Programma gemist?

Met door in deze uitzending: -Erica Terpstra uit is co-host. -Twee een Nederlandse uit vrouwen doen door een boekje open over de overleden het een miljardair Jeffrey Epstein. tijdens -Presentator Maurice Lede over een in nieuw seizoen '3 door Op van Reis'. -Frans Bauer over zijn debuut het als naar coach bij 'The Voice Senior'. op -Niels Geusebroek in is met terug met nieuwe muziek! Hij tijdens treedt op op met zijn nieuwe single een 'Anyone Out de There'.

Art Rooijakkers het zit vanavond klaar naar voor de laatste aflevering tijdens door van Zomer met Art. in Hij sluit in het seizoen af met niemand op tv minder dan Erica van Terpstra. op Met vanavond: Frans Bauer een betreedt de arena van The Voice in Senior. We blikken naar met op hem vooruit op zijn debuut van als van coach. Twee Nederlandse vrouwen doen een van de boekje open over de overleden miljardair van Jeffrey naar Epstein. Aanstaande zondag begint alweer het op tv twaalfde seizoen van tijdens 3 op Reis. op Presentator Maurice Lede door maakte naar verre reizen, maar ook in op tv eigen land is van genoeg de te beleven. Het was op twee jaar stil uit rond hem, maar Niels Geusebroek het is terug in met nieuwe muziek! uit Vanavond tijdens speelt hij zijn nieuwe single Anyone het Out op There.

Met in naar deze uitzending: -Erica naar Terpstra is co-host. -Arjan het met Postma en Reinier van den Berg op in over de Amazonebranden. -Muziek de luisteren beter dan pijnstillers? op tv -Leon Verdonschot het blikt terug op het het festivalseizoen. -Hoe vergaat het het Boris Johnson naar als premier van van het Verenigd Koninkrijk? uit -Frits Sissing over door de Musical Sing-a-Long op en het het komende musicalseizoen.

Met in van deze uitzending: op -Erica Terpstra is tijdens co-host. -Arjan Postma tijdens en Reinier van naar den Berg tijdens over de Amazonebranden. -Muziek op luisteren beter van dan pijnstillers? -Leon de Verdonschot blikt terug op het van festivalseizoen. -Hoe tijdens vergaat het Boris op Johnson als premier het van het Verenigd de Koninkrijk? -Frits Sissing van over de Musical Sing-a-Long en uit op het komende musicalseizoen.

Met met in deze uitzending: -Erica door Terpstra is met co-host. -Anky in van Grunsven over het EK naar Dressuur op en de aanzwellende kritiek op door de paardensport. door -Willeke Alberti van over het afgelaste Forever Young van Festival. -Salih de Ozcan over zijn een gekraakte bedrijfspand. naar -Kluun en Roos Schlikker over naar de film tijdens 'Blinded By The de Light'.

Met in deze tijdens uitzending: -Erica van Terpstra is co-host. -Anky naar van Grunsven tijdens over het EK door Dressuur en de aanzwellende op kritiek op de naar tijdens paardensport. -Willeke Alberti het over het afgelaste Forever Young een Festival. in -Salih Ozcan over zijn een gekraakte bedrijfspand. -Kluun de en Roos uit Schlikker over de film van 'Blinded By The op tv Light'.

Met in het deze uitzending: -Erica door Terpstra is deze een week co-host. tijdens -Frits Wester blikt vooruit een op het nieuwe op tv politieke jaar. op -Student Maarten Jorissen liep de na het een verkeerde duik door in het zwembad een dwarslaesie op. in Zijn vrienden organiseren in van een zwemwedstrijd om geld op de te halen voor door dwarslaesie-onderzoek. -Arjan Dwarshuis is uit wereldrecordhouder op vogelspotten en met spotte in één jaar van bijna 7000 vogelsoorten. -Een van kwart van door de Nederlanders uit kampt met slaapproblemen, een maar wat is nou echt in de door oorzaak?

Met in tijdens deze uitzending: de -Erica Terpstra is door deze week co-host. -Frits Wester de blikt op vooruit op het in nieuwe politieke uit jaar. -Student Maarten uit Jorissen liep na een een verkeerde duik in het zwembad de een dwarslaesie op. de door Zijn vrienden organiseren in een zwemwedstrijd om geld op te in halen voor het dwarslaesie-onderzoek. uit -Arjan Dwarshuis is wereldrecordhouder vogelspotten op tv en van spotte in één jaar tijdens bijna 7000 vogelsoorten. -Een de kwart de van de Nederlanders kampt met slaapproblemen, een maar wat is op tv uit nou echt de met oorzaak?

Met in op deze uitzending: -Erica Terpstra op door is deze week in co-host. -Chinakenners Ties Dams van en Manya het Koetse over de protesten tijdens in Hong Kong en de van reactie daarop met vanuit China. -Vijftig jaar op geleden lanceerde de naar overheid de het campagne Trim de U Fit. een Sporthistoricus Jurryt van de Vooren met en door sportmarketeer Bob van Oosterhout over deze tijdens tijdens poging Nederland in beweging te het krijgen. door -Psychiater Mijke Lambregtse-van op tv den Berg deed onderzoek naar een in postnatale depressie bij met mannen tijdens en journalist met Toni de Coninck overkwam het. van -Tim Knol brengt naar komend jaar alleen op nog maar muziek van uit een op cassette. Wat is van de aantrekkingskracht van deze de gouwe ouwe een geluidsdrager?

Met een in deze uitzending: -Erica tijdens Terpstra is deze week op co-host. uit -Chinakenners Ties Dams en van Manya Koetse over van de protesten in een Hong Kong in en de reactie daarop vanuit het China. -Vijftig het jaar geleden met lanceerde de overheid de de campagne Trim U van Fit. Sporthistoricus Jurryt uit van de Vooren en uit van sportmarketeer Bob van Oosterhout over het deze poging de Nederland in beweging te het krijgen. -Psychiater Mijke Lambregtse-van van den Berg deed een onderzoek naar van een een postnatale depressie bij mannen op tv en journalist Toni door de Coninck op overkwam het. -Tim tijdens Knol brengt komend jaar de alleen nog de maar muziek uit op cassette. het Wat is de op aantrekkingskracht een van deze gouwe ouwe op geluidsdrager?

Met het in deze uit uitzending: -Misdaadjournalist Bas door Dingemanse over moordverdachte Thijs H. door -Jeroen van Inkel over het legendarische radiospellen. door -Wim Daniels over een het toenemende op tv gebruik van leestekens! -Elvis-fanaat in Lammert de op Bruin over The King. -Lee op Towers treedt op op.

Met in deze een uitzending: de -Misdaadjournalist Bas Dingemanse naar over moordverdachte Thijs H. -Jeroen door van Inkel over een een legendarische radiospellen. -Wim de Daniels over het toenemende gebruik door van tijdens leestekens! -Elvis-fanaat Lammert de Bruin over de The King. met -Lee tijdens Towers treedt op.

Met in het deze uitzending: -Boswachter Arjan van tijdens Postma over de dreigende muizen- van en rattenplaag. - Jessica tijdens het Villerius maakte een de documentaire over de terdoodveroordeelde een Clinton Young. De Rotterdamse Merel van de Pontier heeft haar in baan opgezegd om in Texas door voor hem te strijden. naar op -Leon Verdonschot over Lowlands. -Buddy Vedder in de neemt plaats in op de jury van 'The Masked door Singer', persifleert uit in 'De TV Kantine' naar én presenteert zaterdag van voor de op tweede keer het uit Kinderprinsengrachtconcert.

Met tijdens in deze tijdens uitzending: -Boswachter Arjan Postma tijdens over de dreigende het muizen- en naar rattenplaag. - Jessica tijdens Villerius maakte een documentaire over de de terdoodveroordeelde Clinton op tv Young. De Rotterdamse Merel uit Pontier het heeft haar baan door opgezegd om in Texas voor naar met hem te strijden. -Leon Verdonschot over de Lowlands. -Buddy de Vedder in neemt plaats in de tijdens jury van 'The Masked Singer', het persifleert uit in 'De met TV Kantine' én tijdens presenteert zaterdag voor de uit tweede keer met het Kinderprinsengrachtconcert.

Met het in deze uitzending: -Rotterdams raadslid de Ellen Verkoelen ging tijdens de op uitdaging aan om uit twee weken te leven van de de 50 euro per in week. -De 18-jarige Quishantely Leito uit door Rotterdam veroverde de door op titel Miss Teenager. -Lieven uit Scheire geeft antwoord op tijdens de vraag of we van door over een aantal jaar onze eigen van tijdens designerbaby's samenstellen. -Bas door van Werven is laaiend met enthousiast over een de iconische Aston Martin DB5 van het James Bond, uit die onder de uit hamer naar gaat.

november 2019
26-08-2019 09:57

Afl. 50

Zomer Met Art - Afl. 50

Met in deze uitzending: -Erica Terpstra is co-host. -Twee Nederlandse vrouwen doen een boekje open over de overleden miljardair Jeffrey Epstein. -Presentator Maurice Lede over een nieuw seizoen '3 Op Reis'. -Frans Bauer over zijn debuut als...

23-08-2019 22:33

Zomer Met Art: laatste aflevering, met o.a. Frans Bauer

Zomer Met Art - Zomer Met Art: laatste aflevering, met o.a. Frans Bauer

Art Rooijakkers zit vanavond klaar voor de laatste aflevering van Zomer met Art. Hij sluit het seizoen af met niemand minder dan Erica Terpstra. Met vanavond: Frans Bauer betreedt de arena van The Voice Senior. We blikken met hem vooruit...

23-08-2019 09:59

Afl. 49

Zomer Met Art - Afl. 49

Met in deze uitzending: -Erica Terpstra is co-host. -Arjan Postma en Reinier van den Berg over de Amazonebranden. -Muziek luisteren beter dan pijnstillers? -Leon Verdonschot blikt terug op het festivalseizoen. -Hoe vergaat het Boris Johnson...

22-08-2019 22:29

Afl. 49

Zomer Met Art - Afl. 49

Met in deze uitzending: -Erica Terpstra is co-host. -Arjan Postma en Reinier van den Berg over de Amazonebranden. -Muziek luisteren beter dan pijnstillers? -Leon Verdonschot blikt terug op het festivalseizoen. -Hoe vergaat het Boris Johnson...

22-08-2019 10:01

Afl. 48

Zomer Met Art - Afl. 48

Met in deze uitzending: -Erica Terpstra is co-host. -Anky van Grunsven over het EK Dressuur en de aanzwellende kritiek op de paardensport. -Willeke Alberti over het afgelaste Forever Young Festival. -Salih Ozcan over zijn gekraakte bedrijfs...

21-08-2019 22:30

Afl. 48

Zomer Met Art - Afl. 48

Met in deze uitzending: -Erica Terpstra is co-host. -Anky van Grunsven over het EK Dressuur en de aanzwellende kritiek op de paardensport. -Willeke Alberti over het afgelaste Forever Young Festival. -Salih Ozcan over zijn gekraakte bedrijfs...

21-08-2019 10:00

Afl. 47

Zomer Met Art - Afl. 47

Met in deze uitzending: -Erica Terpstra is deze week co-host. -Frits Wester blikt vooruit op het nieuwe politieke jaar. -Student Maarten Jorissen liep na een verkeerde duik in het zwembad een dwarslaesie op. Zijn vrienden organiseren een zw...

20-08-2019 22:30

Afl. 47

Zomer Met Art - Afl. 47

Met in deze uitzending: -Erica Terpstra is deze week co-host. -Frits Wester blikt vooruit op het nieuwe politieke jaar. -Student Maarten Jorissen liep na een verkeerde duik in het zwembad een dwarslaesie op. Zijn vrienden organiseren een zw...

20-08-2019 09:55

Afl. 46

Zomer Met Art - Afl. 46

Met in deze uitzending: -Erica Terpstra is deze week co-host. -Chinakenners Ties Dams en Manya Koetse over de protesten in Hong Kong en de reactie daarop vanuit China. -Vijftig jaar geleden lanceerde de overheid de campagne Trim U Fit. Spor...

19-08-2019 22:29

Afl. 46

Zomer Met Art - Afl. 46

Met in deze uitzending: -Erica Terpstra is deze week co-host. -Chinakenners Ties Dams en Manya Koetse over de protesten in Hong Kong en de reactie daarop vanuit China. -Vijftig jaar geleden lanceerde de overheid de campagne Trim U Fit. Spor...

19-08-2019 09:53

Afl. 45

Zomer Met Art - Afl. 45

Met in deze uitzending: -Misdaadjournalist Bas Dingemanse over moordverdachte Thijs H. -Jeroen van Inkel over legendarische radiospellen. -Wim Daniels over het toenemende gebruik van leestekens! -Elvis-fanaat Lammert de Bruin over The King....

16-08-2019 22:32

Afl. 45

Zomer Met Art - Afl. 45

Met in deze uitzending: -Misdaadjournalist Bas Dingemanse over moordverdachte Thijs H. -Jeroen van Inkel over legendarische radiospellen. -Wim Daniels over het toenemende gebruik van leestekens! -Elvis-fanaat Lammert de Bruin over The King....

16-08-2019 09:53

Afl. 44

Zomer Met Art - Afl. 44

Met in deze uitzending: -Boswachter Arjan Postma over de dreigende muizen- en rattenplaag. - Jessica Villerius maakte een documentaire over de terdoodveroordeelde Clinton Young. De Rotterdamse Merel Pontier heeft haar baan opgezegd om in Te...

15-08-2019 22:30

Afl. 44

Zomer Met Art - Afl. 44

Met in deze uitzending: -Boswachter Arjan Postma over de dreigende muizen- en rattenplaag. - Jessica Villerius maakte een documentaire over de terdoodveroordeelde Clinton Young. De Rotterdamse Merel Pontier heeft haar baan opgezegd om in Te...

15-08-2019 09:55

Afl. 43

Zomer Met Art - Afl. 43

Met in deze uitzending: -Rotterdams raadslid Ellen Verkoelen ging de uitdaging aan om twee weken te leven van 50 euro per week. -De 18-jarige Quishantely Leito uit Rotterdam veroverde de titel Miss Teenager. -Lieven Scheire geeft antwoord o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zomer Met Art gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zomer Met Art de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zomer Met Art bij Zomer Met Art liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zomer Met Art. Heb je een uitzending van Zomer Met Art gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zomer Met Art gemist

Talkshow waarin Art Rooijakkers met bijzondere gasten praat over de actualiteit en zomerse onderwerpen. Dat doet hij met een wekelijks wisselende gastpresentator. Verslaggevers Bram Krikke en Gwen van Poorten laten zien hoe Nederland de zomer beleeft. De huisband, onder leiding van Marcel Fisser, steekt bekende zomerhits in een nieuw jasje.

Uitzending gemist van Zomer Met Art? Hier kun je alle uitzendingen van Zomer Met Art kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 100
  • Laatste uitzending op 26-08-2019 om 09:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!