Programma gemist?

Met in tijdens deze uitzending: door -De Gay Pride is met volgens het weggepeste transgenderstel tijdens Kristiana de en Arianne in nog hard nodig. Ze schuiven op samen met presentator Jurre in Geluk aan. op -Victor tijdens Vlam vertelt alles over de van knappe uit Amerikaanse presidentskandidaat Tulsi Gabbard. -Met van radio-dj Timur Perlin met spelen we het de radiospel 'Mama van Appelsap'. -Tess Posthumus is de uit beste vrouwelijke uit bartender ter wereld. een Hoe word je dat door op tv en welke cocktail door drinken we deze zomer massaal? in -Zangeres Desray met uit haar nieuwe met single 'You Can Be naar Loved'.

Talkshow waarin tijdens Art Rooijakkers de met bijzondere op tv gasten praat over de actualiteit en een de zomerse onderwerpen. Verslaggevers in Bram Krikke en Gwen van een Poorten laten een zien hoe Nederland in de zomer van beleeft.

Met uit in deze uitzending: naar -Zwarte zaterdag staat weer voor op op de deur. Duizenden Nederlanders vertrekken 's tijdens nachts al en een dat is in niet zonder risico. -Leon van Verdonschot vertelt over een festivals op bijzondere door op tv locaties. -Leeuwenverzorger Sandra Kuijmans over een welpjes in nood. -AD-journalist het Sjoerd Mossou de en FOX het Sports-presentator Milan van Dongen de over de start van door de Eredivisie. -Lisa, op Amy in en Shelley van OG3NE over met de voorbereidingen op tv op hun tour het en met de kerstperiode.

Met uit in deze de uitzending: -Zwarte zaterdag staat uit weer voor de deur. Duizenden naar Nederlanders de vertrekken 's nachts al en door een dat is niet zonder op tv risico. -Leon uit Verdonschot vertelt over festivals met op bijzondere locaties. -Leeuwenverzorger Sandra van Kuijmans over een welpjes in een nood. -AD-journalist uit Sjoerd Mossou en FOX de Sports-presentator Milan van Dongen over door de start tijdens van de Eredivisie. in -Lisa, Amy en Shelley in van op OG3NE over de voorbereidingen op door hun in tour en de van kerstperiode.

Met op in deze uitzending: -Het 'boerkaverbod' door is vanaf op morgen van naar kracht. Wat de houdt dit verbod in? -Fred uit van Leer vertelt tijdens over nieuw seizoen 'Say in yes to the op tv dress Benelux'. -Wetenschapsjournalist naar met Diederik Jekel schetst hoe Arts in dochters zich een verplaatsen in het de toekomst. Hebben het ze nog wel een uit rijbewijs nodig? -Voor het de elfde tijdens keer is er kanker ontdekt bij de Bibian naar Mentel en het toch zit ze door niet bij de het pakken neer...

Art het Rooijakkers zit met vanavond weer klaar om je zomeravond de af van te sluiten. Dit doet hij met niet alleen; in niemand minder met dan Katja op Schuurman is deze week zijn op tv zomerdate. Met vanavond: Er is naar voor van de elfde keer door kanker ontdekt bij Bibian Mentel. door op Toch zit de voormalig snowboarder niet uit bij de pakken een neer: ze doet het mee aan in Dancing With op The Stars en vertelt naar erover naar bij Art. Het ‘boerkaverbod’ gaat naar vanaf morgen van kracht. tijdens Wat houdt dit met verbod in en wat tijdens gebeurt een er als iemand met van een van boerka de bus instapt? Fred van door Leer schiet bruiden weer in te hulp uit in een nieuw door seizoen Say yes to een the dress door Benelux. De stylist hielp tijdens eerder het Katja met het vinden de van haar droomjurk. van Art door heeft ze vandaag beiden aan tafel. Wetenschapsjournalist de Diederik Jekel het heeft een unieke door kijk op de toekomst met van Art een zijn dochters. Hoe verplaatsen in zij op tv zich over de wereld van in naar de toekomst? Hebben ze tijdens nog wel de een rijbewijs nodig?

Met naar in deze uitzending: naar -Moet de partydrug met lachgas verboden worden? -Nicolaas Veul door maakte een van documentaire over uit wat scheldwoorden doen met het het zelfbeeld van door jonge homo's. -Politieagenten Richard tijdens Henning en in Jorien Vleghaar stopten met op in hun werk om hun de thuis te veranderen in een uit uit opvanghuis voor kinderen die het het moeilijk hebben. -Sander Schimmelpenninck het duikt voor uit een nieuw seizoen van in op tv 'De Opvolgers' opnieuw de in de wereld van het familiebedrijven.

Met het in deze uitzending: -Moet de tijdens met partydrug lachgas verboden een worden? -Nicolaas Veul maakte naar een documentaire van over wat scheldwoorden doen naar met het op zelfbeeld van jonge homo's. -Politieagenten uit Richard Henning en tijdens Jorien Vleghaar stopten door met op hun werk om naar hun thuis te veranderen in een een van opvanghuis voor kinderen die het het moeilijk een hebben. -Sander Schimmelpenninck van duikt voor een in nieuw seizoen van 'De op Opvolgers' opnieuw in de wereld door in van familiebedrijven.

Met in deze uit uitzending: -Journalist de Chris Aalberts volgt uit Thierry Baudet door en Henk Otten van FvD een op uit de voet. -Programmamakers Frans Blokhuis naar en Marnix van Haak onderzochten hoe het het is voor op tv LHBT'ers in de van Biblebelt. een -Zangeres Janne Schra speelt in 'What I Really Wanna in Do'. -Jacqueline van Lieshout op en Jan het Heemskerk drinken al jaren in op tv geen alcohol en dat van bevalt prima!

Met uit in deze uitzending: -Journalist uit Chris Aalberts het volgt Thierry met Baudet en Henk Otten op tv van FvD op de op tv voet. -Programmamakers in Frans Blokhuis en Marnix Haak het onderzochten op tv hoe het is van voor LHBT'ers door in de Biblebelt. -Zangeres Janne op Schra speelt 'What I tijdens Really Wanna Do'. een -Jacqueline van Lieshout uit en Jan naar Heemskerk drinken al jaren door geen op alcohol en dat tijdens bevalt prima!

Met in de deze uitzending: met -Tijdens de allerdrukste uit periode van in het jaar voor Schiphol uit gaat het naar vreselijk mis. -Vrouwen die op onzeker zijn en met het die vragen het zitten, krijgen antwoorden het in het op tv nieuwe televisieprogramma 'De Diva in Mij'. naar -We spelen een op memorabel van spel met de in de uit jaren een 90 immens populaire Gijs tijdens Staverman. -Remy Bonjaski praat het op over hoe dodelijk tijdens boksen kan zijn. tijdens -Kenny B en tijdens de Marcel Fisser Band door spelen live!

Met een in deze uitzending: -Tijdens de van allerdrukste een periode van het uit jaar voor Schiphol gaat het op tv vreselijk tijdens mis. -Vrouwen die onzeker in zijn en met door die vragen door zitten, krijgen op tv antwoorden in het nieuwe op tv televisieprogramma 'De in Diva in Mij'. -We op spelen een memorabel spel met op op de in de jaren 90 met immens populaire naar Gijs Staverman. -Remy Bonjaski praat tijdens over hoe dodelijk door door boksen kan zijn. -Kenny B en tijdens de van Marcel Fisser Band spelen op live!

Met in in deze uitzending: -Journalist en in schrijver in Jelmer Mommers is klimaat-optimist het en heeft een een frisse blik het op de klimaatverandering. -Popjournalist Leon tijdens Verdonschot wijst met ons de van weg in festivalland. het -Volgens correspondent op Eveline Rethmeier is tijdens Venetië niet meer te redden vanwege de in het massatoerisme. -Kim Lammers en op tv Bas de van de Goor praten de over het nieuwe uit programma 'Meer van dan Goud'.

Met op tv in deze uitzending: naar -Journalist en schrijver naar Jelmer Mommers de is klimaat-optimist en heeft een frisse op tv blik van op de door klimaatverandering. -Popjournalist Leon uit Verdonschot wijst ons de de weg in festivalland. -Volgens door correspondent Eveline van Rethmeier is door Venetië niet meer te redden van vanwege door het massatoerisme. -Kim tijdens Lammers en Bas in van de Goor praten over op het nieuwe programma 'Meer een dan tijdens Goud'.

Met in naar deze uitzending: -De op tv 16-jarige Rick Duwel lijdt door aan neurofibromatose uit en kan dankzij tijdens een 3D-geprinte uit rugimplantaat blijven lopen. -De blushelikopters van van kazerne het Gilze-Rijen staan op klaar om dreigende natuurbranden te uit bestrijden. de -Taalkundige Wim Daniëls vraagt tijdens zich een af of jongeren straks nog op tv wel naar Nederlands spreken. -Andy van der in Meijde vertelt over naar het succes van zijn naar YouTube-serie 'Bij Andy op in de de auto'.

september 2020
05-08-2019 09:51

Afl. 35

Zomer Met Art - Afl. 35

Met in deze uitzending: -De Gay Pride is volgens het weggepeste transgenderstel Kristiana en Arianne nog hard nodig. Ze schuiven samen met presentator Jurre Geluk aan. -Victor Vlam vertelt alles over de knappe Amerikaanse presidentskandidaa...

02-08-2019 22:27

Afl. 35

Zomer Met Art - Afl. 35

Talkshow waarin Art Rooijakkers met bijzondere gasten praat over de actualiteit en zomerse onderwerpen. Verslaggevers Bram Krikke en Gwen van Poorten laten zien hoe Nederland de zomer beleeft.

02-08-2019 09:55

Afl. 34

Zomer Met Art - Afl. 34

Met in deze uitzending: -Zwarte zaterdag staat weer voor de deur. Duizenden Nederlanders vertrekken 's nachts al en dat is niet zonder risico. -Leon Verdonschot vertelt over festivals op bijzondere locaties. -Leeuwenverzorger Sandra Kuijman...

01-08-2019 22:32

Afl. 34

Zomer Met Art - Afl. 34

Met in deze uitzending: -Zwarte zaterdag staat weer voor de deur. Duizenden Nederlanders vertrekken 's nachts al en dat is niet zonder risico. -Leon Verdonschot vertelt over festivals op bijzondere locaties. -Leeuwenverzorger Sandra Kuijman...

01-08-2019 09:55

Afl. 33

Zomer Met Art - Afl. 33

Met in deze uitzending: -Het 'boerkaverbod' is vanaf morgen van kracht. Wat houdt dit verbod in? -Fred van Leer vertelt over nieuw seizoen 'Say yes to the dress Benelux'. -Wetenschapsjournalist Diederik Jekel schetst hoe Arts dochters zich ...

31-07-2019 22:32

Zomer Met Art: o.a. Bibian Mentel

Zomer Met Art - Zomer Met Art: o.a. Bibian Mentel

Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. Dit doet hij niet alleen; niemand minder dan Katja Schuurman is deze week zijn zomerdate. Met vanavond: Er is voor de elfde keer kanker ontdekt bij Bibian Mentel. To...

31-07-2019 10:00

Afl. 32

Zomer Met Art - Afl. 32

Met in deze uitzending: -Moet de partydrug lachgas verboden worden? -Nicolaas Veul maakte een documentaire over wat scheldwoorden doen met het zelfbeeld van jonge homo's. -Politieagenten Richard Henning en Jorien Vleghaar stopten met hun we...

30-07-2019 22:32

Afl. 32

Zomer Met Art - Afl. 32

Met in deze uitzending: -Moet de partydrug lachgas verboden worden? -Nicolaas Veul maakte een documentaire over wat scheldwoorden doen met het zelfbeeld van jonge homo's. -Politieagenten Richard Henning en Jorien Vleghaar stopten met hun we...

30-07-2019 09:58

Afl. 31

Zomer Met Art - Afl. 31

Met in deze uitzending: -Journalist Chris Aalberts volgt Thierry Baudet en Henk Otten van FvD op de voet. -Programmamakers Frans Blokhuis en Marnix Haak onderzochten hoe het is voor LHBT'ers in de Biblebelt. -Zangeres Janne Schra speelt 'Wh...

29-07-2019 22:31

Afl. 31

Zomer Met Art - Afl. 31

Met in deze uitzending: -Journalist Chris Aalberts volgt Thierry Baudet en Henk Otten van FvD op de voet. -Programmamakers Frans Blokhuis en Marnix Haak onderzochten hoe het is voor LHBT'ers in de Biblebelt. -Zangeres Janne Schra speelt 'Wh...

29-07-2019 09:50

Afl. 30

Zomer Met Art - Afl. 30

Met in deze uitzending: -Tijdens de allerdrukste periode van het jaar voor Schiphol gaat het vreselijk mis. -Vrouwen die onzeker zijn en met die vragen zitten, krijgen antwoorden in het nieuwe televisieprogramma 'De Diva in Mij'. -We spelen...

26-07-2019 22:30

Afl. 30

Zomer Met Art - Afl. 30

Met in deze uitzending: -Tijdens de allerdrukste periode van het jaar voor Schiphol gaat het vreselijk mis. -Vrouwen die onzeker zijn en met die vragen zitten, krijgen antwoorden in het nieuwe televisieprogramma 'De Diva in Mij'. -We spelen...

26-07-2019 09:55

Afl. 29

Zomer Met Art - Afl. 29

Met in deze uitzending: -Journalist en schrijver Jelmer Mommers is klimaat-optimist en heeft een frisse blik op de klimaatverandering. -Popjournalist Leon Verdonschot wijst ons de weg in festivalland. -Volgens correspondent Eveline Rethmeie...

25-07-2019 22:33

Afl. 29

Zomer Met Art - Afl. 29

Met in deze uitzending: -Journalist en schrijver Jelmer Mommers is klimaat-optimist en heeft een frisse blik op de klimaatverandering. -Popjournalist Leon Verdonschot wijst ons de weg in festivalland. -Volgens correspondent Eveline Rethmeie...

25-07-2019 09:57

Afl. 28

Zomer Met Art - Afl. 28

Met in deze uitzending: -De 16-jarige Rick Duwel lijdt aan neurofibromatose en kan dankzij een 3D-geprinte rugimplantaat blijven lopen. -De blushelikopters van kazerne Gilze-Rijen staan klaar om dreigende natuurbranden te bestrijden. -Taalk...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zomer Met Art gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zomer Met Art de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zomer Met Art bij Zomer Met Art liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zomer Met Art. Heb je een uitzending van Zomer Met Art gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zomer Met Art gemist

Talkshow waarin Art Rooijakkers met bijzondere gasten praat over de actualiteit en zomerse onderwerpen. Dat doet hij met een wekelijks wisselende gastpresentator. Verslaggevers Bram Krikke en Gwen van Poorten laten zien hoe Nederland de zomer beleeft. De huisband, onder leiding van Marcel Fisser, steekt bekende zomerhits in een nieuw jasje.

Uitzending gemist van Zomer Met Art? Hier kun je alle uitzendingen van Zomer Met Art kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 100
  • Laatste uitzending op 26-08-2019 om 09:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!