Programma gemist?

Paul tijdens en Symon groeiden naar op in door hetzelfde kindertehuis en in Australië, waarheen uit naar Paul als tiener emigreerde, vindt op tv een emotionele in reünie plaats. Neil uit Liverpool het van wilde als 7-jarig jongetje astronaut tijdens worden. Tragisch genoeg was een Neil met als 28-jarige van dakloos en worstelde hij met op geestelijke gezondheidsproblemen. In 42 door Up verscheen een hij als tijdens liberaal-democratisch raadslid in Hackney. Hoe met gaat naar het nu met op Neil?

Bruce door zit op kostschool als het hij naar 7 is. Hij wil een het zendeling in Afrika zijn, door door maar kiest voor een loopbaan tijdens in het onderwijs in in het tijdens Verenigd Koninkrijk. Nu hij bijna op de met pensioen gaat, op denkt Bruce na in over zijn werk naar en zijn leven. Jackie wordt geconfronteerd op met bezuinigingen van op haar arbeidsongeschiktheidsuitkering op tv als in ze 56 is en naar met het overlijden van van haar ex-man. Hoe de is het nu met het haar? van Lynn wil op de 7-jarige leeftijd samen met Jackie het in Woolworths werken, een maar ze in wordt op tv een kinderbibliothecaresse. Later uit vecht ze tegen van een levensbedreigende hersenaandoening en op tv raakt de baan op kwijt die met ze dertig jaar heeft een gehad.

East op Ender Tony droomde er als op jongetje van om de jockey naar te worden. Uiteindelijk in verdiende hij de naar kost als taxichauffeur en met probeerde hij in Spanje in projectontwikkelaar te worden, op tv maar de het economische crisis maakte aan zijn tijdens op tv dromen van een nieuw een leven in de zon een van einde. met Hoe is van het nu met Tony? Hoe zijn een de uit laatste zeven jaar voor hem in uit geweest?  Nick, de schuwe jongen uit uit Yorkshire, studeerde het in Oxford een voordat hij naar Amerika op vertrok om zijn wetenschappelijke onderzoeksdromen te een volgen. Hij de vertelt over familie, gezondheid naar en het leven naar in het Amerika in van in Trump.

januari 2021
10-07-2019 21:45

63 Up

63 Up - 63 Up

Paul en Symon groeiden op in hetzelfde kindertehuis en in Australië, waarheen Paul als tiener emigreerde, vindt een emotionele reünie plaats. Neil uit Liverpool wilde als 7-jarig jongetje astronaut worden. Tragisch genoeg was Neil als 28-ja...

09-07-2019 21:45

63 Up

63 Up - 63 Up

Bruce zit op kostschool als hij 7 is. Hij wil een zendeling in Afrika zijn, maar kiest voor een loopbaan in het onderwijs in het Verenigd Koninkrijk. Nu hij bijna met pensioen gaat, denkt Bruce na over zijn werk en zijn leven. Jackie wordt ...

08-07-2019 21:45

63 Up

63 Up - 63 Up

East Ender Tony droomde er als jongetje van om jockey te worden. Uiteindelijk verdiende hij de kost als taxichauffeur en probeerde hij in Spanje projectontwikkelaar te worden, maar de economische crisis maakte aan zijn dromen van een nieuw ...

63 Up gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 63 Up de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 63 Up bij 63 Up liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 63 Up. Heb je een uitzending van 63 Up gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

63 Up gemist

Uitzending gemist van 63 Up? Hier kun je alle uitzendingen van 63 Up kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 10-07-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!