Programma gemist?

Aflevering door 6 - Operatie Beveiliging de volgt naar verschillende beveiligers tijdens hun tijdens werk en geeft een unieke op tv door en exclusieve kijk achter de schermen in bij verschillende grote met en kleine evenementen van op in Nederland. Hoe met beveilig je een tijdens festival als Lowlands waar ruim 60.000 uit uit mensen op afkomen en hoe voorkom de je de escalatie wanneer een te in groot aantal op tv bezoekers zich het in een kleine binnenstad manifesteert een tijdens Pride met Amsterdam? Van op drugsgebruik tot het controleren van tassen, op maar ook het een verwelkomen van bezoekers door en naar het begeleiden uit van artiesten: het in hoort allemaal bij het vak uit van beveiliging. naar In deze uit aflevering gaan de beveiligers te werk het tijdens Koningsdag met in in Breda. Dronken tieners, het de nix beleid en meer dan van 40.000 bezoekers zorgen het voor een onrust en openbare dronkenschap. Weet de het team escalatie door te een voorkomen?

Aflevering 5 met - Operatie in Beveiliging volgt op verschillende beveiligers tijdens in hun werk en geeft uit een unieke in en exclusieve kijk achter door de schermen tijdens bij verschillende grote en kleine met evenementen in Nederland. op Hoe beveilig je naar een festival als Lowlands op tv waar ruim 60.000 een mensen op door afkomen en van hoe voorkom je in escalatie wanneer een een te groot in aantal bezoekers zich in een de kleine binnenstad het manifesteert tijdens een Pride Amsterdam? Van drugsgebruik tot de het controleren van tassen, naar maar op ook het verwelkomen van een bezoekers van en het begeleiden naar van artiesten: het met hoort allemaal bij door het vak van de beveiliging. In deze aflevering zien we een de met beveiligers tijdens Das Coen und het Sander Fest. Het de controleren op naar drugs tot een het begeleiden van van artiesten. Het door hoort allemaal bij het het vak op tv een van beveiliging.

Aflevering 4 - naar naar Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens door hun door werk en geeft op een unieke en exclusieve uit kijk naar achter de schermen met bij verschillende grote en kleine uit evenementen in een Nederland. Hoe beveilig je een van festival naar als Lowlands waar ruim 60.000 uit mensen op het afkomen en met hoe voorkom je met escalatie wanneer een te tijdens groot aantal op tv bezoekers zich in een kleine van binnenstad manifesteert met tijdens Pride met Amsterdam? Van drugsgebruik tot het van controleren uit van tassen, maar ook op het verwelkomen van bezoekers door en het begeleiden de in van artiesten: het hoort allemaal bij de in het vak van beveiliging. In van deze tijdens aflevering hebben de beveiligers onder andere de hun op handen vol aan de een hysterische menigte van 6.000 de bezoekers de tijdens de Veed Awards, de op tv uitreiking van awards tijdens voor door Nederlandse YouTubers.

Aflevering op tv 3 - tijdens Operatie Beveiliging volgt verschillende op beveiligers tijdens hun werk en een geeft een unieke tijdens uit en exclusieve kijk achter de schermen op tv bij verschillende naar grote met en kleine evenementen in Nederland. Hoe uit beveilig je een naar festival als Lowlands van op tv waar ruim 60.000 mensen het op afkomen en hoe tijdens voorkom een je escalatie wanneer een tijdens te groot in aantal bezoekers zich een in een kleine binnenstad manifesteert de tijdens Pride tijdens Amsterdam? Van drugsgebruik van tot het controleren van de tassen, maar ook het het op verwelkomen van bezoekers en het uit begeleiden op van artiesten: het hoort tijdens allemaal bij het vak met van een beveiliging.

Aflevering 2 door - Operatie Beveiliging met volgt verschillende beveiligers op tv tijdens hun werk en op tv geeft een unieke uit en exclusieve van kijk achter de uit schermen op tv bij verschillende grote van en kleine evenementen een in Nederland. Hoe beveilig tijdens je een een festival als Lowlands waar de ruim 60.000 mensen van op afkomen en hoe in voorkom je escalatie tijdens wanneer een te uit groot aantal bezoekers zich een in een van kleine binnenstad manifesteert tijdens door Pride uit Amsterdam? Van in drugsgebruik tot het controleren met van tassen, op maar ook het verwelkomen tijdens van bezoekers en het op begeleiden van artiesten: door het hoort allemaal bij met een het vak van beveiliging. In deze door aflevering van de Operatie Beveiliging in zien we onder andere hoe van een festival tijdens ter grootte van een uit stad wordt naar beveiligd en komen de naar beveiligers in door actie tijdens in het Bevrijdingsfestival in op tv Almere.

In tijdens het nieuwe programma van Operatie Beveiliging worden de verschillende beveiligers gevolgd tijdens op tv hun werk. Zo krijg een je een met unieke en exclusieve tijdens kijk achter de schermen op bij verschillende grote in een en kleine evenementen in Nederland. Escalatie Hoe van beveilig je een naar festival als Lowlands de waar ruim 60 in duizend mensen op met afkomen de en hoe voorkom je escalatie wanneer een een tijdens te groot tijdens aantal bezoekers zich in tijdens een kleine binnenstad manifesteert het tijdens Pride Amsterdam? Werkzaamheden Van drugsgebruik op tv met tot het controleren op van tassen, maar met ook het verwelkomen van bezoekers van en het begeleiden van van tijdens artiesten: het hoort allemaal bij op het vak door van beveiliging. Eerste aflevering In de eerste naar aflevering van Operatie uit Beveiliging tijdens is onder uit andere te zien in hoe de beveiligers in actie van komen op het jaarlijkse de Oktoberfest de waar het het flink uit de hand loopt door in het openbare dronkenschap. Ook hebben de het beveiligers een hun handen vol in aan het vooral jonge publiek met van de uit Nederlandse rapper Ronnie Flex de waar de gillende- naar en flauwvallende meisjes voor tijdens onrust van zorgen.

november 2021
22-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 6 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

15-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 5 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

08-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 4 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

01-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 3 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

25-07-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 2 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

18-07-2019 20:30

Nieuw: Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Nieuw: Operatie Beveiliging

In het nieuwe programma Operatie Beveiliging worden verschillende beveiligers gevolgd tijdens hun werk. Zo krijg je een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Escalatie H...

Operatie Beveiliging gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Operatie Beveiliging de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Operatie Beveiliging bij Operatie Beveiliging liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Operatie Beveiliging. Heb je een uitzending van Operatie Beveiliging gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Operatie Beveiliging gemist

Uitzending gemist van Operatie Beveiliging? Hier kun je alle uitzendingen van Operatie Beveiliging kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!