Programma gemist?

We ontrafelen op we de geheimen een achter alledaagse bereidingswijzen een die lang niet zo een met vanzelfsprekend zijn als ze door lijken. Deze week 'stollen'. tijdens In naar deze aflevering komt vloeibaar voedsel tot een stilstand. uit Joël gaat langs bij het chocolatier Kees Raat een om tijdens snoep en chocola te maken. uit Kan het met dan ook hartig? naar Jazeker, we eten tijdens gestolde soep. tijdens Ook gaat Joël langs op tv bij The met Fat Duck in Engeland, waar ze in van stollen hebben verheven in tot een kunst met drie door Michelinsterren.

We ontrafelen de met geheimen achter alledaagse tijdens naar bereidingswijzen die lang niet zo met vanzelfsprekend zijn als het ze lijken. Deze in week 'gisten'. Gisten spelen met sinds mensenheugenis een een uit belangrijke rol bij uit de productie van naar brood en bier. En van zo eet en drinkt Joël op tv bijzonder brood en het bijzonder bier. van Maar gisten kunnen tijdens meer en meer. Deze door '2.0 gisten' uit kennen vele nieuwe tijdens toepassingen. een Joël reist af naar de VS naar om met een niet van echt van te onderscheiden in hamburger te de proeven. De smaakmaker van deze de burger: een innovatief met gist.

We ontrafelen de het uit geheimen achter alledaagse bereidingswijzen met die lang de niet zo vanzelfsprekend zijn als ze een lijken. Deze week van 'luchten'. tijdens In deze een aflevering leren we een dat lucht een meer dan in waardevolle toevoeging is het aan ons eten, denk uit op bijvoorbeeld aan opgeklopte slagroom of door bierschuim. door Joël reist naar Engeland uit om wel hele een bijzondere bubbels te van eten. Maar hij bezoekt ook tijdens Barcelona, in waar chef-kok tijdens Oliver Peña een geheim en buitengewoon door naar luchtig recept met een hem deelt.

We uit ontrafelen de geheimen achter alledaagse van bereidingswijzen die op tv lang niet uit zo vanzelfsprekend zijn als het ze lijken. Deze week de naar 'rijpen'. Joël gaat naar naar Engeland om het daar te zien hoe het rijpen de van uit een schimmelkaas de al begint na naar het melken van de het koe. Verder: de een zorgvuldig gerijpte steak, die wordt in op tv met de week lekkerder. tijdens Maar ja, ergens op tv moet er op een punt zijn waarop zo'n op tv stuk de vlees het hoogtepunt voorbij is. In de het tijdens land van de steaks, de in uit Verenigde Staten, gaat Joël op zoek tijdens van naar het omslagpunt.

We ontrafelen naar de geheimen achter alledaagse van bereidingswijzen die in lang het niet zo vanzelfsprekend zijn op als ze lijken. van Deze week 'aromatiseren'. door Waarom aroma's zulke dominante in smaakmakers zijn, een ontdekken we van in deze aflevering. Joel op tv doet daarom een smaaktest in met drie jeugdige experts. in Maar ook van reist hij naar het een Verenigd Koninkrijk tijdens voor naar een bezoek aan een op tv van de beste het restaurant ter wereld: op The Fat Duck. Hier brengen in ze aromatiseren naar een de een heel nieuw level: op natuurlijk om de van gerechten lekkerder te maken, een maar ook naar om diep nostalgische gevoelens op door te roepen. Joël de op tv moet terug naar zijn op tv kindertijd.

Het kookproces van garen tijdens staat centraal. We zien dat we de ons met eten garen om het te een ontgiften, het beter uit verteerbaar te maken naar op tv en bovenal om het lekkerder te op maken. Zo een bereidt Joël met de chef-kok het Giel Kaagman de met perfecte biefstuk. Ook uit reist hij naar met Engeland, naar toprestaurant ST JOHN. Hier van in leert Joël hoe van je alles, van neus de tot staart, het van een koe naar en varken kan bereiden tot door een heerlijke delicatesse op tv op je op tv bord.

januari 2020
16-08-2019 20:15

Stollen

De smaak van Joël - Stollen

We ontrafelen we de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'stollen'. In deze aflevering komt vloeibaar voedsel tot stilstand. Joël gaat langs bij chocolatier Kees Raat om ...

09-08-2019 20:15

Gisten

De smaak van Joël - Gisten

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'gisten'. Gisten spelen sinds mensenheugenis een belangrijke rol bij de productie van brood en bier. En zo eet en dr...

02-08-2019 20:15

Lucht

De smaak van Joël - Lucht

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'luchten'. In deze aflevering leren we dat lucht een meer dan waardevolle toevoeging is aan ons eten, denk bijvoorbe...

26-07-2019 20:10

Rijpen

De smaak van Joël - Rijpen

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'rijpen'. Joël gaat naar Engeland om daar te zien hoe het rijpen van een schimmelkaas al begint na het melken van de...

19-07-2019 20:15

Aromatiseren

De smaak van Joël - Aromatiseren

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'aromatiseren'. Waarom aroma's zulke dominante smaakmakers zijn, ontdekken we in deze aflevering. Joel doet daarom e...

12-07-2019 20:10

Garen

De smaak van Joël - Garen

Het kookproces garen staat centraal. We zien dat we ons eten garen om het te ontgiften, het beter verteerbaar te maken en bovenal om het lekkerder te maken. Zo bereidt Joël met chef-kok Giel Kaagman de perfecte biefstuk. Ook reist hij naar ...

De smaak van Joël gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De smaak van Joël de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De smaak van Joël bij De smaak van Joël liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De smaak van Joël. Heb je een uitzending van De smaak van Joël gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De smaak van Joël gemist

Uitzending gemist van De smaak van Joël? Hier kun je alle uitzendingen van De smaak van Joël kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 16-08-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!