Programma gemist?

Verslag tijdens van de vijfde herdenking van in met de ramp met de MH17, die het eerder op een de op tv dag plaatsvond in het herinneringsbos in de Park uit Vijfhuizen bij Schiphol. uit De herdenking wordt gehouden bij uit het Nationaal door Monument MH17, in door aanwezigheid van met nabestaanden, minister-president naar Rutte en de door ambassadeurs van de zeventien van landen waarvandaan de slachtoffers met kwamen. De namen naar van de slachtoffers uit worden voorgelezen, naar minister-president Rutte tijdens spreekt, er is op muziek en zang en het uit programma eindigt de met een defilé waarbij bloemen uit naar worden gelegd langs tijdens het monument. Bij de op ramp met de op tv MH17, die onderweg van op Amsterdam naar het Kuala Lumpur boven Oekraïne uit uit de lucht een werd op tv geschoten, kwamen alle inzittenden in om het leven. uit Onder hen op tv waren 196 Nederlanders.

mei 2021
17-07-2019 17:55

Herdenking ramp MH 17

Herdenking ramp MH 17 - Herdenking ramp MH 17

Verslag van de vijfde herdenking van de ramp met de MH17, die eerder op de dag plaatsvond in het herinneringsbos in Park Vijfhuizen bij Schiphol. De herdenking wordt gehouden bij het Nationaal Monument MH17, in aanwezigheid van nabestaanden...

Herdenking ramp MH 17 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herdenking ramp MH 17 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herdenking ramp MH 17 bij Herdenking ramp MH 17 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herdenking ramp MH 17. Heb je een uitzending van Herdenking ramp MH 17 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herdenking ramp MH 17 gemist

Uitzending gemist van Herdenking ramp MH 17? Hier kun je alle uitzendingen van Herdenking ramp MH 17 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-07-2019 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!