Programma gemist?

We van zien hoe roloway op Akua in de peuterpubertijd komt. door Ze terroriseert haar door soortgenoten, maar vooral uit de door stokstaartjes moeten het ontgelden. uit Gezinsuitbreiding bij de op Orang Oetans als naar Tjintah haar van vierde jong krijgt. op tv En komen er het ook jongen bij de reuzenpanda's? door Vrouwtje Wu de Wen door is vruchtbaar. Dat duurt hoogstens drie naar in dagen en gebeurt maar één op tv keer per uit jaar. Tijd voor een mannetje Xing Ya om van in actie te komen in in dus.

Er bloeit op tv een romance op naar tussen Orang Oetans het Bako en Tjintah. op tv Pinguïns op tv Snavel en Opa krijgen nieuwe uitdagingen het voor meer lichaamsbeweging. op Siberische een tijger Colina heeft plotseling het geen van eetlust meer en op tv dat is alarmerend. van En het wordt winter door in het park. De bruine van van beren zijn verdwenen in hun holen, naar maar de naar reuzenpanda's een hebben de tijd van op hun leven in de naar sneeuw.

Bruine beer in Dadon komt terug met van zijn CT-scan. van De uitslag moet bepalen het of hij wakker de mag worden uit de zijn narcose van en weer naar zijn geliefde op tv berenbos in kan. Reuzenschildpad Mien is tijdens rusteloos. Ze zoekt in een het plek om naar haar eieren te begraven. En de ook nevelpanter Hyma is met drachtig. Door onervarenheid met gaat het op tv vaak mis tijdens bij een eerste een nest. De welpjes hebben alleen in overlevingskans als van Hyma genoeg het moederinstinct heeft.

We door ontdekken de wereld van de op tv pijlgifkikker, tijdens die een heel bijzondere manier in op tv van voortplanten hebben. De tijdens penseelzwijnen gaan zonder aarzeling de naar van strijd om voedsel op aan met hun veel grotere naar buren; de Afrikaanse de olifanten. En uit 's nacht hebben nevelpantermannetje Rama een door en vrouwtje Hyma een plotseling veel meer uit interesse in elkaar dan door voorheen.

We uit zien het van avontuur van Afrikaanse olifant Tooth die door op zijn eerste stappen zet als fokstier. het De zwaar op getraumatiseerde bruine naar beren Keta op en Maria leren langzaam op tv wat het betekent om als in beer onbezorgd het in een het berenbos te de leven en hoe loopt het af door met de ijzige de wapenstilstand tussen de een de ringstaartmaki's?

We op tv zien hoe de strijd losbarst met naar als een nieuw het mannetje bij de groep van ringstaartmaki's wordt geïntroduceerd. De jonge het schuttersvissen krijgen van schietles van een de oudjes naar en reuzenpanda's Xing Ya het en Wu Wen beginnen van aan het avontuur dat van hopelijk mag gaan met leiden tot een met paring en op tv ... jonge uit panda's.

januari 2021
21-07-2019 20:20

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

We zien hoe roloway Akua in de peuterpubertijd komt. Ze terroriseert haar soortgenoten, maar vooral de stokstaartjes moeten het ontgelden. Gezinsuitbreiding bij de Orang Oetans als Tjintah haar vierde jong krijgt. En komen er ook jongen bij...

14-07-2019 20:20

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

Er bloeit een romance op tussen Orang Oetans Bako en Tjintah. Pinguïns Snavel en Opa krijgen nieuwe uitdagingen voor meer lichaamsbeweging. Siberische tijger Colina heeft plotseling geen eetlust meer en dat is alarmerend. En het wordt winte...

07-07-2019 20:20

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

Bruine beer Dadon komt terug van zijn CT-scan. De uitslag moet bepalen of hij wakker mag worden uit zijn narcose en weer zijn geliefde berenbos in kan. Reuzenschildpad Mien is rusteloos. Ze zoekt een plek om haar eieren te begraven. En ook ...

30-06-2019 20:15

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

We ontdekken de wereld van de pijlgifkikker, die een heel bijzondere manier van voortplanten hebben. De penseelzwijnen gaan zonder aarzeling de strijd om voedsel aan met hun veel grotere buren; de Afrikaanse olifanten. En 's nacht hebben ne...

23-06-2019 20:35

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

We zien het avontuur van Afrikaanse olifant Tooth die zijn eerste stappen zet als fokstier. De zwaar getraumatiseerde bruine beren Keta en Maria leren langzaam wat het betekent om als beer onbezorgd in het berenbos te leven en hoe loopt het...

16-06-2019 20:25

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

We zien hoe de strijd losbarst als een nieuw mannetje bij de groep ringstaartmaki's wordt geïntroduceerd. De jonge schuttersvissen krijgen schietles van de oudjes en reuzenpanda's Xing Ya en Wu Wen beginnen aan het avontuur dat hopelijk mag...

Het echte leven in de dierentuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het echte leven in de dierentuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het echte leven in de dierentuin bij Het echte leven in de dierentuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het echte leven in de dierentuin. Heb je een uitzending van Het echte leven in de dierentuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het echte leven in de dierentuin gemist

Uitzending gemist van Het echte leven in de dierentuin? Hier kun je alle uitzendingen van Het echte leven in de dierentuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!