Programma gemist?

De door groep bereidt zich voor op een de laatste in etappe van de reis. door Ze gaan over naar naar een brug lopen die tussen met twee een bergtoppen hangt en na tijdens de oversteek gaan een ze met de helikopter naar een Italië; hun laatste op vakantieland. De emoties het lopen hoog in op omdat het afscheid tijdens dichterbij het komt.

Dieter en in Kevin wachten tijdens bij de dokter op door nieuws van over Lisa. De een goede uitslag wordt gevierd uit met een feest. door Pieter blijft bij op tv Lisa die nog wat moet met rusten en tussen tijdens van de twee bloeit opnieuw iets de moois. Dan is het naar tijd om op tv naar door Zwitserland te vertrekken. met Dieter denkt dat hij iets op spannends van heeft georganiseerd op grote een hoogte, maar de het plan roept weinig enthousiasme op. het door Iedereen heeft namelijk last van van hoogtevrees.

Dieter vertrekt met het zijn groep naar op tv de Bourgogne. Hier van heeft het men de beschikking met over een in heel vakantiehuis en Dieter geeft met iedereen de uit kans om voor een keer de helemaal door zelfstandig te een zijn. Ze mogen zelf inkopen van doen en op tv een feestmaal klaarmaken. in Na deze vrolijke start wordt tijdens in Lisa ziek.

Na het luxueuze in leventje met in het Franse kasteel door wordt er twee naar dagen gekampeerd in de door een Morvan. Niet iedereen in is even enthousiast. Pieter door krijgt slecht nieuws van uit het met thuisfront. Zijn grootmoeder is overleden. door Het door nieuws slaat in met als een bom.

Dieter naar heeft nog één verrassing voor door de groep een op een Duitse bodem. Iedereen mag voor het in eerst zélf met naar de auto leren uit rijden, iets van dat verboden is naar voor met mensen met Down. Daarna vertrekt men een naar op tv Luxemburg om te winkelen. een Voor Kevin van is dat niet eenvoudig. in De reis eindigt uit in een op prachtig Frans kasteel in de tijdens Champagnestreek. Hier naar geniet naar men van het leven als kasteelheer- naar en op tv dame.

De op tv groep laat Monschau achter zich op door om verderop in Duitsland enkele dagen in in Hotel Sonnenhof op door op tv te brengen. op tv Hier kan iedereen nog een keer van laten zien wat door met ze kunnen, want van de hele groep op tv mag van hotelbaas Arie even het meedraaien in zijn uit hotel. Ook een op romantisch vlak gebeurt er de op van alles.

De groep reist een van Nederland op tv naar Duitsland. Omdat tijdens iedereen tijdens deze reis door erg graag wil het bewijzen hoe een zelfstandig ze tijdens kunnen zijn, het heeft Dieter een verrassing voor door hen: tijdens een dropping in het van bos, zonder begeleiding. De van groep wordt al snel een hechter en met er worden zelfs al naar door stelletjes gevormd.

De tijdens groep bereidt zich voor met op naar het vertrek naar uit Veere in Zeeland. op Op het programma staan met een teambuildingactiviteit uit en een boottocht. Voor Hélène is op tv dit een uitdaging, het de want zij is niet zo gek in op in water.

juli 2020
18-07-2019 20:45

Aflevering 8

Down the Road - Aflevering 8

De groep bereidt zich voor op de laatste etappe van de reis. Ze gaan over een brug lopen die tussen twee bergtoppen hangt en na de oversteek gaan ze met de helikopter naar Italië; hun laatste vakantieland. De emoties lopen hoog op omdat het...

17-07-2019 21:10

Aflevering 7

Down the Road - Aflevering 7

Dieter en Kevin wachten bij de dokter op nieuws over Lisa. De goede uitslag wordt gevierd met een feest. Pieter blijft bij Lisa die nog wat moet rusten en tussen de twee bloeit opnieuw iets moois. Dan is het tijd om naar Zwitserland te vert...

16-07-2019 21:00

Aflevering 6

Down the Road - Aflevering 6

Dieter vertrekt met zijn groep naar de Bourgogne. Hier heeft men de beschikking over een heel vakantiehuis en Dieter geeft iedereen de kans om voor een keer helemaal zelfstandig te zijn. Ze mogen zelf inkopen doen en een feestmaal klaarmake...

15-07-2019 21:15

Aflevering 5

Down the Road - Aflevering 5

Na het luxueuze leventje in het Franse kasteel wordt er twee dagen gekampeerd in de Morvan. Niet iedereen is even enthousiast. Pieter krijgt slecht nieuws van het thuisfront. Zijn grootmoeder is overleden. Het nieuws slaat in als een bom.

11-07-2019 20:55

Aflevering 4

Down the Road - Aflevering 4

Dieter heeft nog één verrassing voor de groep op Duitse bodem. Iedereen mag voor het eerst zélf met de auto leren rijden, iets dat verboden is voor mensen met Down. Daarna vertrekt men naar Luxemburg om te winkelen. Voor Kevin is dat niet e...

10-07-2019 21:15

Aflevering 3

Down the Road - Aflevering 3

De groep laat Monschau achter zich om verderop in Duitsland enkele dagen in Hotel Sonnenhof door te brengen. Hier kan iedereen nog een keer laten zien wat ze kunnen, want de hele groep mag van hotelbaas Arie even meedraaien in zijn hotel. O...

09-07-2019 21:10

Aflevering 2

Down the Road - Aflevering 2

De groep reist van Nederland naar Duitsland. Omdat iedereen tijdens deze reis erg graag wil bewijzen hoe zelfstandig ze kunnen zijn, heeft Dieter een verrassing voor hen: een dropping in het bos, zonder begeleiding. De groep wordt al snel h...

08-07-2019 21:05

Aflevering 1

Down the Road - Aflevering 1

De groep bereidt zich voor op het vertrek naar Veere in Zeeland. Op het programma staan een teambuildingactiviteit en een boottocht. Voor Hélène is dit een uitdaging, want zij is niet zo gek op water.

Down the Road gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Down the Road de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Down the Road bij Down the Road liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Down the Road. Heb je een uitzending van Down the Road gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Down the Road gemist

Uitzending gemist van Down the Road? Hier kun je alle uitzendingen van Down the Road kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 18-07-2019 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!