Programma gemist?

Aflevering 8 in - Aan de hand tijdens van tijdens videobeelden van de Nationale Politie op worden automobilisten, een motorrijders, op tv vrachtwagenchauffeurs en fietsers met op tv de mogelijke gevolgen met van hun gevaarlijke rijgedrag op geconfronteerd.

Aflevering 7 - het Aan in de hand het van videobeelden van de Nationale in Politie worden automobilisten, in motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en uit fietsers naar met de mogelijke gevolgen tijdens van hun op tv gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering uit 6 - Aan de hand door van uit videobeelden van de door Nationale Politie een worden automobilisten, motorrijders, op tv vrachtwagenchauffeurs en fietsers van met de mogelijke gevolgen op tv van hun gevaarlijke op tv rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering uit 5 - Aan uit de hand op tv van videobeelden van de Nationale Politie een worden automobilisten, motorrijders, een vrachtwagenchauffeurs en in fietsers met de mogelijke door een gevolgen van hun op tv gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 4 door - Aan een de hand van videobeelden van tijdens de Nationale met Politie worden automobilisten, motorrijders, door vrachtwagenchauffeurs en fietsers op tv met de de mogelijke gevolgen van in hun gevaarlijke op rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 3 - naar Aan de het hand van het videobeelden van de Nationale de Politie worden automobilisten, op tv motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en naar fietsers door met de mogelijke op gevolgen van hun gevaarlijke het rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering op 2 - Aan van de hand van videobeelden van van de Nationale op tv Politie worden van automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs uit en fietsers met de mogelijke met gevolgen van hun door een gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Vanavond tijdens start een met nieuw seizoen van de Wegmisbruikers, het programma waarin in wegmisbruikers worden geconfronteerd met van hun op tv rijgedrag. Elke zondag om 20:30 op tv uur de op SBS6. Bumperkleven André van der Toorn een laat uit beelden van de meest asociale en van gevaarlijke verkeerssituaties zien. uit op Rechts inhalen, bumperkleven en tijdens levensgevaarlijke inhaalmanoeuvres. Alles wordt vastgelegd de op naar camera. Rijgedrag Aan de hand van de op tv videobeelden van de op tv Nationale Politie worden door automobilisten, motorrijders, op vrachtwagenchauffeurs het en fietsers met de door mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke naar rijgedrag op geconfronteerd.

Aflevering op 14 - Aan de met hand van het videobeelden van de naar Nationale Politie worden door automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en met fietsers met het de mogelijke gevolgen van op hun gevaarlijke rijgedrag tijdens geconfronteerd.

Aflevering tijdens 13 - Aan de hand een van videobeelden een van de Nationale door Politie worden automobilisten, van motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers door met de naar mogelijke gevolgen van door hun door gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 12 - in Aan de hand naar van van videobeelden van in de Nationale Politie op tv worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers op met de tijdens mogelijke gevolgen van op hun uit gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 11 - van naar Aan de hand van videobeelden van tijdens de tijdens Nationale Politie uit worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers door met de de mogelijke een gevolgen van hun gevaarlijke uit rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering in 10 - Aan tijdens de hand van videobeelden van door de Nationale Politie op worden automobilisten, motorrijders, in vrachtwagenchauffeurs op tv en fietsers met de naar mogelijke gevolgen van hun op tv gevaarlijke rijgedrag van geconfronteerd.

Aflevering in 9 - Aan op tv de hand van videobeelden uit van de het Nationale Politie worden uit automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs een en fietsers met op de mogelijke gevolgen van hun de gevaarlijke rijgedrag het geconfronteerd.

Aflevering 8 door - Aan de tijdens hand van videobeelden van in de Nationale een Politie worden automobilisten, motorrijders, naar door vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de op mogelijke naar gevolgen van hun gevaarlijke op rijgedrag geconfronteerd.

juni 2021
08-03-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 8 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-03-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 7 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

23-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 6 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

16-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 5 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

09-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 4 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

02-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 3 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

26-01-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 2 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

19-01-2020 20:30

Terug: Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Terug: Wegmisbruikers

Vanavond start een nieuw seizoen van Wegmisbruikers, het programma waarin wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun rijgedrag. Elke zondag om 20:30 uur op SBS6. Bumperkleven André van der Toorn laat beelden van de meest asociale en g...

12-06-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 14 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

05-06-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 13 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

29-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 12 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

22-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 11 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

15-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 10 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 9 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

24-04-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 8 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wegmisbruikers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wegmisbruikers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wegmisbruikers bij Wegmisbruikers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wegmisbruikers. Heb je een uitzending van Wegmisbruikers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wegmisbruikers gemist

Wegmisbruikers! is een televisieprogramma van Palm Plus, dat op SBS 6 (Herhaling op Veronica) uitgezonden wordt. In het programma wordt het rijgedrag van automobilisten bekeken en deelt de politie vaak boetes uit. Ook wordt er informatie gegeven over goed rijgedrag en krijgen de kijkers informatie over dingen met betrekking tot maximum snelheden, hoogte van de boetes etc. Verder wordt er in de eerste seizoenen de zogenoemde duim (een plastic handje waarbij een omhooggestoken duim impliceert dat de ontvanger het goed gedaan heeft) uitgedeeld aan passanten die de betekenis van een getoond verkeersbord goed raden.

Uitzending gemist van Wegmisbruikers? Hier kun je alle uitzendingen van Wegmisbruikers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 355
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!