Programma gemist?

We door ontrafelen we de geheimen achter tijdens alledaagse bereidingswijzen op die lang op niet zo in vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze naar week 'stollen'. uit In deze aflevering met komt vloeibaar voedsel op tv tot stilstand. Joël op gaat op langs bij chocolatier Kees Raat om in snoep door en chocola een te maken. Kan op tv het dan ook de hartig? Jazeker, we tijdens eten gestolde soep. Ook gaat het Joël langs bij The uit Fat Duck in door met Engeland, waar ze van stollen hebben verheven in tot een kunst met drie naar Michelinsterren.

We met ontrafelen de geheimen achter alledaagse naar bereidingswijzen die met lang niet zo door vanzelfsprekend tijdens zijn als ze een lijken. Deze week een 'gisten'. Gisten spelen sinds mensenheugenis een van belangrijke rol bij uit de productie de van een brood en bier. En de zo eet uit en drinkt Joël in bijzonder brood en bijzonder bier. op Maar gisten kunnen uit meer het en meer. Deze '2.0 gisten' in kennen vele nieuwe het toepassingen. Joël reist op af op tv naar de VS om een uit niet naar van echt te een onderscheiden hamburger te op tv proeven. De smaakmaker van deze tijdens burger: tijdens een innovatief gist.

We ontrafelen de de geheimen achter alledaagse het bereidingswijzen die op lang niet op zo vanzelfsprekend zijn als met ze lijken. naar Deze week uit 'luchten'. In deze aflevering leren van we een dat lucht een meer door dan waardevolle toevoeging is de aan ons eten, tijdens denk bijvoorbeeld aan opgeklopte een slagroom of bierschuim. op Joël reist naar in Engeland uit om wel tijdens hele bijzondere bubbels te het eten. Maar hij in bezoekt ook Barcelona, waar van chef-kok Oliver Peña de een geheim en door buitengewoon uit luchtig recept met hem met deelt.

We ontrafelen de in uit geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang het tijdens niet zo vanzelfsprekend met zijn als ze lijken. de Deze week 'rijpen'. Joël gaat het naar het Engeland om naar daar te zien hoe in het rijpen van een op schimmelkaas al begint tijdens na het melken het van de koe. het Verder: een door zorgvuldig gerijpte steak, een die wordt met de week uit tijdens lekkerder. Maar ja, door ergens moet er een punt van zijn waarop uit zo'n stuk vlees het op hoogtepunt voorbij is. op In in het land van de het steaks, de Verenigde Staten, naar gaat Joël op zoek uit naar het de omslagpunt.

We ontrafelen de op geheimen achter uit alledaagse bereidingswijzen op die lang niet zo de vanzelfsprekend zijn op als ze lijken. Deze met week 'aromatiseren'. Waarom in aroma's door zulke dominante smaakmakers zijn, ontdekken we naar in een deze aflevering. Joel het doet daarom een smaaktest met in drie op tv jeugdige experts. in Maar ook reist van hij naar het Verenigd Koninkrijk voor het een bezoek uit aan een een van de beste van restaurant ter wereld: The Fat tijdens Duck. Hier op brengen ze uit aromatiseren naar een heel nieuw met op level: natuurlijk om de gerechten lekkerder in te maken, maar de ook om van diep met nostalgische gevoelens op te roepen. Joël van moet terug naar uit zijn in kindertijd.

Het kookproces op tv garen staat centraal. We op zien een dat we ons op eten garen op tv om het te ontgiften, op het beter verteerbaar op te maken en bovenal een om het lekkerder te op uit maken. Zo bereidt Joël op met chef-kok Giel naar Kaagman de perfecte met biefstuk. Ook reist met hij naar Engeland, naar tijdens toprestaurant een ST JOHN. Hier leert Joël hoe tijdens je alles, van naar neus de tot staart, van een een koe en varken het kan bereiden tot een naar met heerlijke delicatesse op je met bord.

september 2020
16-08-2019 20:15

Stollen

De smaak van Joël - Stollen

We ontrafelen we de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'stollen'. In deze aflevering komt vloeibaar voedsel tot stilstand. Joël gaat langs bij chocolatier Kees Raat om ...

09-08-2019 20:15

Gisten

De smaak van Joël - Gisten

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'gisten'. Gisten spelen sinds mensenheugenis een belangrijke rol bij de productie van brood en bier. En zo eet en dr...

02-08-2019 20:15

Lucht

De smaak van Joël - Lucht

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'luchten'. In deze aflevering leren we dat lucht een meer dan waardevolle toevoeging is aan ons eten, denk bijvoorbe...

26-07-2019 20:10

Rijpen

De smaak van Joël - Rijpen

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'rijpen'. Joël gaat naar Engeland om daar te zien hoe het rijpen van een schimmelkaas al begint na het melken van de...

19-07-2019 20:15

Aromatiseren

De smaak van Joël - Aromatiseren

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'aromatiseren'. Waarom aroma's zulke dominante smaakmakers zijn, ontdekken we in deze aflevering. Joel doet daarom e...

12-07-2019 20:10

Garen

De smaak van Joël - Garen

Het kookproces garen staat centraal. We zien dat we ons eten garen om het te ontgiften, het beter verteerbaar te maken en bovenal om het lekkerder te maken. Zo bereidt Joël met chef-kok Giel Kaagman de perfecte biefstuk. Ook reist hij naar ...

De smaak van Joël gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De smaak van Joël de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De smaak van Joël bij De smaak van Joël liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De smaak van Joël. Heb je een uitzending van De smaak van Joël gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De smaak van Joël gemist

Uitzending gemist van De smaak van Joël? Hier kun je alle uitzendingen van De smaak van Joël kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 16-08-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!