Programma gemist?

Paul in en Symon groeiden op op tv in op hetzelfde kindertehuis en in in Australië, waarheen Paul door als tiener emigreerde, op tv vindt een emotionele reünie door plaats. Neil uit met Liverpool tijdens wilde als 7-jarig jongetje uit astronaut worden. Tragisch met genoeg was Neil als op tv 28-jarige dakloos en worstelde in naar hij met geestelijke tijdens gezondheidsproblemen. In 42 Up verscheen van hij als liberaal-democratisch raadslid door in de Hackney. Hoe gaat het de nu met een Neil?

Bruce zit tijdens op kostschool als hij de 7 is. Hij door wil een van zendeling van in Afrika zijn, maar kiest voor naar een loopbaan in de het onderwijs van in tijdens het Verenigd Koninkrijk. met Nu hij bijna met pensioen gaat, tijdens denkt van Bruce na over uit zijn werk en het zijn leven. Jackie tijdens wordt geconfronteerd met bezuinigingen op een in haar arbeidsongeschiktheidsuitkering als ze in 56 is en met met het overlijden op van haar op ex-man. Hoe is naar het nu met haar? in Lynn wil op op tv 7-jarige leeftijd samen met tijdens Jackie in Woolworths werken, in maar ze wordt van naar een kinderbibliothecaresse. Later vecht ze met tegen een levensbedreigende op hersenaandoening naar en raakt de baan op tv kwijt die ze dertig door jaar heeft in gehad.

East Ender Tony in droomde op tv er als uit jongetje van om van jockey te worden. Uiteindelijk verdiende van hij de kost met als taxichauffeur en probeerde op tv van hij in Spanje projectontwikkelaar te in worden, maar naar de economische crisis maakte op tv aan zijn dromen van een op nieuw leven in met tijdens de zon een einde. naar Hoe is het nu met uit Tony? Hoe het zijn de van laatste zeven door jaar voor hem tijdens geweest?  Nick, de schuwe jongen uit met Yorkshire, studeerde in door Oxford met voordat hij naar Amerika op tv vertrok om zijn op tv wetenschappelijke onderzoeksdromen te volgen. Hij op vertelt over familie, door gezondheid het en het leven in op het Amerika van naar Trump.

januari 2020
10-07-2019 21:45

63 Up

63 Up - 63 Up

Paul en Symon groeiden op in hetzelfde kindertehuis en in Australië, waarheen Paul als tiener emigreerde, vindt een emotionele reünie plaats. Neil uit Liverpool wilde als 7-jarig jongetje astronaut worden. Tragisch genoeg was Neil als 28-ja...

09-07-2019 21:45

63 Up

63 Up - 63 Up

Bruce zit op kostschool als hij 7 is. Hij wil een zendeling in Afrika zijn, maar kiest voor een loopbaan in het onderwijs in het Verenigd Koninkrijk. Nu hij bijna met pensioen gaat, denkt Bruce na over zijn werk en zijn leven. Jackie wordt ...

08-07-2019 21:45

63 Up

63 Up - 63 Up

East Ender Tony droomde er als jongetje van om jockey te worden. Uiteindelijk verdiende hij de kost als taxichauffeur en probeerde hij in Spanje projectontwikkelaar te worden, maar de economische crisis maakte aan zijn dromen van een nieuw ...

63 Up gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 63 Up de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 63 Up bij 63 Up liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 63 Up. Heb je een uitzending van 63 Up gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

63 Up gemist

Uitzending gemist van 63 Up? Hier kun je alle uitzendingen van 63 Up kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 10-07-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!