Programma gemist?

Aflevering uit 6 - Operatie op Beveiliging volgt verschillende in beveiligers tijdens hun het werk en naar geeft een unieke en exclusieve tijdens kijk achter de schermen tijdens bij verschillende de grote en kleine tijdens evenementen naar in Nederland. Hoe in beveilig je een festival op tv als Lowlands waar ruim een 60.000 mensen het op afkomen op tv en hoe voorkom je het escalatie wanneer van een te groot aantal bezoekers naar zich in op een kleine met binnenstad manifesteert tijdens de Pride Amsterdam? Van drugsgebruik tot het door controleren op van tassen, door maar ook het verwelkomen van naar bezoekers tijdens en het begeleiden van artiesten: de het hoort een allemaal bij het op vak van beveiliging. uit In deze aflevering door gaan de beveiligers te een werk tijdens naar Koningsdag in Breda. Dronken tieners, door het het nix beleid en meer naar dan 40.000 bezoekers door zorgen voor op tv onrust en openbare dronkenschap. op tv Weet het team met escalatie te in voorkomen?

Aflevering 5 - uit Operatie Beveiliging volgt van verschillende van beveiligers tijdens op hun werk en geeft een unieke van en het exclusieve kijk de achter de schermen van bij verschillende grote een en kleine evenementen in Nederland. Hoe door beveilig je het een tijdens festival als Lowlands waar een ruim 60.000 op tv mensen op afkomen door en hoe voorkom tijdens je escalatie wanneer door een te groot op tv aantal bezoekers zich uit in een kleine tijdens binnenstad manifesteert tijdens door Pride Amsterdam? Van tijdens drugsgebruik tot het controleren van het tassen, maar ook door het verwelkomen van op bezoekers en het met begeleiden van artiesten: uit het hoort allemaal bij in het het vak van beveiliging. van In deze het aflevering zien we de door beveiligers tijdens in Das Coen und Sander Fest. Het het controleren op op drugs tot het naar begeleiden van artiesten. Het het hoort de allemaal bij het het vak naar van uit beveiliging.

Aflevering 4 met - Operatie Beveiliging naar volgt verschillende beveiligers tijdens op tv hun werk en met geeft tijdens een unieke en exclusieve kijk tijdens achter de de schermen bij op verschillende grote en kleine evenementen uit in Nederland. Hoe uit beveilig je de een op tv festival als Lowlands uit waar ruim 60.000 mensen uit op afkomen en hoe voorkom een je escalatie wanneer op een met te groot aantal van bezoekers zich in op een kleine binnenstad manifesteert op tv tijdens Pride Amsterdam? Van een drugsgebruik tot op het met controleren van tassen, maar ook het van verwelkomen van bezoekers op tv in en het begeleiden van artiesten: op tv het het hoort allemaal bij het vak van naar beveiliging. In met deze aflevering tijdens hebben de beveiligers van onder andere hun handen de vol aan een hysterische door menigte met van 6.000 bezoekers tijdens de met Veed Awards, het de uitreiking tijdens van awards uit voor Nederlandse YouTubers.

Aflevering 3 uit - Operatie Beveiliging op tv volgt verschillende het beveiligers tijdens hun van werk en van geeft een unieke op tv en exclusieve kijk achter de schermen naar op tv bij verschillende grote en kleine evenementen uit op tv in Nederland. Hoe beveilig je tijdens een festival van als Lowlands waar ruim 60.000 uit naar mensen op afkomen op tv en hoe voorkom tijdens je escalatie wanneer uit een te groot de aantal bezoekers zich in in een kleine uit binnenstad manifesteert tijdens Pride Amsterdam? Van op naar drugsgebruik tot het controleren van van tassen, maar een ook het verwelkomen een van bezoekers uit en het begeleiden van van artiesten: het hoort allemaal de bij het vak een van met beveiliging.

Aflevering op tv 2 - Operatie tijdens Beveiliging volgt verschillende beveiligers in tijdens op hun werk en geeft een unieke van door en exclusieve kijk achter de schermen van bij verschillende grote tijdens en met kleine evenementen in het Nederland. Hoe uit beveilig je een van festival als Lowlands waar in ruim 60.000 mensen van op afkomen de en hoe voorkom je door escalatie wanneer op tv een te groot aantal bezoekers in zich in een kleine met binnenstad manifesteert tijdens uit Pride tijdens Amsterdam? Van drugsgebruik een tot het controleren van naar tassen, de maar ook het verwelkomen van op tv bezoekers en in het begeleiden van artiesten: op tv het naar hoort allemaal bij het vak van van beveiliging. In deze tijdens aflevering van uit Operatie Beveiliging uit zien we onder andere hoe een een een festival ter grootte van een de stad wordt beveiligd tijdens en in komen de beveiligers in actie op tijdens het Bevrijdingsfestival het in de Almere.

In in het nieuwe programma Operatie Beveiliging de in worden verschillende beveiligers gevolgd tijdens het hun werk. van Zo krijg je een unieke met en door exclusieve kijk door achter de schermen in bij verschillende grote en op kleine evenementen op in Nederland. Escalatie Hoe beveilig je op een festival als Lowlands uit waar ruim 60 duizend van door mensen op afkomen en uit hoe voorkom je tijdens escalatie wanneer een een te groot aantal bezoekers zich een in door een kleine binnenstad manifesteert tijdens tijdens Pride op Amsterdam? Werkzaamheden Van drugsgebruik tot met het controleren van tassen, door maar ook het op tv verwelkomen het van bezoekers en een het begeleiden van artiesten: tijdens het hoort allemaal naar bij het vak de van beveiliging. Eerste aflevering In in de eerste aflevering van Operatie door Beveiliging is een onder uit andere te zien hoe de op tv beveiligers in actie komen een op het het jaarlijkse Oktoberfest waar met het uit flink uit de hand loopt door op tv openbare dronkenschap. Ook het hebben de van beveiligers hun handen naar vol aan op het vooral jonge publiek van van de Nederlandse door rapper Ronnie door Flex waar de gillende- naar en flauwvallende met meisjes voor onrust uit zorgen.

februari 2020
22-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 6 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

15-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 5 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

08-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 4 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

01-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 3 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

25-07-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 2 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

18-07-2019 20:30

Nieuw: Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Nieuw: Operatie Beveiliging

In het nieuwe programma Operatie Beveiliging worden verschillende beveiligers gevolgd tijdens hun werk. Zo krijg je een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Escalatie H...

Operatie Beveiliging gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Operatie Beveiliging de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Operatie Beveiliging bij Operatie Beveiliging liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Operatie Beveiliging. Heb je een uitzending van Operatie Beveiliging gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Operatie Beveiliging gemist

Uitzending gemist van Operatie Beveiliging? Hier kun je alle uitzendingen van Operatie Beveiliging kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!