Programma gemist?

Echte in mensen. Echte rollen. naar Echte droombanen: de een nieuw gezicht tijdens voor een tv-reclame, van zanger in een uit popgroep en de rol naar van superheld tijdens een stadiontournee. op van Wie kiest de jury door daarvoor uit?

Echte in mensen. Echte rollen. Echte het droombanen: heks bij op een met bekende toeristische attractie, presentator van uit een online kookprogramma en in circusartiest. op tv Wie gaan dat door worden?

Echte mensen. de Echte rollen. tijdens Echte droombanen: Een rol in in een musicalproductie, naar een rol als in jonge presentator op tv en een rol op als scare actor het in een attractiepark. in Wie gaan er een op het eind van een de dag mee naar met een huis?

Echte met mensen. Echte rollen. in Echte droombanen: een pantomime-travestiet, een op het entertainment-journalist en een op tv presentator voor een thuiswinkelzender. Wie op gaan er op het de uit eind van de dag mee naar op een huis?

Deze uit keer stemacteur, barman in op Frankrijk en griezelacteur. Wie uit laat een uit verpletterende indruk van achter bij door de jury en gaat naar huis tijdens met de door baan?

Deze tijdens keer vacatures van de male stripper, museumrondleider uit en zingende kelner. Wie laat met door een verpletterende indruk achter bij uit de jury met en gaat tijdens naar huis met de van baan?

Echte mensen. Echte op tv rollen. Echte droombanen: de handenmodel, een presentator uit voor een kinderprogramma tijdens en een John van van Lennon voor een Beatles-tributeband. Wie in gaat er aan het de eind van van de tijdens dag mee naar een huis?

Deze keer vacatures een voor improvisatie-pianist, reisvlogger in en safariranger. Wie tijdens laat een verpletterende op tv door indruk achter bij door de jury en gaat naar op tv huis met de op baan?

Echte uit mensen. Echte rollen. Echte de droombanen: Hondenmodel, presentator van een een thuiswinkelprogramma een en de naar rol van uit koning Hendrik VIII. Wie een gaat er aan het eind door van een de dag mee op tv naar huis?

We zien op tv hoe mensen op tv auditie doen naar voor hun droombaan. Ze het worden uitgedaagd met om op creatieve wijze te op tv solliciteren op uiteenlopende met vacatures. Het belangrijkste uit is dat men een met verpletterende het indruk achterlaat tijdens bij de jury, door die onder andere bestaat uit de (mogelijk) door toekomstige collega's.

We met zien hoe een mensen auditie doen het voor hun droombaan. Ze worden uitgedaagd naar om op de creatieve wijze het te solliciteren met op uiteenlopende vacatures. Van presentator de tot in gekostumeerde museumgids en van vlogger naar tot tijdens ambachtsman/vrouw of zanger in een op tv gospelkoor. Het belangrijkste tijdens is op dat men een verpletterende indruk naar achterlaat tijdens bij de jury, die op tv onder andere bestaat op uit (mogelijk) toekomstige met collega's.

Een het gerenommeerd dansgezelschap zoekt op voor hun met uitvoering van A Christmas Carol een met door Tiny Tim, oftewel Kleine Kees. Wordt door het door Noah die door het sommige klasgenoten wordt gepest omdat met hij gek naar is van door zingen en dansen, wordt tijdens het de ervaren Lucas naar of toch Quan, door die moeite heeft een met een zingen omdat hij geboren op is met een een schisis?

januari 2020
28-08-2019 19:25

The Big Audition

The Big Audition - The Big Audition

Echte mensen. Echte rollen. Echte droombanen: een nieuw gezicht voor een tv-reclame, zanger in een popgroep en de rol van superheld tijdens een stadiontournee. Wie kiest de jury daarvoor uit?

21-08-2019 19:25

The Big Audition

The Big Audition - The Big Audition

Echte mensen. Echte rollen. Echte droombanen: heks bij een bekende toeristische attractie, presentator van een online kookprogramma en circusartiest. Wie gaan dat worden?

14-08-2019 19:25

The Big Audition

The Big Audition - The Big Audition

Echte mensen. Echte rollen. Echte droombanen: Een rol in een musicalproductie, een rol als jonge presentator en een rol als scare actor in een attractiepark. Wie gaan er op het eind van de dag mee naar huis?

07-08-2019 19:30

The Big Audition

The Big Audition - The Big Audition

Echte mensen. Echte rollen. Echte droombanen: een pantomime-travestiet, een entertainment-journalist en een presentator voor een thuiswinkelzender. Wie gaan er op het eind van de dag mee naar huis?

04-08-2019 19:15

The Big Audition

The Big Audition - The Big Audition

Deze keer stemacteur, barman in Frankrijk en griezelacteur. Wie laat een verpletterende indruk achter bij de jury en gaat naar huis met de baan?

28-07-2019 19:20

The Big Audition

The Big Audition - The Big Audition

Deze keer vacatures van male stripper, museumrondleider en zingende kelner. Wie laat een verpletterende indruk achter bij de jury en gaat naar huis met de baan?

24-07-2019 19:30

The Big Audition

The Big Audition - The Big Audition

Echte mensen. Echte rollen. Echte droombanen: handenmodel, een presentator voor een kinderprogramma en een John Lennon voor een Beatles-tributeband. Wie gaat er aan het eind van de dag mee naar huis?

21-07-2019 19:15

The Big Audition

The Big Audition - The Big Audition

Deze keer vacatures voor improvisatie-pianist, reisvlogger en safariranger. Wie laat een verpletterende indruk achter bij de jury en gaat naar huis met de baan?

17-07-2019 19:30

The Big Audition

The Big Audition - The Big Audition

Echte mensen. Echte rollen. Echte droombanen: Hondenmodel, presentator van een thuiswinkelprogramma en de rol van koning Hendrik VIII. Wie gaat er aan het eind van de dag mee naar huis?

14-07-2019 19:15

The Big Audition

The Big Audition - The Big Audition

We zien hoe mensen auditie doen voor hun droombaan. Ze worden uitgedaagd om op creatieve wijze te solliciteren op uiteenlopende vacatures. Het belangrijkste is dat men een verpletterende indruk achterlaat bij de jury, die onder andere besta...

07-07-2019 19:15

The Big Audition

The Big Audition - The Big Audition

We zien hoe mensen auditie doen voor hun droombaan. Ze worden uitgedaagd om op creatieve wijze te solliciteren op uiteenlopende vacatures. Van presentator tot gekostumeerde museumgids en van vlogger tot ambachtsman/vrouw of zanger in een go...

30-06-2019 19:20

The Big Audition

The Big Audition - The Big Audition

Een gerenommeerd dansgezelschap zoekt voor hun uitvoering van A Christmas Carol een Tiny Tim, oftewel Kleine Kees. Wordt het Noah die door sommige klasgenoten wordt gepest omdat hij gek is van zingen en dansen, wordt het de ervaren Lucas of...

The Big Audition gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Big Audition de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Big Audition bij The Big Audition liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Big Audition. Heb je een uitzending van The Big Audition gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Big Audition gemist

Uitzending gemist van The Big Audition? Hier kun je alle uitzendingen van The Big Audition kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 28-08-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!