Programma gemist?

Aflevering 7 - door het In Beat the Box zien het we het hoe vier teams bestaand uit vrienden, op tv op tv stellen of gezinnen aan een hun huiskamertafels door fanatiek aan de op slag gaan met opdrachten de uit een naar goed gevulde spellendoos. De kennis van van de deelnemers wordt de op tv op alle denkbare gebieden getest evenals het een hun vindingrijkheid bij het uitvoeren van van in vragen en opdrachten. Twee dingen hebben in alle spelers van gemeen: ze uit hebben een goede het band met een elkaar en ze met zijn dól op een gezelschapsspelletjes.

Aflevering 6 het - In uit Beat the Box zien we de hoe vier tijdens teams uit bestaand uit vrienden, stellen het of gezinnen op tv aan hun huiskamertafels fanatiek aan de de de slag gaan met met opdrachten uit een in goed gevulde spellendoos. De kennis van de de op deelnemers wordt op alle denkbare de gebieden het getest evenals hun vindingrijkheid op tv bij het uitvoeren op van uit vragen en opdrachten. Twee door dingen hebben alle spelers in gemeen: ze hebben naar een goede uit band met tijdens elkaar en ze tijdens zijn dól op tijdens gezelschapsspelletjes.

Aflevering 5 - uit In door Beat the tijdens Box zien we hoe vier tijdens teams bestaand uit met vrienden, stellen een of gezinnen aan hun huiskamertafels de door fanatiek aan de slag gaan met van opdrachten een uit een goed gevulde op tv spellendoos. tijdens De kennis van uit de deelnemers wordt op alle op tv denkbare gebieden getest evenals van hun op tv vindingrijkheid bij het uitvoeren van van door vragen en opdrachten. Twee dingen hebben tijdens naar alle spelers gemeen: ze hebben een naar uit goede band met elkaar en tijdens ze zijn dól op van door gezelschapsspelletjes.

Aflevering een 4 - In Beat the uit Box zien tijdens we hoe vier teams tijdens bestaand uit de vrienden, stellen of gezinnen met aan hun op huiskamertafels fanatiek aan uit de slag gaan van met opdrachten uit een een goed gevulde door spellendoos. De kennis van van de deelnemers op tv wordt op alle met denkbare gebieden getest evenals uit een hun vindingrijkheid bij het uitvoeren uit van uit vragen en opdrachten. Twee in dingen hebben alle spelers gemeen: een op tv ze hebben een op goede band met elkaar en ze op tv zijn dól de op tijdens gezelschapsspelletjes.

Aflevering 3 - een op In Beat the Box zien de we hoe vier teams met bestaand uit een vrienden, stellen of gezinnen op tv aan hun huiskamertafels van fanatiek door aan de slag in gaan met van opdrachten uit een een goed gevulde spellendoos. De kennis in van de naar deelnemers wordt op met alle denkbare een gebieden getest evenals hun vindingrijkheid met bij het in uitvoeren van vragen en opdrachten. de Twee door dingen hebben alle spelers op tv gemeen: ze met hebben een goede de band met elkaar en van ze zijn dól uit op door gezelschapsspelletjes.

Aflevering uit 2 - een In Beat the Box zien we op tv hoe het vier teams bestaand uit tijdens vrienden, stellen of door gezinnen aan hun huiskamertafels naar fanatiek aan de tijdens uit slag gaan met opdrachten de uit een goed gevulde spellendoos. van De op kennis van de door deelnemers wordt op door alle denkbare gebieden getest evenals een hun vindingrijkheid bij een het uitvoeren van een vragen en opdrachten. op tv uit Twee dingen hebben alle door spelers gemeen: ze hebben met een goede het band met elkaar en ze tijdens zijn dól op door de gezelschapsspelletjes.

Vanavond start het op SBS6 het een programma Beat een The Box, waarin de leden op tv van vier in teams tijdens bestaand uit vrienden, stellen het of gezinnen opdrachten uit tijdens een tijdens goed gevulde spellendoos uitvoeren. Bij het op tv tijdens uitvoeren van hun opdrachten op tv werpen de op tv spelmaatjes al hun tijdens kennis, ervaring en behendigheden in de uit strijd om van op elkaar te kunnen tijdens winnen. Als kijker door naar leef je van het een begin tot het op eind van het programma op tv intens van mee met de spelers van aan de keukentafels het én met op hun ups & downs tijdens op het spel. de In iedere aflevering van het Beat The Box de volgen camera's de vier de teams in de naar het verschillende huiskamers. De op teams spelen niet tegen met elkaar, maar krijgen wel dezelfde op van opdrachten.

november 2020
19-08-2019 21:25

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 7 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

12-08-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 6 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

05-08-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 5 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

29-07-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 4 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

22-07-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 3 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

15-07-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 2 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

08-07-2019 21:30

Nieuw: Beat the Box

Beat The Box - Nieuw: Beat the Box

Vanavond start op SBS6 het programma Beat The Box, waarin de leden van vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen opdrachten uit een goed gevulde spellendoos uitvoeren. Bij het uitvoeren van hun opdrachten werpen de spelmaatj...

Beat The Box gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beat The Box de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beat The Box bij Beat The Box liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beat The Box. Heb je een uitzending van Beat The Box gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beat The Box gemist

Uitzending gemist van Beat The Box? Hier kun je alle uitzendingen van Beat The Box kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 19-08-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!