Programma gemist?

Terwijl Bishop door en zijn team alle naar zeilen van moeten bijzetten om het de nog altijd spoorloze op Bakur te vinden, moeten op door Pike en zijn met gezin hun toevlucht nemen op tv tot een safe house. een De uit relatie tussen Arjana en Pike komt het ondertussen steeds in verder naar onder druk te op staan. Bishop wordt door uitgenodigd voor een etentje met Nell uit op tv en haar moeder. Tevens in krijgt hij een de envelop in handen met de een explosieve naar inhoud.

Bishop en Pike in krijgen de van nodige van verwijten naar het hoofd in door verband op tv met hun optreden in de de zaak Sharp, en met ook Tanner is naar niet met blij. Ze moeten nu achter op een drugsbende naar aan, maar ondertussen houdt een tijdens de waardevolle tip over het brein de achter de roofoverval op de jongens nog wel van uit behoorlijk bezig. Arjana tijdens maakt kans op uit promotie, en Pike besluit haar een van handje te een helpen.

De tijdens Londense politieagenten Pike en Bishop op krijgen het een noodkreet van hun met tipgever op Sabine. Ze wordt bedreigd door door een tijdens gewetenloze bende die dure auto's steelt van en het land tijdens uit naar smokkelt. Pike en Bishop gaan uit vastberaden op geheel een eigen door wijze aan de slag naar om de op tv bende op te rollen. uit Ondertussen vraagt op tv ook hun privéleven de het nodige op tv aandacht.

december 2021
13-07-2019 19:30

Dubbelaflevering: 5 en 6

Bulletproof - Dubbelaflevering: 5 en 6

Terwijl Bishop en zijn team alle zeilen moeten bijzetten om de nog altijd spoorloze Bakur te vinden, moeten Pike en zijn gezin hun toevlucht nemen tot een safe house. De relatie tussen Arjana en Pike komt ondertussen steeds verder onder dru...

06-07-2019 19:25

Dubbelaflevering: 3 en 4

Bulletproof - Dubbelaflevering: 3 en 4

Bishop en Pike krijgen de nodige verwijten naar het hoofd in verband met hun optreden in de zaak Sharp, en ook Tanner is niet blij. Ze moeten nu achter een drugsbende aan, maar ondertussen houdt een waardevolle tip over het brein achter de ...

29-06-2019 19:25

Bulletproof

Bulletproof - Bulletproof

De Londense politieagenten Pike en Bishop krijgen een noodkreet van hun tipgever Sabine. Ze wordt bedreigd door een gewetenloze bende die dure auto's steelt en het land uit smokkelt. Pike en Bishop gaan vastberaden op geheel eigen wijze aan...

Bulletproof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bulletproof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bulletproof bij Bulletproof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bulletproof. Heb je een uitzending van Bulletproof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bulletproof gemist

Uitzending gemist van Bulletproof? Hier kun je alle uitzendingen van Bulletproof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!