Programma gemist?

Supergemotiveerd op en vastbesloten een om het verschil te gaan de maken voor 1,8 miljoen uit Nederlanders met een een handicap. Dát zijn van de zes kandidaten door die de in komende vier in weken campagne voeren voor de op tv functie van op tv Minister van Gehandicaptenzaken. In op tv deze uitzending bepalen uit de kijker op tv en een door tv-jury in door de live-uitzending, gepresenteerd door Lucille Werner uit op en Anita Witzier, wie op deze prestigieuze functie krijgt. Wie in heeft het beste op tv campagne in gevoerd en wie door weet kijker met en jury, die bestaat van uit Leontien van van Moorsel, Ronald Plasterk en het Vincent Bijlo, het door best in te overtuigen dat hij of zij door het naar komende jaar op tv het verschil gaat maken in voor 1,8 miljoen Nederlanders met op een uit handicap? De zes kandidaten op tv die voor de titel in Minister de van Gehandicapten tijdens strijden zijn: Boaz Spermon (35 met jaar) door uit Amsterdam, Frances tijdens Vereijken (25 jaar) uit Groningen, Rick op Brink op (33 jaar) uit Hardenberg, Sandra een het Ballij (37 jaar) uit Amsterdam, Sven een op tv Romkes (36 jaar) uit Assen door en Thijs de de Lange door (21 jaar) uit de Zaandijk.

juli 2021
17-06-2019 20:15

Minister van Gehandicaptenzaken

Minister van Gehandicaptenzaken - Minister van Gehandicaptenzaken

Supergemotiveerd en vastbesloten om het verschil te gaan maken voor 1,8 miljoen Nederlanders met een handicap. Dát zijn de zes kandidaten die de komende vier weken campagne voeren voor de functie van Minister van Gehandicaptenzaken. In deze...

Minister van Gehandicaptenzaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Minister van Gehandicaptenzaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Minister van Gehandicaptenzaken bij Minister van Gehandicaptenzaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Minister van Gehandicaptenzaken. Heb je een uitzending van Minister van Gehandicaptenzaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Minister van Gehandicaptenzaken gemist

Uitzending gemist van Minister van Gehandicaptenzaken? Hier kun je alle uitzendingen van Minister van Gehandicaptenzaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-06-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!