Programma gemist?

De groep naar bereidt naar zich voor op de laatste de etappe van in de reis. naar Ze gaan over door een brug lopen in die tussen twee op bergtoppen hangt en na in de oversteek gaan ze met een de helikopter naar naar Italië; het hun laatste vakantieland. door De emoties naar lopen hoog op het omdat het afscheid door dichterbij komt.

Dieter op tv en Kevin wachten een bij de op tv dokter op nieuws over door Lisa. De goede uitslag op tv wordt gevierd de met een feest. Pieter naar blijft naar bij Lisa die nog de wat moet rusten en van tussen de uit twee bloeit opnieuw iets op tv moois. Dan is het uit tijd door om naar het Zwitserland te vertrekken. Dieter denkt van dat hij iets spannends naar heeft georganiseerd op uit grote hoogte, van maar het plan met roept weinig enthousiasme het op. het Iedereen heeft namelijk last uit van hoogtevrees.

Dieter vertrekt uit met zijn naar groep naar uit de Bourgogne. Hier heeft men de tijdens beschikking over op tv een heel uit vakantiehuis en het Dieter geeft iedereen de kans om door voor een op keer helemaal zelfstandig tijdens te zijn. Ze het mogen zelf inkopen op tv doen en een feestmaal op tv klaarmaken. Na deze door vrolijke start wordt tijdens Lisa door ziek.

Na met het luxueuze leventje in met het Franse kasteel een wordt er twee dagen tijdens gekampeerd het in de Morvan. de Niet iedereen is even het enthousiast. Pieter krijgt de slecht met nieuws van het thuisfront. Zijn de grootmoeder is overleden. Het naar nieuws slaat in in als naar een bom.

Dieter op tv heeft nog één verrassing voor naar de groep op door Duitse bodem. een Iedereen mag voor in het eerst tijdens zélf met de auto leren uit rijden, tijdens iets dat verboden uit is voor mensen door met Down. Daarna vertrekt met men op tv naar Luxemburg om te naar winkelen. Voor Kevin met is dat op niet eenvoudig. De reis eindigt op in een van prachtig Frans kasteel in door de Champagnestreek. door Hier geniet men in van het leven de als kasteelheer- en op dame.

De groep van laat met Monschau achter zich om verderop met in uit Duitsland enkele dagen in door Hotel Sonnenhof een door te brengen. een Hier kan iedereen nog op tv een keer laten zien tijdens wat ze door kunnen, want op de hele groep naar mag van hotelbaas Arie naar even meedraaien in zijn hotel. uit Ook op van romantisch vlak gebeurt er in van naar alles.

De groep reist de van naar Nederland naar Duitsland. door Omdat iedereen tijdens deze op reis erg graag wil het bewijzen het hoe zelfstandig op tv ze kunnen zijn, met heeft Dieter een verrassing uit voor hen: de een dropping in het bos, zonder de begeleiding. op De groep wordt al snel in hechter en er op tv worden zelfs op tv al op stelletjes gevormd.

De groep met bereidt zich voor in op het vertrek het naar Veere in naar Zeeland. Op het programma het staan een een teambuildingactiviteit een en een boottocht. Voor het Hélène is dit op een uitdaging, op tv want zij is niet in zo gek op naar water.

januari 2020
18-07-2019 20:45

Aflevering 8

Down the Road - Aflevering 8

De groep bereidt zich voor op de laatste etappe van de reis. Ze gaan over een brug lopen die tussen twee bergtoppen hangt en na de oversteek gaan ze met de helikopter naar Italië; hun laatste vakantieland. De emoties lopen hoog op omdat het...

17-07-2019 21:10

Aflevering 7

Down the Road - Aflevering 7

Dieter en Kevin wachten bij de dokter op nieuws over Lisa. De goede uitslag wordt gevierd met een feest. Pieter blijft bij Lisa die nog wat moet rusten en tussen de twee bloeit opnieuw iets moois. Dan is het tijd om naar Zwitserland te vert...

16-07-2019 21:00

Aflevering 6

Down the Road - Aflevering 6

Dieter vertrekt met zijn groep naar de Bourgogne. Hier heeft men de beschikking over een heel vakantiehuis en Dieter geeft iedereen de kans om voor een keer helemaal zelfstandig te zijn. Ze mogen zelf inkopen doen en een feestmaal klaarmake...

15-07-2019 21:15

Aflevering 5

Down the Road - Aflevering 5

Na het luxueuze leventje in het Franse kasteel wordt er twee dagen gekampeerd in de Morvan. Niet iedereen is even enthousiast. Pieter krijgt slecht nieuws van het thuisfront. Zijn grootmoeder is overleden. Het nieuws slaat in als een bom.

11-07-2019 20:55

Aflevering 4

Down the Road - Aflevering 4

Dieter heeft nog één verrassing voor de groep op Duitse bodem. Iedereen mag voor het eerst zélf met de auto leren rijden, iets dat verboden is voor mensen met Down. Daarna vertrekt men naar Luxemburg om te winkelen. Voor Kevin is dat niet e...

10-07-2019 21:15

Aflevering 3

Down the Road - Aflevering 3

De groep laat Monschau achter zich om verderop in Duitsland enkele dagen in Hotel Sonnenhof door te brengen. Hier kan iedereen nog een keer laten zien wat ze kunnen, want de hele groep mag van hotelbaas Arie even meedraaien in zijn hotel. O...

09-07-2019 21:10

Aflevering 2

Down the Road - Aflevering 2

De groep reist van Nederland naar Duitsland. Omdat iedereen tijdens deze reis erg graag wil bewijzen hoe zelfstandig ze kunnen zijn, heeft Dieter een verrassing voor hen: een dropping in het bos, zonder begeleiding. De groep wordt al snel h...

08-07-2019 21:05

Aflevering 1

Down the Road - Aflevering 1

De groep bereidt zich voor op het vertrek naar Veere in Zeeland. Op het programma staan een teambuildingactiviteit en een boottocht. Voor Hélène is dit een uitdaging, want zij is niet zo gek op water.

Down the Road gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Down the Road de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Down the Road bij Down the Road liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Down the Road. Heb je een uitzending van Down the Road gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Down the Road gemist

Uitzending gemist van Down the Road? Hier kun je alle uitzendingen van Down the Road kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 18-07-2019 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!