Programma gemist?

Met op tv in deze uitzending: de -Erica Terpstra het is co-host. -Twee met Nederlandse vrouwen doen een boekje door open over de overleden op miljardair Jeffrey Epstein. uit -Presentator Maurice Lede het over een de nieuw een seizoen '3 Op met Reis'. -Frans Bauer uit over zijn debuut door als coach bij 'The Voice met Senior'. -Niels op Geusebroek is terug met nieuwe van muziek! de Hij treedt op op met zijn nieuwe uit single 'Anyone Out in There'.

Art in Rooijakkers zit vanavond klaar voor uit met de laatste aflevering van van Zomer met Art. Hij het sluit het seizoen af het naar met niemand minder dan naar Erica Terpstra. de Met vanavond: Frans Bauer betreedt de arena op van door The Voice Senior. We een blikken met hem vooruit op tv op zijn naar debuut als coach. Twee Nederlandse de vrouwen doen een uit boekje open over een de uit overleden miljardair uit Jeffrey Epstein. Aanstaande zondag begint alweer met het twaalfde een seizoen van 3 op Reis. door Presentator Maurice Lede de maakte verre op tv reizen, maar tijdens ook in tijdens eigen land is de genoeg te beleven. Het was twee tijdens jaar stil met rond hem, op tv maar Niels Geusebroek de is terug met met nieuwe muziek! Vanavond op speelt hij zijn nieuwe single Anyone een tijdens Out There.

Met een in deze uitzending: -Erica naar Terpstra is co-host. -Arjan een Postma en Reinier van van den Berg op over op tv de Amazonebranden. -Muziek uit luisteren beter dan van pijnstillers? -Leon Verdonschot blikt uit terug naar op het festivalseizoen. -Hoe vergaat het naar op Boris Johnson als premier in van het Verenigd het Koninkrijk? -Frits Sissing over op de Musical tijdens Sing-a-Long en het komende op musicalseizoen.

Met in deze uit uitzending: van -Erica Terpstra is co-host. op -Arjan Postma en uit Reinier door van den Berg over de tijdens Amazonebranden. -Muziek luisteren beter op op dan pijnstillers? -Leon Verdonschot blikt terug het op het het festivalseizoen. -Hoe vergaat het het Boris Johnson naar als premier van het een Verenigd door Koninkrijk? -Frits een Sissing over de op Musical Sing-a-Long en het naar komende musicalseizoen.

Met in deze naar uitzending: -Erica tijdens Terpstra is naar co-host. -Anky op van Grunsven over het EK Dressuur op tv en de uit aanzwellende kritiek op het de paardensport. -Willeke de Alberti over het met afgelaste Forever Young Festival. van op -Salih Ozcan over zijn met gekraakte bedrijfspand. op -Kluun en Roos Schlikker over de op met film 'Blinded By The van Light'.

Met in tijdens deze uitzending: -Erica naar Terpstra is de co-host. -Anky van een Grunsven over met het EK Dressuur en naar de aanzwellende kritiek op de de paardensport. -Willeke Alberti het over het op afgelaste door Forever Young Festival. -Salih Ozcan in over van zijn gekraakte bedrijfspand. het -Kluun en Roos Schlikker over de op tv film uit 'Blinded By door The Light'.

Met in deze op tv uitzending: -Erica Terpstra op tv op tv is deze week co-host. -Frits Wester van blikt vooruit het op het tijdens nieuwe politieke jaar. tijdens -Student Maarten van Jorissen liep na met een verkeerde duik op tv in het zwembad een dwarslaesie tijdens op. Zijn naar vrienden organiseren een zwemwedstrijd om de op tv geld op te halen de voor dwarslaesie-onderzoek. in -Arjan Dwarshuis is wereldrecordhouder vogelspotten in en spotte in door één jaar de bijna 7000 vogelsoorten. op -Een kwart van uit de Nederlanders kampt met slaapproblemen, op tv met maar wat is nou uit echt de van oorzaak?

Met in een deze uitzending: -Erica met Terpstra is van deze week uit co-host. -Frits Wester blikt vooruit op van uit het nieuwe politieke jaar. een -Student Maarten door Jorissen liep na een uit verkeerde duik het in het zwembad een met dwarslaesie op. Zijn vrienden organiseren uit een zwemwedstrijd door om geld op door te op halen voor dwarslaesie-onderzoek. -Arjan door Dwarshuis is tijdens wereldrecordhouder vogelspotten en spotte de in één op jaar bijna 7000 vogelsoorten. uit -Een kwart van de Nederlanders met kampt met slaapproblemen, op maar wat op tv is nou echt de door een oorzaak?

Met met in deze uitzending: in -Erica Terpstra is deze week van co-host. de -Chinakenners Ties Dams en Manya de een Koetse over de op tv protesten in Hong Kong in en de reactie daarop vanuit de China. -Vijftig naar jaar geleden lanceerde de een overheid uit de campagne door Trim U Fit. Sporthistoricus Jurryt van op de Vooren uit en sportmarketeer door Bob van Oosterhout over tijdens deze op tv poging Nederland in beweging te krijgen. in -Psychiater Mijke op tv Lambregtse-van den de Berg deed onderzoek de naar een postnatale op depressie bij mannen en uit journalist Toni de de Coninck overkwam met het. -Tim naar Knol brengt komend jaar door alleen nog maar muziek een uit op cassette. tijdens Wat is de aantrekkingskracht door van op tv deze gouwe ouwe met geluidsdrager?

Met in met deze door uitzending: -Erica Terpstra is op deze week co-host. de -Chinakenners Ties door Dams en Manya van Koetse over de met protesten in Hong de Kong en de reactie in daarop vanuit China. -Vijftig jaar een geleden lanceerde de de op tv overheid de campagne Trim U in Fit. Sporthistoricus in Jurryt van de het Vooren en sportmarketeer Bob van op tv Oosterhout door over deze poging Nederland de in op tv beweging te krijgen. -Psychiater een Mijke Lambregtse-van den Berg deed tijdens onderzoek van naar een met postnatale depressie bij mannen en de journalist Toni de op Coninck overkwam het. uit -Tim uit Knol brengt komend jaar alleen nog het maar muziek met uit door op cassette. Wat is de aantrekkingskracht op tv van op tv deze gouwe tijdens ouwe geluidsdrager?

Met door in deze uitzending: in -Misdaadjournalist Bas Dingemanse uit over moordverdachte Thijs met H. -Jeroen naar van Inkel over legendarische tijdens radiospellen. -Wim Daniels een over het toenemende gebruik in van leestekens! -Elvis-fanaat Lammert op de Bruin over op uit The King. -Lee Towers door treedt op.

Met van in deze uitzending: -Misdaadjournalist uit Bas Dingemanse over een moordverdachte op tv Thijs H. -Jeroen uit van Inkel over legendarische radiospellen. uit -Wim Daniels het over het toenemende gebruik van van van leestekens! -Elvis-fanaat Lammert de Bruin over de The King. -Lee met het Towers treedt op.

Met in deze op uitzending: -Boswachter Arjan in Postma uit over de dreigende muizen- en het rattenplaag. - op Jessica Villerius maakte een de documentaire over een de terdoodveroordeelde Clinton Young. de De Rotterdamse Merel naar Pontier heeft van haar baan opgezegd om met in Texas op voor hem te naar strijden. -Leon Verdonschot over door Lowlands. in -Buddy Vedder uit neemt plaats in uit de jury van 'The Masked met Singer', persifleert in met 'De TV Kantine' op én presenteert zaterdag voor een de tweede keer tijdens het uit Kinderprinsengrachtconcert.

Met het in deze uitzending: -Boswachter met Arjan Postma over het de op tv dreigende muizen- en een rattenplaag. - Jessica Villerius maakte op een documentaire over met de terdoodveroordeelde Clinton Young. op De Rotterdamse op Merel op Pontier heeft haar van baan opgezegd om in Texas tijdens voor hem te strijden. naar -Leon uit Verdonschot over Lowlands. een -Buddy Vedder neemt naar plaats in naar de jury van 'The Masked Singer', in persifleert tijdens in 'De het TV Kantine' én van presenteert zaterdag voor de met tweede keer het tijdens Kinderprinsengrachtconcert.

Met in op tv deze uitzending: -Rotterdams raadslid tijdens Ellen Verkoelen het ging de een uitdaging aan op om twee weken te leven van op tv met 50 euro per week. tijdens -De 18-jarige op tv Quishantely Leito uit met Rotterdam veroverde de titel Miss het Teenager. de -Lieven Scheire geeft antwoord op naar de naar vraag of we over een met aantal jaar onze het eigen designerbaby's samenstellen. tijdens -Bas van Werven is van laaiend enthousiast uit over de iconische naar Aston Martin DB5 van met James tijdens Bond, die met onder de hamer van gaat.

oktober 2020
26-08-2019 09:57

Afl. 50

Zomer Met Art - Afl. 50

Met in deze uitzending: -Erica Terpstra is co-host. -Twee Nederlandse vrouwen doen een boekje open over de overleden miljardair Jeffrey Epstein. -Presentator Maurice Lede over een nieuw seizoen '3 Op Reis'. -Frans Bauer over zijn debuut als...

23-08-2019 22:33

Zomer Met Art: laatste aflevering, met o.a. Frans Bauer

Zomer Met Art - Zomer Met Art: laatste aflevering, met o.a. Frans Bauer

Art Rooijakkers zit vanavond klaar voor de laatste aflevering van Zomer met Art. Hij sluit het seizoen af met niemand minder dan Erica Terpstra. Met vanavond: Frans Bauer betreedt de arena van The Voice Senior. We blikken met hem vooruit...

23-08-2019 09:59

Afl. 49

Zomer Met Art - Afl. 49

Met in deze uitzending: -Erica Terpstra is co-host. -Arjan Postma en Reinier van den Berg over de Amazonebranden. -Muziek luisteren beter dan pijnstillers? -Leon Verdonschot blikt terug op het festivalseizoen. -Hoe vergaat het Boris Johnson...

22-08-2019 22:29

Afl. 49

Zomer Met Art - Afl. 49

Met in deze uitzending: -Erica Terpstra is co-host. -Arjan Postma en Reinier van den Berg over de Amazonebranden. -Muziek luisteren beter dan pijnstillers? -Leon Verdonschot blikt terug op het festivalseizoen. -Hoe vergaat het Boris Johnson...

22-08-2019 10:01

Afl. 48

Zomer Met Art - Afl. 48

Met in deze uitzending: -Erica Terpstra is co-host. -Anky van Grunsven over het EK Dressuur en de aanzwellende kritiek op de paardensport. -Willeke Alberti over het afgelaste Forever Young Festival. -Salih Ozcan over zijn gekraakte bedrijfs...

21-08-2019 22:30

Afl. 48

Zomer Met Art - Afl. 48

Met in deze uitzending: -Erica Terpstra is co-host. -Anky van Grunsven over het EK Dressuur en de aanzwellende kritiek op de paardensport. -Willeke Alberti over het afgelaste Forever Young Festival. -Salih Ozcan over zijn gekraakte bedrijfs...

21-08-2019 10:00

Afl. 47

Zomer Met Art - Afl. 47

Met in deze uitzending: -Erica Terpstra is deze week co-host. -Frits Wester blikt vooruit op het nieuwe politieke jaar. -Student Maarten Jorissen liep na een verkeerde duik in het zwembad een dwarslaesie op. Zijn vrienden organiseren een zw...

20-08-2019 22:30

Afl. 47

Zomer Met Art - Afl. 47

Met in deze uitzending: -Erica Terpstra is deze week co-host. -Frits Wester blikt vooruit op het nieuwe politieke jaar. -Student Maarten Jorissen liep na een verkeerde duik in het zwembad een dwarslaesie op. Zijn vrienden organiseren een zw...

20-08-2019 09:55

Afl. 46

Zomer Met Art - Afl. 46

Met in deze uitzending: -Erica Terpstra is deze week co-host. -Chinakenners Ties Dams en Manya Koetse over de protesten in Hong Kong en de reactie daarop vanuit China. -Vijftig jaar geleden lanceerde de overheid de campagne Trim U Fit. Spor...

19-08-2019 22:29

Afl. 46

Zomer Met Art - Afl. 46

Met in deze uitzending: -Erica Terpstra is deze week co-host. -Chinakenners Ties Dams en Manya Koetse over de protesten in Hong Kong en de reactie daarop vanuit China. -Vijftig jaar geleden lanceerde de overheid de campagne Trim U Fit. Spor...

19-08-2019 09:53

Afl. 45

Zomer Met Art - Afl. 45

Met in deze uitzending: -Misdaadjournalist Bas Dingemanse over moordverdachte Thijs H. -Jeroen van Inkel over legendarische radiospellen. -Wim Daniels over het toenemende gebruik van leestekens! -Elvis-fanaat Lammert de Bruin over The King....

16-08-2019 22:32

Afl. 45

Zomer Met Art - Afl. 45

Met in deze uitzending: -Misdaadjournalist Bas Dingemanse over moordverdachte Thijs H. -Jeroen van Inkel over legendarische radiospellen. -Wim Daniels over het toenemende gebruik van leestekens! -Elvis-fanaat Lammert de Bruin over The King....

16-08-2019 09:53

Afl. 44

Zomer Met Art - Afl. 44

Met in deze uitzending: -Boswachter Arjan Postma over de dreigende muizen- en rattenplaag. - Jessica Villerius maakte een documentaire over de terdoodveroordeelde Clinton Young. De Rotterdamse Merel Pontier heeft haar baan opgezegd om in Te...

15-08-2019 22:30

Afl. 44

Zomer Met Art - Afl. 44

Met in deze uitzending: -Boswachter Arjan Postma over de dreigende muizen- en rattenplaag. - Jessica Villerius maakte een documentaire over de terdoodveroordeelde Clinton Young. De Rotterdamse Merel Pontier heeft haar baan opgezegd om in Te...

15-08-2019 09:55

Afl. 43

Zomer Met Art - Afl. 43

Met in deze uitzending: -Rotterdams raadslid Ellen Verkoelen ging de uitdaging aan om twee weken te leven van 50 euro per week. -De 18-jarige Quishantely Leito uit Rotterdam veroverde de titel Miss Teenager. -Lieven Scheire geeft antwoord o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zomer Met Art gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zomer Met Art de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zomer Met Art bij Zomer Met Art liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zomer Met Art. Heb je een uitzending van Zomer Met Art gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zomer Met Art gemist

Talkshow waarin Art Rooijakkers met bijzondere gasten praat over de actualiteit en zomerse onderwerpen. Dat doet hij met een wekelijks wisselende gastpresentator. Verslaggevers Bram Krikke en Gwen van Poorten laten zien hoe Nederland de zomer beleeft. De huisband, onder leiding van Marcel Fisser, steekt bekende zomerhits in een nieuw jasje.

Uitzending gemist van Zomer Met Art? Hier kun je alle uitzendingen van Zomer Met Art kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 100
  • Laatste uitzending op 26-08-2019 om 09:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!