Programma gemist?

Kijk van hier de reportage 'Octomom, het naar ware in verhaal van de moeder door van een achtling' uit terug.

augustus 2021
21-01-2010 00:00

21 januari 2010

Octomom - 21 januari 2010

Kijk hier de reportage 'Octomom, het ware verhaal van de moeder van een achtling' terug.

Octomom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Octomom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Octomom bij Octomom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Octomom. Heb je een uitzending van Octomom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Octomom gemist

De Amerikaanse Nadya Suleman zag haar leven veranderen toen ze beviel van 's werelds eerste achtling. Een medisch wonder, maar wel een hele zware. Vier babysitters per dag, duizend dollar aan eten per week en meer dan vijfhonderd luiers per maand zijn er voor nodig om het huishouden van Nadya en haar kinderen draaiende te houden. En daar blijft het niet bij. Met drie uurtjes slaap per nacht en alle aandacht die ze kan geven, heeft Nadya geen dagtaak maar een levenstaak aan het opvoeden van haar veertien kinderen. Haar levensdoel - moeder worden van een groot gezin - heeft ze dan ook ruimschoots bereikt.

Uitzending gemist van Octomom? Hier kun je alle uitzendingen van Octomom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-01-2010 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!