Programma gemist?

Aflevering de 4 - Aan de tijdens hand van videobeelden van op tv de de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, op vrachtwagenchauffeurs en een fietsers met de mogelijke op het gevolgen van hun de gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering met 3 - Aan de met hand van van videobeelden van de Nationale naar Politie worden automobilisten, motorrijders, in vrachtwagenchauffeurs en naar fietsers met de een mogelijke het gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag het geconfronteerd.

Aflevering het 2 - Aan op de hand van het videobeelden van uit de Nationale Politie het worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers door met op de mogelijke gevolgen in van hun gevaarlijke de rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 1 het - van Aan de hand van videobeelden tijdens van de Nationale het Politie worden automobilisten, motorrijders, uit vrachtwagenchauffeurs en fietsers het met in de mogelijke gevolgen van hun van gevaarlijke het rijgedrag geconfronteerd.

Wegmisbruikers: met 16 november 2018 op - Aan de hand van naar videobeelden van het de naar Nationale Politie worden naar automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met van tijdens de mogelijke gevolgen van hun op gevaarlijke rijgedrag naar geconfronteerd.

Wegmisbruikers: een 9 november door 2018 - Aan de hand van van een videobeelden van de Nationale met Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs uit en door fietsers met de mogelijke van gevolgen van van hun gevaarlijke rijgedrag door geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 2 november op 2018 - naar Aan door de hand van videobeelden van met de Nationale Politie worden naar automobilisten, tijdens motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers uit met de mogelijke gevolgen de op van hun gevaarlijke van rijgedrag geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 26 een oktober het 2018 - Aan de hand in van videobeelden van naar de Nationale Politie worden met met automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met in met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke van rijgedrag in geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 19 uit oktober 2018 de - Aan met de hand van videobeelden de van de Nationale Politie uit worden in automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en het fietsers met de mogelijke in gevolgen van hun gevaarlijke in rijgedrag met geconfronteerd.

Aflevering op tv 386 - Aan de hand naar van videobeelden een van de met Nationale Politie worden automobilisten, op motorrijders, vrachtwagenchauffeurs het en fietsers door met de mogelijke gevolgen de van hun gevaarlijke een rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering het 385 - Aan in de hand van videobeelden van van de naar Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, in met vrachtwagenchauffeurs en fietsers met met de mogelijke gevolgen van uit hun de gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering met 384 - Aan in de hand van uit videobeelden van door de Nationale Politie worden met automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs met en fietsers met een de mogelijke van gevolgen van hun gevaarlijke in rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 382 - in Aan de hand een van videobeelden het van de Nationale Politie naar worden automobilisten, een motorrijders, vrachtwagenchauffeurs de en fietsers met de in mogelijke door gevolgen van hun van gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 1 juni een 2018 - de Aan de een hand van op videobeelden van de het Nationale Politie worden automobilisten, een motorrijders, vrachtwagenchauffeurs de en fietsers met de met mogelijke gevolgen door van hun gevaarlijke rijgedrag door geconfronteerd.

Wegmisbruikers: op 25 mei een 2018 - Aan de hand door van tijdens videobeelden van de een Nationale Politie worden automobilisten, tijdens motorrijders, vrachtwagenchauffeurs de en fietsers met de uit mogelijke gevolgen van hun uit gevaarlijke op rijgedrag geconfronteerd.

februari 2019
14-12-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 4 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

07-12-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 3 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

30-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 2 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

23-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 1 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

16-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 16 november 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

09-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 9 november 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

02-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 2 november 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

26-10-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 26 oktober 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

19-10-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 19 oktober 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

15-07-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 386 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

08-07-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 385 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-07-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 384 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

17-06-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 382 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-06-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 1 juni 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

25-05-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 25 mei 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wegmisbruikers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wegmisbruikers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wegmisbruikers bij Wegmisbruikers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wegmisbruikers. Heb je een uitzending van Wegmisbruikers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wegmisbruikers gemist

Wegmisbruikers! is een televisieprogramma van Palm Plus, dat op SBS 6 (Herhaling op Veronica) uitgezonden wordt. In het programma wordt het rijgedrag van automobilisten bekeken en deelt de politie vaak boetes uit. Ook wordt er informatie gegeven over goed rijgedrag en krijgen de kijkers informatie over dingen met betrekking tot maximum snelheden, hoogte van de boetes etc. Verder wordt er in de eerste seizoenen de zogenoemde duim (een plastic handje waarbij een omhooggestoken duim impliceert dat de ontvanger het goed gedaan heeft) uitgedeeld aan passanten die de betekenis van een getoond verkeersbord goed raden.

Uitzending gemist van Wegmisbruikers? Hier kun je alle uitzendingen van Wegmisbruikers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 337
  • Laatste uitzending op 14-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord