Programma gemist?

Is van het waar dat van Spaanse varkens van eikels eten. Ja. tijdens Er zijn in op Spanje een paar varkens die in een paar het eikels eten. En smaken het die varkens de later, als ze geslacht zijn, op tv lekker? Ja van heel lekker.Meer het Is het waar dat Spaanse op tv varkens het eikels eten. Ja. door Er zijn in Spanje een tijdens paar varkens uit die een op paar eikels eten. En smaken naar die op varkens later, naar als ze geslacht zijn, lekker? Ja in heel lekker. Trouwens, op op tv ook als ze tijdens geen eikels hebben op gegeten.Minder

De onthulling op van landgarnalen. naar Zijn er altijd al geweest, een maar ze vielen de de niet op. Je hoeft er niet tijdens uit op te vissen. Iedereen heeft ze tijdens van in huis. Heerlijk!

Een op koe en een kalf en een heel paard half. van Maar op tv melk is op de motor. Het komt van tijdens de koe het en wordt de kaas.

Kruiden maken van door eten een het feest. Maar welke de kruiden bij welk op eten? Hoeven we niet door uit meer over na te denken. Dat het doen de in toverkollen. Ze mengen kruiden het en zetten met op het zakje waartoe tijdens ze dienen.Meer Kruiden een het maken van eten een feest. een Maar welke tijdens kruiden bij in welk eten? Hoeven we niet meer naar over na op tv te denken. Dat doen een de toverkollen voor van ons. in Ze mengen uit kruiden en zetten op het het zakje alleen nog waartoe de naar ze dienen. Speklapjeskruiden. Programma rond op de onstuimige het keuken van Wouter in Klootwijk met in alledaagse vragen waar de 'huishoudjournalist' in wakker van een kan liggen.Minder

Programma rond naar de onstuimige keuken door van Wouter Klootwijk. Vandaag uit gaat in het over inktvis.Meer Het is op tv eerder een op tv mossel, in eerder een slak, een een weekdier, maar hij mag op tv vis heten van de tijdens mens. Inktvis op is goed beschouwd een geen vis. de Geen graatje in in te bekennen en het het slakkenhuis, van de schelp zit binnenin. Dat is op veel minder lastig naar dan met om je de heen.Minder

Aflevering een van De Wilde op tv Keuken over kreeft. Met Wouter tijdens op Klootwijk.Meer Rivierkreeftjes zijn een het plaag. Het begon op in Spanje waar rijstvelden in zijn aangelegd. Veel water, van veel werk, weinig met winst. met De boeren zochten bijverdienste door en in zetten Amerikaanse kreeften naar uit in het water in onder de rijst. De een plaag kroop omhoog op tv tot tijdens bij Gouda. Er is tijdens nu voor iedereen een het kreeftje. Maar uit in de Wilde Keuken vinden van ze het van kreng een niet lekker. Weten wat het beters. En het in antwoord op de rare vraag naar of er ook van met vegetarische kreeften zijn.Minder

Picasso de werd er beroemd om, hij uit portretteerde vrouwen door met de twee ogen aan één kant van voorbij de neus. naar Maar schollen, tongen, scharren in en botjes hebben het het bedacht.Meer Picasso de werd uit er beroemd om, hij portretteerde in vrouwen met twee tijdens ogen aan één een van kant voorbij de neus. naar Maar schollen, tongen, de scharren en van botjes hebben het bedacht. In in de Wilde Keuken op een klein in heilbotje dat de nog een neusje heeft door tussen twee ogen, maar tijdens het is al bezig een naar met de verhuizing.Minder

20:30,In Frankrijk worden de oesters vertroeteld en door naar groeien ze netjes op. Maar op in Yerseke? op tv Daar worden het ze geboren op op tv een industrieterrein en groeien ze tijdens op in op tv plastic limonadeflessen.

20:33),Kant en klaar in met eten is van alle tijden, maar tijdens in culinaire tijdens kringen wordt uit er minnetjes van over gedaan. Echter: het eten dat een in de Wilde door Keuken opgewarmd op tv wordt is tijdens bereid door sterrenchefs, in een het gigantische tijdens kookfabriek.

20:32),De tijdens helft van in een koe wordt biefstuk. van De andere helft de wordt vermalen.

20:25),De van meest gegeten groente door ter wereld. Zoveel er de gegeten worden, zo weinig naar weten wij ervan. met Dat een ze geel het zijn, of rood of roze. En een dat McDonalds er op ringen van roostert. van Dat op is alles wat op tv we van uien kunnen tijdens zeggen.

20:27),De een kleinste ui op tv is zilver. Althans, zijn huid. uit Is de huid er naar afgepeld door dan is een zilveruitje wit. naar Maar wat tijdens moet je er tijdens mee? met In azijn leggen en door zuur op een op slaatje.

20:25),Er een is heel veel op tv van. Waar het met regent groeit van het. Overal op aarde. Je kan op er in liggen, op je kan het op tv bestrijden, maar uit wij mensen kunnen het uit naar niet verteren. Gras.

20:25),Met van een kleine ingreep maakt uit de kok een frietkot in van zijn de Wilde Keuken uit op wielen.

20:25),Eten tijdens is vervelend. Saus door maakt er een feest de van. En saus van is al zo oud het als de geschiedenis op op een schrift.

juli 2017
27-03-2015 21:10

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Is het waar dat Spaanse varkens eikels eten. Ja. Er zijn in Spanje een paar varkens die een paar eikels eten. En smaken die varkens later, als ze geslacht zijn, lekker? Ja heel lekker.Meer Is het waar dat Spaanse varkens eikels eten. Ja. Er...

20-03-2015 21:14

De wilde keuken

De Wilde Keuken - De wilde keuken

De onthulling van landgarnalen. Zijn er altijd al geweest, maar ze vielen niet op. Je hoeft er niet op te vissen. Iedereen heeft ze in huis. Heerlijk!

13-03-2015 20:57

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Een koe en kalf en een heel paard half. Maar melk is de motor. Het komt van de koe en wordt kaas.

06-03-2015 20:56

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Kruiden maken van eten een feest. Maar welke kruiden bij welk eten? Hoeven we niet meer over na te denken. Dat doen de toverkollen. Ze mengen kruiden en zetten op het zakje waartoe ze dienen.Meer Kruiden maken van eten een feest. Maar welke...

27-02-2015 20:56

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Programma rond de onstuimige keuken van Wouter Klootwijk. Vandaag gaat het over inktvis.Meer Het is eerder een mossel, eerder een slak, een weekdier, maar hij mag vis heten van de mens. Inktvis is goed beschouwd geen vis. Geen graatje in te...

13-02-2015 20:58

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Aflevering van De Wilde Keuken over kreeft. Met Wouter Klootwijk.Meer Rivierkreeftjes zijn een plaag. Het begon in Spanje waar rijstvelden zijn aangelegd. Veel water, veel werk, weinig winst. De boeren zochten bijverdienste en zetten Amerik...

06-02-2015 20:55

De Wilde Keuken

De Wilde Keuken - De Wilde Keuken

Picasso werd er beroemd om, hij portretteerde vrouwen met twee ogen aan één kant voorbij de neus. Maar schollen, tongen, scharren en botjes hebben het bedacht.Meer Picasso werd er beroemd om, hij portretteerde vrouwen met twee ogen aan één ...

27-06-2014 20:30

vr 27 jun 2014

De Wilde Keuken - vr 27 jun 2014

20:30,In Frankrijk worden oesters vertroeteld en groeien ze netjes op. Maar in Yerseke? Daar worden ze geboren op een industrieterrein en groeien ze op in plastic limonadeflessen.

20-06-2014 20:33

KANT & KLAAR (vr 20 jun 2014

De Wilde Keuken - KANT & KLAAR (vr 20 jun 2014

20:33),Kant en klaar eten is van alle tijden, maar in culinaire kringen wordt er minnetjes over gedaan. Echter: het eten dat in de Wilde Keuken opgewarmd wordt is bereid door sterrenchefs, in een gigantische kookfabriek.

13-06-2014 20:32

HAMBURGER (vr 13 jun 2014

De Wilde Keuken - HAMBURGER (vr 13 jun 2014

20:32),De helft van een koe wordt biefstuk. De andere helft wordt vermalen.

06-06-2014 20:25

UI (vr 6 jun 2014

De Wilde Keuken - UI (vr 6 jun 2014

20:25),De meest gegeten groente ter wereld. Zoveel er gegeten worden, zo weinig weten wij ervan. Dat ze geel zijn, of rood of roze. En dat McDonalds er ringen van roostert. Dat is alles wat we van uien kunnen zeggen.

30-05-2014 20:27

UITJES (vr 30 mei 2014

De Wilde Keuken - UITJES (vr 30 mei 2014

20:27),De kleinste ui is zilver. Althans, zijn huid. Is de huid er afgepeld dan is een zilveruitje wit. Maar wat moet je er mee? In azijn leggen en zuur op een slaatje.

23-05-2014 20:25

GRAS (vr 23 mei 2014

De Wilde Keuken - GRAS (vr 23 mei 2014

20:25),Er is heel veel van. Waar het regent groeit het. Overal op aarde. Je kan er in liggen, je kan het bestrijden, maar wij mensen kunnen het niet verteren. Gras.

16-05-2014 20:25

FRIET (vr 16 mei 2014

De Wilde Keuken - FRIET (vr 16 mei 2014

20:25),Met een kleine ingreep maakt de kok een frietkot van zijn Wilde Keuken op wielen.

09-05-2014 20:25

SAUS (vr 9 mei 2014

De Wilde Keuken - SAUS (vr 9 mei 2014

20:25),Eten is vervelend. Saus maakt er een feest van. En saus is al zo oud als de geschiedenis op schrift.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Wilde Keuken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Wilde Keuken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Wilde Keuken bij De Wilde Keuken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Wilde Keuken. Heb je een uitzending van De Wilde Keuken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Wilde Keuken gemist

Een programma rond de onstuimige keuken ('het is een werkplaats') van Wouter Klootwijk. Vanuit de keuken gaat hij oppad en zijn reizen eindigen in zijn keuken. Het zijn alledaagse vragen waar de huishoudjournalist van wakker liggenkan. Wat is scherp precies en waarom kun je botte messen kopen? Waar is de Nederlandse soepkip gebleven en hoe erghouden de wilde zwijnen huis op de akkers? Mag een varken een worstje eten van de dokter, waarvan wordt appelstroopgemaakt en hoe herken je een koekenpan?

Uitzending gemist van De Wilde Keuken? Hier kun je alle uitzendingen van De Wilde Keuken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 27-03-2015 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord