Programma gemist?

Verslag van de met in vijfde herdenking van de naar ramp met de MH17, die het eerder op de een dag tijdens plaatsvond in het herinneringsbos een in Park Vijfhuizen in bij Schiphol. De in herdenking wordt gehouden bij de het naar Nationaal Monument MH17, in aanwezigheid door van door nabestaanden, minister-president Rutte en de tijdens ambassadeurs van de de een zeventien landen waarvandaan de de slachtoffers kwamen. De uit namen van in de slachtoffers worden voorgelezen, minister-president het Rutte spreekt, met er is door muziek en zang en het programma met op eindigt met een defilé waarbij met bloemen worden gelegd langs de het monument. Bij op de ramp met op tv de door MH17, die onderweg uit van Amsterdam naar het Kuala Lumpur boven de Oekraïne uit de op tv lucht werd geschoten, kwamen alle uit met inzittenden om het leven. Onder met hen waren 196 de Nederlanders.

januari 2021
17-07-2019 17:55

Herdenking ramp MH 17

Herdenking ramp MH 17 - Herdenking ramp MH 17

Verslag van de vijfde herdenking van de ramp met de MH17, die eerder op de dag plaatsvond in het herinneringsbos in Park Vijfhuizen bij Schiphol. De herdenking wordt gehouden bij het Nationaal Monument MH17, in aanwezigheid van nabestaanden...

Herdenking ramp MH 17 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herdenking ramp MH 17 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herdenking ramp MH 17 bij Herdenking ramp MH 17 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herdenking ramp MH 17. Heb je een uitzending van Herdenking ramp MH 17 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herdenking ramp MH 17 gemist

Uitzending gemist van Herdenking ramp MH 17? Hier kun je alle uitzendingen van Herdenking ramp MH 17 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-07-2019 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!