Programma gemist?

Aflevering uit 7 - In in Beat the Box zien we het op tv hoe vier teams op tv bestaand uit vrienden, het stellen of gezinnen door aan hun huiskamertafels fanatiek aan door de slag naar gaan met opdrachten uit een naar goed gevulde spellendoos. een De kennis tijdens van de deelnemers het wordt op alle op tv denkbare gebieden een getest evenals hun in vindingrijkheid bij in het uitvoeren van naar vragen en opdrachten. Twee dingen tijdens hebben alle spelers in gemeen: ze uit hebben een goede band met op elkaar en van ze een zijn dól op met gezelschapsspelletjes.

Aflevering naar 6 - naar In Beat the Box zien met we hoe vier door teams bestaand uit het vrienden, stellen op tv of gezinnen op aan hun huiskamertafels het fanatiek aan de slag op tv gaan met opdrachten uit een uit goed gevulde het spellendoos. De in kennis van de het deelnemers wordt op alle naar denkbare gebieden getest naar evenals uit hun vindingrijkheid bij uit het uitvoeren van van vragen en opdrachten. Twee dingen door hebben alle spelers gemeen: op tv tijdens ze hebben een de goede band met elkaar door en ze zijn op dól op een gezelschapsspelletjes.

Aflevering door 5 - In Beat op the Box zien we op hoe vier het teams bestaand in uit vrienden, stellen op tv of gezinnen uit aan hun huiskamertafels fanatiek uit aan de naar slag gaan met van opdrachten uit een goed gevulde op spellendoos. De door kennis van de deelnemers wordt op tv in op alle denkbare gebieden getest evenals tijdens hun vindingrijkheid bij door met het uitvoeren van vragen en opdrachten. door Twee dingen hebben van alle spelers naar gemeen: ze uit hebben een goede band door met elkaar en ze op zijn de dól op tijdens gezelschapsspelletjes.

Aflevering 4 naar - In Beat met the tijdens Box zien we een hoe vier teams bestaand de uit vrienden, stellen of tijdens gezinnen aan op hun huiskamertafels in fanatiek aan de slag gaan naar met opdrachten uit op tv een goed de gevulde spellendoos. naar De kennis van de deelnemers wordt het op van alle denkbare gebieden getest het evenals hun vindingrijkheid het bij het een uitvoeren van vragen en tijdens opdrachten. Twee dingen hebben in alle op tv spelers gemeen: ze hebben een op tv goede band een met uit elkaar en ze op zijn dól op door gezelschapsspelletjes.

Aflevering 3 - op tv door In Beat the Box zien een we met hoe vier teams bestaand het uit vrienden, stellen of in gezinnen aan hun uit huiskamertafels fanatiek aan tijdens de op slag gaan met opdrachten een uit een goed het gevulde spellendoos. De het kennis van de deelnemers uit wordt op alle denkbare uit gebieden getest evenals door hun het vindingrijkheid bij het uitvoeren van een vragen de en opdrachten. in Twee dingen hebben alle spelers gemeen: uit ze op tv hebben een goede band van met elkaar en op tv ze op zijn dól op op gezelschapsspelletjes.

Aflevering 2 een - In uit Beat the Box zien we in hoe uit vier teams bestaand van uit vrienden, stellen of in gezinnen aan hun het huiskamertafels de fanatiek aan de slag gaan uit met opdrachten uit een in naar goed gevulde spellendoos. tijdens De kennis van de deelnemers naar wordt op alle naar denkbare gebieden getest in evenals uit hun vindingrijkheid bij het uitvoeren van door op tv vragen en opdrachten. Twee de dingen hebben alle een spelers gemeen: uit ze hebben een goede band met met elkaar een en ze het zijn dól op op tv gezelschapsspelletjes.

Vanavond start uit op SBS6 tijdens het programma tijdens Beat The Box, waarin de leden een van vier teams naar bestaand uit de vrienden, stellen of gezinnen de opdrachten uit een op tv goed gevulde door spellendoos op uitvoeren. Bij het op uitvoeren van hun opdrachten werpen de het spelmaatjes al naar hun een kennis, ervaring en behendigheden in de een strijd de om van elkaar te kunnen een winnen. het Als kijker leef in je van uit het begin tot het uit eind van het programma intens het mee met met de spelers aan op de keukentafels én met op hun van ups & downs tijdens op tv het spel. In iedere op naar aflevering van Beat door The Box volgen camera's de vier met teams in de met met verschillende huiskamers. De teams op tv spelen niet een tegen elkaar, maar krijgen op wel dezelfde in opdrachten.

augustus 2021
19-08-2019 21:25

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 7 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

12-08-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 6 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

05-08-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 5 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

29-07-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 4 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

22-07-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 3 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

15-07-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 2 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

08-07-2019 21:30

Nieuw: Beat the Box

Beat The Box - Nieuw: Beat the Box

Vanavond start op SBS6 het programma Beat The Box, waarin de leden van vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen opdrachten uit een goed gevulde spellendoos uitvoeren. Bij het uitvoeren van hun opdrachten werpen de spelmaatj...

Beat The Box gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beat The Box de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beat The Box bij Beat The Box liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beat The Box. Heb je een uitzending van Beat The Box gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beat The Box gemist

Uitzending gemist van Beat The Box? Hier kun je alle uitzendingen van Beat The Box kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 19-08-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!