Programma gemist?

Paul en Symon een groeiden op in naar hetzelfde kindertehuis en op tv in Australië, op waarheen Paul uit als tiener het emigreerde, vindt een emotionele reünie plaats. de op tv Neil uit Liverpool wilde een als 7-jarig jongetje op astronaut worden. Tragisch genoeg naar was Neil als uit 28-jarige dakloos en worstelde van hij in met geestelijke gezondheidsproblemen. In tijdens 42 Up verscheen op hij als liberaal-democratisch door raadslid in de Hackney. Hoe gaat het op nu met met Neil?

Bruce met zit op in kostschool als hij 7 is. in Hij wil een tijdens zendeling uit in Afrika zijn, maar van kiest voor een een loopbaan in het naar onderwijs in het een Verenigd Koninkrijk. op tv Nu hij bijna met pensioen gaat, uit denkt Bruce op tv na over zijn werk naar en de zijn leven. met Jackie wordt geconfronteerd met op bezuinigingen op haar arbeidsongeschiktheidsuitkering uit als op tv ze 56 is en de met het overlijden op tv van haar ex-man. Hoe is de met het nu met haar? op tv Lynn wil op 7-jarige leeftijd van samen de met Jackie in Woolworths tijdens werken, maar ze wordt op tv een kinderbibliothecaresse. Later de vecht ze uit tegen een levensbedreigende hersenaandoening een en naar raakt de baan kwijt die op tv ze tijdens dertig jaar heeft in gehad.

East met Ender Tony droomde door er als door jongetje van om jockey in te worden. Uiteindelijk met verdiende hij van de kost als op tv taxichauffeur en probeerde door hij in Spanje projectontwikkelaar te worden, met met maar de economische crisis maakte aan zijn op tv dromen van op een een nieuw leven in de zon een een door einde. Hoe is het nu op met Tony? Hoe zijn tijdens de de laatste zeven op tv jaar voor hem geweest?  Nick, de schuwe een jongen uit Yorkshire, uit studeerde een in Oxford voordat hij uit naar Amerika vertrok om zijn de wetenschappelijke onderzoeksdromen te de volgen. Hij een vertelt tijdens over familie, gezondheid en het op leven in het Amerika van van met Trump.

juni 2020
10-07-2019 21:45

63 Up

63 Up - 63 Up

Paul en Symon groeiden op in hetzelfde kindertehuis en in Australië, waarheen Paul als tiener emigreerde, vindt een emotionele reünie plaats. Neil uit Liverpool wilde als 7-jarig jongetje astronaut worden. Tragisch genoeg was Neil als 28-ja...

09-07-2019 21:45

63 Up

63 Up - 63 Up

Bruce zit op kostschool als hij 7 is. Hij wil een zendeling in Afrika zijn, maar kiest voor een loopbaan in het onderwijs in het Verenigd Koninkrijk. Nu hij bijna met pensioen gaat, denkt Bruce na over zijn werk en zijn leven. Jackie wordt ...

08-07-2019 21:45

63 Up

63 Up - 63 Up

East Ender Tony droomde er als jongetje van om jockey te worden. Uiteindelijk verdiende hij de kost als taxichauffeur en probeerde hij in Spanje projectontwikkelaar te worden, maar de economische crisis maakte aan zijn dromen van een nieuw ...

63 Up gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 63 Up de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 63 Up bij 63 Up liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 63 Up. Heb je een uitzending van 63 Up gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

63 Up gemist

Uitzending gemist van 63 Up? Hier kun je alle uitzendingen van 63 Up kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 10-07-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!