Programma gemist?

Aflevering door 4 - Aan in de hand op van videobeelden van naar de Nationale Politie door worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met met uit de mogelijke gevolgen van hun uit het gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 3 - het Aan de op hand van een videobeelden van de met Nationale Politie worden automobilisten, de motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers tijdens de met de mogelijke gevolgen van hun op tv gevaarlijke rijgedrag een geconfronteerd.

Aflevering de 2 - Aan de in hand van met videobeelden van de Nationale Politie in worden automobilisten, op motorrijders, vrachtwagenchauffeurs met en fietsers met uit de mogelijke het gevolgen van hun van gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering uit 1 - Aan de hand op van met videobeelden van met de Nationale Politie worden automobilisten, naar motorrijders, vrachtwagenchauffeurs de en fietsers naar met de mogelijke gevolgen van op hun gevaarlijke rijgedrag in geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 16 tijdens november 2018 op - Aan de hand naar van met videobeelden van de door Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs het en fietsers met met door de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke van rijgedrag door geconfronteerd.

Wegmisbruikers: tijdens 9 november 2018 - Aan de op tv de hand van videobeelden van de uit naar Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs op en op tv fietsers met de mogelijke op tv gevolgen op tv van hun gevaarlijke rijgedrag in geconfronteerd.

Wegmisbruikers: tijdens 2 november 2018 - een Aan de hand van een videobeelden van een de Nationale Politie worden de automobilisten, motorrijders, met vrachtwagenchauffeurs uit en fietsers met de mogelijke gevolgen een van hun in gevaarlijke rijgedrag op geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 26 oktober in 2018 - Aan de de de hand van videobeelden van de een Nationale Politie tijdens worden automobilisten, met motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en op fietsers met uit de mogelijke gevolgen naar van hun gevaarlijke rijgedrag een geconfronteerd.

Wegmisbruikers: tijdens 19 oktober 2018 - Aan uit de de hand van videobeelden van de door Nationale Politie worden in automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs tijdens en fietsers een met de de mogelijke gevolgen tijdens van hun gevaarlijke rijgedrag in geconfronteerd.

Aflevering het 386 - Aan door de hand van met videobeelden van de Nationale Politie in worden automobilisten, met motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers de met de mogelijke naar gevolgen van het hun gevaarlijke door rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering met 385 - met Aan de hand van met videobeelden van de Nationale Politie in worden automobilisten, met motorrijders, het vrachtwagenchauffeurs en fietsers met het de mogelijke gevolgen van hun het gevaarlijke op rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 384 - uit op Aan de hand van videobeelden van op de Nationale Politie door worden automobilisten, motorrijders, het door vrachtwagenchauffeurs en fietsers met met de mogelijke door gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag op geconfronteerd.

Aflevering 382 in - Aan van de hand uit van videobeelden van de Nationale Politie naar worden automobilisten, naar motorrijders, vrachtwagenchauffeurs op en fietsers naar met de mogelijke gevolgen op tv van hun gevaarlijke naar rijgedrag geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 1 van juni 2018 - de Aan de op tv hand van videobeelden van de de door Nationale Politie worden automobilisten, met motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en een fietsers met de mogelijke in gevolgen van uit hun gevaarlijke rijgedrag van geconfronteerd.

Wegmisbruikers: met 25 mei 2018 - door Aan de hand van naar videobeelden van op tv de uit Nationale Politie worden op tv automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met op tv de mogelijke gevolgen tijdens van hun gevaarlijke met rijgedrag in geconfronteerd.

januari 2019
14-12-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 4 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

07-12-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 3 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

30-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 2 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

23-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 1 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

16-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 16 november 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

09-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 9 november 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

02-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 2 november 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

26-10-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 26 oktober 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

19-10-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 19 oktober 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

15-07-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 386 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

08-07-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 385 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-07-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 384 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

17-06-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 382 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-06-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 1 juni 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

25-05-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 25 mei 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wegmisbruikers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wegmisbruikers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wegmisbruikers bij Wegmisbruikers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wegmisbruikers. Heb je een uitzending van Wegmisbruikers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wegmisbruikers gemist

Wegmisbruikers! is een televisieprogramma van Palm Plus, dat op SBS 6 (Herhaling op Veronica) uitgezonden wordt. In het programma wordt het rijgedrag van automobilisten bekeken en deelt de politie vaak boetes uit. Ook wordt er informatie gegeven over goed rijgedrag en krijgen de kijkers informatie over dingen met betrekking tot maximum snelheden, hoogte van de boetes etc. Verder wordt er in de eerste seizoenen de zogenoemde duim (een plastic handje waarbij een omhooggestoken duim impliceert dat de ontvanger het goed gedaan heeft) uitgedeeld aan passanten die de betekenis van een getoond verkeersbord goed raden.

Uitzending gemist van Wegmisbruikers? Hier kun je alle uitzendingen van Wegmisbruikers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 337
  • Laatste uitzending op 14-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord