Programma gemist?

13:37),Marijke de Helwegen zag twee documentaires over op dieren, met een aflevering uit van Fear Factor en met werd gepersifleerd in De door TV met Kantine.

Bart tijdens Chabot keek vroeger op tv naar de op Thunderbirds en De een Dikke en de Dunne. van Nu is hij uit onder andere fan van tijdens De op Jakhalzen.

Hans van Wiegel werd geïnterviewd door met Sonja Barend en ging op tv in debat met uit Joop naar den Uyl.

Marijke Helwegen zag van de twee documentaires over dieren, een aflevering met van Fear Factor op tv en werd gepersifleerd de in De in TV uit Kantine.

Ruth Jacott in lag krom om Geer het en Goor, werd naar uit in de maling genomen naar bij Bananasplit en in keek naar een concert op tv van The uit Supremes.

Joris Linssen in keek naar de door val het Ceausescu, de monologen van Simon Carmiggelt door en zijn eigen een reportage de op Rottumerplaat.

Anita Witzier vertelt tijdens over een de ontroerende de uitzending over een naar Joegoslavisch gezin en hamburgers op door vakantie.

De favoriete van TV Fragmenten van Tineke een door de Nooij met André Rieu op tv en door Taxi.

De favoriete TV naar met Fragmenten van Andries Knevel door met Swiebertje en Pipo door de in Clown

Nostalgisch naar programma waarin op een bekende Nederlander naar zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten tijdens laat zien. tijdens -De tv-fragmenten van Myrna in Goossen en Joop op in Braakhekke.

Nostalgisch naar programma waarin een van bekende Nederlander zijn of met haar meest uit memorabele televisiefragmenten laat zien. Afl.: het Myrna Goossen. We op tv zien de uit favoriete televisiefragmenten een van Myrna Goossen. Myrna wil door graag op tv de beelden van de maanlanding een nog eens uit terug zien, een gebeurtenis naar die grote van indruk de op haar heeft gemaakt: door 'Ik kijk af en het toe nog steeds uit naar op die beelden. Vooral de momenten naar waarop je in de 'aarde op door ziet komen' zijn op tv zo indrukwekkend!' Ook wil uit Myrna op tv graag een fragment zien de van Toon Hermans, een tv-persoonlijkheid op tv op waar zij grote van bewondering voor heeft: 'Vroeger keken de we altijd naar op keken naar de one-man-shows het van in Toon Hermans. Die man met is echt een met wereldtalent! Hij naar wist als geen naar ander van iets tijdens simpels iets uit grappigs te maken of van iets naar simpels iets diepzinnig. de Toen ik Wedden een Dat?! met ging presenteren heeft hij me op tv thuis uitgenodigd, uit om de me een hart onder een de riem te door steken. Hij schreef me tijdens daarover een de heel lief briefje dat een nu ingelijst aan op mijn muur met hangt.'.

Zangeres met en presentatrice Nance Coolen de kiest in voor onder meer met voor de tranen van Maxima tijdens de haar naar huwelijk met Prins uit Willem-Alexander. En de Olympische Spelen het van in 2004, toen Leontien op van Moorsel een gouden het medaille in de wacht de van sleepte. ‘’Ik was zó een onbeschrijfelijk trots toen Leontien won! een Ik heb het echt gejankt van op trots en blijdschap." een Ook komt naar het programma een 'Liefde is...' voorbij, het tijdens presentatiedebuut van Nance bij de RTL.

Afl.: op tv Hetty Blok. Hetty in Blok kennen we naar als de legendarische zuster Klivia tijdens uit de kinderserie op Ja zuster, uit nee zuster. in Oorspronkelijk zou de van serie maar één seizoen duren, uit maar de al snel bleek naar dat het rusthuis Klivia met erg populair was. de Annie M.G. door Schmidt heeft er toen op een tweede seizoen de bij geschreven. Verder een naar uit fragment uit The story of the door de weeping camel, een waargebeurd de verhaal over het leven van tijdens een een herdersfamilie in de op tv Mongoolse Gobi woestijn. een Een van in de voor de nomaden van zo belangrijke kamelen heeft in een op moeilijke bevalling gehad en verstoot haar uit zeldzame witte pasgeborene. door Enkele de nomaden worden de op pad gestuurd om een musicus tijdens te op zoeken, die een speciaal tijdens ritueel kan uitvoeren. Verder tijdens zien van we beelden uit van de watersnoodramp uit 1953 tijdens en laat uit Hetty Blok ons ook met een fragment tijdens van Jiskefet een zien.

Journalist, op tv programmamaker en schrijver Aad van op naar den Heuvel begon zijn televisiecarrière bij uit in Brandpunt, later gevolgd door ondere andere door 'De op Ver Van Mijn naar Bed-Show' en een 'Ook Dat Nog!'. In het 1997 maakte op hij het programma 'Nieuwsgier' met voor de KRO. een Ook heeft Aad een door aantal romans op naar zijn naam staan.In in De TV Jaren in van... uit kiest Aad voor een fragment van waarin op een aantal apen de hoofdrol op spelen boven het welbekende van panel uit met Sylvia Millecam, Erik van met Muiswinkel en Gregor het Frenkel Frank. het Verder duiken we in uit de ingestorte mijnen op tv van het Lengede van 1963, blikken naar we terug met op de moord op Martin met Luther uit King en lachen op we samen een met Aad om scènes uit van Hadimassa uit en Van Oekel's in Discohoek.

Afl.: met Jochem van een Gelder. Jochem van in Gelder kiest zijn meest memorabele op televisiefragmenten. Jochem van met Gelder in maakte in 1979 zijn op tv televisiedebuut in het op tv legendarische Stuif-es-in. Meer op dan 20 jaar met later kijkt Nederland nog het steeds met veel op tv plezier naar programma's waarvan uit hij uit de presentatie het voor zijn rekening neemt. Jochem op tv kijkt erug op het de tijd voordat hij naar bij Ria Bremer met een in de tent mocht verschijnen. uit Zijn grote idool André uit van naar Duin stond hoog in het de hitlijsten met De op tv sambaballensamba op tv en naar aanleiding tijdens daarvan probeerde Jochem met op behulp van zijn eigen een het sambaballen indruk te maken op het het vrouwelijk op geslacht. Verder zien we van het op welke beelden uit Floris tijdens zijn mond open viel van uit verbazing en naar reageert Jochem het emotioneel op beelden met uit één van zijn eigen op op programma's.

augustus 2017
26-10-2013 13:37

Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

De TV jaren van... - Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

13:37),Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

07-12-2012 18:00

Bart Chabot

De TV jaren van... - Bart Chabot

Bart Chabot keek vroeger naar de Thunderbirds en De Dikke en de Dunne. Nu is hij onder andere fan van De Jakhalzen.

30-11-2012 18:00

Hans Wiegel

De TV jaren van... - Hans Wiegel

Hans Wiegel werd geïnterviewd door Sonja Barend en ging in debat met Joop den Uyl.

23-11-2012 18:00

Marijke Helwegen

De TV jaren van... - Marijke Helwegen

Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

02-11-2012 18:00

Ruth Jacott

De TV jaren van... - Ruth Jacott

Ruth Jacott lag krom om Geer en Goor, werd in de maling genomen bij Bananasplit en keek naar een concert van The Supremes.

26-10-2012 18:00

Joris Linssen

De TV jaren van... - Joris Linssen

Joris Linssen keek naar de val Ceausescu, de monologen van Simon Carmiggelt en zijn eigen reportage op Rottumerplaat.

19-10-2012 18:00

Anita Witzier

De TV jaren van... - Anita Witzier

Anita Witzier vertelt over een ontroerende uitzending over een Joegoslavisch gezin en hamburgers op vakantie.

27-04-2012 18:05

Tineke de Nooij

De TV jaren van... - Tineke de Nooij

De favoriete TV Fragmenten van Tineke de Nooij met André Rieu en Taxi.

20-04-2012 18:05

Andries Knevel

De TV jaren van... - Andries Knevel

De favoriete TV Fragmenten van Andries Knevel met Swiebertje en Pipo de Clown

02-03-2012 18:05

Myrna Goossen en Joop Braakhekke

De TV jaren van... - Myrna Goossen en Joop Braakhekke

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. -De tv-fragmenten van Myrna Goossen en Joop Braakhekke.

09-12-2011 18:05

Myrna Goossen

De TV jaren van... - Myrna Goossen

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. Afl.: Myrna Goossen. We zien de favoriete televisiefragmenten van Myrna Goossen. Myrna wil graag de beelden van de maanlanding...

17-12-2010 18:05

Aflevering 17

De TV jaren van... - Aflevering 17

Zangeres en presentatrice Nance Coolen kiest voor onder meer voor de tranen van Maxima tijdens haar huwelijk met Prins Willem-Alexander. En de Olympische Spelen van 2004, toen Leontien van Moorsel een gouden medaille in de wacht sleepte. ‘’...

20-08-2010 14:50

Hetty Blok

De TV jaren van... - Hetty Blok

Afl.: Hetty Blok. Hetty Blok kennen we als de legendarische zuster Klivia uit de kinderserie Ja zuster, nee zuster. Oorspronkelijk zou de serie maar één seizoen duren, maar al snel bleek dat het rusthuis Klivia erg populair was. Annie M.G. ...

19-02-2010 18:05

Aflevering 4

De TV jaren van... - Aflevering 4

Journalist, programmamaker en schrijver Aad van den Heuvel begon zijn televisiecarrière bij Brandpunt, later gevolgd door ondere andere 'De Ver Van Mijn Bed-Show' en 'Ook Dat Nog!'. In 1997 maakte hij het programma 'Nieuwsgier' voor de KRO....

12-02-2010 18:05

Jochem van Gelder

De TV jaren van... - Jochem van Gelder

Afl.: Jochem van Gelder. Jochem van Gelder kiest zijn meest memorabele televisiefragmenten. Jochem van Gelder maakte in 1979 zijn televisiedebuut in het legendarische Stuif-es-in. Meer dan 20 jaar later kijkt Nederland nog steeds met veel p...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De TV jaren van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De TV jaren van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De TV jaren van... bij De TV jaren van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De TV jaren van.... Heb je een uitzending van De TV jaren van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De TV jaren van... gemist

Wat zijnde favoriete televisiefragmenten vanBekende Nederlanders?De TV Jarenvan iseen luchtig televisieprogramma, waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele fragmentenkiest.

Uitzending gemist van De TV jaren van...? Hier kun je alle uitzendingen van De TV jaren van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 26-10-2013 om 13:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord