Programma gemist?

Aflevering 8 - tijdens het Aan de hand met van videobeelden van de door Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, naar vrachtwagenchauffeurs en met fietsers met de mogelijke het gevolgen van hun door gevaarlijke de rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering op 7 - het Aan de hand van het videobeelden van tijdens de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, van tijdens vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke door uit gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag met geconfronteerd.

Aflevering door 6 - Aan in de hand van videobeelden van in de het Nationale Politie worden op tv automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs door en fietsers met in de mogelijke naar gevolgen van hun gevaarlijke door rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 5 - een Aan de hand tijdens van videobeelden door van naar de Nationale Politie worden automobilisten, op tv motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en op fietsers met naar de mogelijke gevolgen naar van hun van gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 4 het - Aan de hand door met van videobeelden van de Nationale Politie uit worden automobilisten, motorrijders, een vrachtwagenchauffeurs en fietsers het met de op mogelijke gevolgen van van hun op gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 3 - door Aan de hand door van videobeelden met van de Nationale Politie met worden automobilisten, motorrijders, naar vrachtwagenchauffeurs en uit fietsers met de mogelijke het een gevolgen van hun uit gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering tijdens 2 - Aan tijdens de hand van van videobeelden van de Nationale een Politie op worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en de fietsers met de tijdens mogelijke gevolgen van in hun gevaarlijke rijgedrag de geconfronteerd.

Vanavond op start een met nieuw seizoen van Wegmisbruikers, het met programma waarin wegmisbruikers de worden tijdens geconfronteerd met hun een rijgedrag. Elke zondag om 20:30 door uur op SBS6. Bumperkleven André op tv van het der Toorn laat beelden van door de meest met asociale en uit gevaarlijke verkeerssituaties zien. Rechts een inhalen, bumperkleven en levensgevaarlijke tijdens inhaalmanoeuvres. Alles wordt vastgelegd naar op uit camera. Rijgedrag Aan de op hand van de op tv videobeelden van de van Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, van vrachtwagenchauffeurs en fietsers door met op de mogelijke gevolgen van een hun gevaarlijke rijgedrag tijdens geconfronteerd.

Aflevering door 14 - een Aan de hand van van videobeelden van tijdens de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, op vrachtwagenchauffeurs door en fietsers met naar de mogelijke tijdens gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag van geconfronteerd.

Aflevering op 13 - Aan de de hand van tijdens videobeelden van de Nationale tijdens Politie worden automobilisten, tijdens motorrijders, met vrachtwagenchauffeurs en fietsers met op tv de mogelijke op gevolgen van hun gevaarlijke door rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 12 - een Aan naar de hand de van videobeelden van de Nationale op Politie worden automobilisten, op tv motorrijders, met vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de de mogelijke gevolgen van hun door gevaarlijke naar rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 11 op tv - met Aan de hand van videobeelden van door de Nationale door Politie worden automobilisten, met motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers van het met de mogelijke de gevolgen van hun gevaarlijke uit rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering van 10 - Aan de de hand van van videobeelden van een de Nationale Politie naar worden automobilisten, motorrijders, in vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke de gevolgen van de hun gevaarlijke naar rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering tijdens 9 - in Aan de hand van videobeelden uit van de Nationale op tv Politie worden automobilisten, motorrijders, door vrachtwagenchauffeurs en fietsers een met het de mogelijke gevolgen van hun op tv gevaarlijke rijgedrag een geconfronteerd.

Aflevering in 8 - Aan in de hand van videobeelden van met de Nationale naar Politie door worden automobilisten, motorrijders, door vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de het mogelijke tijdens gevolgen van hun met gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

oktober 2021
08-03-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 8 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-03-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 7 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

23-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 6 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

16-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 5 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

09-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 4 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

02-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 3 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

26-01-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 2 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

19-01-2020 20:30

Terug: Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Terug: Wegmisbruikers

Vanavond start een nieuw seizoen van Wegmisbruikers, het programma waarin wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun rijgedrag. Elke zondag om 20:30 uur op SBS6. Bumperkleven André van der Toorn laat beelden van de meest asociale en g...

12-06-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 14 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

05-06-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 13 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

29-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 12 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

22-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 11 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

15-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 10 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 9 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

24-04-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 8 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wegmisbruikers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wegmisbruikers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wegmisbruikers bij Wegmisbruikers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wegmisbruikers. Heb je een uitzending van Wegmisbruikers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wegmisbruikers gemist

Wegmisbruikers! is een televisieprogramma van Palm Plus, dat op SBS 6 (Herhaling op Veronica) uitgezonden wordt. In het programma wordt het rijgedrag van automobilisten bekeken en deelt de politie vaak boetes uit. Ook wordt er informatie gegeven over goed rijgedrag en krijgen de kijkers informatie over dingen met betrekking tot maximum snelheden, hoogte van de boetes etc. Verder wordt er in de eerste seizoenen de zogenoemde duim (een plastic handje waarbij een omhooggestoken duim impliceert dat de ontvanger het goed gedaan heeft) uitgedeeld aan passanten die de betekenis van een getoond verkeersbord goed raden.

Uitzending gemist van Wegmisbruikers? Hier kun je alle uitzendingen van Wegmisbruikers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 355
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!