Programma gemist?

Aflevering op tv 382 - met Aan de hand van videobeelden van van de door Nationale Politie een worden automobilisten, motorrijders, op vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke uit gevolgen een van hun gevaarlijke rijgedrag van geconfronteerd.

Wegmisbruikers: op 1 juni 2018 - een Aan de hand van door door videobeelden van de Nationale Politie naar worden automobilisten, door motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met een de mogelijke gevolgen op van hun gevaarlijke de in rijgedrag geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 25 op mei 2018 - een Aan tijdens de hand van videobeelden van het de Nationale Politie worden met automobilisten, motorrijders, tijdens vrachtwagenchauffeurs en fietsers met tijdens naar de mogelijke gevolgen van hun met gevaarlijke rijgedrag met geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 18 op tv mei 2018 uit - Aan van de hand van videobeelden van het de op Nationale Politie worden in automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs naar en fietsers met de mogelijke van gevolgen van hun gevaarlijke op tv de rijgedrag geconfronteerd.

Wegmisbruikers: tijdens 11 mei op tv 2018 - Aan de hand met van videobeelden van het de Nationale Politie worden door automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs op tv en op tv fietsers met de mogelijke het gevolgen van hun uit gevaarlijke rijgedrag van geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 27 april door naar 2018 - Aan door de hand van videobeelden van de een Nationale Politie in worden naar automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en de fietsers met de een mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke op tv tijdens rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering op 400 - Aan op tv de hand uit van videobeelden van uit de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, tijdens vrachtwagenchauffeurs en fietsers op tv met de mogelijke tijdens gevolgen van hun in gevaarlijke rijgedrag uit geconfronteerd.

Aflevering 399 - van uit Aan de hand van videobeelden met van de Nationale Politie een worden automobilisten, motorrijders, de vrachtwagenchauffeurs en fietsers met naar met de mogelijke gevolgen van hun de met gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 398 het - Aan de hand op van van videobeelden van de Nationale naar Politie een worden automobilisten, motorrijders, door vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de met mogelijke gevolgen naar van hun het gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 397 met - het Aan de hand door van videobeelden van de Nationale Politie van worden in automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en tijdens fietsers met de uit mogelijke gevolgen van van hun gevaarlijke rijgedrag naar geconfronteerd.

Aflevering 396 - de Aan de van hand op van videobeelden van de Nationale uit Politie in worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en in fietsers met tijdens de mogelijke gevolgen van naar hun door gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering met 395 - Aan het de hand de van videobeelden van met de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, naar een vrachtwagenchauffeurs en fietsers in met de mogelijke gevolgen van met hun gevaarlijke met rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering naar 394 - Aan de op tv hand de van videobeelden van de het Nationale Politie de worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met met de uit mogelijke gevolgen van hun de gevaarlijke rijgedrag het geconfronteerd.

Aflevering 393 - uit in Aan de hand van videobeelden op tv van de een Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, een vrachtwagenchauffeurs en fietsers een met in de mogelijke gevolgen van uit hun gevaarlijke de rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 392 van - Aan de van hand van videobeelden in van de Nationale een Politie in worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs naar en fietsers met de de mogelijke uit gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag van geconfronteerd.

april 2019
17-06-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 382 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-06-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 1 juni 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

25-05-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 25 mei 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

18-05-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 18 mei 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

11-05-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 11 mei 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

27-04-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 27 april 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

20-04-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 400 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

13-04-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 399 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

06-04-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 398 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

30-03-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 397 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

23-03-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 396 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

16-03-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 395 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

09-03-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 394 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

02-03-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 393 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

23-02-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 392 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wegmisbruikers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wegmisbruikers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wegmisbruikers bij Wegmisbruikers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wegmisbruikers. Heb je een uitzending van Wegmisbruikers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wegmisbruikers gemist

Wegmisbruikers! is een televisieprogramma van Palm Plus, dat op SBS 6 (Herhaling op Veronica) uitgezonden wordt. In het programma wordt het rijgedrag van automobilisten bekeken en deelt de politie vaak boetes uit. Ook wordt er informatie gegeven over goed rijgedrag en krijgen de kijkers informatie over dingen met betrekking tot maximum snelheden, hoogte van de boetes etc. Verder wordt er in de eerste seizoenen de zogenoemde duim (een plastic handje waarbij een omhooggestoken duim impliceert dat de ontvanger het goed gedaan heeft) uitgedeeld aan passanten die de betekenis van een getoond verkeersbord goed raden.

Uitzending gemist van Wegmisbruikers? Hier kun je alle uitzendingen van Wegmisbruikers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 17-04-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord