Programma gemist?

We ontrafelen we door de in geheimen achter alledaagse in bereidingswijzen die lang niet zo tijdens van vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze naar week 'stollen'. op In deze aflevering door komt in vloeibaar voedsel tot stilstand. Joël door gaat naar langs bij chocolatier van Kees Raat om snoep en in chocola te maken. in Kan het dan ook een hartig? op Jazeker, we eten gestolde van soep. Ook gaat Joël een langs bij The in Fat de Duck in naar Engeland, waar ze op stollen hebben verheven uit tot een kunst met drie uit Michelinsterren.

We met ontrafelen de geheimen met achter alledaagse van bereidingswijzen die lang niet zo de vanzelfsprekend zijn als ze een lijken. Deze week van van 'gisten'. Gisten spelen sinds het mensenheugenis een belangrijke rol tijdens bij de productie de van brood en bier. naar En zo met eet en drinkt Joël het bijzonder op tv brood en bijzonder bier. Maar op tv gisten kunnen op meer en meer. Deze een '2.0 gisten' kennen op door vele nieuwe toepassingen. Joël een reist af naar de VS op tv in om een niet van echt van te onderscheiden door hamburger te in proeven. De smaakmaker van deze burger: op tv een in innovatief gist.

We het ontrafelen de geheimen achter alledaagse tijdens bereidingswijzen die het lang niet tijdens zo vanzelfsprekend zijn een als ze lijken. Deze week naar 'luchten'. In het deze aflevering leren we uit een dat lucht een op tv meer dan waardevolle toevoeging is aan een ons eten, van denk bijvoorbeeld het aan opgeklopte tijdens slagroom of bierschuim. Joël het reist naar met Engeland om wel naar hele bijzondere bubbels te eten. Maar met op hij bezoekt ook op Barcelona, waar chef-kok Oliver een Peña een geheim en buitengewoon tijdens door luchtig recept met hem door deelt.

We ontrafelen de de geheimen naar achter alledaagse bereidingswijzen die het lang niet zo vanzelfsprekend op tv zijn als ze met lijken. een Deze week 'rijpen'. Joël gaat tijdens naar Engeland een om in daar te zien hoe het van rijpen van door een schimmelkaas al de begint na het melken van op de koe. Verder: naar een het zorgvuldig gerijpte met steak, die wordt met de tijdens week lekkerder. naar Maar ja, ergens naar moet er tijdens een punt zijn op waarop zo'n stuk vlees in het hoogtepunt voorbij naar is. In het land uit van uit de steaks, de Verenigde het Staten, gaat Joël op in zoek naar op tv het omslagpunt.

We ontrafelen de naar geheimen achter naar alledaagse door bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend uit in zijn als ze lijken. Deze het week 'aromatiseren'. Waarom aroma's van zulke dominante op smaakmakers uit zijn, ontdekken we in deze tijdens aflevering. Joel in doet daarom door een smaaktest met drie op jeugdige experts. Maar een ook reist hij van naar het Verenigd Koninkrijk voor met een een bezoek aan een van de de beste op restaurant ter naar wereld: The Fat Duck. het Hier brengen ze op tv aromatiseren naar een uit heel nieuw naar level: natuurlijk om de gerechten tijdens lekkerder tijdens te maken, maar ook om op tv diep nostalgische gevoelens naar op te roepen. Joël tijdens moet terug de naar naar zijn kindertijd.

Het kookproces op garen staat centraal. We op tv zien op dat we de ons eten garen de om het te ontgiften, tijdens het beter verteerbaar te maken op tv en bovenal om op tv het in lekkerder te maken. Zo het bereidt Joël met chef-kok door Giel Kaagman met de perfecte biefstuk. Ook de reist naar hij naar Engeland, naar met toprestaurant ST naar JOHN. Hier leert Joël op hoe je alles, van het neus door tot staart, van een koe een en varken kan van bereiden tot tijdens een heerlijke delicatesse op tv op tijdens je bord.

januari 2021
16-08-2019 20:15

Stollen

De smaak van Joël - Stollen

We ontrafelen we de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'stollen'. In deze aflevering komt vloeibaar voedsel tot stilstand. Joël gaat langs bij chocolatier Kees Raat om ...

09-08-2019 20:15

Gisten

De smaak van Joël - Gisten

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'gisten'. Gisten spelen sinds mensenheugenis een belangrijke rol bij de productie van brood en bier. En zo eet en dr...

02-08-2019 20:15

Lucht

De smaak van Joël - Lucht

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'luchten'. In deze aflevering leren we dat lucht een meer dan waardevolle toevoeging is aan ons eten, denk bijvoorbe...

26-07-2019 20:10

Rijpen

De smaak van Joël - Rijpen

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'rijpen'. Joël gaat naar Engeland om daar te zien hoe het rijpen van een schimmelkaas al begint na het melken van de...

19-07-2019 20:15

Aromatiseren

De smaak van Joël - Aromatiseren

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'aromatiseren'. Waarom aroma's zulke dominante smaakmakers zijn, ontdekken we in deze aflevering. Joel doet daarom e...

12-07-2019 20:10

Garen

De smaak van Joël - Garen

Het kookproces garen staat centraal. We zien dat we ons eten garen om het te ontgiften, het beter verteerbaar te maken en bovenal om het lekkerder te maken. Zo bereidt Joël met chef-kok Giel Kaagman de perfecte biefstuk. Ook reist hij naar ...

De smaak van Joël gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De smaak van Joël de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De smaak van Joël bij De smaak van Joël liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De smaak van Joël. Heb je een uitzending van De smaak van Joël gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De smaak van Joël gemist

Uitzending gemist van De smaak van Joël? Hier kun je alle uitzendingen van De smaak van Joël kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 16-08-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!