Programma gemist?

We in ontrafelen we op de geheimen achter alledaagse uit bereidingswijzen die met lang niet zo vanzelfsprekend zijn het als een ze lijken. Deze week 'stollen'. In een op tv deze aflevering komt vloeibaar voedsel op tv tot stilstand. Joël naar gaat langs bij tijdens chocolatier Kees Raat de om snoep en chocola uit te maken. in Kan het dan ook tijdens de hartig? Jazeker, we eten gestolde van soep. Ook gaat met Joël langs bij met The Fat met Duck in Engeland, waar een ze stollen in hebben verheven tot een een kunst met drie in Michelinsterren.

We op tv ontrafelen de met geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die uit lang niet tijdens zo vanzelfsprekend zijn als ze in een lijken. Deze week 'gisten'. van Gisten spelen sinds van mensenheugenis een belangrijke de rol bij tijdens de productie van tijdens brood en bier. in En zo eet en een drinkt Joël bijzonder naar brood en een bijzonder bier. Maar gisten kunnen een meer en meer. Deze door '2.0 een gisten' kennen vele in nieuwe toepassingen. op tv Joël reist af naar de VS een om tijdens een niet door van echt te onderscheiden hamburger het te proeven. de De smaakmaker van met deze burger: een innovatief naar gist.

We door ontrafelen de geheimen achter een alledaagse bereidingswijzen door die lang op tv niet zo vanzelfsprekend zijn door als ze lijken. Deze week met naar 'luchten'. In deze aflevering door leren we dat lucht in een meer dan met waardevolle op toevoeging is aan ons door eten, denk door bijvoorbeeld aan opgeklopte slagroom naar of bierschuim. Joël reist de naar Engeland om wel op tv het hele bijzondere bubbels te eten. door Maar uit hij bezoekt ook tijdens Barcelona, waar chef-kok Oliver Peña op een geheim en op tv buitengewoon luchtig recept met op op hem deelt.

We ontrafelen de met de geheimen achter alledaagse het bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend uit zijn als ze op naar lijken. Deze week 'rijpen'. Joël op gaat naar in Engeland om daar door te zien hoe de het rijpen van een schimmelkaas in al op tv begint na het melken een van de koe. in Verder: een zorgvuldig gerijpte met steak, van die wordt met de week met lekkerder. tijdens Maar ja, ergens moet naar er een punt op tv zijn uit waarop zo'n stuk vlees tijdens het hoogtepunt naar voorbij is. In het land van op tv door de steaks, de met Verenigde Staten, gaat Joël op de zoek het naar het omslagpunt.

We ontrafelen de een geheimen achter alledaagse de bereidingswijzen tijdens die lang niet zo vanzelfsprekend op zijn als tijdens ze lijken. een Deze week 'aromatiseren'. Waarom aroma's door zulke dominante door smaakmakers zijn, ontdekken we op in op tv deze aflevering. Joel doet daarom de een smaaktest in met drie een jeugdige experts. naar Maar ook reist hij naar in het Verenigd Koninkrijk voor op naar een bezoek aan van een van de beste restaurant op ter wereld: tijdens The Fat op tv Duck. Hier brengen ze van aromatiseren naar een van heel nieuw op level: natuurlijk om de gerechten met lekkerder de te maken, maar naar ook om diep nostalgische gevoelens op op te roepen. op Joël moet terug naar de zijn door kindertijd.

Het kookproces op garen staat centraal. We op een zien dat we ons eten garen uit om het op tv te ontgiften, het van beter verteerbaar te maken een en bovenal op om het lekkerder het te maken. Zo bereidt met Joël met naar chef-kok op Giel Kaagman de perfecte biefstuk. door Ook reist door hij naar Engeland, van naar toprestaurant ST de JOHN. Hier een leert Joël hoe je op alles, van de neus tot staart, op tv van een koe en varken tijdens kan door bereiden tot een heerlijke delicatesse op naar van je bord.

juni 2020
16-08-2019 20:15

Stollen

De smaak van Joël - Stollen

We ontrafelen we de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'stollen'. In deze aflevering komt vloeibaar voedsel tot stilstand. Joël gaat langs bij chocolatier Kees Raat om ...

09-08-2019 20:15

Gisten

De smaak van Joël - Gisten

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'gisten'. Gisten spelen sinds mensenheugenis een belangrijke rol bij de productie van brood en bier. En zo eet en dr...

02-08-2019 20:15

Lucht

De smaak van Joël - Lucht

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'luchten'. In deze aflevering leren we dat lucht een meer dan waardevolle toevoeging is aan ons eten, denk bijvoorbe...

26-07-2019 20:10

Rijpen

De smaak van Joël - Rijpen

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'rijpen'. Joël gaat naar Engeland om daar te zien hoe het rijpen van een schimmelkaas al begint na het melken van de...

19-07-2019 20:15

Aromatiseren

De smaak van Joël - Aromatiseren

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'aromatiseren'. Waarom aroma's zulke dominante smaakmakers zijn, ontdekken we in deze aflevering. Joel doet daarom e...

12-07-2019 20:10

Garen

De smaak van Joël - Garen

Het kookproces garen staat centraal. We zien dat we ons eten garen om het te ontgiften, het beter verteerbaar te maken en bovenal om het lekkerder te maken. Zo bereidt Joël met chef-kok Giel Kaagman de perfecte biefstuk. Ook reist hij naar ...

De smaak van Joël gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De smaak van Joël de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De smaak van Joël bij De smaak van Joël liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De smaak van Joël. Heb je een uitzending van De smaak van Joël gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De smaak van Joël gemist

Uitzending gemist van De smaak van Joël? Hier kun je alle uitzendingen van De smaak van Joël kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 16-08-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!