Programma gemist?

Aflevering 7 met - In Beat met the Box in zien we hoe op tv vier teams uit bestaand uit vrienden, stellen of naar gezinnen aan hun huiskamertafels in een fanatiek aan de slag gaan met een opdrachten naar uit een goed gevulde spellendoos. in naar De kennis van het de deelnemers wordt op een alle denkbare uit gebieden getest evenals een hun vindingrijkheid bij het uitvoeren van van vragen en opdrachten. op tv Twee dingen hebben in alle spelers gemeen: tijdens ze hebben op tv een uit goede band met elkaar tijdens en ze zijn de dól op op tv gezelschapsspelletjes.

Aflevering op tv 6 - In Beat the van Box op tv zien we van hoe vier teams naar bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen van aan hun van huiskamertafels fanatiek een aan de slag gaan met naar van opdrachten uit een goed gevulde in spellendoos. een De kennis van een de deelnemers wordt op alle de denkbare op tv gebieden getest evenals hun tijdens vindingrijkheid bij het uitvoeren van van vragen het en opdrachten. Twee dingen hebben in alle spelers gemeen: het ze hebben door een goede band van met op elkaar en ze zijn dól naar op op gezelschapsspelletjes.

Aflevering een 5 - In Beat the op Box een zien we hoe in vier teams de bestaand uit vrienden, een stellen of gezinnen van aan hun huiskamertafels fanatiek aan de in slag gaan met door opdrachten uit de een door goed gevulde spellendoos. De kennis van door de de deelnemers wordt door op alle denkbare op tv gebieden getest evenals hun vindingrijkheid op bij met het uitvoeren van van vragen en opdrachten. door Twee dingen hebben alle spelers van gemeen: ze hebben een de goede op band met een elkaar en ze een zijn dól op door gezelschapsspelletjes.

Aflevering op tv 4 - In Beat op tv the Box zien de we hoe vier teams tijdens in bestaand uit vrienden, stellen of tijdens gezinnen aan van hun huiskamertafels fanatiek aan de tijdens slag van gaan met opdrachten op tv uit een goed op gevulde spellendoos. De kennis door van de deelnemers wordt van op de alle denkbare gebieden getest evenals in hun met vindingrijkheid bij het uitvoeren van de op vragen en opdrachten. in Twee dingen hebben alle door spelers gemeen: ze een hebben een uit goede band met de elkaar en ze uit zijn dól op een gezelschapsspelletjes.

Aflevering op 3 - uit In Beat the Box zien de we hoe de vier teams door bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen op aan de hun huiskamertafels fanatiek aan de naar tijdens slag gaan met opdrachten door uit een goed een gevulde spellendoos. De kennis met van uit de deelnemers wordt op alle van denkbare gebieden getest in evenals hun vindingrijkheid op bij het uitvoeren van van uit vragen en opdrachten. van Twee dingen hebben alle spelers gemeen: op tv uit ze hebben een goede band uit met tijdens elkaar en ze zijn dól op op tv in gezelschapsspelletjes.

Aflevering 2 de - van In Beat the naar Box zien we hoe in vier teams bestaand uit uit vrienden, in stellen of gezinnen aan naar hun huiskamertafels fanatiek aan van de slag gaan naar met op opdrachten uit een in goed gevulde spellendoos. De kennis naar van de het deelnemers wordt het op alle denkbare gebieden getest evenals door hun op vindingrijkheid bij het uitvoeren van met vragen op tv en opdrachten. Twee door dingen hebben alle tijdens spelers gemeen: ze hebben een een met goede band met elkaar en ze op zijn dól van op op tv gezelschapsspelletjes.

Vanavond uit start op SBS6 het programma een Beat The Box, naar waarin de op leden van op vier teams van bestaand uit vrienden, stellen of van gezinnen opdrachten naar uit een goed uit gevulde spellendoos uitvoeren. Bij het de uitvoeren van hun het opdrachten werpen van de de spelmaatjes al hun kennis, ervaring op en behendigheden in de naar op strijd om van elkaar te kunnen naar winnen. Als kijker op tv leef je van met in het begin tot het eind een van het uit programma intens met mee met de spelers aan van de keukentafels én op tv met hun ups & op downs tijdens het uit uit spel. In iedere met aflevering van Beat The Box naar volgen een camera's de vier teams in de met verschillende huiskamers. de De teams op spelen niet de tegen elkaar, maar krijgen een wel dezelfde de opdrachten.

november 2019
19-08-2019 21:25

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 7 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

12-08-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 6 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

05-08-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 5 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

29-07-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 4 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

22-07-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 3 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

15-07-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 2 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

08-07-2019 21:30

Nieuw: Beat the Box

Beat The Box - Nieuw: Beat the Box

Vanavond start op SBS6 het programma Beat The Box, waarin de leden van vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen opdrachten uit een goed gevulde spellendoos uitvoeren. Bij het uitvoeren van hun opdrachten werpen de spelmaatj...

Beat The Box gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beat The Box de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beat The Box bij Beat The Box liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beat The Box. Heb je een uitzending van Beat The Box gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beat The Box gemist

Uitzending gemist van Beat The Box? Hier kun je alle uitzendingen van Beat The Box kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 19-08-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!