Programma gemist?

Verslag van op de vijfde herdenking tijdens van uit de ramp met de MH17, op tv die eerder op tijdens de dag op plaatsvond in het herinneringsbos in tijdens Park Vijfhuizen op bij Schiphol. De met herdenking wordt gehouden door bij het van Nationaal Monument door MH17, in aanwezigheid van door nabestaanden, minister-president door Rutte en de ambassadeurs van de met op tv zeventien landen waarvandaan tijdens de slachtoffers kwamen. De met namen van in de slachtoffers worden voorgelezen, op tv minister-president Rutte spreekt, uit er is muziek en zang uit door en het programma eindigt met door een defilé waarbij op bloemen worden in gelegd langs het monument. Bij met de tijdens ramp met de MH17, het die onderweg van Amsterdam in naar naar Kuala Lumpur boven uit Oekraïne uit de lucht op werd geschoten, kwamen het alle inzittenden om naar het leven. met Onder hen waren 196 tijdens Nederlanders.

januari 2020
17-07-2019 17:55

Herdenking ramp MH 17

Herdenking ramp MH 17 - Herdenking ramp MH 17

Verslag van de vijfde herdenking van de ramp met de MH17, die eerder op de dag plaatsvond in het herinneringsbos in Park Vijfhuizen bij Schiphol. De herdenking wordt gehouden bij het Nationaal Monument MH17, in aanwezigheid van nabestaanden...

Herdenking ramp MH 17 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herdenking ramp MH 17 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herdenking ramp MH 17 bij Herdenking ramp MH 17 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herdenking ramp MH 17. Heb je een uitzending van Herdenking ramp MH 17 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herdenking ramp MH 17 gemist

Uitzending gemist van Herdenking ramp MH 17? Hier kun je alle uitzendingen van Herdenking ramp MH 17 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-07-2019 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!