Programma gemist?

Aflevering een 6 - met Operatie Beveiliging volgt naar verschillende beveiligers tijdens hun werk met en geeft een unieke in en exclusieve de kijk achter de schermen op bij verschillende grote van en in kleine evenementen door in Nederland. Hoe beveilig je op tv een van festival als Lowlands waar de ruim 60.000 mensen op afkomen met en hoe voorkom door je een escalatie wanneer een te groot de aantal een bezoekers zich met in een kleine binnenstad manifesteert door tijdens Pride met Amsterdam? Van drugsgebruik tot uit het controleren van tassen, een maar ook het het naar verwelkomen van bezoekers met en het begeleiden van een artiesten: het de hoort allemaal bij het vak in van uit beveiliging. In deze aflevering gaan tijdens de in beveiligers te werk tijdens uit Koningsdag in in Breda. Dronken tieners, het tijdens nix beleid en meer dan met 40.000 bezoekers zorgen uit in voor onrust en openbare het dronkenschap. Weet het team escalatie op tv in te voorkomen?

Aflevering 5 door - Operatie Beveiliging van volgt tijdens verschillende beveiligers tijdens hun het werk en geeft een uit unieke uit en exclusieve kijk achter de in schermen bij verschillende met grote en kleine op evenementen van in Nederland. Hoe beveilig je een met festival als in Lowlands waar ruim van 60.000 mensen op afkomen de en door hoe voorkom je met escalatie wanneer een te groot van met aantal bezoekers zich in op tv een kleine met binnenstad manifesteert tijdens Pride Amsterdam? Van uit op tv drugsgebruik tot het op tv controleren van tassen, op tv maar ook het het verwelkomen van bezoekers en het met begeleiden van een artiesten: het hoort naar allemaal bij het vak tijdens van beveiliging. in In deze aflevering zien in we de naar beveiligers tijdens Das van Coen und Sander Fest. de Het controleren op in drugs in tot het begeleiden van artiesten. Het op hoort allemaal op tv bij het het op vak naar van beveiliging.

Aflevering 4 - in op tv Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers naar tijdens hun uit werk en geeft op een unieke en exclusieve een kijk achter de schermen door bij met verschillende grote en de kleine evenementen een in Nederland. Hoe beveilig je een door festival als Lowlands in waar ruim door 60.000 tijdens mensen op afkomen en hoe voorkom uit een je escalatie wanneer een te groot tijdens aantal met bezoekers zich in een kleine de tijdens binnenstad manifesteert tijdens Pride Amsterdam? Van uit met drugsgebruik tot het controleren op tv van tassen, maar ook met het verwelkomen van bezoekers op en het begeleiden naar van de artiesten: het hoort allemaal bij met het vak van een beveiliging. In in deze door aflevering hebben de beveiligers met onder andere hun handen op vol aan een op hysterische menigte van op 6.000 bezoekers tijdens een de Veed Awards, de van uitreiking van awards de voor Nederlandse tijdens YouTubers.

Aflevering door 3 - Operatie Beveiliging door volgt verschillende met beveiligers tijdens hun het werk en geeft een uit unieke op tv en exclusieve kijk het achter de schermen op bij verschillende grote en de kleine evenementen in Nederland. de Hoe beveilig tijdens je een festival als Lowlands de een waar ruim 60.000 een mensen op afkomen in en hoe voorkom je escalatie wanneer uit een te op groot op aantal bezoekers zich in een kleine op binnenstad manifesteert tijdens naar Pride Amsterdam? met Van het drugsgebruik tot het de controleren van tassen, maar ook het in naar verwelkomen van bezoekers en een het begeleiden van artiesten: het op hoort allemaal bij op tv het vak van uit uit beveiliging.

Aflevering 2 naar - Operatie Beveiliging volgt een verschillende beveiligers met tijdens hun werk en van geeft een uit unieke en naar exclusieve kijk op tv achter de schermen van bij verschillende grote en kleine tijdens evenementen door in Nederland. Hoe beveilig je in een festival een als Lowlands waar van ruim 60.000 mensen op op afkomen en hoe voorkom uit je uit escalatie wanneer een tijdens te groot naar aantal bezoekers zich in door een kleine binnenstad uit manifesteert tijdens Pride de Amsterdam? Van op tv drugsgebruik tot het controleren van naar tassen, het maar ook het verwelkomen van bezoekers op tv en uit het begeleiden met van artiesten: het hoort de allemaal bij het vak door van beveiliging. In deze met aflevering van van Operatie Beveiliging zien op we uit onder andere hoe een festival ter op tv grootte met van een stad wordt van beveiligd en het komen de beveiligers in actie met tijdens naar het Bevrijdingsfestival naar in Almere.

In uit het nieuwe programma Operatie op tv Beveiliging worden uit verschillende beveiligers in gevolgd tijdens hun naar werk. Zo krijg je een het unieke op tv en exclusieve kijk achter op tv de schermen bij verschillende door grote en kleine op tv evenementen in tijdens Nederland. Escalatie Hoe beveilig door je een festival de als Lowlands waar ruim op 60 duizend mensen op van afkomen en hoe voorkom in uit je escalatie wanneer een te naar groot aantal met bezoekers zich in een het kleine binnenstad manifesteert tijdens tijdens Pride Amsterdam? Werkzaamheden Van drugsgebruik een tot op tv het controleren het van tassen, maar naar ook het verwelkomen van bezoekers door en het begeleiden tijdens van artiesten: in het hoort allemaal met bij het vak van beveiliging. Eerste op tv aflevering In de op eerste aflevering op tv van Operatie Beveiliging met is onder andere te in zien hoe de door beveiligers van in actie komen op tijdens het jaarlijkse met Oktoberfest waar het flink uit de naar hand loopt door op openbare met dronkenschap. Ook hebben op de beveiligers hun handen op vol aan naar het vooral jonge publiek het van uit de Nederlandse rapper Ronnie Flex waar het de gillende- het en op flauwvallende meisjes voor onrust van zorgen.

november 2020
22-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 6 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

15-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 5 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

08-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 4 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

01-08-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 3 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

25-07-2019 20:30

Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Operatie Beveiliging

Aflevering 2 - Operatie Beveiliging volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Hoe beveilig je een festival als Lowl...

18-07-2019 20:30

Nieuw: Operatie Beveiliging

Operatie Beveiliging - Nieuw: Operatie Beveiliging

In het nieuwe programma Operatie Beveiliging worden verschillende beveiligers gevolgd tijdens hun werk. Zo krijg je een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Escalatie H...

Operatie Beveiliging gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Operatie Beveiliging de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Operatie Beveiliging bij Operatie Beveiliging liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Operatie Beveiliging. Heb je een uitzending van Operatie Beveiliging gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Operatie Beveiliging gemist

Uitzending gemist van Operatie Beveiliging? Hier kun je alle uitzendingen van Operatie Beveiliging kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-08-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!