Programma gemist?

Supergemotiveerd en het vastbesloten om het verschil het te gaan maken naar voor 1,8 uit miljoen Nederlanders naar met een handicap. Dát de zijn de zes het kandidaten die de komende op tv vier weken met campagne tijdens voeren voor de functie van Minister op tv op van Gehandicaptenzaken. In deze uitzending het bepalen de kijker uit en het een tv-jury in de live-uitzending, gepresenteerd van door Lucille Werner op tv en de Anita Witzier, wie deze een prestigieuze functie krijgt. op tv Wie heeft een het beste campagne gevoerd en op wie weet kijker het op tv en jury, die bestaat op tv uit Leontien tijdens van Moorsel, Ronald Plasterk uit en Vincent Bijlo, het tijdens best te overtuigen dat in hij door of zij de het komende jaar het tijdens verschil gaat maken voor 1,8 door miljoen het Nederlanders met een handicap? De door zes met kandidaten die in voor de titel Minister van met Gehandicapten strijden zijn: op tv Boaz op tv Spermon (35 jaar) uit Amsterdam, het Frances uit Vereijken (25 jaar) uit een Groningen, Rick Brink (33 naar jaar) uit het Hardenberg, Sandra Ballij (37 jaar) door uit het Amsterdam, Sven Romkes het (36 jaar) uit een Assen en Thijs met de Lange met (21 jaar) uit door Zaandijk.

juli 2020
17-06-2019 20:15

Minister van Gehandicaptenzaken

Minister van Gehandicaptenzaken - Minister van Gehandicaptenzaken

Supergemotiveerd en vastbesloten om het verschil te gaan maken voor 1,8 miljoen Nederlanders met een handicap. Dát zijn de zes kandidaten die de komende vier weken campagne voeren voor de functie van Minister van Gehandicaptenzaken. In deze...

Minister van Gehandicaptenzaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Minister van Gehandicaptenzaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Minister van Gehandicaptenzaken bij Minister van Gehandicaptenzaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Minister van Gehandicaptenzaken. Heb je een uitzending van Minister van Gehandicaptenzaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Minister van Gehandicaptenzaken gemist

Uitzending gemist van Minister van Gehandicaptenzaken? Hier kun je alle uitzendingen van Minister van Gehandicaptenzaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-06-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!