Programma gemist?

Nick Bollettieri op is het een eigenzinnige tenniscoach, door die in de jaren tachtig door veel succes naar had met zijn aanpak. het Zijn manier van door werken was omstreden, maar van Bollettieri bracht een zijn pupillen naar een winnaarsmentaliteit bij naar en maakte zo van jonge een op talenten grote kampioenen, waaronder Andre Agassi, de Monica Seles, Jim tijdens uit Courier, Venus and Serena een Williams, Boris Becker en Mary het Pierce. door Interviews met de 86-jarige door Bollettieri, voormalige de pupillen en werknemers worden op tv afgewisseld met archiefmateriaal van van legendarische tennismatches. met Aan het woord naar komt Boris door Becker, die met Bollettieri's hulp van de zijn grote rivaal Agassi tijdens wist te verslaan. Agassi op zelf werkt uit niet mee door aan de film. Hij weigerde Bollettieri op nog te zien op tv nadat deze de het samenwerking met een hem had op tv beƫindigd.

juni 2020
12-07-2019 21:45

2Doc: Love Means Zero

2Doc: Love Means Zero - 2Doc: Love Means Zero

Nick Bollettieri is een eigenzinnige tenniscoach, die in de jaren tachtig veel succes had met zijn aanpak. Zijn manier van werken was omstreden, maar Bollettieri bracht zijn pupillen een winnaarsmentaliteit bij en maakte zo van jonge talent...

2Doc: Love Means Zero gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Love Means Zero de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Love Means Zero bij 2Doc: Love Means Zero liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Love Means Zero. Heb je een uitzending van 2Doc: Love Means Zero gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Love Means Zero gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Love Means Zero? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Love Means Zero kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!