Programma gemist?

Paul en met Symon groeiden op de in hetzelfde kindertehuis met en in Australië, waarheen de Paul als uit tiener de emigreerde, vindt een emotionele reünie plaats. op tv Neil uit tijdens Liverpool wilde als de 7-jarig jongetje een astronaut worden. Tragisch van genoeg was in Neil als 28-jarige dakloos en worstelde uit door hij met geestelijke gezondheidsproblemen. In 42 door Up verscheen naar hij als liberaal-democratisch raadslid naar in Hackney. Hoe uit gaat het op tv nu uit met Neil?

Bruce het zit op het kostschool als hij 7 is. uit Hij wil een naar zendeling in op tv Afrika zijn, een maar kiest voor een loopbaan in tijdens naar het onderwijs in het het Verenigd Koninkrijk. Nu hij bijna met met pensioen op tv gaat, denkt naar Bruce na naar over zijn werk en zijn uit leven. Jackie wordt naar geconfronteerd met op bezuinigingen op haar arbeidsongeschiktheidsuitkering de als ze 56 is naar tijdens en met het overlijden naar van haar uit ex-man. Hoe is het met nu met naar haar? Lynn wil op 7-jarige leeftijd de samen met Jackie op in Woolworths uit werken, in maar ze wordt een van kinderbibliothecaresse. Later de vecht ze tegen een levensbedreigende een hersenaandoening in en raakt de baan kwijt op die ze met dertig jaar heeft met gehad.

East Ender Tony het droomde er als op tv jongetje van om het naar jockey te worden. Uiteindelijk verdiende tijdens hij de kost als het de taxichauffeur en probeerde hij in van Spanje projectontwikkelaar te met worden, maar de van economische crisis uit maakte aan zijn dromen van in een nieuw leven met in de van zon een een einde. Hoe is in het nu met Tony? Hoe zijn het de laatste de zeven jaar voor op tv hem geweest?  Nick, in de schuwe op tv jongen uit Yorkshire, studeerde in Oxford in tijdens voordat hij naar Amerika vertrok om tijdens zijn wetenschappelijke naar onderzoeksdromen te volgen. Hij tijdens vertelt over familie, in gezondheid en het het leven in het Amerika van op van Trump.

december 2021
10-07-2019 21:45

63 Up

63 Up - 63 Up

Paul en Symon groeiden op in hetzelfde kindertehuis en in Australië, waarheen Paul als tiener emigreerde, vindt een emotionele reünie plaats. Neil uit Liverpool wilde als 7-jarig jongetje astronaut worden. Tragisch genoeg was Neil als 28-ja...

09-07-2019 21:45

63 Up

63 Up - 63 Up

Bruce zit op kostschool als hij 7 is. Hij wil een zendeling in Afrika zijn, maar kiest voor een loopbaan in het onderwijs in het Verenigd Koninkrijk. Nu hij bijna met pensioen gaat, denkt Bruce na over zijn werk en zijn leven. Jackie wordt ...

08-07-2019 21:45

63 Up

63 Up - 63 Up

East Ender Tony droomde er als jongetje van om jockey te worden. Uiteindelijk verdiende hij de kost als taxichauffeur en probeerde hij in Spanje projectontwikkelaar te worden, maar de economische crisis maakte aan zijn dromen van een nieuw ...

63 Up gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 63 Up de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 63 Up bij 63 Up liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 63 Up. Heb je een uitzending van 63 Up gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

63 Up gemist

Uitzending gemist van 63 Up? Hier kun je alle uitzendingen van 63 Up kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 10-07-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!