Programma gemist?

We met ontrafelen we de tijdens geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die tijdens lang niet zo met vanzelfsprekend het zijn als ze lijken. op Deze een week 'stollen'. In deze aflevering naar komt vloeibaar voedsel tot op van stilstand. Joël gaat een langs bij chocolatier Kees Raat om naar snoep uit en chocola te maken. Kan de het dan een ook hartig? het Jazeker, we van eten gestolde soep. het Ook gaat Joël op langs bij The de Fat Duck in Engeland, waar ze door stollen hebben verheven naar op tv tot een kunst door met drie Michelinsterren.

We in ontrafelen de geheimen achter naar alledaagse bereidingswijzen uit die lang niet zo op vanzelfsprekend zijn als in ze lijken. Deze week het 'gisten'. Gisten met spelen sinds met mensenheugenis een belangrijke rol bij de de door productie van brood en op bier. En tijdens zo eet en op tv drinkt Joël bijzonder brood met en bijzonder bier. op tv Maar gisten de kunnen meer met en meer. Deze naar '2.0 gisten' kennen vele de nieuwe toepassingen. Joël naar reist af naar de VS op tv om een niet door van van echt te onderscheiden hamburger te naar proeven. op tv De smaakmaker een van deze burger: van een innovatief gist.

We ontrafelen de tijdens geheimen achter alledaagse op bereidingswijzen uit die lang de niet zo vanzelfsprekend zijn door als ze naar lijken. Deze week 'luchten'. In door deze aflevering leren van we dat de lucht een met meer dan waardevolle in toevoeging is aan ons eten, een denk bijvoorbeeld tijdens aan opgeklopte tijdens slagroom of bierschuim. van Joël reist naar Engeland in om wel in hele bijzondere bubbels te de eten. Maar hij bezoekt de ook Barcelona, uit waar chef-kok Oliver Peña een een geheim en op tv buitengewoon luchtig recept met op tv naar hem deelt.

We door ontrafelen de van geheimen achter alledaagse bereidingswijzen door die lang niet zo vanzelfsprekend van met zijn als ze uit lijken. Deze week in 'rijpen'. Joël gaat naar Engeland tijdens om daar een te zien hoe het rijpen uit tijdens van een schimmelkaas al naar begint na de het melken van naar de koe. Verder: een zorgvuldig gerijpte op steak, die op wordt met de naar week lekkerder. Maar naar ja, ergens uit moet er een op tv punt zijn het waarop zo'n stuk vlees het door hoogtepunt voorbij is. naar In van het land van de steaks, door de Verenigde in Staten, gaat Joël een op zoek de naar het omslagpunt.

We ontrafelen de naar geheimen uit achter alledaagse bereidingswijzen die lang een op niet zo vanzelfsprekend zijn als het ze lijken. Deze uit week van 'aromatiseren'. Waarom aroma's zulke dominante van smaakmakers met zijn, ontdekken we in uit deze aflevering. Joel met doet daarom een uit smaaktest met drie op jeugdige experts. Maar ook tijdens reist hij tijdens naar het Verenigd Koninkrijk voor in een de bezoek aan van een van de beste restaurant ter van het wereld: The Fat Duck. Hier brengen op tv ze de aromatiseren naar een uit heel nieuw level: uit natuurlijk om van de gerechten lekkerder te maken, maar uit door ook om diep op nostalgische gevoelens op te de roepen. Joël moet terug door naar zijn van kindertijd.

Het op tv kookproces garen staat tijdens centraal. We zien dat we in ons eten de garen om het van te ontgiften, het beter een verteerbaar te de maken en bovenal om de van het lekkerder te maken. Zo bereidt van met Joël met chef-kok Giel Kaagman de het perfecte uit biefstuk. Ook van reist hij naar op Engeland, naar toprestaurant de ST JOHN. Hier leert tijdens Joël hoe je alles, van de de neus tot staart, van tijdens een koe en varken kan naar bereiden tot een naar met heerlijke delicatesse op een je bord.

mei 2021
16-08-2019 20:15

Stollen

De smaak van Joël - Stollen

We ontrafelen we de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'stollen'. In deze aflevering komt vloeibaar voedsel tot stilstand. Joël gaat langs bij chocolatier Kees Raat om ...

09-08-2019 20:15

Gisten

De smaak van Joël - Gisten

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'gisten'. Gisten spelen sinds mensenheugenis een belangrijke rol bij de productie van brood en bier. En zo eet en dr...

02-08-2019 20:15

Lucht

De smaak van Joël - Lucht

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'luchten'. In deze aflevering leren we dat lucht een meer dan waardevolle toevoeging is aan ons eten, denk bijvoorbe...

26-07-2019 20:10

Rijpen

De smaak van Joël - Rijpen

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'rijpen'. Joël gaat naar Engeland om daar te zien hoe het rijpen van een schimmelkaas al begint na het melken van de...

19-07-2019 20:15

Aromatiseren

De smaak van Joël - Aromatiseren

We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'aromatiseren'. Waarom aroma's zulke dominante smaakmakers zijn, ontdekken we in deze aflevering. Joel doet daarom e...

12-07-2019 20:10

Garen

De smaak van Joël - Garen

Het kookproces garen staat centraal. We zien dat we ons eten garen om het te ontgiften, het beter verteerbaar te maken en bovenal om het lekkerder te maken. Zo bereidt Joël met chef-kok Giel Kaagman de perfecte biefstuk. Ook reist hij naar ...

De smaak van Joël gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De smaak van Joël de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De smaak van Joël bij De smaak van Joël liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De smaak van Joël. Heb je een uitzending van De smaak van Joël gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De smaak van Joël gemist

Uitzending gemist van De smaak van Joël? Hier kun je alle uitzendingen van De smaak van Joël kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 16-08-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!