Programma gemist?

Aflevering 4 - op Aan de in hand van van videobeelden van de Nationale van Politie worden uit automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers de met de mogelijke het naar gevolgen van hun de gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering op tv 3 - Aan de hand uit van videobeelden van het de Nationale uit Politie worden automobilisten, de motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en op fietsers met de mogelijke op tv gevolgen in van hun gevaarlijke rijgedrag op tv geconfronteerd.

Aflevering 2 in - het Aan de hand van videobeelden van van de Nationale Politie uit worden automobilisten, motorrijders, de vrachtwagenchauffeurs en fietsers met met de mogelijke door gevolgen van het hun met gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering van 1 - Aan de hand het van met videobeelden van van de Nationale Politie door worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en tijdens fietsers met de met mogelijke gevolgen van hun met door gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 16 november de 2018 door - Aan de een hand van videobeelden van de in Nationale Politie worden met automobilisten, motorrijders, de vrachtwagenchauffeurs en in fietsers met de mogelijke gevolgen een de van hun gevaarlijke tijdens rijgedrag geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 9 november met 2018 met - Aan de hand van uit van videobeelden van de Nationale Politie tijdens worden automobilisten, tijdens motorrijders, vrachtwagenchauffeurs op en fietsers met de met mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke in rijgedrag de geconfronteerd.

Wegmisbruikers: van 2 november 2018 - Aan in de hand de van tijdens videobeelden van de Nationale op Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs op tv en op tv fietsers met de naar mogelijke gevolgen van hun een gevaarlijke rijgedrag op tv geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 26 oktober in 2018 - naar Aan de hand van door videobeelden de van de Nationale uit Politie worden automobilisten, op tv motorrijders, vrachtwagenchauffeurs het en fietsers met in de mogelijke gevolgen van hun tijdens gevaarlijke rijgedrag een geconfronteerd.

Wegmisbruikers: door 19 oktober op 2018 - Aan de in hand van videobeelden uit van de Nationale Politie de worden met automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers naar met een de mogelijke gevolgen op van hun gevaarlijke op rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 386 - op tv Aan een de hand een van videobeelden van de met Nationale Politie worden op tv automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en met fietsers in met de mogelijke gevolgen van van hun gevaarlijke rijgedrag op geconfronteerd.

Aflevering op 385 - Aan de hand op tv van videobeelden uit van de Nationale op Politie het worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en van fietsers op tv met de mogelijke gevolgen van hun met gevaarlijke rijgedrag op geconfronteerd.

Aflevering 384 - tijdens Aan de op hand van videobeelden op van de op Nationale Politie met worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers in met de het mogelijke gevolgen op van hun gevaarlijke rijgedrag uit geconfronteerd.

Aflevering met 382 - Aan de hand tijdens van het videobeelden van de een Nationale Politie worden uit automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs van en fietsers op met de mogelijke gevolgen op tv van hun gevaarlijke rijgedrag op tv geconfronteerd.

Wegmisbruikers: tijdens 1 juni tijdens 2018 - Aan de hand van tijdens videobeelden uit van de de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs het en fietsers naar met naar de mogelijke gevolgen van hun uit gevaarlijke rijgedrag met geconfronteerd.

Wegmisbruikers: met 25 mei 2018 - Aan een de hand naar van op tv videobeelden van de op Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, op tv vrachtwagenchauffeurs en fietsers met op de mogelijke gevolgen uit het van hun gevaarlijke rijgedrag uit geconfronteerd.

maart 2019
14-12-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 4 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

07-12-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 3 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

30-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 2 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

23-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 1 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

16-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 16 november 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

09-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 9 november 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

02-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 2 november 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

26-10-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 26 oktober 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

19-10-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 19 oktober 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

15-07-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 386 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

08-07-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 385 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-07-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 384 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

17-06-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 382 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-06-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 1 juni 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

25-05-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 25 mei 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wegmisbruikers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wegmisbruikers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wegmisbruikers bij Wegmisbruikers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wegmisbruikers. Heb je een uitzending van Wegmisbruikers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wegmisbruikers gemist

Wegmisbruikers! is een televisieprogramma van Palm Plus, dat op SBS 6 (Herhaling op Veronica) uitgezonden wordt. In het programma wordt het rijgedrag van automobilisten bekeken en deelt de politie vaak boetes uit. Ook wordt er informatie gegeven over goed rijgedrag en krijgen de kijkers informatie over dingen met betrekking tot maximum snelheden, hoogte van de boetes etc. Verder wordt er in de eerste seizoenen de zogenoemde duim (een plastic handje waarbij een omhooggestoken duim impliceert dat de ontvanger het goed gedaan heeft) uitgedeeld aan passanten die de betekenis van een getoond verkeersbord goed raden.

Uitzending gemist van Wegmisbruikers? Hier kun je alle uitzendingen van Wegmisbruikers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 337
  • Laatste uitzending op 14-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord