Programma gemist?

Aflevering 8 - op op tv Aan de hand van de videobeelden van een de Nationale Politie worden automobilisten, de motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers een naar met de mogelijke gevolgen van hun de gevaarlijke rijgedrag het geconfronteerd.

Aflevering tijdens 7 - Aan de hand van van videobeelden van een de Nationale Politie een worden automobilisten, motorrijders, in vrachtwagenchauffeurs en op fietsers van met de mogelijke gevolgen van van hun gevaarlijke rijgedrag door geconfronteerd.

Aflevering de 6 - het Aan de hand van videobeelden van op in de Nationale Politie worden naar automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en in fietsers met de naar mogelijke gevolgen van hun een gevaarlijke het rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 5 - door Aan de de hand van videobeelden van in de uit Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, door van vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de van mogelijke gevolgen van hun naar gevaarlijke rijgedrag op geconfronteerd.

Aflevering uit 4 - tijdens Aan de hand tijdens van videobeelden van de naar Nationale Politie worden het automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers een met de mogelijke op gevolgen van hun op gevaarlijke op rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 3 van - naar Aan de hand van videobeelden van op tv de Nationale tijdens Politie worden het automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en naar fietsers naar met de mogelijke tijdens gevolgen van hun tijdens gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 2 het - van Aan de hand van videobeelden van naar de van Nationale Politie worden in automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en met fietsers met de van mogelijke op tv gevolgen van hun het gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Vanavond in start een nieuw in seizoen van op tv Wegmisbruikers, het programma waarin wegmisbruikers worden van geconfronteerd met hun het rijgedrag. Elke met zondag om 20:30 naar uur een op SBS6. Bumperkleven André van der de Toorn laat het beelden van de meest asociale en op op gevaarlijke verkeerssituaties zien. Rechts tijdens inhalen, bumperkleven en door levensgevaarlijke inhaalmanoeuvres. Alles de wordt vastgelegd op camera. Rijgedrag Aan in de hand van de door in videobeelden van de Nationale Politie de worden automobilisten, de motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers door met de mogelijke gevolgen een van hun gevaarlijke met de rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering het 14 - Aan het de hand van videobeelden in van de Nationale Politie een de worden automobilisten, motorrijders, naar vrachtwagenchauffeurs en fietsers door met de mogelijke gevolgen van hun op gevaarlijke rijgedrag met geconfronteerd.

Aflevering 13 de - Aan de de hand van videobeelden de van de de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, in vrachtwagenchauffeurs en fietsers een in met de mogelijke gevolgen naar van hun gevaarlijke door rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering door 12 - Aan de in hand tijdens van videobeelden van het de Nationale Politie worden uit automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs uit en fietsers met naar de mogelijke gevolgen door van hun naar gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering met 11 - Aan de hand in van videobeelden van het op de Nationale Politie van worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs door en fietsers op met de mogelijke gevolgen het van hun gevaarlijke rijgedrag naar geconfronteerd.

Aflevering 10 in - Aan de hand een op tv van videobeelden van de Nationale een Politie worden automobilisten, motorrijders, in van vrachtwagenchauffeurs en fietsers met op de mogelijke door gevolgen van hun op tv gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 9 op - Aan de een hand van videobeelden van door de de Nationale Politie op tv worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs op en fietsers met de een mogelijke de gevolgen van hun met gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 8 - uit Aan op de hand van videobeelden van op tv van de Nationale Politie worden automobilisten, met motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers van met de mogelijke in gevolgen door van hun gevaarlijke rijgedrag op tv geconfronteerd.

februari 2021
08-03-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 8 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-03-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 7 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

23-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 6 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

16-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 5 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

09-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 4 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

02-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 3 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

26-01-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 2 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

19-01-2020 20:30

Terug: Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Terug: Wegmisbruikers

Vanavond start een nieuw seizoen van Wegmisbruikers, het programma waarin wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun rijgedrag. Elke zondag om 20:30 uur op SBS6. Bumperkleven André van der Toorn laat beelden van de meest asociale en g...

12-06-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 14 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

05-06-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 13 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

29-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 12 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

22-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 11 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

15-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 10 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 9 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

24-04-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 8 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wegmisbruikers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wegmisbruikers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wegmisbruikers bij Wegmisbruikers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wegmisbruikers. Heb je een uitzending van Wegmisbruikers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wegmisbruikers gemist

Wegmisbruikers! is een televisieprogramma van Palm Plus, dat op SBS 6 (Herhaling op Veronica) uitgezonden wordt. In het programma wordt het rijgedrag van automobilisten bekeken en deelt de politie vaak boetes uit. Ook wordt er informatie gegeven over goed rijgedrag en krijgen de kijkers informatie over dingen met betrekking tot maximum snelheden, hoogte van de boetes etc. Verder wordt er in de eerste seizoenen de zogenoemde duim (een plastic handje waarbij een omhooggestoken duim impliceert dat de ontvanger het goed gedaan heeft) uitgedeeld aan passanten die de betekenis van een getoond verkeersbord goed raden.

Uitzending gemist van Wegmisbruikers? Hier kun je alle uitzendingen van Wegmisbruikers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 355
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!