Programma gemist?

Aflevering naar 8 - Aan naar de hand van videobeelden van op tv de het Nationale Politie worden uit automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers uit met naar de mogelijke gevolgen van door hun gevaarlijke door rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering met 7 - Aan de hand op van van videobeelden van naar de Nationale Politie met worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs tijdens en fietsers met de mogelijke in met gevolgen van hun gevaarlijke op tv rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering met 6 - Aan de de hand van een videobeelden van de Nationale Politie op worden automobilisten, door motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en tijdens fietsers met de mogelijke op gevolgen op van hun gevaarlijke rijgedrag een geconfronteerd.

Aflevering van 5 - Aan de de hand van videobeelden van een de Nationale in Politie worden automobilisten, motorrijders, het van vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke een gevolgen van door hun gevaarlijke rijgedrag een geconfronteerd.

Aflevering 4 - met Aan de hand naar van videobeelden van op tv de een Nationale Politie uit worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers tijdens een met de mogelijke gevolgen van hun tijdens gevaarlijke uit rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 3 door - Aan de hand door van videobeelden van tijdens de Nationale tijdens Politie de worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers naar met tijdens de mogelijke gevolgen naar van hun gevaarlijke rijgedrag naar geconfronteerd.

Aflevering op tv 2 - Aan de hand van het van videobeelden van de een Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, door vrachtwagenchauffeurs en naar fietsers met de op mogelijke gevolgen van hun op tv gevaarlijke met rijgedrag geconfronteerd.

Vanavond door start een nieuw seizoen van een Wegmisbruikers, op tv het programma waarin wegmisbruikers worden op tv geconfronteerd met naar hun rijgedrag. Elke op zondag om tijdens 20:30 uur op SBS6. Bumperkleven André het van der Toorn uit laat beelden van van de meest asociale van en gevaarlijke verkeerssituaties op tv zien. Rechts inhalen, bumperkleven het en op levensgevaarlijke inhaalmanoeuvres. het Alles wordt vastgelegd op de camera. Rijgedrag Aan de door hand van de videobeelden van de naar Nationale Politie van worden automobilisten, motorrijders, het vrachtwagenchauffeurs en de fietsers met de mogelijke gevolgen het van hun een gevaarlijke rijgedrag tijdens geconfronteerd.

Aflevering 14 door - op tv Aan de hand van de videobeelden van de Nationale tijdens Politie in worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs het en fietsers op tv met de mogelijke naar gevolgen van hun op gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 13 - naar Aan de van hand van met videobeelden van de Nationale Politie uit worden automobilisten, motorrijders, een vrachtwagenchauffeurs naar en fietsers met de mogelijke van gevolgen van van hun naar gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 12 - een Aan de hand op tv van videobeelden op van de door Nationale Politie worden de automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs door en fietsers met door de mogelijke tijdens gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag van geconfronteerd.

Aflevering 11 door - het Aan de hand een van videobeelden van de Nationale Politie op uit worden automobilisten, motorrijders, op tv vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de door mogelijke op gevolgen van hun op tv gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 10 - op tv Aan de op hand het van videobeelden van de een Nationale Politie uit worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs uit en fietsers het met de mogelijke tijdens gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag het geconfronteerd.

Aflevering 9 een - Aan de hand de van met videobeelden van de met Nationale Politie het worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met met de met mogelijke gevolgen een van hun uit gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 8 met - naar Aan de hand van videobeelden uit van de op Nationale Politie de worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs in en fietsers met de mogelijke door gevolgen van hun op gevaarlijke rijgedrag het geconfronteerd.

september 2020
08-03-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 8 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-03-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 7 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

23-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 6 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

16-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 5 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

09-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 4 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

02-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 3 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

26-01-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 2 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

19-01-2020 20:30

Terug: Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Terug: Wegmisbruikers

Vanavond start een nieuw seizoen van Wegmisbruikers, het programma waarin wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun rijgedrag. Elke zondag om 20:30 uur op SBS6. Bumperkleven André van der Toorn laat beelden van de meest asociale en g...

12-06-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 14 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

05-06-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 13 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

29-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 12 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

22-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 11 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

15-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 10 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 9 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

24-04-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 8 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wegmisbruikers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wegmisbruikers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wegmisbruikers bij Wegmisbruikers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wegmisbruikers. Heb je een uitzending van Wegmisbruikers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wegmisbruikers gemist

Wegmisbruikers! is een televisieprogramma van Palm Plus, dat op SBS 6 (Herhaling op Veronica) uitgezonden wordt. In het programma wordt het rijgedrag van automobilisten bekeken en deelt de politie vaak boetes uit. Ook wordt er informatie gegeven over goed rijgedrag en krijgen de kijkers informatie over dingen met betrekking tot maximum snelheden, hoogte van de boetes etc. Verder wordt er in de eerste seizoenen de zogenoemde duim (een plastic handje waarbij een omhooggestoken duim impliceert dat de ontvanger het goed gedaan heeft) uitgedeeld aan passanten die de betekenis van een getoond verkeersbord goed raden.

Uitzending gemist van Wegmisbruikers? Hier kun je alle uitzendingen van Wegmisbruikers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 355
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!