Programma gemist?

Aflevering het 382 - Aan naar de hand van een videobeelden van de Nationale Politie het worden uit automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs met en fietsers met uit de mogelijke tijdens gevolgen van hun gevaarlijke een rijgedrag geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 1 van juni 2018 - op tv Aan de hand van op tv tijdens videobeelden van de door Nationale Politie worden een automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs op tv en fietsers met tijdens de mogelijke gevolgen tijdens van hun gevaarlijke van rijgedrag geconfronteerd.

Wegmisbruikers: van 25 mei 2018 - Aan in de in hand van videobeelden van de naar Nationale Politie op worden op tv automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs van en fietsers met met de mogelijke gevolgen op van hun gevaarlijke rijgedrag uit geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 18 het mei 2018 naar - Aan door de hand van videobeelden van naar de van Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs door op tv en fietsers met een de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke van uit rijgedrag geconfronteerd.

Wegmisbruikers: tijdens 11 mei van 2018 - Aan de hand van de videobeelden van de de naar Nationale Politie worden met automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met tijdens de mogelijke gevolgen van de van hun gevaarlijke door rijgedrag geconfronteerd.

Wegmisbruikers: uit 27 april 2018 - Aan met de hand van op videobeelden van in de de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, op tv vrachtwagenchauffeurs tijdens en fietsers met uit de mogelijke gevolgen uit van hun gevaarlijke het rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 400 - de Aan in de hand van het videobeelden van de met Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, van vrachtwagenchauffeurs naar en fietsers met de het mogelijke gevolgen van van hun gevaarlijke op rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering van 399 - Aan de hand de het van videobeelden van op de Nationale Politie worden in automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en tijdens fietsers uit met de mogelijke gevolgen van hun van het gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 398 op - Aan de uit hand van videobeelden van uit de Nationale Politie uit worden automobilisten, in motorrijders, op vrachtwagenchauffeurs en fietsers met op tv de mogelijke gevolgen van hun op tv naar gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 397 tijdens - Aan de hand de van videobeelden met van de Nationale Politie met worden automobilisten, motorrijders, de in vrachtwagenchauffeurs en fietsers met door de mogelijke gevolgen van met hun gevaarlijke rijgedrag uit geconfronteerd.

Aflevering 396 een - Aan de hand op tv van videobeelden op van naar de Nationale Politie worden automobilisten, het motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en door fietsers de met de mogelijke gevolgen door van hun gevaarlijke rijgedrag op tv geconfronteerd.

Aflevering 395 - van uit Aan de hand in van videobeelden van van de Nationale Politie naar worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en tijdens fietsers een met de mogelijke naar gevolgen van hun de gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 394 - tijdens Aan de van hand op tv van videobeelden van in de Nationale Politie in worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en op tv fietsers met de mogelijke het met gevolgen van hun gevaarlijke door rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering door 393 - Aan de hand uit van videobeelden van met de Nationale Politie het worden automobilisten, de motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en naar fietsers met de uit mogelijke gevolgen op van hun gevaarlijke op rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering een 392 - Aan de hand het van een videobeelden van op de Nationale Politie de worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers op met door de mogelijke gevolgen van tijdens hun op tv gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

juni 2018
17-06-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 382 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-06-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 1 juni 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

25-05-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 25 mei 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

18-05-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 18 mei 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

11-05-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 11 mei 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

27-04-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 27 april 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

20-04-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 400 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

13-04-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 399 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

06-04-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 398 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

30-03-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 397 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

23-03-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 396 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

16-03-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 395 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

09-03-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 394 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

02-03-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 393 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

23-02-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 392 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wegmisbruikers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wegmisbruikers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wegmisbruikers bij Wegmisbruikers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wegmisbruikers. Heb je een uitzending van Wegmisbruikers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wegmisbruikers gemist

Wegmisbruikers! is een televisieprogramma van Palm Plus, dat op SBS 6 (Herhaling op Veronica) uitgezonden wordt. In het programma wordt het rijgedrag van automobilisten bekeken en deelt de politie vaak boetes uit. Ook wordt er informatie gegeven over goed rijgedrag en krijgen de kijkers informatie over dingen met betrekking tot maximum snelheden, hoogte van de boetes etc. Verder wordt er in de eerste seizoenen de zogenoemde duim (een plastic handje waarbij een omhooggestoken duim impliceert dat de ontvanger het goed gedaan heeft) uitgedeeld aan passanten die de betekenis van een getoond verkeersbord goed raden.

Uitzending gemist van Wegmisbruikers? Hier kun je alle uitzendingen van Wegmisbruikers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 325
  • Laatste uitzending op 17-06-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord