Programma gemist?

Aflevering 386 met - op Aan de hand van videobeelden op tv van de Nationale op Politie worden automobilisten, motorrijders, met vrachtwagenchauffeurs de en fietsers met de de mogelijke gevolgen van hun door gevaarlijke rijgedrag uit geconfronteerd.

Aflevering tijdens 385 - Aan op de hand door van videobeelden van het de Nationale Politie worden automobilisten, in motorrijders, vrachtwagenchauffeurs het en fietsers met de het mogelijke van gevolgen van hun uit gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering van 384 - Aan de hand van van videobeelden van op tv de Nationale uit Politie worden automobilisten, motorrijders, in vrachtwagenchauffeurs en fietsers naar met de met mogelijke gevolgen van hun met gevaarlijke op rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 382 door - Aan de tijdens hand van een videobeelden van de Nationale een Politie worden automobilisten, motorrijders, tijdens vrachtwagenchauffeurs naar en fietsers met de door mogelijke gevolgen de van hun een gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Wegmisbruikers: van 1 juni 2018 op tv - Aan de de hand van videobeelden van de een door Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, naar vrachtwagenchauffeurs en fietsers in met naar de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke uit rijgedrag een geconfronteerd.

Wegmisbruikers: door 25 mei 2018 - uit Aan de het hand van videobeelden door van de Nationale Politie van worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs tijdens door en fietsers met de de mogelijke gevolgen op van hun gevaarlijke naar rijgedrag geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 18 uit mei 2018 - Aan in de hand van met videobeelden van de op tv Nationale Politie uit worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs naar en fietsers op tv met de mogelijke met gevolgen van hun gevaarlijke het rijgedrag met geconfronteerd.

Wegmisbruikers: op tv 11 mei 2018 naar - Aan de met hand van videobeelden van de naar van Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, het vrachtwagenchauffeurs en fietsers met in de mogelijke gevolgen uit van van hun gevaarlijke rijgedrag tijdens geconfronteerd.

Wegmisbruikers: 27 april in 2018 van - Aan de uit hand van op videobeelden van de Nationale Politie worden in automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs met en fietsers met tijdens de mogelijke met gevolgen van op tv hun gevaarlijke rijgedrag van geconfronteerd.

Aflevering naar 400 - van Aan de hand van videobeelden een van de op Nationale Politie worden automobilisten, het motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en uit fietsers met de mogelijke tijdens met gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag op geconfronteerd.

Aflevering 399 van - de Aan de hand van de videobeelden van de van Nationale Politie worden door automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers op tv met op tv de mogelijke gevolgen het van hun gevaarlijke rijgedrag op tv geconfronteerd.

Aflevering 398 in - Aan de hand tijdens van videobeelden van de de Nationale met Politie worden automobilisten, motorrijders, de vrachtwagenchauffeurs en met fietsers met de een mogelijke gevolgen van uit hun op gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 397 van - naar Aan de hand van videobeelden op tv van de tijdens Nationale Politie de worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers op met de mogelijke tijdens gevolgen van naar hun gevaarlijke rijgedrag op geconfronteerd.

Aflevering 396 - de Aan de hand in met van videobeelden van door de Nationale Politie het worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs uit en fietsers het met de mogelijke gevolgen van hun de gevaarlijke een rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 395 - van Aan de hand naar van de videobeelden van de Nationale het Politie worden automobilisten, motorrijders, tijdens de vrachtwagenchauffeurs en fietsers een met de mogelijke gevolgen van hun tijdens naar gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

september 2018
15-07-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 386 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

08-07-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 385 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-07-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 384 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

17-06-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 382 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-06-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 1 juni 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

25-05-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 25 mei 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

18-05-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 18 mei 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

11-05-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 11 mei 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

27-04-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Wegmisbruikers: 27 april 2018 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

20-04-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 400 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

13-04-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 399 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

06-04-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 398 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

30-03-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 397 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

23-03-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 396 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

16-03-2018 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 395 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wegmisbruikers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wegmisbruikers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wegmisbruikers bij Wegmisbruikers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wegmisbruikers. Heb je een uitzending van Wegmisbruikers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wegmisbruikers gemist

Wegmisbruikers! is een televisieprogramma van Palm Plus, dat op SBS 6 (Herhaling op Veronica) uitgezonden wordt. In het programma wordt het rijgedrag van automobilisten bekeken en deelt de politie vaak boetes uit. Ook wordt er informatie gegeven over goed rijgedrag en krijgen de kijkers informatie over dingen met betrekking tot maximum snelheden, hoogte van de boetes etc. Verder wordt er in de eerste seizoenen de zogenoemde duim (een plastic handje waarbij een omhooggestoken duim impliceert dat de ontvanger het goed gedaan heeft) uitgedeeld aan passanten die de betekenis van een getoond verkeersbord goed raden.

Uitzending gemist van Wegmisbruikers? Hier kun je alle uitzendingen van Wegmisbruikers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 328
  • Laatste uitzending op 15-07-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord