Programma gemist?

Is het door waar dat Spaanse naar varkens met eikels eten. Ja. Er zijn in een Spanje een paar in varkens die tijdens een paar eikels de eten. op En smaken die varkens later, de als in ze geslacht zijn, lekker? Ja een heel lekker.Meer Is het tijdens waar op tv dat Spaanse varkens eikels op eten. Ja. Er zijn uit naar in Spanje een paar varkens die een met een paar eikels eten. En smaken uit die varkens later, van als ze geslacht in zijn, uit lekker? Ja de heel lekker. Trouwens, ook als de ze geen eikels in hebben door gegeten.Minder

De onthulling van uit landgarnalen. Zijn een er altijd al uit geweest, de maar ze vielen niet op. Je op tv tijdens hoeft er niet op door te vissen. Iedereen op tv heeft ze in huis. tijdens Heerlijk!

Een op koe en het kalf en een van heel paard half. op Maar melk is de uit motor. Het komt van de door koe en wordt door in kaas.

Kruiden op maken van eten in een feest. het Maar welke kruiden de bij welk eten? op tv Hoeven we niet meer over in na te denken. Dat het doen uit de toverkollen. tijdens Ze mengen kruiden en zetten op van een het zakje waartoe ze op dienen.Meer Kruiden maken op van eten een feest. Maar een welke kruiden bij met welk naar eten? Hoeven het we niet meer over na het te naar denken. Dat doen de toverkollen voor tijdens ons. Ze door mengen in kruiden en zetten op op het zakje alleen nog waartoe een ze met dienen. Speklapjeskruiden. Programma rond op de onstuimige keuken van uit Wouter Klootwijk op tv met alledaagse vragen waar op de 'huishoudjournalist' de wakker van kan van liggen.Minder

Programma rond naar de onstuimige in keuken van tijdens Wouter Klootwijk. Vandaag gaat in het over op tv inktvis.Meer Het is eerder een met mossel, eerder een in slak, een weekdier, op tv maar hij de mag vis heten van uit de tijdens mens. Inktvis is goed beschouwd het geen de vis. Geen graatje in te bekennen een en het met slakkenhuis, de schelp zit naar binnenin. Dat is een veel minder lastig van uit dan om je een heen.Minder

Aflevering van De op Wilde Keuken over het naar kreeft. Met Wouter Klootwijk.Meer de Rivierkreeftjes zijn een plaag. Het op tv begon op in Spanje op waar rijstvelden zijn op aangelegd. Veel water, veel werk, weinig met winst. De boeren tijdens zochten uit bijverdienste en zetten Amerikaanse kreeften door uit in van het water onder de het rijst. De plaag de kroop de omhoog tot bij Gouda. uit Er uit is nu voor met iedereen een kreeftje. Maar tijdens in de Wilde naar Keuken vinden ze het op tv kreng niet lekker. van Weten wat beters. tijdens En het antwoord uit op de het rare vraag of een er ook vegetarische kreeften van zijn.Minder

Picasso werd naar er beroemd met om, hij portretteerde vrouwen een met twee op ogen aan van één kant voorbij op tv de neus. Maar de schollen, tongen, scharren het en botjes hebben het bedacht.Meer Picasso op werd er van beroemd een om, hij portretteerde vrouwen van met twee ogen aan één de op kant voorbij de neus. Maar naar schollen, tongen, scharren een en het botjes hebben het bedacht. In tijdens de Wilde van Keuken een klein van heilbotje dat nog een een neusje heeft tussen twee van naar ogen, maar het de is al bezig met de naar verhuizing.Minder

20:30,In Frankrijk op tv worden oesters vertroeteld op tv en groeien ze het netjes op. Maar het in Yerseke? op Daar worden ze geboren een op van een industrieterrein en groeien de ze op in uit plastic limonadeflessen.

20:33),Kant en klaar op eten door is van op tv alle tijden, maar het in culinaire kringen wordt er minnetjes op door over gedaan. Echter: het eten door dat in uit de Wilde Keuken opgewarmd tijdens wordt is bereid door de sterrenchefs, een in een gigantische door kookfabriek.

20:32),De tijdens helft van een koe een wordt biefstuk. De andere het helft wordt op vermalen.

20:25),De op tv meest gegeten groente ter wereld. naar met Zoveel er gegeten worden, zo weinig naar weten wij ervan. op een Dat ze geel zijn, of rood uit of van roze. En dat McDonalds met er ringen van door roostert. Dat is met alles wat we van van uien kunnen uit zeggen.

20:27),De kleinste het ui is zilver. Althans, in zijn met huid. Is de huid van er afgepeld dan naar is een uit zilveruitje wit. Maar wat moet op de je er mee? naar In azijn leggen en van zuur op het een slaatje.

20:25),Er van is heel tijdens veel van. Waar het regent door groeit het. uit Overal op op aarde. Je kan er de in liggen, op tv je kan het naar bestrijden, maar wij naar mensen kunnen het op tv niet verteren. Gras.

20:25),Met een kleine het het ingreep maakt de van kok een frietkot van in zijn Wilde Keuken op uit wielen.

20:25),Eten is in vervelend. Saus maakt er een de een feest van. En saus is door het al zo oud als het de geschiedenis op een schrift.

april 2019
27-03-2015 21:10

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Is het waar dat Spaanse varkens eikels eten. Ja. Er zijn in Spanje een paar varkens die een paar eikels eten. En smaken die varkens later, als ze geslacht zijn, lekker? Ja heel lekker.Meer Is het waar dat Spaanse varkens eikels eten. Ja. Er...

20-03-2015 21:14

De wilde keuken

De Wilde Keuken - De wilde keuken

De onthulling van landgarnalen. Zijn er altijd al geweest, maar ze vielen niet op. Je hoeft er niet op te vissen. Iedereen heeft ze in huis. Heerlijk!

13-03-2015 20:57

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Een koe en kalf en een heel paard half. Maar melk is de motor. Het komt van de koe en wordt kaas.

06-03-2015 20:56

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Kruiden maken van eten een feest. Maar welke kruiden bij welk eten? Hoeven we niet meer over na te denken. Dat doen de toverkollen. Ze mengen kruiden en zetten op het zakje waartoe ze dienen.Meer Kruiden maken van eten een feest. Maar welke...

27-02-2015 20:56

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Programma rond de onstuimige keuken van Wouter Klootwijk. Vandaag gaat het over inktvis.Meer Het is eerder een mossel, eerder een slak, een weekdier, maar hij mag vis heten van de mens. Inktvis is goed beschouwd geen vis. Geen graatje in te...

13-02-2015 20:58

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Aflevering van De Wilde Keuken over kreeft. Met Wouter Klootwijk.Meer Rivierkreeftjes zijn een plaag. Het begon in Spanje waar rijstvelden zijn aangelegd. Veel water, veel werk, weinig winst. De boeren zochten bijverdienste en zetten Amerik...

06-02-2015 20:55

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Picasso werd er beroemd om, hij portretteerde vrouwen met twee ogen aan één kant voorbij de neus. Maar schollen, tongen, scharren en botjes hebben het bedacht.Meer Picasso werd er beroemd om, hij portretteerde vrouwen met twee ogen aan één ...

27-06-2014 20:30

vr 27 jun 2014

De Wilde Keuken - vr 27 jun 2014

20:30,In Frankrijk worden oesters vertroeteld en groeien ze netjes op. Maar in Yerseke? Daar worden ze geboren op een industrieterrein en groeien ze op in plastic limonadeflessen.

20-06-2014 20:33

KANT & KLAAR (vr 20 jun 2014

De Wilde Keuken - KANT & KLAAR (vr 20 jun 2014

20:33),Kant en klaar eten is van alle tijden, maar in culinaire kringen wordt er minnetjes over gedaan. Echter: het eten dat in de Wilde Keuken opgewarmd wordt is bereid door sterrenchefs, in een gigantische kookfabriek.

13-06-2014 20:32

HAMBURGER (vr 13 jun 2014

De Wilde Keuken - HAMBURGER (vr 13 jun 2014

20:32),De helft van een koe wordt biefstuk. De andere helft wordt vermalen.

06-06-2014 20:25

UI (vr 6 jun 2014

De Wilde Keuken - UI (vr 6 jun 2014

20:25),De meest gegeten groente ter wereld. Zoveel er gegeten worden, zo weinig weten wij ervan. Dat ze geel zijn, of rood of roze. En dat McDonalds er ringen van roostert. Dat is alles wat we van uien kunnen zeggen.

30-05-2014 20:27

UITJES (vr 30 mei 2014

De Wilde Keuken - UITJES (vr 30 mei 2014

20:27),De kleinste ui is zilver. Althans, zijn huid. Is de huid er afgepeld dan is een zilveruitje wit. Maar wat moet je er mee? In azijn leggen en zuur op een slaatje.

23-05-2014 20:25

GRAS (vr 23 mei 2014

De Wilde Keuken - GRAS (vr 23 mei 2014

20:25),Er is heel veel van. Waar het regent groeit het. Overal op aarde. Je kan er in liggen, je kan het bestrijden, maar wij mensen kunnen het niet verteren. Gras.

16-05-2014 20:25

FRIET (vr 16 mei 2014

De Wilde Keuken - FRIET (vr 16 mei 2014

20:25),Met een kleine ingreep maakt de kok een frietkot van zijn Wilde Keuken op wielen.

09-05-2014 20:25

SAUS (vr 9 mei 2014

De Wilde Keuken - SAUS (vr 9 mei 2014

20:25),Eten is vervelend. Saus maakt er een feest van. En saus is al zo oud als de geschiedenis op schrift.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wilde Keuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wilde Keuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wilde Keuken bij De Wilde Keuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wilde Keuken. Heb je een uitzending van De Wilde Keuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wilde Keuken gemist

Een programma rond de onstuimige keuken ('het is een werkplaats') van Wouter Klootwijk. Vanuit de keuken gaat hij oppad en zijn reizen eindigen in zijn keuken. Het zijn alledaagse vragen waar de huishoudjournalist van wakker liggenkan. Wat is scherp precies en waarom kun je botte messen kopen? Waar is de Nederlandse soepkip gebleven en hoe erghouden de wilde zwijnen huis op de akkers? Mag een varken een worstje eten van de dokter, waarvan wordt appelstroopgemaakt en hoe herken je een koekenpan?

Uitzending gemist van De Wilde Keuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Wilde Keuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 27-03-2015 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord