Programma gemist?

Paul en Symon op tv van groeiden op in van hetzelfde kindertehuis en in Australië, de waarheen Paul als tiener het emigreerde, vindt een de de emotionele reünie plaats. Neil uit door Liverpool wilde met als 7-jarig uit jongetje astronaut worden. op Tragisch genoeg was op Neil als 28-jarige op dakloos en worstelde hij de met geestelijke gezondheidsproblemen. met In 42 Up verscheen hij met als liberaal-democratisch raadslid een in Hackney. in Hoe gaat door het nu met in Neil?

Bruce zit de op kostschool op tv als hij 7 is. Hij tijdens wil een zendeling het in op Afrika zijn, uit maar kiest voor een loopbaan tijdens in het onderwijs van in door het Verenigd Koninkrijk. Nu hij bijna tijdens met pensioen gaat, in denkt Bruce het na over zijn van werk en zijn leven. tijdens Jackie wordt op tv geconfronteerd met bezuinigingen op de uit haar arbeidsongeschiktheidsuitkering als ze 56 door is en met naar het overlijden van naar haar op ex-man. Hoe is het het nu met haar? Lynn op tv wil op door 7-jarige leeftijd samen met Jackie naar in Woolworths in werken, maar ze het wordt een van kinderbibliothecaresse. Later een vecht ze tegen met een levensbedreigende hersenaandoening en raakt de de op baan kwijt die ze dertig jaar met heeft op tv gehad.

East Ender Tony van naar droomde er als jongetje van met om jockey te worden. op tijdens Uiteindelijk verdiende hij een de kost als taxichauffeur en probeerde naar hij in in Spanje op projectontwikkelaar te worden, maar tijdens de economische crisis maakte door aan zijn dromen naar van een nieuw naar leven in door de zon een einde. Hoe van is het nu met door Tony? Hoe zijn door de het laatste zeven jaar het voor hem het geweest?  Nick, de schuwe jongen uit Yorkshire, op studeerde de in Oxford in voordat hij naar op tv Amerika vertrok om zijn wetenschappelijke onderzoeksdromen in te volgen. Hij van vertelt over van familie, gezondheid en het leven uit in het Amerika door van in Trump.

september 2021
10-07-2019 21:45

63 Up

63 Up - 63 Up

Paul en Symon groeiden op in hetzelfde kindertehuis en in Australië, waarheen Paul als tiener emigreerde, vindt een emotionele reünie plaats. Neil uit Liverpool wilde als 7-jarig jongetje astronaut worden. Tragisch genoeg was Neil als 28-ja...

09-07-2019 21:45

63 Up

63 Up - 63 Up

Bruce zit op kostschool als hij 7 is. Hij wil een zendeling in Afrika zijn, maar kiest voor een loopbaan in het onderwijs in het Verenigd Koninkrijk. Nu hij bijna met pensioen gaat, denkt Bruce na over zijn werk en zijn leven. Jackie wordt ...

08-07-2019 21:45

63 Up

63 Up - 63 Up

East Ender Tony droomde er als jongetje van om jockey te worden. Uiteindelijk verdiende hij de kost als taxichauffeur en probeerde hij in Spanje projectontwikkelaar te worden, maar de economische crisis maakte aan zijn dromen van een nieuw ...

63 Up gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 63 Up de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 63 Up bij 63 Up liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 63 Up. Heb je een uitzending van 63 Up gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

63 Up gemist

Uitzending gemist van 63 Up? Hier kun je alle uitzendingen van 63 Up kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 10-07-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!