Programma gemist?

Aflevering 7 de - op tv In Beat the Box zien we op tv hoe door vier teams tijdens bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen het aan hun met huiskamertafels fanatiek een aan de slag naar gaan met opdrachten uit een uit goed het gevulde spellendoos. De kennis van met de de deelnemers wordt in op alle denkbare gebieden getest door evenals hun vindingrijkheid bij met het uitvoeren tijdens van naar vragen en opdrachten. naar Twee dingen hebben met alle spelers gemeen: met ze hebben een goede band door met elkaar en ze de zijn dól op van de gezelschapsspelletjes.

Aflevering een 6 - In Beat the met Box zien we tijdens hoe vier teams tijdens in bestaand uit vrienden, stellen tijdens of gezinnen aan hun huiskamertafels tijdens fanatiek aan de met slag met gaan met opdrachten uit een op goed gevulde door spellendoos. De op tv kennis van de deelnemers wordt het op door alle denkbare gebieden getest op tv evenals hun op vindingrijkheid bij van het uitvoeren van vragen met en opdrachten. Twee met dingen hebben alle op tv spelers gemeen: ze hebben de een goede band met van elkaar en de ze op tv zijn dól op met gezelschapsspelletjes.

Aflevering 5 op - op tv In Beat the Box op tv zien we hoe tijdens vier teams bestaand naar uit vrienden, op tv stellen of gezinnen aan naar hun huiskamertafels fanatiek aan de door slag gaan met een opdrachten uit uit een goed gevulde naar spellendoos. De de kennis van de deelnemers wordt het op tv op alle denkbare het gebieden getest evenals hun vindingrijkheid naar bij naar het uitvoeren van vragen op en opdrachten. Twee dingen hebben met op alle spelers gemeen: ze op tv hebben een goede de band met elkaar en de ze zijn dól op door door gezelschapsspelletjes.

Aflevering 4 - met In Beat the uit Box door zien we een hoe vier teams bestaand uit vrienden, in stellen een of gezinnen tijdens aan hun huiskamertafels fanatiek aan de de slag gaan met in opdrachten uit een op goed de gevulde spellendoos. De een kennis van de deelnemers naar wordt op alle denkbare op in gebieden getest evenals hun vindingrijkheid uit bij het uitvoeren op tv van in vragen en opdrachten. met Twee dingen hebben door alle spelers gemeen: ze hebben in een goede band met in elkaar en met ze op zijn dól op op tv gezelschapsspelletjes.

Aflevering 3 op - het In Beat the Box uit zien we uit hoe vier teams tijdens bestaand uit vrienden, het stellen of gezinnen aan naar hun huiskamertafels tijdens fanatiek aan de slag gaan met met opdrachten de uit een op goed gevulde spellendoos. De kennis op tv van de op tv deelnemers wordt met op alle denkbare gebieden door getest evenals hun vindingrijkheid bij op tv het naar uitvoeren van vragen en opdrachten. met Twee dingen hebben uit alle spelers gemeen: het ze hebben op een goede band op tv met elkaar in en ze zijn dól op op op gezelschapsspelletjes.

Aflevering 2 tijdens - tijdens In Beat the Box zien we een hoe vier teams tijdens bestaand uit vrienden, in stellen het of gezinnen een aan hun huiskamertafels op tv fanatiek aan de slag tijdens gaan met opdrachten uit op tv een de goed gevulde spellendoos. De kennis door van de deelnemers met wordt op alle het denkbare gebieden getest evenals op hun tijdens vindingrijkheid bij het uitvoeren van in vragen de en opdrachten. een Twee dingen hebben alle spelers gemeen: met ze hebben een een de goede band met elkaar en ze op tv zijn met dól op uit gezelschapsspelletjes.

Vanavond uit start op SBS6 het programma het Beat The Box, de waarin van de leden van vier teams van bestaand uit naar vrienden, stellen of gezinnen van opdrachten uit door een goed gevulde spellendoos naar uitvoeren. Bij het op uitvoeren van hun uit opdrachten door werpen de spelmaatjes al in hun kennis, van ervaring en van behendigheden in de strijd het om van door elkaar te kunnen winnen. Als kijker met leef je van met het begin tijdens tot het eind van het het programma van intens mee met met de spelers aan de door keukentafels én met in in hun ups & downs tijdens het naar spel. op tv In iedere op aflevering van Beat uit The Box volgen camera's de vier op uit teams in de verschillende huiskamers. tijdens De teams spelen niet het op tegen elkaar, maar krijgen wel dezelfde de op tv opdrachten.

april 2020
19-08-2019 21:25

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 7 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

12-08-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 6 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

05-08-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 5 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

29-07-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 4 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

22-07-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 3 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

15-07-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 2 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

08-07-2019 21:30

Nieuw: Beat the Box

Beat The Box - Nieuw: Beat the Box

Vanavond start op SBS6 het programma Beat The Box, waarin de leden van vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen opdrachten uit een goed gevulde spellendoos uitvoeren. Bij het uitvoeren van hun opdrachten werpen de spelmaatj...

Beat The Box gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beat The Box de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beat The Box bij Beat The Box liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beat The Box. Heb je een uitzending van Beat The Box gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beat The Box gemist

Uitzending gemist van Beat The Box? Hier kun je alle uitzendingen van Beat The Box kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 19-08-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!