Programma gemist?

Supergemotiveerd van en vastbesloten om het verschil in te gaan het maken voor 1,8 de miljoen Nederlanders door met een uit handicap. Dát zijn de zes door kandidaten die de met komende vier weken van campagne voeren door voor de functie van Minister tijdens van Gehandicaptenzaken. door In het deze uitzending bepalen de kijker en door de een tv-jury in een de live-uitzending, gepresenteerd door Lucille Werner het op en Anita Witzier, wie deze prestigieuze tijdens met functie krijgt. Wie heeft het beste naar campagne in gevoerd en wie weet kijker door en in jury, die bestaat uit met Leontien de van Moorsel, Ronald Plasterk en Vincent van Bijlo, het best naar te overtuigen door dat hij op of zij het door komende jaar het verschil gaat op tv maken voor door 1,8 miljoen Nederlanders een met een handicap? De het zes kandidaten die op voor de de titel de Minister van Gehandicapten strijden door zijn: Boaz Spermon (35 jaar) tijdens uit Amsterdam, met Frances op Vereijken (25 jaar) uit Groningen, tijdens Rick tijdens Brink (33 jaar) uit een Hardenberg, Sandra Ballij het (37 jaar) uit van Amsterdam, Sven Romkes (36 met jaar) uit Assen in en Thijs een de Lange (21 jaar) in uit uit Zaandijk.

mei 2020
17-06-2019 20:15

Minister van Gehandicaptenzaken

Minister van Gehandicaptenzaken - Minister van Gehandicaptenzaken

Supergemotiveerd en vastbesloten om het verschil te gaan maken voor 1,8 miljoen Nederlanders met een handicap. Dát zijn de zes kandidaten die de komende vier weken campagne voeren voor de functie van Minister van Gehandicaptenzaken. In deze...

Minister van Gehandicaptenzaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Minister van Gehandicaptenzaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Minister van Gehandicaptenzaken bij Minister van Gehandicaptenzaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Minister van Gehandicaptenzaken. Heb je een uitzending van Minister van Gehandicaptenzaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Minister van Gehandicaptenzaken gemist

Uitzending gemist van Minister van Gehandicaptenzaken? Hier kun je alle uitzendingen van Minister van Gehandicaptenzaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-06-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!