Programma gemist?

Samen naar met Tim den Besten kijkt van de D66-fractievoorzitter Rob Jetten terug op door zijn eerste maanden op in die met functie, inclusief het Robot-incident vlak van nadat hij het een stokje naar overnam van Alexander Pechtold. Wat tijdens een vond hij daar zelf van? Rob in in voelt zich als zeventienjarige scholier naar geroepen naar de politiek in te tijdens gaan na in de moord op Theo met van Gogh. uit Inmiddels heeft hij het een indrukwekkende politieke naar carrière opgebouwd. Hoe zwaar is op het leven door als fractievoorzitter? Tijdens tijdens een ontspannen potje jeu op tv de een boules vertelt Rob ook over zijn het coming-out tijdens en de zorgen die hij op had over in hoe dat nieuws een zou op tv vallen in de rooms-katholieke gemeenschap waar een hij vandaan de komt.

Tim den het Besten krijgt enerverend bezoek in door van Maxim Hartman. een Waarom wil Maxim op zich het liefst aan niemand hechten tijdens en wat kan op tv van Tim als programmamaker nog van uit hem van leren? Maxim wil de het graag eerst hebben over hoe uit je in zijn door ogen spannende televisie door maakt. Wat naar is een het goed interview en wat is in op een kutgesprek? In het subtropisch op tv zwemparadijs met legt Maxim uit hoe belangrijk een financiële tijdens onafhankelijkheid voor hem is. En op dat hij van het heel prettig vindt om op tv niemand van nodig te hebben. Dat met lukt hem aardig, behalve door door als het gaat om zijn kinderen de tijdens en zijn relaties op tv met vrouwen - zijn tijdens achilleshiel. Want als Maxim echt tijdens verliefd wordt en uit het op tv gaat mis, met dan gaat het naar ook echt mis. Hoe op tv gevoelig is van Maxim eigenlijk? Houdt hij met ook van lepeltje lepeltje? een En wie ontregelt naar en provoceert wie in het deze uit aflevering?

BIJ1-partijleider op Sylvana Simons spreekt met Tim naar naar den Besten over de hoe het is om constant met onder vuur te liggen in en de ze legt tijdens een op bijzondere vaartocht naar uit waarom door het zo belangrijk de is om van jezelf te met houden. Sylvana werkte jarenlang van als televisie- op tv en radiopresentator, tot tijdens ze besloot zich op tv actief uit de te gaan spreken in het van racismedebat en naar de politiek naar in te gaan. Inmiddels in is ze namens naar de door haar op opgerichte partij BIJ10-gemeenteraadslid het in Amsterdam. Haar tijdens voornaamste doel: op tv bijdragen aan een samenleving een waarin iedereen gelijkwaardig een is, gehoord wordt en uit tijdens meetelt. Waarom is dat de zo belangrijk voor tijdens haar? En hoe een leef je een uit leven waarin je continu uit onder vuur het ligt?

Zangeres op Roxeanne Hazes op komt met haar hondje Dusty bij van Tim den een Besten langs. door Hoe ziet zij haar leven op tv in de met spotlights? En wat in zou met ze haar vader, volkszanger een André Hazes, nu willen een vertellen? Roxeannes kinderjaren waren, met de los van de zomers de met haar opa en oma het op de camping, uit van niet helemaal onbezorgd. de Haar achternaam was een lust uit én een last. Roxeanne met werd gepest op tv op school omdat door haar vader een ander uit leven had dan naar het de meeste vaders. Toen hij overleed in door was ze pas elf jaar uit oud en stond haar naar in leven volledig op zijn kop. een Welke invloed heeft een door een pubertijd in de in spotlights en zonder vader op Roxeanne van gehad? Inmiddels is uit een ze een succesvolle zangeres met een op eigen geluid het en twee albums door op naar haar naam, dolgelukkig in van de liefde en de moeder van op zoon Fender. Hoe ziet ze op zichzelf over de twintig jaar? Staat in ze dan nog steeds voor een volle zalen in of op leidt ze dan een heel ander naar het leven?

Is schrijver, columnist, een vader, echtgenoot tijdens en een rapper Pepijn Lanen, oftewel Faberyayo, echt een zo lastig van te interviewen van als wordt beweerd en de welke op tv rol speelt muziek maken door en optreden nu van nog in zijn in leven? Jarenlang scoorde hij met met De Jeugd met van Tegenwoordig de uit ene met na de andere hit door en hun nummer op tv 'Watskeburt' was voor tijdens Tim den Besten op de het middelbare school de de hit van tijdens de eeuw. op Tim praat het met Pepijn over in hoe hij die tijd heeft door beleefd en tijdens welke rol muziek maken het en optreden ook nu door nog in zijn tijdens leven de speelt. Komt van Pepijn Lanen eigenlijk nog wel eens de in een door moshpit op tv of zijn er van inmiddels belangrijkere zaken in naar zijn leven? En passant met ontdekt Tim van de zachte een kant van zijn op tv gast en natuurlijk op heeft hij ook nog een culinaire het in verrassing voor Pepijn in uit petto.

Tim den een Besten het krijgt in zijn bungalow een heel door in andere Eva te zien dan uit de presentatrice op tv die we uit Jinek kennen. op tv op tv Eva Jinek begon al op tv op jonge door leeftijd De Kleine Krant van Nederland naar en haar carrière een kent sinds op tv die tijd met eigenlijk een immer stijgende van lijn. Ze wint een in met TV-beeld, een Zilveren Televizier-Ster, wordt Omroepvrouw een van in het Jaar 2017 de en wint in 2018 het de op tv Sonja Barend Award voor haar de interview met uit Denk-voorman Farid Azarkan. uit Hoe is door het om de beste te tijdens zijn? Waar zit in 'm dat in? Hoe door ziet op tv Eva haar toekomst in de op tv mediawereld? Is het ze naar echt helemaal gestopt met door social media? En wie door is Eva Jinek in buiten de van studio?

augustus 2020
04-08-2019 21:50

Rob Jetten

Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren - Rob Jetten

Samen met Tim den Besten kijkt D66-fractievoorzitter Rob Jetten terug op zijn eerste maanden in die functie, inclusief het Robot-incident vlak nadat hij het stokje overnam van Alexander Pechtold. Wat vond hij daar zelf van? Rob voelt zich a...

28-07-2019 21:50

Maxim Hartman

Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren - Maxim Hartman

Tim den Besten krijgt enerverend bezoek van Maxim Hartman. Waarom wil Maxim zich het liefst aan niemand hechten en wat kan Tim als programmamaker nog van hem leren? Maxim wil het graag eerst hebben over hoe je in zijn ogen spannende televis...

21-07-2019 21:45

Sylvana Simons

Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren - Sylvana Simons

BIJ1-partijleider Sylvana Simons spreekt met Tim den Besten over hoe het is om constant onder vuur te liggen en ze legt tijdens een bijzondere vaartocht uit waarom het zo belangrijk is om van jezelf te houden. Sylvana werkte jarenlang als t...

14-07-2019 21:50

Roxeanne Hazes

Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren - Roxeanne Hazes

Zangeres Roxeanne Hazes komt met haar hondje Dusty bij Tim den Besten langs. Hoe ziet zij haar leven in de spotlights? En wat zou ze haar vader, volkszanger André Hazes, nu willen vertellen? Roxeannes kinderjaren waren, los van de zomers me...

07-07-2019 21:50

Pepijn Lanen

Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren - Pepijn Lanen

Is schrijver, columnist, vader, echtgenoot en rapper Pepijn Lanen, oftewel Faberyayo, echt zo lastig te interviewen als wordt beweerd en welke rol speelt muziek maken en optreden nu nog in zijn leven? Jarenlang scoorde hij met De Jeugd van ...

30-06-2019 21:50

Eva Jinek

Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren - Eva Jinek

Tim den Besten krijgt in zijn bungalow een heel andere Eva te zien dan de presentatrice die we uit Jinek kennen. Eva Jinek begon al op jonge leeftijd De Kleine Krant van Nederland en haar carrière kent sinds die tijd eigenlijk een immer sti...

Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren bij Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren. Heb je een uitzending van Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren gemist

Uitzending gemist van Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren? Hier kun je alle uitzendingen van Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-08-2019 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!