Programma gemist?

Aflevering 11 in - Aan tijdens de hand van op tv videobeelden van de Nationale Politie uit worden uit automobilisten, motorrijders, in vrachtwagenchauffeurs en fietsers door met de mogelijke gevolgen van uit hun gevaarlijke uit rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 10 uit - met Aan de hand tijdens van videobeelden van de Nationale door Politie worden automobilisten, de motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en tijdens fietsers uit met de mogelijke gevolgen een van hun gevaarlijke rijgedrag met geconfronteerd.

Aflevering 9 - het uit Aan de hand van videobeelden de van de Nationale in Politie naar worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers de met de mogelijke door gevolgen van hun uit gevaarlijke naar rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 8 een - Aan tijdens de hand van van videobeelden van de Nationale het Politie worden automobilisten, motorrijders, uit vrachtwagenchauffeurs en op fietsers met van de mogelijke gevolgen van hun door een gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering op tv 7 - Aan de hand in een van videobeelden van de Nationale Politie op de worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en naar fietsers met de mogelijke door gevolgen een van hun gevaarlijke rijgedrag uit geconfronteerd.

Aflevering naar 6 - in Aan de hand van videobeelden naar van de Nationale in Politie worden tijdens automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en op fietsers met in de mogelijke gevolgen van hun uit gevaarlijke rijgedrag naar geconfronteerd.

Aflevering op tv 5 - Aan een de hand van videobeelden met van de Nationale met Politie worden automobilisten, van motorrijders, in vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de een mogelijke het gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag het geconfronteerd.

Aflevering 4 tijdens - Aan op de hand van videobeelden van door de Nationale Politie het worden automobilisten, motorrijders, in vrachtwagenchauffeurs en het fietsers de met de mogelijke gevolgen van hun een gevaarlijke op tv rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 3 het - Aan de hand door van tijdens videobeelden van de uit Nationale Politie met worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en op tv fietsers met de in mogelijke gevolgen uit van hun gevaarlijke rijgedrag op tv geconfronteerd.

Aflevering 2 - een met Aan de hand van videobeelden van uit de met Nationale Politie worden op automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en op fietsers met de mogelijke van gevolgen van hun in gevaarlijke rijgedrag naar geconfronteerd.

Aflevering met 1 - Aan de hand uit van naar videobeelden van de in Nationale Politie worden automobilisten, een motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers tijdens met de mogelijke door gevolgen van tijdens hun in gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Wegmisbruikers: op tv 16 november 2018 - op tv Aan uit de hand van videobeelden van de een naar Nationale Politie worden automobilisten, uit motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers een met naar de mogelijke gevolgen een van hun gevaarlijke rijgedrag een geconfronteerd.

Wegmisbruikers: tijdens 9 november 2018 - Aan met de naar hand van videobeelden van de een Nationale Politie worden een automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs naar en een fietsers met de mogelijke op tv gevolgen door van hun gevaarlijke rijgedrag door geconfronteerd.

Wegmisbruikers: van 2 november 2018 uit - Aan de de hand van videobeelden van de naar Nationale Politie worden met automobilisten, motorrijders, een vrachtwagenchauffeurs en fietsers met met tijdens de mogelijke gevolgen van van hun gevaarlijke rijgedrag door geconfronteerd.

Wegmisbruikers: in 26 oktober 2018 - Aan tijdens de hand op tv van op videobeelden van de op Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, van vrachtwagenchauffeurs en fietsers met in de mogelijke gevolgen van door van hun gevaarlijke op rijgedrag geconfronteerd.

mei 2019
22-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 11 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

15-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 10 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 9 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

24-04-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 8 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

17-04-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 7 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

10-04-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 6 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

03-04-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 5 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

14-12-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 4 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

07-12-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 3 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

30-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 2 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

23-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 1 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

16-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 16 november 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

09-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 9 november 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

02-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 2 november 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

26-10-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 26 oktober 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wegmisbruikers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wegmisbruikers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wegmisbruikers bij Wegmisbruikers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wegmisbruikers. Heb je een uitzending van Wegmisbruikers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wegmisbruikers gemist

Wegmisbruikers! is een televisieprogramma van Palm Plus, dat op SBS 6 (Herhaling op Veronica) uitgezonden wordt. In het programma wordt het rijgedrag van automobilisten bekeken en deelt de politie vaak boetes uit. Ook wordt er informatie gegeven over goed rijgedrag en krijgen de kijkers informatie over dingen met betrekking tot maximum snelheden, hoogte van de boetes etc. Verder wordt er in de eerste seizoenen de zogenoemde duim (een plastic handje waarbij een omhooggestoken duim impliceert dat de ontvanger het goed gedaan heeft) uitgedeeld aan passanten die de betekenis van een getoond verkeersbord goed raden.

Uitzending gemist van Wegmisbruikers? Hier kun je alle uitzendingen van Wegmisbruikers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 344
  • Laatste uitzending op 22-05-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord