Programma gemist?

De groep met bereidt zich door voor op de laatste op tv etappe in van de reis. met Ze gaan over een brug lopen van die de tussen twee bergtoppen uit hangt en na de oversteek uit gaan het ze met de helikopter de naar Italië; met hun laatste vakantieland. De emoties naar door lopen hoog op omdat het afscheid door dichterbij naar komt.

Dieter door en Kevin wachten bij een de dokter op nieuws op tv over Lisa. door De door goede uitslag wordt gevierd met uit een feest. Pieter met blijft bij Lisa op die nog wat moet uit rusten en tussen in de twee tijdens bloeit op opnieuw iets moois. Dan is uit het tijd om een naar Zwitserland uit te vertrekken. Dieter denkt door dat hij iets spannends de heeft georganiseerd naar op grote hoogte, uit maar het plan op tv roept weinig enthousiasme op. op tv tijdens Iedereen heeft namelijk last uit van hoogtevrees.

Dieter een vertrekt met zijn groep naar door naar de Bourgogne. Hier heeft men de door beschikking over in een op heel vakantiehuis en Dieter geeft iedereen uit de kans met om voor een keer het helemaal zelfstandig te uit zijn. op Ze mogen zelf het inkopen doen en een feestmaal met klaarmaken. Na naar deze een vrolijke start wordt Lisa van ziek.

Na het luxueuze tijdens naar leventje in het Franse de kasteel wordt er twee dagen de gekampeerd in uit de naar Morvan. Niet iedereen is even op tv enthousiast. Pieter krijgt door slecht nieuws in van het op thuisfront. Zijn grootmoeder is overleden. een Het nieuws naar slaat in met als een bom.

Dieter in heeft nog één uit verrassing voor de naar groep op Duitse met bodem. Iedereen mag voor met het eerst zélf tijdens met de van auto leren rijden, de iets dat op verboden is voor mensen tijdens met Down. Daarna vertrekt men de naar Luxemburg om naar te winkelen. tijdens Voor Kevin is op tv dat niet eenvoudig. op De het reis eindigt in een tijdens prachtig Frans kasteel een in de met Champagnestreek. Hier geniet men van in het leven als een kasteelheer- en door dame.

De het groep laat Monschau achter door zich om op verderop in Duitsland enkele tijdens dagen de in Hotel Sonnenhof door door te brengen. Hier kan met iedereen nog een naar keer laten naar zien wat ze kunnen, want de de het hele groep mag van hotelbaas het Arie even meedraaien een in zijn op hotel. Ook op tv op romantisch uit vlak gebeurt er van naar alles.

De groep reist van tijdens van Nederland naar Duitsland. Omdat iedereen het tijdens deze van reis erg met graag wil bewijzen door hoe zelfstandig ze kunnen zijn, naar heeft Dieter een op tv verrassing voor hen: op een dropping naar in het bos, naar zonder begeleiding. De groep op tv wordt al snel van hechter en door er worden uit zelfs al stelletjes op gevormd.

De met groep bereidt zich voor op tv op het van vertrek naar Veere een in Zeeland. Op op tv het programma uit staan een teambuildingactiviteit in en een boottocht. Voor in Hélène is van dit een uitdaging, want zij door is niet zo gek uit op een water.

juni 2021
18-07-2019 20:45

Aflevering 8

Down the Road - Aflevering 8

De groep bereidt zich voor op de laatste etappe van de reis. Ze gaan over een brug lopen die tussen twee bergtoppen hangt en na de oversteek gaan ze met de helikopter naar Italië; hun laatste vakantieland. De emoties lopen hoog op omdat het...

17-07-2019 21:10

Aflevering 7

Down the Road - Aflevering 7

Dieter en Kevin wachten bij de dokter op nieuws over Lisa. De goede uitslag wordt gevierd met een feest. Pieter blijft bij Lisa die nog wat moet rusten en tussen de twee bloeit opnieuw iets moois. Dan is het tijd om naar Zwitserland te vert...

16-07-2019 21:00

Aflevering 6

Down the Road - Aflevering 6

Dieter vertrekt met zijn groep naar de Bourgogne. Hier heeft men de beschikking over een heel vakantiehuis en Dieter geeft iedereen de kans om voor een keer helemaal zelfstandig te zijn. Ze mogen zelf inkopen doen en een feestmaal klaarmake...

15-07-2019 21:15

Aflevering 5

Down the Road - Aflevering 5

Na het luxueuze leventje in het Franse kasteel wordt er twee dagen gekampeerd in de Morvan. Niet iedereen is even enthousiast. Pieter krijgt slecht nieuws van het thuisfront. Zijn grootmoeder is overleden. Het nieuws slaat in als een bom.

11-07-2019 20:55

Aflevering 4

Down the Road - Aflevering 4

Dieter heeft nog één verrassing voor de groep op Duitse bodem. Iedereen mag voor het eerst zélf met de auto leren rijden, iets dat verboden is voor mensen met Down. Daarna vertrekt men naar Luxemburg om te winkelen. Voor Kevin is dat niet e...

10-07-2019 21:15

Aflevering 3

Down the Road - Aflevering 3

De groep laat Monschau achter zich om verderop in Duitsland enkele dagen in Hotel Sonnenhof door te brengen. Hier kan iedereen nog een keer laten zien wat ze kunnen, want de hele groep mag van hotelbaas Arie even meedraaien in zijn hotel. O...

09-07-2019 21:10

Aflevering 2

Down the Road - Aflevering 2

De groep reist van Nederland naar Duitsland. Omdat iedereen tijdens deze reis erg graag wil bewijzen hoe zelfstandig ze kunnen zijn, heeft Dieter een verrassing voor hen: een dropping in het bos, zonder begeleiding. De groep wordt al snel h...

08-07-2019 21:05

Aflevering 1

Down the Road - Aflevering 1

De groep bereidt zich voor op het vertrek naar Veere in Zeeland. Op het programma staan een teambuildingactiviteit en een boottocht. Voor Hélène is dit een uitdaging, want zij is niet zo gek op water.

Down the Road gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Down the Road de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Down the Road bij Down the Road liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Down the Road. Heb je een uitzending van Down the Road gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Down the Road gemist

Uitzending gemist van Down the Road? Hier kun je alle uitzendingen van Down the Road kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 18-07-2019 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!