Programma gemist?

Verslag in van de tijdens vijfde herdenking van de ramp op met naar de MH17, die eerder op de in dag plaatsvond de in naar het herinneringsbos in Park Vijfhuizen naar bij door Schiphol. De herdenking wordt gehouden het bij het Nationaal Monument de tijdens MH17, in aanwezigheid van het nabestaanden, minister-president Rutte naar en de uit ambassadeurs van de in zeventien landen waarvandaan de op tv slachtoffers kwamen. De namen van het de het slachtoffers worden voorgelezen, van minister-president Rutte spreekt, er is een in muziek en zang en het programma van eindigt met een tijdens defilé met waarbij bloemen worden een gelegd langs het monument. Bij het een de ramp met de MH17, naar die onderweg op van Amsterdam naar met Kuala Lumpur boven Oekraïne in uit naar de lucht werd geschoten, de kwamen alle een inzittenden om het leven. Onder hen door waren 196 van Nederlanders.

september 2020
17-07-2019 17:55

Herdenking ramp MH 17

Herdenking ramp MH 17 - Herdenking ramp MH 17

Verslag van de vijfde herdenking van de ramp met de MH17, die eerder op de dag plaatsvond in het herinneringsbos in Park Vijfhuizen bij Schiphol. De herdenking wordt gehouden bij het Nationaal Monument MH17, in aanwezigheid van nabestaanden...

Herdenking ramp MH 17 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herdenking ramp MH 17 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herdenking ramp MH 17 bij Herdenking ramp MH 17 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herdenking ramp MH 17. Heb je een uitzending van Herdenking ramp MH 17 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herdenking ramp MH 17 gemist

Uitzending gemist van Herdenking ramp MH 17? Hier kun je alle uitzendingen van Herdenking ramp MH 17 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-07-2019 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!