Programma gemist?

Nick Bollettieri het is een eigenzinnige tenniscoach, van die in de op tv jaren tachtig veel door op tv succes had met zijn naar aanpak. Zijn manier van een werken de was omstreden, maar Bollettieri bracht zijn een pupillen op tv een winnaarsmentaliteit bij naar en maakte zo van naar jonge talenten grote kampioenen, van van waaronder Andre Agassi, de Monica Seles, Jim Courier, Venus and van Serena van Williams, Boris Becker een en Mary Pierce. naar Interviews met de 86-jarige Bollettieri, het voormalige uit pupillen en van werknemers worden afgewisseld het met archiefmateriaal van legendarische tennismatches. Aan in het van woord komt Boris het Becker, die door met Bollettieri's hulp zijn met grote rivaal door Agassi wist te verslaan. Agassi van zelf tijdens werkt niet mee aan de film. met Hij weigerde Bollettieri tijdens nog te zien door nadat de deze de samenwerking met uit hem van had beëindigd.

januari 2021
12-07-2019 21:45

2Doc: Love Means Zero

2Doc: Love Means Zero - 2Doc: Love Means Zero

Nick Bollettieri is een eigenzinnige tenniscoach, die in de jaren tachtig veel succes had met zijn aanpak. Zijn manier van werken was omstreden, maar Bollettieri bracht zijn pupillen een winnaarsmentaliteit bij en maakte zo van jonge talent...

2Doc: Love Means Zero gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Love Means Zero de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Love Means Zero bij 2Doc: Love Means Zero liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Love Means Zero. Heb je een uitzending van 2Doc: Love Means Zero gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Love Means Zero gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Love Means Zero? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Love Means Zero kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!