Programma gemist?

Aan een boord van de historische klipperaak met 'Catharina van Mijdrecht' van varen we via op tv Nieuwegein in en de randen van de op stad Utrecht de naar het Vecht op. Prachtige de 17e-eeuwse buitenplaatsen tonen in het rijke verleden op van ons land. Na veel plezier de op de naar Loosdrechtse Plassen stappen tijdens we over op van 's Neerlands enige de niet-militaire de duikboot en eindigen waar we acht naar met weken geleden begonnen: het de eiland Pampus.

Aan op tv boord van de historische klipperaak van het 'Catharina van Mijdrecht' varen we op tv in één dag uit van de tweeduizend door jaar oude handelsstad Nijmegen een van via Millingen aan het de Duitse grens naar het de rafelranden van tijdens de stad Arnhem. Op op de Waal en de de Rijn uit ontmoeten we door mensen die al op generaties lang leven van de rivieren. het Hoe ervaren zij naar uit het harde bestaan op op het water?

Aan boord een van de historische klipperaak van 'Catharina van van Mijdrecht' varen we vanaf op het uit Hollands Diep stroomopwaarts via de op tv Biesbosch naar van Maas en Waal. uit Overal werken we met aan dijkversterking en het rivierverbreding. Maar kunnen naar we die van machtige rivieren werkelijk in toom met de houden?

Aan boord op tv van de naar historische klipperaak op 'Catharina van Mijdrecht' van varen we één dag lang over uit het brede, mysterieuze zeearmen. Op zoek met naar onze diepgewortelde in angst met én liefde voor de de zee. Op de tijdens bodem van de op tv Oosterschelde verbazen de we ons over het een prachtig on-Nederlands een natuurpark. Maar kunnen in we de geheimen van Zeeland uit werkelijk een ontrafelen?

Aan boord van op de historische klipperaak door 'Catharina van een Mijdrecht' in varen we in één dag via een uit Amsterdam en het Noordzeekanaal naar de een Noordzee, uit waar we afdalen naar de de bodem. tijdens Via Europa's tijdens grootste haven eindigen we in naar Rotterdam. door Een echte handelsroute. Hoe konden we van zo tijdens rijk worden van uit het water?

Aan het boord van de historische klipperaak op 'Catharina in van Mijdrecht' het varen we van de naar Weerribben, ons grootste moerasgebied, een via het IJsselmeer en naar Markermeer naar met onze door grootste polder: Flevoland. Van moerasbewoner op tot poldermens. naar Hoe kregen op tv we dat voor de elkaar?

Aan de boord van van de historische klipperaak 'Catharina van met Mijdrecht' de varen we in één dag tijdens van het onbewoonde een Waddeneiland Griend door de door afsluitdijk naar op de Friese in meren, sloten en kanalen. De op tv bewoners en de in talloze dagjesmensen voelen van zich hier veiliger het dan ooit. de Maar zo vanzelfsprekend naar is door dat niet. Hoe werden het we steeds meer de baas uit over van het water?

Aan van boord van de historische naar klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' op varen we in door één op tv dag van het eiland in Pampus via op tv Amsterdam en de Noord-Hollandse tijdens Polders naar de naar Waddenzee. Maar wie naar is op tv hier eigenlijk de baas, wij of in het op water?

januari 2021
04-07-2019 16:05

Utrecht

Nederland Waterland - Utrecht

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we via Nieuwegein en de randen van de stad Utrecht de Vecht op. Prachtige 17e-eeuwse buitenplaatsen tonen het rijke verleden van ons land. Na veel plezier op de Loosdre...

03-07-2019 16:05

Brabant en Gelderland

Nederland Waterland - Brabant en Gelderland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag van de tweeduizend jaar oude handelsstad Nijmegen via Millingen aan de Duitse grens naar de rafelranden van de stad Arnhem. Op de Waal en de Rijn ontmoete...

02-07-2019 16:05

Brabant

Nederland Waterland - Brabant

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we vanaf het Hollands Diep stroomopwaarts via de Biesbosch naar Maas en Waal. Overal werken we aan dijkversterking en rivierverbreding. Maar kunnen we die machtige rivi...

01-07-2019 16:05

Zeeland

Nederland Waterland - Zeeland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we één dag lang over brede, mysterieuze zeearmen. Op zoek naar onze diepgewortelde angst én liefde voor de zee. Op de bodem van de Oosterschelde verbazen we ons over ee...

28-06-2019 16:05

'De Noordzee op'

Nederland Waterland - 'De Noordzee op'

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag via Amsterdam en het Noordzeekanaal naar de Noordzee, waar we afdalen naar de bodem. Via Europa's grootste haven eindigen we in Rotterdam. Een echte hande...

27-06-2019 16:05

Overijssel en Flevoland

Nederland Waterland - Overijssel en Flevoland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we van de Weerribben, ons grootste moerasgebied, via het IJsselmeer en Markermeer naar onze grootste polder: Flevoland. Van moerasbewoner tot poldermens. Hoe kregen we ...

26-06-2019 16:05

Friesland

Nederland Waterland - Friesland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag van het onbewoonde Waddeneiland Griend door de afsluitdijk naar de Friese meren, sloten en kanalen. De bewoners en de talloze dagjesmensen voelen zich hie...

25-06-2019 16:05

Noord-Holland

Nederland Waterland - Noord-Holland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag van het eiland Pampus via Amsterdam en de Noord-Hollandse Polders naar de Waddenzee. Maar wie is hier eigenlijk de baas, wij of het water?

Nederland Waterland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Waterland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Waterland bij Nederland Waterland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Waterland. Heb je een uitzending van Nederland Waterland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Waterland gemist

Uitzending gemist van Nederland Waterland? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Waterland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!