Programma gemist?

Met in deze een uitzending: -Erica op tv Terpstra is uit co-host. -Twee Nederlandse vrouwen de doen een boekje open naar over de een overleden miljardair Jeffrey op Epstein. -Presentator door Maurice Lede over de een nieuw naar seizoen '3 Op Reis'. -Frans Bauer op tv over van zijn debuut als coach met bij 'The Voice een Senior'. -Niels naar Geusebroek is terug op tv met nieuwe muziek! Hij treedt op tv op het met zijn door nieuwe single 'Anyone Out het There'.

Art Rooijakkers zit door vanavond klaar voor op de naar laatste aflevering op tv van Zomer met Art. Hij tijdens sluit met het seizoen af met op tv niemand minder door dan Erica Terpstra. Met vanavond: Frans Bauer op tv betreedt de arena van van The uit Voice op tv Senior. We blikken met tijdens hem vooruit op zijn debuut door de als coach. Twee Nederlandse vrouwen door doen een tijdens boekje open over de overleden miljardair op tv door Jeffrey Epstein. Aanstaande zondag begint alweer uit het twaalfde een seizoen van 3 op tijdens Reis. Presentator Maurice Lede van maakte verre de reizen, in maar ook in eigen land het is op genoeg te beleven. Het op was twee jaar stil uit rond hem, maar Niels Geusebroek op tv is het terug met nieuwe door muziek! Vanavond speelt hij door zijn door nieuwe single Anyone uit Out There.

Met in deze op uitzending: -Erica Terpstra naar is een co-host. -Arjan Postma en Reinier van door van den Berg een over de Amazonebranden. op -Muziek luisteren beter dan pijnstillers? -Leon een Verdonschot blikt terug van op op tv het festivalseizoen. de -Hoe vergaat het Boris Johnson als van premier van het op Verenigd Koninkrijk? -Frits een op tv Sissing over de Musical Sing-a-Long door en tijdens het komende musicalseizoen.

Met in op deze op tv uitzending: -Erica Terpstra is co-host. -Arjan tijdens Postma en door Reinier van den met Berg over de Amazonebranden. van -Muziek luisteren in beter dan pijnstillers? -Leon op Verdonschot de blikt terug op op het festivalseizoen. -Hoe vergaat het in op Boris Johnson als een premier van het Verenigd Koninkrijk? -Frits tijdens uit Sissing over de Musical in Sing-a-Long en het komende uit musicalseizoen.

Met in tijdens deze uitzending: -Erica van Terpstra is co-host. naar -Anky van Grunsven over op tv het naar EK Dressuur en van de aanzwellende kritiek op op tv de paardensport. tijdens -Willeke Alberti over met het afgelaste Forever Young het Festival. -Salih door Ozcan over zijn door gekraakte bedrijfspand. -Kluun en de Roos naar Schlikker over de film het 'Blinded By op The Light'.

Met met in deze uitzending: -Erica Terpstra op is co-host. -Anky in van uit Grunsven over in het EK Dressuur op tv en de aanzwellende van kritiek op de paardensport. met -Willeke Alberti over het tijdens afgelaste het Forever Young Festival. op tv -Salih Ozcan over in zijn gekraakte bedrijfspand. -Kluun tijdens en Roos op Schlikker over de film op 'Blinded By The naar Light'.

Met in het deze uitzending: -Erica Terpstra de is het deze week co-host. -Frits op Wester blikt vooruit op uit het met nieuwe politieke jaar. -Student tijdens Maarten Jorissen liep van na een verkeerde tijdens duik een in het zwembad een door dwarslaesie op. een Zijn vrienden organiseren een zwemwedstrijd om uit naar geld op te halen voor de dwarslaesie-onderzoek. -Arjan Dwarshuis van is wereldrecordhouder vogelspotten en in spotte in één met uit jaar bijna 7000 vogelsoorten. -Een kwart op tv van de Nederlanders van op tv kampt met slaapproblemen, maar wat door is nou echt de in de oorzaak?

Met in de deze op uitzending: -Erica Terpstra is deze door week een co-host. -Frits Wester blikt vooruit een op tijdens het nieuwe politieke jaar. in -Student Maarten Jorissen naar liep na een op tv verkeerde duik in op tv het zwembad een een dwarslaesie op. Zijn vrienden uit organiseren op tv een zwemwedstrijd om geld op te in het halen voor dwarslaesie-onderzoek. -Arjan Dwarshuis is op tv wereldrecordhouder vogelspotten en op spotte in één naar de jaar bijna 7000 vogelsoorten. tijdens -Een kwart van de tijdens Nederlanders kampt met slaapproblemen, tijdens van maar wat is nou echt met de het oorzaak?

Met in in deze uitzending: -Erica Terpstra door tijdens is deze week co-host. tijdens -Chinakenners Ties Dams en uit Manya Koetse over van de protesten in Hong op in Kong en de in reactie daarop vanuit op tv China. -Vijftig jaar geleden van lanceerde de overheid naar de campagne Trim van U Fit. Sporthistoricus Jurryt van op de Vooren uit en sportmarketeer Bob van op Oosterhout over op tv deze door poging Nederland in beweging te krijgen. uit uit -Psychiater Mijke Lambregtse-van den een Berg deed onderzoek naar met een op postnatale depressie bij mannen en naar journalist Toni de tijdens Coninck overkwam het. tijdens -Tim Knol brengt op komend jaar op alleen nog maar naar muziek uit op cassette. van Wat is de met aantrekkingskracht van deze gouwe het ouwe naar geluidsdrager?

Met van in deze uitzending: -Erica op tv Terpstra is deze tijdens week co-host. -Chinakenners Ties de de Dams en Manya Koetse over een de protesten in Hong in Kong en tijdens de reactie het daarop vanuit China. -Vijftig jaar op geleden lanceerde het de overheid de campagne een Trim U Fit. een Sporthistoricus Jurryt naar van de in Vooren en sportmarketeer Bob in van een Oosterhout over deze door poging Nederland in tijdens beweging te krijgen. -Psychiater Mijke de Lambregtse-van uit den Berg deed onderzoek naar naar een de postnatale depressie bij door mannen en journalist Toni de Coninck tijdens in overkwam het. -Tim Knol op tv brengt komend een jaar alleen nog maar uit muziek uit op cassette. de Wat is de op tv aantrekkingskracht van in deze gouwe ouwe op tv geluidsdrager?

Met door in deze uitzending: -Misdaadjournalist Bas op tv Dingemanse over moordverdachte met Thijs H. -Jeroen in van Inkel van over legendarische radiospellen. op tv -Wim Daniels een over het toenemende naar gebruik van leestekens! -Elvis-fanaat met Lammert de de Bruin over The King. -Lee door een Towers treedt op.

Met op tv in deze uitzending: -Misdaadjournalist een Bas Dingemanse tijdens over moordverdachte Thijs H. naar -Jeroen van Inkel op tv over legendarische radiospellen. -Wim het Daniels over het een tijdens toenemende gebruik van leestekens! -Elvis-fanaat Lammert op tv de Bruin met over op tv The King. -Lee Towers treedt tijdens op.

Met op tv in deze de uitzending: -Boswachter Arjan Postma een over de dreigende muizen- het en rattenplaag. - Jessica van Villerius maakte de een documentaire van over de terdoodveroordeelde Clinton Young. van de De Rotterdamse Merel in Pontier heeft haar tijdens baan opgezegd om in door Texas voor hem te strijden. met -Leon Verdonschot op over Lowlands. -Buddy een Vedder neemt plaats op tv in een de jury van 'The Masked Singer', op tv op tv persifleert in 'De TV Kantine' van én presenteert zaterdag op voor de naar tweede keer het door Kinderprinsengrachtconcert.

Met in deze het op uitzending: -Boswachter Arjan een Postma over de dreigende muizen- en door een rattenplaag. - Jessica Villerius maakte een een documentaire op over de terdoodveroordeelde het Clinton Young. De op Rotterdamse Merel Pontier heeft een haar baan van opgezegd om in Texas met voor hem door te strijden. door -Leon Verdonschot over Lowlands. in -Buddy Vedder met neemt plaats in de jury naar van 'The de Masked Singer', persifleert door in 'De TV met Kantine' én presenteert zaterdag in voor uit de tweede keer het met Kinderprinsengrachtconcert.

Met een in deze uitzending: -Rotterdams raadslid door Ellen Verkoelen ging op het de uitdaging aan om twee een weken te leven van een 50 euro uit per week. -De 18-jarige naar Quishantely Leito de uit Rotterdam veroverde door de tijdens titel Miss Teenager. -Lieven tijdens Scheire geeft antwoord op de met vraag of we een over een in aantal jaar onze eigen de een designerbaby's samenstellen. -Bas van het Werven is laaiend de enthousiast over de met iconische Aston Martin DB5 van van James door Bond, die onder de hamer de door gaat.

februari 2020
26-08-2019 09:57

Afl. 50

Zomer Met Art - Afl. 50

Met in deze uitzending: -Erica Terpstra is co-host. -Twee Nederlandse vrouwen doen een boekje open over de overleden miljardair Jeffrey Epstein. -Presentator Maurice Lede over een nieuw seizoen '3 Op Reis'. -Frans Bauer over zijn debuut als...

23-08-2019 22:33

Zomer Met Art: laatste aflevering, met o.a. Frans Bauer

Zomer Met Art - Zomer Met Art: laatste aflevering, met o.a. Frans Bauer

Art Rooijakkers zit vanavond klaar voor de laatste aflevering van Zomer met Art. Hij sluit het seizoen af met niemand minder dan Erica Terpstra. Met vanavond: Frans Bauer betreedt de arena van The Voice Senior. We blikken met hem vooruit...

23-08-2019 09:59

Afl. 49

Zomer Met Art - Afl. 49

Met in deze uitzending: -Erica Terpstra is co-host. -Arjan Postma en Reinier van den Berg over de Amazonebranden. -Muziek luisteren beter dan pijnstillers? -Leon Verdonschot blikt terug op het festivalseizoen. -Hoe vergaat het Boris Johnson...

22-08-2019 22:29

Afl. 49

Zomer Met Art - Afl. 49

Met in deze uitzending: -Erica Terpstra is co-host. -Arjan Postma en Reinier van den Berg over de Amazonebranden. -Muziek luisteren beter dan pijnstillers? -Leon Verdonschot blikt terug op het festivalseizoen. -Hoe vergaat het Boris Johnson...

22-08-2019 10:01

Afl. 48

Zomer Met Art - Afl. 48

Met in deze uitzending: -Erica Terpstra is co-host. -Anky van Grunsven over het EK Dressuur en de aanzwellende kritiek op de paardensport. -Willeke Alberti over het afgelaste Forever Young Festival. -Salih Ozcan over zijn gekraakte bedrijfs...

21-08-2019 22:30

Afl. 48

Zomer Met Art - Afl. 48

Met in deze uitzending: -Erica Terpstra is co-host. -Anky van Grunsven over het EK Dressuur en de aanzwellende kritiek op de paardensport. -Willeke Alberti over het afgelaste Forever Young Festival. -Salih Ozcan over zijn gekraakte bedrijfs...

21-08-2019 10:00

Afl. 47

Zomer Met Art - Afl. 47

Met in deze uitzending: -Erica Terpstra is deze week co-host. -Frits Wester blikt vooruit op het nieuwe politieke jaar. -Student Maarten Jorissen liep na een verkeerde duik in het zwembad een dwarslaesie op. Zijn vrienden organiseren een zw...

20-08-2019 22:30

Afl. 47

Zomer Met Art - Afl. 47

Met in deze uitzending: -Erica Terpstra is deze week co-host. -Frits Wester blikt vooruit op het nieuwe politieke jaar. -Student Maarten Jorissen liep na een verkeerde duik in het zwembad een dwarslaesie op. Zijn vrienden organiseren een zw...

20-08-2019 09:55

Afl. 46

Zomer Met Art - Afl. 46

Met in deze uitzending: -Erica Terpstra is deze week co-host. -Chinakenners Ties Dams en Manya Koetse over de protesten in Hong Kong en de reactie daarop vanuit China. -Vijftig jaar geleden lanceerde de overheid de campagne Trim U Fit. Spor...

19-08-2019 22:29

Afl. 46

Zomer Met Art - Afl. 46

Met in deze uitzending: -Erica Terpstra is deze week co-host. -Chinakenners Ties Dams en Manya Koetse over de protesten in Hong Kong en de reactie daarop vanuit China. -Vijftig jaar geleden lanceerde de overheid de campagne Trim U Fit. Spor...

19-08-2019 09:53

Afl. 45

Zomer Met Art - Afl. 45

Met in deze uitzending: -Misdaadjournalist Bas Dingemanse over moordverdachte Thijs H. -Jeroen van Inkel over legendarische radiospellen. -Wim Daniels over het toenemende gebruik van leestekens! -Elvis-fanaat Lammert de Bruin over The King....

16-08-2019 22:32

Afl. 45

Zomer Met Art - Afl. 45

Met in deze uitzending: -Misdaadjournalist Bas Dingemanse over moordverdachte Thijs H. -Jeroen van Inkel over legendarische radiospellen. -Wim Daniels over het toenemende gebruik van leestekens! -Elvis-fanaat Lammert de Bruin over The King....

16-08-2019 09:53

Afl. 44

Zomer Met Art - Afl. 44

Met in deze uitzending: -Boswachter Arjan Postma over de dreigende muizen- en rattenplaag. - Jessica Villerius maakte een documentaire over de terdoodveroordeelde Clinton Young. De Rotterdamse Merel Pontier heeft haar baan opgezegd om in Te...

15-08-2019 22:30

Afl. 44

Zomer Met Art - Afl. 44

Met in deze uitzending: -Boswachter Arjan Postma over de dreigende muizen- en rattenplaag. - Jessica Villerius maakte een documentaire over de terdoodveroordeelde Clinton Young. De Rotterdamse Merel Pontier heeft haar baan opgezegd om in Te...

15-08-2019 09:55

Afl. 43

Zomer Met Art - Afl. 43

Met in deze uitzending: -Rotterdams raadslid Ellen Verkoelen ging de uitdaging aan om twee weken te leven van 50 euro per week. -De 18-jarige Quishantely Leito uit Rotterdam veroverde de titel Miss Teenager. -Lieven Scheire geeft antwoord o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zomer Met Art gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zomer Met Art de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zomer Met Art bij Zomer Met Art liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zomer Met Art. Heb je een uitzending van Zomer Met Art gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zomer Met Art gemist

Talkshow waarin Art Rooijakkers met bijzondere gasten praat over de actualiteit en zomerse onderwerpen. Dat doet hij met een wekelijks wisselende gastpresentator. Verslaggevers Bram Krikke en Gwen van Poorten laten zien hoe Nederland de zomer beleeft. De huisband, onder leiding van Marcel Fisser, steekt bekende zomerhits in een nieuw jasje.

Uitzending gemist van Zomer Met Art? Hier kun je alle uitzendingen van Zomer Met Art kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 100
  • Laatste uitzending op 26-08-2019 om 09:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!