Programma gemist?

We van zien hoe roloway Akua in uit de peuterpubertijd naar komt. tijdens Ze terroriseert haar soortgenoten, maar tijdens vooral de stokstaartjes het moeten het ontgelden. op Gezinsuitbreiding naar bij de Orang Oetans een als Tjintah een haar vierde jong krijgt. En tijdens komen er ook van jongen bij op de reuzenpanda's? naar Vrouwtje Wu Wen is op tv vruchtbaar. Dat duurt hoogstens het drie dagen en gebeurt de maar één keer van per de jaar. Tijd voor mannetje naar Xing Ya in om in actie in te komen het dus.

Er bloeit uit een romance op tussen met de Orang Oetans Bako en Tjintah. Pinguïns op tv tijdens Snavel en Opa krijgen nieuwe uitdagingen in tijdens voor meer lichaamsbeweging. Siberische tijger Colina een heeft plotseling uit geen eetlust naar meer en dat is alarmerend. tijdens van En het wordt winter in uit het park. De bruine een beren zijn verdwenen op tv in hun in holen, met maar de reuzenpanda's hebben de tijd in van hun leven door in de in sneeuw.

Bruine tijdens beer Dadon komt terug het van zijn CT-scan. op tv De uitslag moet tijdens bepalen of hij op wakker door mag worden uit zijn narcose en in weer zijn geliefde met berenbos in tijdens kan. uit Reuzenschildpad Mien is rusteloos. Ze zoekt met een plek uit om haar eieren te naar begraven. het En ook nevelpanter Hyma door is de drachtig. Door onervarenheid gaat het vaak tijdens mis bij een in eerste nest. De het welpjes hebben door alleen overlevingskans als uit Hyma genoeg moederinstinct tijdens heeft.

We ontdekken de met wereld van de een pijlgifkikker, naar die een heel bijzondere in manier door van voortplanten hebben. De penseelzwijnen de gaan zonder naar aarzeling de strijd om een voedsel naar aan met hun naar veel grotere buren; in de Afrikaanse olifanten. En de 's nacht hebben nevelpantermannetje Rama in en vrouwtje Hyma tijdens plotseling veel de meer interesse in van elkaar dan van voorheen.

We zien uit het avontuur van Afrikaanse met olifant Tooth die tijdens zijn eerste stappen de zet als fokstier. een De zwaar van getraumatiseerde uit bruine beren Keta en tijdens Maria leren langzaam wat het van van betekent om als beer van onbezorgd in een het berenbos te het leven en hoe een loopt het af met van de ijzige wapenstilstand tussen van de tijdens ringstaartmaki's?

We zien hoe tijdens de door strijd losbarst als het een nieuw mannetje bij op tv de de groep ringstaartmaki's wordt geïntroduceerd. op tv De jonge schuttersvissen op krijgen schietles van de met oudjes van en reuzenpanda's Xing Ya met en Wu Wen beginnen aan door het avontuur de dat hopelijk mag gaan een een leiden tot een op paring en ... jonge met panda's.

september 2021
21-07-2019 20:20

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

We zien hoe roloway Akua in de peuterpubertijd komt. Ze terroriseert haar soortgenoten, maar vooral de stokstaartjes moeten het ontgelden. Gezinsuitbreiding bij de Orang Oetans als Tjintah haar vierde jong krijgt. En komen er ook jongen bij...

14-07-2019 20:20

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

Er bloeit een romance op tussen Orang Oetans Bako en Tjintah. Pinguïns Snavel en Opa krijgen nieuwe uitdagingen voor meer lichaamsbeweging. Siberische tijger Colina heeft plotseling geen eetlust meer en dat is alarmerend. En het wordt winte...

07-07-2019 20:20

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

Bruine beer Dadon komt terug van zijn CT-scan. De uitslag moet bepalen of hij wakker mag worden uit zijn narcose en weer zijn geliefde berenbos in kan. Reuzenschildpad Mien is rusteloos. Ze zoekt een plek om haar eieren te begraven. En ook ...

30-06-2019 20:15

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

We ontdekken de wereld van de pijlgifkikker, die een heel bijzondere manier van voortplanten hebben. De penseelzwijnen gaan zonder aarzeling de strijd om voedsel aan met hun veel grotere buren; de Afrikaanse olifanten. En 's nacht hebben ne...

23-06-2019 20:35

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

We zien het avontuur van Afrikaanse olifant Tooth die zijn eerste stappen zet als fokstier. De zwaar getraumatiseerde bruine beren Keta en Maria leren langzaam wat het betekent om als beer onbezorgd in het berenbos te leven en hoe loopt het...

16-06-2019 20:25

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

We zien hoe de strijd losbarst als een nieuw mannetje bij de groep ringstaartmaki's wordt geïntroduceerd. De jonge schuttersvissen krijgen schietles van de oudjes en reuzenpanda's Xing Ya en Wu Wen beginnen aan het avontuur dat hopelijk mag...

Het echte leven in de dierentuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het echte leven in de dierentuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het echte leven in de dierentuin bij Het echte leven in de dierentuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het echte leven in de dierentuin. Heb je een uitzending van Het echte leven in de dierentuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het echte leven in de dierentuin gemist

Uitzending gemist van Het echte leven in de dierentuin? Hier kun je alle uitzendingen van Het echte leven in de dierentuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!