Programma gemist?

Aan boord van in de met historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' naar varen we via in Nieuwegein en de naar randen van tijdens de stad Utrecht door de Vecht op. op tv Prachtige van 17e-eeuwse buitenplaatsen tonen van het rijke verleden van ons op tv land. Na van veel plezier op de Loosdrechtse door Plassen stappen we op over op door 's Neerlands op enige niet-militaire door duikboot en eindigen waar tijdens we acht weken door geleden begonnen: van het eiland Pampus.

Aan in boord van de historische op klipperaak door 'Catharina van Mijdrecht' varen we in in één dag naar van de tweeduizend jaar een oude handelsstad Nijmegen uit via Millingen aan op tv uit de Duitse grens naar de tijdens rafelranden door van de stad Arnhem. Op door de Waal en de van naar Rijn ontmoeten we mensen die uit al naar generaties lang leven van de rivieren. van Hoe met ervaren zij het harde naar bestaan op het de water?

Aan boord van van de historische een klipperaak 'Catharina met van Mijdrecht' varen een we vanaf het door Hollands Diep stroomopwaarts het via de Biesbosch de naar Maas en Waal. Overal het werken we een aan dijkversterking en rivierverbreding. op tv Maar op kunnen we die machtige rivieren van van werkelijk in toom de houden?

Aan een boord van de historische klipperaak het 'Catharina op van Mijdrecht' varen we één in dag lang door over brede, mysterieuze zeearmen. van Op tijdens zoek naar de onze diepgewortelde angst én op liefde voor de zee. het Op het de bodem van de Oosterschelde door verbazen we met ons over een prachtig de on-Nederlands natuurpark. Maar kunnen op we de geheimen van van Zeeland het werkelijk het ontrafelen?

Aan van boord van de de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' naar varen we op tv in één dag via tijdens Amsterdam en met het Noordzeekanaal tijdens naar de Noordzee, de waar we met afdalen naar de bodem. Via op tv Europa's grootste haven de eindigen we op in Rotterdam. uit Een echte handelsroute. Hoe konden we van zo rijk een worden van met het water?

Aan de boord van de door historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' op tv varen we het van de tijdens Weerribben, ons grootste het moerasgebied, via het IJsselmeer naar en uit Markermeer naar onze het grootste polder: Flevoland. Van moerasbewoner van tot poldermens. de Hoe kregen op tv we dat voor in elkaar?

Aan boord met van de het historische klipperaak 'Catharina van tijdens Mijdrecht' varen door we in één tijdens dag van op het onbewoonde Waddeneiland het Griend door de de afsluitdijk naar de Friese meren, sloten naar en kanalen. een De bewoners met en de talloze dagjesmensen op voelen zich een hier veiliger naar dan ooit. Maar zo vanzelfsprekend is door dat niet. tijdens Hoe werden tijdens we steeds meer uit de baas over het naar water?

Aan naar boord van de het historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' een op tv varen we in één dag van naar het eiland een Pampus met via Amsterdam en de Noord-Hollandse door Polders naar naar de Waddenzee. Maar wie is de hier een eigenlijk de baas, met wij of het de water?

januari 2020
04-07-2019 16:05

Utrecht

Nederland Waterland - Utrecht

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we via Nieuwegein en de randen van de stad Utrecht de Vecht op. Prachtige 17e-eeuwse buitenplaatsen tonen het rijke verleden van ons land. Na veel plezier op de Loosdre...

03-07-2019 16:05

Brabant en Gelderland

Nederland Waterland - Brabant en Gelderland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag van de tweeduizend jaar oude handelsstad Nijmegen via Millingen aan de Duitse grens naar de rafelranden van de stad Arnhem. Op de Waal en de Rijn ontmoete...

02-07-2019 16:05

Brabant

Nederland Waterland - Brabant

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we vanaf het Hollands Diep stroomopwaarts via de Biesbosch naar Maas en Waal. Overal werken we aan dijkversterking en rivierverbreding. Maar kunnen we die machtige rivi...

01-07-2019 16:05

Zeeland

Nederland Waterland - Zeeland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we één dag lang over brede, mysterieuze zeearmen. Op zoek naar onze diepgewortelde angst én liefde voor de zee. Op de bodem van de Oosterschelde verbazen we ons over ee...

28-06-2019 16:05

'De Noordzee op'

Nederland Waterland - 'De Noordzee op'

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag via Amsterdam en het Noordzeekanaal naar de Noordzee, waar we afdalen naar de bodem. Via Europa's grootste haven eindigen we in Rotterdam. Een echte hande...

27-06-2019 16:05

Overijssel en Flevoland

Nederland Waterland - Overijssel en Flevoland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we van de Weerribben, ons grootste moerasgebied, via het IJsselmeer en Markermeer naar onze grootste polder: Flevoland. Van moerasbewoner tot poldermens. Hoe kregen we ...

26-06-2019 16:05

Friesland

Nederland Waterland - Friesland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag van het onbewoonde Waddeneiland Griend door de afsluitdijk naar de Friese meren, sloten en kanalen. De bewoners en de talloze dagjesmensen voelen zich hie...

25-06-2019 16:05

Noord-Holland

Nederland Waterland - Noord-Holland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag van het eiland Pampus via Amsterdam en de Noord-Hollandse Polders naar de Waddenzee. Maar wie is hier eigenlijk de baas, wij of het water?

Nederland Waterland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Waterland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Waterland bij Nederland Waterland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Waterland. Heb je een uitzending van Nederland Waterland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Waterland gemist

Uitzending gemist van Nederland Waterland? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Waterland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!