Programma gemist?

De uit groep bereidt zich in voor op de laatste de etappe van met de reis. Ze gaan op tv over een tijdens brug lopen die een tussen twee een bergtoppen hangt en na de de oversteek gaan ze met een uit de helikopter naar Italië; naar hun laatste vakantieland. De tijdens emoties lopen de hoog op omdat het door afscheid dichterbij tijdens komt.

Dieter op en Kevin wachten met bij de dokter op nieuws uit over op tv Lisa. De tijdens goede uitslag wordt gevierd met door een feest. Pieter blijft van bij Lisa die met met nog wat moet rusten en door tussen uit de twee bloeit opnieuw iets moois. in Dan is het de tijd om in naar naar Zwitserland te vertrekken. Dieter denkt dat naar hij iets uit spannends heeft georganiseerd in op grote met hoogte, maar het plan roept op van weinig enthousiasme op. Iedereen heeft op tv namelijk op last van hoogtevrees.

Dieter uit vertrekt met door zijn groep naar van de Bourgogne. Hier heeft met men de beschikking het over een op heel vakantiehuis en Dieter het geeft iedereen met de kans om voor een een keer helemaal zelfstandig op te zijn. Ze door mogen zelf in inkopen doen en een feestmaal op klaarmaken. Na uit deze vrolijke start wordt uit het Lisa ziek.

Na het het luxueuze leventje in het op Franse tijdens kasteel wordt er twee dagen het gekampeerd in tijdens de een Morvan. Niet iedereen is even het enthousiast. Pieter krijgt door slecht nieuws de van het door thuisfront. Zijn grootmoeder is door overleden. Het nieuws slaat in in als een op tv bom.

Dieter heeft nog door een één verrassing voor de het groep op de Duitse bodem. Iedereen mag voor het het eerst uit zélf met de met auto leren rijden, iets door dat verboden is voor in uit mensen met Down. Daarna vertrekt men een naar Luxemburg om in van te winkelen. Voor Kevin een is dat niet eenvoudig. in De reis uit eindigt in tijdens een prachtig Frans kasteel in de tijdens Champagnestreek. Hier op geniet men van het met leven naar als kasteelheer- en op dame.

De groep laat in Monschau achter een zich op om verderop in met Duitsland enkele dagen in op tv Hotel Sonnenhof door op tv te brengen. Hier kan de iedereen nog een naar keer laten zien wat de ze kunnen, van want naar de hele groep het mag van hotelbaas Arie even meedraaien in van in zijn hotel. Ook met op romantisch naar vlak gebeurt er van in alles.

De groep reist uit op tv van Nederland naar Duitsland. Omdat op iedereen tijdens de deze reis een erg graag wil bewijzen op hoe zelfstandig ze in kunnen zijn, heeft op Dieter een verrassing de voor hen: een dropping het in het bos, een zonder op begeleiding. De groep wordt op tv al snel hechter op tv en er worden in zelfs al stelletjes de gevormd.

De naar groep bereidt zich voor van op het vertrek naar op tv Veere in het Zeeland. Op tijdens het programma staan met een teambuildingactiviteit en een in boottocht. Voor Hélène is een dit een het uitdaging, uit want zij is niet met zo gek op de water.

februari 2020
18-07-2019 20:45

Aflevering 8

Down the Road - Aflevering 8

De groep bereidt zich voor op de laatste etappe van de reis. Ze gaan over een brug lopen die tussen twee bergtoppen hangt en na de oversteek gaan ze met de helikopter naar Italië; hun laatste vakantieland. De emoties lopen hoog op omdat het...

17-07-2019 21:10

Aflevering 7

Down the Road - Aflevering 7

Dieter en Kevin wachten bij de dokter op nieuws over Lisa. De goede uitslag wordt gevierd met een feest. Pieter blijft bij Lisa die nog wat moet rusten en tussen de twee bloeit opnieuw iets moois. Dan is het tijd om naar Zwitserland te vert...

16-07-2019 21:00

Aflevering 6

Down the Road - Aflevering 6

Dieter vertrekt met zijn groep naar de Bourgogne. Hier heeft men de beschikking over een heel vakantiehuis en Dieter geeft iedereen de kans om voor een keer helemaal zelfstandig te zijn. Ze mogen zelf inkopen doen en een feestmaal klaarmake...

15-07-2019 21:15

Aflevering 5

Down the Road - Aflevering 5

Na het luxueuze leventje in het Franse kasteel wordt er twee dagen gekampeerd in de Morvan. Niet iedereen is even enthousiast. Pieter krijgt slecht nieuws van het thuisfront. Zijn grootmoeder is overleden. Het nieuws slaat in als een bom.

11-07-2019 20:55

Aflevering 4

Down the Road - Aflevering 4

Dieter heeft nog één verrassing voor de groep op Duitse bodem. Iedereen mag voor het eerst zélf met de auto leren rijden, iets dat verboden is voor mensen met Down. Daarna vertrekt men naar Luxemburg om te winkelen. Voor Kevin is dat niet e...

10-07-2019 21:15

Aflevering 3

Down the Road - Aflevering 3

De groep laat Monschau achter zich om verderop in Duitsland enkele dagen in Hotel Sonnenhof door te brengen. Hier kan iedereen nog een keer laten zien wat ze kunnen, want de hele groep mag van hotelbaas Arie even meedraaien in zijn hotel. O...

09-07-2019 21:10

Aflevering 2

Down the Road - Aflevering 2

De groep reist van Nederland naar Duitsland. Omdat iedereen tijdens deze reis erg graag wil bewijzen hoe zelfstandig ze kunnen zijn, heeft Dieter een verrassing voor hen: een dropping in het bos, zonder begeleiding. De groep wordt al snel h...

08-07-2019 21:05

Aflevering 1

Down the Road - Aflevering 1

De groep bereidt zich voor op het vertrek naar Veere in Zeeland. Op het programma staan een teambuildingactiviteit en een boottocht. Voor Hélène is dit een uitdaging, want zij is niet zo gek op water.

Down the Road gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Down the Road de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Down the Road bij Down the Road liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Down the Road. Heb je een uitzending van Down the Road gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Down the Road gemist

Uitzending gemist van Down the Road? Hier kun je alle uitzendingen van Down the Road kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 18-07-2019 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!