Programma gemist?

Aflevering 7 - met In Beat met the Box door zien we hoe vier teams van bestaand uit vrienden, door stellen of uit gezinnen door aan hun huiskamertafels fanatiek aan het de slag gaan naar met het opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. uit op De kennis van de het deelnemers wordt tijdens op alle denkbare van gebieden getest evenals hun tijdens vindingrijkheid bij het het uitvoeren van vragen en in opdrachten. op tv Twee dingen hebben alle spelers gemeen: op tv ze hebben een uit goede band naar met elkaar en naar ze zijn dól een op tijdens gezelschapsspelletjes.

Aflevering door 6 - In Beat naar the Box zien de we een hoe vier teams bestaand een uit vrienden, stellen het of gezinnen de aan hun huiskamertafels op fanatiek aan de door slag gaan met opdrachten een uit een tijdens goed gevulde spellendoos. De tijdens kennis van de deelnemers door wordt op in alle denkbare gebieden het getest evenals hun vindingrijkheid bij een het uitvoeren van tijdens vragen en door opdrachten. Twee de dingen hebben van alle spelers gemeen: ze hebben met een op goede band met elkaar en een ze op zijn dól op het gezelschapsspelletjes.

Aflevering met 5 - In de Beat the Box op tv zien we hoe vier op teams bestaand uit vrienden, tijdens stellen of met gezinnen aan hun huiskamertafels met fanatiek aan de op tv slag tijdens gaan met opdrachten uit een uit goed gevulde in spellendoos. De naar kennis van de deelnemers wordt op tv op van alle denkbare gebieden getest evenals op een hun vindingrijkheid bij het uitvoeren van in naar vragen en opdrachten. uit Twee dingen hebben alle spelers in gemeen: ze hebben een in goede band op met elkaar en een ze zijn dól op op van gezelschapsspelletjes.

Aflevering naar 4 - in In Beat the Box zien het we hoe op tv vier teams bestaand op tv uit vrienden, naar stellen of gezinnen in aan hun huiskamertafels fanatiek aan in de slag gaan met de opdrachten uit een naar goed gevulde spellendoos. op De kennis met van de de deelnemers wordt op alle denkbare uit gebieden getest van evenals hun vindingrijkheid bij naar uit het uitvoeren van vragen tijdens en opdrachten. Twee dingen met hebben op tv alle spelers gemeen: ze het hebben een goede band een met elkaar de en ze uit zijn dól op een gezelschapsspelletjes.

Aflevering 3 uit - In naar Beat the Box van zien we hoe vier teams op bestaand uit een vrienden, stellen de of gezinnen in aan hun huiskamertafels fanatiek aan de op slag gaan tijdens met door opdrachten uit een het goed gevulde spellendoos. De kennis van op tv de deelnemers in wordt uit op alle denkbare van gebieden getest evenals hun vindingrijkheid bij in het uitvoeren van het vragen en de opdrachten. Twee naar dingen hebben alle spelers gemeen: een ze de hebben een goede tijdens band met elkaar op en ze tijdens zijn dól op de gezelschapsspelletjes.

Aflevering op tv 2 - In op tv Beat the Box zien we naar hoe vier uit teams bestaand uit met vrienden, stellen of uit gezinnen aan de hun huiskamertafels naar fanatiek aan de slag gaan met de opdrachten een uit een goed tijdens gevulde spellendoos. met De kennis van met de deelnemers wordt op alle op tv denkbare gebieden getest een evenals hun vindingrijkheid tijdens bij tijdens het uitvoeren van vragen en door opdrachten. uit Twee dingen hebben alle spelers tijdens gemeen: ze op tv hebben een goede op band met tijdens elkaar en ze zijn dól op het tijdens gezelschapsspelletjes.

Vanavond start op een door SBS6 het programma Beat The Box, met waarin de van leden van van vier teams een bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen uit opdrachten uit een uit goed door gevulde spellendoos uitvoeren. naar Bij het uitvoeren van op hun opdrachten op werpen de spelmaatjes al hun in kennis, ervaring een en behendigheden in de op tv strijd om door van elkaar te kunnen tijdens in winnen. Als kijker leef je van in het uit begin tot het eind van uit het programma door intens door mee met de het spelers aan de in keukentafels én met hun ups in & downs op tv tijdens het spel. In iedere naar aflevering de van Beat The Box volgen in camera's de vier door in teams in de verschillende huiskamers. een De teams van spelen niet tegen elkaar, met maar krijgen met wel dezelfde naar opdrachten.

december 2019
19-08-2019 21:25

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 7 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

12-08-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 6 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

05-08-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 5 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

29-07-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 4 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

22-07-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 3 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

15-07-2019 21:30

Beat the Box

Beat The Box - Beat the Box

Aflevering 2 - In Beat the Box zien we hoe vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag gaan met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. De kennis van de deelnemers wordt op alle de...

08-07-2019 21:30

Nieuw: Beat the Box

Beat The Box - Nieuw: Beat the Box

Vanavond start op SBS6 het programma Beat The Box, waarin de leden van vier teams bestaand uit vrienden, stellen of gezinnen opdrachten uit een goed gevulde spellendoos uitvoeren. Bij het uitvoeren van hun opdrachten werpen de spelmaatj...

Beat The Box gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beat The Box de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beat The Box bij Beat The Box liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beat The Box. Heb je een uitzending van Beat The Box gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beat The Box gemist

Uitzending gemist van Beat The Box? Hier kun je alle uitzendingen van Beat The Box kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 19-08-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!