Programma gemist?

Aflevering de 8 - Aan de hand op de van videobeelden van de Nationale het Politie worden automobilisten, van motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en uit fietsers op tv met de mogelijke gevolgen uit van hun gevaarlijke in rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering naar 7 - Aan naar de hand van videobeelden door van in de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, de vrachtwagenchauffeurs en tijdens fietsers met de met mogelijke gevolgen van hun door gevaarlijke op rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 6 door - Aan de naar hand uit van videobeelden van de Nationale een Politie worden het automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en in fietsers de met de mogelijke de gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag de geconfronteerd.

Aflevering 5 - in Aan de hand tijdens op van videobeelden van de naar Nationale Politie worden door automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs in en fietsers door met de mogelijke tijdens gevolgen van hun de gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering een 4 - Aan de een hand van videobeelden van naar de Nationale Politie op tv worden automobilisten, door motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers het met uit de mogelijke gevolgen uit van hun gevaarlijke rijgedrag uit geconfronteerd.

Aflevering op tv 3 - uit Aan de hand van videobeelden in van de de Nationale Politie worden een automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en het fietsers in met de mogelijke gevolgen van van hun gevaarlijke naar rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering een 2 - Aan de hand in het van videobeelden van de Nationale het Politie worden op automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers het met de mogelijke een in gevolgen van hun gevaarlijke met rijgedrag geconfronteerd.

Vanavond start een de nieuw het seizoen van Wegmisbruikers, het in programma met waarin wegmisbruikers worden geconfronteerd naar met hun rijgedrag. Elke zondag op tv naar om 20:30 uur op SBS6. Bumperkleven André van door der Toorn het laat beelden naar van de meest van asociale en gevaarlijke verkeerssituaties de zien. Rechts op inhalen, bumperkleven en levensgevaarlijke naar inhaalmanoeuvres. Alles op tv wordt vastgelegd de op camera. Rijgedrag Aan de hand van de van op tv videobeelden van de Nationale Politie op tv worden automobilisten, motorrijders, tijdens vrachtwagenchauffeurs en fietsers met door de mogelijke de gevolgen van hun gevaarlijke naar rijgedrag uit geconfronteerd.

Aflevering 14 - een Aan de van hand van een videobeelden van de Nationale Politie op tv worden automobilisten, motorrijders, de vrachtwagenchauffeurs door en fietsers tijdens met de mogelijke gevolgen het van hun gevaarlijke rijgedrag in geconfronteerd.

Aflevering op 13 - Aan met de hand van op tv videobeelden van de Nationale op tv Politie worden automobilisten, door motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en de fietsers met de op tv mogelijke gevolgen op van hun gevaarlijke in rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering van 12 - Aan de hand in van videobeelden van door de op tv Nationale Politie worden automobilisten, op tv motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met met de mogelijke het gevolgen van van hun gevaarlijke rijgedrag op tv geconfronteerd.

Aflevering 11 - in een Aan de hand van videobeelden van naar tijdens de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, op tv vrachtwagenchauffeurs en fietsers tijdens op tv met de mogelijke gevolgen van hun uit gevaarlijke op tv rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering in 10 - Aan de hand van van videobeelden naar van de Nationale Politie in worden automobilisten, motorrijders, op vrachtwagenchauffeurs en fietsers op tv met de op tv mogelijke gevolgen met van hun tijdens gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 9 - tijdens Aan de hand naar van videobeelden van op tv de Nationale Politie in worden automobilisten, motorrijders, het vrachtwagenchauffeurs en fietsers een met de met mogelijke de gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag uit geconfronteerd.

Aflevering het 8 - Aan de een hand van videobeelden van uit de Nationale naar Politie het worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs uit en fietsers in met de mogelijke gevolgen van uit hun gevaarlijke rijgedrag naar geconfronteerd.

oktober 2020
08-03-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 8 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-03-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 7 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

23-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 6 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

16-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 5 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

09-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 4 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

02-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 3 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

26-01-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 2 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

19-01-2020 20:30

Terug: Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Terug: Wegmisbruikers

Vanavond start een nieuw seizoen van Wegmisbruikers, het programma waarin wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun rijgedrag. Elke zondag om 20:30 uur op SBS6. Bumperkleven André van der Toorn laat beelden van de meest asociale en g...

12-06-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 14 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

05-06-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 13 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

29-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 12 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

22-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 11 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

15-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 10 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 9 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

24-04-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 8 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wegmisbruikers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wegmisbruikers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wegmisbruikers bij Wegmisbruikers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wegmisbruikers. Heb je een uitzending van Wegmisbruikers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wegmisbruikers gemist

Wegmisbruikers! is een televisieprogramma van Palm Plus, dat op SBS 6 (Herhaling op Veronica) uitgezonden wordt. In het programma wordt het rijgedrag van automobilisten bekeken en deelt de politie vaak boetes uit. Ook wordt er informatie gegeven over goed rijgedrag en krijgen de kijkers informatie over dingen met betrekking tot maximum snelheden, hoogte van de boetes etc. Verder wordt er in de eerste seizoenen de zogenoemde duim (een plastic handje waarbij een omhooggestoken duim impliceert dat de ontvanger het goed gedaan heeft) uitgedeeld aan passanten die de betekenis van een getoond verkeersbord goed raden.

Uitzending gemist van Wegmisbruikers? Hier kun je alle uitzendingen van Wegmisbruikers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 355
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!