Programma gemist?

Aflevering op 14 - door Aan de hand met van videobeelden van op de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, op een vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de met mogelijke gevolgen naar van hun gevaarlijke rijgedrag in geconfronteerd.

Aflevering de 13 - van Aan de hand van videobeelden in van de een Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, het vrachtwagenchauffeurs en uit fietsers met tijdens de mogelijke gevolgen van tijdens hun gevaarlijke rijgedrag op geconfronteerd.

Aflevering uit 12 - door Aan de hand van met videobeelden van de Nationale van Politie worden automobilisten, motorrijders, een vrachtwagenchauffeurs op tv en fietsers met de van mogelijke gevolgen van op hun gevaarlijke rijgedrag in geconfronteerd.

Aflevering 11 - met Aan de hand tijdens tijdens van videobeelden van de Nationale Politie in naar worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en uit fietsers met op tv de mogelijke gevolgen van hun op gevaarlijke rijgedrag een geconfronteerd.

Aflevering 10 - van Aan de met hand met van videobeelden van de Nationale Politie door worden automobilisten, motorrijders, het in vrachtwagenchauffeurs en fietsers de met de mogelijke gevolgen van tijdens hun gevaarlijke op rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 9 door - Aan de tijdens hand van in videobeelden van de Nationale Politie in worden automobilisten, de motorrijders, van vrachtwagenchauffeurs en fietsers met het de mogelijke gevolgen het van hun gevaarlijke de rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 8 - uit Aan de hand van het van videobeelden van tijdens de Nationale Politie in worden automobilisten, motorrijders, het vrachtwagenchauffeurs en fietsers met tijdens de mogelijke gevolgen van hun het gevaarlijke rijgedrag op geconfronteerd.

Aflevering met 7 - het Aan de hand van videobeelden in van de Nationale van Politie de worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers van met de mogelijke naar tijdens gevolgen van hun naar gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering uit 6 - van Aan de hand van videobeelden een van de de Nationale Politie een worden automobilisten, motorrijders, op tv vrachtwagenchauffeurs en fietsers door met de mogelijke gevolgen door van hun gevaarlijke rijgedrag in geconfronteerd.

Aflevering 5 - in Aan de hand op tv op van videobeelden van de in Nationale Politie worden automobilisten, uit motorrijders, in vrachtwagenchauffeurs en fietsers met tijdens de mogelijke door gevolgen van hun gevaarlijke de rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 4 het - Aan de tijdens hand van videobeelden de van de Nationale naar Politie de worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers het met de uit mogelijke gevolgen van met hun door gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 3 - op tv van Aan de hand van in videobeelden van het de Nationale Politie worden automobilisten, een motorrijders, vrachtwagenchauffeurs naar en fietsers het met de mogelijke gevolgen van naar hun gevaarlijke rijgedrag een geconfronteerd.

Aflevering 2 - een door Aan de hand van videobeelden van uit de Nationale Politie uit worden uit automobilisten, motorrijders, tijdens vrachtwagenchauffeurs en fietsers met op de mogelijke van gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag door geconfronteerd.

Aflevering 1 - het Aan de hand de op tv van videobeelden van de Nationale Politie op tv worden in automobilisten, motorrijders, naar vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de het mogelijke gevolgen naar van hun gevaarlijke rijgedrag uit geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 16 november naar 2018 met - Aan de hand van door videobeelden van de op tv Nationale Politie tijdens worden de automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs een en fietsers met de mogelijke gevolgen het van hun tijdens gevaarlijke rijgedrag tijdens geconfronteerd.

september 2019
12-06-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 14 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

05-06-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 13 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

29-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 12 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

22-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 11 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

15-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 10 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 9 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

24-04-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 8 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

17-04-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 7 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

10-04-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 6 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

03-04-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 5 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

14-12-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 4 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

07-12-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 3 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

30-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 2 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

23-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 1 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

16-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 16 november 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wegmisbruikers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wegmisbruikers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wegmisbruikers bij Wegmisbruikers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wegmisbruikers. Heb je een uitzending van Wegmisbruikers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wegmisbruikers gemist

Wegmisbruikers! is een televisieprogramma van Palm Plus, dat op SBS 6 (Herhaling op Veronica) uitgezonden wordt. In het programma wordt het rijgedrag van automobilisten bekeken en deelt de politie vaak boetes uit. Ook wordt er informatie gegeven over goed rijgedrag en krijgen de kijkers informatie over dingen met betrekking tot maximum snelheden, hoogte van de boetes etc. Verder wordt er in de eerste seizoenen de zogenoemde duim (een plastic handje waarbij een omhooggestoken duim impliceert dat de ontvanger het goed gedaan heeft) uitgedeeld aan passanten die de betekenis van een getoond verkeersbord goed raden.

Uitzending gemist van Wegmisbruikers? Hier kun je alle uitzendingen van Wegmisbruikers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 347
  • Laatste uitzending op 12-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord