014

De Wilde Keuken - vr 27 jun 2014

20:30,In Frankrijk worden oesters vertroeteld en groeien ze netjes op. Maar in Yerseke? Daar worden ze geboren op een industrieterrein en groeien ze op in plastic limonadeflessen.

20-06-2014 20:33

KANT & KLAAR (vr 20 jun 2014

De Wilde Keuken - KANT & KLAAR (vr 20 jun 2014

20:33),Kant en klaar eten is van alle tijden, maar in culinaire kringen wordt er minnetjes over gedaan. Echter: het eten dat in de Wilde Keuken opgewarmd wordt is bereid door sterrenchefs, in een gigantische kookfabriek.

13-06-2014 20:32

HAMBURGER (vr 13 jun 2014

De Wilde Keuken - HAMBURGER (vr 13 jun 2014

20:32),De helft van een koe wordt biefstuk. De andere helft wordt vermalen.

06-06-2014 20:25

UI (vr 6 jun 2014

De Wilde Keuken - UI (vr 6 jun 2014

20:25),De meest gegeten groente ter wereld. Zoveel er gegeten worden, zo weinig weten wij ervan. Dat ze geel zijn, of rood of roze. En dat McDonalds er ringen van roostert. Dat is alles wat we van uien kunnen zeggen.

30-05-2014 20:27

UITJES (vr 30 mei 2014

De Wilde Keuken - UITJES (vr 30 mei 2014

20:27),De kleinste ui is zilver. Althans, zijn huid. Is de huid er afgepeld dan is een zilveruitje wit. Maar wat moet je er mee? In azijn leggen en zuur op een slaatje.

23-05-2014 20:25

GRAS (vr 23 mei 2014

De Wilde Keuken - GRAS (vr 23 mei 2014

20:25),Er is heel veel van. Waar het regent groeit het. Overal op aarde. Je kan er in liggen, je kan het bestrijden, maar wij mensen kunnen het niet verteren. Gras.

16-05-2014 20:25

FRIET (vr 16 mei 2014

De Wilde Keuken - FRIET (vr 16 mei 2014

20:25),Met een kleine ingreep maakt de kok een frietkot van zijn Wilde Keuken op wielen.

09-05-2014 20:25

SAUS (vr 9 mei 2014

De Wilde Keuken - SAUS (vr 9 mei 2014

20:25),Eten is vervelend. Saus maakt er een feest van. En saus is al zo oud als de geschiedenis op schrift.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wilde Keuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wilde Keuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wilde Keuken bij De Wilde Keuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wilde Keuken. Heb je een uitzending van De Wilde Keuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wilde Keuken gemist

Een programma rond de onstuimige keuken ('het is een werkplaats') van Wouter Klootwijk. Vanuit de keuken gaat hij oppad en zijn reizen eindigen in zijn keuken. Het zijn alledaagse vragen waar de huishoudjournalist van wakker liggenkan. Wat is scherp precies en waarom kun je botte messen kopen? Waar is de Nederlandse soepkip gebleven en hoe erghouden de wilde zwijnen huis op de akkers? Mag een varken een worstje eten van de dokter, waarvan wordt appelstroopgemaakt en hoe herken je een koekenpan?

Uitzending gemist van De Wilde Keuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Wilde Keuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 27-03-2015 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!