Programma gemist?

13:37),Marijke Helwegen in zag twee documentaires over in naar dieren, een aflevering van Fear een Factor en werd het gepersifleerd in De door TV met Kantine.

Bart Chabot keek uit een vroeger naar de met Thunderbirds en De Dikke en de de Dunne. Nu is naar hij onder andere naar in fan van De door Jakhalzen.

Hans uit Wiegel werd geïnterviewd met door Sonja Barend de en ging in debat op met Joop den op Uyl.

Marijke in Helwegen zag de twee documentaires over dieren, een in aflevering op van Fear Factor en van werd gepersifleerd in De tijdens TV op tv Kantine.

Ruth de Jacott lag krom op tv om Geer en Goor, werd naar in de maling van door genomen bij Bananasplit en keek een naar een in concert van The de Supremes.

Joris Linssen in keek naar de val in Ceausescu, de op tv monologen van Simon Carmiggelt met en zijn eigen in reportage de op Rottumerplaat.

Anita een Witzier vertelt over een op tv ontroerende uitzending van over een Joegoslavisch op tv gezin en hamburgers op op vakantie.

De favoriete op TV Fragmenten van naar Tineke de het Nooij met André naar Rieu en van Taxi.

De tijdens favoriete TV Fragmenten uit van Andries Knevel op tv met Swiebertje en op tv Pipo de tijdens Clown

Nostalgisch programma waarin door op tv een bekende Nederlander zijn door of haar meest een memorabele televisiefragmenten laat van zien. -De tv-fragmenten met van Myrna Goossen en Joop het tijdens Braakhekke.

Nostalgisch door programma waarin een bekende Nederlander het zijn door of haar meest op tv memorabele televisiefragmenten laat van zien. Afl.: Myrna Goossen. uit We van zien de favoriete televisiefragmenten met van Myrna Goossen. van Myrna wil naar graag de beelden van tijdens de maanlanding nog de eens terug zien, door een gebeurtenis die de grote indruk op haar van heeft gemaakt: 'Ik door kijk af en tijdens toe nog steeds op tv naar die beelden. Vooral met de in momenten waarop je door de 'aarde op ziet van komen' in zijn zo indrukwekkend!' de Ook wil Myrna graag een fragment tijdens zien van Toon met Hermans, naar een tv-persoonlijkheid waar zij door grote bewondering de voor heeft: een 'Vroeger keken we altijd naar op tv keken door naar de one-man-shows van Toon door Hermans. Die tijdens man is echt een de wereldtalent! op Hij wist als geen ander van een iets simpels van iets grappigs te maken de of door van iets simpels iets diepzinnig. op Toen ik de Wedden Dat?! ging een presenteren heeft uit hij me in thuis uitgenodigd, om in me een hart onder de naar riem door te steken. Hij schreef van me daarover een heel uit lief briefje dat het nu ingelijst aan van mijn muur in hangt.'.

Zangeres de en presentatrice tijdens Nance Coolen kiest voor onder meer in voor de het tranen van tijdens Maxima tijdens haar huwelijk met naar Prins Willem-Alexander. een En de Olympische uit Spelen van 2004, de toen door Leontien van Moorsel een gouden medaille een een in de wacht sleepte. ‘’Ik was in de zó onbeschrijfelijk trots toen Leontien won! in Ik door heb echt naar gejankt van trots en blijdschap." van Ook komt het in programma 'Liefde is...' voorbij, naar het door presentatiedebuut van Nance het bij RTL.

Afl.: Hetty Blok. op tv Hetty Blok kennen door op tv we als de legendarische zuster Klivia door uit uit de kinderserie Ja zuster, nee met zuster. Oorspronkelijk een zou de serie op maar met één seizoen duren, maar al naar snel bleek dat het het rusthuis Klivia in erg populair was. het Annie de M.G. Schmidt heeft de er toen een een tweede seizoen bij geschreven. door Verder een fragment in uit The met story of the weeping camel, een de waargebeurd verhaal de over het leven door van een herdersfamilie met in naar de Mongoolse Gobi woestijn. Een van tijdens de voor de uit nomaden een zo belangrijke kamelen naar heeft een moeilijke naar bevalling gehad en verstoot haar met op zeldzame witte pasgeborene. een Enkele nomaden worden op van pad gestuurd op om een musicus van te zoeken, die tijdens een speciaal ritueel het kan uitvoeren. Verder het zien we beelden van de de watersnoodramp uit op 1953 en laat Hetty Blok naar ons tijdens ook een fragment van Jiskefet van een zien.

Journalist, programmamaker en de schrijver tijdens Aad van den Heuvel begon het zijn televisiecarrière een bij een Brandpunt, later gevolgd door ondere met andere 'De met Ver Van Mijn Bed-Show' en in uit 'Ook Dat Nog!'. In 1997 maakte op hij het met programma 'Nieuwsgier' voor in de op tv KRO. Ook heeft Aad door een aantal uit romans op zijn van naam staan.In De het TV Jaren van... kiest Aad tijdens voor een fragment waarin door met een aantal apen in de hoofdrol spelen op boven het welbekende met panel met Sylvia Millecam, Erik in van naar Muiswinkel en Gregor Frenkel uit Frank. Verder duiken van we in de ingestorte een mijnen van Lengede van de 1963, blikken door we tijdens terug op de op moord op Martin Luther de King en lachen we met samen met uit Aad om scènes uit op Hadimassa van en Van Oekel's op Discohoek.

Afl.: uit Jochem van de Gelder. Jochem van Gelder kiest zijn met meest memorabele het televisiefragmenten. Jochem van Gelder naar het maakte in 1979 zijn televisiedebuut op in met het legendarische Stuif-es-in. een Meer dan 20 jaar later kijkt het Nederland nog steeds met met veel plezier een naar op tv programma's waarvan hij de de presentatie voor zijn rekening uit op neemt. Jochem kijkt erug op in de op tv tijd voordat hij bij van Ria Bremer in de met tent mocht verschijnen. op tv Zijn grote met idool André van Duin stond een hoog in een de hitlijsten een met De sambaballensamba en naar met aanleiding daarvan op probeerde op Jochem met behulp van zijn eigen uit sambaballen indruk te naar maken op door het vrouwelijk tijdens geslacht. Verder zien we van naar een welke beelden uit Floris op tv zijn mond open viel van naar met verbazing en reageert door Jochem emotioneel op beelden uit door één van zijn in eigen door programma's.

juni 2020
26-10-2013 13:37

Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

De TV jaren van... - Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

13:37),Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

07-12-2012 18:00

Bart Chabot

De TV jaren van... - Bart Chabot

Bart Chabot keek vroeger naar de Thunderbirds en De Dikke en de Dunne. Nu is hij onder andere fan van De Jakhalzen.

30-11-2012 18:00

Hans Wiegel

De TV jaren van... - Hans Wiegel

Hans Wiegel werd geïnterviewd door Sonja Barend en ging in debat met Joop den Uyl.

23-11-2012 18:00

Marijke Helwegen

De TV jaren van... - Marijke Helwegen

Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

02-11-2012 18:00

Ruth Jacott

De TV jaren van... - Ruth Jacott

Ruth Jacott lag krom om Geer en Goor, werd in de maling genomen bij Bananasplit en keek naar een concert van The Supremes.

26-10-2012 18:00

Joris Linssen

De TV jaren van... - Joris Linssen

Joris Linssen keek naar de val Ceausescu, de monologen van Simon Carmiggelt en zijn eigen reportage op Rottumerplaat.

19-10-2012 18:00

Anita Witzier

De TV jaren van... - Anita Witzier

Anita Witzier vertelt over een ontroerende uitzending over een Joegoslavisch gezin en hamburgers op vakantie.

27-04-2012 18:05

Tineke de Nooij

De TV jaren van... - Tineke de Nooij

De favoriete TV Fragmenten van Tineke de Nooij met André Rieu en Taxi.

20-04-2012 18:05

Andries Knevel

De TV jaren van... - Andries Knevel

De favoriete TV Fragmenten van Andries Knevel met Swiebertje en Pipo de Clown

02-03-2012 18:05

Myrna Goossen en Joop Braakhekke

De TV jaren van... - Myrna Goossen en Joop Braakhekke

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. -De tv-fragmenten van Myrna Goossen en Joop Braakhekke.

09-12-2011 18:05

Myrna Goossen

De TV jaren van... - Myrna Goossen

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. Afl.: Myrna Goossen. We zien de favoriete televisiefragmenten van Myrna Goossen. Myrna wil graag de beelden van de maanlanding...

17-12-2010 18:05

Aflevering 17

De TV jaren van... - Aflevering 17

Zangeres en presentatrice Nance Coolen kiest voor onder meer voor de tranen van Maxima tijdens haar huwelijk met Prins Willem-Alexander. En de Olympische Spelen van 2004, toen Leontien van Moorsel een gouden medaille in de wacht sleepte. ‘’...

20-08-2010 14:50

Hetty Blok

De TV jaren van... - Hetty Blok

Afl.: Hetty Blok. Hetty Blok kennen we als de legendarische zuster Klivia uit de kinderserie Ja zuster, nee zuster. Oorspronkelijk zou de serie maar één seizoen duren, maar al snel bleek dat het rusthuis Klivia erg populair was. Annie M.G. ...

19-02-2010 18:05

Aflevering 4

De TV jaren van... - Aflevering 4

Journalist, programmamaker en schrijver Aad van den Heuvel begon zijn televisiecarrière bij Brandpunt, later gevolgd door ondere andere 'De Ver Van Mijn Bed-Show' en 'Ook Dat Nog!'. In 1997 maakte hij het programma 'Nieuwsgier' voor de KRO....

12-02-2010 18:05

Jochem van Gelder

De TV jaren van... - Jochem van Gelder

Afl.: Jochem van Gelder. Jochem van Gelder kiest zijn meest memorabele televisiefragmenten. Jochem van Gelder maakte in 1979 zijn televisiedebuut in het legendarische Stuif-es-in. Meer dan 20 jaar later kijkt Nederland nog steeds met veel p...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De TV jaren van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De TV jaren van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De TV jaren van... bij De TV jaren van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De TV jaren van.... Heb je een uitzending van De TV jaren van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De TV jaren van... gemist

Wat zijnde favoriete televisiefragmenten vanBekende Nederlanders?De TV Jarenvan iseen luchtig televisieprogramma, waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele fragmentenkiest.

Uitzending gemist van De TV jaren van...? Hier kun je alle uitzendingen van De TV jaren van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 26-10-2013 om 13:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!