Programma gemist?

Aflevering van 7 - naar In Beat the Box zien we uit hoe vier naar teams bestaand van uit vrienden, stellen van of gezinnen aan hun huiskamertafels tijdens de fanatiek aan de een slag gaan met opdrachten uit op tv een goed gevulde spellendoos. op tv de De kennis van naar de deelnemers wordt op alle denkbare van gebieden getest naar evenals hun met vindingrijkheid bij het uitvoeren van op vragen uit en opdrachten. Twee dingen hebben op tv alle spelers gemeen: een ze uit hebben een goede band met op tv elkaar op tv en ze zijn van dól op door gezelschapsspelletjes.

Aflevering 6 - tijdens In Beat een the in Box zien we hoe vier naar teams bestaand uit een vrienden, een stellen of gezinnen aan naar hun huiskamertafels naar fanatiek aan de slag een gaan met opdrachten van uit een in goed gevulde spellendoos. De kennis de van de door deelnemers wordt op alle denkbare het gebieden getest evenals op tv hun op tv vindingrijkheid bij het uitvoeren in van tijdens vragen en opdrachten. Twee dingen hebben op tv alle naar spelers gemeen: ze hebben op tv een goede van band met elkaar met en ze de zijn dól op met gezelschapsspelletjes.

Aflevering 5 - de In Beat de the Box zien we tijdens een hoe vier teams het bestaand uit vrienden, in stellen of gezinnen aan hun met huiskamertafels fanatiek aan door de slag de gaan met op opdrachten uit een naar goed gevulde spellendoos. De kennis een van de deelnemers in wordt het op alle denkbare gebieden het getest evenals hun een vindingrijkheid bij naar het uitvoeren van vragen en opdrachten. een Twee dingen hebben tijdens alle spelers gemeen: in op ze hebben een goede op band met op elkaar en ze zijn dól op tijdens in gezelschapsspelletjes.

Aflevering 4 in - In Beat van the op tv Box zien we hoe door vier teams bestaand uit vrienden, door stellen van of gezinnen uit aan hun huiskamertafels fanatiek aan op tv de slag gaan naar met opdrachten met uit een van goed gevulde spellendoos. De van kennis van op tv de deelnemers wordt op alle denkbare de gebieden getest de evenals hun vindingrijkheid een bij het uitvoeren van in vragen het en opdrachten. Twee met dingen hebben alle spelers gemeen: uit op ze hebben een goede band met tijdens elkaar en ze de zijn dól op uit naar gezelschapsspelletjes.

Aflevering 3 door - In van Beat the Box zien de we in hoe vier teams bestaand uit vrienden, de stellen of het gezinnen door aan hun huiskamertafels uit fanatiek aan de op tv slag gaan met opdrachten uit naar een goed gevulde door spellendoos. De kennis van op tv de deelnemers het wordt op op alle denkbare gebieden getest evenals van hun naar vindingrijkheid bij met het uitvoeren van vragen en opdrachten. de in Twee dingen hebben alle spelers naar gemeen: tijdens ze hebben een goede band met met het elkaar en ze een zijn dól op in gezelschapsspelletjes.

Aflevering van 2 - op In Beat the door Box zien we hoe vier van teams bestaand uit vrienden, op tv naar stellen of gezinnen het aan hun huiskamertafels uit fanatiek aan de naar slag gaan met tijdens opdrachten uit een goed gevulde van spellendoos. De door kennis van de op deelnemers wordt uit op alle denkbare gebieden getest in evenals hun vindingrijkheid bij in het uitvoeren van een vragen in en opdrachten. Twee dingen hebben naar alle spelers tijdens gemeen: ze hebben een naar goede met band met elkaar en op tv ze zijn op tv dól op in gezelschapsspelletjes.

Vanavond start op naar SBS6 het programma van Beat The door Box, waarin de leden met van vier teams tijdens bestaand uit met vrienden, stellen of tijdens gezinnen opdrachten uit een in op goed gevulde spellendoos uitvoeren. Bij op tv het uitvoeren van hun van opdrachten werpen de uit het spelmaatjes al hun kennis, ervaring naar en behendigheden in het de strijd om op tv van elkaar op tv te kunnen tijdens winnen. Als kijker leef op tv je van het tijdens begin tot het eind van tijdens het programma uit intens mee uit met de spelers aan de het keukentafels in én met hun ups de & uit downs tijdens het spel. In iedere met aflevering van Beat met door The Box volgen camera's de de vier teams het in de verschillende huiskamers. de De teams spelen op tv niet tegen elkaar, de maar krijgen tijdens wel dezelfde de opdrachten.

september 2020
19-08-2019 21:25

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 7 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

12-08-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 6 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

05-08-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 5 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

29-07-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 4 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

22-07-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 3 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

15-07-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 2 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

08-07-2019 21:30

Nieuw: Beat the Box

Beat The Box - Nieuw: Beat the Box

Vanavond start op SBS6 het programma Beat The Box, waarin de leden van vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen opdrachten uit een goed gevulde spellendoos uitvoeren. Bij het uitvoeren van hun opdrachten werpen de spelmaatj...

Beat The Box gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beat The Box de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beat The Box bij Beat The Box liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beat The Box. Heb je een uitzending van Beat The Box gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beat The Box gemist

Uitzending gemist van Beat The Box? Hier kun je alle uitzendingen van Beat The Box kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 19-08-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!