Programma gemist?

Aflevering op 8 - Aan de hand door van videobeelden uit van de Nationale Politie het worden automobilisten, van motorrijders, vrachtwagenchauffeurs uit en fietsers met met de mogelijke gevolgen naar van hun van gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 7 - door Aan de van hand van videobeelden van de van de Nationale Politie worden het automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs uit en fietsers met de mogelijke de het gevolgen van hun gevaarlijke de rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 6 door - op Aan de hand van videobeelden de van de Nationale Politie door worden van automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers een met de mogelijke de gevolgen van hun de gevaarlijke rijgedrag van geconfronteerd.

Aflevering in 5 - Aan de uit hand van videobeelden tijdens van de Nationale Politie in op tv worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers naar met een de mogelijke op gevolgen van hun gevaarlijke op tv rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 4 - het Aan naar de hand een van videobeelden van de Nationale Politie op de worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers het met door de mogelijke gevolgen van van hun gevaarlijke rijgedrag met geconfronteerd.

Aflevering 3 een - het Aan de hand van videobeelden een van op de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, op tijdens vrachtwagenchauffeurs en fietsers met met de mogelijke op tv gevolgen van hun gevaarlijke tijdens rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering in 2 - Aan de van hand in van videobeelden van de Nationale van Politie worden een automobilisten, motorrijders, in vrachtwagenchauffeurs en fietsers uit met de mogelijke gevolgen van de hun gevaarlijke rijgedrag op geconfronteerd.

Vanavond start een uit nieuw seizoen het van Wegmisbruikers, het door programma waarin het wegmisbruikers worden geconfronteerd de met hun rijgedrag. Elke zondag met om 20:30 uur door een op SBS6. Bumperkleven André van naar der Toorn laat beelden van de met meest asociale de en gevaarlijke tijdens verkeerssituaties zien. Rechts inhalen, bumperkleven op tv en levensgevaarlijke inhaalmanoeuvres. het Alles wordt van vastgelegd op camera. Rijgedrag Aan naar de hand op van de videobeelden van de het Nationale een Politie worden op tv automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met uit de mogelijke gevolgen een van het hun gevaarlijke rijgedrag met geconfronteerd.

Aflevering van 14 - Aan de de hand van videobeelden op van een de Nationale Politie worden een automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs de en fietsers met naar de mogelijke het gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag door geconfronteerd.

Aflevering uit 13 - Aan de hand uit van met videobeelden van de Nationale tijdens Politie worden automobilisten, motorrijders, met vrachtwagenchauffeurs met en fietsers met de mogelijke het gevolgen van het hun gevaarlijke met rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 12 - tijdens Aan de het hand van videobeelden uit van de het Nationale Politie worden automobilisten, op tv motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers uit met de van mogelijke gevolgen van hun het gevaarlijke rijgedrag op tv geconfronteerd.

Aflevering 11 - van uit Aan de hand op tv van videobeelden van een de Nationale Politie uit worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en met fietsers met de mogelijke met gevolgen van een hun gevaarlijke rijgedrag in geconfronteerd.

Aflevering 10 - door Aan de hand door tijdens van videobeelden van de Nationale Politie door worden automobilisten, motorrijders, op tv vrachtwagenchauffeurs en fietsers van met van de mogelijke gevolgen van hun uit naar gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 9 - op Aan op tv de hand van videobeelden door van de Nationale met Politie tijdens worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en in fietsers met de op mogelijke gevolgen van hun een met gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering uit 8 - Aan de van hand van videobeelden een van de in Nationale Politie worden automobilisten, door motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en het fietsers met de mogelijke het gevolgen van hun op tv gevaarlijke rijgedrag naar geconfronteerd.

juli 2020
08-03-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 8 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-03-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 7 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

23-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 6 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

16-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 5 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

09-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 4 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

02-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 3 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

26-01-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 2 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

19-01-2020 20:30

Terug: Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Terug: Wegmisbruikers

Vanavond start een nieuw seizoen van Wegmisbruikers, het programma waarin wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun rijgedrag. Elke zondag om 20:30 uur op SBS6. Bumperkleven André van der Toorn laat beelden van de meest asociale en g...

12-06-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 14 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

05-06-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 13 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

29-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 12 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

22-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 11 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

15-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 10 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 9 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

24-04-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 8 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wegmisbruikers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wegmisbruikers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wegmisbruikers bij Wegmisbruikers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wegmisbruikers. Heb je een uitzending van Wegmisbruikers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wegmisbruikers gemist

Wegmisbruikers! is een televisieprogramma van Palm Plus, dat op SBS 6 (Herhaling op Veronica) uitgezonden wordt. In het programma wordt het rijgedrag van automobilisten bekeken en deelt de politie vaak boetes uit. Ook wordt er informatie gegeven over goed rijgedrag en krijgen de kijkers informatie over dingen met betrekking tot maximum snelheden, hoogte van de boetes etc. Verder wordt er in de eerste seizoenen de zogenoemde duim (een plastic handje waarbij een omhooggestoken duim impliceert dat de ontvanger het goed gedaan heeft) uitgedeeld aan passanten die de betekenis van een getoond verkeersbord goed raden.

Uitzending gemist van Wegmisbruikers? Hier kun je alle uitzendingen van Wegmisbruikers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 355
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!