Programma gemist?

Aflevering 6 - uit Operatie naar Beveiliging volgt naar verschillende beveiligers tijdens hun tijdens werk en geeft een unieke door en exclusieve kijk met achter de op schermen bij verschillende grote naar en kleine evenementen met in het Nederland. Hoe beveilig je een de door festival als Lowlands waar op tv ruim 60.000 mensen op in afkomen en hoe voorkom van de je escalatie wanneer naar een te groot aantal bezoekers zich in in een kleine op binnenstad op tv manifesteert tijdens Pride Amsterdam? uit Van drugsgebruik tot het in de controleren van tassen, maar ook uit het verwelkomen door van bezoekers en tijdens het begeleiden van in artiesten: het met hoort allemaal bij het vak door van beveiliging. naar In deze aflevering gaan van de uit beveiligers te werk tijdens in Koningsdag in Breda. Dronken uit tieners, de het nix beleid tijdens en meer dan 40.000 door bezoekers zorgen voor onrust de en openbare dronkenschap. Weet van door het team escalatie te op tv voorkomen?

Aflevering 5 - uit een Operatie Beveiliging volgt de verschillende beveiligers tijdens uit hun werk en in geeft een unieke en uit exclusieve kijk tijdens achter de schermen bij verschillende grote door en kleine evenementen op tv in Nederland. Hoe in beveilig je een op tv een festival als Lowlands waar op tv ruim 60.000 mensen op afkomen de en een hoe voorkom je uit escalatie wanneer van een te groot van aantal bezoekers zich in een kleine uit binnenstad met manifesteert tijdens Pride een Amsterdam? Van drugsgebruik op tv tot het controleren uit van tassen, naar maar ook het verwelkomen van van bezoekers en het het begeleiden van artiesten: het door hoort allemaal bij in het vak van tijdens beveiliging. in In deze aflevering zien we de naar de beveiligers tijdens Das Coen door und Sander de Fest. Het controleren een op drugs tot het begeleiden het van artiesten. Het tijdens hoort allemaal de bij het het een vak van uit beveiliging.

Aflevering 4 - tijdens in Operatie Beveiliging volgt een verschillende beveiligers tijdens een hun werk en geeft een unieke in en het exclusieve kijk achter de schermen op tv bij uit verschillende grote en kleine naar evenementen in naar Nederland. Hoe beveilig je een van festival als Lowlands in waar ruim in 60.000 mensen in op afkomen en van hoe voorkom je tijdens escalatie wanneer een te door groot aantal bezoekers zich de in een door kleine op binnenstad manifesteert tijdens een Pride Amsterdam? Van drugsgebruik tot de het controleren van tassen, op maar ook het de uit verwelkomen van bezoekers en uit het begeleiden van artiesten: het door hoort allemaal bij naar het vak door van beveiliging. In deze van aflevering hebben de uit beveiligers onder andere uit hun handen op tv vol aan een hysterische een het menigte van 6.000 van bezoekers tijdens de Veed Awards, de door uitreiking van door awards voor op Nederlandse YouTubers.

Aflevering uit 3 - Operatie Beveiliging volgt van verschillende beveiligers op tv tijdens op hun werk en geeft tijdens een unieke en exclusieve kijk tijdens achter tijdens de schermen bij naar verschillende grote van en kleine evenementen in Nederland. Hoe van naar beveilig je een festival in als Lowlands waar ruim 60.000 op tv mensen door op afkomen en hoe voorkom van in je escalatie wanneer het een te groot aantal bezoekers zich uit met in een kleine tijdens binnenstad manifesteert tijdens Pride Amsterdam? Van van drugsgebruik tot tijdens het het controleren van tassen, maar ook de het verwelkomen een van bezoekers en het op tv begeleiden van artiesten: het uit het hoort allemaal bij het vak van van van beveiliging.

Aflevering 2 - de door Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens uit hun werk en in in geeft een unieke en van exclusieve kijk achter de een schermen bij verschillende het grote en kleine naar evenementen in Nederland. Hoe op beveilig een je een festival als Lowlands uit waar ruim naar 60.000 mensen op afkomen van in en hoe voorkom je op tv escalatie wanneer een op tv te groot aantal bezoekers zich op in een van kleine binnenstad manifesteert naar tijdens Pride op Amsterdam? Van door drugsgebruik tot het controleren van tassen, in maar ook het uit verwelkomen van bezoekers de en het in begeleiden van artiesten: op het hoort allemaal bij op tv het vak van op het beveiliging. In deze aflevering van Operatie in Beveiliging op tv zien we onder op andere hoe een de festival ter grootte van van een stad in wordt beveiligd tijdens en komen de naar beveiligers in actie tijdens het Bevrijdingsfestival in het in Almere.

In op het nieuwe programma tijdens Operatie Beveiliging worden een verschillende beveiligers gevolgd tijdens hun uit werk. met Zo krijg van je een unieke en exclusieve naar kijk door achter de schermen bij verschillende grote op tv uit en kleine evenementen in Nederland. Escalatie Hoe beveilig een je een een festival als in Lowlands waar ruim naar 60 duizend mensen op met afkomen en hoe een voorkom je escalatie een wanneer een te groot een aantal bezoekers tijdens zich in een kleine met door binnenstad manifesteert tijdens Pride Amsterdam? Werkzaamheden Van drugsgebruik op tv tot het controleren in van het tassen, maar ook het van verwelkomen van bezoekers op en het op begeleiden van artiesten: op tv het hoort allemaal bij het met vak van in beveiliging. Eerste aflevering In op de eerste aflevering op tv van Operatie Beveiliging uit is onder uit andere te zien hoe het de beveiligers in actie komen op tv van op het jaarlijkse Oktoberfest waar het de op flink uit de hand op loopt door openbare dronkenschap. op tv Ook hebben de naar beveiligers hun in handen vol aan het een vooral jonge met publiek van de Nederlandse met rapper in Ronnie Flex waar van de gillende- en flauwvallende meisjes met voor onrust van zorgen.

november 2019
22-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 6 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

15-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 5 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

08-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 4 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

01-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 3 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

25-07-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 2 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

18-07-2019 20:30

Nieuw: Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Nieuw: Operatie Beveiliging

In het nieuwe programma Operatie Beveiliging worden verschillende beveiligers gevolgd tijdens hun werk. Zo krijg je een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Escalatie H...

Operatie Beveiliging gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Operatie Beveiliging de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Operatie Beveiliging bij Operatie Beveiliging liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Operatie Beveiliging. Heb je een uitzending van Operatie Beveiliging gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Operatie Beveiliging gemist

Uitzending gemist van Operatie Beveiliging? Hier kun je alle uitzendingen van Operatie Beveiliging kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!