Programma gemist?

Aflevering 7 tijdens - In Beat de the Box zien van we hoe vier teams de bestaand het uit vrienden, een stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels op tv fanatiek aan de tijdens slag de gaan met opdrachten uit een tijdens naar goed gevulde spellendoos. De kennis van met de naar deelnemers wordt op alle een denkbare door gebieden getest evenals hun vindingrijkheid uit bij het uitvoeren van in op tv vragen en opdrachten. met Twee dingen hebben op tv alle spelers gemeen: ze hebben een een goede tijdens band met elkaar en op tv ze tijdens zijn dól op door gezelschapsspelletjes.

Aflevering in 6 - In Beat op tv the Box zien we op tv een hoe vier teams op bestaand uit vrienden, stellen van of gezinnen uit aan hun huiskamertafels fanatiek aan van de slag van gaan met opdrachten uit een uit goed op gevulde spellendoos. tijdens De kennis van de op tv deelnemers wordt op met alle denkbare de gebieden getest evenals hun vindingrijkheid bij het het uitvoeren met van naar vragen en opdrachten. Twee het dingen hebben alle spelers gemeen: op tv ze hebben op tv een goede naar band met elkaar en ze op tv zijn dól op tv op de gezelschapsspelletjes.

Aflevering 5 - door door In Beat the Box zien van we hoe vier teams van naar bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen met aan hun een huiskamertafels fanatiek aan de uit met slag gaan met opdrachten uit in een goed gevulde op spellendoos. De kennis van van de deelnemers op tv wordt op alle denkbare op tv uit gebieden getest evenals hun een vindingrijkheid bij het uitvoeren een van vragen en opdrachten. door Twee dingen een hebben alle spelers gemeen: op tv ze hebben het een uit goede band met elkaar en ze een van zijn dól op op gezelschapsspelletjes.

Aflevering 4 - op tv In Beat the in Box zien we van hoe vier de teams op bestaand uit vrienden, stellen de of gezinnen naar aan hun huiskamertafels fanatiek tijdens aan de slag de gaan met opdrachten het uit een goed op gevulde spellendoos. de De kennis van een de deelnemers wordt een op alle denkbare gebieden getest evenals uit hun vindingrijkheid uit bij het een uitvoeren van vragen en op tv opdrachten. door Twee dingen hebben alle spelers het gemeen: ze hebben op tv een goede band met uit elkaar en naar ze zijn dól op met een gezelschapsspelletjes.

Aflevering op 3 - In van Beat the Box naar zien we hoe uit vier teams bestaand door uit vrienden, stellen of uit gezinnen aan hun door huiskamertafels fanatiek door aan de slag in gaan met opdrachten uit op tv een goed de gevulde spellendoos. uit De kennis van tijdens de deelnemers wordt tijdens op alle denkbare gebieden getest evenals van hun door vindingrijkheid bij op tv het uitvoeren van vragen een en opdrachten. naar Twee dingen hebben op alle spelers gemeen: ze hebben een een goede band met met elkaar en ze het in zijn dól op in gezelschapsspelletjes.

Aflevering met 2 - In Beat the op tv Box zien we door hoe vier op tv teams bestaand uit op tv vrienden, stellen of gezinnen tijdens aan met hun huiskamertafels de fanatiek aan de de slag gaan met opdrachten uit tijdens een goed in gevulde spellendoos. De door kennis van de met deelnemers wordt op op alle denkbare gebieden naar getest evenals hun vindingrijkheid bij op tv het uitvoeren van van vragen en opdrachten. het Twee dingen op hebben het alle spelers gemeen: door ze hebben een goede band met in elkaar en ze op tv een zijn dól op de gezelschapsspelletjes.

Vanavond start op tijdens een SBS6 het programma Beat The Box, de waarin de een leden van vier teams naar bestaand uit vrienden, naar stellen of naar gezinnen opdrachten uit een naar goed met gevulde spellendoos door uitvoeren. Bij het uitvoeren van door hun naar opdrachten werpen de spelmaatjes al hun in het kennis, ervaring en behendigheden op tv in de strijd om in van elkaar te een kunnen winnen. op tv Als kijker leef op tv je van het door begin tot het eind met van naar het programma intens mee naar met de spelers aan op de keukentafels op én met hun ups & de downs tijdens het het spel. de In iedere aflevering met van Beat The Box een volgen naar camera's de vier teams in op tv de verschillende huiskamers. de De teams spelen niet door tegen elkaar, maar op tv krijgen wel met dezelfde naar opdrachten.

augustus 2020
19-08-2019 21:25

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 7 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

12-08-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 6 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

05-08-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 5 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

29-07-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 4 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

22-07-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 3 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

15-07-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 2 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

08-07-2019 21:30

Nieuw: Beat the Box

Beat The Box - Nieuw: Beat the Box

Vanavond start op SBS6 het programma Beat The Box, waarin de leden van vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen opdrachten uit een goed gevulde spellendoos uitvoeren. Bij het uitvoeren van hun opdrachten werpen de spelmaatj...

Beat The Box gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beat The Box de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beat The Box bij Beat The Box liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beat The Box. Heb je een uitzending van Beat The Box gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beat The Box gemist

Uitzending gemist van Beat The Box? Hier kun je alle uitzendingen van Beat The Box kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 19-08-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!