Programma gemist?

De groep door bereidt zich voor van op de de laatste etappe van de tijdens reis. Ze op tv gaan over een een brug lopen tijdens die tussen twee bergtoppen hangt en tijdens na de oversteek op tv gaan ze met met de op helikopter naar Italië; op hun laatste uit vakantieland. De emoties het lopen hoog op het omdat het afscheid uit dichterbij komt.

Dieter met en Kevin wachten door bij de van dokter op nieuws op tv over Lisa. De goede uitslag met wordt gevierd met uit een op feest. Pieter blijft bij Lisa die in nog wat door moet rusten en tussen op tv de twee bloeit met opnieuw iets moois. door Dan is een het tijd om naar met naar Zwitserland te vertrekken. Dieter in denkt dat hij iets met spannends heeft georganiseerd op tv op op tv grote hoogte, maar het plan roept het door weinig enthousiasme op. Iedereen heeft van namelijk last van naar hoogtevrees.

Dieter in vertrekt met zijn groep naar op tv op de Bourgogne. Hier heeft men de door het beschikking over een op heel vakantiehuis en Dieter op tv geeft iedereen de op kans om voor een keer naar het helemaal zelfstandig te zijn. met Ze mogen zelf inkopen doen de het en een feestmaal klaarmaken. Na tijdens deze vrolijke start wordt het Lisa het ziek.

Na het door luxueuze leventje het in het tijdens Franse kasteel wordt er twee dagen een gekampeerd door in de met Morvan. Niet iedereen in is even enthousiast. Pieter krijgt naar slecht nieuws van de het van thuisfront. Zijn grootmoeder is overleden. Het een nieuws slaat tijdens in als een door bom.

Dieter in heeft nog één verrassing voor door de een groep op de Duitse bodem. Iedereen mag op voor het eerst op tv zélf met de auto met leren rijden, iets dat naar verboden is van voor mensen met Down. een Daarna vertrekt men het naar Luxemburg om door te winkelen. Voor de Kevin is dat de niet eenvoudig. De een reis de eindigt in een prachtig Frans op tv het kasteel in de het Champagnestreek. Hier geniet men van met het naar leven als kasteelheer- uit en dame.

De van groep laat uit Monschau achter zich door om verderop in Duitsland met enkele dagen in Hotel tijdens Sonnenhof door het te brengen. Hier kan iedereen op nog een een keer laten zien wat naar ze kunnen, want de de hele door groep mag van hotelbaas een Arie naar even meedraaien in zijn de hotel. een Ook op romantisch naar vlak gebeurt er van in alles.

De groep uit reist van Nederland tijdens naar Duitsland. Omdat tijdens iedereen tijdens deze reis op tv erg graag wil tijdens bewijzen in hoe zelfstandig ze kunnen zijn, uit heeft naar Dieter een verrassing voor hen: door een een dropping in het de bos, zonder begeleiding. De groep naar wordt het al snel hechter met en er worden de zelfs al stelletjes in gevormd.

De groep bereidt naar met zich voor op het vertrek het naar Veere in de Zeeland. Op het programma van de staan een teambuildingactiviteit en met een boottocht. Voor met Hélène is dit een tijdens uitdaging, want door zij is naar niet zo gek op tijdens water.

oktober 2020
18-07-2019 20:45

Aflevering 8

Down the Road - Aflevering 8

De groep bereidt zich voor op de laatste etappe van de reis. Ze gaan over een brug lopen die tussen twee bergtoppen hangt en na de oversteek gaan ze met de helikopter naar Italië; hun laatste vakantieland. De emoties lopen hoog op omdat het...

17-07-2019 21:10

Aflevering 7

Down the Road - Aflevering 7

Dieter en Kevin wachten bij de dokter op nieuws over Lisa. De goede uitslag wordt gevierd met een feest. Pieter blijft bij Lisa die nog wat moet rusten en tussen de twee bloeit opnieuw iets moois. Dan is het tijd om naar Zwitserland te vert...

16-07-2019 21:00

Aflevering 6

Down the Road - Aflevering 6

Dieter vertrekt met zijn groep naar de Bourgogne. Hier heeft men de beschikking over een heel vakantiehuis en Dieter geeft iedereen de kans om voor een keer helemaal zelfstandig te zijn. Ze mogen zelf inkopen doen en een feestmaal klaarmake...

15-07-2019 21:15

Aflevering 5

Down the Road - Aflevering 5

Na het luxueuze leventje in het Franse kasteel wordt er twee dagen gekampeerd in de Morvan. Niet iedereen is even enthousiast. Pieter krijgt slecht nieuws van het thuisfront. Zijn grootmoeder is overleden. Het nieuws slaat in als een bom.

11-07-2019 20:55

Aflevering 4

Down the Road - Aflevering 4

Dieter heeft nog één verrassing voor de groep op Duitse bodem. Iedereen mag voor het eerst zélf met de auto leren rijden, iets dat verboden is voor mensen met Down. Daarna vertrekt men naar Luxemburg om te winkelen. Voor Kevin is dat niet e...

10-07-2019 21:15

Aflevering 3

Down the Road - Aflevering 3

De groep laat Monschau achter zich om verderop in Duitsland enkele dagen in Hotel Sonnenhof door te brengen. Hier kan iedereen nog een keer laten zien wat ze kunnen, want de hele groep mag van hotelbaas Arie even meedraaien in zijn hotel. O...

09-07-2019 21:10

Aflevering 2

Down the Road - Aflevering 2

De groep reist van Nederland naar Duitsland. Omdat iedereen tijdens deze reis erg graag wil bewijzen hoe zelfstandig ze kunnen zijn, heeft Dieter een verrassing voor hen: een dropping in het bos, zonder begeleiding. De groep wordt al snel h...

08-07-2019 21:05

Aflevering 1

Down the Road - Aflevering 1

De groep bereidt zich voor op het vertrek naar Veere in Zeeland. Op het programma staan een teambuildingactiviteit en een boottocht. Voor Hélène is dit een uitdaging, want zij is niet zo gek op water.

Down the Road gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Down the Road de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Down the Road bij Down the Road liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Down the Road. Heb je een uitzending van Down the Road gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Down the Road gemist

Uitzending gemist van Down the Road? Hier kun je alle uitzendingen van Down the Road kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 18-07-2019 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!