Programma gemist?

Met in deze op tv uitzending: -Rotterdams raadslid de Ellen de Verkoelen ging de een uitdaging aan om twee weken door te met leven van 50 euro per naar week. een -De 18-jarige Quishantely Leito de uit Rotterdam veroverde in de titel naar Miss Teenager. -Lieven naar Scheire geeft door antwoord op de vraag of we met tijdens over een aantal jaar met onze eigen designerbaby's samenstellen. -Bas van van Werven in is laaiend enthousiast in over de iconische Aston naar Martin DB5 van met uit James Bond, die onder naar de hamer van gaat.

Met naar in deze uitzending: -Het op tv is op linkshandigendag! Zijn zij echt het creatiever en slimmer? -Verslaggever Marcel het met Vink praat ons bij het over de twee Nederlanders met die in Hongarije uit zijn het opgepakt vanwege het verkopen een van drugs. uit -René Mioch geeft alvast door een voorproefje door van de films die tijdens we dit najaar móeten zien. op de -Doodgeschoten vrouw werd begraven en nog naar steeds weet niemand uit wie ze het is. -Do zingt op tv de titelsong van Angry op tv Birds een 2.

Met uit in deze uitzending: -Het is tijdens naar linkshandigendag! Zijn zij in echt creatiever en slimmer? -Verslaggever Marcel op tv Vink tijdens praat ons bij over uit de met twee Nederlanders die in Hongarije zijn tijdens opgepakt met vanwege het verkopen van van drugs. -René Mioch het geeft alvast een voorproefje in van de films op die we dit de najaar van móeten zien. -Doodgeschoten vrouw werd door begraven en nog de steeds weet niemand op op wie ze is. op tv -Do zingt de de titelsong van Angry Birds tijdens 2.

Met van in deze uitzending: -Martijn naar Koning is deze week de co-host. -Veilig Verkeer van Nederland de waarschuwt voor een illegale elektrische vervoersmiddelen, zoals steps en van de skateboards. -Er is door een documentaire gemaakt over de inmiddels op tv 91-jarige sekstherapeut op tv dr. met Ruth. -Aandacht voor de World Transplant het Games. -Ilja in Gort over de wijntrends het van dit de jaar.

Met in op tv deze van uitzending: -Martijn Koning is deze de week co-host. -Veilig een Verkeer met Nederland waarschuwt voor illegale van elektrische vervoersmiddelen, zoals tijdens steps en skateboards. -Er is het een documentaire op gemaakt het over de inmiddels 91-jarige uit sekstherapeut dr. op tv Ruth. -Aandacht voor de World Transplant uit Games. op tv -Ilja Gort over de wijntrends het een van dit jaar.

Met door in deze uitzending: in -Oud-correspondent Kysia Hekster uit en Eva Hartog van uit The Moscow Times over van 20 jaar de Vladimir Poetin. op tv -Weervrouw Nicolien Kroon in weet waar je momenteel op tv vooral niet tijdens moet zijn. -Oud-voetbalkampioen door Gerald Vanenburg opent in september in met zijn eigen voetbalacademie in Utrecht. -Elske door de DeWall komt met nieuwe, Nederlandstalige een muziek.

Met in de deze uitzending: -Oud-correspondent Kysia uit Hekster met en Eva Hartog op tv van The Moscow op Times over op tv 20 jaar Vladimir Poetin. de -Weervrouw Nicolien Kroon weet waar de je momenteel vooral op tv niet moet zijn. naar -Oud-voetbalkampioen Gerald naar Vanenburg uit opent in september zijn een eigen voetbalacademie in Utrecht. -Elske op tv DeWall komt met van nieuwe, Nederlandstalige met muziek.

Met een in deze uitzending: -Het de is Internationale Kattendag. van Waarom de zijn we zo verknocht op tv aan deze beestjes? -Reünie door Destiny's Child? van -Ondernemer Paul een van den Berg besloot het om samen een met vier werknemers met een half jaar volledig te stoppen tijdens met uit roken en drinken. Hebben ze op het volgehouden? -Leon naar Verdonschot van wijst ons van de weg in met festivalland.

Met in deze met uitzending: -Het is de Internationale Kattendag. Waarom uit op zijn we zo verknocht aan met deze beestjes? tijdens -Reünie Destiny's Child? -Ondernemer door Paul van een den Berg besloot om samen door met met vier werknemers een half jaar tijdens door volledig te stoppen met roken door en naar drinken. Hebben ze het in volgehouden? -Leon Verdonschot wijst ons de de in weg in op tv festivalland.

Met in deze van uitzending: -Nu tijdens de entreeprijzen van pretparken, door dierentuinen en tijdens musea explosief stijgen, is de naar een dagje uit niet meer voor uit iedereen haalbaar. -Presentatrice van met Nadia Moussaid bezocht als ambassadrice door van Save in the Children in een vluchtelingenkamp in Bangladesh. de -Aanstaande zaterdag wordt Kylie Jenner, op tv het het jongste zusje van de op Kardashian-clan, 22 op jaar. Wie is op tv deze jongste 'selfmade miljardair' het ooit?

Met in deze van uitzending: tijdens -Nu de entreeprijzen een van pretparken, op tv dierentuinen en musea explosief stijgen, is op een dagje uit uit uit niet meer voor iedereen haalbaar. -Presentatrice tijdens in Nadia Moussaid bezocht als ambassadrice het van Save the van Children een de vluchtelingenkamp in Bangladesh. -Aanstaande tijdens zaterdag wordt in Kylie Jenner, het jongste zusje op tv van de Kardashian-clan, de 22 uit jaar. Wie met is deze jongste 'selfmade door miljardair' ooit?

Met uit in deze door uitzending: -Journalist Dorinde de Meuzelaar en hoofdeconoom van ING Marieke op tv Blom over een tijdens mogelijke tijdens recessie. -Sportverslaggever het Theo Reitsma en sportmarketeer Bob naar van Oosterhout over door de documentaire over de Diego Maradona. -Glen tijdens Faria is met het brein achter hits op tv als 'Duurt Te Lang' op tv en tijdens 'Zij Weet naar Het'. Nu brengt hij weer eigen tijdens muziek uit. -Aaldrik door Pot en zijn in vrouw Nicolette van vertellen met over hun verblijf van vier maanden het in op Rottummerplaat.

Met in deze met uitzending: in -Journalist Dorinde uit Meuzelaar en hoofdeconoom van van ING Marieke Blom met over een mogelijke recessie. in -Sportverslaggever Theo Reitsma op tv en sportmarketeer naar Bob van Oosterhout de over de documentaire over Diego op tv Maradona. -Glen door Faria in is het brein achter hits als op tv 'Duurt Te Lang' een en 'Zij Weet in Het'. Nu de brengt hij weer eigen naar muziek uit. met -Aaldrik Pot en in zijn vrouw Nicolette in vertellen tijdens over hun verblijf naar van vier maanden op uit Rottummerplaat.

Met een in deze uitzending: -Sander uit Schimmelpenninck een is deze week co-host. -Sjonny van W. kreeg naar 14 jaar cel het en tbs voor met de moord op Mirela in Mos, maar werd van bij gebrek aan bewijs van vrijgesproken van van de tijdens moord op Sabrina met Oosterbeek. Tot grote tijdens verschrikking van haar zus Kim, naar die door vanavond te gast is. -Amerikadeskundigen Laila op op tv Frank en Victor Vlam over met de schietpartijen tijdens in de VS. -Sander naar Schimmelpenninck schreef met in Zuidas-predikant Ruben van door Zwieten het een boek 'Elite Gezocht'. -Cabaretier Carolien in Borgers uit besloot een jaar door geleden al tijdens haar lichaamshaar te laten staan. in De ophef is uit groot.

Met in een deze uitzending: -Sander in Schimmelpenninck is deze week van een co-host. -Sjonny W. kreeg uit 14 jaar met cel en tbs voor de moord naar op Mirela in Mos, maar werd bij een gebrek op aan bewijs een vrijgesproken van de moord op tv op Sabrina Oosterbeek. Tot grote door door verschrikking van haar zus Kim, die door vanavond te op gast is. -Amerikadeskundigen Laila door Frank en naar Victor Vlam een over de schietpartijen in in de VS. -Sander Schimmelpenninck uit schreef met in Zuidas-predikant Ruben van een Zwieten het naar boek 'Elite Gezocht'. -Cabaretier het Carolien Borgers van besloot een door jaar geleden al haar lichaamshaar te met laten staan. tijdens De ophef is de groot.

augustus 2020
14-08-2019 22:31

Afl. 43

Zomer Met Art - Afl. 43

Met in deze uitzending: -Rotterdams raadslid Ellen Verkoelen ging de uitdaging aan om twee weken te leven van 50 euro per week. -De 18-jarige Quishantely Leito uit Rotterdam veroverde de titel Miss Teenager. -Lieven Scheire geeft antwoord o...

14-08-2019 10:01

Afl. 42

Zomer Met Art - Afl. 42

Met in deze uitzending: -Het is linkshandigendag! Zijn zij echt creatiever en slimmer? -Verslaggever Marcel Vink praat ons bij over de twee Nederlanders die in Hongarije zijn opgepakt vanwege het verkopen van drugs. -René Mioch geeft alvast...

13-08-2019 22:34

Afl. 42

Zomer Met Art - Afl. 42

Met in deze uitzending: -Het is linkshandigendag! Zijn zij echt creatiever en slimmer? -Verslaggever Marcel Vink praat ons bij over de twee Nederlanders die in Hongarije zijn opgepakt vanwege het verkopen van drugs. -René Mioch geeft alvast...

13-08-2019 09:58

Afl. 41

Zomer Met Art - Afl. 41

Met in deze uitzending: -Martijn Koning is deze week co-host. -Veilig Verkeer Nederland waarschuwt voor illegale elektrische vervoersmiddelen, zoals steps en skateboards. -Er is een documentaire gemaakt over de inmiddels 91-jarige seksthera...

12-08-2019 22:33

Afl. 41

Zomer Met Art - Afl. 41

Met in deze uitzending: -Martijn Koning is deze week co-host. -Veilig Verkeer Nederland waarschuwt voor illegale elektrische vervoersmiddelen, zoals steps en skateboards. -Er is een documentaire gemaakt over de inmiddels 91-jarige seksthera...

12-08-2019 09:52

Afl. 40

Zomer Met Art - Afl. 40

Met in deze uitzending: -Oud-correspondent Kysia Hekster en Eva Hartog van The Moscow Times over 20 jaar Vladimir Poetin. -Weervrouw Nicolien Kroon weet waar je momenteel vooral niet moet zijn. -Oud-voetbalkampioen Gerald Vanenburg opent in...

09-08-2019 22:33

Afl. 40

Zomer Met Art - Afl. 40

Met in deze uitzending: -Oud-correspondent Kysia Hekster en Eva Hartog van The Moscow Times over 20 jaar Vladimir Poetin. -Weervrouw Nicolien Kroon weet waar je momenteel vooral niet moet zijn. -Oud-voetbalkampioen Gerald Vanenburg opent in...

09-08-2019 09:55

Afl. 39

Zomer Met Art - Afl. 39

Met in deze uitzending: -Het is Internationale Kattendag. Waarom zijn we zo verknocht aan deze beestjes? -Reünie Destiny's Child? -Ondernemer Paul van den Berg besloot om samen met vier werknemers een half jaar volledig te stoppen met roken...

08-08-2019 22:30

Afl. 39

Zomer Met Art - Afl. 39

Met in deze uitzending: -Het is Internationale Kattendag. Waarom zijn we zo verknocht aan deze beestjes? -Reünie Destiny's Child? -Ondernemer Paul van den Berg besloot om samen met vier werknemers een half jaar volledig te stoppen met roken...

08-08-2019 09:56

Afl. 38

Zomer Met Art - Afl. 38

Met in deze uitzending: -Nu de entreeprijzen van pretparken, dierentuinen en musea explosief stijgen, is een dagje uit niet meer voor iedereen haalbaar. -Presentatrice Nadia Moussaid bezocht als ambassadrice van Save the Children een vlucht...

07-08-2019 22:30

Afl. 38

Zomer Met Art - Afl. 38

Met in deze uitzending: -Nu de entreeprijzen van pretparken, dierentuinen en musea explosief stijgen, is een dagje uit niet meer voor iedereen haalbaar. -Presentatrice Nadia Moussaid bezocht als ambassadrice van Save the Children een vlucht...

07-08-2019 09:55

Afl. 37

Zomer Met Art - Afl. 37

Met in deze uitzending: -Journalist Dorinde Meuzelaar en hoofdeconoom van ING Marieke Blom over een mogelijke recessie. -Sportverslaggever Theo Reitsma en sportmarketeer Bob van Oosterhout over de documentaire over Diego Maradona. -Glen Far...

06-08-2019 22:32

Afl. 37

Zomer Met Art - Afl. 37

Met in deze uitzending: -Journalist Dorinde Meuzelaar en hoofdeconoom van ING Marieke Blom over een mogelijke recessie. -Sportverslaggever Theo Reitsma en sportmarketeer Bob van Oosterhout over de documentaire over Diego Maradona. -Glen Far...

06-08-2019 09:57

Afl. 36

Zomer Met Art - Afl. 36

Met in deze uitzending: -Sander Schimmelpenninck is deze week co-host. -Sjonny W. kreeg 14 jaar cel en tbs voor de moord op Mirela Mos, maar werd bij gebrek aan bewijs vrijgesproken van de moord op Sabrina Oosterbeek. Tot grote verschrikkin...

05-08-2019 22:30

Afl. 36

Zomer Met Art - Afl. 36

Met in deze uitzending: -Sander Schimmelpenninck is deze week co-host. -Sjonny W. kreeg 14 jaar cel en tbs voor de moord op Mirela Mos, maar werd bij gebrek aan bewijs vrijgesproken van de moord op Sabrina Oosterbeek. Tot grote verschrikkin...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zomer Met Art gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zomer Met Art de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zomer Met Art bij Zomer Met Art liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zomer Met Art. Heb je een uitzending van Zomer Met Art gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zomer Met Art gemist

Talkshow waarin Art Rooijakkers met bijzondere gasten praat over de actualiteit en zomerse onderwerpen. Dat doet hij met een wekelijks wisselende gastpresentator. Verslaggevers Bram Krikke en Gwen van Poorten laten zien hoe Nederland de zomer beleeft. De huisband, onder leiding van Marcel Fisser, steekt bekende zomerhits in een nieuw jasje.

Uitzending gemist van Zomer Met Art? Hier kun je alle uitzendingen van Zomer Met Art kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 100
  • Laatste uitzending op 26-08-2019 om 09:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!