Programma gemist?

Aan boord naar van een de historische klipperaak 'Catharina van met Mijdrecht' varen we via een Nieuwegein en de een randen de van de stad Utrecht de door Vecht op. Prachtige op tv 17e-eeuwse buitenplaatsen tonen op een het rijke verleden in van ons land. Na veel een plezier op de Loosdrechtse een Plassen tijdens stappen we over op naar 's Neerlands enige van niet-militaire duikboot en eindigen in waar we met acht weken geleden naar begonnen: het eiland uit Pampus.

Aan boord van het de historische klipperaak uit een 'Catharina van Mijdrecht' door varen we in één de dag van de tweeduizend jaar door oude op handelsstad Nijmegen via Millingen aan op tv de Duitse grens uit van naar de rafelranden van de uit stad Arnhem. naar Op de Waal en de door de Rijn ontmoeten we mensen die met al generaties de lang leven van de rivieren. tijdens naar Hoe ervaren zij een het harde bestaan met op het water?

Aan van boord van de historische klipperaak een 'Catharina van naar Mijdrecht' varen het we vanaf het Hollands Diep in stroomopwaarts via de het Biesbosch naar Maas door naar en Waal. Overal werken we aan op tv de dijkversterking en rivierverbreding. Maar kunnen we naar die machtige rivieren op werkelijk in naar toom met houden?

Aan boord van tijdens de historische door klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' in varen we één door dag lang over op op tv brede, mysterieuze zeearmen. in Op zoek naar op tv onze diepgewortelde angst én liefde voor de de zee. Op van de een bodem van de Oosterschelde verbazen tijdens de we ons over een de prachtig on-Nederlands natuurpark. het Maar kunnen we de geheimen door op tv van Zeeland werkelijk de ontrafelen?

Aan boord op van de van historische klipperaak naar 'Catharina van Mijdrecht' varen we uit in één dag tijdens via Amsterdam een en het het Noordzeekanaal naar de Noordzee, waar uit we afdalen naar de met bodem. op tv Via Europa's grootste haven eindigen op we in Rotterdam. tijdens Een door echte handelsroute. Hoe in konden we zo rijk worden het van het door water?

Aan boord op van van de historische klipperaak 'Catharina van de Mijdrecht' het varen we van de Weerribben, ons tijdens grootste moerasgebied, via in een het IJsselmeer en door Markermeer naar onze grootste polder: Flevoland. door tijdens Van moerasbewoner tot poldermens. Hoe kregen van we de dat voor van elkaar?

Aan met boord van de historische naar klipperaak van 'Catharina van Mijdrecht' varen uit we in één dag van naar met het onbewoonde Waddeneiland Griend van door de afsluitdijk naar op de Friese de meren, sloten met en kanalen. De bewoners het en de talloze dagjesmensen voelen met zich hier een veiliger van dan ooit. Maar zo vanzelfsprekend uit is dat niet. Hoe de werden we het steeds meer met de baas door over het water?

Aan boord de van de historische met klipperaak 'Catharina van tijdens Mijdrecht' een varen we in de één dag van het eiland van Pampus via Amsterdam en door op tv de Noord-Hollandse Polders naar de Waddenzee. met naar Maar wie is hier eigenlijk de op tv baas, wij met of het uit water?

september 2020
04-07-2019 16:05

Utrecht

Nederland Waterland - Utrecht

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we via Nieuwegein en de randen van de stad Utrecht de Vecht op. Prachtige 17e-eeuwse buitenplaatsen tonen het rijke verleden van ons land. Na veel plezier op de Loosdre...

03-07-2019 16:05

Brabant en Gelderland

Nederland Waterland - Brabant en Gelderland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag van de tweeduizend jaar oude handelsstad Nijmegen via Millingen aan de Duitse grens naar de rafelranden van de stad Arnhem. Op de Waal en de Rijn ontmoete...

02-07-2019 16:05

Brabant

Nederland Waterland - Brabant

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we vanaf het Hollands Diep stroomopwaarts via de Biesbosch naar Maas en Waal. Overal werken we aan dijkversterking en rivierverbreding. Maar kunnen we die machtige rivi...

01-07-2019 16:05

Zeeland

Nederland Waterland - Zeeland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we één dag lang over brede, mysterieuze zeearmen. Op zoek naar onze diepgewortelde angst én liefde voor de zee. Op de bodem van de Oosterschelde verbazen we ons over ee...

28-06-2019 16:05

'De Noordzee op'

Nederland Waterland - 'De Noordzee op'

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag via Amsterdam en het Noordzeekanaal naar de Noordzee, waar we afdalen naar de bodem. Via Europa's grootste haven eindigen we in Rotterdam. Een echte hande...

27-06-2019 16:05

Overijssel en Flevoland

Nederland Waterland - Overijssel en Flevoland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we van de Weerribben, ons grootste moerasgebied, via het IJsselmeer en Markermeer naar onze grootste polder: Flevoland. Van moerasbewoner tot poldermens. Hoe kregen we ...

26-06-2019 16:05

Friesland

Nederland Waterland - Friesland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag van het onbewoonde Waddeneiland Griend door de afsluitdijk naar de Friese meren, sloten en kanalen. De bewoners en de talloze dagjesmensen voelen zich hie...

25-06-2019 16:05

Noord-Holland

Nederland Waterland - Noord-Holland

Aan boord van de historische klipperaak 'Catharina van Mijdrecht' varen we in één dag van het eiland Pampus via Amsterdam en de Noord-Hollandse Polders naar de Waddenzee. Maar wie is hier eigenlijk de baas, wij of het water?

Nederland Waterland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland Waterland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland Waterland bij Nederland Waterland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland Waterland. Heb je een uitzending van Nederland Waterland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland Waterland gemist

Uitzending gemist van Nederland Waterland? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland Waterland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!