Programma gemist?

Nick Bollettieri het is een naar eigenzinnige tenniscoach, die in de tijdens jaren tachtig veel in succes tijdens had met het zijn aanpak. Zijn een manier van werken was in omstreden, maar met Bollettieri bracht zijn met pupillen een winnaarsmentaliteit door bij en maakte zo van het jonge talenten grote kampioenen, in waaronder Andre Agassi, op tv Monica Seles, Jim op Courier, Venus and door Serena Williams, de Boris Becker en Mary op Pierce. tijdens Interviews met de 86-jarige Bollettieri, uit voormalige pupillen en een naar werknemers worden afgewisseld met archiefmateriaal van tijdens legendarische een tennismatches. Aan in het woord komt tijdens Boris Becker, die met in Bollettieri's hulp zijn grote de rivaal Agassi wist op tv te verslaan. Agassi zelf met werkt op tv niet mee aan de de film. Hij weigerde door Bollettieri in nog te zien nadat de deze de door samenwerking met hem had van beëindigd.

september 2020
12-07-2019 21:45

2Doc: Love Means Zero

2Doc: Love Means Zero - 2Doc: Love Means Zero

Nick Bollettieri is een eigenzinnige tenniscoach, die in de jaren tachtig veel succes had met zijn aanpak. Zijn manier van werken was omstreden, maar Bollettieri bracht zijn pupillen een winnaarsmentaliteit bij en maakte zo van jonge talent...

2Doc: Love Means Zero gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Love Means Zero de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Love Means Zero bij 2Doc: Love Means Zero liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Love Means Zero. Heb je een uitzending van 2Doc: Love Means Zero gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Love Means Zero gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Love Means Zero? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Love Means Zero kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!