Programma gemist?

Terwijl Bishop en een zijn een team alle het zeilen moeten bijzetten uit om de nog altijd spoorloze Bakur op te uit vinden, moeten Pike en zijn het gezin hun met toevlucht door nemen tot een safe house. De op tv de relatie tussen Arjana en Pike komt tijdens ondertussen steeds verder op tijdens onder druk te staan. Bishop uit wordt uitgenodigd voor het een etentje met Nell het en haar op tv moeder. Tevens op krijgt hij een van envelop in handen met een door naar explosieve inhoud.

Bishop met en Pike krijgen de nodige tijdens verwijten naar het op tv hoofd tijdens in verband met de hun optreden in de de zaak Sharp, naar en ook Tanner naar is niet blij. uit Ze moeten nu achter uit een drugsbende aan, maar van ondertussen in houdt een in waardevolle tip over het brein met achter de de roofoverval de jongens door nog wel behoorlijk bezig. Arjana op tv maakt het kans op op promotie, en Pike besluit het haar een handje te de helpen.

De Londense de politieagenten Pike en op Bishop naar krijgen een noodkreet op van hun tipgever Sabine. Ze wordt met bedreigd in door een uit gewetenloze bende die dure auto's uit steelt en het land in uit in smokkelt. Pike door en Bishop gaan van vastberaden op geheel eigen wijze de aan de slag op om de bende een op te in rollen. Ondertussen vraagt ook hun in uit privéleven de nodige in aandacht.

oktober 2020
13-07-2019 19:30

Dubbelaflevering: 5 en 6

Bulletproof - Dubbelaflevering: 5 en 6

Terwijl Bishop en zijn team alle zeilen moeten bijzetten om de nog altijd spoorloze Bakur te vinden, moeten Pike en zijn gezin hun toevlucht nemen tot een safe house. De relatie tussen Arjana en Pike komt ondertussen steeds verder onder dru...

06-07-2019 19:25

Dubbelaflevering: 3 en 4

Bulletproof - Dubbelaflevering: 3 en 4

Bishop en Pike krijgen de nodige verwijten naar het hoofd in verband met hun optreden in de zaak Sharp, en ook Tanner is niet blij. Ze moeten nu achter een drugsbende aan, maar ondertussen houdt een waardevolle tip over het brein achter de ...

29-06-2019 19:25

Bulletproof

Bulletproof - Bulletproof

De Londense politieagenten Pike en Bishop krijgen een noodkreet van hun tipgever Sabine. Ze wordt bedreigd door een gewetenloze bende die dure auto's steelt en het land uit smokkelt. Pike en Bishop gaan vastberaden op geheel eigen wijze aan...

Bulletproof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bulletproof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bulletproof bij Bulletproof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bulletproof. Heb je een uitzending van Bulletproof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bulletproof gemist

Uitzending gemist van Bulletproof? Hier kun je alle uitzendingen van Bulletproof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!