Programma gemist?

Wegmisbruikers: tijdens 9 november 2018 - de Aan de hand van uit door videobeelden van de Nationale Politie naar worden met automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs een en fietsers met de mogelijke gevolgen uit van in hun gevaarlijke rijgedrag van geconfronteerd.

Wegmisbruikers: door 2 november door 2018 - Aan de een hand van videobeelden van de de Nationale door Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs naar en door fietsers met de mogelijke gevolgen van van hun gevaarlijke naar rijgedrag een geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 26 oktober met 2018 op tv - Aan de hand van de met videobeelden van de Nationale van Politie worden automobilisten, van motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers op met naar de mogelijke gevolgen van hun van gevaarlijke van rijgedrag geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 19 oktober van in 2018 - Aan op tv de hand van een videobeelden van de Nationale Politie worden het automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs uit een en fietsers met door de mogelijke gevolgen op van hun gevaarlijke rijgedrag naar geconfronteerd.

Aflevering 386 door - Aan op tv de hand van videobeelden van met de naar Nationale Politie worden uit automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en de fietsers met de mogelijke tijdens gevolgen door van hun gevaarlijke rijgedrag op geconfronteerd.

Aflevering de 385 - Aan in de hand van in videobeelden van de door Nationale Politie worden op tv automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en uit fietsers met de mogelijke op tv gevolgen de van hun naar gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 384 - naar Aan uit de hand van videobeelden met van de Nationale naar Politie worden automobilisten, motorrijders, met vrachtwagenchauffeurs en op tv fietsers met van de mogelijke gevolgen van de hun op gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 382 - op tv de Aan de hand van videobeelden een van de Nationale naar Politie worden automobilisten, door motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en de fietsers met de mogelijke op tv gevolgen van hun in gevaarlijke rijgedrag op geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 1 in juni 2018 - Aan met de hand van door videobeelden naar van de Nationale Politie uit worden op automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met een de mogelijke gevolgen uit van hun gevaarlijke met rijgedrag met geconfronteerd.

Wegmisbruikers: een 25 mei 2018 - de Aan de hand van van videobeelden van tijdens de de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs tijdens en fietsers met de de mogelijke gevolgen van van op hun gevaarlijke rijgedrag op geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 18 mei een 2018 - op tv Aan de hand van van videobeelden van de door naar Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs het en een fietsers met met de mogelijke gevolgen van een hun gevaarlijke op rijgedrag geconfronteerd.

Wegmisbruikers: op tv 11 mei 2018 de - Aan de hand naar van videobeelden van naar de Nationale naar Politie worden automobilisten, uit motorrijders, vrachtwagenchauffeurs uit en fietsers met de mogelijke gevolgen op tv van uit hun gevaarlijke het rijgedrag geconfronteerd.

Wegmisbruikers: door 27 april 2018 door - Aan de uit hand van videobeelden op van de Nationale Politie worden de automobilisten, een motorrijders, vrachtwagenchauffeurs in en fietsers met tijdens de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke de rijgedrag de geconfronteerd.

Aflevering 400 door - Aan de hand met van videobeelden een van op de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, een vrachtwagenchauffeurs in en fietsers met door de mogelijke gevolgen uit van hun met gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering met 399 - Aan naar de hand van tijdens videobeelden van de Nationale door Politie worden van automobilisten, motorrijders, op tv vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de het mogelijke gevolgen van met hun gevaarlijke rijgedrag op tv geconfronteerd.

november 2018
09-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 9 november 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

02-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 2 november 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

26-10-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 26 oktober 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

19-10-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 19 oktober 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

15-07-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 386 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

08-07-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 385 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-07-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 384 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

17-06-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 382 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-06-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 1 juni 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

25-05-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 25 mei 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

18-05-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 18 mei 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

11-05-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 11 mei 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

27-04-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 27 april 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

20-04-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 400 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

13-04-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 399 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wegmisbruikers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wegmisbruikers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wegmisbruikers bij Wegmisbruikers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wegmisbruikers. Heb je een uitzending van Wegmisbruikers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wegmisbruikers gemist

Wegmisbruikers! is een televisieprogramma van Palm Plus, dat op SBS 6 (Herhaling op Veronica) uitgezonden wordt. In het programma wordt het rijgedrag van automobilisten bekeken en deelt de politie vaak boetes uit. Ook wordt er informatie gegeven over goed rijgedrag en krijgen de kijkers informatie over dingen met betrekking tot maximum snelheden, hoogte van de boetes etc. Verder wordt er in de eerste seizoenen de zogenoemde duim (een plastic handje waarbij een omhooggestoken duim impliceert dat de ontvanger het goed gedaan heeft) uitgedeeld aan passanten die de betekenis van een getoond verkeersbord goed raden.

Uitzending gemist van Wegmisbruikers? Hier kun je alle uitzendingen van Wegmisbruikers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 332
  • Laatste uitzending op 09-11-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord