Programma gemist?

We door zien hoe roloway Akua van in uit de peuterpubertijd komt. Ze terroriseert haar de een soortgenoten, maar vooral de stokstaartjes moeten met een het ontgelden. Gezinsuitbreiding bij uit de Orang Oetans als Tjintah door haar met vierde jong krijgt. een En komen er op ook jongen bij de reuzenpanda's? het tijdens Vrouwtje Wu Wen het is vruchtbaar. Dat duurt hoogstens de drie met dagen en gebeurt maar één keer de per jaar. Tijd uit in voor mannetje Xing naar Ya om in actie te komen het op tv dus.

Er op tv bloeit een romance op naar tussen op Orang Oetans Bako een en Tjintah. Pinguïns Snavel en Opa tijdens krijgen nieuwe uitdagingen een voor meer het lichaamsbeweging. tijdens Siberische tijger Colina heeft op plotseling geen eetlust een meer en door dat is alarmerend. En in het wordt winter in een het park. een De bruine beren zijn op tv verdwenen in in hun holen, maar de reuzenpanda's een van hebben de tijd een van hun leven in op tv de sneeuw.

Bruine het beer Dadon komt terug door van zijn tijdens CT-scan. De door uitslag moet bepalen of hij wakker de mag worden uit naar zijn het narcose en weer zijn geliefde uit berenbos door in kan. Reuzenschildpad Mien op is rusteloos. Ze zoekt met een plek om in haar van eieren te begraven. En ook van nevelpanter Hyma met is drachtig. Door een onervarenheid gaat het een vaak mis bij van een eerste nest. een De met welpjes hebben alleen overlevingskans als in Hyma genoeg op tv moederinstinct heeft.

We tijdens ontdekken de wereld van de tijdens pijlgifkikker, naar die een door heel bijzondere manier op tv van voortplanten hebben. De tijdens penseelzwijnen gaan uit zonder aarzeling de op tv strijd om voedsel aan met hun op tv veel grotere van buren; de Afrikaanse het olifanten. En 's nacht de hebben nevelpantermannetje Rama naar en uit vrouwtje Hyma uit plotseling veel meer een interesse in elkaar dan op voorheen.

We zien door het avontuur tijdens van Afrikaanse olifant Tooth die op zijn uit eerste stappen met zet als fokstier. De door zwaar getraumatiseerde bruine het beren Keta en van Maria leren langzaam wat van het betekent om als het de beer onbezorgd in op het berenbos te leven door en hoe loopt het af op tv met het de ijzige wapenstilstand tussen de de met ringstaartmaki's?

We de zien hoe de strijd het losbarst als van een nieuw mannetje in bij de naar groep ringstaartmaki's wordt naar geïntroduceerd. De jonge schuttersvissen met krijgen schietles van de oudjes door en reuzenpanda's uit Xing Ya op tv en Wu Wen beginnen aan van het tijdens avontuur dat van hopelijk mag gaan leiden tot met een paring met en ... jonge door panda's.

juni 2020
21-07-2019 20:20

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

We zien hoe roloway Akua in de peuterpubertijd komt. Ze terroriseert haar soortgenoten, maar vooral de stokstaartjes moeten het ontgelden. Gezinsuitbreiding bij de Orang Oetans als Tjintah haar vierde jong krijgt. En komen er ook jongen bij...

14-07-2019 20:20

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

Er bloeit een romance op tussen Orang Oetans Bako en Tjintah. Pinguïns Snavel en Opa krijgen nieuwe uitdagingen voor meer lichaamsbeweging. Siberische tijger Colina heeft plotseling geen eetlust meer en dat is alarmerend. En het wordt winte...

07-07-2019 20:20

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

Bruine beer Dadon komt terug van zijn CT-scan. De uitslag moet bepalen of hij wakker mag worden uit zijn narcose en weer zijn geliefde berenbos in kan. Reuzenschildpad Mien is rusteloos. Ze zoekt een plek om haar eieren te begraven. En ook ...

30-06-2019 20:15

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

We ontdekken de wereld van de pijlgifkikker, die een heel bijzondere manier van voortplanten hebben. De penseelzwijnen gaan zonder aarzeling de strijd om voedsel aan met hun veel grotere buren; de Afrikaanse olifanten. En 's nacht hebben ne...

23-06-2019 20:35

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

We zien het avontuur van Afrikaanse olifant Tooth die zijn eerste stappen zet als fokstier. De zwaar getraumatiseerde bruine beren Keta en Maria leren langzaam wat het betekent om als beer onbezorgd in het berenbos te leven en hoe loopt het...

16-06-2019 20:25

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

We zien hoe de strijd losbarst als een nieuw mannetje bij de groep ringstaartmaki's wordt geïntroduceerd. De jonge schuttersvissen krijgen schietles van de oudjes en reuzenpanda's Xing Ya en Wu Wen beginnen aan het avontuur dat hopelijk mag...

Het echte leven in de dierentuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het echte leven in de dierentuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het echte leven in de dierentuin bij Het echte leven in de dierentuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het echte leven in de dierentuin. Heb je een uitzending van Het echte leven in de dierentuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het echte leven in de dierentuin gemist

Uitzending gemist van Het echte leven in de dierentuin? Hier kun je alle uitzendingen van Het echte leven in de dierentuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!