Programma gemist?

Aan boord een van de historische klipperaak in in 'Catharina van Mijdrecht' op tv varen we via de Nieuwegein en de randen van de naar stad Utrecht de van Vecht door op. Prachtige 17e-eeuwse buitenplaatsen tonen van het met rijke verleden uit van ons land. Na het veel plezier door op de Loosdrechtse op tv Plassen stappen we over op 's het Neerlands enige naar niet-militaire duikboot en uit eindigen waar naar we acht weken geleden begonnen: met het naar eiland Pampus.

Aan boord van op tv de op tv historische klipperaak 'Catharina van in Mijdrecht' varen we in een één dag een van de tweeduizend jaar op tv oude tijdens handelsstad Nijmegen via in Millingen aan de naar Duitse grens naar de rafelranden uit van de stad in Arnhem. Op de naar de Waal en de Rijn ontmoeten we tijdens mensen die een al generaties lang naar leven van de op tv rivieren. op tv Hoe ervaren zij het harde bestaan door op het op tv water?

Aan het boord van de historische tijdens klipperaak de 'Catharina van Mijdrecht' varen van we vanaf het Hollands Diep naar stroomopwaarts via de een Biesbosch naar Maas tijdens en Waal. Overal in werken we aan met dijkversterking en naar rivierverbreding. in Maar kunnen we die machtige rivieren in werkelijk in toom naar door houden?

Aan boord van van de historische door klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' van van varen we één de dag lang over brede, mysterieuze zeearmen. naar Op de zoek naar onze diepgewortelde angst in van én liefde voor de zee. Op van de met bodem van door de Oosterschelde verbazen naar we ons over op tv een prachtig on-Nederlands natuurpark. Maar kunnen in op we de geheimen van in Zeeland werkelijk tijdens ontrafelen?

Aan boord van het de historische klipperaak met 'Catharina een van Mijdrecht' de varen we in één door dag via Amsterdam en van het Noordzeekanaal de naar de Noordzee, waar we van afdalen naar de met bodem. Via met Europa's grootste haven eindigen de we met in Rotterdam. de Een echte handelsroute. Hoe konden we uit zo in rijk worden van het op tv water?

Aan tijdens boord van de naar historische klipperaak 'Catharina een van Mijdrecht' in varen we van de van Weerribben, ons grootste moerasgebied, via het het door IJsselmeer en Markermeer naar naar onze grootste uit polder: Flevoland. een Van moerasbewoner tot van poldermens. Hoe kregen we het dat voor uit elkaar?

Aan op boord van met de historische klipperaak 'Catharina van de Mijdrecht' varen we in door één naar dag van het onbewoonde met Waddeneiland Griend van door de afsluitdijk in naar de Friese meren, sloten op tv en in kanalen. De bewoners en op tv de talloze op dagjesmensen voelen zich hier in veiliger dan ooit. door Maar zo vanzelfsprekend is naar dat niet. van Hoe naar werden we steeds naar meer de baas over het naar water?

Aan boord van het in de historische klipperaak 'Catharina van op Mijdrecht' tijdens varen we in één dag van door het het eiland Pampus op via Amsterdam en de door Noord-Hollandse Polders een naar de Waddenzee. Maar op tv wie is hier eigenlijk de een baas, wij het of het op tv water?

juni 2020
04-07-2019 16:05

Utrecht

Nederland Waterland - Utrecht

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we via Nieuwegein en de randen van de stad Utrecht de Vecht op. Prachtige 17e-eeuwse buitenplaatsen tonen het rijke verleden van ons land. Na veel plezier op de Loosdre...

03-07-2019 16:05

Brabant en Gelderland

Nederland Waterland - Brabant en Gelderland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag van de tweeduizend jaar oude handelsstad Nijmegen via Millingen aan de Duitse grens naar de rafelranden van de stad Arnhem. Op de Waal en de Rijn ontmoete...

02-07-2019 16:05

Brabant

Nederland Waterland - Brabant

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we vanaf het Hollands Diep stroomopwaarts via de Biesbosch naar Maas en Waal. Overal werken we aan dijkversterking en rivierverbreding. Maar kunnen we die machtige rivi...

01-07-2019 16:05

Zeeland

Nederland Waterland - Zeeland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we één dag lang over brede, mysterieuze zeearmen. Op zoek naar onze diepgewortelde angst én liefde voor de zee. Op de bodem van de Oosterschelde verbazen we ons over ee...

28-06-2019 16:05

'De Noordzee op'

Nederland Waterland - 'De Noordzee op'

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag via Amsterdam en het Noordzeekanaal naar de Noordzee, waar we afdalen naar de bodem. Via Europa's grootste haven eindigen we in Rotterdam. Een echte hande...

27-06-2019 16:05

Overijssel en Flevoland

Nederland Waterland - Overijssel en Flevoland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we van de Weerribben, ons grootste moerasgebied, via het IJsselmeer en Markermeer naar onze grootste polder: Flevoland. Van moerasbewoner tot poldermens. Hoe kregen we ...

26-06-2019 16:05

Friesland

Nederland Waterland - Friesland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag van het onbewoonde Waddeneiland Griend door de afsluitdijk naar de Friese meren, sloten en kanalen. De bewoners en de talloze dagjesmensen voelen zich hie...

25-06-2019 16:05

Noord-Holland

Nederland Waterland - Noord-Holland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag van het eiland Pampus via Amsterdam en de Noord-Hollandse Polders naar de Waddenzee. Maar wie is hier eigenlijk de baas, wij of het water?

Nederland Waterland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Waterland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Waterland bij Nederland Waterland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Waterland. Heb je een uitzending van Nederland Waterland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Waterland gemist

Uitzending gemist van Nederland Waterland? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Waterland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!