Programma gemist?

Paul in en Symon met groeiden op in hetzelfde kindertehuis naar en in Australië, van waarheen uit Paul als tiener emigreerde, vindt een door een emotionele reünie plaats. Neil een uit Liverpool wilde als 7-jarig uit jongetje astronaut naar worden. Tragisch genoeg de was Neil als 28-jarige door dakloos de en worstelde uit hij met geestelijke gezondheidsproblemen. In naar 42 Up het verscheen hij als naar liberaal-democratisch raadslid in Hackney. met Hoe gaat het nu op tv tijdens met Neil?

Bruce een zit op kostschool met als hij tijdens 7 is. Hij wil het een zendeling de in Afrika zijn, maar kiest naar voor een loopbaan uit in het onderwijs in uit het Verenigd naar Koninkrijk. Nu hij het bijna met pensioen gaat, door denkt op Bruce na over zijn werk het en met zijn leven. Jackie de wordt geconfronteerd met een bezuinigingen op haar arbeidsongeschiktheidsuitkering als op het ze 56 is uit en met het overlijden van haar van ex-man. Hoe is naar een het nu met haar? Lynn wil op tv op 7-jarige op tv leeftijd samen met Jackie tijdens in Woolworths werken, uit maar ze wordt uit een kinderbibliothecaresse. van Later vecht ze in tegen het een levensbedreigende hersenaandoening en de raakt de baan kwijt uit die ze dertig jaar van heeft tijdens gehad.

East tijdens Ender Tony droomde van er als jongetje van om door op jockey te worden. van Uiteindelijk verdiende hij op tv de kost als taxichauffeur en probeerde van van hij in Spanje projectontwikkelaar in te worden, in maar de economische van crisis maakte aan zijn dromen van uit een nieuw leven uit in de zon een door einde. Hoe is in het het nu met Tony? door Hoe zijn de laatste zeven in jaar voor hem uit geweest?  Nick, met de schuwe jongen uit Yorkshire, op tv studeerde in Oxford op met voordat hij naar Amerika op vertrok om zijn wetenschappelijke met onderzoeksdromen te volgen. Hij in vertelt door over familie, gezondheid en het leven een in het Amerika van de in Trump.

mei 2021
10-07-2019 21:45

63 Up

63 Up - 63 Up

Paul en Symon groeiden op in hetzelfde kindertehuis en in Australië, waarheen Paul als tiener emigreerde, vindt een emotionele reünie plaats. Neil uit Liverpool wilde als 7-jarig jongetje astronaut worden. Tragisch genoeg was Neil als 28-ja...

09-07-2019 21:45

63 Up

63 Up - 63 Up

Bruce zit op kostschool als hij 7 is. Hij wil een zendeling in Afrika zijn, maar kiest voor een loopbaan in het onderwijs in het Verenigd Koninkrijk. Nu hij bijna met pensioen gaat, denkt Bruce na over zijn werk en zijn leven. Jackie wordt ...

08-07-2019 21:45

63 Up

63 Up - 63 Up

East Ender Tony droomde er als jongetje van om jockey te worden. Uiteindelijk verdiende hij de kost als taxichauffeur en probeerde hij in Spanje projectontwikkelaar te worden, maar de economische crisis maakte aan zijn dromen van een nieuw ...

63 Up gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 63 Up de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 63 Up bij 63 Up liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 63 Up. Heb je een uitzending van 63 Up gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

63 Up gemist

Uitzending gemist van 63 Up? Hier kun je alle uitzendingen van 63 Up kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 10-07-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!