Programma gemist?

13:37),Marijke Helwegen uit zag in twee documentaires over uit dieren, een aflevering van op Fear Factor en met werd gepersifleerd in De TV een een Kantine.

Bart door Chabot keek op tv vroeger naar de Thunderbirds en De de Dikke uit en de naar Dunne. Nu is hij onder met andere fan een van De op Jakhalzen.

Hans door Wiegel werd geïnterviewd door Sonja op tv Barend tijdens en ging in debat met met Joop den door Uyl.

Marijke Helwegen zag naar twee door documentaires over dieren, een aflevering tijdens van door Fear Factor en een werd gepersifleerd door in De TV uit Kantine.

Ruth Jacott in lag krom door om Geer in en Goor, werd in naar de maling met genomen bij Bananasplit en op keek naar van een concert van het The Supremes.

Joris tijdens Linssen keek naar op de val uit Ceausescu, de monologen van van Simon Carmiggelt tijdens en zijn eigen reportage op uit Rottumerplaat.

Anita Witzier vertelt naar het over een ontroerende op tv uitzending over een op tv Joegoslavisch gezin en hamburgers op tijdens vakantie.

De op favoriete TV met Fragmenten van Tineke de Nooij op met André tijdens Rieu en naar Taxi.

De favoriete TV met Fragmenten van Andries tijdens Knevel met een Swiebertje en Pipo door de het Clown

Nostalgisch de programma waarin op tv een bekende Nederlander zijn of haar de meest memorabele naar televisiefragmenten laat de zien. -De tv-fragmenten van op tv Myrna Goossen en door Joop in Braakhekke.

Nostalgisch op programma waarin een van bekende Nederlander met zijn of haar meest met memorabele televisiefragmenten laat zien. op Afl.: Myrna Goossen. We de zien tijdens de favoriete televisiefragmenten van Myrna van van Goossen. Myrna wil graag de in beelden van van de maanlanding nog eens terug met door zien, een gebeurtenis die grote indruk van op haar het heeft naar gemaakt: 'Ik kijk af door en toe nog steeds op naar die in beelden. Vooral de momenten waarop de je de van 'aarde op naar ziet komen' zijn zo indrukwekkend!' van Ook naar wil Myrna naar graag een fragment de zien van Toon Hermans, het een tv-persoonlijkheid waar zij grote uit bewondering op voor heeft: een 'Vroeger keken we altijd van naar keken naar de de one-man-shows op tv van Toon Hermans. het Die man is het echt een wereldtalent! met Hij wist als geen ander van naar iets simpels door iets van grappigs te maken in of van iets simpels iets door diepzinnig. Toen een ik Wedden Dat?! de ging presenteren heeft een hij me thuis uitgenodigd, van om me een door hart onder de de riem te steken. uit Hij schreef in me daarover een in heel lief op tv briefje dat nu in ingelijst aan mijn muur uit hangt.'.

Zangeres en met presentatrice Nance op tv Coolen kiest uit voor onder meer voor de tranen tijdens de van Maxima tijdens van haar huwelijk met Prins Willem-Alexander. op tv En de Olympische een Spelen van 2004, een toen Leontien een van Moorsel een gouden met medaille in de uit wacht sleepte. door ‘’Ik was met zó onbeschrijfelijk trots toen Leontien won! in Ik heb de echt gejankt tijdens van trots en tijdens blijdschap." Ook komt door het programma 'Liefde met is...' voorbij, het met presentatiedebuut van Nance naar bij RTL.

Afl.: Hetty Blok. het van Hetty Blok kennen we door als de legendarische het zuster Klivia uit op de kinderserie Ja van zuster, nee zuster. de Oorspronkelijk zou de door serie maar het één seizoen duren, maar al snel in bleek dat op tv het rusthuis Klivia erg met in populair was. Annie M.G. Schmidt door heeft naar er toen een tweede op seizoen bij geschreven. Verder in een in fragment uit The story of the tijdens de weeping camel, een waargebeurd verhaal tijdens over het in leven van met een herdersfamilie in de in Mongoolse Gobi op woestijn. Een van de voor de naar nomaden zo uit belangrijke kamelen de heeft een moeilijke bevalling gehad door en een verstoot haar zeldzame in witte pasgeborene. Enkele door nomaden worden op pad gestuurd met om een musicus door te op zoeken, die tijdens een speciaal ritueel kan een uitvoeren. Verder zien we een beelden van de watersnoodramp uit uit 1953 op en laat het Hetty Blok ons op tv ook een fragment van Jiskefet de de zien.

Journalist, tijdens programmamaker en schrijver Aad door van den Heuvel begon met zijn televisiecarrière bij van een Brandpunt, later gevolgd door in ondere andere 'De Ver met Van Mijn naar Bed-Show' en uit 'Ook Dat Nog!'. in In 1997 maakte hij het programma op 'Nieuwsgier' uit voor de KRO. Ook heeft van Aad een in aantal romans op zijn met naam staan.In op tv De TV met Jaren van... kiest Aad door voor een op fragment waarin een op aantal apen de hoofdrol tijdens spelen op boven het welbekende panel met Sylvia uit Millecam, Erik van in Muiswinkel en het Gregor Frenkel de Frank. Verder duiken van we in de ingestorte mijnen op tv van Lengede van van 1963, blikken met we op terug op de moord op de Martin Luther King op en uit lachen we samen met Aad om met scènes uit naar Hadimassa en Van Oekel's een een Discohoek.

Afl.: Jochem door van met Gelder. Jochem van Gelder met kiest zijn meest tijdens memorabele televisiefragmenten. Jochem van Gelder tijdens maakte in 1979 een in zijn televisiedebuut in het op tv legendarische Stuif-es-in. Meer dan van 20 jaar op later kijkt Nederland van nog steeds met een veel plezier naar programma's waarvan van naar hij de presentatie voor zijn de rekening de neemt. Jochem kijkt erug op de door tijd voordat hij met bij Ria tijdens Bremer in een de tent mocht verschijnen. de Zijn grote naar idool André van Duin op tv stond hoog in de van in hitlijsten met De sambaballensamba en naar de aanleiding daarvan door probeerde Jochem met naar behulp van de zijn eigen sambaballen indruk in te maken het op het een vrouwelijk geslacht. Verder zien we van het welke beelden in uit tijdens Floris zijn mond open viel van een verbazing en reageert van Jochem emotioneel de op door beelden uit één de van zijn eigen tijdens programma's.

maart 2019
26-10-2013 13:37

Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

De TV jaren van... - Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

13:37),Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

07-12-2012 18:00

Bart Chabot

De TV jaren van... - Bart Chabot

Bart Chabot keek vroeger naar de Thunderbirds en De Dikke en de Dunne. Nu is hij onder andere fan van De Jakhalzen.

30-11-2012 18:00

Hans Wiegel

De TV jaren van... - Hans Wiegel

Hans Wiegel werd geïnterviewd door Sonja Barend en ging in debat met Joop den Uyl.

23-11-2012 18:00

Marijke Helwegen

De TV jaren van... - Marijke Helwegen

Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

02-11-2012 18:00

Ruth Jacott

De TV jaren van... - Ruth Jacott

Ruth Jacott lag krom om Geer en Goor, werd in de maling genomen bij Bananasplit en keek naar een concert van The Supremes.

26-10-2012 18:00

Joris Linssen

De TV jaren van... - Joris Linssen

Joris Linssen keek naar de val Ceausescu, de monologen van Simon Carmiggelt en zijn eigen reportage op Rottumerplaat.

19-10-2012 18:00

Anita Witzier

De TV jaren van... - Anita Witzier

Anita Witzier vertelt over een ontroerende uitzending over een Joegoslavisch gezin en hamburgers op vakantie.

27-04-2012 18:05

Tineke de Nooij

De TV jaren van... - Tineke de Nooij

De favoriete TV Fragmenten van Tineke de Nooij met André Rieu en Taxi.

20-04-2012 18:05

Andries Knevel

De TV jaren van... - Andries Knevel

De favoriete TV Fragmenten van Andries Knevel met Swiebertje en Pipo de Clown

02-03-2012 18:05

Myrna Goossen en Joop Braakhekke

De TV jaren van... - Myrna Goossen en Joop Braakhekke

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. -De tv-fragmenten van Myrna Goossen en Joop Braakhekke.

09-12-2011 18:05

Myrna Goossen

De TV jaren van... - Myrna Goossen

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. Afl.: Myrna Goossen. We zien de favoriete televisiefragmenten van Myrna Goossen. Myrna wil graag de beelden van de maanlanding...

17-12-2010 18:05

Aflevering 17

De TV jaren van... - Aflevering 17

Zangeres en presentatrice Nance Coolen kiest voor onder meer voor de tranen van Maxima tijdens haar huwelijk met Prins Willem-Alexander. En de Olympische Spelen van 2004, toen Leontien van Moorsel een gouden medaille in de wacht sleepte. ‘’...

20-08-2010 14:50

Hetty Blok

De TV jaren van... - Hetty Blok

Afl.: Hetty Blok. Hetty Blok kennen we als de legendarische zuster Klivia uit de kinderserie Ja zuster, nee zuster. Oorspronkelijk zou de serie maar één seizoen duren, maar al snel bleek dat het rusthuis Klivia erg populair was. Annie M.G. ...

19-02-2010 18:05

Aflevering 4

De TV jaren van... - Aflevering 4

Journalist, programmamaker en schrijver Aad van den Heuvel begon zijn televisiecarrière bij Brandpunt, later gevolgd door ondere andere 'De Ver Van Mijn Bed-Show' en 'Ook Dat Nog!'. In 1997 maakte hij het programma 'Nieuwsgier' voor de KRO....

12-02-2010 18:05

Jochem van Gelder

De TV jaren van... - Jochem van Gelder

Afl.: Jochem van Gelder. Jochem van Gelder kiest zijn meest memorabele televisiefragmenten. Jochem van Gelder maakte in 1979 zijn televisiedebuut in het legendarische Stuif-es-in. Meer dan 20 jaar later kijkt Nederland nog steeds met veel p...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De TV jaren van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De TV jaren van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De TV jaren van... bij De TV jaren van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De TV jaren van.... Heb je een uitzending van De TV jaren van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De TV jaren van... gemist

Wat zijnde favoriete televisiefragmenten vanBekende Nederlanders?De TV Jarenvan iseen luchtig televisieprogramma, waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele fragmentenkiest.

Uitzending gemist van De TV jaren van...? Hier kun je alle uitzendingen van De TV jaren van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 26-10-2013 om 13:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord