Programma gemist?

Paul en door Symon groeiden in op in hetzelfde kindertehuis in en in Australië, uit waarheen Paul als uit tiener uit emigreerde, vindt een emotionele reünie op tv plaats. Neil uit in Liverpool wilde als in 7-jarig op tv jongetje astronaut worden. Tragisch genoeg in was Neil als 28-jarige op dakloos tijdens en worstelde hij met geestelijke het gezondheidsproblemen. met In 42 Up verscheen hij door van als liberaal-democratisch raadslid in Hackney. de Hoe tijdens gaat het nu met de Neil?

Bruce de zit op kostschool als van hij met 7 is. Hij wil een het zendeling in Afrika zijn, door in maar kiest voor een loopbaan de in het onderwijs van in het in Verenigd Koninkrijk. Nu hij op bijna met uit pensioen gaat, van denkt Bruce na over zijn tijdens werk een en zijn leven. Jackie wordt naar geconfronteerd met op bezuinigingen op haar arbeidsongeschiktheidsuitkering als naar ze 56 is een en met het het overlijden van haar uit van ex-man. Hoe is het een nu met haar? Lynn wil uit op tv op 7-jarige leeftijd samen uit met Jackie in Woolworths werken, van met maar ze wordt een van kinderbibliothecaresse. Later vecht ze een tegen een op tv levensbedreigende hersenaandoening het en raakt de baan kwijt die door ze tijdens dertig jaar het heeft gehad.

East Ender Tony op tv droomde de er als jongetje tijdens van om jockey het te worden. Uiteindelijk verdiende hij een de kost naar als in taxichauffeur en probeerde hij in tijdens Spanje projectontwikkelaar te worden, op tv maar de op economische crisis een maakte aan zijn dromen van een op nieuw leven door in uit de zon een einde. Hoe is uit het naar nu met door Tony? Hoe zijn de laatste zeven van jaar voor hem een geweest?  Nick, de van schuwe jongen uit een Yorkshire, studeerde in de Oxford voordat hij met naar van Amerika vertrok om zijn op tv wetenschappelijke onderzoeksdromen te volgen. Hij vertelt van het over familie, gezondheid en het leven in in het Amerika naar van met Trump.

september 2020
10-07-2019 21:45

63 Up

63 Up - 63 Up

Paul en Symon groeiden op in hetzelfde kindertehuis en in Australië, waarheen Paul als tiener emigreerde, vindt een emotionele reünie plaats. Neil uit Liverpool wilde als 7-jarig jongetje astronaut worden. Tragisch genoeg was Neil als 28-ja...

09-07-2019 21:45

63 Up

63 Up - 63 Up

Bruce zit op kostschool als hij 7 is. Hij wil een zendeling in Afrika zijn, maar kiest voor een loopbaan in het onderwijs in het Verenigd Koninkrijk. Nu hij bijna met pensioen gaat, denkt Bruce na over zijn werk en zijn leven. Jackie wordt ...

08-07-2019 21:45

63 Up

63 Up - 63 Up

East Ender Tony droomde er als jongetje van om jockey te worden. Uiteindelijk verdiende hij de kost als taxichauffeur en probeerde hij in Spanje projectontwikkelaar te worden, maar de economische crisis maakte aan zijn dromen van een nieuw ...

63 Up gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 63 Up de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 63 Up bij 63 Up liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 63 Up. Heb je een uitzending van 63 Up gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

63 Up gemist

Uitzending gemist van 63 Up? Hier kun je alle uitzendingen van 63 Up kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 10-07-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!