Programma gemist?

Aflevering de 14 - Aan de hand door tijdens van videobeelden van de de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, van vrachtwagenchauffeurs en naar fietsers met de mogelijke op gevolgen met van hun gevaarlijke rijgedrag tijdens geconfronteerd.

Aflevering 13 - tijdens Aan het de hand van videobeelden door van de naar Nationale Politie worden met automobilisten, motorrijders, in vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke door gevolgen van in hun gevaarlijke door rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering uit 12 - Aan het de hand op tv van videobeelden van op de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, uit vrachtwagenchauffeurs op tv en fietsers met tijdens de mogelijke gevolgen van hun op gevaarlijke rijgedrag een geconfronteerd.

Aflevering 11 het - Aan de hand door een van videobeelden van de in Nationale Politie worden automobilisten, tijdens motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en naar fietsers met de mogelijke met naar gevolgen van hun gevaarlijke het rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 10 een - Aan de uit hand van van videobeelden van de de Nationale Politie worden automobilisten, van motorrijders, het vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de het mogelijke gevolgen van een hun gevaarlijke rijgedrag op tv geconfronteerd.

Aflevering 9 naar - Aan de met hand van videobeelden de van in de Nationale Politie worden tijdens automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en uit fietsers met op de mogelijke gevolgen van op hun op gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 8 in - Aan de hand tijdens van van videobeelden van de Nationale naar Politie worden automobilisten, motorrijders, een van vrachtwagenchauffeurs en fietsers met met de mogelijke gevolgen van hun met het gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering naar 7 - Aan een de hand door van videobeelden van de Nationale Politie naar worden automobilisten, motorrijders, uit vrachtwagenchauffeurs het en fietsers met de mogelijke naar gevolgen van hun door gevaarlijke van rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 6 - het Aan de hand van van videobeelden van van van de Nationale Politie worden van automobilisten, motorrijders, op tv vrachtwagenchauffeurs en fietsers op met de mogelijke gevolgen van hun op gevaarlijke een rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering van 5 - uit Aan de hand van op videobeelden van in de Nationale Politie worden in automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs naar en fietsers tijdens met de mogelijke gevolgen uit van hun met gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering door 4 - Aan in de hand van een videobeelden van de Nationale naar Politie van worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en uit fietsers met de in mogelijke gevolgen van hun de gevaarlijke rijgedrag op tv geconfronteerd.

Aflevering met 3 - Aan van de hand met van videobeelden van door de Nationale Politie met worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers het met de mogelijke de gevolgen naar van hun het gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 2 uit - Aan de hand met van videobeelden op van de Nationale Politie naar door worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers het met de de mogelijke gevolgen op van hun gevaarlijke op rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering in 1 - een Aan de hand met van videobeelden van de van Nationale Politie op tv worden automobilisten, motorrijders, op tv vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de naar mogelijke gevolgen van hun tijdens in gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 16 november uit op 2018 - Aan de in hand van videobeelden van de door Nationale uit Politie worden automobilisten, motorrijders, het vrachtwagenchauffeurs en fietsers de met de mogelijke de gevolgen van hun gevaarlijke een rijgedrag op tv geconfronteerd.

januari 2020
12-06-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 14 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

05-06-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 13 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

29-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 12 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

22-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 11 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

15-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 10 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 9 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

24-04-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 8 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

17-04-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 7 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

10-04-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 6 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

03-04-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 5 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

14-12-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 4 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

07-12-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 3 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

30-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 2 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

23-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 1 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

16-11-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 16 november 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wegmisbruikers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wegmisbruikers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wegmisbruikers bij Wegmisbruikers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wegmisbruikers. Heb je een uitzending van Wegmisbruikers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wegmisbruikers gemist

Wegmisbruikers! is een televisieprogramma van Palm Plus, dat op SBS 6 (Herhaling op Veronica) uitgezonden wordt. In het programma wordt het rijgedrag van automobilisten bekeken en deelt de politie vaak boetes uit. Ook wordt er informatie gegeven over goed rijgedrag en krijgen de kijkers informatie over dingen met betrekking tot maximum snelheden, hoogte van de boetes etc. Verder wordt er in de eerste seizoenen de zogenoemde duim (een plastic handje waarbij een omhooggestoken duim impliceert dat de ontvanger het goed gedaan heeft) uitgedeeld aan passanten die de betekenis van een getoond verkeersbord goed raden.

Uitzending gemist van Wegmisbruikers? Hier kun je alle uitzendingen van Wegmisbruikers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 347
  • Laatste uitzending op 12-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!