Programma gemist?

Aflevering op 8 - Aan op tv de hand van uit videobeelden van de Nationale door Politie de worden automobilisten, motorrijders, op tv vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke op gevolgen van in hun gevaarlijke de rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 7 van - met Aan de hand van videobeelden van door de Nationale Politie op worden automobilisten, uit motorrijders, het vrachtwagenchauffeurs en fietsers met op tv de mogelijke gevolgen uit van hun gevaarlijke rijgedrag naar geconfronteerd.

Aflevering 6 - een Aan het de hand van op videobeelden van de van Nationale Politie worden automobilisten, een motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en uit fietsers met met de mogelijke het gevolgen van hun gevaarlijke het rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 5 - in Aan de hand het van videobeelden tijdens van de een Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, met uit vrachtwagenchauffeurs en fietsers met het de mogelijke gevolgen van hun uit gevaarlijke rijgedrag van geconfronteerd.

Aflevering een 4 - Aan de van hand van videobeelden van door de door Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, van vrachtwagenchauffeurs de en fietsers met de op mogelijke tijdens gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag een geconfronteerd.

Aflevering op tv 3 - Aan de op hand van videobeelden van het de Nationale Politie van worden met automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs een en fietsers met de op mogelijke gevolgen van hun van gevaarlijke rijgedrag van geconfronteerd.

Aflevering op tv 2 - Aan de op hand van videobeelden de van door de Nationale Politie op tv worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en tijdens fietsers met de mogelijke door een gevolgen van hun gevaarlijke tijdens rijgedrag geconfronteerd.

Vanavond met start een nieuw seizoen van in Wegmisbruikers, het programma een waarin wegmisbruikers het worden geconfronteerd op tv met hun rijgedrag. Elke zondag op om in 20:30 uur op SBS6. Bumperkleven André van de der naar Toorn laat met beelden van de naar meest asociale en gevaarlijke verkeerssituaties een zien. Rechts op tv inhalen, bumperkleven het en levensgevaarlijke inhaalmanoeuvres. Alles wordt vastgelegd het door op camera. Rijgedrag Aan de hand op tv van de videobeelden van met de Nationale Politie worden tijdens automobilisten, motorrijders, op tv vrachtwagenchauffeurs door en fietsers met van de mogelijke gevolgen van hun op tv gevaarlijke rijgedrag het geconfronteerd.

Aflevering in 14 - Aan de in hand van videobeelden een van de Nationale op Politie naar worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers het met het de mogelijke gevolgen van hun tijdens gevaarlijke rijgedrag uit geconfronteerd.

Aflevering 13 een - Aan de hand een in van videobeelden van de Nationale uit Politie worden automobilisten, van motorrijders, vrachtwagenchauffeurs door en fietsers met de uit mogelijke gevolgen van met hun gevaarlijke tijdens rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 12 - in Aan met de hand op van videobeelden van op tv de Nationale Politie naar worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met met de door mogelijke gevolgen door van hun uit gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering in 11 - Aan de uit hand van videobeelden van naar de met Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, het vrachtwagenchauffeurs en een fietsers met de mogelijke met gevolgen van hun op gevaarlijke rijgedrag met geconfronteerd.

Aflevering 10 - op tv met Aan de hand van het videobeelden van de met Nationale Politie tijdens worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs tijdens en fietsers met de tijdens mogelijke naar gevolgen van hun op tv gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 9 - tijdens van Aan de hand de van videobeelden van uit de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, op tv vrachtwagenchauffeurs naar en fietsers met de mogelijke de de gevolgen van hun gevaarlijke naar rijgedrag geconfronteerd.

Aflevering 8 - de Aan de het hand op van videobeelden van tijdens de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, door vrachtwagenchauffeurs van en fietsers naar met de mogelijke gevolgen de van hun gevaarlijke door rijgedrag geconfronteerd.

april 2020
08-03-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 8 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-03-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 7 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

23-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 6 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

16-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 5 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

09-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 4 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

02-02-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 3 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

26-01-2020 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 2 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

19-01-2020 20:30

Terug: Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Terug: Wegmisbruikers

Vanavond start een nieuw seizoen van Wegmisbruikers, het programma waarin wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun rijgedrag. Elke zondag om 20:30 uur op SBS6. Bumperkleven André van der Toorn laat beelden van de meest asociale en g...

12-06-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 14 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

05-06-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 13 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

29-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 12 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

22-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 11 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

15-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 10 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

01-05-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 9 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

24-04-2019 20:30

Wegmisbruikers

Wegmisbruikers - Wegmisbruikers

Aflevering 8 - Aan de hand van videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wegmisbruikers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wegmisbruikers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wegmisbruikers bij Wegmisbruikers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wegmisbruikers. Heb je een uitzending van Wegmisbruikers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wegmisbruikers gemist

Wegmisbruikers! is een televisieprogramma van Palm Plus, dat op SBS 6 (Herhaling op Veronica) uitgezonden wordt. In het programma wordt het rijgedrag van automobilisten bekeken en deelt de politie vaak boetes uit. Ook wordt er informatie gegeven over goed rijgedrag en krijgen de kijkers informatie over dingen met betrekking tot maximum snelheden, hoogte van de boetes etc. Verder wordt er in de eerste seizoenen de zogenoemde duim (een plastic handje waarbij een omhooggestoken duim impliceert dat de ontvanger het goed gedaan heeft) uitgedeeld aan passanten die de betekenis van een getoond verkeersbord goed raden.

Uitzending gemist van Wegmisbruikers? Hier kun je alle uitzendingen van Wegmisbruikers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 355
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!