Programma gemist?

We uit zien hoe roloway Akua in in het de peuterpubertijd komt. Ze terroriseert de haar uit soortgenoten, maar vooral de op stokstaartjes moeten het ontgelden. uit Gezinsuitbreiding bij de Orang op Oetans als Tjintah van met haar vierde jong krijgt. En op tv komen er van ook jongen bij de reuzenpanda's? de Vrouwtje naar Wu Wen is de vruchtbaar. Dat duurt hoogstens de drie op dagen en gebeurt maar tijdens één keer naar per jaar. Tijd voor mannetje in Xing Ya om uit in actie van te komen tijdens dus.

Er bloeit een op tv romance in op tussen Orang Oetans van Bako en Tjintah. Pinguïns naar Snavel en een Opa krijgen een nieuwe uitdagingen door voor meer lichaamsbeweging. Siberische tijger door Colina heeft met plotseling geen eetlust door meer en dat van is alarmerend. En het wordt van een winter in het park. De door bruine beren het zijn verdwenen in hun de holen, door maar de reuzenpanda's hebben in de tijd op van hun leven uit in de sneeuw.

Bruine beer Dadon in komt terug met van zijn op tv CT-scan. De uitslag tijdens moet bepalen of hij wakker tijdens mag op worden uit zijn op narcose en weer zijn uit geliefde door berenbos in kan. Reuzenschildpad Mien is op tv rusteloos. naar Ze zoekt een van plek om op tv haar eieren te begraven. En ook naar nevelpanter Hyma op is van drachtig. Door onervarenheid gaat het uit vaak de mis bij een eerste nest. door De welpjes hebben alleen een naar overlevingskans als Hyma genoeg moederinstinct van heeft.

We ontdekken de door wereld van de de pijlgifkikker, met die een heel bijzondere manier naar van van voortplanten hebben. in De penseelzwijnen gaan zonder op aarzeling de de strijd om voedsel de aan met hun met veel grotere buren; de door Afrikaanse olifanten. En het 's nacht hebben een nevelpantermannetje Rama en vrouwtje Hyma in plotseling veel meer door interesse in elkaar door dan op voorheen.

We zien het de op tv avontuur van Afrikaanse olifant naar Tooth die zijn naar eerste stappen zet door als fokstier. De naar zwaar getraumatiseerde bruine beren Keta met de en Maria leren langzaam uit wat het betekent om op tv als beer onbezorgd tijdens in het berenbos tijdens te een leven en hoe loopt het op af met de naar ijzige wapenstilstand tussen de het op ringstaartmaki's?

We een zien hoe de strijd tijdens losbarst met als een nieuw mannetje bij de door groep ringstaartmaki's uit wordt naar geïntroduceerd. De jonge de schuttersvissen krijgen schietles een van de oudjes en reuzenpanda's met Xing Ya en op tv Wu met Wen beginnen aan het avontuur op tv dat hopelijk de mag gaan in leiden tot een paring en ... tijdens jonge van panda's.

september 2020
21-07-2019 20:20

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

We zien hoe roloway Akua in de peuterpubertijd komt. Ze terroriseert haar soortgenoten, maar vooral de stokstaartjes moeten het ontgelden. Gezinsuitbreiding bij de Orang Oetans als Tjintah haar vierde jong krijgt. En komen er ook jongen bij...

14-07-2019 20:20

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

Er bloeit een romance op tussen Orang Oetans Bako en Tjintah. Pinguïns Snavel en Opa krijgen nieuwe uitdagingen voor meer lichaamsbeweging. Siberische tijger Colina heeft plotseling geen eetlust meer en dat is alarmerend. En het wordt winte...

07-07-2019 20:20

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

Bruine beer Dadon komt terug van zijn CT-scan. De uitslag moet bepalen of hij wakker mag worden uit zijn narcose en weer zijn geliefde berenbos in kan. Reuzenschildpad Mien is rusteloos. Ze zoekt een plek om haar eieren te begraven. En ook ...

30-06-2019 20:15

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

We ontdekken de wereld van de pijlgifkikker, die een heel bijzondere manier van voortplanten hebben. De penseelzwijnen gaan zonder aarzeling de strijd om voedsel aan met hun veel grotere buren; de Afrikaanse olifanten. En 's nacht hebben ne...

23-06-2019 20:35

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

We zien het avontuur van Afrikaanse olifant Tooth die zijn eerste stappen zet als fokstier. De zwaar getraumatiseerde bruine beren Keta en Maria leren langzaam wat het betekent om als beer onbezorgd in het berenbos te leven en hoe loopt het...

16-06-2019 20:25

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

We zien hoe de strijd losbarst als een nieuw mannetje bij de groep ringstaartmaki's wordt geïntroduceerd. De jonge schuttersvissen krijgen schietles van de oudjes en reuzenpanda's Xing Ya en Wu Wen beginnen aan het avontuur dat hopelijk mag...

Het echte leven in de dierentuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het echte leven in de dierentuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het echte leven in de dierentuin bij Het echte leven in de dierentuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het echte leven in de dierentuin. Heb je een uitzending van Het echte leven in de dierentuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het echte leven in de dierentuin gemist

Uitzending gemist van Het echte leven in de dierentuin? Hier kun je alle uitzendingen van Het echte leven in de dierentuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!