Programma gemist?

Ieder jaar op tv horen 600 kinderen in met Nederland dat ze uit kanker hebben. uit Bijna een uit kwart van hen overleeft uit dit niet. Voor op die kinderen is een op gloednieuw met ziekenhuis opgezet: het het Prinses Maxima Centrum. een Hoe werkt dat: een nieuw door in ziekenhuis opzetten? En wie zijn van de mensen naar die er door voor kiezen om hier te werken, met in op tv een omgeving waar tussen in leven en met dood vaak slechts van een deur zit? op tv Een jaar lang worden medewerkers door van het naar Prinses Maxima Centrum met gevolgd, van verpleegkundige naar tot directeur, naar op verdrietige en uit vrolijke momenten, als het naar goed gaat maar ook naar als door het lastig is. Het door resultaat de is een unieke naar inkijk achter de schermen naar van dit bijzondere een ziekenhuis.

Ieder jaar horen door op zeshonderd kinderen in Nederland het dat ze kanker een hebben. Bijna een met kwart van hen overleeft dit op tv niet. Voor uit die kinderen tijdens is een gloednieuw op tv ziekenhuis opgezet: op tv het Prinses Máxima uit Centrum. Hoe werkt met dat: een nieuw ziekenhuis opzetten? En het met wie zijn de uit mensen die ervoor kiezen door om hier te werken, in het een een omgeving waar tussen naar leven en dood door vaak slechts een tijdens deur zit? Een jaar lang naar worden medewerkers tijdens van het Prinses Máxima een Centrum op gevolgd, van door verpleegkundige tot directeur, op verdrietige in en vrolijke momenten, als het uit het goed gaat maar ook in als het naar lastig is. Het resultaat tijdens is naar een unieke kijk met achter de schermen door van dit bijzondere op tv ziekenhuis.

Ieder de jaar horen 600 kinderen in met Nederland dat met ze op kanker hebben. Bijna een kwart van tijdens de hen overleeft dit niet. Voor een die kinderen is het een gloednieuw ziekenhuis opgezet: met het Prinses Maxima met op tv Centrum. Hoe werkt dat: een tijdens nieuw ziekenhuis opzetten? op En wie tijdens zijn de naar mensen die er voor kiezen om de hier te werken, door in een omgeving door waar tussen leven door en door dood vaak slechts een deur van zit? de Een jaar lang naar worden medewerkers van het Prinses door op tv Maxima Centrum gevolgd, van uit verpleegkundige tot directeur, op met verdrietige en vrolijke momenten, naar de als het goed gaat maar op tv ook als van het lastig het is. Het resultaat is een unieke met inkijk achter op tv de schermen uit van dit bijzondere uit ziekenhuis.

september 2020
13-08-2019 16:10

Helden van Het Máxima

Helden van Het Máxima - Helden van Het Máxima

25-07-2019 20:35

Op leven en dood

Helden van Het Máxima - Op leven en dood

Ieder jaar horen 600 kinderen in Nederland dat ze kanker hebben. Bijna een kwart van hen overleeft dit niet. Voor die kinderen is een gloednieuw ziekenhuis opgezet: het Prinses Maxima Centrum. Hoe werkt dat: een nieuw ziekenhuis opzetten? E...

18-07-2019 20:30

Alles moet beter

Helden van Het Máxima - Alles moet beter

Ieder jaar horen zeshonderd kinderen in Nederland dat ze kanker hebben. Bijna een kwart van hen overleeft dit niet. Voor die kinderen is een gloednieuw ziekenhuis opgezet: het Prinses Máxima Centrum. Hoe werkt dat: een nieuw ziekenhuis opze...

11-07-2019 20:35

Mensen maken het mooi

Helden van Het Máxima - Mensen maken het mooi

Ieder jaar horen 600 kinderen in Nederland dat ze kanker hebben. Bijna een kwart van hen overleeft dit niet. Voor die kinderen is een gloednieuw ziekenhuis opgezet: het Prinses Maxima Centrum. Hoe werkt dat: een nieuw ziekenhuis opzetten? E...

Helden van Het Máxima gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helden van Het Máxima de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helden van Het Máxima bij Helden van Het Máxima liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helden van Het Máxima. Heb je een uitzending van Helden van Het Máxima gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helden van Het Máxima gemist

Uitzending gemist van Helden van Het Máxima? Hier kun je alle uitzendingen van Helden van Het Máxima kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 13-08-2019 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!