Programma gemist?

Minnie in Goetze, een vijftienjarig meisje, is naar op tv een ambitieuze striptekenaar van die opgroeit in de jaren de '70 in San Francisco. de Minnie is een naar op tv doorsnee tienermeisje dat ontzettend met nieuwsgierig is naar de in wereld om haar op heen. Daarnaast een slaapt ze met op de vriend van haar tijdens moeder.

september 2020
28-06-2019 22:30

Diary of a teenage girl

Diary of a teenage girl - Diary of a teenage girl

Minnie Goetze, een vijftienjarig meisje, is een ambitieuze striptekenaar die opgroeit in de jaren '70 in San Francisco. Minnie is een doorsnee tienermeisje dat ontzettend nieuwsgierig is naar de wereld om haar heen. Daarnaast slaapt ze met ...

Diary of a teenage girl gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diary of a teenage girl de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diary of a teenage girl bij Diary of a teenage girl liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diary of a teenage girl. Heb je een uitzending van Diary of a teenage girl gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diary of a teenage girl gemist

Uitzending gemist van Diary of a teenage girl? Hier kun je alle uitzendingen van Diary of a teenage girl kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-06-2019 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!