Programma gemist?

Supergemotiveerd en vastbesloten het het om het verschil te gaan maken het voor 1,8 miljoen door het Nederlanders met een handicap. de Dát zijn door de zes kandidaten die de komende met vier op weken campagne voeren uit voor de functie van op Minister van van Gehandicaptenzaken. In deze uitzending uit bepalen de kijker uit en een tv-jury in door op de live-uitzending, gepresenteerd door naar Lucille Werner door en Anita Witzier, wie op tv deze prestigieuze functie krijgt. Wie de heeft het het beste campagne gevoerd tijdens en wie weet kijker op tv en jury, met die bestaat uit de Leontien van op Moorsel, Ronald Plasterk en uit Vincent Bijlo, het best naar te overtuigen met dat uit hij of zij van het komende jaar het verschil naar gaat met maken voor 1,8 miljoen op tv Nederlanders met een handicap? De de zes het kandidaten die voor de titel het Minister van Gehandicapten de strijden het zijn: Boaz Spermon (35 jaar) op uit Amsterdam, Frances met Vereijken (25 naar jaar) uit Groningen, uit Rick Brink (33 op tv jaar) uit Hardenberg, een Sandra op tv Ballij (37 jaar) uit Amsterdam, op Sven Romkes tijdens (36 jaar) van uit Assen en Thijs de in Lange (21 in jaar) uit uit Zaandijk.

januari 2020
17-06-2019 20:15

Minister van Gehandicaptenzaken

Minister van Gehandicaptenzaken - Minister van Gehandicaptenzaken

Supergemotiveerd en vastbesloten om het verschil te gaan maken voor 1,8 miljoen Nederlanders met een handicap. Dát zijn de zes kandidaten die de komende vier weken campagne voeren voor de functie van Minister van Gehandicaptenzaken. In deze...

Minister van Gehandicaptenzaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Minister van Gehandicaptenzaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Minister van Gehandicaptenzaken bij Minister van Gehandicaptenzaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Minister van Gehandicaptenzaken. Heb je een uitzending van Minister van Gehandicaptenzaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Minister van Gehandicaptenzaken gemist

Uitzending gemist van Minister van Gehandicaptenzaken? Hier kun je alle uitzendingen van Minister van Gehandicaptenzaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-06-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!