Programma gemist?

We ontrafelen het we de geheimen achter door alledaagse bereidingswijzen het die lang niet zo uit vanzelfsprekend zijn als van ze het lijken. Deze week 'stollen'. In uit deze aflevering het komt een vloeibaar voedsel tot stilstand. op tv Joël gaat langs bij chocolatier door Kees Raat uit om snoep en chocola op te maken. Kan tijdens het in dan ook hartig? in Jazeker, we eten de gestolde soep. Ook gaat de Joël langs bij naar The Fat Duck van in Engeland, waar ze het door stollen hebben verheven tot een kunst een door met drie Michelinsterren.

We het ontrafelen de geheimen achter alledaagse naar bereidingswijzen die lang op van niet zo vanzelfsprekend zijn als van ze naar lijken. Deze week 'gisten'. van Gisten spelen op sinds mensenheugenis een belangrijke rol bij de de productie met van brood en bier. het van En zo eet en op drinkt Joël bijzonder de brood en bijzonder bier. van Maar gisten in kunnen meer en meer. met Deze naar '2.0 gisten' kennen vele nieuwe tijdens toepassingen. Joël door reist af door naar de VS om in een niet van op tv echt te onderscheiden hamburger te een proeven. De tijdens smaakmaker van uit deze burger: uit een innovatief gist.

We ontrafelen de het op geheimen achter alledaagse bereidingswijzen naar die lang niet zo van vanzelfsprekend zijn uit als ze een lijken. Deze week op 'luchten'. In deze aflevering door leren we uit dat lucht een meer dan door waardevolle toevoeging uit is aan ons eten, uit denk bijvoorbeeld aan een opgeklopte slagroom of bierschuim. met Joël reist naar een Engeland op tv om wel hele bijzondere bubbels van te eten. Maar tijdens een hij bezoekt ook Barcelona, met waar chef-kok de Oliver Peña een geheim in en buitengewoon luchtig recept tijdens met hem van deelt.

We de ontrafelen de geheimen achter in alledaagse bereidingswijzen die lang naar niet het zo vanzelfsprekend zijn tijdens als ze lijken. Deze week naar 'rijpen'. op tv Joël gaat naar naar Engeland om daar te zien tijdens hoe van het rijpen van een de schimmelkaas op tv al begint na het melken van naar met de koe. Verder: een zorgvuldig gerijpte door steak, die op wordt met het de week naar lekkerder. Maar ja, uit ergens moet er door een punt zijn waarop zo'n stuk in vlees op tv het hoogtepunt voorbij is. In het het land van met tijdens de steaks, de in Verenigde Staten, gaat Joël op zoek een naar het op tv omslagpunt.

We ontrafelen een de geheimen achter uit alledaagse bereidingswijzen die door lang niet van zo vanzelfsprekend zijn als ze een tijdens lijken. Deze week 'aromatiseren'. Waarom uit aroma's zulke dominante smaakmakers naar zijn, ontdekken uit we in op tv deze aflevering. Joel doet met daarom een uit smaaktest met drie de jeugdige experts. Maar ook op reist hij naar het uit Verenigd uit Koninkrijk voor een bezoek de aan een van de de een beste restaurant ter wereld: een The Fat in Duck. Hier brengen ze in aromatiseren naar een heel met nieuw level: natuurlijk de om de gerechten het lekkerder te maken, uit maar ook op om diep nostalgische gevoelens op door te roepen. Joël het moet terug naar van zijn het kindertijd.

Het kookproces in garen staat de centraal. We zien dat we naar ons de eten garen om het door te ontgiften, de het beter verteerbaar het te maken en het bovenal om het het lekkerder te maken. Zo door bereidt Joël op tv met chef-kok Giel Kaagman op de van perfecte biefstuk. Ook reist hij in naar Engeland, naar toprestaurant de ST JOHN. Hier het de leert Joël hoe je alles, tijdens van neus tot staart, de van een koe naar en varken tijdens kan bereiden tot een door heerlijke delicatesse op tv op je op tv bord.

september 2021
16-08-2019 20:15

Stollen

De smaak van Joël - Stollen

We ontrafelen we de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'stollen'. In deze aflevering komt vloeibaar voedsel tot stilstand. Joël gaat langs bij chocolatier Kees Raat om ...

09-08-2019 20:15

Gisten

De smaak van Joël - Gisten

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'gisten'. Gisten spelen sinds mensenheugenis een belangrijke rol bij de productie van brood en bier. En zo eet en dr...

02-08-2019 20:15

Lucht

De smaak van Joël - Lucht

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'luchten'. In deze aflevering leren we dat lucht een meer dan waardevolle toevoeging is aan ons eten, denk bijvoorbe...

26-07-2019 20:10

Rijpen

De smaak van Joël - Rijpen

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'rijpen'. Joël gaat naar Engeland om daar te zien hoe het rijpen van een schimmelkaas al begint na het melken van de...

19-07-2019 20:15

Aromatiseren

De smaak van Joël - Aromatiseren

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'aromatiseren'. Waarom aroma's zulke dominante smaakmakers zijn, ontdekken we in deze aflevering. Joel doet daarom e...

12-07-2019 20:10

Garen

De smaak van Joël - Garen

Het kookproces garen staat centraal. We zien dat we ons eten garen om het te ontgiften, het beter verteerbaar te maken en bovenal om het lekkerder te maken. Zo bereidt Joël met chef-kok Giel Kaagman de perfecte biefstuk. Ook reist hij naar ...

De smaak van Joël gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De smaak van Joël de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De smaak van Joël bij De smaak van Joël liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De smaak van Joël. Heb je een uitzending van De smaak van Joël gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De smaak van Joël gemist

Uitzending gemist van De smaak van Joël? Hier kun je alle uitzendingen van De smaak van Joël kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 16-08-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!