Programma gemist?

Aflevering 14 door - Aan de het hand tijdens van videobeelden van in de Nationale Politie op worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en de fietsers met op tv de mogelijke gevolgen een van hun gevaarlijke rijgedrag tijdens geconfronteerd.

Aflevering naar 13 - Aan de hand door van een videobeelden van de in Nationale Politie worden uit automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers van met de door mogelijke gevolgen van hun met gevaarlijke rijgedrag op tv geconfronteerd.

Aflevering in 12 - Aan de de hand van videobeelden het van de Nationale Politie naar worden automobilisten, de motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en het fietsers met de van mogelijke gevolgen van hun de op tv gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 11 - op Aan de op tv hand van videobeelden uit van de Nationale Politie tijdens van worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers in met de uit mogelijke gevolgen naar van hun gevaarlijke rijgedrag een geconfronteerd.

Aflevering 10 in - Aan de hand uit tijdens van videobeelden van de Nationale naar Politie worden automobilisten, van motorrijders, vrachtwagenchauffeurs van en fietsers met de met mogelijke gevolgen van van hun gevaarlijke rijgedrag van geconfronteerd.

Aflevering 9 - in uit Aan de hand met van videobeelden van de Nationale Politie uit worden automobilisten, naar motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en in fietsers met de mogelijke door uit gevolgen van hun gevaarlijke op tv rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 8 - een op tv Aan de hand met van videobeelden van de Nationale Politie met worden automobilisten, in motorrijders, het vrachtwagenchauffeurs en fietsers in met de mogelijke gevolgen van hun met gevaarlijke rijgedrag door geconfronteerd.

Aflevering een 7 - Aan de hand op tv van videobeelden van het een de Nationale Politie worden automobilisten, een motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers van met de tijdens mogelijke gevolgen van uit hun gevaarlijke van rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 6 - tijdens de Aan de hand van videobeelden van een de Nationale Politie tijdens worden automobilisten, motorrijders, in vrachtwagenchauffeurs op en fietsers met de mogelijke met op tv gevolgen van hun gevaarlijke uit rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering uit 5 - een Aan de hand met van videobeelden van de Nationale Politie het worden automobilisten, motorrijders, door vrachtwagenchauffeurs in en fietsers met de mogelijke het een gevolgen van hun gevaarlijke in rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering uit 4 - Aan op tv de hand van videobeelden van van de Nationale Politie op tv worden automobilisten, motorrijders, door vrachtwagenchauffeurs en fietsers met op met de mogelijke van gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag uit geconfronteerd.

Aflevering 3 op - Aan het de hand van naar videobeelden van de met Nationale Politie in worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en naar fietsers met de mogelijke de gevolgen van uit hun gevaarlijke rijgedrag in geconfronteerd.

Aflevering op tv 2 - Aan de in hand naar van videobeelden van met de Nationale Politie worden van automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers het met de mogelijke naar gevolgen op tv van hun van gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 1 - tijdens Aan het de hand van videobeelden van van de Nationale in Politie van worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en door fietsers een met de mogelijke gevolgen van een hun gevaarlijke rijgedrag op tv geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 16 een november 2018 - van Aan de op hand van met videobeelden van de door Nationale Politie worden automobilisten, uit motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en van fietsers met de mogelijke gevolgen het van hun gevaarlijke tijdens rijgedrag in geconfronteerd.

juni 2019
12-06-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 14 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

05-06-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 13 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

29-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 12 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

22-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 11 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

15-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 10 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 9 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

24-04-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 8 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

17-04-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 7 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

10-04-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 6 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

03-04-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 5 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

14-12-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 4 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

07-12-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 3 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

30-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 2 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

23-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 1 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

16-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 16 november 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wegmisbruikers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wegmisbruikers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wegmisbruikers bij Wegmisbruikers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wegmisbruikers. Heb je een uitzending van Wegmisbruikers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wegmisbruikers gemist

Wegmisbruikers! is een televisieprogramma van Palm Plus, dat op SBS 6 (Herhaling op Veronica) uitgezonden wordt. In het programma wordt het rijgedrag van automobilisten bekeken en deelt de politie vaak boetes uit. Ook wordt er informatie gegeven over goed rijgedrag en krijgen de kijkers informatie over dingen met betrekking tot maximum snelheden, hoogte van de boetes etc. Verder wordt er in de eerste seizoenen de zogenoemde duim (een plastic handje waarbij een omhooggestoken duim impliceert dat de ontvanger het goed gedaan heeft) uitgedeeld aan passanten die de betekenis van een getoond verkeersbord goed raden.

Uitzending gemist van Wegmisbruikers? Hier kun je alle uitzendingen van Wegmisbruikers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 347
  • Laatste uitzending op 12-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord