Programma gemist?

Ieder jaar in horen 600 kinderen door in het Nederland dat ze op tv kanker hebben. Bijna een kwart met van hen op overleeft dit niet. Voor van die kinderen is met een gloednieuw ziekenhuis naar opgezet: het Prinses de Maxima Centrum. door Hoe werkt dat: in een nieuw ziekenhuis opzetten? in En wie zijn uit de mensen door die er voor kiezen op tv om hier te tijdens werken, in een met omgeving tijdens waar tussen leven en het dood vaak slechts een deur in van zit? Een jaar lang uit worden medewerkers in van het Prinses op Maxima Centrum gevolgd, door van verpleegkundige tot directeur, op op tv verdrietige en vrolijke het momenten, als het goed het het gaat maar ook als het lastig het tijdens is. Het resultaat is een unieke van inkijk achter de tijdens het schermen van dit bijzondere van ziekenhuis.

Ieder een jaar horen zeshonderd kinderen in uit Nederland dat ze op kanker hebben. Bijna uit een kwart van het hen overleeft dit een niet. op Voor die kinderen is een naar gloednieuw op tv ziekenhuis opgezet: het Prinses Máxima van Centrum. tijdens Hoe werkt dat: in een nieuw ziekenhuis opzetten? op En wie zijn in de mensen die ervoor het kiezen om hier op tv te werken, in de een naar omgeving waar tussen leven op tv en dood vaak slechts tijdens op een deur zit? Een jaar een lang worden medewerkers van uit het Prinses van Máxima de Centrum gevolgd, van verpleegkundige tot de directeur, op verdrietige en van naar vrolijke momenten, als door het goed gaat het maar ook als het lastig is. in Het resultaat met is een de unieke kijk achter de schermen op tv van uit dit bijzondere tijdens ziekenhuis.

Ieder tijdens jaar horen 600 kinderen op tv in van Nederland dat ze kanker hebben. Bijna tijdens een kwart naar van hen overleeft op tv dit van niet. Voor die naar kinderen is een gloednieuw met ziekenhuis opgezet: het het Prinses Maxima Centrum. tijdens Hoe werkt dat: een op tv nieuw ziekenhuis opzetten? op En wie zijn het de in mensen die er voor kiezen om de hier te werken, met in een omgeving op een waar tussen leven en dood vaak een slechts naar een deur zit? een Een jaar op lang worden medewerkers van naar het Prinses Maxima het Centrum gevolgd, van verpleegkundige tot naar directeur, het op verdrietige en vrolijke momenten, naar als het goed het gaat maar ook uit als het lastig tijdens is. Het een resultaat van is een unieke inkijk achter van de schermen van dit uit naar bijzondere ziekenhuis.

juli 2021
13-08-2019 16:10

Helden van Het Máxima

Helden van Het Máxima - Helden van Het Máxima

25-07-2019 20:35

Op leven en dood

Helden van Het Máxima - Op leven en dood

Ieder jaar horen 600 kinderen in Nederland dat ze kanker hebben. Bijna een kwart van hen overleeft dit niet. Voor die kinderen is een gloednieuw ziekenhuis opgezet: het Prinses Maxima Centrum. Hoe werkt dat: een nieuw ziekenhuis opzetten? E...

18-07-2019 20:30

Alles moet beter

Helden van Het Máxima - Alles moet beter

Ieder jaar horen zeshonderd kinderen in Nederland dat ze kanker hebben. Bijna een kwart van hen overleeft dit niet. Voor die kinderen is een gloednieuw ziekenhuis opgezet: het Prinses Máxima Centrum. Hoe werkt dat: een nieuw ziekenhuis opze...

11-07-2019 20:35

Mensen maken het mooi

Helden van Het Máxima - Mensen maken het mooi

Ieder jaar horen 600 kinderen in Nederland dat ze kanker hebben. Bijna een kwart van hen overleeft dit niet. Voor die kinderen is een gloednieuw ziekenhuis opgezet: het Prinses Maxima Centrum. Hoe werkt dat: een nieuw ziekenhuis opzetten? E...

Helden van Het Máxima gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helden van Het Máxima de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helden van Het Máxima bij Helden van Het Máxima liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helden van Het Máxima. Heb je een uitzending van Helden van Het Máxima gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helden van Het Máxima gemist

Uitzending gemist van Helden van Het Máxima? Hier kun je alle uitzendingen van Helden van Het Máxima kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 13-08-2019 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!