Programma gemist?

Ieder in jaar horen 600 op kinderen in in Nederland dat ze kanker hebben. Bijna een een kwart van een hen overleeft door dit niet. naar Voor die in kinderen is een op gloednieuw ziekenhuis opgezet: door het Prinses Maxima door Centrum. Hoe werkt dat: een op tv nieuw ziekenhuis door opzetten? En wie zijn de de mensen die er uit op voor kiezen om hier te een werken, in de een omgeving op waar tussen leven en tijdens dood vaak slechts een van deur zit? Een van jaar lang een worden medewerkers van op het Prinses Maxima Centrum tijdens gevolgd, van in verpleegkundige tot directeur, van op verdrietige en vrolijke momenten, op tv als door het goed gaat maar naar ook in als het lastig is. Het de resultaat is van een unieke met inkijk achter de op schermen van dit een bijzondere ziekenhuis.

Ieder jaar horen uit zeshonderd uit kinderen in Nederland dat in ze kanker van hebben. Bijna uit een kwart van hen uit overleeft dit door niet. Voor die van kinderen is een gloednieuw op tv ziekenhuis opgezet: het Prinses op Máxima van Centrum. Hoe werkt dat: een nieuw op ziekenhuis opzetten? En het wie de zijn de mensen die ervoor uit kiezen om tijdens hier te de werken, in uit een omgeving waar met tussen leven en dood vaak het slechts een van deur zit? het Een jaar lang worden medewerkers naar van het Prinses Máxima tijdens Centrum gevolgd, van van het verpleegkundige tot directeur, op het verdrietige en vrolijke momenten, van als het goed gaat tijdens maar ook van als het door lastig is. Het resultaat is uit een unieke kijk het achter de schermen door van dit naar bijzondere in ziekenhuis.

Ieder jaar horen van 600 uit kinderen in Nederland dat ze tijdens kanker een hebben. Bijna een de kwart van hen overleeft uit dit op niet. Voor die naar kinderen is een gloednieuw ziekenhuis naar opgezet: het Prinses Maxima het Centrum. Hoe werkt tijdens door dat: een nieuw ziekenhuis opzetten? de En wie naar zijn de mensen die uit er voor kiezen met om naar hier te werken, in een op omgeving waar tussen leven in en dood vaak naar slechts een deur in zit? Een met jaar lang worden het medewerkers van van het Prinses Maxima de Centrum gevolgd, van verpleegkundige tot uit directeur, op op tv verdrietige en op tv vrolijke momenten, de als het goed gaat maar op ook als het lastig in in is. Het resultaat is een door unieke het inkijk achter de schermen op van dit bijzondere naar ziekenhuis.

januari 2021
13-08-2019 16:10

Helden van Het Máxima

Helden van Het Máxima - Helden van Het Máxima

25-07-2019 20:35

Op leven en dood

Helden van Het Máxima - Op leven en dood

Ieder jaar horen 600 kinderen in Nederland dat ze kanker hebben. Bijna een kwart van hen overleeft dit niet. Voor die kinderen is een gloednieuw ziekenhuis opgezet: het Prinses Maxima Centrum. Hoe werkt dat: een nieuw ziekenhuis opzetten? E...

18-07-2019 20:30

Alles moet beter

Helden van Het Máxima - Alles moet beter

Ieder jaar horen zeshonderd kinderen in Nederland dat ze kanker hebben. Bijna een kwart van hen overleeft dit niet. Voor die kinderen is een gloednieuw ziekenhuis opgezet: het Prinses Máxima Centrum. Hoe werkt dat: een nieuw ziekenhuis opze...

11-07-2019 20:35

Mensen maken het mooi

Helden van Het Máxima - Mensen maken het mooi

Ieder jaar horen 600 kinderen in Nederland dat ze kanker hebben. Bijna een kwart van hen overleeft dit niet. Voor die kinderen is een gloednieuw ziekenhuis opgezet: het Prinses Maxima Centrum. Hoe werkt dat: een nieuw ziekenhuis opzetten? E...

Helden van Het Máxima gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helden van Het Máxima de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helden van Het Máxima bij Helden van Het Máxima liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helden van Het Máxima. Heb je een uitzending van Helden van Het Máxima gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helden van Het Máxima gemist

Uitzending gemist van Helden van Het Máxima? Hier kun je alle uitzendingen van Helden van Het Máxima kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 13-08-2019 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!