Programma gemist?

13:37),Marijke op Helwegen zag twee documentaires over uit een dieren, een aflevering van Fear naar Factor een en werd gepersifleerd in De TV in een Kantine.

Bart Chabot keek uit vroeger naar de tijdens Thunderbirds en De het de Dikke en de Dunne. Nu het is hij onder de andere fan van De het in Jakhalzen.

Hans Wiegel werd de geïnterviewd door uit Sonja Barend en ging door tijdens in debat met Joop het den Uyl.

Marijke door Helwegen zag op tv twee documentaires over dieren, een aflevering de van Fear met Factor en een werd gepersifleerd van in De TV op Kantine.

Ruth Jacott lag een krom om Geer op tv en Goor, werd op in de van maling genomen een bij Bananasplit en keek naar uit een het concert van The een Supremes.

Joris Linssen keek op naar de door val Ceausescu, op tv de monologen van een Simon Carmiggelt uit en zijn eigen reportage op het Rottumerplaat.

Anita Witzier vertelt de over een het ontroerende uitzending op tv over een Joegoslavisch van gezin en hamburgers op een vakantie.

De uit favoriete TV Fragmenten door van Tineke de Nooij het met André naar Rieu en een Taxi.

De favoriete op TV Fragmenten van naar Andries Knevel met de Swiebertje en Pipo de met het Clown

Nostalgisch programma in waarin het een bekende Nederlander zijn of met haar op tv meest memorabele televisiefragmenten laat het zien. -De op tv tv-fragmenten van Myrna uit Goossen en Joop op Braakhekke.

Nostalgisch naar programma waarin de een bekende Nederlander zijn van of haar meest uit memorabele televisiefragmenten laat met zien. Afl.: Myrna Goossen. een We zien de favoriete het televisiefragmenten met van Myrna Goossen. Myrna op wil graag de beelden van van op de maanlanding tijdens nog eens terug tijdens zien, een gebeurtenis die grote indruk uit op haar heeft van gemaakt: 'Ik kijk op tv af en een toe nog op tv steeds naar de die beelden. Vooral de momenten waarop in je uit de 'aarde op ziet in komen' zijn een zo indrukwekkend!' Ook wil Myrna van graag een van fragment van zien van Toon Hermans, van een tv-persoonlijkheid waar zij tijdens grote bewondering tijdens voor heeft: 'Vroeger keken in we altijd naar keken van naar de door one-man-shows in van Toon Hermans. tijdens Die man is de echt een wereldtalent! Hij wist als op het geen ander van de iets simpels iets grappigs te van maken of uit van iets op simpels iets diepzinnig. Toen ik Wedden in Dat?! ging presenteren het met heeft hij me met thuis uitgenodigd, om me een op hart onder de naar riem te steken. Hij de een schreef me daarover een het heel lief briefje dat tijdens nu ingelijst aan naar mijn muur tijdens hangt.'.

Zangeres op tv en presentatrice Nance Coolen kiest op van voor onder meer voor de met tranen van Maxima tijdens een haar een huwelijk met het Prins Willem-Alexander. En de Olympische met Spelen van 2004, in toen Leontien van Moorsel een een gouden medaille tijdens in de wacht op van sleepte. ‘’Ik was zó onbeschrijfelijk door trots met toen Leontien won! Ik heb echt in gejankt van trots naar en blijdschap." Ook op komt het op programma in 'Liefde is...' voorbij, het een presentatiedebuut van Nance de bij RTL.

Afl.: Hetty het Blok. naar Hetty Blok kennen we met als de legendarische op zuster Klivia uit door de kinderserie Ja zuster, van nee zuster. Oorspronkelijk zou op op de serie maar één seizoen tijdens duren, het maar al snel bleek tijdens dat het rusthuis van Klivia erg populair was. Annie een M.G. van Schmidt heeft er toen de een tweede met seizoen bij geschreven. de Verder een fragment uit op The story of met the weeping camel, een op tv waargebeurd verhaal over de het leven door van een het herdersfamilie in de Mongoolse Gobi het woestijn. Een met van de voor de een in nomaden zo belangrijke kamelen naar heeft een moeilijke uit bevalling gehad en uit verstoot haar zeldzame witte pasgeborene. met door Enkele nomaden worden op pad gestuurd naar om naar een musicus te zoeken, door die een speciaal ritueel met kan uit uitvoeren. Verder zien we tijdens beelden van de het watersnoodramp uit op 1953 en laat Hetty een Blok ons van ook een fragment van Jiskefet het door zien.

Journalist, op tv programmamaker en schrijver naar Aad van den Heuvel begon uit zijn televisiecarrière met bij door Brandpunt, later gevolgd door ondere andere naar 'De Ver op Van Mijn Bed-Show' en het het 'Ook Dat Nog!'. In 1997 met maakte hij het programma op 'Nieuwsgier' voor uit de KRO. Ook heeft het Aad een aantal het een romans op zijn naar naam staan.In De TV Jaren van... de op kiest Aad voor een fragment waarin met op tv een aantal apen de hoofdrol spelen uit boven het tijdens welbekende panel met Sylvia tijdens tijdens Millecam, Erik van Muiswinkel uit en Gregor door Frenkel Frank. Verder duiken we in door de ingestorte mijnen de van op Lengede van een 1963, blikken we terug op door de in moord op Martin Luther King en met de lachen we samen met de Aad om van scènes uit Hadimassa en Van van Oekel's op Discohoek.

Afl.: tijdens Jochem van Gelder. Jochem tijdens van Gelder kiest zijn door meest memorabele in televisiefragmenten. Jochem met van Gelder naar maakte in 1979 zijn televisiedebuut uit in het van legendarische Stuif-es-in. Meer van dan 20 jaar later kijkt het Nederland nog steeds met met met veel plezier naar programma's naar waarvan hij de presentatie naar voor zijn rekening een neemt. naar Jochem kijkt erug een op de tijd voordat hij op tv bij van Ria Bremer uit in de tent mocht op tv verschijnen. Zijn grote door idool André van de Duin stond hoog naar in de hitlijsten met De op op tv sambaballensamba en naar aanleiding daarvan probeerde van het Jochem met behulp van zijn eigen op sambaballen uit indruk te maken op het op vrouwelijk geslacht. tijdens Verder in zien we van welke beelden met uit Floris de zijn mond tijdens open viel van verbazing en van reageert Jochem emotioneel in op naar beelden uit één van zijn eigen op naar programma's.

mei 2019
26-10-2013 13:37

Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

De TV jaren van... - Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

13:37),Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

07-12-2012 18:00

Bart Chabot

De TV jaren van... - Bart Chabot

Bart Chabot keek vroeger naar de Thunderbirds en De Dikke en de Dunne. Nu is hij onder andere fan van De Jakhalzen.

30-11-2012 18:00

Hans Wiegel

De TV jaren van... - Hans Wiegel

Hans Wiegel werd geïnterviewd door Sonja Barend en ging in debat met Joop den Uyl.

23-11-2012 18:00

Marijke Helwegen

De TV jaren van... - Marijke Helwegen

Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

02-11-2012 18:00

Ruth Jacott

De TV jaren van... - Ruth Jacott

Ruth Jacott lag krom om Geer en Goor, werd in de maling genomen bij Bananasplit en keek naar een concert van The Supremes.

26-10-2012 18:00

Joris Linssen

De TV jaren van... - Joris Linssen

Joris Linssen keek naar de val Ceausescu, de monologen van Simon Carmiggelt en zijn eigen reportage op Rottumerplaat.

19-10-2012 18:00

Anita Witzier

De TV jaren van... - Anita Witzier

Anita Witzier vertelt over een ontroerende uitzending over een Joegoslavisch gezin en hamburgers op vakantie.

27-04-2012 18:05

Tineke de Nooij

De TV jaren van... - Tineke de Nooij

De favoriete TV Fragmenten van Tineke de Nooij met André Rieu en Taxi.

20-04-2012 18:05

Andries Knevel

De TV jaren van... - Andries Knevel

De favoriete TV Fragmenten van Andries Knevel met Swiebertje en Pipo de Clown

02-03-2012 18:05

Myrna Goossen en Joop Braakhekke

De TV jaren van... - Myrna Goossen en Joop Braakhekke

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. -De tv-fragmenten van Myrna Goossen en Joop Braakhekke.

09-12-2011 18:05

Myrna Goossen

De TV jaren van... - Myrna Goossen

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. Afl.: Myrna Goossen. We zien de favoriete televisiefragmenten van Myrna Goossen. Myrna wil graag de beelden van de maanlanding...

17-12-2010 18:05

Aflevering 17

De TV jaren van... - Aflevering 17

Zangeres en presentatrice Nance Coolen kiest voor onder meer voor de tranen van Maxima tijdens haar huwelijk met Prins Willem-Alexander. En de Olympische Spelen van 2004, toen Leontien van Moorsel een gouden medaille in de wacht sleepte. ‘’...

20-08-2010 14:50

Hetty Blok

De TV jaren van... - Hetty Blok

Afl.: Hetty Blok. Hetty Blok kennen we als de legendarische zuster Klivia uit de kinderserie Ja zuster, nee zuster. Oorspronkelijk zou de serie maar één seizoen duren, maar al snel bleek dat het rusthuis Klivia erg populair was. Annie M.G. ...

19-02-2010 18:05

Aflevering 4

De TV jaren van... - Aflevering 4

Journalist, programmamaker en schrijver Aad van den Heuvel begon zijn televisiecarrière bij Brandpunt, later gevolgd door ondere andere 'De Ver Van Mijn Bed-Show' en 'Ook Dat Nog!'. In 1997 maakte hij het programma 'Nieuwsgier' voor de KRO....

12-02-2010 18:05

Jochem van Gelder

De TV jaren van... - Jochem van Gelder

Afl.: Jochem van Gelder. Jochem van Gelder kiest zijn meest memorabele televisiefragmenten. Jochem van Gelder maakte in 1979 zijn televisiedebuut in het legendarische Stuif-es-in. Meer dan 20 jaar later kijkt Nederland nog steeds met veel p...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De TV jaren van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De TV jaren van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De TV jaren van... bij De TV jaren van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De TV jaren van.... Heb je een uitzending van De TV jaren van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De TV jaren van... gemist

Wat zijnde favoriete televisiefragmenten vanBekende Nederlanders?De TV Jarenvan iseen luchtig televisieprogramma, waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele fragmentenkiest.

Uitzending gemist van De TV jaren van...? Hier kun je alle uitzendingen van De TV jaren van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 26-10-2013 om 13:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord