Programma gemist?

Terwijl Bishop van en zijn met team alle zeilen moeten naar bijzetten om de met nog op altijd spoorloze Bakur op te vinden, moeten Pike en tijdens zijn het gezin hun toevlucht nemen tot een een safe house. tijdens De relatie tussen Arjana het en Pike in komt ondertussen in steeds verder onder druk in te met staan. Bishop wordt door uitgenodigd voor een op tv etentje met Nell met en haar moeder. Tevens krijgt door hij een met envelop in handen met door een explosieve met inhoud.

Bishop en Pike op tv krijgen in de nodige verwijten naar door het op tv hoofd in verband met hun in optreden een in de zaak Sharp, en ook van tijdens Tanner is niet blij. door Ze moeten op nu achter een drugsbende aan, maar van ondertussen de houdt een waardevolle tip het over het een brein achter de de roofoverval de jongens nog een wel behoorlijk bezig. tijdens Arjana maakt kans naar op door promotie, en Pike van besluit haar een op handje te helpen.

De in Londense politieagenten naar Pike en Bishop krijgen door een noodkreet van hun tipgever op tv Sabine. Ze naar wordt bedreigd in door een met gewetenloze bende die van dure auto's steelt en tijdens het land uit smokkelt. Pike een en Bishop gaan naar vastberaden een op geheel de eigen wijze aan de slag om in de bende op naar door te rollen. Ondertussen vraagt ook tijdens hun in privéleven de nodige door aandacht.

januari 2020
13-07-2019 19:30

Dubbelaflevering: 5 en 6

Bulletproof - Dubbelaflevering: 5 en 6

Terwijl Bishop en zijn team alle zeilen moeten bijzetten om de nog altijd spoorloze Bakur te vinden, moeten Pike en zijn gezin hun toevlucht nemen tot een safe house. De relatie tussen Arjana en Pike komt ondertussen steeds verder onder dru...

06-07-2019 19:25

Dubbelaflevering: 3 en 4

Bulletproof - Dubbelaflevering: 3 en 4

Bishop en Pike krijgen de nodige verwijten naar het hoofd in verband met hun optreden in de zaak Sharp, en ook Tanner is niet blij. Ze moeten nu achter een drugsbende aan, maar ondertussen houdt een waardevolle tip over het brein achter de ...

29-06-2019 19:25

Bulletproof

Bulletproof - Bulletproof

De Londense politieagenten Pike en Bishop krijgen een noodkreet van hun tipgever Sabine. Ze wordt bedreigd door een gewetenloze bende die dure auto's steelt en het land uit smokkelt. Pike en Bishop gaan vastberaden op geheel eigen wijze aan...

Bulletproof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bulletproof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bulletproof bij Bulletproof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bulletproof. Heb je een uitzending van Bulletproof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bulletproof gemist

Uitzending gemist van Bulletproof? Hier kun je alle uitzendingen van Bulletproof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!