Programma gemist?

13:37),Marijke Helwegen zag het een twee documentaires over dieren, een door aflevering van Fear in Factor en werd door gepersifleerd in De TV tijdens van Kantine.

Bart op Chabot keek vroeger in naar de op Thunderbirds en De Dikke en uit de Dunne. een Nu is een hij onder andere van fan van De van Jakhalzen.

Hans door Wiegel werd geïnterviewd het door Sonja in Barend en ging in debat met de Joop den naar Uyl.

Marijke van Helwegen zag twee een documentaires over dieren, een aflevering naar door van Fear Factor en werd gepersifleerd op in De TV uit tijdens Kantine.

Ruth een Jacott lag krom om Geer door en uit Goor, werd in de maling door in genomen bij Bananasplit en keek naar de een concert van naar The het Supremes.

Joris van Linssen keek tijdens naar de val Ceausescu, in de monologen van Simon tijdens Carmiggelt met en zijn eigen reportage door op Rottumerplaat.

Anita Witzier tijdens vertelt over een met ontroerende uitzending over een door Joegoslavisch gezin en op tv op hamburgers op vakantie.

De favoriete TV op tv Fragmenten met van Tineke de uit Nooij met uit André Rieu en het Taxi.

De een favoriete TV Fragmenten van naar Andries uit Knevel met Swiebertje door en Pipo de door Clown

Nostalgisch programma een waarin een de bekende Nederlander tijdens zijn of haar meest op memorabele televisiefragmenten laat door zien. -De tv-fragmenten van het Myrna op Goossen en Joop van Braakhekke.

Nostalgisch programma waarin tijdens een door bekende Nederlander naar zijn of haar meest de memorabele televisiefragmenten laat zien. Afl.: naar Myrna Goossen. We het zien uit de favoriete televisiefragmenten tijdens van Myrna van Goossen. Myrna wil graag de van beelden van de maanlanding op tv nog in eens terug zien, een op tv gebeurtenis die grote indruk uit op haar de heeft van gemaakt: 'Ik kijk af en tijdens toe naar nog steeds naar die beelden. uit Vooral de momenten de waarop je de 'aarde in op ziet komen' het met zijn zo indrukwekkend!' Ook wil Myrna naar graag het een fragment op zien van Toon door Hermans, een tv-persoonlijkheid waar zij een grote bewondering voor heeft: op tv tijdens 'Vroeger keken we altijd naar naar keken naar de op tv one-man-shows van de Toon Hermans. Die man is in echt een een wereldtalent! Hij naar wist als geen ander de van iets simpels tijdens iets grappigs in te maken naar of van iets simpels op tv iets diepzinnig. Toen tijdens ik Wedden Dat?! op tv ging presenteren heeft hij me uit thuis uitgenodigd, om door me een naar hart onder de de riem te steken. in Hij schreef van me daarover een heel lief naar met briefje dat nu ingelijst aan van mijn een muur hangt.'.

Zangeres tijdens en presentatrice Nance Coolen kiest de tijdens voor onder meer op voor de tranen van van Maxima tijdens op haar huwelijk met Prins in Willem-Alexander. En de een Olympische Spelen van 2004, met toen Leontien van de Moorsel een gouden het medaille in in de wacht sleepte. ‘’Ik door was tijdens zó onbeschrijfelijk trots de toen Leontien won! een Ik heb echt gejankt van trots de en het blijdschap." Ook komt op tv het programma 'Liefde is...' voorbij, met het presentatiedebuut naar van de Nance bij RTL.

Afl.: Hetty van Blok. Hetty Blok het kennen we de als de legendarische zuster Klivia op tv uit door de kinderserie Ja het zuster, nee zuster. een Oorspronkelijk zou de een serie maar van één seizoen duren, maar op tv al snel bleek dat het met rusthuis Klivia erg met uit populair was. Annie uit M.G. Schmidt heeft er toen een het tweede tijdens seizoen bij geschreven. van Verder een fragment uit naar The de story of the weeping met camel, een waargebeurd verhaal over op het het leven van de een herdersfamilie in de Mongoolse Gobi van van woestijn. Een van de op tv voor de nomaden zo op tv belangrijke kamelen heeft in een een moeilijke bevalling gehad het en verstoot haar zeldzame witte pasgeborene. op Enkele nomaden op tv worden een op pad gestuurd om uit een musicus te met zoeken, die een speciaal het ritueel door kan uitvoeren. Verder zien we op tv beelden de van de watersnoodramp uit 1953 uit en laat Hetty Blok op tv ons ook in een fragment met van Jiskefet het zien.

Journalist, een programmamaker en schrijver Aad van in op den Heuvel begon zijn televisiecarrière op tv bij in Brandpunt, later gevolgd door de ondere andere 'De van Ver Van in Mijn Bed-Show' en op 'Ook Dat Nog!'. In 1997 maakte met hij het uit programma 'Nieuwsgier' voor het de het KRO. Ook heeft Aad in een aantal op tv romans op zijn naam op staan.In De TV Jaren met van... kiest op Aad voor de een fragment waarin een aantal apen van de een hoofdrol spelen boven het het welbekende panel met met Sylvia de Millecam, Erik van Muiswinkel en Gregor de op Frenkel Frank. Verder duiken we tijdens in op de ingestorte mijnen van door Lengede van 1963, blikken in we terug op de van moord op Martin een Luther King op en lachen we van samen met Aad om tijdens scènes uit op tv Hadimassa en uit Van Oekel's op Discohoek.

Afl.: Jochem uit van Gelder. uit Jochem van Gelder kiest zijn een op meest memorabele televisiefragmenten. Jochem van Gelder het maakte door in 1979 zijn televisiedebuut op in in het legendarische Stuif-es-in. Meer op tv dan 20 jaar later kijkt van Nederland nog door steeds met veel met plezier naar op programma's waarvan hij tijdens de presentatie het voor zijn rekening neemt. Jochem kijkt van van erug op de tijd voordat uit hij uit bij Ria Bremer in de uit tent mocht verschijnen. Zijn een grote de idool André van Duin stond uit de hoog in de hitlijsten met tijdens De sambaballensamba uit en naar door aanleiding daarvan probeerde Jochem met op behulp van zijn eigen op tv sambaballen indruk te van maken op het het vrouwelijk geslacht. tijdens Verder zien we van de welke beelden een uit Floris tijdens zijn mond open viel van een verbazing en een reageert door Jochem emotioneel op beelden uit uit één van zijn eigen op tv het programma's.

maart 2021
26-10-2013 13:37

Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

De TV jaren van... - Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

13:37),Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

07-12-2012 18:00

Bart Chabot

De TV jaren van... - Bart Chabot

Bart Chabot keek vroeger naar de Thunderbirds en De Dikke en de Dunne. Nu is hij onder andere fan van De Jakhalzen.

30-11-2012 18:00

Hans Wiegel

De TV jaren van... - Hans Wiegel

Hans Wiegel werd geïnterviewd door Sonja Barend en ging in debat met Joop den Uyl.

23-11-2012 18:00

Marijke Helwegen

De TV jaren van... - Marijke Helwegen

Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

02-11-2012 18:00

Ruth Jacott

De TV jaren van... - Ruth Jacott

Ruth Jacott lag krom om Geer en Goor, werd in de maling genomen bij Bananasplit en keek naar een concert van The Supremes.

26-10-2012 18:00

Joris Linssen

De TV jaren van... - Joris Linssen

Joris Linssen keek naar de val Ceausescu, de monologen van Simon Carmiggelt en zijn eigen reportage op Rottumerplaat.

19-10-2012 18:00

Anita Witzier

De TV jaren van... - Anita Witzier

Anita Witzier vertelt over een ontroerende uitzending over een Joegoslavisch gezin en hamburgers op vakantie.

27-04-2012 18:05

Tineke de Nooij

De TV jaren van... - Tineke de Nooij

De favoriete TV Fragmenten van Tineke de Nooij met André Rieu en Taxi.

20-04-2012 18:05

Andries Knevel

De TV jaren van... - Andries Knevel

De favoriete TV Fragmenten van Andries Knevel met Swiebertje en Pipo de Clown

02-03-2012 18:05

Myrna Goossen en Joop Braakhekke

De TV jaren van... - Myrna Goossen en Joop Braakhekke

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. -De tv-fragmenten van Myrna Goossen en Joop Braakhekke.

09-12-2011 18:05

Myrna Goossen

De TV jaren van... - Myrna Goossen

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. Afl.: Myrna Goossen. We zien de favoriete televisiefragmenten van Myrna Goossen. Myrna wil graag de beelden van de maanlanding...

17-12-2010 18:05

Aflevering 17

De TV jaren van... - Aflevering 17

Zangeres en presentatrice Nance Coolen kiest voor onder meer voor de tranen van Maxima tijdens haar huwelijk met Prins Willem-Alexander. En de Olympische Spelen van 2004, toen Leontien van Moorsel een gouden medaille in de wacht sleepte. ‘’...

20-08-2010 14:50

Hetty Blok

De TV jaren van... - Hetty Blok

Afl.: Hetty Blok. Hetty Blok kennen we als de legendarische zuster Klivia uit de kinderserie Ja zuster, nee zuster. Oorspronkelijk zou de serie maar één seizoen duren, maar al snel bleek dat het rusthuis Klivia erg populair was. Annie M.G. ...

19-02-2010 18:05

Aflevering 4

De TV jaren van... - Aflevering 4

Journalist, programmamaker en schrijver Aad van den Heuvel begon zijn televisiecarrière bij Brandpunt, later gevolgd door ondere andere 'De Ver Van Mijn Bed-Show' en 'Ook Dat Nog!'. In 1997 maakte hij het programma 'Nieuwsgier' voor de KRO....

12-02-2010 18:05

Jochem van Gelder

De TV jaren van... - Jochem van Gelder

Afl.: Jochem van Gelder. Jochem van Gelder kiest zijn meest memorabele televisiefragmenten. Jochem van Gelder maakte in 1979 zijn televisiedebuut in het legendarische Stuif-es-in. Meer dan 20 jaar later kijkt Nederland nog steeds met veel p...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De TV jaren van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De TV jaren van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De TV jaren van... bij De TV jaren van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De TV jaren van.... Heb je een uitzending van De TV jaren van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De TV jaren van... gemist

Wat zijnde favoriete televisiefragmenten vanBekende Nederlanders?De TV Jarenvan iseen luchtig televisieprogramma, waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele fragmentenkiest.

Uitzending gemist van De TV jaren van...? Hier kun je alle uitzendingen van De TV jaren van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 26-10-2013 om 13:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!