Programma gemist?

Verslag op van de tijdens vijfde herdenking van de uit ramp met de MH17, van die eerder op de op tv dag plaatsvond met in het op herinneringsbos in het Park Vijfhuizen bij Schiphol. een De herdenking wordt gehouden bij in het Nationaal Monument naar MH17, in naar aanwezigheid van nabestaanden, minister-president uit Rutte de en de een ambassadeurs van de zeventien van landen waarvandaan de slachtoffers kwamen. tijdens De namen een van de door slachtoffers worden voorgelezen, een minister-president Rutte in spreekt, er is muziek van en zang een en het programma eindigt met een door defilé waarbij het bloemen worden gelegd langs met door het monument. Bij tijdens de ramp met de de MH17, die onderweg van uit Amsterdam naar Kuala Lumpur van een boven Oekraïne uit de lucht werd van geschoten, kwamen alle in inzittenden om het het leven. Onder hen tijdens waren 196 een Nederlanders.

juni 2020
17-07-2019 17:55

Herdenking ramp MH 17

Herdenking ramp MH 17 - Herdenking ramp MH 17

Verslag van de vijfde herdenking van de ramp met de MH17, die eerder op de dag plaatsvond in het herinneringsbos in Park Vijfhuizen bij Schiphol. De herdenking wordt gehouden bij het Nationaal Monument MH17, in aanwezigheid van nabestaanden...

Herdenking ramp MH 17 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herdenking ramp MH 17 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herdenking ramp MH 17 bij Herdenking ramp MH 17 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herdenking ramp MH 17. Heb je een uitzending van Herdenking ramp MH 17 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herdenking ramp MH 17 gemist

Uitzending gemist van Herdenking ramp MH 17? Hier kun je alle uitzendingen van Herdenking ramp MH 17 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-07-2019 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!