Programma gemist?

Aan boord in van de historische op tv klipperaak 'Catharina van door Mijdrecht' een varen we via Nieuwegein in en de randen van de op tv het stad Utrecht de Vecht op. Prachtige op tv 17e-eeuwse buitenplaatsen de tonen het rijke verleden een uit van ons land. Na veel op tv plezier op de Loosdrechtse naar Plassen stappen we naar over op tv op 's de Neerlands enige niet-militaire het duikboot en eindigen waar we tijdens acht in weken geleden begonnen: het van eiland Pampus.

Aan boord van uit de historische met klipperaak 'Catharina van uit Mijdrecht' uit varen we in één dag de van de tweeduizend van jaar oude handelsstad in Nijmegen via Millingen een aan de Duitse met grens naar tijdens de rafelranden van de met stad Arnhem. Op de uit Waal en de de Rijn het ontmoeten we de mensen die al generaties met lang leven op tv van de rivieren. Hoe de ervaren zij het harde bestaan tijdens op het een water?

Aan een boord van de historische op klipperaak tijdens 'Catharina van Mijdrecht' varen het we vanaf het Hollands Diep het stroomopwaarts naar via de Biesbosch naar Maas het en naar Waal. Overal werken tijdens we aan op tv dijkversterking en rivierverbreding. Maar kunnen we naar die machtige rivieren in werkelijk in naar toom van houden?

Aan tijdens boord van een de historische klipperaak 'Catharina van met Mijdrecht' op tv varen we één dag lang over een brede, mysterieuze zeearmen. uit naar Op zoek naar onze in diepgewortelde angst én naar liefde voor de zee. Op het de bodem van op tv de Oosterschelde verbazen met we het ons over een prachtig on-Nederlands het natuurpark. het Maar kunnen door we de geheimen van een Zeeland werkelijk tijdens ontrafelen?

Aan boord uit van naar de historische klipperaak 'Catharina van de Mijdrecht' varen we in op tv één dag van via Amsterdam naar en het Noordzeekanaal naar op de Noordzee, waar we de afdalen op naar de bodem. het Via Europa's grootste haven van eindigen tijdens we in Rotterdam. Een echte op handelsroute. Hoe konden we het uit zo rijk worden in van het water?

Aan boord van van in de historische klipperaak 'Catharina van tijdens Mijdrecht' varen we van uit de het Weerribben, ons met grootste moerasgebied, via op tv het IJsselmeer en op Markermeer naar onze op tv grootste polder: Flevoland. Van moerasbewoner tot de van poldermens. Hoe kregen we dat door voor door elkaar?

Aan uit boord van de het historische klipperaak 'Catharina van uit Mijdrecht' varen van we in op tv één dag van het onbewoonde Waddeneiland uit Griend door door de met afsluitdijk naar de Friese het meren, sloten het en kanalen. De bewoners en de door door talloze dagjesmensen voelen zich hier veiliger van dan ooit. Maar van zo van vanzelfsprekend is dat niet. het Hoe werden op tv we steeds in meer de baas over het een water?

Aan in boord van de historische tijdens klipperaak 'Catharina van door Mijdrecht' varen we van in één dag op van het op eiland Pampus via Amsterdam en het de Noord-Hollandse Polders op tv naar van de Waddenzee. door Maar wie is hier eigenlijk de naar baas, wij of naar het het water?

augustus 2021
04-07-2019 16:05

Utrecht

Nederland Waterland - Utrecht

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we via Nieuwegein en de randen van de stad Utrecht de Vecht op. Prachtige 17e-eeuwse buitenplaatsen tonen het rijke verleden van ons land. Na veel plezier op de Loosdre...

03-07-2019 16:05

Brabant en Gelderland

Nederland Waterland - Brabant en Gelderland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag van de tweeduizend jaar oude handelsstad Nijmegen via Millingen aan de Duitse grens naar de rafelranden van de stad Arnhem. Op de Waal en de Rijn ontmoete...

02-07-2019 16:05

Brabant

Nederland Waterland - Brabant

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we vanaf het Hollands Diep stroomopwaarts via de Biesbosch naar Maas en Waal. Overal werken we aan dijkversterking en rivierverbreding. Maar kunnen we die machtige rivi...

01-07-2019 16:05

Zeeland

Nederland Waterland - Zeeland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we één dag lang over brede, mysterieuze zeearmen. Op zoek naar onze diepgewortelde angst én liefde voor de zee. Op de bodem van de Oosterschelde verbazen we ons over ee...

28-06-2019 16:05

'De Noordzee op'

Nederland Waterland - 'De Noordzee op'

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag via Amsterdam en het Noordzeekanaal naar de Noordzee, waar we afdalen naar de bodem. Via Europa's grootste haven eindigen we in Rotterdam. Een echte hande...

27-06-2019 16:05

Overijssel en Flevoland

Nederland Waterland - Overijssel en Flevoland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we van de Weerribben, ons grootste moerasgebied, via het IJsselmeer en Markermeer naar onze grootste polder: Flevoland. Van moerasbewoner tot poldermens. Hoe kregen we ...

26-06-2019 16:05

Friesland

Nederland Waterland - Friesland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag van het onbewoonde Waddeneiland Griend door de afsluitdijk naar de Friese meren, sloten en kanalen. De bewoners en de talloze dagjesmensen voelen zich hie...

25-06-2019 16:05

Noord-Holland

Nederland Waterland - Noord-Holland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag van het eiland Pampus via Amsterdam en de Noord-Hollandse Polders naar de Waddenzee. Maar wie is hier eigenlijk de baas, wij of het water?

Nederland Waterland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Waterland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Waterland bij Nederland Waterland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Waterland. Heb je een uitzending van Nederland Waterland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Waterland gemist

Uitzending gemist van Nederland Waterland? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Waterland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!