Programma gemist?

Aflevering 6 - het Operatie Beveiliging het volgt verschillende beveiligers tijdens in hun werk door en geeft een unieke de en exclusieve kijk naar achter de het schermen door bij verschillende grote en kleine evenementen naar naar in Nederland. Hoe een beveilig je een festival op tv als Lowlands waar ruim 60.000 een mensen op afkomen het en hoe voorkom tijdens je in escalatie wanneer een een te groot aantal bezoekers in zich met in een kleine binnenstad met manifesteert tijdens het Pride Amsterdam? Van op tv drugsgebruik tot het controleren van het tassen, maar ook het door verwelkomen uit van bezoekers en tijdens het begeleiden de van artiesten: het hoort allemaal naar bij het vak van tijdens beveiliging. In deze het aflevering gaan uit de beveiligers te uit werk tijdens Koningsdag in op tv Breda. Dronken in tieners, het nix naar beleid en meer door dan van 40.000 bezoekers zorgen voor onrust en naar openbare tijdens dronkenschap. Weet het team in escalatie van te voorkomen?

Aflevering 5 uit - Operatie Beveiliging volgt op tv verschillende van beveiligers tijdens hun werk uit en de geeft een unieke en exclusieve kijk van op achter de schermen naar bij verschillende grote op tv en kleine evenementen in het Nederland. Hoe beveilig je naar een in festival als Lowlands met waar ruim 60.000 mensen op afkomen door door en hoe voorkom van je escalatie wanneer met een te groot aantal bezoekers met zich in een naar kleine binnenstad manifesteert tijdens een Pride Amsterdam? op tv Van een drugsgebruik tot het controleren van naar tassen, maar tijdens ook het in verwelkomen van bezoekers en uit het begeleiden van artiesten: naar het hoort allemaal bij de het vak van naar beveiliging. In deze op tv aflevering de zien we met de beveiligers tijdens Das Coen und naar op Sander Fest. Het een controleren op drugs op tot het begeleiden van artiesten. Het op tv hoort allemaal de bij het van het vak van een beveiliging.

Aflevering uit 4 - Operatie Beveiliging op volgt verschillende beveiligers uit tijdens hun op tv werk en geeft naar een unieke en exclusieve op tv kijk achter met de schermen bij verschillende van grote en kleine uit evenementen in met Nederland. Hoe beveilig door je een festival als naar Lowlands waar ruim 60.000 het mensen op afkomen het en hoe door voorkom je een escalatie wanneer een te groot door aantal bezoekers zich naar met in een kleine binnenstad het manifesteert tijdens Pride tijdens Amsterdam? Van drugsgebruik tot het uit controleren in van tassen, maar ook het van door verwelkomen van bezoekers en een het begeleiden van van artiesten: het hoort allemaal bij in het vak naar van beveiliging. In deze de aflevering hebben uit de beveiligers onder het andere de hun handen vol aan een van hysterische menigte van 6.000 op tv bezoekers tijdens de in Veed Awards, de naar uitreiking van awards van op tv voor Nederlandse YouTubers.

Aflevering het 3 - de Operatie Beveiliging volgt met verschillende beveiligers tijdens hun tijdens werk en geeft het een unieke en exclusieve kijk het achter tijdens de schermen bij verschillende naar grote en het kleine evenementen in Nederland. Hoe het beveilig je op een festival als Lowlands het tijdens waar ruim 60.000 de mensen op afkomen en tijdens hoe voorkom je escalatie wanneer het een in te groot tijdens aantal bezoekers zich in in een kleine binnenstad manifesteert tijdens een Pride Amsterdam? Van de het drugsgebruik tot het van controleren van tassen, de maar ook het verwelkomen op van bezoekers en in het begeleiden van artiesten: door het hoort allemaal bij op het vak van van uit beveiliging.

Aflevering op tv 2 - Operatie Beveiliging volgt uit in verschillende beveiligers tijdens hun werk naar en geeft uit een unieke en van exclusieve kijk achter de van schermen bij verschillende grote met naar en kleine evenementen een in Nederland. Hoe beveilig je van een festival het als Lowlands waar ruim 60.000 door mensen van op afkomen en hoe tijdens voorkom je escalatie wanneer op een te op tv groot aantal bezoekers zich van in met een kleine binnenstad het manifesteert tijdens Pride een Amsterdam? Van drugsgebruik tot het een controleren van tassen, uit maar van ook het verwelkomen van een bezoekers op en het begeleiden van in artiesten: het hoort door allemaal bij het vak met van beveiliging. van In deze aflevering van tijdens Operatie Beveiliging het zien we op onder andere hoe naar een festival ter de grootte van een stad wordt op tv beveiligd en komen een de beveiligers in actie op tv tijdens naar het Bevrijdingsfestival in op Almere.

In uit het nieuwe programma uit Operatie Beveiliging naar worden verschillende beveiligers gevolgd tijdens naar hun werk. Zo krijg de je een met unieke uit en exclusieve kijk achter van de schermen bij verschillende grote in en kleine evenementen in in het Nederland. Escalatie Hoe beveilig je een met festival als uit Lowlands waar een ruim 60 duizend mensen op tijdens afkomen en hoe een voorkom je escalatie een wanneer met een te groot aantal bezoekers zich naar in een een kleine binnenstad uit manifesteert tijdens Pride Amsterdam? Werkzaamheden Van op tv drugsgebruik tot het controleren tijdens van tassen, maar door ook een het verwelkomen van op bezoekers en het begeleiden van de artiesten: op tv het hoort allemaal bij het met met vak van beveiliging. Eerste aflevering In de de eerste aflevering van Operatie de door Beveiliging is onder andere te een zien hoe het de beveiligers in actie in komen op het naar jaarlijkse Oktoberfest waar een het flink uit van de hand loopt door uit openbare een dronkenschap. Ook hebben een de beveiligers hun handen vol in aan het in vooral het jonge publiek van een de Nederlandse rapper uit Ronnie Flex waar de gillende- en de flauwvallende meisjes in voor onrust in zorgen.

juli 2020
22-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 6 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

15-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 5 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

08-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 4 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

01-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 3 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

25-07-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 2 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

18-07-2019 20:30

Nieuw: Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Nieuw: Operatie Beveiliging

In het nieuwe programma Operatie Beveiliging worden verschillende beveiligers gevolgd tijdens hun werk. Zo krijg je een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Escalatie H...

Operatie Beveiliging gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Operatie Beveiliging de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Operatie Beveiliging bij Operatie Beveiliging liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Operatie Beveiliging. Heb je een uitzending van Operatie Beveiliging gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Operatie Beveiliging gemist

Uitzending gemist van Operatie Beveiliging? Hier kun je alle uitzendingen van Operatie Beveiliging kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!