Programma gemist?

Is met het waar van dat Spaanse varkens eikels een eten. Ja. uit Er zijn in Spanje een de paar met varkens die een paar door eikels eten. En op tv smaken die een varkens later, als ze geslacht zijn, het naar lekker? Ja heel lekker.Meer Is een het tijdens waar dat Spaanse varkens eikels op eten. Ja. Er naar zijn in Spanje een van uit paar varkens die een op paar eikels eten. En smaken op tv op die varkens later, op tv als ze geslacht een zijn, lekker? Ja heel lekker. het Trouwens, ook een als ze de geen eikels hebben op tv gegeten.Minder

De onthulling van naar landgarnalen. Zijn er in op tv altijd al geweest, maar ze vielen met niet op. de Je hoeft er niet een op te door vissen. Iedereen heeft met ze tijdens in huis. Heerlijk!

Een van koe en uit kalf en een heel paard door half. Maar melk het is de de motor. Het komt tijdens van de koe en wordt op tv door kaas.

Kruiden op tv maken van eten een op tv feest. het Maar welke kruiden bij welk eten? op Hoeven we niet op de meer over na te door denken. Dat doen de toverkollen. een Ze van mengen kruiden en zetten de op het zakje waartoe de in ze dienen.Meer Kruiden maken het van eten een feest. naar Maar van welke kruiden bij op welk eten? Hoeven we niet op meer over na een te denken. Dat door doen de op toverkollen voor ons. Ze mengen met door kruiden en zetten op het met zakje alleen nog waartoe het ze naar dienen. Speklapjeskruiden. Programma rond de in onstuimige keuken van de Wouter uit Klootwijk met van alledaagse vragen waar de het 'huishoudjournalist' wakker van de kan liggen.Minder

Programma rond de de onstuimige van keuken van Wouter Klootwijk. in Vandaag gaat het over naar inktvis.Meer Het de is eerder een mossel, de eerder een slak, de een weekdier, een maar hij op tv mag vis heten van in de op mens. Inktvis is goed beschouwd geen met een vis. Geen graatje in te bekennen door en tijdens het slakkenhuis, de schelp zit in binnenin. op Dat is veel minder een lastig dan om uit je op tv heen.Minder

Aflevering naar van De Wilde het Keuken over kreeft. op Met Wouter door Klootwijk.Meer Rivierkreeftjes zijn het een plaag. Het begon in de Spanje waar door rijstvelden zijn aangelegd. Veel water, door veel werk, weinig tijdens een winst. De boeren op tv zochten bijverdienste en zetten Amerikaanse uit kreeften uit in op tv het water onder het de rijst. De plaag het kroop omhoog tot uit bij Gouda. tijdens Er is op tv nu voor iedereen een kreeftje. uit Maar in naar de Wilde Keuken tijdens vinden ze het uit kreng niet lekker. in Weten wat beters. het En met het antwoord op de de rare vraag of er ook uit de vegetarische kreeften zijn.Minder

Picasso werd er de naar beroemd om, hij portretteerde met vrouwen met de twee ogen aan één tijdens kant voorbij de het neus. Maar schollen, tongen, door scharren en botjes het hebben in het bedacht.Meer Picasso werd er door beroemd om, door hij portretteerde vrouwen met naar twee ogen aan één naar kant door voorbij de neus. tijdens Maar schollen, tongen, tijdens scharren en botjes hebben het door met bedacht. In de Wilde Keuken de een klein op tv heilbotje dat in nog een neusje heeft van tussen twee ogen, maar van het is naar al bezig met een de verhuizing.Minder

20:30,In op tv Frankrijk worden oesters vertroeteld door en groeien ze netjes de op. uit Maar in Yerseke? Daar op tv worden ze geboren op de een industrieterrein uit en groeien ze op de in plastic in limonadeflessen.

20:33),Kant een en klaar eten is van de alle tijden, de maar in op tv culinaire kringen wordt het er minnetjes over op tv gedaan. Echter: het eten op dat naar in de Wilde het Keuken opgewarmd wordt is bereid in door sterrenchefs, in een het gigantische het kookfabriek.

20:32),De de helft van een koe wordt de biefstuk. de De andere helft wordt met vermalen.

20:25),De meest door gegeten het groente ter wereld. het Zoveel er gegeten worden, zo naar weinig uit weten wij ervan. de Dat ze geel in zijn, of rood of naar roze. En dat McDonalds een er ringen van de roostert. Dat is naar alles wat we van op tv uien van kunnen zeggen.

20:27),De van kleinste ui is zilver. door Althans, zijn huid. Is op tv de huid de er afgepeld op dan is een zilveruitje naar wit. Maar wat moet door met je er mee? In azijn leggen de een en zuur op een het slaatje.

20:25),Er uit is heel veel van. van Waar het regent groeit op tv de het. Overal op aarde. Je kan een er in naar liggen, je tijdens kan het bestrijden, maar op tv wij mensen kunnen op tv het niet op verteren. Gras.

20:25),Met een naar kleine ingreep in maakt de kok de een frietkot van zijn Wilde een Keuken op met wielen.

20:25),Eten uit is vervelend. Saus maakt er uit een van feest van. in En saus is al zo oud uit als met de geschiedenis een op schrift.

januari 2018
27-03-2015 21:10

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Is het waar dat Spaanse varkens eikels eten. Ja. Er zijn in Spanje een paar varkens die een paar eikels eten. En smaken die varkens later, als ze geslacht zijn, lekker? Ja heel lekker.Meer Is het waar dat Spaanse varkens eikels eten. Ja. Er...

20-03-2015 21:14

De wilde keuken

De Wilde Keuken - De wilde keuken

De onthulling van landgarnalen. Zijn er altijd al geweest, maar ze vielen niet op. Je hoeft er niet op te vissen. Iedereen heeft ze in huis. Heerlijk!

13-03-2015 20:57

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Een koe en kalf en een heel paard half. Maar melk is de motor. Het komt van de koe en wordt kaas.

06-03-2015 20:56

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Kruiden maken van eten een feest. Maar welke kruiden bij welk eten? Hoeven we niet meer over na te denken. Dat doen de toverkollen. Ze mengen kruiden en zetten op het zakje waartoe ze dienen.Meer Kruiden maken van eten een feest. Maar welke...

27-02-2015 20:56

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Programma rond de onstuimige keuken van Wouter Klootwijk. Vandaag gaat het over inktvis.Meer Het is eerder een mossel, eerder een slak, een weekdier, maar hij mag vis heten van de mens. Inktvis is goed beschouwd geen vis. Geen graatje in te...

13-02-2015 20:58

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Aflevering van De Wilde Keuken over kreeft. Met Wouter Klootwijk.Meer Rivierkreeftjes zijn een plaag. Het begon in Spanje waar rijstvelden zijn aangelegd. Veel water, veel werk, weinig winst. De boeren zochten bijverdienste en zetten Amerik...

06-02-2015 20:55

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Picasso werd er beroemd om, hij portretteerde vrouwen met twee ogen aan één kant voorbij de neus. Maar schollen, tongen, scharren en botjes hebben het bedacht.Meer Picasso werd er beroemd om, hij portretteerde vrouwen met twee ogen aan één ...

27-06-2014 20:30

vr 27 jun 2014

De Wilde Keuken - vr 27 jun 2014

20:30,In Frankrijk worden oesters vertroeteld en groeien ze netjes op. Maar in Yerseke? Daar worden ze geboren op een industrieterrein en groeien ze op in plastic limonadeflessen.

20-06-2014 20:33

KANT & KLAAR (vr 20 jun 2014

De Wilde Keuken - KANT & KLAAR (vr 20 jun 2014

20:33),Kant en klaar eten is van alle tijden, maar in culinaire kringen wordt er minnetjes over gedaan. Echter: het eten dat in de Wilde Keuken opgewarmd wordt is bereid door sterrenchefs, in een gigantische kookfabriek.

13-06-2014 20:32

HAMBURGER (vr 13 jun 2014

De Wilde Keuken - HAMBURGER (vr 13 jun 2014

20:32),De helft van een koe wordt biefstuk. De andere helft wordt vermalen.

06-06-2014 20:25

UI (vr 6 jun 2014

De Wilde Keuken - UI (vr 6 jun 2014

20:25),De meest gegeten groente ter wereld. Zoveel er gegeten worden, zo weinig weten wij ervan. Dat ze geel zijn, of rood of roze. En dat McDonalds er ringen van roostert. Dat is alles wat we van uien kunnen zeggen.

30-05-2014 20:27

UITJES (vr 30 mei 2014

De Wilde Keuken - UITJES (vr 30 mei 2014

20:27),De kleinste ui is zilver. Althans, zijn huid. Is de huid er afgepeld dan is een zilveruitje wit. Maar wat moet je er mee? In azijn leggen en zuur op een slaatje.

23-05-2014 20:25

GRAS (vr 23 mei 2014

De Wilde Keuken - GRAS (vr 23 mei 2014

20:25),Er is heel veel van. Waar het regent groeit het. Overal op aarde. Je kan er in liggen, je kan het bestrijden, maar wij mensen kunnen het niet verteren. Gras.

16-05-2014 20:25

FRIET (vr 16 mei 2014

De Wilde Keuken - FRIET (vr 16 mei 2014

20:25),Met een kleine ingreep maakt de kok een frietkot van zijn Wilde Keuken op wielen.

09-05-2014 20:25

SAUS (vr 9 mei 2014

De Wilde Keuken - SAUS (vr 9 mei 2014

20:25),Eten is vervelend. Saus maakt er een feest van. En saus is al zo oud als de geschiedenis op schrift.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wilde Keuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wilde Keuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wilde Keuken bij De Wilde Keuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wilde Keuken. Heb je een uitzending van De Wilde Keuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wilde Keuken gemist

Een programma rond de onstuimige keuken ('het is een werkplaats') van Wouter Klootwijk. Vanuit de keuken gaat hij oppad en zijn reizen eindigen in zijn keuken. Het zijn alledaagse vragen waar de huishoudjournalist van wakker liggenkan. Wat is scherp precies en waarom kun je botte messen kopen? Waar is de Nederlandse soepkip gebleven en hoe erghouden de wilde zwijnen huis op de akkers? Mag een varken een worstje eten van de dokter, waarvan wordt appelstroopgemaakt en hoe herken je een koekenpan?

Uitzending gemist van De Wilde Keuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Wilde Keuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 27-03-2015 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord