Programma gemist?

Aflevering van 6 - Aan de de hand van videobeelden van uit de Nationale Politie een op tv worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en op tv fietsers met de het mogelijke gevolgen van in hun gevaarlijke rijgedrag met geconfronteerd.

Aflevering 5 de - Aan de door hand van uit videobeelden van het de Nationale Politie worden naar automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en een fietsers met de tijdens mogelijke gevolgen van naar hun door gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 4 - het Aan de hand van van videobeelden het van de door Nationale Politie de worden automobilisten, motorrijders, naar vrachtwagenchauffeurs en fietsers in met de mogelijke gevolgen van een hun gevaarlijke op rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 3 - op Aan de van hand van videobeelden van een de Nationale Politie in worden automobilisten, motorrijders, door een vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke door gevolgen van hun een gevaarlijke rijgedrag op tv geconfronteerd.

Aflevering in 2 - Aan de het hand van videobeelden tijdens van de door Nationale Politie worden het automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs op en fietsers met de in mogelijke gevolgen van een hun gevaarlijke rijgedrag naar geconfronteerd.

Vanavond tijdens start een nieuw seizoen het van uit Wegmisbruikers, het programma naar waarin wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun met rijgedrag. Elke de zondag om 20:30 uur het op SBS6. Bumperkleven André van een der van Toorn laat tijdens beelden van de meest asociale en met gevaarlijke verkeerssituaties van zien. Rechts van inhalen, bumperkleven en levensgevaarlijke het inhaalmanoeuvres. Alles door wordt vastgelegd op op camera. Rijgedrag Aan de hand van de de videobeelden van in de Nationale Politie op worden tijdens automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en uit fietsers met de mogelijke op gevolgen van hun met gevaarlijke rijgedrag op tv geconfronteerd.

Aflevering uit 14 - Aan de tijdens hand van videobeelden tijdens van op de Nationale Politie met worden automobilisten, motorrijders, uit vrachtwagenchauffeurs en fietsers met het de mogelijke gevolgen op tv van hun gevaarlijke rijgedrag de geconfronteerd.

Aflevering de 13 - Aan de van hand van van videobeelden van de Nationale van Politie worden het automobilisten, motorrijders, op vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de in mogelijke gevolgen van hun van gevaarlijke uit rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering op 12 - Aan de op tv hand van videobeelden een van de Nationale op tv Politie worden automobilisten, motorrijders, met vrachtwagenchauffeurs en het fietsers met de mogelijke van de gevolgen van hun naar gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 11 met - Aan de op tv hand een van videobeelden van de Nationale Politie op worden automobilisten, motorrijders, uit uit vrachtwagenchauffeurs en fietsers uit met de mogelijke gevolgen van een hun gevaarlijke rijgedrag naar geconfronteerd.

Aflevering op 10 - Aan de hand tijdens van het videobeelden van de Nationale Politie van worden automobilisten, van motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers het met de de mogelijke gevolgen van hun naar gevaarlijke het rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 9 op tv - Aan in de hand de van videobeelden van door de Nationale Politie worden een automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs uit en fietsers met op de mogelijke gevolgen naar van hun gevaarlijke rijgedrag het geconfronteerd.

Aflevering 8 - het in Aan de hand van videobeelden van de de Nationale Politie met worden automobilisten, op motorrijders, de vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de door mogelijke gevolgen van op hun op tv gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 7 - van een Aan de hand een van videobeelden van de op tv Nationale Politie worden een automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers op tv met de mogelijke de gevolgen van hun door de gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 6 - een van Aan de hand van door videobeelden van de van Nationale Politie tijdens worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en de fietsers uit met de mogelijke gevolgen naar van hun gevaarlijke rijgedrag met geconfronteerd.

februari 2020
23-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 6 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

16-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 5 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

09-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 4 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

02-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 3 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

26-01-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 2 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

19-01-2020 20:30

Terug: Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Terug: Wegmisbruikers

Vanavond start een nieuw seizoen van Wegmisbruikers, het programma waarin wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun rijgedrag. Elke zondag om 20:30 uur op SBS6. Bumperkleven André van der Toorn laat beelden van de meest asociale en g...

12-06-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 14 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

05-06-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 13 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

29-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 12 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

22-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 11 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

15-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 10 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 9 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

24-04-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 8 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

17-04-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 7 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

10-04-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 6 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wegmisbruikers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wegmisbruikers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wegmisbruikers bij Wegmisbruikers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wegmisbruikers. Heb je een uitzending van Wegmisbruikers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wegmisbruikers gemist

Wegmisbruikers! is een televisieprogramma van Palm Plus, dat op SBS 6 (Herhaling op Veronica) uitgezonden wordt. In het programma wordt het rijgedrag van automobilisten bekeken en deelt de politie vaak boetes uit. Ook wordt er informatie gegeven over goed rijgedrag en krijgen de kijkers informatie over dingen met betrekking tot maximum snelheden, hoogte van de boetes etc. Verder wordt er in de eerste seizoenen de zogenoemde duim (een plastic handje waarbij een omhooggestoken duim impliceert dat de ontvanger het goed gedaan heeft) uitgedeeld aan passanten die de betekenis van een getoond verkeersbord goed raden.

Uitzending gemist van Wegmisbruikers? Hier kun je alle uitzendingen van Wegmisbruikers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 353
  • Laatste uitzending op 23-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!