Programma gemist?

Terwijl uit Bishop en door zijn team alle zeilen op moeten bijzetten om de in nog altijd in spoorloze Bakur te vinden, moeten in Pike naar en zijn gezin hun toevlucht op tv van nemen tot een safe house. De in relatie naar tussen Arjana en op Pike komt op tv ondertussen steeds verder onder naar druk te staan. Bishop op wordt uitgenodigd tijdens voor een een etentje met Nell en op haar moeder. Tevens krijgt hij het een envelop door in handen de met een explosieve een inhoud.

Bishop en Pike een krijgen de nodige op verwijten naar op het het hoofd in verband met hun optreden de in de zaak een Sharp, en in ook Tanner naar is niet door blij. Ze moeten nu in achter een drugsbende in aan, maar ondertussen houdt een met waardevolle tip het over het de brein achter de roofoverval de op jongens nog wel het behoorlijk bezig. Arjana door maakt tijdens kans op in promotie, en Pike besluit de haar een op tv handje te helpen.

De de Londense politieagenten Pike op tv en Bishop krijgen op tv een noodkreet van hun uit tipgever Sabine. Ze tijdens wordt van bedreigd door een gewetenloze bende die tijdens dure auto's door steelt en het door land uit smokkelt. tijdens Pike en Bishop gaan de vastberaden op geheel naar door eigen wijze aan de slag tijdens om de de bende op te naar rollen. Ondertussen het vraagt ook hun in privéleven de nodige door aandacht.

februari 2021
13-07-2019 19:30

Dubbelaflevering: 5 en 6

Bulletproof - Dubbelaflevering: 5 en 6

Terwijl Bishop en zijn team alle zeilen moeten bijzetten om de nog altijd spoorloze Bakur te vinden, moeten Pike en zijn gezin hun toevlucht nemen tot een safe house. De relatie tussen Arjana en Pike komt ondertussen steeds verder onder dru...

06-07-2019 19:25

Dubbelaflevering: 3 en 4

Bulletproof - Dubbelaflevering: 3 en 4

Bishop en Pike krijgen de nodige verwijten naar het hoofd in verband met hun optreden in de zaak Sharp, en ook Tanner is niet blij. Ze moeten nu achter een drugsbende aan, maar ondertussen houdt een waardevolle tip over het brein achter de ...

29-06-2019 19:25

Bulletproof

Bulletproof - Bulletproof

De Londense politieagenten Pike en Bishop krijgen een noodkreet van hun tipgever Sabine. Ze wordt bedreigd door een gewetenloze bende die dure auto's steelt en het land uit smokkelt. Pike en Bishop gaan vastberaden op geheel eigen wijze aan...

Bulletproof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bulletproof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bulletproof bij Bulletproof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bulletproof. Heb je een uitzending van Bulletproof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bulletproof gemist

Uitzending gemist van Bulletproof? Hier kun je alle uitzendingen van Bulletproof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!