Programma gemist?

Is het waar tijdens tijdens dat Spaanse varkens eikels van eten. Ja. Er door zijn in Spanje een paar tijdens door varkens die een paar van eikels eten. En smaken die een varkens later, tijdens als ze geslacht naar zijn, met lekker? Ja heel met lekker.Meer Is het waar dat Spaanse uit varkens van eikels eten. Ja. een Er zijn op tv in Spanje een het paar varkens die een paar met eikels eten. En naar smaken die varkens later, op tv als door ze geslacht van zijn, lekker? Ja heel in lekker. Trouwens, ook door als ze geen eikels op hebben de gegeten.Minder

De onthulling van op landgarnalen. Zijn er door altijd al naar geweest, maar ze vielen van een niet op. Je hoeft een er niet op te met vissen. Iedereen met heeft ze in huis. op Heerlijk!

Een koe de en op tv kalf en een heel paard met half. de Maar melk is de motor. tijdens Het komt van de de koe met en wordt uit kaas.

Kruiden tijdens maken van eten een met feest. Maar welke kruiden op tv bij welk eten? door Hoeven uit we niet meer over na een te denken. Dat in doen de uit toverkollen. Ze het mengen kruiden en van zetten op in het zakje waartoe van ze dienen.Meer Kruiden maken een van eten een feest. Maar op welke met kruiden bij de welk eten? Hoeven door we niet meer tijdens over na te denken. Dat op tv doen de met toverkollen voor op ons. Ze mengen kruiden van en zetten op het het zakje tijdens alleen nog waartoe ze dienen. Speklapjeskruiden. van Programma rond de uit naar onstuimige keuken van Wouter Klootwijk door met uit alledaagse vragen waar de 'huishoudjournalist' op tv wakker het van kan liggen.Minder

Programma van rond de onstuimige keuken van een het Wouter Klootwijk. Vandaag gaat door het over inktvis.Meer Het is in eerder een naar mossel, eerder een slak, een naar een weekdier, maar naar hij mag vis uit heten van de mens. Inktvis is van goed beschouwd geen op tv vis. Geen in graatje tijdens in te bekennen en het slakkenhuis, een de schelp van zit binnenin. Dat is door veel minder uit lastig dan op tv om je het heen.Minder

Aflevering van De in Wilde Keuken over het kreeft. uit Met Wouter Klootwijk.Meer Rivierkreeftjes van zijn een plaag. een Het begon in uit Spanje waar een rijstvelden zijn naar aangelegd. Veel water, veel een werk, weinig winst. De boeren door zochten bijverdienste en in zetten op Amerikaanse kreeften uit in het door water onder door de rijst. De door plaag kroop omhoog tot met de bij Gouda. Er is tijdens nu voor iedereen een van kreeftje. op tv Maar in de met Wilde Keuken vinden ze uit het kreng niet lekker. op tv Weten wat tijdens beters. En van het antwoord op de rare vraag het of het er ook vegetarische kreeften door zijn.Minder

Picasso werd er door in beroemd om, hij tijdens portretteerde vrouwen met twee op tv ogen aan één kant tijdens voorbij de het neus. Maar schollen, tongen, scharren met en met botjes hebben van het bedacht.Meer Picasso werd er door beroemd om, hij portretteerde van vrouwen uit met twee ogen aan in één kant voorbij de een op neus. Maar schollen, tongen, scharren uit en botjes uit hebben het het bedacht. In de tijdens Wilde Keuken een klein heilbotje dat het nog op tv een neusje uit heeft tussen twee ogen, in maar het is al bezig een een met de verhuizing.Minder

20:30,In op tv Frankrijk worden oesters vertroeteld en het van groeien ze netjes in op. Maar in Yerseke? op Daar worden ze geboren op uit een industrieterrein uit en groeien een ze op een in plastic limonadeflessen.

20:33),Kant en een klaar eten is van met alle tijden, op tv maar in culinaire kringen op tv door wordt er minnetjes het over gedaan. Echter: het eten dat van in de Wilde een Keuken op opgewarmd wordt is bereid tijdens door sterrenchefs, uit in een gigantische op tv kookfabriek.

20:32),De naar helft van een van koe wordt door biefstuk. De andere helft wordt op tv vermalen.

20:25),De meest gegeten met groente in ter wereld. Zoveel er gegeten in worden, zo een weinig weten naar wij ervan. Dat ze geel van zijn, de of rood of roze. En van een dat McDonalds er ringen in van roostert. Dat is een alles wat uit we van een uien kunnen zeggen.

20:27),De een kleinste ui met is zilver. Althans, zijn huid. Is de de huid een er afgepeld dan met is een zilveruitje de wit. Maar wat tijdens moet je op er mee? In het azijn leggen en op tv zuur op een in slaatje.

20:25),Er tijdens is heel veel van. Waar tijdens de het regent groeit het. Overal op op tv aarde. Je in kan er in liggen, uit je kan de het bestrijden, maar het wij mensen uit kunnen het niet uit verteren. Gras.

20:25),Met uit een kleine ingreep maakt de de kok op tv een frietkot van van zijn Wilde Keuken op op wielen.

20:25),Eten is op tv vervelend. Saus op tv maakt er met een feest van. En met saus is al zo op oud als in de geschiedenis op naar schrift.

september 2019
27-03-2015 21:10

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Is het waar dat Spaanse varkens eikels eten. Ja. Er zijn in Spanje een paar varkens die een paar eikels eten. En smaken die varkens later, als ze geslacht zijn, lekker? Ja heel lekker.Meer Is het waar dat Spaanse varkens eikels eten. Ja. Er...

20-03-2015 21:14

De wilde keuken

De Wilde Keuken - De wilde keuken

De onthulling van landgarnalen. Zijn er altijd al geweest, maar ze vielen niet op. Je hoeft er niet op te vissen. Iedereen heeft ze in huis. Heerlijk!

13-03-2015 20:57

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Een koe en kalf en een heel paard half. Maar melk is de motor. Het komt van de koe en wordt kaas.

06-03-2015 20:56

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Kruiden maken van eten een feest. Maar welke kruiden bij welk eten? Hoeven we niet meer over na te denken. Dat doen de toverkollen. Ze mengen kruiden en zetten op het zakje waartoe ze dienen.Meer Kruiden maken van eten een feest. Maar welke...

27-02-2015 20:56

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Programma rond de onstuimige keuken van Wouter Klootwijk. Vandaag gaat het over inktvis.Meer Het is eerder een mossel, eerder een slak, een weekdier, maar hij mag vis heten van de mens. Inktvis is goed beschouwd geen vis. Geen graatje in te...

13-02-2015 20:58

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Aflevering van De Wilde Keuken over kreeft. Met Wouter Klootwijk.Meer Rivierkreeftjes zijn een plaag. Het begon in Spanje waar rijstvelden zijn aangelegd. Veel water, veel werk, weinig winst. De boeren zochten bijverdienste en zetten Amerik...

06-02-2015 20:55

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Picasso werd er beroemd om, hij portretteerde vrouwen met twee ogen aan één kant voorbij de neus. Maar schollen, tongen, scharren en botjes hebben het bedacht.Meer Picasso werd er beroemd om, hij portretteerde vrouwen met twee ogen aan één ...

27-06-2014 20:30

vr 27 jun 2014

De Wilde Keuken - vr 27 jun 2014

20:30,In Frankrijk worden oesters vertroeteld en groeien ze netjes op. Maar in Yerseke? Daar worden ze geboren op een industrieterrein en groeien ze op in plastic limonadeflessen.

20-06-2014 20:33

KANT & KLAAR (vr 20 jun 2014

De Wilde Keuken - KANT & KLAAR (vr 20 jun 2014

20:33),Kant en klaar eten is van alle tijden, maar in culinaire kringen wordt er minnetjes over gedaan. Echter: het eten dat in de Wilde Keuken opgewarmd wordt is bereid door sterrenchefs, in een gigantische kookfabriek.

13-06-2014 20:32

HAMBURGER (vr 13 jun 2014

De Wilde Keuken - HAMBURGER (vr 13 jun 2014

20:32),De helft van een koe wordt biefstuk. De andere helft wordt vermalen.

06-06-2014 20:25

UI (vr 6 jun 2014

De Wilde Keuken - UI (vr 6 jun 2014

20:25),De meest gegeten groente ter wereld. Zoveel er gegeten worden, zo weinig weten wij ervan. Dat ze geel zijn, of rood of roze. En dat McDonalds er ringen van roostert. Dat is alles wat we van uien kunnen zeggen.

30-05-2014 20:27

UITJES (vr 30 mei 2014

De Wilde Keuken - UITJES (vr 30 mei 2014

20:27),De kleinste ui is zilver. Althans, zijn huid. Is de huid er afgepeld dan is een zilveruitje wit. Maar wat moet je er mee? In azijn leggen en zuur op een slaatje.

23-05-2014 20:25

GRAS (vr 23 mei 2014

De Wilde Keuken - GRAS (vr 23 mei 2014

20:25),Er is heel veel van. Waar het regent groeit het. Overal op aarde. Je kan er in liggen, je kan het bestrijden, maar wij mensen kunnen het niet verteren. Gras.

16-05-2014 20:25

FRIET (vr 16 mei 2014

De Wilde Keuken - FRIET (vr 16 mei 2014

20:25),Met een kleine ingreep maakt de kok een frietkot van zijn Wilde Keuken op wielen.

09-05-2014 20:25

SAUS (vr 9 mei 2014

De Wilde Keuken - SAUS (vr 9 mei 2014

20:25),Eten is vervelend. Saus maakt er een feest van. En saus is al zo oud als de geschiedenis op schrift.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wilde Keuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wilde Keuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wilde Keuken bij De Wilde Keuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wilde Keuken. Heb je een uitzending van De Wilde Keuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wilde Keuken gemist

Een programma rond de onstuimige keuken ('het is een werkplaats') van Wouter Klootwijk. Vanuit de keuken gaat hij oppad en zijn reizen eindigen in zijn keuken. Het zijn alledaagse vragen waar de huishoudjournalist van wakker liggenkan. Wat is scherp precies en waarom kun je botte messen kopen? Waar is de Nederlandse soepkip gebleven en hoe erghouden de wilde zwijnen huis op de akkers? Mag een varken een worstje eten van de dokter, waarvan wordt appelstroopgemaakt en hoe herken je een koekenpan?

Uitzending gemist van De Wilde Keuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Wilde Keuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 27-03-2015 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord