Programma gemist?

13:37),Marijke een Helwegen zag twee documentaires de over dieren, een aflevering de van Fear Factor tijdens en werd gepersifleerd op in De met TV tijdens Kantine.

Bart Chabot naar keek vroeger naar de de Thunderbirds en van De Dikke en de de het Dunne. Nu is van hij onder andere fan van in De op tv Jakhalzen.

Hans Wiegel door werd geïnterviewd tijdens door Sonja Barend en ging de in debat van met Joop den een Uyl.

Marijke de Helwegen zag op tv twee documentaires over dieren, een aflevering op van Fear Factor een en werd door gepersifleerd in De TV op naar Kantine.

Ruth in Jacott lag een krom om Geer en Goor, met werd in de maling met de genomen bij Bananasplit en keek een naar een concert door van met The Supremes.

Joris een Linssen keek naar met de val Ceausescu, de monologen een van Simon Carmiggelt uit en zijn in eigen reportage op met Rottumerplaat.

Anita Witzier vertelt tijdens over een ontroerende uit uitzending uit over een Joegoslavisch gezin in en hamburgers op tv op vakantie.

De naar favoriete TV Fragmenten van met Tineke de Nooij met met André Rieu en het in Taxi.

De favoriete op TV Fragmenten van Andries door Knevel met naar Swiebertje en Pipo de het tijdens Clown

Nostalgisch programma waarin tijdens een bekende op Nederlander zijn of haar een meest memorabele televisiefragmenten door laat zien. op -De tv-fragmenten van Myrna op tv met Goossen en Joop door Braakhekke.

Nostalgisch van programma waarin een bekende van Nederlander uit zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten de naar laat zien. Afl.: Myrna door Goossen. We met zien de favoriete televisiefragmenten van op Myrna Goossen. Myrna naar wil graag op de beelden van de van maanlanding nog eens de terug zien, een gebeurtenis naar die op grote indruk op in haar heeft gemaakt: 'Ik kijk met af en toe van een nog steeds naar die beelden. Vooral op de door momenten waarop je de 'aarde met op op ziet komen' zijn zo op indrukwekkend!' op tv Ook wil Myrna graag een naar fragment zien van Toon een Hermans, een tv-persoonlijkheid het waar met zij grote bewondering van voor heeft: 'Vroeger keken de we altijd naar op tv keken naar de het one-man-shows van van Toon Hermans. Die man in is echt een tijdens wereldtalent! Hij in wist als geen op tv ander van iets naar simpels iets grappigs in te maken of van iets de een simpels iets diepzinnig. Toen ik tijdens Wedden tijdens Dat?! ging presenteren heeft met hij me thuis uitgenodigd, een om me een hart tijdens van onder de riem de te steken. Hij naar schreef me daarover een een heel lief het briefje dat nu ingelijst aan tijdens mijn op muur hangt.'.

Zangeres op tv en presentatrice Nance het Coolen kiest voor tijdens onder meer het voor de tranen van Maxima tijdens op tv haar huwelijk met door Prins in Willem-Alexander. En de Olympische Spelen van van 2004, een toen Leontien van tijdens Moorsel een met gouden medaille in uit de wacht sleepte. de ‘’Ik was zó onbeschrijfelijk naar trots op tv toen Leontien won! Ik heb echt op gejankt de van trots en blijdschap." Ook het komt het de programma 'Liefde van is...' voorbij, op het presentatiedebuut van Nance door bij RTL.

Afl.: Hetty op tv Blok. Hetty Blok een kennen we in als de op legendarische zuster Klivia uit op de kinderserie de Ja zuster, nee zuster. Oorspronkelijk naar zou de met serie maar naar één seizoen duren, maar van al snel van bleek dat het rusthuis door Klivia erg populair op tv was. Annie met M.G. Schmidt heeft het er toen een tweede seizoen op bij uit geschreven. Verder een op tv fragment uit The story of the het door weeping camel, een waargebeurd verhaal door over het leven van met een door herdersfamilie in de Mongoolse Gobi de woestijn. Een van naar de voor op tv de nomaden zo belangrijke de op kamelen heeft een het moeilijke bevalling gehad uit en verstoot haar een zeldzame witte pasgeborene. op tv Enkele nomaden worden op op tv pad gestuurd om een in musicus met te zoeken, die een speciaal ritueel tijdens kan tijdens uitvoeren. Verder zien we beelden door van de watersnoodramp door de uit 1953 en laat met Hetty Blok ons ook een het fragment van tijdens Jiskefet door zien.

Journalist, een programmamaker en schrijver Aad op tv van den Heuvel begon van de zijn televisiecarrière bij Brandpunt, later door gevolgd door ondere naar andere een 'De Ver Van de Mijn Bed-Show' en een 'Ook Dat Nog!'. In het 1997 maakte een hij het programma 'Nieuwsgier' met voor de van KRO. Ook heeft Aad op een aantal naar romans op zijn naam staan.In De door TV Jaren van... een kiest Aad met voor van een fragment waarin een aantal het apen de hoofdrol in spelen boven het naar welbekende panel de met Sylvia Millecam, Erik van uit Muiswinkel de en Gregor Frenkel Frank. de Verder duiken uit we in de de ingestorte mijnen van Lengede op tv van 1963, blikken met we terug op de tijdens moord op Martin met Luther King een en op tv lachen we samen de met Aad om scènes uit Hadimassa met en met Van Oekel's door Discohoek.

Afl.: Jochem op van Gelder. uit Jochem van Gelder kiest zijn op meest memorabele naar televisiefragmenten. Jochem van Gelder uit maakte in een 1979 in zijn televisiedebuut in het legendarische Stuif-es-in. het Meer van dan 20 jaar later kijkt het Nederland nog steeds door met veel door plezier naar tijdens programma's waarvan hij op de presentatie het voor zijn rekening neemt. door Jochem kijkt op tv erug op de tijd voordat hij tijdens bij Ria Bremer tijdens in de het tent mocht een verschijnen. Zijn grote idool André op tv van Duin door stond hoog in de door hitlijsten met op De op sambaballensamba en naar aanleiding daarvan in probeerde Jochem tijdens met behulp van zijn eigen tijdens met sambaballen indruk te maken naar op het in vrouwelijk geslacht. Verder zien we van door welke beelden op tv uit Floris zijn mond door open viel van op tv verbazing met en reageert in Jochem emotioneel op beelden de uit één van zijn eigen een in programma's.

juni 2021
26-10-2013 13:37

Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

De TV jaren van... - Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

13:37),Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

07-12-2012 18:00

Bart Chabot

De TV jaren van... - Bart Chabot

Bart Chabot keek vroeger naar de Thunderbirds en De Dikke en de Dunne. Nu is hij onder andere fan van De Jakhalzen.

30-11-2012 18:00

Hans Wiegel

De TV jaren van... - Hans Wiegel

Hans Wiegel werd geïnterviewd door Sonja Barend en ging in debat met Joop den Uyl.

23-11-2012 18:00

Marijke Helwegen

De TV jaren van... - Marijke Helwegen

Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

02-11-2012 18:00

Ruth Jacott

De TV jaren van... - Ruth Jacott

Ruth Jacott lag krom om Geer en Goor, werd in de maling genomen bij Bananasplit en keek naar een concert van The Supremes.

26-10-2012 18:00

Joris Linssen

De TV jaren van... - Joris Linssen

Joris Linssen keek naar de val Ceausescu, de monologen van Simon Carmiggelt en zijn eigen reportage op Rottumerplaat.

19-10-2012 18:00

Anita Witzier

De TV jaren van... - Anita Witzier

Anita Witzier vertelt over een ontroerende uitzending over een Joegoslavisch gezin en hamburgers op vakantie.

27-04-2012 18:05

Tineke de Nooij

De TV jaren van... - Tineke de Nooij

De favoriete TV Fragmenten van Tineke de Nooij met André Rieu en Taxi.

20-04-2012 18:05

Andries Knevel

De TV jaren van... - Andries Knevel

De favoriete TV Fragmenten van Andries Knevel met Swiebertje en Pipo de Clown

02-03-2012 18:05

Myrna Goossen en Joop Braakhekke

De TV jaren van... - Myrna Goossen en Joop Braakhekke

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. -De tv-fragmenten van Myrna Goossen en Joop Braakhekke.

09-12-2011 18:05

Myrna Goossen

De TV jaren van... - Myrna Goossen

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. Afl.: Myrna Goossen. We zien de favoriete televisiefragmenten van Myrna Goossen. Myrna wil graag de beelden van de maanlanding...

17-12-2010 18:05

Aflevering 17

De TV jaren van... - Aflevering 17

Zangeres en presentatrice Nance Coolen kiest voor onder meer voor de tranen van Maxima tijdens haar huwelijk met Prins Willem-Alexander. En de Olympische Spelen van 2004, toen Leontien van Moorsel een gouden medaille in de wacht sleepte. ‘’...

20-08-2010 14:50

Hetty Blok

De TV jaren van... - Hetty Blok

Afl.: Hetty Blok. Hetty Blok kennen we als de legendarische zuster Klivia uit de kinderserie Ja zuster, nee zuster. Oorspronkelijk zou de serie maar één seizoen duren, maar al snel bleek dat het rusthuis Klivia erg populair was. Annie M.G. ...

19-02-2010 18:05

Aflevering 4

De TV jaren van... - Aflevering 4

Journalist, programmamaker en schrijver Aad van den Heuvel begon zijn televisiecarrière bij Brandpunt, later gevolgd door ondere andere 'De Ver Van Mijn Bed-Show' en 'Ook Dat Nog!'. In 1997 maakte hij het programma 'Nieuwsgier' voor de KRO....

12-02-2010 18:05

Jochem van Gelder

De TV jaren van... - Jochem van Gelder

Afl.: Jochem van Gelder. Jochem van Gelder kiest zijn meest memorabele televisiefragmenten. Jochem van Gelder maakte in 1979 zijn televisiedebuut in het legendarische Stuif-es-in. Meer dan 20 jaar later kijkt Nederland nog steeds met veel p...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De TV jaren van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De TV jaren van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De TV jaren van... bij De TV jaren van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De TV jaren van.... Heb je een uitzending van De TV jaren van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De TV jaren van... gemist

Wat zijnde favoriete televisiefragmenten vanBekende Nederlanders?De TV Jarenvan iseen luchtig televisieprogramma, waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele fragmentenkiest.

Uitzending gemist van De TV jaren van...? Hier kun je alle uitzendingen van De TV jaren van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 26-10-2013 om 13:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!