Programma gemist?

13:37),Marijke van Helwegen zag twee documentaires over de dieren, een het aflevering de van Fear Factor en werd gepersifleerd de met in De TV de Kantine.

Bart een Chabot keek vroeger naar in de een Thunderbirds en De Dikke en op de Dunne. Nu het is hij onder met andere een fan van De uit Jakhalzen.

Hans Wiegel werd van geïnterviewd met door Sonja Barend de en ging in debat van met Joop door den Uyl.

Marijke in Helwegen zag twee documentaires over op tv dieren, van een aflevering het van Fear Factor en werd het gepersifleerd de in De TV uit Kantine.

Ruth op tv Jacott lag de krom om Geer en Goor, werd de in de maling van genomen naar bij Bananasplit en keek naar tijdens het een concert van The op tv Supremes.

Joris Linssen van keek naar de de val Ceausescu, de monologen een van Simon Carmiggelt van van en zijn eigen reportage op uit Rottumerplaat.

Anita Witzier door vertelt over een ontroerende het uitzending op over een in Joegoslavisch gezin en van hamburgers op vakantie.

De naar favoriete TV Fragmenten tijdens van Tineke de van Nooij met André de Rieu en uit Taxi.

De in favoriete TV in Fragmenten van Andries Knevel met Swiebertje tijdens en Pipo de van op Clown

Nostalgisch programma waarin op een bekende een Nederlander zijn door of haar meest memorabele van televisiefragmenten laat door zien. -De tv-fragmenten de van Myrna op tv Goossen en Joop door Braakhekke.

Nostalgisch tijdens programma waarin een bekende Nederlander het zijn het of haar meest memorabele televisiefragmenten de laat van zien. Afl.: Myrna in Goossen. We tijdens zien de favoriete televisiefragmenten van tijdens Myrna Goossen. Myrna naar wil graag de beelden tijdens van de maanlanding op tv nog eens terug op zien, een met gebeurtenis door die grote indruk op uit haar heeft gemaakt: 'Ik een kijk op af en toe een nog steeds naar die het beelden. Vooral de momenten de waarop je op de 'aarde een op ziet komen' zijn zo indrukwekkend!' de Ook wil Myrna tijdens graag een fragment de zien van Toon tijdens Hermans, een op tv-persoonlijkheid waar zij op tv grote bewondering de voor heeft: 'Vroeger keken in we altijd naar de keken naar de op tv one-man-shows van Toon op Hermans. Die man is in echt een wereldtalent! op tv op Hij wist als naar geen ander van iets door simpels iets grappigs te maken naar of van iets in simpels iets diepzinnig. op tv Toen op tv ik Wedden op tv Dat?! ging presenteren heeft hij tijdens me in thuis uitgenodigd, om me een hart naar op tv onder de riem met te steken. Hij schreef van me daarover een heel de lief briefje tijdens dat nu van ingelijst aan mijn muur op hangt.'.

Zangeres en presentatrice uit Nance Coolen kiest in voor uit onder meer voor met de tranen tijdens van Maxima tijdens tijdens haar huwelijk met uit Prins Willem-Alexander. En naar de Olympische Spelen op van 2004, toen Leontien van op Moorsel naar een gouden medaille in naar de wacht sleepte. op ‘’Ik was zó onbeschrijfelijk de trots toen Leontien won! op Ik heb echt met gejankt op van trots en met blijdschap." Ook komt het de programma 'Liefde is...' voorbij, van uit het presentatiedebuut van Nance bij van RTL.

Afl.: Hetty door Blok. Hetty Blok op kennen we als de het legendarische zuster Klivia tijdens uit de kinderserie naar Ja naar zuster, nee zuster. tijdens Oorspronkelijk zou de serie maar van één een seizoen duren, maar al snel naar bleek dat met het rusthuis een Klivia erg naar populair was. Annie M.G. het Schmidt heeft er toen van een tweede seizoen bij in geschreven. Verder met een fragment uit op tv The story of the op weeping camel, een op tv waargebeurd tijdens verhaal over het leven uit van een herdersfamilie in op met de Mongoolse Gobi uit woestijn. Een van de voor uit de nomaden zo belangrijke tijdens kamelen heeft een van moeilijke de bevalling gehad en verstoot de haar zeldzame witte pasgeborene. het tijdens Enkele nomaden worden op pad tijdens gestuurd om een musicus op te zoeken, van die een speciaal ritueel op kan uitvoeren. Verder tijdens naar zien we beelden van de een watersnoodramp uit 1953 en het laat Hetty op tv Blok ons ook een de fragment van de Jiskefet in zien.

Journalist, op programmamaker en door schrijver Aad van den Heuvel begon de zijn televisiecarrière op tv bij Brandpunt, later gevolgd met door door ondere andere een 'De Ver Van Mijn op Bed-Show' en 'Ook Dat op tv Nog!'. In 1997 tijdens maakte hij het in programma 'Nieuwsgier' voor de een uit KRO. Ook heeft Aad een op aantal romans op zijn op tv naam door staan.In De TV Jaren van... naar kiest met Aad voor in een fragment waarin een aantal op tv apen op tv de hoofdrol spelen van boven het welbekende panel met op Sylvia Millecam, tijdens Erik van van Muiswinkel en Gregor Frenkel Frank. op tv Verder duiken we in naar met de ingestorte mijnen van uit Lengede van 1963, van blikken we terug op de het tijdens moord op Martin Luther het King en lachen we samen naar met het Aad om scènes uit door Hadimassa en tijdens Van Oekel's met Discohoek.

Afl.: Jochem door van Gelder. met Jochem van het Gelder kiest zijn tijdens meest memorabele televisiefragmenten. Jochem van tijdens Gelder maakte door in 1979 zijn televisiedebuut tijdens in een het legendarische Stuif-es-in. een Meer dan 20 jaar van later kijkt Nederland nog de steeds een met veel plezier naar programma's waarvan op hij de presentatie naar voor zijn rekening uit in neemt. Jochem kijkt erug op de naar tijd uit voordat hij door bij Ria Bremer in op tv de tent mocht verschijnen. op tv Zijn grote idool van André door van Duin stond hoog in de het hitlijsten met van De sambaballensamba en uit naar aanleiding het daarvan probeerde op Jochem met behulp van zijn uit eigen in sambaballen indruk te maken door op het vrouwelijk geslacht. Verder een zien met we van naar welke beelden uit met Floris zijn mond open viel op tv van verbazing op en reageert Jochem emotioneel op van beelden op uit één van uit zijn eigen door programma's.

mei 2020
26-10-2013 13:37

Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

De TV jaren van... - Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

13:37),Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

07-12-2012 18:00

Bart Chabot

De TV jaren van... - Bart Chabot

Bart Chabot keek vroeger naar de Thunderbirds en De Dikke en de Dunne. Nu is hij onder andere fan van De Jakhalzen.

30-11-2012 18:00

Hans Wiegel

De TV jaren van... - Hans Wiegel

Hans Wiegel werd geïnterviewd door Sonja Barend en ging in debat met Joop den Uyl.

23-11-2012 18:00

Marijke Helwegen

De TV jaren van... - Marijke Helwegen

Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

02-11-2012 18:00

Ruth Jacott

De TV jaren van... - Ruth Jacott

Ruth Jacott lag krom om Geer en Goor, werd in de maling genomen bij Bananasplit en keek naar een concert van The Supremes.

26-10-2012 18:00

Joris Linssen

De TV jaren van... - Joris Linssen

Joris Linssen keek naar de val Ceausescu, de monologen van Simon Carmiggelt en zijn eigen reportage op Rottumerplaat.

19-10-2012 18:00

Anita Witzier

De TV jaren van... - Anita Witzier

Anita Witzier vertelt over een ontroerende uitzending over een Joegoslavisch gezin en hamburgers op vakantie.

27-04-2012 18:05

Tineke de Nooij

De TV jaren van... - Tineke de Nooij

De favoriete TV Fragmenten van Tineke de Nooij met André Rieu en Taxi.

20-04-2012 18:05

Andries Knevel

De TV jaren van... - Andries Knevel

De favoriete TV Fragmenten van Andries Knevel met Swiebertje en Pipo de Clown

02-03-2012 18:05

Myrna Goossen en Joop Braakhekke

De TV jaren van... - Myrna Goossen en Joop Braakhekke

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. -De tv-fragmenten van Myrna Goossen en Joop Braakhekke.

09-12-2011 18:05

Myrna Goossen

De TV jaren van... - Myrna Goossen

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. Afl.: Myrna Goossen. We zien de favoriete televisiefragmenten van Myrna Goossen. Myrna wil graag de beelden van de maanlanding...

17-12-2010 18:05

Aflevering 17

De TV jaren van... - Aflevering 17

Zangeres en presentatrice Nance Coolen kiest voor onder meer voor de tranen van Maxima tijdens haar huwelijk met Prins Willem-Alexander. En de Olympische Spelen van 2004, toen Leontien van Moorsel een gouden medaille in de wacht sleepte. ‘’...

20-08-2010 14:50

Hetty Blok

De TV jaren van... - Hetty Blok

Afl.: Hetty Blok. Hetty Blok kennen we als de legendarische zuster Klivia uit de kinderserie Ja zuster, nee zuster. Oorspronkelijk zou de serie maar één seizoen duren, maar al snel bleek dat het rusthuis Klivia erg populair was. Annie M.G. ...

19-02-2010 18:05

Aflevering 4

De TV jaren van... - Aflevering 4

Journalist, programmamaker en schrijver Aad van den Heuvel begon zijn televisiecarrière bij Brandpunt, later gevolgd door ondere andere 'De Ver Van Mijn Bed-Show' en 'Ook Dat Nog!'. In 1997 maakte hij het programma 'Nieuwsgier' voor de KRO....

12-02-2010 18:05

Jochem van Gelder

De TV jaren van... - Jochem van Gelder

Afl.: Jochem van Gelder. Jochem van Gelder kiest zijn meest memorabele televisiefragmenten. Jochem van Gelder maakte in 1979 zijn televisiedebuut in het legendarische Stuif-es-in. Meer dan 20 jaar later kijkt Nederland nog steeds met veel p...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De TV jaren van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De TV jaren van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De TV jaren van... bij De TV jaren van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De TV jaren van.... Heb je een uitzending van De TV jaren van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De TV jaren van... gemist

Wat zijnde favoriete televisiefragmenten vanBekende Nederlanders?De TV Jarenvan iseen luchtig televisieprogramma, waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele fragmentenkiest.

Uitzending gemist van De TV jaren van...? Hier kun je alle uitzendingen van De TV jaren van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 26-10-2013 om 13:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!