Programma gemist?

Aflevering een 6 - Operatie op Beveiliging volgt verschillende met beveiligers tijdens door hun werk en geeft een met unieke en exclusieve tijdens kijk achter de in schermen bij met verschillende grote en naar kleine evenementen in tijdens Nederland. Hoe beveilig je de een festival als met Lowlands tijdens waar ruim 60.000 mensen op een afkomen en een hoe voorkom je tijdens escalatie wanneer een te groot tijdens aantal in bezoekers zich in een kleine met binnenstad van manifesteert tijdens Pride Amsterdam? Van uit drugsgebruik door tot het een controleren van tassen, in maar ook het met verwelkomen van bezoekers en het de begeleiden op tv van artiesten: het hoort allemaal bij naar het vak op tv van beveiliging. naar In deze aflevering een gaan de beveiligers te met werk op tv tijdens Koningsdag in met Breda. Dronken tieners, het nix in beleid en meer dan naar 40.000 bezoekers zorgen een voor op onrust en openbare dronkenschap. de Weet de het team escalatie te uit voorkomen?

Aflevering 5 - naar Operatie op tv Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens naar in hun werk en tijdens geeft een unieke het en exclusieve kijk achter de naar schermen bij verschillende de grote en in kleine evenementen in Nederland. Hoe de beveilig je uit een tijdens festival als Lowlands waar ruim 60.000 uit mensen op afkomen naar en hoe voorkom naar je escalatie een wanneer een naar te groot aantal bezoekers zich van in een kleine het binnenstad uit manifesteert tijdens Pride Amsterdam? Van met drugsgebruik tot het tijdens in controleren van tassen, naar maar ook het verwelkomen van bezoekers tijdens en het begeleiden het in van artiesten: het hoort allemaal door bij het vak van een beveiliging. een In deze aflevering zien we op tijdens de beveiligers tijdens Das op tv Coen und Sander van Fest. Het controleren op een drugs tot door het begeleiden van artiesten. op Het naar hoort allemaal bij het het vak het van het beveiliging.

Aflevering 4 naar - Operatie Beveiliging volgt een verschillende beveiligers het tijdens hun werk van en met geeft een unieke en tijdens exclusieve kijk achter de schermen tijdens bij verschillende grote tijdens met en kleine evenementen in Nederland. in Hoe beveilig je in een festival als Lowlands een waar ruim 60.000 de mensen op op tv afkomen en hoe op voorkom je escalatie wanneer in in een te groot aantal op bezoekers zich in een in kleine binnenstad manifesteert door tijdens Pride Amsterdam? Van het drugsgebruik tot het op tv controleren van tassen, tijdens maar ook in het verwelkomen het van bezoekers en het begeleiden van van in artiesten: het op tv hoort allemaal bij het het vak van naar beveiliging. In deze van aflevering hebben de tijdens beveiligers onder andere hun handen van vol aan een naar hysterische menigte van de 6.000 bezoekers tijdens de uit Veed Awards, in de uitreiking van awards naar op tv voor Nederlandse YouTubers.

Aflevering van 3 - Operatie Beveiliging het volgt verschillende beveiligers tijdens tijdens hun werk en de geeft een unieke naar en exclusieve kijk op tv achter de op tv schermen bij tijdens verschillende grote en kleine evenementen door door in Nederland. Hoe beveilig je een het festival op als Lowlands waar door ruim 60.000 mensen op op afkomen en door hoe voorkom je escalatie het wanneer een naar te groot aantal bezoekers in zich de in een kleine binnenstad door manifesteert tijdens door Pride Amsterdam? Van drugsgebruik tot het op controleren van op tv tassen, door maar ook het verwelkomen van bezoekers door uit en het begeleiden op van artiesten: het hoort allemaal een bij het vak van uit op beveiliging.

Aflevering 2 door - Operatie Beveiliging volgt door een verschillende beveiligers tijdens de hun werk en geeft een de unieke tijdens en exclusieve kijk achter de het schermen van bij verschillende grote en kleine evenementen de in Nederland. een Hoe beveilig de je een festival als het Lowlands waar van ruim 60.000 mensen op tijdens afkomen de en hoe voorkom je escalatie wanneer een een het te groot aantal bezoekers met zich in een kleine de binnenstad manifesteert een tijdens Pride op Amsterdam? Van drugsgebruik tot in het controleren van tassen, op maar een ook het verwelkomen van met bezoekers en het tijdens begeleiden van artiesten: het van hoort op allemaal bij het vak tijdens van beveiliging. In deze van aflevering van Operatie het in Beveiliging zien we naar onder andere hoe een festival ter uit uit grootte van een stad wordt in beveiligd met en komen de beveiligers in op tv actie tijdens het Bevrijdingsfestival van in met Almere.

In in het nieuwe programma Operatie met Beveiliging worden verschillende beveiligers in naar gevolgd tijdens hun werk. met Zo krijg je een unieke door en exclusieve op kijk achter door de schermen bij naar verschillende grote op tv en kleine evenementen in Nederland. Escalatie Hoe naar beveilig je een festival een als Lowlands de waar ruim 60 met duizend mensen op de afkomen en door hoe voorkom door je escalatie wanneer een te de groot aantal bezoekers op tv zich de in een kleine een binnenstad manifesteert tijdens Pride Amsterdam? Werkzaamheden Van drugsgebruik met de tot het controleren van tijdens tassen, maar ook het in verwelkomen van bezoekers en van het door begeleiden van artiesten: het hoort een allemaal de bij het de vak van beveiliging. Eerste tijdens aflevering In de eerste aflevering naar van Operatie Beveiliging is onder op op tv andere te zien uit hoe de beveiligers in actie komen een in op het jaarlijkse Oktoberfest waar tijdens het flink uit door de hand loopt op door openbare dronkenschap. met Ook hebben de door beveiligers een hun handen vol aan het vooral van jonge publiek door van de Nederlandse rapper van Ronnie tijdens Flex waar de de gillende- en flauwvallende meisjes voor door onrust naar zorgen.

oktober 2020
22-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 6 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

15-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 5 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

08-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 4 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

01-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 3 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

25-07-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 2 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

18-07-2019 20:30

Nieuw: Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Nieuw: Operatie Beveiliging

In het nieuwe programma Operatie Beveiliging worden verschillende beveiligers gevolgd tijdens hun werk. Zo krijg je een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Escalatie H...

Operatie Beveiliging gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Operatie Beveiliging de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Operatie Beveiliging bij Operatie Beveiliging liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Operatie Beveiliging. Heb je een uitzending van Operatie Beveiliging gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Operatie Beveiliging gemist

Uitzending gemist van Operatie Beveiliging? Hier kun je alle uitzendingen van Operatie Beveiliging kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!