Programma gemist?

Ieder uit jaar horen 600 kinderen de in Nederland dat naar ze kanker hebben. Bijna op door een kwart van hen overleeft dit uit van niet. Voor die kinderen is een van gloednieuw naar ziekenhuis opgezet: het Prinses Maxima met Centrum. Hoe werkt op tv dat: een naar nieuw naar ziekenhuis opzetten? En wie zijn de door door mensen die er voor de kiezen om hier te het werken, in een omgeving uit waar tussen met leven en in dood vaak slechts door een deur zit? Een door jaar met lang worden medewerkers van van het Prinses Maxima Centrum op tv gevolgd, van verpleegkundige uit tot directeur, op op verdrietige en naar vrolijke momenten, tijdens als het goed gaat maar ook op als het in lastig is. de Het resultaat op tv is een unieke op tv inkijk achter de schermen van van dit bijzondere met ziekenhuis.

Ieder uit jaar horen zeshonderd kinderen in tijdens Nederland een dat ze kanker hebben. in Bijna een kwart naar van hen overleeft dit op tv niet. in Voor die kinderen het is een uit gloednieuw ziekenhuis opgezet: het Prinses de Máxima Centrum. Hoe de werkt dat: een nieuw uit ziekenhuis opzetten? in En wie zijn van de mensen die ervoor het kiezen de om hier te werken, in met een de omgeving waar tussen op leven en dood vaak met slechts het een deur zit? Een van jaar lang door worden medewerkers van het Prinses Máxima in Centrum gevolgd, van het verpleegkundige tot uit directeur, op verdrietige en uit vrolijke momenten, als uit met het goed gaat van maar ook als het lastig is. door Het resultaat is de een de unieke kijk met achter de schermen de van dit bijzondere de ziekenhuis.

Ieder jaar naar horen in 600 kinderen in Nederland tijdens dat ze kanker hebben. Bijna naar een tijdens kwart van hen overleeft dit in met niet. Voor die kinderen is een het gloednieuw het ziekenhuis opgezet: het Prinses met Maxima Centrum. Hoe tijdens werkt dat: een nieuw uit ziekenhuis op opzetten? En de wie zijn de mensen uit die er voor kiezen het om hier te werken, het naar in een omgeving waar tussen tijdens leven een en dood vaak slechts een deur de op zit? Een jaar lang met worden medewerkers van het Prinses uit Maxima Centrum gevolgd, van op tv van verpleegkundige tot directeur, op op verdrietige en naar vrolijke momenten, als op tv het goed gaat maar het ook naar als het lastig is. Het op resultaat met is een unieke in inkijk achter de schermen van een dit uit bijzondere ziekenhuis.

mei 2020
13-08-2019 16:10

Helden van Het Máxima

Helden van Het Máxima - Helden van Het Máxima

25-07-2019 20:35

Op leven en dood

Helden van Het Máxima - Op leven en dood

Ieder jaar horen 600 kinderen in Nederland dat ze kanker hebben. Bijna een kwart van hen overleeft dit niet. Voor die kinderen is een gloednieuw ziekenhuis opgezet: het Prinses Maxima Centrum. Hoe werkt dat: een nieuw ziekenhuis opzetten? E...

18-07-2019 20:30

Alles moet beter

Helden van Het Máxima - Alles moet beter

Ieder jaar horen zeshonderd kinderen in Nederland dat ze kanker hebben. Bijna een kwart van hen overleeft dit niet. Voor die kinderen is een gloednieuw ziekenhuis opgezet: het Prinses Máxima Centrum. Hoe werkt dat: een nieuw ziekenhuis opze...

11-07-2019 20:35

Mensen maken het mooi

Helden van Het Máxima - Mensen maken het mooi

Ieder jaar horen 600 kinderen in Nederland dat ze kanker hebben. Bijna een kwart van hen overleeft dit niet. Voor die kinderen is een gloednieuw ziekenhuis opgezet: het Prinses Maxima Centrum. Hoe werkt dat: een nieuw ziekenhuis opzetten? E...

Helden van Het Máxima gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helden van Het Máxima de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helden van Het Máxima bij Helden van Het Máxima liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helden van Het Máxima. Heb je een uitzending van Helden van Het Máxima gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helden van Het Máxima gemist

Uitzending gemist van Helden van Het Máxima? Hier kun je alle uitzendingen van Helden van Het Máxima kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 13-08-2019 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!