Programma gemist?

Herhaling naar van vrijdagavond op tv - Art Rooijakkers zit vanavond weer van klaar om je met het zomeravond af te sluiten. Dit op tv doet hij door niet alleen; niemand minder dan uit Gert Verhulst is het deze naar week zijn zomerdate. Morgen met is het 50 jaar met geleden dat de eerste uit mens voet zette op tv op de uit maan. Samen de met Govert Schilling en met Anna Gimbrère op beleven we die historische met gebeurtenis opnieuw 86% van door de Nederlanders is tevreden het met zijn het leven en in vooral ouderen zijn gelukkiger op tv dan uit 20 jaar geleden. op tv Maar hoe word je met eigenlijk gelukkig oud? Dennis van Aarsen uit won de dit jaar The Voice de of Holland en de staat nu aan uit de vooravond van zijn het grote theatertour. in Wij een krijgen een exclusief voorproefje van deze op met superster in spé. En wat is een volgens het in gouden ochtendradio-duo het Mattie en Marieke het geheim een van 'Het op Geluid'?

Met in deze op tv uitzending: -Govert Schilling naar op en Anna Gimbrère praten het over de historische landing op in uit de maan 50 tijdens jaar geleden. -Hoe word tijdens je gelukkig oud? -Winnaar van naar 'The Voice of door Holland' met Dennis van van Aarssen geeft ons een op tv exclusief voorproefje van zijn grote de tijdens theatertour. -Wat is met volgens het gouden ochtendradio-duo Mattie uit en een Marieke het geheim van 'Het in Geluid'?

Met in deze uit uitzending: naar -Amerika-deskundige Tom Kleijn praat over door het tweede bezoek het van Marke naar Rutte tijdens aan het Witte Huis. -Nienke uit Plas is het een gezicht van een uit campagne uit om ouders van hun smartphone te een krijgen. -Gwen van het op Poorten gaat langs in bij de fanatieke van lopers van de tijdens Nijmeegse Vierdaagse! -Popjournalist Leon Verdonschot door werpt door een blik op de de wereld van de dancefestivals. -Martine door Sandifort geeft van als met Dokter Corrie al jaren seksuele voorlichting tijdens aan kinderen. uit -Singer-songwriter Ruben op tv Annink speelt zijn single 'Een de Op Het het Leven'.

Met in deze met uitzending: -Amerika-deskundige een Tom Kleijn praat over naar het tweede door bezoek van op tv Marke Rutte aan het Witte naar Huis. -Nienke Plas door is het met gezicht van een campagne op tv om ouders op tv van hun smartphone te uit krijgen. in -Gwen van Poorten gaat door langs bij de fanatieke een met lopers van de Nijmeegse Vierdaagse! -Popjournalist naar Leon Verdonschot op werpt een blik een op de wereld met van de op dancefestivals. -Martine Sandifort geeft de als Dokter met Corrie al jaren naar seksuele voorlichting aan kinderen. in -Singer-songwriter de Ruben Annink speelt zijn single 'Een op Op Het een Leven'.

Met de in deze uitzending: -Het is in vijf op jaar geleden de dat vlucht MH17 uit uit de lucht het werd geschoten. Asmara Aljuned, in vrouw van in de copiloot, en tijdens Wilfred Kreuger, die vijf jaar de geleden de deur van door MH17 dichtdeed, hebben uit een onverwachte vriendschap op tv aan de van ramp uit overgehouden. -De 87-jarige Jan Terlouw staat het dit weekend de met zijn uit kleinzoon op het podium tijdens het de Zwarte de Cross. de -Bram Krikke met en Marcel uit Fisser op op jacht naar dé zomerhit van door 2019. -We hebben op tv steeds minder seks. de tijdens Jeanneke Scholtens en Mabel Nummerdor door hebben het zelfs over naar een heuse SEXIT. het een -Stefanie Joosten scoorde in Japan van de rol tijdens van haar leven een in de game van 'Metal Gear V'. Ze vertelt door de ze hoe zij van naar Limburgs meisje veranderde naar in een wereldberoemde naar gamebabe.

Met in op tv deze uitzending: -Het is op vijf door jaar geleden op dat vlucht MH17 in uit de lucht werd geschoten. Asmara op Aljuned, vrouw van de op tv de copiloot, en Wilfred Kreuger, tijdens die vijf jaar in geleden de deur door van MH17 in dichtdeed, hebben uit een onverwachte vriendschap tijdens aan de ramp een overgehouden. -De 87-jarige Jan uit Terlouw staat dit het weekend met zijn kleinzoon op op tv het podium tijdens van de Zwarte Cross. een -Bram Krikke in met in en Marcel Fisser op jacht van naar uit dé zomerhit van 2019. tijdens -We hebben steeds minder seks. op tv Jeanneke Scholtens en uit een Mabel Nummerdor hebben het op tv zelfs over een in heuse SEXIT. -Stefanie Joosten scoorde het naar in Japan de rol van naar haar op tv leven in de game naar 'Metal Gear V'. Ze vertelt door door ze hoe zij van door Limburgs meisje veranderde een in een wereldberoemde de gamebabe.

Met in tijdens deze het uitzending: -Is Donald Trump uit een racist? We praten erover op met Carol de Rock en Tom door Kleijn. -Johnny de Mol van over zijn een theatervoorstelling 'Hier is een De het Mol!', die vol zit het met smeuïge familieanekdotes. -De op 20-jarige Soufiane de Elazizi kreeg de diagnose SCA op tv type tijdens 2 en wil zoveel door mogelijk geld van ophalen voor onderzoek. -Het van Delftse Solar van Team gaat de voor haar achtste wereldtitel. Vanavond presenteren met de studenten hun uit wagen: de Nuna in de X.

Met op tv in deze uitzending: -Is door Donald Trump van een racist? We tijdens praten erover met Carol het Rock tijdens en Tom Kleijn. naar -Johnny de Mol tijdens over zijn theatervoorstelling 'Hier is De op het Mol!', die vol zit met smeuïge door familieanekdotes. -De tijdens 20-jarige Soufiane Elazizi met kreeg van de diagnose SCA type 2 en uit wil zoveel het mogelijk geld ophalen op voor onderzoek. -Het Delftse uit Solar Team gaat een voor van haar achtste wereldtitel. Vanavond in presenteren de studenten uit hun wagen: met de Nuna tijdens X.

Met in een deze uitzending: -Gert Verhulst op tv is door deze week co-host. op tv -MH17-verdachte Igor Girkin het loopt gewoon op vrij rond in Moskou. AD-journalist Koen naar Voskuil van zocht hem op. -Magneetvissen is van razend populair, met ook bij op tv YouTuber Enzo Knol. in Defensie waarschuwt: de uit hobby is levensgevaarlijk. -Angela de Merkel-biograaf Margriet de Brandsma over de het gezondheid van de Duitse van bondskanselier. -Viktor Verhulst een is de 24-jarige een zoon met van Gert Verhulst. Ze praten over tijdens hun van bijzondere band.

Met in naar deze uitzending: een -Gert Verhulst is deze week van op co-host. -MH17-verdachte Igor Girkin naar loopt gewoon vrij rond in op tv Moskou. uit AD-journalist Koen Voskuil zocht in hem het op. -Magneetvissen is razend op tv populair, ook bij YouTuber uit Enzo Knol. Defensie waarschuwt: in het de hobby is met levensgevaarlijk. -Angela Merkel-biograaf met Margriet Brandsma over naar de gezondheid van de naar Duitse bondskanselier. -Viktor met Verhulst is een de 24-jarige zoon van Gert de Verhulst. Ze praten naar over hun bijzondere tijdens band.

Met in in deze uit uitzending: -Forum voor Democratie-Tweede Kamerlid door Theo door Hiddema kijkt terug naar op het afgelopen politieke jaar het én vooruit op het de de roadtrip die hij met zijn in kat Bram gaat van maken. op -Vooruitblik op de Nijmeegse Vierdaagse. door -100 jaar met radio in tijdens Nederland: met NPO Radio 1-presentatrice Ghislaine het Plag spelen we naar de nieuwsquiz. tijdens -Vooruitblik op The de Lion King met op tv onder met meer Tommie Christiaan, Michiel Veenstra uit en Carolina met Dijkhuizen.

Talkshow naar waarin Art Rooijakkers met bijzondere op tv gasten praat over uit de actualiteit en in een zomerse onderwerpen. Verslaggevers Bram uit Krikke en Gwen een van Poorten laten zien hoe naar van Nederland de zomer tijdens beleeft.

Met tijdens in deze uitzending: -Remy Bonjasky de van en Leon Verdonscho over hét met gevecht van dit jaar: door Hari het tegen Verhoeven. -Afgelopen week op tv lanceerde het op Wereld Natuur Fonds de op tv campagne 'Be One With met Nature'. -En met wat weet 'De Slimste door Mens'-kandidaat Bram op tv Krikke eigenlijk allemaal tijdens van jurylid en professioneel op tv mopperkont Maarten van op door Rossem?

Met door in deze met uitzending: -Remy Bonjasky en Leon op Verdonscho over tijdens hét gevecht op tv van dit jaar: Hari naar tegen Verhoeven. in -Afgelopen week lanceerde in het Wereld Natuur Fonds naar de campagne 'Be One With van Nature'. -En wat de uit weet 'De Slimste de Mens'-kandidaat Bram Krikke eigenlijk allemaal uit van met jurylid en professioneel mopperkont Maarten van de door Rossem?

Met in uit deze uitzending: een -Gesprek over de blunders van op tv in de belastingdienst rond de kinderopvangtoeslag. naar -NRC-journalist Jan Meeus was tijdens bij uit de rechtszaak op tegen de bende van Ridouan Taghi. het de Misdaadjournalist Wouter Laumans schreef het boek tijdens tijdens 'Mocro Maffia'. -De Eeuw Van een Mijn Dochters: een gebruiken mijn dochters met in de toekomst nog op tv een smartphone? door -Anne-Marie Jung, op tv Eva van der Gucht het en Tina de van Bruin trotseren in door januari voor War door Child de op tv Kilimanjaro.

juli 2019
22-07-2019 09:59

Zomer Met Art: o.a. Govert Schilling

Zomer Met Art - Zomer Met Art: o.a. Govert Schilling

Herhaling van vrijdagavond - Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. Dit doet hij niet alleen; niemand minder dan Gert Verhulst is deze week zijn zomerdate. Morgen is het 50 jaar geleden dat de eerste mens v...

19-07-2019 22:30

Afl. 25

Zomer Met Art - Afl. 25

Met in deze uitzending: -Govert Schilling en Anna Gimbrère praten over de historische landing op de maan 50 jaar geleden. -Hoe word je gelukkig oud? -Winnaar van 'The Voice of Holland' Dennis van Aarssen geeft ons een exclusief voorproefje ...

19-07-2019 09:57

Afl. 24

Zomer Met Art - Afl. 24

Met in deze uitzending: -Amerika-deskundige Tom Kleijn praat over het tweede bezoek van Marke Rutte aan het Witte Huis. -Nienke Plas is het gezicht van een campagne om ouders van hun smartphone te krijgen. -Gwen van Poorten gaat langs bij d...

18-07-2019 22:32

Afl. 24

Zomer Met Art - Afl. 24

Met in deze uitzending: -Amerika-deskundige Tom Kleijn praat over het tweede bezoek van Marke Rutte aan het Witte Huis. -Nienke Plas is het gezicht van een campagne om ouders van hun smartphone te krijgen. -Gwen van Poorten gaat langs bij d...

18-07-2019 09:58

Afl. 23

Zomer Met Art - Afl. 23

Met in deze uitzending: -Het is vijf jaar geleden dat vlucht MH17 uit de lucht werd geschoten. Asmara Aljuned, vrouw van de copiloot, en Wilfred Kreuger, die vijf jaar geleden de deur van MH17 dichtdeed, hebben een onverwachte vriendschap a...

17-07-2019 22:34

Afl. 23

Zomer Met Art - Afl. 23

Met in deze uitzending: -Het is vijf jaar geleden dat vlucht MH17 uit de lucht werd geschoten. Asmara Aljuned, vrouw van de copiloot, en Wilfred Kreuger, die vijf jaar geleden de deur van MH17 dichtdeed, hebben een onverwachte vriendschap a...

17-07-2019 09:59

Afl. 22

Zomer Met Art - Afl. 22

Met in deze uitzending: -Is Donald Trump een racist? We praten erover met Carol Rock en Tom Kleijn. -Johnny de Mol over zijn theatervoorstelling 'Hier is De Mol!', die vol zit met smeuïge familieanekdotes. -De 20-jarige Soufiane Elazizi kre...

16-07-2019 22:34

Afl. 22

Zomer Met Art - Afl. 22

Met in deze uitzending: -Is Donald Trump een racist? We praten erover met Carol Rock en Tom Kleijn. -Johnny de Mol over zijn theatervoorstelling 'Hier is De Mol!', die vol zit met smeuïge familieanekdotes. -De 20-jarige Soufiane Elazizi kre...

16-07-2019 09:59

Afl. 21

Zomer Met Art - Afl. 21

Met in deze uitzending: -Gert Verhulst is deze week co-host. -MH17-verdachte Igor Girkin loopt gewoon vrij rond in Moskou. AD-journalist Koen Voskuil zocht hem op. -Magneetvissen is razend populair, ook bij YouTuber Enzo Knol. Defensie waar...

15-07-2019 22:34

Afl. 21

Zomer Met Art - Afl. 21

Met in deze uitzending: -Gert Verhulst is deze week co-host. -MH17-verdachte Igor Girkin loopt gewoon vrij rond in Moskou. AD-journalist Koen Voskuil zocht hem op. -Magneetvissen is razend populair, ook bij YouTuber Enzo Knol. Defensie waar...

15-07-2019 09:56

Afl. 20

Zomer Met Art - Afl. 20

Met in deze uitzending: -Forum voor Democratie-Tweede Kamerlid Theo Hiddema kijkt terug op het afgelopen politieke jaar én vooruit op de roadtrip die hij met zijn kat Bram gaat maken. -Vooruitblik op de Nijmeegse Vierdaagse. -100 jaar radio...

12-07-2019 22:31

Afl. 20

Zomer Met Art - Afl. 20

Talkshow waarin Art Rooijakkers met bijzondere gasten praat over de actualiteit en zomerse onderwerpen. Verslaggevers Bram Krikke en Gwen van Poorten laten zien hoe Nederland de zomer beleeft.

12-07-2019 09:58

Afl. 19

Zomer Met Art - Afl. 19

Met in deze uitzending: -Remy Bonjasky en Leon Verdonscho over hét gevecht van dit jaar: Hari tegen Verhoeven. -Afgelopen week lanceerde het Wereld Natuur Fonds de campagne 'Be One With Nature'. -En wat weet 'De Slimste Mens'-kandidaat Bram...

11-07-2019 22:34

Afl. 19

Zomer Met Art - Afl. 19

Met in deze uitzending: -Remy Bonjasky en Leon Verdonscho over hét gevecht van dit jaar: Hari tegen Verhoeven. -Afgelopen week lanceerde het Wereld Natuur Fonds de campagne 'Be One With Nature'. -En wat weet 'De Slimste Mens'-kandidaat Bram...

11-07-2019 10:01

Afl. 18

Zomer Met Art - Afl. 18

Met in deze uitzending: -Gesprek over de blunders van de belastingdienst rond de kinderopvangtoeslag. -NRC-journalist Jan Meeus was bij de rechtszaak tegen de bende van Ridouan Taghi. Misdaadjournalist Wouter Laumans schreef het boek 'Mocro...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zomer Met Art gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zomer Met Art de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zomer Met Art bij Zomer Met Art liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zomer Met Art. Heb je een uitzending van Zomer Met Art gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zomer Met Art gemist

Talkshow waarin Art Rooijakkers met bijzondere gasten praat over de actualiteit en zomerse onderwerpen. Dat doet hij met een wekelijks wisselende gastpresentator. Verslaggevers Bram Krikke en Gwen van Poorten laten zien hoe Nederland de zomer beleeft. De huisband, onder leiding van Marcel Fisser, steekt bekende zomerhits in een nieuw jasje.

Uitzending gemist van Zomer Met Art? Hier kun je alle uitzendingen van Zomer Met Art kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 22-07-2019 om 09:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord