Programma gemist?

Nick op Bollettieri is een eigenzinnige een tenniscoach, die tijdens in de jaren tachtig veel in op succes had met zijn aanpak. op Zijn manier van werken van was omstreden, tijdens maar Bollettieri bracht zijn tijdens pupillen een uit winnaarsmentaliteit bij in en maakte een zo van jonge uit talenten grote kampioenen, waaronder Andre Agassi, op tv Monica Seles, een Jim Courier, Venus uit and van Serena Williams, Boris uit Becker en Mary Pierce. de Interviews met de 86-jarige tijdens Bollettieri, voormalige pupillen een en werknemers in worden afgewisseld met archiefmateriaal tijdens van legendarische tennismatches. het Aan het tijdens woord komt Boris Becker, op die met Bollettieri's op tv hulp de zijn grote rivaal Agassi wist het te verslaan. Agassi zelf het werkt niet door mee van aan de film. Hij een weigerde Bollettieri nog te in zien nadat op deze de in samenwerking met hem had door beëindigd.

januari 2020
12-07-2019 21:45

2Doc: Love Means Zero

2Doc: Love Means Zero - 2Doc: Love Means Zero

Nick Bollettieri is een eigenzinnige tenniscoach, die in de jaren tachtig veel succes had met zijn aanpak. Zijn manier van werken was omstreden, maar Bollettieri bracht zijn pupillen een winnaarsmentaliteit bij en maakte zo van jonge talent...

2Doc: Love Means Zero gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Love Means Zero de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Love Means Zero bij 2Doc: Love Means Zero liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Love Means Zero. Heb je een uitzending van 2Doc: Love Means Zero gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Love Means Zero gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Love Means Zero? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Love Means Zero kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-07-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!