Programma gemist?

De met groep bereidt zich voor het op de laatste etappe tijdens tijdens van de reis. Ze van gaan over een op tv brug lopen die tussen een twee bergtoppen hangt op en na de oversteek van gaan ze uit met de de helikopter naar op Italië; hun laatste vakantieland. De emoties op tv lopen door hoog op omdat op tv het afscheid naar dichterbij komt.

Dieter uit en Kevin wachten uit bij de een dokter op nieuws uit over Lisa. De goede uitslag in wordt gevierd met het een feest. Pieter blijft met bij uit Lisa die nog wat moet in rusten en tussen in de twee door bloeit opnieuw iets moois. op tv een Dan is het het tijd om naar Zwitserland te een vertrekken. Dieter denkt dat op hij iets naar spannends heeft georganiseerd op tijdens grote hoogte, maar op tv het in plan roept het weinig enthousiasme op. Iedereen heeft met namelijk last van op hoogtevrees.

Dieter van vertrekt met zijn groep naar een de Bourgogne. Hier de heeft het men de beschikking over de een heel vakantiehuis en op tv met Dieter geeft iedereen de kans van om voor van een keer helemaal zelfstandig tijdens te zijn. Ze in mogen met zelf inkopen doen en een feestmaal naar klaarmaken. Na een deze vrolijke van start wordt met Lisa ziek.

Na in het luxueuze leventje in het tijdens Franse in kasteel wordt er twee dagen de gekampeerd door in de Morvan. Niet tijdens iedereen van is even enthousiast. het Pieter krijgt slecht nieuws van het een thuisfront. Zijn grootmoeder op tv is overleden. Het door uit nieuws slaat in als een naar bom.

Dieter heeft nog op een één verrassing voor de groep een op tijdens Duitse bodem. Iedereen mag op tv voor het eerst zélf uit met door de auto leren van rijden, iets dat verboden van is voor mensen door met Down. Daarna vertrekt met men naar met Luxemburg om te winkelen. Voor het Kevin uit is dat niet eenvoudig. van De reis eindigt in een een prachtig tijdens Frans kasteel in de de Champagnestreek. Hier naar geniet in men van het leven als kasteelheer- het het en dame.

De groep naar laat Monschau achter uit zich om verderop op tv in een Duitsland enkele dagen op in Hotel Sonnenhof uit door te brengen. Hier kan iedereen een nog een keer uit laten zien met wat ze kunnen, want de de uit hele groep mag door van hotelbaas Arie even in meedraaien in zijn van hotel. Ook op van romantisch vlak gebeurt naar er op van alles.

De groep reist naar van Nederland op tv naar Duitsland. Omdat iedereen uit tijdens deze in reis de erg graag wil van bewijzen hoe zelfstandig ze kunnen zijn, van heeft op tv Dieter een verrassing voor hen: uit een in dropping in het bos, door zonder begeleiding. De naar groep uit wordt al snel hechter tijdens en er worden zelfs naar al stelletjes de gevormd.

De uit groep bereidt zich het voor op het vertrek naar naar Veere een in Zeeland. Op het programma de staan een op teambuildingactiviteit en van een boottocht. Voor Hélène is uit de dit een uitdaging, want tijdens zij is niet de zo gek op op tv water.

december 2021
18-07-2019 20:45

Aflevering 8

Down the Road - Aflevering 8

De groep bereidt zich voor op de laatste etappe van de reis. Ze gaan over een brug lopen die tussen twee bergtoppen hangt en na de oversteek gaan ze met de helikopter naar Italië; hun laatste vakantieland. De emoties lopen hoog op omdat het...

17-07-2019 21:10

Aflevering 7

Down the Road - Aflevering 7

Dieter en Kevin wachten bij de dokter op nieuws over Lisa. De goede uitslag wordt gevierd met een feest. Pieter blijft bij Lisa die nog wat moet rusten en tussen de twee bloeit opnieuw iets moois. Dan is het tijd om naar Zwitserland te vert...

16-07-2019 21:00

Aflevering 6

Down the Road - Aflevering 6

Dieter vertrekt met zijn groep naar de Bourgogne. Hier heeft men de beschikking over een heel vakantiehuis en Dieter geeft iedereen de kans om voor een keer helemaal zelfstandig te zijn. Ze mogen zelf inkopen doen en een feestmaal klaarmake...

15-07-2019 21:15

Aflevering 5

Down the Road - Aflevering 5

Na het luxueuze leventje in het Franse kasteel wordt er twee dagen gekampeerd in de Morvan. Niet iedereen is even enthousiast. Pieter krijgt slecht nieuws van het thuisfront. Zijn grootmoeder is overleden. Het nieuws slaat in als een bom.

11-07-2019 20:55

Aflevering 4

Down the Road - Aflevering 4

Dieter heeft nog één verrassing voor de groep op Duitse bodem. Iedereen mag voor het eerst zélf met de auto leren rijden, iets dat verboden is voor mensen met Down. Daarna vertrekt men naar Luxemburg om te winkelen. Voor Kevin is dat niet e...

10-07-2019 21:15

Aflevering 3

Down the Road - Aflevering 3

De groep laat Monschau achter zich om verderop in Duitsland enkele dagen in Hotel Sonnenhof door te brengen. Hier kan iedereen nog een keer laten zien wat ze kunnen, want de hele groep mag van hotelbaas Arie even meedraaien in zijn hotel. O...

09-07-2019 21:10

Aflevering 2

Down the Road - Aflevering 2

De groep reist van Nederland naar Duitsland. Omdat iedereen tijdens deze reis erg graag wil bewijzen hoe zelfstandig ze kunnen zijn, heeft Dieter een verrassing voor hen: een dropping in het bos, zonder begeleiding. De groep wordt al snel h...

08-07-2019 21:05

Aflevering 1

Down the Road - Aflevering 1

De groep bereidt zich voor op het vertrek naar Veere in Zeeland. Op het programma staan een teambuildingactiviteit en een boottocht. Voor Hélène is dit een uitdaging, want zij is niet zo gek op water.

Down the Road gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Down the Road de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Down the Road bij Down the Road liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Down the Road. Heb je een uitzending van Down the Road gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Down the Road gemist

Uitzending gemist van Down the Road? Hier kun je alle uitzendingen van Down the Road kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 18-07-2019 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!