Programma gemist?

Sophie het Hilbrand gaat op naar de Haagse wijk Duindorp bij het Scheveningen. Die tijdens wijk kwam door al vaker de in het nieuws, niet alleen vanwege in de torenhoge nieuwjaarsvuren, naar uit maar ook vanwege de incidenten waarbij op tv bewoners nieuwkomers in door de wijk proberen tijdens weg te van pesten. Is daarbij sprake in van racisme op tv of door zijn het emotionele met pogingen om de oprukkende in verandering tegen te gaan en uit hun eigen een cultuur te uit behouden? De verandering lijkt naar onvermijdelijk nu buitenstaanders met met geld hebben ontdekt in naar hoe heerlijk dicht bij het strand tijdens op tv je hier kunt wonen. De Duindorpse het cultuur dreigt een onder tijdens de voet te worden gelopen het en de bewoners bereiden tijdens zich voor de op naar een opstand.

Sophie Hilbrand tijdens logeert met op een minicamping in het een toeristische Veere een (Zeeland). Er blijkt tijdens bij veel een campinghouders en inwoners onvrede uit te zijn over de uit willekeur het waarmee de gemeente regels aanscherpt en een handhaaft. Wanneer iemand op tv daar in iets van van zegt, kunnen ze daar een decennia last van de blijven houden. De op tv gemeente gaat namelijk niet altijd uit even soepel naar om met kritiek. het Opstandeling Bram van tijdens Leeuwen draait de zaken in een om en vecht terug met procedures tijdens tijdens en rechtszaken. Dat zijn van er zoveel met dat de gemeente van extra personeel in dienst moest op tv nemen. Politici en op tv ambtenaren durven door zich nog nauwelijks een uit te spreken, omdat Bram een ze zal door aanklagen waar op hij maar kan. Een van spel van kat en de van muis.

Sophie Hilbrand bezoekt in een de groep bezorgde burgers uit in Loosdrecht (Noord-Holland) die strijdt uit tegen de tijdens komst van een met vaarverbinding in naar een beschermd natuurgebied van recht voor hun huis. Het van is een door plan dat op tv is ontstaan tijdens een bijzonder het overleg tussen diverse de partijen. Watersportondernemers, de een gemeente, de van provincie, waterschappen, Natuurmonumenten en tijdens zelfs tijdens een groep Loosdrechtse bewoners namen het deel tijdens aan dit overleg. op Maar de bewoners die uit straks dagelijks naar op tv de tijdens nieuwe vaarverbinding moeten door kijken, werden overgeslagen. Ze voelen de zich het gemanipuleerd en bespeeld en worden met steeds tijdens bozer en wantrouwiger.

Sophie keert terug het naar naar haar eigen geboorteplaats, de kustplaats met Bergen in het Noord-Holland. in Het is een plek een waar van oudsher kunstenaars en door vooral op tv mensen met geld zich vestigen, naar maar waar sinds naar enige een jaren burgers en de bestuurders met tijdens elkaar in conflict zijn. De conflicten naar lopen de zo hoog op dat het vier lokale actiegroepen minister een uit Ollongren van Binnenlandse een Zaken hebben gevraagd om in uit te een grijpen.

augustus 2020
10-07-2019 19:30

Duindorp voor Duindorpers

Opstandelingen - Duindorp voor Duindorpers

Sophie Hilbrand gaat naar de Haagse wijk Duindorp bij Scheveningen. Die wijk kwam al vaker in het nieuws, niet alleen vanwege de torenhoge nieuwjaarsvuren, maar ook vanwege de incidenten waarbij bewoners nieuwkomers in de wijk proberen weg ...

03-07-2019 19:25

Angst in Veere

Opstandelingen - Angst in Veere

Sophie Hilbrand logeert op een minicamping in het toeristische Veere (Zeeland). Er blijkt bij veel campinghouders en inwoners onvrede te zijn over de willekeur waarmee de gemeente regels aanscherpt en handhaaft. Wanneer iemand daar iets van...

26-06-2019 19:25

Vechtplassen

Opstandelingen - Vechtplassen

Sophie Hilbrand bezoekt een groep bezorgde burgers in Loosdrecht (Noord-Holland) die strijdt tegen de komst van een vaarverbinding in een beschermd natuurgebied recht voor hun huis. Het is een plan dat is ontstaan tijdens een bijzonder over...

19-06-2019 19:30

Boze Bergers

Opstandelingen - Boze Bergers

Sophie keert terug naar haar eigen geboorteplaats, de kustplaats Bergen in Noord-Holland. Het is een plek waar van oudsher kunstenaars en vooral mensen met geld zich vestigen, maar waar sinds enige jaren burgers en bestuurders met elkaar in...

Opstandelingen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opstandelingen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opstandelingen bij Opstandelingen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opstandelingen. Heb je een uitzending van Opstandelingen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opstandelingen gemist

Uitzending gemist van Opstandelingen? Hier kun je alle uitzendingen van Opstandelingen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 10-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!