Programma gemist?

Aflevering 6 - naar uit Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens op tv de hun werk en geeft de een unieke en tijdens exclusieve kijk achter op de schermen de bij verschillende grote en kleine evenementen in in tijdens Nederland. Hoe beveilig je het een festival als Lowlands naar van waar ruim 60.000 mensen op met afkomen en hoe voorkom met je escalatie van wanneer een te groot met aantal bezoekers zich de in een kleine naar binnenstad manifesteert op tijdens Pride Amsterdam? door Van op drugsgebruik tot het de controleren van tassen, maar ook een het verwelkomen van in bezoekers en de het begeleiden op tv van artiesten: het hoort allemaal bij van het van vak van beveiliging. tijdens In deze aflevering gaan door de beveiligers te in werk tijdens Koningsdag het in Breda. naar Dronken tieners, het nix beleid op tv en meer dan het 40.000 bezoekers zorgen met voor onrust van en openbare dronkenschap. op Weet de het team escalatie te de voorkomen?

Aflevering 5 met - Operatie op Beveiliging volgt op verschillende beveiligers tijdens met hun werk en met geeft een unieke en exclusieve kijk uit achter de schermen een bij verschillende van grote en kleine evenementen op tv in Nederland. een Hoe van beveilig je een het festival als Lowlands uit waar ruim 60.000 mensen op op afkomen en tijdens hoe voorkom je met escalatie wanneer een te groot op tv door aantal bezoekers zich een in een kleine binnenstad met manifesteert tijdens een Pride Amsterdam? Van drugsgebruik tot het een controleren van van tassen, het maar ook het op verwelkomen van bezoekers op en het begeleiden van artiesten: met het hoort door allemaal bij het vak van tijdens beveiliging. op tv In deze aflevering zien we op de beveiligers tijdens met Das Coen und op tv Sander Fest. met Het controleren op een drugs tot het het begeleiden het van artiesten. Het hoort een allemaal bij het het vak een van op beveiliging.

Aflevering een 4 - Operatie een Beveiliging volgt verschillende naar beveiligers tijdens hun werk op en geeft een het unieke en door exclusieve kijk achter de op tv schermen een bij verschillende grote van en kleine evenementen in Nederland. Hoe de beveilig je het een op festival als Lowlands waar met ruim 60.000 op tv mensen op afkomen tijdens en hoe voorkom je tijdens escalatie wanneer een te op groot aantal bezoekers zich op tv in een kleine de binnenstad manifesteert op tijdens Pride Amsterdam? het Van drugsgebruik tot het tijdens controleren het van tassen, maar ook het door verwelkomen op tv van bezoekers en een het begeleiden op tv van artiesten: het een hoort allemaal bij het vak van tijdens beveiliging. met In deze tijdens aflevering hebben de beveiligers onder andere op tv hun handen met vol aan een van hysterische een menigte van 6.000 bezoekers van tijdens de Veed Awards, op tv de uitreiking de van awards voor Nederlandse op tv YouTubers.

Aflevering het 3 - Operatie Beveiliging volgt de een verschillende beveiligers tijdens hun de werk en geeft een unieke van en exclusieve kijk de naar achter de schermen met bij verschillende grote en kleine naar evenementen in naar Nederland. Hoe beveilig je een de festival het als Lowlands waar ruim tijdens 60.000 mensen op afkomen een en hoe door voorkom je escalatie wanneer naar een te het groot aantal bezoekers naar zich de in een kleine binnenstad manifesteert tijdens in Pride Amsterdam? in Van drugsgebruik met tot het controleren van op tv tassen, maar de ook het verwelkomen door van bezoekers en het begeleiden tijdens van een artiesten: het de hoort allemaal bij het vak naar van op tv beveiliging.

Aflevering op 2 - Operatie Beveiliging door volgt verschillende beveiligers tijdens een hun werk door en geeft het een unieke en een exclusieve kijk achter de schermen het bij verschillende naar grote en kleine tijdens evenementen in Nederland. Hoe het beveilig je door een tijdens festival als Lowlands waar een ruim 60.000 mensen op afkomen in en hoe voorkom uit je een escalatie wanneer een uit te groot aantal bezoekers zich tijdens in een kleine het binnenstad manifesteert op tv tijdens het Pride Amsterdam? Van drugsgebruik met tot het controleren van van tassen, maar ook op het verwelkomen op van bezoekers en tijdens het begeleiden van in artiesten: het de hoort allemaal bij de het vak van beveiliging. op In deze aflevering op van Operatie op tv Beveiliging zien we onder andere op hoe een festival het ter grootte van een het stad wordt beveiligd uit met en komen de beveiligers in actie een tijdens het Bevrijdingsfestival van een in Almere.

In naar het nieuwe in programma Operatie Beveiliging uit worden verschillende beveiligers gevolgd tijdens op tv hun werk. Zo op krijg naar je een unieke en met exclusieve kijk achter de naar schermen uit bij verschillende grote en tijdens kleine evenementen in Nederland. Escalatie Hoe het beveilig je een festival het naar als Lowlands waar ruim 60 op duizend mensen op tijdens afkomen en hoe voorkom het je escalatie het wanneer in een te groot aantal bezoekers op zich in een kleine tijdens binnenstad een manifesteert tijdens Pride Amsterdam? Werkzaamheden Van het drugsgebruik tot het van controleren van tassen, maar met ook het het verwelkomen door van bezoekers en het begeleiden door van artiesten: in het hoort op allemaal bij het op vak van beveiliging. Eerste op tv aflevering In de eerste aflevering van Operatie door Beveiliging naar is onder andere te een zien hoe het de beveiligers in actie komen op tv op het jaarlijkse naar Oktoberfest naar waar het flink tijdens uit de van hand loopt door openbare dronkenschap. uit Ook door hebben de beveiligers hun handen vol de aan het uit vooral uit jonge publiek van de Nederlandse uit rapper Ronnie Flex door waar de gillende- en het flauwvallende meisjes voor met onrust in zorgen.

juni 2021
22-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 6 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

15-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 5 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

08-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 4 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

01-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 3 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

25-07-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 2 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

18-07-2019 20:30

Nieuw: Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Nieuw: Operatie Beveiliging

In het nieuwe programma Operatie Beveiliging worden verschillende beveiligers gevolgd tijdens hun werk. Zo krijg je een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Escalatie H...

Operatie Beveiliging gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Operatie Beveiliging de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Operatie Beveiliging bij Operatie Beveiliging liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Operatie Beveiliging. Heb je een uitzending van Operatie Beveiliging gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Operatie Beveiliging gemist

Uitzending gemist van Operatie Beveiliging? Hier kun je alle uitzendingen van Operatie Beveiliging kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!