Programma gemist?

Met in de deze op tv uitzending: -Het is de linkshandigendag! Zijn zij in echt creatiever en slimmer? -Verslaggever Marcel van Vink door praat ons door bij over de twee Nederlanders die van in op tv Hongarije zijn opgepakt vanwege het tijdens van verkopen van drugs. -René Mioch naar geeft alvast een voorproefje op tv van tijdens de films die we door dit najaar móeten zien. van -Doodgeschoten vrouw werd een begraven en nog van de steeds weet niemand wie de ze is. -Do zingt op tv de op tv titelsong van Angry Birds de 2.

Met in deze in uit uitzending: -Het is linkshandigendag! Zijn zij uit op tv echt creatiever en slimmer? een -Verslaggever Marcel Vink praat ons op bij over de op twee tijdens Nederlanders die in Hongarije door zijn met opgepakt vanwege het verkopen op tv van drugs. -René Mioch op tv geeft alvast een voorproefje de van de films met die we door dit van najaar móeten zien. op -Doodgeschoten vrouw werd begraven uit en nog naar steeds weet niemand wie van ze is. -Do door zingt de titelsong door van Angry Birds op 2.

Met de in deze uitzending: -Martijn Koning naar is in deze week co-host. -Veilig Verkeer naar Nederland waarschuwt voor in illegale elektrische vervoersmiddelen, een zoals steps en van op tv skateboards. -Er is tijdens een documentaire gemaakt de over de inmiddels in 91-jarige sekstherapeut dr. Ruth. het -Aandacht voor de naar World Transplant Games. -Ilja Gort naar het over de wijntrends de van dit jaar.

Met tijdens in deze de uitzending: -Martijn Koning is een deze week co-host. -Veilig Verkeer op Nederland waarschuwt een voor het illegale elektrische vervoersmiddelen, zoals door steps en skateboards. -Er is op een documentaire gemaakt een over de inmiddels door 91-jarige sekstherapeut tijdens dr. Ruth. -Aandacht voor met van de World Transplant Games. -Ilja Gort het van over de wijntrends van de dit jaar.

Met in het deze uitzending: -Oud-correspondent op Kysia Hekster en van Eva Hartog van in The Moscow Times over van 20 jaar door Vladimir Poetin. -Weervrouw Nicolien naar Kroon weet waar de je momenteel vooral door niet de moet zijn. -Oud-voetbalkampioen tijdens Gerald Vanenburg opent het in september zijn het eigen voetbalacademie in tijdens Utrecht. -Elske DeWall van komt met nieuwe, van Nederlandstalige muziek.

Met in de deze uitzending: -Oud-correspondent Kysia door Hekster het en Eva Hartog op van The Moscow Times over op tv 20 van jaar Vladimir Poetin. -Weervrouw Nicolien op Kroon weet door waar je een momenteel vooral op tv niet moet zijn. -Oud-voetbalkampioen Gerald door Vanenburg opent tijdens in september zijn eigen een voetbalacademie in Utrecht. -Elske met DeWall komt met van uit nieuwe, Nederlandstalige muziek.

Met in deze op uitzending: van -Het is in Internationale Kattendag. Waarom zijn we met zo verknocht aan deze in beestjes? -Reünie Destiny's naar Child? -Ondernemer Paul in van den de Berg besloot om naar samen met vier werknemers tijdens een een half jaar volledig tijdens te stoppen met roken op en drinken. Hebben ze een door het volgehouden? -Leon Verdonschot wijst ons uit de weg een in op tv festivalland.

Met tijdens in deze uitzending: -Het naar is Internationale naar Kattendag. Waarom naar zijn we zo verknocht aan op tv deze beestjes? -Reünie op tv Destiny's Child? -Ondernemer Paul tijdens van den Berg van besloot met om samen met een vier werknemers een half jaar naar volledig de te stoppen op met roken en drinken. een Hebben ze het met volgehouden? -Leon een Verdonschot wijst ons een de weg in uit festivalland.

Met in op deze uitzending: -Nu van de op tv entreeprijzen van pretparken, uit dierentuinen en musea explosief stijgen, is een een dagje uit op niet meer een voor iedereen haalbaar. met -Presentatrice op tv Nadia Moussaid bezocht als ambassadrice van de Save naar the Children een vluchtelingenkamp van in Bangladesh. -Aanstaande zaterdag van op tv wordt Kylie Jenner, het een jongste zusje van de Kardashian-clan, naar 22 jaar. op tv Wie is deze jongste het 'selfmade miljardair' van ooit?

Met in in deze met uitzending: -Nu de in entreeprijzen van pretparken, naar dierentuinen en musea explosief stijgen, is door een tijdens dagje uit niet meer voor een iedereen haalbaar. op -Presentatrice Nadia Moussaid de bezocht van als ambassadrice van Save in the Children een vluchtelingenkamp door in van Bangladesh. -Aanstaande zaterdag wordt Kylie op tv Jenner, het jongste de zusje van de in Kardashian-clan, in 22 jaar. Wie is deze jongste op 'selfmade op tv miljardair' ooit?

Met in met deze uitzending: -Journalist in Dorinde Meuzelaar op en hoofdeconoom van ING Marieke van Blom over met een mogelijke recessie. -Sportverslaggever van met Theo Reitsma en sportmarketeer Bob een van Oosterhout over de uit de documentaire over Diego Maradona. met -Glen Faria is het op brein achter hits als op tv op tv 'Duurt Te Lang' en uit 'Zij Weet op Het'. Nu brengt hij weer eigen naar muziek uit. -Aaldrik de op tv Pot en zijn met vrouw Nicolette vertellen uit over hun verblijf van op tv vier maanden naar op Rottummerplaat.

Met in deze de op uitzending: -Journalist Dorinde Meuzelaar en uit hoofdeconoom door van ING Marieke Blom door over een mogelijke recessie. -Sportverslaggever tijdens Theo Reitsma en uit met sportmarketeer Bob van Oosterhout een over de documentaire op over Diego Maradona. op -Glen Faria is met het brein achter hits als op tijdens 'Duurt Te Lang' en 'Zij Weet met op Het'. Nu brengt een hij weer eigen muziek uit. -Aaldrik tijdens met Pot en zijn van vrouw Nicolette vertellen over hun naar verblijf van vier van maanden op met Rottummerplaat.

Met in een deze uitzending: een -Sander Schimmelpenninck is in deze week co-host. de -Sjonny W. kreeg 14 van jaar cel door en tbs voor de uit moord een op Mirela Mos, maar werd bij met gebrek aan uit bewijs vrijgesproken van door de in moord op Sabrina Oosterbeek. in Tot grote verschrikking tijdens van haar zus een Kim, die vanavond te gast een is. -Amerikadeskundigen met Laila uit Frank en Victor Vlam naar over de door schietpartijen in de op tv VS. -Sander Schimmelpenninck schreef met Zuidas-predikant tijdens Ruben van een Zwieten het de boek 'Elite Gezocht'. -Cabaretier Carolien naar Borgers besloot een in jaar geleden de al haar lichaamshaar op tv te laten staan. op De ophef is met groot.

Met in in deze uitzending: de -Sander Schimmelpenninck is deze week op co-host. -Sjonny W. met kreeg van 14 jaar cel en tbs op tv voor de tijdens moord op Mirela het Mos, maar de werd bij gebrek aan op tv bewijs vrijgesproken van op de moord tijdens op Sabrina Oosterbeek. Tot grote het met verschrikking van haar met zus Kim, die vanavond te naar gast is. het -Amerikadeskundigen Laila Frank en met Victor Vlam over op de schietpartijen op tv in de VS. -Sander uit Schimmelpenninck schreef met met Zuidas-predikant Ruben naar van Zwieten het boek de 'Elite Gezocht'. -Cabaretier op tv Carolien Borgers besloot tijdens een jaar geleden al de haar naar lichaamshaar te laten op staan. De van ophef is groot.

Met tijdens in deze op uitzending: -De Gay Pride is volgens de op tv het weggepeste transgenderstel Kristiana en Arianne tijdens nog uit hard nodig. door Ze schuiven samen het met presentator Jurre het Geluk aan. -Victor Vlam vertelt alles naar over de de knappe Amerikaanse presidentskandidaat Tulsi het Gabbard. -Met radio-dj het met Timur Perlin spelen we het radiospel met 'Mama Appelsap'. -Tess van met Posthumus is de op tv beste vrouwelijke bartender ter in wereld. Hoe door word je dat en welke de cocktail drinken door we deze het zomer massaal? -Zangeres Desray met haar de het nieuwe single 'You Can Be met Loved'.

augustus 2019
14-08-2019 10:01

Afl. 42

Zomer Met Art - Afl. 42

Met in deze uitzending: -Het is linkshandigendag! Zijn zij echt creatiever en slimmer? -Verslaggever Marcel Vink praat ons bij over de twee Nederlanders die in Hongarije zijn opgepakt vanwege het verkopen van drugs. -René Mioch geeft alvast...

13-08-2019 22:34

Afl. 42

Zomer Met Art - Afl. 42

Met in deze uitzending: -Het is linkshandigendag! Zijn zij echt creatiever en slimmer? -Verslaggever Marcel Vink praat ons bij over de twee Nederlanders die in Hongarije zijn opgepakt vanwege het verkopen van drugs. -René Mioch geeft alvast...

13-08-2019 09:58

Afl. 41

Zomer Met Art - Afl. 41

Met in deze uitzending: -Martijn Koning is deze week co-host. -Veilig Verkeer Nederland waarschuwt voor illegale elektrische vervoersmiddelen, zoals steps en skateboards. -Er is een documentaire gemaakt over de inmiddels 91-jarige seksthera...

12-08-2019 22:33

Afl. 41

Zomer Met Art - Afl. 41

Met in deze uitzending: -Martijn Koning is deze week co-host. -Veilig Verkeer Nederland waarschuwt voor illegale elektrische vervoersmiddelen, zoals steps en skateboards. -Er is een documentaire gemaakt over de inmiddels 91-jarige seksthera...

12-08-2019 09:52

Afl. 40

Zomer Met Art - Afl. 40

Met in deze uitzending: -Oud-correspondent Kysia Hekster en Eva Hartog van The Moscow Times over 20 jaar Vladimir Poetin. -Weervrouw Nicolien Kroon weet waar je momenteel vooral niet moet zijn. -Oud-voetbalkampioen Gerald Vanenburg opent in...

09-08-2019 22:33

Afl. 40

Zomer Met Art - Afl. 40

Met in deze uitzending: -Oud-correspondent Kysia Hekster en Eva Hartog van The Moscow Times over 20 jaar Vladimir Poetin. -Weervrouw Nicolien Kroon weet waar je momenteel vooral niet moet zijn. -Oud-voetbalkampioen Gerald Vanenburg opent in...

09-08-2019 09:55

Afl. 39

Zomer Met Art - Afl. 39

Met in deze uitzending: -Het is Internationale Kattendag. Waarom zijn we zo verknocht aan deze beestjes? -Reünie Destiny's Child? -Ondernemer Paul van den Berg besloot om samen met vier werknemers een half jaar volledig te stoppen met roken...

08-08-2019 22:30

Afl. 39

Zomer Met Art - Afl. 39

Met in deze uitzending: -Het is Internationale Kattendag. Waarom zijn we zo verknocht aan deze beestjes? -Reünie Destiny's Child? -Ondernemer Paul van den Berg besloot om samen met vier werknemers een half jaar volledig te stoppen met roken...

08-08-2019 09:56

Afl. 38

Zomer Met Art - Afl. 38

Met in deze uitzending: -Nu de entreeprijzen van pretparken, dierentuinen en musea explosief stijgen, is een dagje uit niet meer voor iedereen haalbaar. -Presentatrice Nadia Moussaid bezocht als ambassadrice van Save the Children een vlucht...

07-08-2019 22:30

Afl. 38

Zomer Met Art - Afl. 38

Met in deze uitzending: -Nu de entreeprijzen van pretparken, dierentuinen en musea explosief stijgen, is een dagje uit niet meer voor iedereen haalbaar. -Presentatrice Nadia Moussaid bezocht als ambassadrice van Save the Children een vlucht...

07-08-2019 09:55

Afl. 37

Zomer Met Art - Afl. 37

Met in deze uitzending: -Journalist Dorinde Meuzelaar en hoofdeconoom van ING Marieke Blom over een mogelijke recessie. -Sportverslaggever Theo Reitsma en sportmarketeer Bob van Oosterhout over de documentaire over Diego Maradona. -Glen Far...

06-08-2019 22:32

Afl. 37

Zomer Met Art - Afl. 37

Met in deze uitzending: -Journalist Dorinde Meuzelaar en hoofdeconoom van ING Marieke Blom over een mogelijke recessie. -Sportverslaggever Theo Reitsma en sportmarketeer Bob van Oosterhout over de documentaire over Diego Maradona. -Glen Far...

06-08-2019 09:57

Afl. 36

Zomer Met Art - Afl. 36

Met in deze uitzending: -Sander Schimmelpenninck is deze week co-host. -Sjonny W. kreeg 14 jaar cel en tbs voor de moord op Mirela Mos, maar werd bij gebrek aan bewijs vrijgesproken van de moord op Sabrina Oosterbeek. Tot grote verschrikkin...

05-08-2019 22:30

Afl. 36

Zomer Met Art - Afl. 36

Met in deze uitzending: -Sander Schimmelpenninck is deze week co-host. -Sjonny W. kreeg 14 jaar cel en tbs voor de moord op Mirela Mos, maar werd bij gebrek aan bewijs vrijgesproken van de moord op Sabrina Oosterbeek. Tot grote verschrikkin...

05-08-2019 09:51

Afl. 35

Zomer Met Art - Afl. 35

Met in deze uitzending: -De Gay Pride is volgens het weggepeste transgenderstel Kristiana en Arianne nog hard nodig. Ze schuiven samen met presentator Jurre Geluk aan. -Victor Vlam vertelt alles over de knappe Amerikaanse presidentskandidaa...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zomer Met Art gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zomer Met Art de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zomer Met Art bij Zomer Met Art liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zomer Met Art. Heb je een uitzending van Zomer Met Art gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zomer Met Art gemist

Talkshow waarin Art Rooijakkers met bijzondere gasten praat over de actualiteit en zomerse onderwerpen. Dat doet hij met een wekelijks wisselende gastpresentator. Verslaggevers Bram Krikke en Gwen van Poorten laten zien hoe Nederland de zomer beleeft. De huisband, onder leiding van Marcel Fisser, steekt bekende zomerhits in een nieuw jasje.

Uitzending gemist van Zomer Met Art? Hier kun je alle uitzendingen van Zomer Met Art kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 99
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 22:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord