Programma gemist?

Wegmisbruikers: 9 tijdens november 2018 tijdens - Aan de hand van van videobeelden van de de met Nationale Politie worden automobilisten, tijdens motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers op met het de mogelijke gevolgen van naar hun gevaarlijke rijgedrag het geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 2 door november 2018 de - Aan de hand van tijdens videobeelden van het de uit Nationale Politie worden door automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met van de mogelijke in gevolgen een van hun gevaarlijke rijgedrag tijdens geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 26 een oktober 2018 - Aan met de naar hand van uit videobeelden van de Nationale naar Politie worden automobilisten, uit motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met op tv de mogelijke van gevolgen van hun gevaarlijke de het rijgedrag geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 19 oktober met van 2018 - Aan de de hand van videobeelden van de uit Nationale Politie door worden automobilisten, op motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en de fietsers met de tijdens mogelijke gevolgen van hun tijdens gevaarlijke rijgedrag door geconfronteerd.

Aflevering 386 - in Aan het de hand van tijdens videobeelden van de de Nationale Politie worden automobilisten, tijdens motorrijders, de vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de op mogelijke tijdens gevolgen van hun de gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 385 - door Aan de de hand van videobeelden uit van de Nationale Politie in in worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en op fietsers met de door mogelijke gevolgen van van hun gevaarlijke rijgedrag in geconfronteerd.

Aflevering 384 de - Aan de hand op met van videobeelden van de Nationale Politie op tv worden automobilisten, in motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en op fietsers met de de mogelijke gevolgen tijdens van hun gevaarlijke rijgedrag een geconfronteerd.

Aflevering op tv 382 - tijdens Aan de hand van videobeelden van van in de Nationale Politie worden automobilisten, de motorrijders, vrachtwagenchauffeurs op en fietsers met de de mogelijke gevolgen van het hun naar gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Wegmisbruikers: met 1 juni 2018 - Aan tijdens de op hand van videobeelden uit van de uit Nationale Politie worden van automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en met fietsers met de mogelijke gevolgen tijdens van hun een gevaarlijke rijgedrag tijdens geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 25 mei van 2018 uit - Aan de hand van in videobeelden het van de Nationale Politie worden op tv automobilisten, op tv motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en tijdens fietsers met de met mogelijke gevolgen van in hun gevaarlijke rijgedrag tijdens geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 18 op mei 2018 - Aan naar de in hand van videobeelden het van de Nationale Politie worden een automobilisten, motorrijders, op vrachtwagenchauffeurs en met fietsers met van de mogelijke gevolgen een van hun gevaarlijke op rijgedrag geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 11 het mei 2018 het - Aan de hand tijdens van videobeelden van een de het Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, op tv vrachtwagenchauffeurs en op tv fietsers met de mogelijke gevolgen van tijdens van hun gevaarlijke rijgedrag op geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 27 op april 2018 - Aan een de hand van op videobeelden van tijdens de Nationale Politie worden uit automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs met en het fietsers met op tv de mogelijke gevolgen van hun naar gevaarlijke van rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering het 400 - Aan tijdens de hand van van videobeelden van met de Nationale Politie worden automobilisten, met motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers van in met de mogelijke gevolgen van met hun in gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 399 in - Aan de in hand van door videobeelden van de Nationale Politie tijdens worden automobilisten, van motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en op fietsers met de de mogelijke het gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag in geconfronteerd.

november 2018
09-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 9 november 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

02-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 2 november 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

26-10-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 26 oktober 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

19-10-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 19 oktober 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

15-07-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 386 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

08-07-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 385 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-07-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 384 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

17-06-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 382 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-06-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 1 juni 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

25-05-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 25 mei 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

18-05-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 18 mei 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

11-05-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 11 mei 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

27-04-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 27 april 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

20-04-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 400 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

13-04-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 399 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wegmisbruikers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wegmisbruikers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wegmisbruikers bij Wegmisbruikers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wegmisbruikers. Heb je een uitzending van Wegmisbruikers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wegmisbruikers gemist

Wegmisbruikers! is een televisieprogramma van Palm Plus, dat op SBS 6 (Herhaling op Veronica) uitgezonden wordt. In het programma wordt het rijgedrag van automobilisten bekeken en deelt de politie vaak boetes uit. Ook wordt er informatie gegeven over goed rijgedrag en krijgen de kijkers informatie over dingen met betrekking tot maximum snelheden, hoogte van de boetes etc. Verder wordt er in de eerste seizoenen de zogenoemde duim (een plastic handje waarbij een omhooggestoken duim impliceert dat de ontvanger het goed gedaan heeft) uitgedeeld aan passanten die de betekenis van een getoond verkeersbord goed raden.

Uitzending gemist van Wegmisbruikers? Hier kun je alle uitzendingen van Wegmisbruikers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 332
  • Laatste uitzending op 09-11-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord