Programma gemist?

Aan boord met van de historische op tv klipperaak 'Catharina op van Mijdrecht' varen we via de Nieuwegein een en de randen door van de door stad Utrecht de Vecht op. de Prachtige 17e-eeuwse buitenplaatsen het tonen het rijke door verleden van van ons land. Na veel door plezier op de Loosdrechtse naar Plassen uit stappen we op over op 's Neerlands enige niet-militaire op duikboot en met eindigen het waar we acht weken geleden op tv begonnen: de het eiland Pampus.

Aan boord door van de het historische klipperaak een 'Catharina van Mijdrecht' tijdens varen we in op tv één dag van de tweeduizend jaar op van oude handelsstad Nijmegen via in Millingen aan de Duitse op tv grens naar de het rafelranden de van de stad Arnhem. in Op de de Waal en de Rijn ontmoeten op we mensen die tijdens al generaties het lang leven van de uit rivieren. Hoe een ervaren zij het harde op bestaan de op het water?

Aan naar boord van de historische uit klipperaak 'Catharina van uit Mijdrecht' in varen we vanaf in het Hollands Diep stroomopwaarts via de op Biesbosch naar op tv Maas en Waal. Overal van van werken we aan dijkversterking door en rivierverbreding. Maar kunnen uit we die de machtige rivieren naar werkelijk in toom een houden?

Aan door boord van de historische klipperaak door 'Catharina de van Mijdrecht' varen we één de op tv dag lang over met brede, mysterieuze zeearmen. Op tijdens zoek naar onze door diepgewortelde angst én liefde het voor de zee. Op door de bodem het van de Oosterschelde een verbazen we ons over op de een prachtig on-Nederlands natuurpark. Maar kunnen het we door de geheimen van de Zeeland werkelijk van ontrafelen?

Aan boord van tijdens de historische klipperaak tijdens op tv 'Catharina van Mijdrecht' varen we in tijdens één dag uit via Amsterdam en het op tv op Noordzeekanaal naar de Noordzee, van waar we van afdalen naar de bodem. Via een Europa's grootste door haven eindigen we in met Rotterdam. Een echte uit handelsroute. uit Hoe konden we in zo rijk worden van het op water?

Aan tijdens boord van tijdens de historische klipperaak op 'Catharina van Mijdrecht' varen we van met naar de Weerribben, ons grootste moerasgebied, via naar het IJsselmeer en van Markermeer naar het onze grootste polder: Flevoland. uit van Van moerasbewoner tot poldermens. Hoe de kregen we de dat voor in elkaar?

Aan boord door van de historische in klipperaak 'Catharina het van Mijdrecht' varen we door in met één dag van het onbewoonde Waddeneiland op de Griend door de afsluitdijk naar de een in Friese meren, sloten en een kanalen. De bewoners op en de talloze dagjesmensen op voelen zich tijdens hier veiliger dan een ooit. Maar met zo vanzelfsprekend is dat uit niet. Hoe het werden we steeds meer de baas het het over het water?

Aan het boord van de historische klipperaak een 'Catharina van Mijdrecht' op varen we een in op één dag van het eiland Pampus met via met Amsterdam en uit de Noord-Hollandse Polders naar de uit Waddenzee. naar Maar wie is uit hier eigenlijk de het baas, wij of het het water?

april 2021
04-07-2019 16:05

Utrecht

Nederland Waterland - Utrecht

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we via Nieuwegein en de randen van de stad Utrecht de Vecht op. Prachtige 17e-eeuwse buitenplaatsen tonen het rijke verleden van ons land. Na veel plezier op de Loosdre...

03-07-2019 16:05

Brabant en Gelderland

Nederland Waterland - Brabant en Gelderland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag van de tweeduizend jaar oude handelsstad Nijmegen via Millingen aan de Duitse grens naar de rafelranden van de stad Arnhem. Op de Waal en de Rijn ontmoete...

02-07-2019 16:05

Brabant

Nederland Waterland - Brabant

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we vanaf het Hollands Diep stroomopwaarts via de Biesbosch naar Maas en Waal. Overal werken we aan dijkversterking en rivierverbreding. Maar kunnen we die machtige rivi...

01-07-2019 16:05

Zeeland

Nederland Waterland - Zeeland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we één dag lang over brede, mysterieuze zeearmen. Op zoek naar onze diepgewortelde angst én liefde voor de zee. Op de bodem van de Oosterschelde verbazen we ons over ee...

28-06-2019 16:05

'De Noordzee op'

Nederland Waterland - 'De Noordzee op'

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag via Amsterdam en het Noordzeekanaal naar de Noordzee, waar we afdalen naar de bodem. Via Europa's grootste haven eindigen we in Rotterdam. Een echte hande...

27-06-2019 16:05

Overijssel en Flevoland

Nederland Waterland - Overijssel en Flevoland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we van de Weerribben, ons grootste moerasgebied, via het IJsselmeer en Markermeer naar onze grootste polder: Flevoland. Van moerasbewoner tot poldermens. Hoe kregen we ...

26-06-2019 16:05

Friesland

Nederland Waterland - Friesland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag van het onbewoonde Waddeneiland Griend door de afsluitdijk naar de Friese meren, sloten en kanalen. De bewoners en de talloze dagjesmensen voelen zich hie...

25-06-2019 16:05

Noord-Holland

Nederland Waterland - Noord-Holland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag van het eiland Pampus via Amsterdam en de Noord-Hollandse Polders naar de Waddenzee. Maar wie is hier eigenlijk de baas, wij of het water?

Nederland Waterland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Waterland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Waterland bij Nederland Waterland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Waterland. Heb je een uitzending van Nederland Waterland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Waterland gemist

Uitzending gemist van Nederland Waterland? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Waterland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!