Programma gemist?

Terwijl de Bishop en tijdens zijn team alle zeilen met moeten bijzetten om de nog in altijd spoorloze een Bakur te tijdens vinden, moeten Pike en zijn tijdens naar gezin hun toevlucht nemen het tot een safe house. tijdens De relatie het tussen Arjana en Pike een komt ondertussen steeds verder van naar onder druk te staan. Bishop wordt uit uitgenodigd door voor een etentje met uit Nell en door haar moeder. Tevens krijgt hij tijdens een tijdens envelop in naar handen met een uit explosieve inhoud.

Bishop en Pike door krijgen de de nodige verwijten van naar het hoofd naar in verband met in hun optreden in de zaak naar Sharp, en tijdens ook uit Tanner is niet blij. Ze door moeten nu achter een met drugsbende aan, in maar ondertussen houdt een tijdens waardevolle tip over op tv het brein achter tijdens de op roofoverval de op jongens nog wel behoorlijk bezig. uit Arjana maakt kans in op promotie, op en Pike de besluit haar een de handje te helpen.

De op Londense politieagenten op Pike en Bishop krijgen een noodkreet met van hun op tipgever Sabine. uit Ze wordt bedreigd door de een gewetenloze bende in die dure auto's met steelt en het land op uit naar smokkelt. Pike en Bishop gaan uit vastberaden op uit geheel eigen wijze aan een de slag op tv om de bende op op door te rollen. Ondertussen vraagt in ook hun privéleven een de nodige het aandacht.

juli 2020
13-07-2019 19:30

Dubbelaflevering: 5 en 6

Bulletproof - Dubbelaflevering: 5 en 6

Terwijl Bishop en zijn team alle zeilen moeten bijzetten om de nog altijd spoorloze Bakur te vinden, moeten Pike en zijn gezin hun toevlucht nemen tot een safe house. De relatie tussen Arjana en Pike komt ondertussen steeds verder onder dru...

06-07-2019 19:25

Dubbelaflevering: 3 en 4

Bulletproof - Dubbelaflevering: 3 en 4

Bishop en Pike krijgen de nodige verwijten naar het hoofd in verband met hun optreden in de zaak Sharp, en ook Tanner is niet blij. Ze moeten nu achter een drugsbende aan, maar ondertussen houdt een waardevolle tip over het brein achter de ...

29-06-2019 19:25

Bulletproof

Bulletproof - Bulletproof

De Londense politieagenten Pike en Bishop krijgen een noodkreet van hun tipgever Sabine. Ze wordt bedreigd door een gewetenloze bende die dure auto's steelt en het land uit smokkelt. Pike en Bishop gaan vastberaden op geheel eigen wijze aan...

Bulletproof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bulletproof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bulletproof bij Bulletproof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bulletproof. Heb je een uitzending van Bulletproof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bulletproof gemist

Uitzending gemist van Bulletproof? Hier kun je alle uitzendingen van Bulletproof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!