Programma gemist?

Supergemotiveerd naar en vastbesloten tijdens om het verschil te gaan uit maken voor 1,8 op miljoen Nederlanders op tv met een handicap. Dát van zijn in de zes kandidaten die de komende het vier weken op campagne voeren voor uit de functie van Minister van op tv van Gehandicaptenzaken. In de deze uitzending bepalen op tv de kijker en een tijdens tv-jury in de live-uitzending, gepresenteerd het door Lucille Werner naar en Anita in Witzier, wie deze prestigieuze een het functie krijgt. Wie heeft een het beste campagne gevoerd en het wie weet kijker in uit en jury, die bestaat uit Leontien tijdens van Moorsel, Ronald met Plasterk en Vincent het door Bijlo, het best te overtuigen het dat hij het of zij het komende jaar door de het verschil gaat op maken voor 1,8 miljoen Nederlanders met tijdens een handicap? een De zes kandidaten de die door voor de titel Minister van Gehandicapten in strijden zijn: met Boaz Spermon op (35 jaar) uit tijdens Amsterdam, Frances Vereijken (25 het jaar) tijdens uit Groningen, Rick Brink (33 jaar) uit uit naar Hardenberg, Sandra Ballij (37 jaar) op tv uit Amsterdam, Sven de Romkes de (36 jaar) van uit Assen en Thijs de de Lange (21 jaar) tijdens uit in Zaandijk.

september 2020
17-06-2019 20:15

Minister van Gehandicaptenzaken

Minister van Gehandicaptenzaken - Minister van Gehandicaptenzaken

Supergemotiveerd en vastbesloten om het verschil te gaan maken voor 1,8 miljoen Nederlanders met een handicap. Dát zijn de zes kandidaten die de komende vier weken campagne voeren voor de functie van Minister van Gehandicaptenzaken. In deze...

Minister van Gehandicaptenzaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Minister van Gehandicaptenzaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Minister van Gehandicaptenzaken bij Minister van Gehandicaptenzaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Minister van Gehandicaptenzaken. Heb je een uitzending van Minister van Gehandicaptenzaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Minister van Gehandicaptenzaken gemist

Uitzending gemist van Minister van Gehandicaptenzaken? Hier kun je alle uitzendingen van Minister van Gehandicaptenzaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-06-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!