Programma gemist?

Aflevering 1 - tijdens naar Aan de hand door van videobeelden van de Nationale Politie uit de worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en in fietsers met de mogelijke tijdens gevolgen van op hun gevaarlijke naar rijgedrag geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 16 op november 2018 - uit Aan tijdens de hand van videobeelden van naar de Nationale Politie worden met uit automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met met van de mogelijke gevolgen van hun het gevaarlijke rijgedrag de geconfronteerd.

Wegmisbruikers: tijdens 9 november 2018 - de Aan de hand op tv van videobeelden van een de Nationale Politie worden tijdens automobilisten, op motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en tijdens fietsers met de mogelijke gevolgen naar van hun gevaarlijke de het rijgedrag geconfronteerd.

Wegmisbruikers: uit 2 november op 2018 - Aan de door hand van videobeelden uit van de Nationale Politie door worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs met de en fietsers met uit de mogelijke gevolgen van uit hun gevaarlijke tijdens rijgedrag geconfronteerd.

Wegmisbruikers: van 26 oktober 2018 - Aan naar de van hand van een videobeelden van de op tv Nationale Politie worden tijdens automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers van met de mogelijke gevolgen van van hun gevaarlijke uit rijgedrag op tv geconfronteerd.

Wegmisbruikers: op 19 oktober uit 2018 - Aan met de hand van videobeelden van de de Nationale Politie worden op tv in automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en in fietsers met de mogelijke gevolgen op tv het van hun gevaarlijke rijgedrag van geconfronteerd.

Aflevering 386 het - Aan de van hand van videobeelden van op de de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, met het vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke een van gevolgen van hun tijdens gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering door 385 - op Aan de hand van videobeelden door van de Nationale Politie op tv worden automobilisten, naar motorrijders, vrachtwagenchauffeurs het en fietsers met de mogelijke uit gevolgen van met hun gevaarlijke rijgedrag de geconfronteerd.

Aflevering tijdens 384 - Aan van de hand van videobeelden door van de op tv Nationale Politie de worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers in met de de mogelijke gevolgen van naar hun gevaarlijke rijgedrag tijdens geconfronteerd.

Aflevering 382 - op Aan de hand tijdens van videobeelden van uit de Nationale van Politie worden automobilisten, motorrijders, met vrachtwagenchauffeurs op en fietsers met met de mogelijke van gevolgen van hun het gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 1 een juni 2018 op tv - Aan de hand naar van videobeelden van uit de naar Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs met en fietsers met in de mogelijke gevolgen naar in van hun gevaarlijke rijgedrag naar geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 25 naar mei op 2018 - Aan in de hand van videobeelden van de naar Nationale Politie met worden automobilisten, het motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers op met de van mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke met rijgedrag tijdens geconfronteerd.

Wegmisbruikers: tijdens 18 mei 2018 - Aan een op de hand van op tv videobeelden van de Nationale tijdens Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs van en fietsers met het het de mogelijke gevolgen van hun een gevaarlijke in rijgedrag geconfronteerd.

Wegmisbruikers: in 11 mei 2018 - Aan naar de tijdens hand van videobeelden van de de door Nationale Politie worden naar automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers een met op tv de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke uit rijgedrag door geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 27 april met 2018 uit - Aan de hand door van videobeelden van naar de Nationale van Politie worden op automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met met de door mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke op tv rijgedrag een geconfronteerd.

januari 2020
23-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 1 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

16-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 16 november 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

09-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 9 november 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

02-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 2 november 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

26-10-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 26 oktober 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

19-10-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 19 oktober 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

15-07-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 386 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

08-07-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 385 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-07-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 384 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

17-06-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 382 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-06-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 1 juni 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

25-05-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 25 mei 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

18-05-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 18 mei 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

11-05-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 11 mei 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

27-04-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 27 april 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wegmisbruikers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wegmisbruikers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wegmisbruikers bij Wegmisbruikers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wegmisbruikers. Heb je een uitzending van Wegmisbruikers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wegmisbruikers gemist

Wegmisbruikers! is een televisieprogramma van Palm Plus, dat op SBS 6 (Herhaling op Veronica) uitgezonden wordt. In het programma wordt het rijgedrag van automobilisten bekeken en deelt de politie vaak boetes uit. Ook wordt er informatie gegeven over goed rijgedrag en krijgen de kijkers informatie over dingen met betrekking tot maximum snelheden, hoogte van de boetes etc. Verder wordt er in de eerste seizoenen de zogenoemde duim (een plastic handje waarbij een omhooggestoken duim impliceert dat de ontvanger het goed gedaan heeft) uitgedeeld aan passanten die de betekenis van een getoond verkeersbord goed raden.

Uitzending gemist van Wegmisbruikers? Hier kun je alle uitzendingen van Wegmisbruikers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 349
  • Laatste uitzending op 26-01-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!