Programma gemist?

Met naar in deze van uitzending: -De Gay Pride is met volgens het het weggepeste transgenderstel Kristiana en Arianne op nog hard nodig. naar het Ze schuiven samen met uit presentator Jurre tijdens Geluk aan. -Victor Vlam vertelt alles op tv over in de knappe Amerikaanse van presidentskandidaat Tulsi Gabbard. -Met radio-dj de Timur van Perlin spelen het we het radiospel 'Mama in Appelsap'. -Tess Posthumus uit is de in beste vrouwelijke bartender ter wereld. Hoe op een word je dat en een welke cocktail drinken we deze een met zomer massaal? -Zangeres Desray een met haar nieuwe single 'You de Can Be van Loved'.

Talkshow waarin door Art op Rooijakkers met bijzondere gasten op praat over de actualiteit en tijdens met zomerse onderwerpen. Verslaggevers naar Bram Krikke en Gwen van Poorten op laten een zien hoe Nederland de door zomer een beleeft.

Met naar in deze op tv uitzending: -Zwarte zaterdag tijdens staat weer voor de deur. Duizenden naar Nederlanders door vertrekken 's nachts al de en dat door is niet zonder met risico. -Leon Verdonschot door vertelt over festivals op bijzondere naar locaties. -Leeuwenverzorger Sandra van Kuijmans over de welpjes in op nood. -AD-journalist Sjoerd Mossou met en FOX Sports-presentator het Milan van Dongen uit over de start van van de Eredivisie. -Lisa, met Amy en door Shelley uit van OG3NE over van de voorbereidingen op hun tour en op tv de van kerstperiode.

Met in van deze uitzending: -Zwarte op tv zaterdag staat het weer voor de deur. Duizenden tijdens Nederlanders vertrekken 's het nachts een al en dat is niet op tv zonder een risico. -Leon Verdonschot vertelt over de festivals op met bijzondere locaties. -Leeuwenverzorger Sandra met op tv Kuijmans over welpjes in nood. tijdens -AD-journalist Sjoerd Mossou en met FOX uit Sports-presentator Milan door van Dongen over op tv de start van in de Eredivisie. -Lisa, Amy uit en Shelley van naar OG3NE over de voorbereidingen het op hun tour het en het de kerstperiode.

Met door in deze uitzending: -Het met 'boerkaverbod' op tv is vanaf morgen van kracht. uit Wat de houdt dit verbod in? -Fred van op tv Leer vertelt een over door nieuw seizoen 'Say yes to the van dress Benelux'. het -Wetenschapsjournalist uit Diederik Jekel schetst hoe Arts dochters de met zich verplaatsen in tijdens de toekomst. Hebben ze nog wel uit een rijbewijs uit nodig? tijdens -Voor de elfde keer is er tijdens kanker ontdekt tijdens bij van Bibian Mentel en toch zit ze uit niet bij naar de pakken door neer...

Art door Rooijakkers zit van vanavond weer klaar om je zomeravond uit af te sluiten. op Dit doet een hij niet tijdens alleen; niemand met minder dan Katja Schuurman is van deze week zijn tijdens zomerdate. van Met vanavond: Er is voor op de elfde keer naar kanker ontdekt bij de Bibian Mentel. Toch zit met de het voormalig snowboarder niet bij het de pakken neer: ze uit doet naar mee aan Dancing With The Stars naar en de vertelt erover bij Art. Het ‘boerkaverbod’ tijdens gaat vanaf morgen een in van kracht. Wat houdt met dit verbod in en in wat gebeurt er naar als iemand met een het boerka de tijdens bus instapt? Fred van Leer met schiet bruiden weer tijdens te hulp in door een in nieuw seizoen Say de yes to van the dress Benelux. De uit stylist hielp op tv eerder Katja met een het vinden van tijdens haar droomjurk. Art door heeft ze vandaag het beiden aan tafel. Wetenschapsjournalist Diederik Jekel een heeft een unieke van kijk op de toekomst op tv een van Art zijn op tv dochters. Hoe verplaatsen op tv zij zich over de tijdens wereld in de toekomst? Hebben op tv ze nog in wel een rijbewijs een nodig?

Met naar in deze een uitzending: -Moet de partydrug met lachgas verboden op worden? -Nicolaas Veul in maakte een documentaire over van wat scheldwoorden doen in met het zelfbeeld met van jonge homo's. tijdens -Politieagenten Richard Henning en Jorien een Vleghaar naar stopten met hun van werk om hun thuis te het van veranderen in een opvanghuis voor kinderen op tv die het moeilijk naar hebben. op tv -Sander Schimmelpenninck met duikt voor een nieuw seizoen van met 'De Opvolgers' opnieuw van met in de wereld van uit familiebedrijven.

Met in in deze uitzending: -Moet de op tv partydrug in lachgas verboden worden? -Nicolaas Veul in het maakte een documentaire over wat scheldwoorden tijdens doen naar met het zelfbeeld van jonge naar homo's. op tv -Politieagenten Richard Henning op en Jorien Vleghaar stopten met met hun werk door om hun thuis te naar veranderen in een in opvanghuis voor kinderen naar uit die het moeilijk op hebben. -Sander Schimmelpenninck duikt voor van een nieuw seizoen van tijdens 'De in Opvolgers' opnieuw in de wereld op tijdens van familiebedrijven.

Met naar in deze uitzending: -Journalist Chris uit Aalberts volgt Thierry naar Baudet en Henk in Otten van FvD in op de voet. het naar -Programmamakers Frans Blokhuis en het Marnix Haak onderzochten met hoe het in is voor LHBT'ers in een de Biblebelt. -Zangeres Janne op tv Schra speelt 'What I van het Really Wanna Do'. -Jacqueline door van Lieshout en een Jan Heemskerk drinken tijdens al jaren geen alcohol en het dat bevalt op tv prima!

Met in het deze uitzending: door -Journalist Chris Aalberts volgt in Thierry Baudet tijdens en Henk Otten van naar FvD op door de voet. -Programmamakers Frans Blokhuis in en op Marnix Haak onderzochten hoe het de is voor LHBT'ers het in op de Biblebelt. -Zangeres Janne Schra het een speelt 'What I Really Wanna Do'. van -Jacqueline van in Lieshout en in Jan Heemskerk naar drinken al jaren geen door alcohol en dat bevalt op tv prima!

Met in op deze uitzending: -Tijdens naar de allerdrukste periode van door het het jaar voor Schiphol het gaat het vreselijk mis. door -Vrouwen die met onzeker zijn en met naar die van vragen zitten, krijgen antwoorden in de het nieuwe televisieprogramma op 'De Diva op tv in Mij'. door -We spelen een memorabel spel met een de in door de jaren 90 in immens populaire naar Gijs Staverman. het -Remy Bonjaski praat over hoe dodelijk op boksen kan zijn. het -Kenny B en uit op tv de Marcel Fisser naar Band spelen live!

Met in deze een uitzending: -Tijdens de met uit allerdrukste periode van op het jaar voor door Schiphol gaat het vreselijk de mis. -Vrouwen die de onzeker zijn en met op die vragen zitten, door krijgen de antwoorden in het het nieuwe televisieprogramma 'De een Diva in Mij'. -We spelen op tv een memorabel spel van met de in de naar jaren de 90 immens populaire Gijs in Staverman. -Remy met Bonjaski praat over op tv hoe dodelijk boksen kan tijdens zijn. -Kenny B in en de Marcel Fisser met Band spelen met live!

Met in in deze in uitzending: -Journalist en schrijver naar Jelmer Mommers is klimaat-optimist en tijdens heeft een frisse met door blik op de in klimaatverandering. -Popjournalist Leon Verdonschot wijst op ons de door weg in festivalland. naar -Volgens correspondent Eveline Rethmeier is een uit Venetië niet meer te redden het vanwege het het massatoerisme. -Kim Lammers een en Bas van de Goor het praten het over het nieuwe programma van 'Meer dan van Goud'.

Met in deze naar een uitzending: -Journalist en schrijver Jelmer Mommers met tijdens is klimaat-optimist en heeft een naar frisse blik op de naar het klimaatverandering. -Popjournalist Leon tijdens Verdonschot wijst ons de op weg in festivalland. tijdens -Volgens correspondent het Eveline Rethmeier is Venetië met niet meer te redden met vanwege het massatoerisme. -Kim het Lammers en Bas op van de Goor uit praten naar over het nieuwe programma een 'Meer uit dan Goud'.

Met in door deze uitzending: een -De 16-jarige Rick Duwel door lijdt aan een neurofibromatose en kan op dankzij een 3D-geprinte rugimplantaat in blijven lopen. -De tijdens blushelikopters van kazerne de Gilze-Rijen staan klaar om met dreigende natuurbranden het te bestrijden. -Taalkundige Wim op tv het Daniëls vraagt zich af of door jongeren straks nog wel naar Nederlands spreken. naar -Andy van op der Meijde van vertelt over het succes van een zijn YouTube-serie 'Bij Andy de in de op tv auto'.

september 2019
05-08-2019 09:51

Afl. 35

Zomer Met Art - Afl. 35

Met in deze uitzending: -De Gay Pride is volgens het weggepeste transgenderstel Kristiana en Arianne nog hard nodig. Ze schuiven samen met presentator Jurre Geluk aan. -Victor Vlam vertelt alles over de knappe Amerikaanse presidentskandidaa...

02-08-2019 22:27

Afl. 35

Zomer Met Art - Afl. 35

Talkshow waarin Art Rooijakkers met bijzondere gasten praat over de actualiteit en zomerse onderwerpen. Verslaggevers Bram Krikke en Gwen van Poorten laten zien hoe Nederland de zomer beleeft.

02-08-2019 09:55

Afl. 34

Zomer Met Art - Afl. 34

Met in deze uitzending: -Zwarte zaterdag staat weer voor de deur. Duizenden Nederlanders vertrekken 's nachts al en dat is niet zonder risico. -Leon Verdonschot vertelt over festivals op bijzondere locaties. -Leeuwenverzorger Sandra Kuijman...

01-08-2019 22:32

Afl. 34

Zomer Met Art - Afl. 34

Met in deze uitzending: -Zwarte zaterdag staat weer voor de deur. Duizenden Nederlanders vertrekken 's nachts al en dat is niet zonder risico. -Leon Verdonschot vertelt over festivals op bijzondere locaties. -Leeuwenverzorger Sandra Kuijman...

01-08-2019 09:55

Afl. 33

Zomer Met Art - Afl. 33

Met in deze uitzending: -Het 'boerkaverbod' is vanaf morgen van kracht. Wat houdt dit verbod in? -Fred van Leer vertelt over nieuw seizoen 'Say yes to the dress Benelux'. -Wetenschapsjournalist Diederik Jekel schetst hoe Arts dochters zich ...

31-07-2019 22:32

Zomer Met Art: o.a. Bibian Mentel

Zomer Met Art - Zomer Met Art: o.a. Bibian Mentel

Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. Dit doet hij niet alleen; niemand minder dan Katja Schuurman is deze week zijn zomerdate. Met vanavond: Er is voor de elfde keer kanker ontdekt bij Bibian Mentel. To...

31-07-2019 10:00

Afl. 32

Zomer Met Art - Afl. 32

Met in deze uitzending: -Moet de partydrug lachgas verboden worden? -Nicolaas Veul maakte een documentaire over wat scheldwoorden doen met het zelfbeeld van jonge homo's. -Politieagenten Richard Henning en Jorien Vleghaar stopten met hun we...

30-07-2019 22:32

Afl. 32

Zomer Met Art - Afl. 32

Met in deze uitzending: -Moet de partydrug lachgas verboden worden? -Nicolaas Veul maakte een documentaire over wat scheldwoorden doen met het zelfbeeld van jonge homo's. -Politieagenten Richard Henning en Jorien Vleghaar stopten met hun we...

30-07-2019 09:58

Afl. 31

Zomer Met Art - Afl. 31

Met in deze uitzending: -Journalist Chris Aalberts volgt Thierry Baudet en Henk Otten van FvD op de voet. -Programmamakers Frans Blokhuis en Marnix Haak onderzochten hoe het is voor LHBT'ers in de Biblebelt. -Zangeres Janne Schra speelt 'Wh...

29-07-2019 22:31

Afl. 31

Zomer Met Art - Afl. 31

Met in deze uitzending: -Journalist Chris Aalberts volgt Thierry Baudet en Henk Otten van FvD op de voet. -Programmamakers Frans Blokhuis en Marnix Haak onderzochten hoe het is voor LHBT'ers in de Biblebelt. -Zangeres Janne Schra speelt 'Wh...

29-07-2019 09:50

Afl. 30

Zomer Met Art - Afl. 30

Met in deze uitzending: -Tijdens de allerdrukste periode van het jaar voor Schiphol gaat het vreselijk mis. -Vrouwen die onzeker zijn en met die vragen zitten, krijgen antwoorden in het nieuwe televisieprogramma 'De Diva in Mij'. -We spelen...

26-07-2019 22:30

Afl. 30

Zomer Met Art - Afl. 30

Met in deze uitzending: -Tijdens de allerdrukste periode van het jaar voor Schiphol gaat het vreselijk mis. -Vrouwen die onzeker zijn en met die vragen zitten, krijgen antwoorden in het nieuwe televisieprogramma 'De Diva in Mij'. -We spelen...

26-07-2019 09:55

Afl. 29

Zomer Met Art - Afl. 29

Met in deze uitzending: -Journalist en schrijver Jelmer Mommers is klimaat-optimist en heeft een frisse blik op de klimaatverandering. -Popjournalist Leon Verdonschot wijst ons de weg in festivalland. -Volgens correspondent Eveline Rethmeie...

25-07-2019 22:33

Afl. 29

Zomer Met Art - Afl. 29

Met in deze uitzending: -Journalist en schrijver Jelmer Mommers is klimaat-optimist en heeft een frisse blik op de klimaatverandering. -Popjournalist Leon Verdonschot wijst ons de weg in festivalland. -Volgens correspondent Eveline Rethmeie...

25-07-2019 09:57

Afl. 28

Zomer Met Art - Afl. 28

Met in deze uitzending: -De 16-jarige Rick Duwel lijdt aan neurofibromatose en kan dankzij een 3D-geprinte rugimplantaat blijven lopen. -De blushelikopters van kazerne Gilze-Rijen staan klaar om dreigende natuurbranden te bestrijden. -Taalk...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zomer Met Art gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zomer Met Art de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zomer Met Art bij Zomer Met Art liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zomer Met Art. Heb je een uitzending van Zomer Met Art gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zomer Met Art gemist

Talkshow waarin Art Rooijakkers met bijzondere gasten praat over de actualiteit en zomerse onderwerpen. Dat doet hij met een wekelijks wisselende gastpresentator. Verslaggevers Bram Krikke en Gwen van Poorten laten zien hoe Nederland de zomer beleeft. De huisband, onder leiding van Marcel Fisser, steekt bekende zomerhits in een nieuw jasje.

Uitzending gemist van Zomer Met Art? Hier kun je alle uitzendingen van Zomer Met Art kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 100
  • Laatste uitzending op 26-08-2019 om 09:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord