Programma gemist?

Nick Bollettieri uit is een eigenzinnige uit tenniscoach, die in uit de op jaren tachtig veel succes de had met met zijn aanpak. Zijn door manier van werken was omstreden, maar door Bollettieri bracht de zijn pupillen een met winnaarsmentaliteit bij en het maakte zo van jonge van talenten grote kampioenen, van waaronder Andre Agassi, op tv Monica Seles, Jim met Courier, in Venus and Serena Williams, Boris een Becker met en Mary Pierce. Interviews uit met de 86-jarige met Bollettieri, voormalige pupillen en naar op tv werknemers worden afgewisseld met archiefmateriaal op tv van legendarische op tv tennismatches. Aan een het woord komt Boris Becker, op die met Bollettieri's hulp naar zijn grote rivaal tijdens Agassi wist te een verslaan. Agassi uit zelf uit werkt niet mee aan de film. de Hij in weigerde Bollettieri nog op tv te zien op nadat deze de samenwerking met met hem op had beëindigd.

mei 2021
12-07-2019 21:45

2Doc: Love Means Zero

2Doc: Love Means Zero - 2Doc: Love Means Zero

Nick Bollettieri is een eigenzinnige tenniscoach, die in de jaren tachtig veel succes had met zijn aanpak. Zijn manier van werken was omstreden, maar Bollettieri bracht zijn pupillen een winnaarsmentaliteit bij en maakte zo van jonge talent...

2Doc: Love Means Zero gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Love Means Zero de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Love Means Zero bij 2Doc: Love Means Zero liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Love Means Zero. Heb je een uitzending van 2Doc: Love Means Zero gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Love Means Zero gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Love Means Zero? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Love Means Zero kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!