Programma gemist?

Aflevering door 7 - tijdens In Beat the Box zien van we hoe vier teams naar bestaand uit vrienden, op tv stellen of gezinnen uit aan hun de huiskamertafels uit fanatiek aan de slag een gaan met een opdrachten uit een met goed gevulde spellendoos. De in kennis van de deelnemers van wordt op in alle denkbare gebieden getest evenals het hun vindingrijkheid de bij het op uitvoeren van vragen en van opdrachten. Twee dingen hebben van alle spelers op tv gemeen: ze tijdens hebben een goede met band met met elkaar en ze zijn dól op met het gezelschapsspelletjes.

Aflevering uit 6 - In Beat the in Box zien we uit hoe door vier teams door bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen de aan hun op tv huiskamertafels fanatiek aan van de slag gaan door met opdrachten uit een een goed gevulde spellendoos. met naar De kennis van de deelnemers wordt de op alle denkbare op gebieden een getest evenals hun vindingrijkheid een bij op tv het uitvoeren van vragen een en opdrachten. Twee dingen hebben tijdens een alle spelers gemeen: ze uit hebben een van goede band met elkaar tijdens en ze zijn dól de op een gezelschapsspelletjes.

Aflevering op tv 5 - het In Beat the Box zien van we hoe vier van teams bestaand in uit vrienden, stellen of in gezinnen aan hun tijdens huiskamertafels op tv fanatiek aan de slag gaan in met opdrachten uit een een goed gevulde uit spellendoos. De kennis door van in de deelnemers wordt de op alle denkbare gebieden getest evenals een hun vindingrijkheid bij een het het uitvoeren van met vragen en opdrachten. op Twee dingen hebben alle spelers naar gemeen: ze uit hebben een in goede band met elkaar en tijdens ze zijn dól op uit op gezelschapsspelletjes.

Aflevering 4 - de In het Beat the Box zien op tv we hoe vier een teams bestaand een uit vrienden, stellen of van gezinnen aan van hun huiskamertafels fanatiek door aan de slag gaan uit met opdrachten uit een met goed gevulde in spellendoos. De kennis een van in de deelnemers wordt op met alle denkbare gebieden de getest evenals op tv hun vindingrijkheid bij het uitvoeren van van vragen en opdrachten. in Twee op dingen hebben alle spelers in gemeen: ze hebben een van goede door band met elkaar tijdens en ze zijn tijdens dól op in gezelschapsspelletjes.

Aflevering op 3 - in In Beat the Box zien we uit met hoe vier teams bestaand uit vrienden, op stellen van of gezinnen aan hun huiskamertafels naar fanatiek aan de naar slag gaan met met opdrachten naar uit een goed gevulde uit spellendoos. De uit kennis van de deelnemers wordt tijdens op alle een denkbare gebieden getest van evenals hun vindingrijkheid bij op naar het uitvoeren van vragen en opdrachten. het Twee dingen hebben met het alle spelers gemeen: ze hebben een met tijdens goede band met elkaar en ze in zijn uit dól op het gezelschapsspelletjes.

Aflevering in 2 - In van Beat the van Box zien we hoe vier teams op bestaand uit het vrienden, door stellen of gezinnen aan hun uit huiskamertafels fanatiek op aan de slag met gaan met opdrachten uit met een goed gevulde door spellendoos. De kennis van met naar de deelnemers wordt op alle denkbare in gebieden naar getest evenals met hun vindingrijkheid bij het uitvoeren het van vragen van en opdrachten. Twee tijdens dingen hebben van alle spelers gemeen: ze hebben op tv een door goede band met elkaar en uit ze zijn dól op het naar gezelschapsspelletjes.

Vanavond op start op SBS6 het programma tijdens tijdens Beat The Box, waarin de leden op tv van op tv vier teams bestaand van uit vrienden, stellen een of gezinnen opdrachten uit een met goed gevulde de spellendoos uitvoeren. Bij het door uitvoeren van op hun door opdrachten werpen de spelmaatjes al met hun tijdens kennis, ervaring en behendigheden in in de strijd op tv om van elkaar van te kunnen winnen. Als op kijker leef je van naar het uit begin tot het eind van in het programma intens op tv mee met de een spelers aan in de keukentafels het én met hun ups op & downs tijdens het uit spel. door In iedere het aflevering van Beat The Box naar volgen op tv camera's de vier teams in de van verschillende huiskamers. de De teams op tv spelen niet in tegen elkaar, maar krijgen met wel dezelfde door opdrachten.

april 2021
19-08-2019 21:25

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 7 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

12-08-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 6 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

05-08-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 5 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

29-07-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 4 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

22-07-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 3 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

15-07-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 2 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

08-07-2019 21:30

Nieuw: Beat the Box

Beat The Box - Nieuw: Beat the Box

Vanavond start op SBS6 het programma Beat The Box, waarin de leden van vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen opdrachten uit een goed gevulde spellendoos uitvoeren. Bij het uitvoeren van hun opdrachten werpen de spelmaatj...

Beat The Box gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beat The Box de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beat The Box bij Beat The Box liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beat The Box. Heb je een uitzending van Beat The Box gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beat The Box gemist

Uitzending gemist van Beat The Box? Hier kun je alle uitzendingen van Beat The Box kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 19-08-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!