Programma gemist?

We zien op hoe roloway Akua in de de de peuterpubertijd komt. Ze op terroriseert haar soortgenoten, maar vooral het de stokstaartjes moeten het het van ontgelden. Gezinsuitbreiding bij in de Orang een Oetans als Tjintah haar vierde jong in krijgt. En komen naar er ook jongen een naar bij de reuzenpanda's? de Vrouwtje Wu Wen is vruchtbaar. uit Dat duurt hoogstens drie het dagen en gebeurt uit maar één keer op per van jaar. Tijd voor de mannetje Xing de Ya om in actie uit te komen door dus.

Er bloeit een op tv door romance op tussen Orang Oetans het Bako en Tjintah. van Pinguïns een Snavel en Opa krijgen uit nieuwe uitdagingen in voor meer lichaamsbeweging. Siberische het tijger Colina tijdens heeft plotseling geen eetlust meer naar en de dat is alarmerend. een En het wordt de winter in het park. met De bruine beren uit zijn verdwenen in een hun holen, maar de reuzenpanda's een in hebben de tijd van hun leven door op in de sneeuw.

Bruine beer uit Dadon komt terug op van het zijn CT-scan. De uitslag moet tijdens bepalen in of hij wakker een mag worden uit zijn narcose en door op weer zijn geliefde berenbos in uit kan. Reuzenschildpad Mien door is rusteloos. het Ze zoekt een naar plek om haar eieren van te begraven. de En ook nevelpanter Hyma is van drachtig. op Door onervarenheid gaat het vaak door mis bij het een eerste nest. op tv De welpjes hebben alleen een een overlevingskans als Hyma genoeg in moederinstinct heeft.

We op tv ontdekken de wereld van de de pijlgifkikker, die een het heel bijzondere manier met van uit voortplanten hebben. De tijdens penseelzwijnen gaan het zonder aarzeling de strijd naar om voedsel aan op met hun de veel grotere buren; de Afrikaanse olifanten. door En 's nacht van hebben nevelpantermannetje met Rama en vrouwtje Hyma het in plotseling veel meer interesse naar in elkaar dan de voorheen.

We op zien het avontuur op tv van Afrikaanse olifant op Tooth die van zijn eerste stappen zet als fokstier. uit op tv De zwaar getraumatiseerde tijdens bruine beren Keta en Maria op leren op tv langzaam wat het betekent uit om als beer onbezorgd met in het op tv berenbos te leven een en hoe uit loopt het af met de naar ijzige het wapenstilstand tussen de naar ringstaartmaki's?

We met zien hoe de strijd losbarst de als van een nieuw op tv mannetje bij de groep ringstaartmaki's wordt tijdens geïntroduceerd. De de jonge met schuttersvissen krijgen schietles van in de oudjes en reuzenpanda's Xing op Ya in en Wu op tv Wen beginnen aan het in avontuur dat hopelijk mag het gaan een leiden tot een paring de en ... jonge een panda's.

april 2021
21-07-2019 20:20

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

We zien hoe roloway Akua in de peuterpubertijd komt. Ze terroriseert haar soortgenoten, maar vooral de stokstaartjes moeten het ontgelden. Gezinsuitbreiding bij de Orang Oetans als Tjintah haar vierde jong krijgt. En komen er ook jongen bij...

14-07-2019 20:20

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

Er bloeit een romance op tussen Orang Oetans Bako en Tjintah. Pinguïns Snavel en Opa krijgen nieuwe uitdagingen voor meer lichaamsbeweging. Siberische tijger Colina heeft plotseling geen eetlust meer en dat is alarmerend. En het wordt winte...

07-07-2019 20:20

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

Bruine beer Dadon komt terug van zijn CT-scan. De uitslag moet bepalen of hij wakker mag worden uit zijn narcose en weer zijn geliefde berenbos in kan. Reuzenschildpad Mien is rusteloos. Ze zoekt een plek om haar eieren te begraven. En ook ...

30-06-2019 20:15

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

We ontdekken de wereld van de pijlgifkikker, die een heel bijzondere manier van voortplanten hebben. De penseelzwijnen gaan zonder aarzeling de strijd om voedsel aan met hun veel grotere buren; de Afrikaanse olifanten. En 's nacht hebben ne...

23-06-2019 20:35

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

We zien het avontuur van Afrikaanse olifant Tooth die zijn eerste stappen zet als fokstier. De zwaar getraumatiseerde bruine beren Keta en Maria leren langzaam wat het betekent om als beer onbezorgd in het berenbos te leven en hoe loopt het...

16-06-2019 20:25

Het echte leven in de dierentuin

Het echte leven in de dierentuin - Het echte leven in de dierentuin

We zien hoe de strijd losbarst als een nieuw mannetje bij de groep ringstaartmaki's wordt geïntroduceerd. De jonge schuttersvissen krijgen schietles van de oudjes en reuzenpanda's Xing Ya en Wu Wen beginnen aan het avontuur dat hopelijk mag...

Het echte leven in de dierentuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het echte leven in de dierentuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het echte leven in de dierentuin bij Het echte leven in de dierentuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het echte leven in de dierentuin. Heb je een uitzending van Het echte leven in de dierentuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het echte leven in de dierentuin gemist

Uitzending gemist van Het echte leven in de dierentuin? Hier kun je alle uitzendingen van Het echte leven in de dierentuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-07-2019 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!