Programma gemist?

Ieder jaar in horen 600 van kinderen in Nederland in dat ze kanker hebben. op Bijna met een kwart van hen op overleeft dit niet. Voor het die tijdens kinderen is een uit gloednieuw ziekenhuis opgezet: het de Prinses Maxima Centrum. in Hoe werkt met dat: een nieuw ziekenhuis opzetten? En op wie op tv zijn de mensen die met er van voor kiezen om hier te de werken, in in een omgeving waar tussen door leven en dood het vaak slechts een tijdens deur van zit? Een jaar lang op tv worden medewerkers op tv van het Prinses Maxima Centrum gevolgd, naar van verpleegkundige tot in directeur, door op verdrietige uit en vrolijke momenten, op tv als het goed gaat naar maar ook als uit het lastig is. op tv Het resultaat is een van unieke inkijk achter de tijdens op schermen van dit bijzondere in ziekenhuis.

Ieder op tv jaar horen zeshonderd kinderen in naar Nederland dat tijdens ze kanker hebben. Bijna uit een kwart met van op hen overleeft dit niet. Voor die het een kinderen is een op gloednieuw ziekenhuis opgezet: van het Prinses Máxima Centrum. in Hoe werkt naar dat: een nieuw ziekenhuis opzetten? En tijdens met wie zijn de tijdens mensen die ervoor kiezen om hier een te werken, in naar het een omgeving waar tussen leven in en dood vaak slechts op tv een deur in zit? een Een jaar lang worden medewerkers van naar het Prinses het Máxima Centrum gevolgd, van op tv verpleegkundige tot met directeur, op verdrietige met en een vrolijke momenten, als het goed op tv gaat in maar ook als tijdens het lastig is. Het resultaat is uit een unieke kijk van achter de met schermen van dit bijzondere uit een ziekenhuis.

Ieder door jaar horen het 600 kinderen in op Nederland dat ze met kanker hebben. Bijna een kwart van de hen overleeft met dit in niet. Voor die kinderen is met een tijdens gloednieuw ziekenhuis opgezet: het Prinses Maxima uit Centrum. op Hoe werkt dat: een van nieuw ziekenhuis opzetten? En van van wie zijn de door mensen die er voor kiezen door om naar hier te werken, in het een omgeving waar het tussen leven en door dood vaak slechts een naar deur zit? Een jaar op tv lang worden medewerkers van tijdens van het Prinses Maxima Centrum gevolgd, het van verpleegkundige tot tijdens directeur, op uit verdrietige naar en vrolijke momenten, als het op goed gaat maar ook het als het het lastig is. Het resultaat tijdens is een door unieke van inkijk achter de schermen van dit op tv bijzondere met ziekenhuis.

juli 2020
13-08-2019 16:10

Helden van Het Máxima

Helden van Het Máxima - Helden van Het Máxima

25-07-2019 20:35

Op leven en dood

Helden van Het Máxima - Op leven en dood

Ieder jaar horen 600 kinderen in Nederland dat ze kanker hebben. Bijna een kwart van hen overleeft dit niet. Voor die kinderen is een gloednieuw ziekenhuis opgezet: het Prinses Maxima Centrum. Hoe werkt dat: een nieuw ziekenhuis opzetten? E...

18-07-2019 20:30

Alles moet beter

Helden van Het Máxima - Alles moet beter

Ieder jaar horen zeshonderd kinderen in Nederland dat ze kanker hebben. Bijna een kwart van hen overleeft dit niet. Voor die kinderen is een gloednieuw ziekenhuis opgezet: het Prinses Máxima Centrum. Hoe werkt dat: een nieuw ziekenhuis opze...

11-07-2019 20:35

Mensen maken het mooi

Helden van Het Máxima - Mensen maken het mooi

Ieder jaar horen 600 kinderen in Nederland dat ze kanker hebben. Bijna een kwart van hen overleeft dit niet. Voor die kinderen is een gloednieuw ziekenhuis opgezet: het Prinses Maxima Centrum. Hoe werkt dat: een nieuw ziekenhuis opzetten? E...

Helden van Het Máxima gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Helden van Het Máxima de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Helden van Het Máxima bij Helden van Het Máxima liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Helden van Het Máxima. Heb je een uitzending van Helden van Het Máxima gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Helden van Het Máxima gemist

Uitzending gemist van Helden van Het Máxima? Hier kun je alle uitzendingen van Helden van Het Máxima kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 13-08-2019 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!