Programma gemist?

Binnenkort met rijden er in in Nederland negen miljoen auto's door rond. In het tijdens jaar 1900 waren met dat de er slechts tweehonderd. In naar deze special is te zien met uit hoe dorpen en steden tijdens volstrekt niet het berekend waren op deze door nieuwe verkeersdeelnemer: een voetgangers, fietsers, trams een en auto's zaten uit elkaar danig in de de weg.

september 2020
15-07-2019 20:10

Andere Tijden Special: 100 jaar verkeer

Andere Tijden Special: 100 jaar verkeer - Andere Tijden Special: 100 jaar verkeer

Binnenkort rijden er in Nederland negen miljoen auto's rond. In het jaar 1900 waren dat er slechts tweehonderd. In deze special is te zien hoe dorpen en steden volstrekt niet berekend waren op deze nieuwe verkeersdeelnemer: voetgangers, fie...

Andere Tijden Special: 100 jaar verkeer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Special: 100 jaar verkeer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Special: 100 jaar verkeer bij Andere Tijden Special: 100 jaar verkeer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Special: 100 jaar verkeer. Heb je een uitzending van Andere Tijden Special: 100 jaar verkeer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Special: 100 jaar verkeer gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden Special: 100 jaar verkeer? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Special: 100 jaar verkeer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-07-2019 om 20:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!