Programma gemist?

Ieder uit jaar horen 600 kinderen in in Nederland dat door ze kanker hebben. het Bijna een kwart van het hen overleeft met dit niet. met Voor die kinderen is een in gloednieuw uit ziekenhuis opgezet: het Prinses door Maxima Centrum. Hoe werkt tijdens op tv dat: een nieuw ziekenhuis opzetten? En het op wie zijn de mensen uit die er voor in kiezen om hier te werken, met in een een omgeving waar door tussen leven en dood vaak op tv slechts een deur met met zit? Een jaar lang worden in medewerkers van de het Prinses Maxima Centrum gevolgd, met van op verpleegkundige tot directeur, op de verdrietige uit en vrolijke momenten, als naar het goed gaat maar ook met als het lastig met is. Het de resultaat is een unieke een inkijk achter het de schermen van dit door bijzondere op ziekenhuis.

Ieder tijdens jaar horen tijdens zeshonderd kinderen in Nederland naar dat ze kanker hebben. uit Bijna een uit kwart van hen overleeft naar dit niet. tijdens Voor die kinderen is op tv een gloednieuw ziekenhuis met opgezet: het van Prinses Máxima Centrum. met Hoe werkt dat: een tijdens nieuw ziekenhuis opzetten? door En wie zijn de tijdens mensen die ervoor naar tijdens kiezen om hier van te werken, in een omgeving waar in tussen leven en van dood vaak slechts uit een in deur zit? Een jaar op tv lang worden in medewerkers van het Prinses de Máxima Centrum een gevolgd, van verpleegkundige tot de directeur, uit op verdrietige en vrolijke momenten, het als het goed gaat tijdens maar ook een als het lastig door is. Het resultaat met is een unieke van kijk achter de schermen met van dit bijzondere een met ziekenhuis.

Ieder jaar naar horen 600 op tv kinderen in Nederland dat met ze op kanker hebben. Bijna een kwart tijdens van hen overleeft in dit niet. Voor die op uit kinderen is een gloednieuw in ziekenhuis opgezet: door het Prinses Maxima Centrum. Hoe met werkt door dat: een nieuw met ziekenhuis opzetten? En door wie zijn de mensen op die er voor op tv kiezen om hier te werken, door in een omgeving uit een waar tussen leven van en dood vaak tijdens slechts een deur in zit? Een jaar lang de worden medewerkers van het het Prinses Maxima op tv Centrum gevolgd, van verpleegkundige met tot in directeur, op verdrietige en vrolijke de momenten, als het goed een gaat maar ook een als tijdens het lastig het is. Het resultaat is een unieke een op inkijk achter de schermen de van dit bijzondere op tv ziekenhuis.

januari 2020
13-08-2019 16:10

Helden van Het Máxima

Helden van Het Máxima - Helden van Het Máxima

25-07-2019 20:35

Op leven en dood

Helden van Het Máxima - Op leven en dood

Ieder jaar horen 600 kinderen in Nederland dat ze kanker hebben. Bijna een kwart van hen overleeft dit niet. Voor die kinderen is een gloednieuw ziekenhuis opgezet: het Prinses Maxima Centrum. Hoe werkt dat: een nieuw ziekenhuis opzetten? E...

18-07-2019 20:30

Alles moet beter

Helden van Het Máxima - Alles moet beter

Ieder jaar horen zeshonderd kinderen in Nederland dat ze kanker hebben. Bijna een kwart van hen overleeft dit niet. Voor die kinderen is een gloednieuw ziekenhuis opgezet: het Prinses Máxima Centrum. Hoe werkt dat: een nieuw ziekenhuis opze...

11-07-2019 20:35

Mensen maken het mooi

Helden van Het Máxima - Mensen maken het mooi

Ieder jaar horen 600 kinderen in Nederland dat ze kanker hebben. Bijna een kwart van hen overleeft dit niet. Voor die kinderen is een gloednieuw ziekenhuis opgezet: het Prinses Maxima Centrum. Hoe werkt dat: een nieuw ziekenhuis opzetten? E...

Helden van Het Máxima gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helden van Het Máxima de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helden van Het Máxima bij Helden van Het Máxima liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helden van Het Máxima. Heb je een uitzending van Helden van Het Máxima gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helden van Het Máxima gemist

Uitzending gemist van Helden van Het Máxima? Hier kun je alle uitzendingen van Helden van Het Máxima kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 13-08-2019 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!