Programma gemist?

Verslag van de op tv vijfde in herdenking van de ramp tijdens met een de MH17, die de eerder op de dag uit plaatsvond in het herinneringsbos de in Park naar Vijfhuizen bij Schiphol. De van herdenking wordt het gehouden bij het Nationaal een Monument naar MH17, in aanwezigheid van nabestaanden, minister-president met Rutte tijdens en de ambassadeurs de van de zeventien landen waarvandaan in de tijdens slachtoffers kwamen. naar De namen van naar de slachtoffers worden voorgelezen, op tv minister-president Rutte spreekt, er is tijdens muziek en op zang en de het programma op eindigt met een defilé naar waarbij bloemen worden in gelegd langs het monument. uit Bij de ramp de met de MH17, die naar onderweg van van Amsterdam naar Kuala Lumpur een boven op tv Oekraïne uit door de lucht werd geschoten, uit kwamen alle het inzittenden om het leven. Onder hen met met waren 196 Nederlanders.

september 2021
17-07-2019 17:55

Herdenking ramp MH 17

Herdenking ramp MH 17 - Herdenking ramp MH 17

Verslag van de vijfde herdenking van de ramp met de MH17, die eerder op de dag plaatsvond in het herinneringsbos in Park Vijfhuizen bij Schiphol. De herdenking wordt gehouden bij het Nationaal Monument MH17, in aanwezigheid van nabestaanden...

Herdenking ramp MH 17 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herdenking ramp MH 17 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herdenking ramp MH 17 bij Herdenking ramp MH 17 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herdenking ramp MH 17. Heb je een uitzending van Herdenking ramp MH 17 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herdenking ramp MH 17 gemist

Uitzending gemist van Herdenking ramp MH 17? Hier kun je alle uitzendingen van Herdenking ramp MH 17 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-07-2019 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!