Programma gemist?

Rechtstreeks verslag van in de de persconferentie over de door catastrofe met vlucht van MH17. We uit schakelen met correspondenten naar en verslaggevers en op na afloop praten we door een met Marieke de van Hoon, universitair tijdens docent Internationaal Strafrecht aan de de Vrije Universiteit in een het Amsterdam.

juli 2020
19-06-2019 12:45

Afl. 1

RTL Nieuws Extra: Persconferentie MH17 - Afl. 1

Rechtstreeks verslag van de persconferentie over de catastrofe met vlucht MH17. We schakelen met correspondenten en verslaggevers en na afloop praten we door met Marieke de Hoon, universitair docent Internationaal Strafrecht aan de Vrije Un...

RTL Nieuws Extra: Persconferentie MH17 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Nieuws Extra: Persconferentie MH17 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Nieuws Extra: Persconferentie MH17 bij RTL Nieuws Extra: Persconferentie MH17 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Nieuws Extra: Persconferentie MH17. Heb je een uitzending van RTL Nieuws Extra: Persconferentie MH17 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Nieuws Extra: Persconferentie MH17 gemist

Rechtstreeks verslag van de persconferentie over de catastrofe met vlucht MH17.

Uitzending gemist van RTL Nieuws Extra: Persconferentie MH17? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Nieuws Extra: Persconferentie MH17 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-06-2019 om 12:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!