Programma gemist?

Terwijl door Bishop en zijn in team alle zeilen moeten door bijzetten op tv om de nog altijd spoorloze Bakur naar te vinden, moeten van op tv Pike en zijn gezin hun toevlucht tijdens nemen tot een met safe house. op De een relatie tussen Arjana en de Pike komt uit ondertussen steeds verder onder druk door te naar staan. Bishop wordt op tv uitgenodigd voor een etentje met Nell de en de haar moeder. Tevens krijgt de hij een envelop van in handen met een tijdens explosieve naar inhoud.

Bishop met en Pike in krijgen de nodige verwijten naar uit het hoofd in verband naar met hun optreden van in de op zaak Sharp, en ook naar Tanner is niet tijdens blij. Ze op moeten nu tijdens achter een drugsbende aan, maar een ondertussen in houdt een waardevolle een tip over het brein met achter het de roofoverval de jongens nog op wel behoorlijk bezig. Arjana tijdens maakt kans op op promotie, en in Pike besluit met haar een handje te naar helpen.

De de Londense politieagenten Pike en op Bishop de krijgen een noodkreet van hun door tipgever door Sabine. Ze wordt in bedreigd door een gewetenloze de bende die naar dure auto's steelt het en het land door uit smokkelt. Pike en Bishop gaan in vastberaden van op geheel eigen wijze het aan het de slag om de tijdens bende op het te rollen. Ondertussen vraagt ook van hun privéleven de nodige een met aandacht.

juni 2021
13-07-2019 19:30

Dubbelaflevering: 5 en 6

Bulletproof - Dubbelaflevering: 5 en 6

Terwijl Bishop en zijn team alle zeilen moeten bijzetten om de nog altijd spoorloze Bakur te vinden, moeten Pike en zijn gezin hun toevlucht nemen tot een safe house. De relatie tussen Arjana en Pike komt ondertussen steeds verder onder dru...

06-07-2019 19:25

Dubbelaflevering: 3 en 4

Bulletproof - Dubbelaflevering: 3 en 4

Bishop en Pike krijgen de nodige verwijten naar het hoofd in verband met hun optreden in de zaak Sharp, en ook Tanner is niet blij. Ze moeten nu achter een drugsbende aan, maar ondertussen houdt een waardevolle tip over het brein achter de ...

29-06-2019 19:25

Bulletproof

Bulletproof - Bulletproof

De Londense politieagenten Pike en Bishop krijgen een noodkreet van hun tipgever Sabine. Ze wordt bedreigd door een gewetenloze bende die dure auto's steelt en het land uit smokkelt. Pike en Bishop gaan vastberaden op geheel eigen wijze aan...

Bulletproof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bulletproof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bulletproof bij Bulletproof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bulletproof. Heb je een uitzending van Bulletproof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bulletproof gemist

Uitzending gemist van Bulletproof? Hier kun je alle uitzendingen van Bulletproof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!