Programma gemist?

Ieder jaar van horen 600 kinderen in een Nederland dat ze uit kanker op tv hebben. Bijna een kwart van de hen overleeft een dit niet. door Voor die kinderen is een het in gloednieuw ziekenhuis opgezet: het het Prinses Maxima Centrum. Hoe werkt een dat: een naar nieuw uit ziekenhuis opzetten? En uit wie zijn de mensen die tijdens er voor het kiezen om het hier te werken, in een omgeving in waar tussen op leven en dood vaak met slechts een deur door zit? Een jaar in de lang worden medewerkers van met het Prinses naar Maxima Centrum gevolgd, van een verpleegkundige tot directeur, op met verdrietige en vrolijke momenten, uit met als het goed gaat maar op ook als in het lastig is. Het resultaat op is tijdens een unieke inkijk het achter de schermen naar van dit bijzondere de ziekenhuis.

Ieder jaar horen het uit zeshonderd kinderen in Nederland op tv dat ze kanker een hebben. Bijna een van kwart van hen overleeft in dit niet. Voor die het naar kinderen is een gloednieuw ziekenhuis opgezet: op het Prinses Máxima een Centrum. tijdens Hoe werkt naar dat: een nieuw ziekenhuis opzetten? En op wie zijn in de mensen die ervoor naar met kiezen om hier te werken, de in op een omgeving waar tussen van leven en dood uit vaak slechts een deur in zit? Een jaar naar lang worden medewerkers van op het op Prinses Máxima Centrum uit gevolgd, van naar verpleegkundige tot directeur, op verdrietige een en een vrolijke momenten, als het goed gaat door maar ook op als het lastig het is. Het resultaat tijdens is een unieke kijk de achter de de schermen van in dit bijzondere met ziekenhuis.

Ieder in jaar horen 600 kinderen tijdens in Nederland dat door ze kanker hebben. Bijna in een een kwart van hen overleeft dit op niet. van Voor die op kinderen is een gloednieuw ziekenhuis in opgezet: het door Prinses Maxima Centrum. Hoe naar werkt dat: een een nieuw het ziekenhuis opzetten? En wie zijn de met mensen die tijdens er voor kiezen om tijdens door hier te werken, in een een omgeving waar van tussen leven en dood van vaak slechts een deur van zit? Een op jaar op tv lang worden medewerkers van het Prinses naar op tv Maxima Centrum gevolgd, van een verpleegkundige tot op tv directeur, op verdrietige en uit vrolijke momenten, als het van goed gaat maar ook een als het lastig uit is. Het resultaat een is een een unieke inkijk achter de op tv schermen van dit van bijzondere op ziekenhuis.

mei 2021
13-08-2019 16:10

Helden van Het Máxima

Helden van Het Máxima - Helden van Het Máxima

25-07-2019 20:35

Op leven en dood

Helden van Het Máxima - Op leven en dood

Ieder jaar horen 600 kinderen in Nederland dat ze kanker hebben. Bijna een kwart van hen overleeft dit niet. Voor die kinderen is een gloednieuw ziekenhuis opgezet: het Prinses Maxima Centrum. Hoe werkt dat: een nieuw ziekenhuis opzetten? E...

18-07-2019 20:30

Alles moet beter

Helden van Het Máxima - Alles moet beter

Ieder jaar horen zeshonderd kinderen in Nederland dat ze kanker hebben. Bijna een kwart van hen overleeft dit niet. Voor die kinderen is een gloednieuw ziekenhuis opgezet: het Prinses Máxima Centrum. Hoe werkt dat: een nieuw ziekenhuis opze...

11-07-2019 20:35

Mensen maken het mooi

Helden van Het Máxima - Mensen maken het mooi

Ieder jaar horen 600 kinderen in Nederland dat ze kanker hebben. Bijna een kwart van hen overleeft dit niet. Voor die kinderen is een gloednieuw ziekenhuis opgezet: het Prinses Maxima Centrum. Hoe werkt dat: een nieuw ziekenhuis opzetten? E...

Helden van Het Máxima gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helden van Het Máxima de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helden van Het Máxima bij Helden van Het Máxima liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helden van Het Máxima. Heb je een uitzending van Helden van Het Máxima gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helden van Het Máxima gemist

Uitzending gemist van Helden van Het Máxima? Hier kun je alle uitzendingen van Helden van Het Máxima kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 13-08-2019 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!