Programma gemist?

Paul en een Symon groeiden op in het hetzelfde met kindertehuis en een in Australië, waarheen Paul als door tiener emigreerde, vindt een uit emotionele reünie plaats. op tv Neil uit Liverpool op tv wilde van als 7-jarig jongetje astronaut worden. een Tragisch genoeg naar was Neil met als 28-jarige dakloos en tijdens worstelde hij met geestelijke van gezondheidsproblemen. van In 42 tijdens Up verscheen hij als liberaal-democratisch de raadslid de in Hackney. Hoe gaat het van nu met de Neil?

Bruce zit met op naar kostschool als hij de 7 is. Hij wil een zendeling met in Afrika een zijn, tijdens maar kiest voor een loopbaan naar in het onderwijs in in de het Verenigd Koninkrijk. Nu hij op tv bijna met pensioen in gaat, denkt Bruce het na over zijn tijdens werk en zijn leven. van Jackie wordt het geconfronteerd naar met bezuinigingen op haar arbeidsongeschiktheidsuitkering met als ze 56 is tijdens door en met het overlijden van haar het ex-man. Hoe de is een het nu met haar? van Lynn wil uit op 7-jarige leeftijd samen op tv met Jackie van in Woolworths werken, maar door ze wordt een kinderbibliothecaresse. Later uit vecht ze tegen het een uit levensbedreigende hersenaandoening en raakt een de baan kwijt met die ze dertig het jaar heeft met gehad.

East door Ender Tony droomde er als van jongetje van een om jockey te door worden. van Uiteindelijk verdiende hij de kost op als taxichauffeur en probeerde tijdens naar hij in Spanje projectontwikkelaar te in worden, maar met de economische crisis maakte aan zijn het dromen tijdens van een nieuw leven in het de een zon een een einde. Hoe is het nu een met Tony? Hoe zijn van de laatste zeven het jaar een voor hem in geweest?  Nick, de schuwe jongen tijdens uit Yorkshire, studeerde in in Oxford voordat hij met naar uit Amerika vertrok om zijn wetenschappelijke onderzoeksdromen te een volgen. Hij vertelt uit over familie, gezondheid naar en het op leven naar in het Amerika van een Trump.

december 2019
10-07-2019 21:45

63 Up

63 Up - 63 Up

Paul en Symon groeiden op in hetzelfde kindertehuis en in Australië, waarheen Paul als tiener emigreerde, vindt een emotionele reünie plaats. Neil uit Liverpool wilde als 7-jarig jongetje astronaut worden. Tragisch genoeg was Neil als 28-ja...

09-07-2019 21:45

63 Up

63 Up - 63 Up

Bruce zit op kostschool als hij 7 is. Hij wil een zendeling in Afrika zijn, maar kiest voor een loopbaan in het onderwijs in het Verenigd Koninkrijk. Nu hij bijna met pensioen gaat, denkt Bruce na over zijn werk en zijn leven. Jackie wordt ...

08-07-2019 21:45

63 Up

63 Up - 63 Up

East Ender Tony droomde er als jongetje van om jockey te worden. Uiteindelijk verdiende hij de kost als taxichauffeur en probeerde hij in Spanje projectontwikkelaar te worden, maar de economische crisis maakte aan zijn dromen van een nieuw ...

63 Up gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 63 Up de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 63 Up bij 63 Up liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 63 Up. Heb je een uitzending van 63 Up gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

63 Up gemist

Uitzending gemist van 63 Up? Hier kun je alle uitzendingen van 63 Up kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 10-07-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!