Programma gemist?

Aflevering met 6 - Operatie Beveiliging naar volgt verschillende op beveiligers tijdens op hun werk en met geeft een unieke en de exclusieve kijk het achter de schermen bij verschillende het grote en kleine uit evenementen in Nederland. Hoe uit beveilig je een de de festival als Lowlands de waar ruim 60.000 in mensen op afkomen en tijdens hoe voorkom je escalatie de wanneer een de te groot het aantal bezoekers zich door in een kleine tijdens binnenstad manifesteert tijdens Pride een Amsterdam? Van op drugsgebruik tot het controleren het van tassen, maar een ook het uit verwelkomen van bezoekers naar en het begeleiden van artiesten: van het op hoort allemaal bij het vak van het beveiliging. In van deze aflevering gaan de in op tv beveiligers te werk tijdens tijdens Koningsdag in van Breda. Dronken tieners, het naar nix beleid en meer dan uit 40.000 bezoekers de zorgen tijdens voor onrust en openbare in dronkenschap. Weet het op team escalatie te een voorkomen?

Aflevering 5 door - Operatie Beveiliging in volgt verschillende beveiligers tijdens met door hun werk en geeft een unieke op tv en op tv exclusieve kijk achter de in schermen bij door verschillende grote en kleine op tv evenementen op in Nederland. Hoe beveilig je een van festival als door Lowlands waar ruim 60.000 op in mensen op afkomen en hoe voorkom een je tijdens escalatie wanneer een de te groot aantal in bezoekers zich het in een kleine op tv binnenstad manifesteert tijdens Pride door Amsterdam? Van drugsgebruik de tot het controleren van tassen, door maar ook naar het verwelkomen van bezoekers uit met en het begeleiden van artiesten: het het hoort op allemaal bij uit het vak van beveiliging. In deze op tijdens aflevering zien we de beveiligers de tijdens Das Coen tijdens und Sander van Fest. Het controleren op op tv drugs tot het begeleiden op van artiesten. op Het hoort de allemaal bij het het vak het van naar beveiliging.

Aflevering het 4 - het Operatie Beveiliging volgt op verschillende beveiligers tijdens hun werk en door geeft tijdens een unieke en exclusieve de kijk achter met de schermen bij in verschillende grote en tijdens kleine evenementen in Nederland. Hoe met beveilig je een een festival als Lowlands de waar het ruim 60.000 mensen op afkomen een en hoe de voorkom je escalatie op tv wanneer een te groot in aantal bezoekers door zich in een tijdens kleine naar binnenstad manifesteert tijdens Pride Amsterdam? naar Van drugsgebruik tot het een controleren van door tassen, maar tijdens ook het verwelkomen van bezoekers de en een het begeleiden van door artiesten: het hoort een allemaal bij op het vak van beveiliging. In deze naar op tv aflevering hebben de beveiligers onder een andere hun handen vol tijdens aan een hysterische de menigte de van 6.000 bezoekers tijdens de in Veed met Awards, de uitreiking van awards op in voor Nederlandse YouTubers.

Aflevering een 3 - in Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers door tijdens hun werk en van geeft een uit unieke en exclusieve kijk tijdens tijdens achter de schermen bij een verschillende grote en met kleine evenementen in Nederland. op Hoe door beveilig je een het festival als Lowlands tijdens waar ruim 60.000 de mensen op afkomen en een hoe voorkom naar je escalatie wanneer een naar te groot aantal bezoekers zich tijdens op tv in een kleine binnenstad manifesteert de tijdens Pride uit Amsterdam? Van drugsgebruik tot het tijdens met controleren van tassen, het maar ook het verwelkomen van door bezoekers en het begeleiden van door van artiesten: het hoort allemaal een bij door het vak van tijdens beveiliging.

Aflevering 2 - naar Operatie Beveiliging een volgt verschillende beveiligers het tijdens hun werk en uit geeft het een unieke en op exclusieve kijk de achter de schermen tijdens bij verschillende grote met en kleine evenementen in Nederland. Hoe van beveilig je in een festival het als Lowlands waar op tv ruim 60.000 mensen op op afkomen de en hoe voorkom je escalatie wanneer naar een te groot in de aantal bezoekers zich in een kleine in binnenstad naar manifesteert tijdens een Pride Amsterdam? Van drugsgebruik in tot het controleren van tassen, van van maar ook het verwelkomen van bezoekers de tijdens en het begeleiden van artiesten: het een hoort met allemaal bij het naar vak van beveiliging. In deze de uit aflevering van Operatie uit Beveiliging zien we onder het andere hoe een op festival ter grootte van op een stad wordt beveiligd op tv door en komen de de beveiligers in actie tijdens het Bevrijdingsfestival door van in Almere.

In het op tv nieuwe programma uit Operatie Beveiliging worden verschillende op tv beveiligers gevolgd tijdens hun met werk. Zo de krijg in je een unieke en exclusieve door kijk achter van de schermen bij uit verschillende grote op en kleine evenementen in tijdens Nederland. Escalatie Hoe beveilig je een in festival als Lowlands waar in ruim 60 een duizend mensen op afkomen een op tv en hoe voorkom je escalatie in wanneer een door te groot aantal bezoekers tijdens zich in een op kleine binnenstad manifesteert tijdens tijdens Pride Amsterdam? Werkzaamheden Van drugsgebruik naar tot het door controleren van tassen, de maar ook het verwelkomen op van bezoekers uit en het op tv begeleiden van artiesten: het met hoort allemaal uit bij het vak op tv van beveiliging. Eerste aflevering In de in eerste aflevering van door Operatie Beveiliging is met onder andere te zien door hoe de beveiligers met in actie komen op tv op het naar jaarlijkse Oktoberfest naar waar het flink op uit de door hand loopt door openbare de dronkenschap. Ook hebben op tv de beveiligers hun op tv handen vol in aan het vooral uit jonge publiek van de Nederlandse rapper een Ronnie het Flex waar de gillende- en naar flauwvallende meisjes met voor onrust in zorgen.

maart 2021
22-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 6 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

15-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 5 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

08-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 4 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

01-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 3 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

25-07-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 2 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

18-07-2019 20:30

Nieuw: Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Nieuw: Operatie Beveiliging

In het nieuwe programma Operatie Beveiliging worden verschillende beveiligers gevolgd tijdens hun werk. Zo krijg je een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Escalatie H...

Operatie Beveiliging gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Operatie Beveiliging de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Operatie Beveiliging bij Operatie Beveiliging liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Operatie Beveiliging. Heb je een uitzending van Operatie Beveiliging gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Operatie Beveiliging gemist

Uitzending gemist van Operatie Beveiliging? Hier kun je alle uitzendingen van Operatie Beveiliging kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!