Programma gemist?

Aflevering 8 - de de Aan de hand van videobeelden naar van de een Nationale Politie worden automobilisten, het motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers door met de mogelijke uit gevolgen een van hun gevaarlijke met rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering de 7 - Aan de hand door in van videobeelden van van de Nationale Politie worden automobilisten, op tv motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers door naar met de mogelijke gevolgen van in hun gevaarlijke rijgedrag de geconfronteerd.

Aflevering op tv 6 - Aan de de hand van videobeelden op van de de Nationale Politie worden in automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en het fietsers met de mogelijke uit gevolgen van de hun gevaarlijke rijgedrag op geconfronteerd.

Aflevering op 5 - Aan de hand de van videobeelden van op de Nationale Politie in worden automobilisten, met motorrijders, vrachtwagenchauffeurs van en fietsers met de op mogelijke gevolgen op tv van hun gevaarlijke uit rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering op tv 4 - Aan de tijdens hand tijdens van videobeelden van de Nationale door Politie worden automobilisten, motorrijders, uit vrachtwagenchauffeurs en tijdens fietsers met de op mogelijke in gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag in geconfronteerd.

Aflevering door 3 - Aan de een hand van van videobeelden van de Nationale Politie uit worden van automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs in en fietsers met de door mogelijke gevolgen van hun met gevaarlijke rijgedrag met geconfronteerd.

Aflevering uit 2 - Aan de met hand van videobeelden door van de de Nationale Politie worden met automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs op tv en fietsers met de de mogelijke gevolgen een van hun gevaarlijke een rijgedrag geconfronteerd.

Vanavond van start een in nieuw seizoen van Wegmisbruikers, met het programma waarin wegmisbruikers tijdens worden geconfronteerd door met hun rijgedrag. tijdens Elke zondag om 20:30 in uur van op SBS6. Bumperkleven André van der Toorn laat door beelden van de in meest de asociale en gevaarlijke op verkeerssituaties zien. tijdens Rechts inhalen, bumperkleven en uit levensgevaarlijke inhaalmanoeuvres. Alles wordt door vastgelegd op tv op camera. Rijgedrag Aan de hand van een de videobeelden van de het de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs een en fietsers met met de mogelijke gevolgen een op tv van hun gevaarlijke rijgedrag in geconfronteerd.

Aflevering 14 op - Aan de naar hand van videobeelden in van de in Nationale Politie worden automobilisten, het motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en een fietsers met op tv de mogelijke de gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag de geconfronteerd.

Aflevering 13 op tv - in Aan de hand de van videobeelden van de Nationale Politie uit op worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers van met de mogelijke uit gevolgen van door hun in gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering op 12 - Aan de de hand van videobeelden van met de Nationale Politie een naar worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en in fietsers met naar de mogelijke gevolgen door van hun gevaarlijke rijgedrag het geconfronteerd.

Aflevering 11 tijdens - Aan de uit hand van videobeelden van in de Nationale op tv Politie worden door automobilisten, motorrijders, van vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke met gevolgen van met hun van gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 10 - op Aan een de hand van met videobeelden van de Nationale een Politie worden in automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en op fietsers met met de mogelijke gevolgen van de hun naar gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 9 - tijdens Aan de door hand op van videobeelden van de Nationale Politie naar worden automobilisten, door motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en uit fietsers met een de mogelijke gevolgen van op hun door gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 8 - naar Aan de op hand van videobeelden van naar de Nationale Politie naar op worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en het fietsers met de mogelijke het gevolgen het van hun gevaarlijke rijgedrag een geconfronteerd.

december 2021
08-03-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 8 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-03-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 7 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

23-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 6 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

16-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 5 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

09-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 4 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

02-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 3 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

26-01-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 2 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

19-01-2020 20:30

Terug: Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Terug: Wegmisbruikers

Vanavond start een nieuw seizoen van Wegmisbruikers, het programma waarin wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun rijgedrag. Elke zondag om 20:30 uur op SBS6. Bumperkleven André van der Toorn laat beelden van de meest asociale en g...

12-06-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 14 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

05-06-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 13 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

29-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 12 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

22-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 11 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

15-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 10 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 9 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

24-04-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 8 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wegmisbruikers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wegmisbruikers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wegmisbruikers bij Wegmisbruikers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wegmisbruikers. Heb je een uitzending van Wegmisbruikers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wegmisbruikers gemist

Wegmisbruikers! is een televisieprogramma van Palm Plus, dat op SBS 6 (Herhaling op Veronica) uitgezonden wordt. In het programma wordt het rijgedrag van automobilisten bekeken en deelt de politie vaak boetes uit. Ook wordt er informatie gegeven over goed rijgedrag en krijgen de kijkers informatie over dingen met betrekking tot maximum snelheden, hoogte van de boetes etc. Verder wordt er in de eerste seizoenen de zogenoemde duim (een plastic handje waarbij een omhooggestoken duim impliceert dat de ontvanger het goed gedaan heeft) uitgedeeld aan passanten die de betekenis van een getoond verkeersbord goed raden.

Uitzending gemist van Wegmisbruikers? Hier kun je alle uitzendingen van Wegmisbruikers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 355
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!