Programma gemist?

Nick Bollettieri uit is een eigenzinnige met tenniscoach, die in de het jaren uit tachtig veel succes tijdens had met uit zijn aanpak. Zijn manier van de werken was omstreden, maar een Bollettieri bracht in zijn pupillen een winnaarsmentaliteit op tv bij en maakte de zo van jonge een talenten de grote kampioenen, waaronder Andre in Agassi, Monica Seles, een Jim een Courier, Venus and van Serena Williams, Boris Becker en Mary van Pierce. Interviews met in de de 86-jarige Bollettieri, op tv voormalige pupillen en werknemers worden afgewisseld in met archiefmateriaal van naar tijdens legendarische tennismatches. Aan op het woord komt tijdens Boris Becker, die met Bollettieri's het hulp zijn in grote rivaal uit Agassi wist te verslaan. op tv Agassi zelf werkt met niet mee een aan de film. Hij weigerde van Bollettieri nog uit te zien nadat deze de de samenwerking met het hem tijdens had beƫindigd.

september 2021
12-07-2019 21:45

2Doc: Love Means Zero

2Doc: Love Means Zero - 2Doc: Love Means Zero

Nick Bollettieri is een eigenzinnige tenniscoach, die in de jaren tachtig veel succes had met zijn aanpak. Zijn manier van werken was omstreden, maar Bollettieri bracht zijn pupillen een winnaarsmentaliteit bij en maakte zo van jonge talent...

2Doc: Love Means Zero gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Love Means Zero de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Love Means Zero bij 2Doc: Love Means Zero liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Love Means Zero. Heb je een uitzending van 2Doc: Love Means Zero gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Love Means Zero gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Love Means Zero? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Love Means Zero kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!