Programma gemist?

De in groep bereidt zich voor op de de laatste etappe op van de reis. het Ze gaan over een een op tv brug lopen die tijdens tussen twee bergtoppen hangt met en na de oversteek met gaan ze met een op de helikopter naar Italië; naar hun laatste vakantieland. De emoties naar lopen hoog op door omdat op tv het afscheid dichterbij tijdens komt.

Dieter en op Kevin tijdens wachten bij de dokter op op nieuws over van Lisa. De goede uitslag wordt door gevierd door met een een feest. Pieter blijft bij Lisa die op nog wat moet van rusten en tussen op van de twee bloeit opnieuw iets in moois. Dan is tijdens het tijd om naar van Zwitserland te tijdens vertrekken. Dieter denkt dat op hij iets spannends naar van heeft georganiseerd op grote hoogte, maar tijdens het tijdens plan roept weinig enthousiasme op tv op. Iedereen heeft door namelijk last van op hoogtevrees.

Dieter op tv vertrekt met zijn groep met naar de Bourgogne. in Hier heeft tijdens men de beschikking naar over een heel het vakantiehuis en Dieter geeft iedereen op de de kans om van voor een keer helemaal naar zelfstandig te zijn. Ze tijdens mogen op tv zelf inkopen doen en een feestmaal naar klaarmaken. met Na deze vrolijke met start wordt Lisa met ziek.

Na op tv het luxueuze leventje van in het Franse het kasteel wordt door er twee dagen in gekampeerd in de Morvan. Niet naar iedereen is even enthousiast. naar Pieter krijgt slecht naar een nieuws van het thuisfront. Zijn grootmoeder door is met overleden. Het nieuws slaat in tijdens als uit een bom.

Dieter heeft nog het één verrassing door voor uit de groep op Duitse bodem. Iedereen door mag op tv voor het eerst een zélf met tijdens de auto leren op tv rijden, iets dat verboden is voor een mensen het met Down. Daarna op vertrekt men naar door Luxemburg om naar te winkelen. Voor Kevin is in dat niet op eenvoudig. De reis eindigt uit in een prachtig uit Frans kasteel in de naar Champagnestreek. Hier naar geniet men van in het leven als kasteelheer- op tv en het dame.

De groep laat een uit Monschau achter zich om naar verderop in Duitsland enkele een dagen in Hotel op Sonnenhof door te brengen. door Hier kan iedereen tijdens nog een keer naar met laten zien wat ze naar kunnen, want de hele groep naar mag van hotelbaas op Arie de even meedraaien in van zijn hotel. Ook op in romantisch vlak van gebeurt er van uit alles.

De groep op tv reist op van Nederland naar Duitsland. Omdat uit iedereen tijdens met deze reis erg graag wil het naar bewijzen hoe zelfstandig ze kunnen zijn, een heeft Dieter een de verrassing op tv voor hen: een dropping in naar het het bos, zonder begeleiding. De in groep wordt al uit snel hechter en een er worden zelfs al op stelletjes in gevormd.

De met groep bereidt tijdens zich voor op het vertrek naar een Veere in door Zeeland. uit Op het programma staan een teambuildingactiviteit op en een boottocht. op tv in Voor Hélène is dit een op tv uitdaging, de want zij is niet zo tijdens gek naar op water.

februari 2021
18-07-2019 20:45

Aflevering 8

Down the Road - Aflevering 8

De groep bereidt zich voor op de laatste etappe van de reis. Ze gaan over een brug lopen die tussen twee bergtoppen hangt en na de oversteek gaan ze met de helikopter naar Italië; hun laatste vakantieland. De emoties lopen hoog op omdat het...

17-07-2019 21:10

Aflevering 7

Down the Road - Aflevering 7

Dieter en Kevin wachten bij de dokter op nieuws over Lisa. De goede uitslag wordt gevierd met een feest. Pieter blijft bij Lisa die nog wat moet rusten en tussen de twee bloeit opnieuw iets moois. Dan is het tijd om naar Zwitserland te vert...

16-07-2019 21:00

Aflevering 6

Down the Road - Aflevering 6

Dieter vertrekt met zijn groep naar de Bourgogne. Hier heeft men de beschikking over een heel vakantiehuis en Dieter geeft iedereen de kans om voor een keer helemaal zelfstandig te zijn. Ze mogen zelf inkopen doen en een feestmaal klaarmake...

15-07-2019 21:15

Aflevering 5

Down the Road - Aflevering 5

Na het luxueuze leventje in het Franse kasteel wordt er twee dagen gekampeerd in de Morvan. Niet iedereen is even enthousiast. Pieter krijgt slecht nieuws van het thuisfront. Zijn grootmoeder is overleden. Het nieuws slaat in als een bom.

11-07-2019 20:55

Aflevering 4

Down the Road - Aflevering 4

Dieter heeft nog één verrassing voor de groep op Duitse bodem. Iedereen mag voor het eerst zélf met de auto leren rijden, iets dat verboden is voor mensen met Down. Daarna vertrekt men naar Luxemburg om te winkelen. Voor Kevin is dat niet e...

10-07-2019 21:15

Aflevering 3

Down the Road - Aflevering 3

De groep laat Monschau achter zich om verderop in Duitsland enkele dagen in Hotel Sonnenhof door te brengen. Hier kan iedereen nog een keer laten zien wat ze kunnen, want de hele groep mag van hotelbaas Arie even meedraaien in zijn hotel. O...

09-07-2019 21:10

Aflevering 2

Down the Road - Aflevering 2

De groep reist van Nederland naar Duitsland. Omdat iedereen tijdens deze reis erg graag wil bewijzen hoe zelfstandig ze kunnen zijn, heeft Dieter een verrassing voor hen: een dropping in het bos, zonder begeleiding. De groep wordt al snel h...

08-07-2019 21:05

Aflevering 1

Down the Road - Aflevering 1

De groep bereidt zich voor op het vertrek naar Veere in Zeeland. Op het programma staan een teambuildingactiviteit en een boottocht. Voor Hélène is dit een uitdaging, want zij is niet zo gek op water.

Down the Road gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Down the Road de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Down the Road bij Down the Road liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Down the Road. Heb je een uitzending van Down the Road gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Down the Road gemist

Uitzending gemist van Down the Road? Hier kun je alle uitzendingen van Down the Road kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 18-07-2019 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!