Programma gemist?

13:37),Marijke Helwegen van zag twee documentaires met over dieren, in een aflevering een van Fear Factor en werd met gepersifleerd in op De TV op Kantine.

Bart uit Chabot keek vroeger naar de een met Thunderbirds en De Dikke uit en de Dunne. tijdens Nu is hij onder naar andere fan van De het door Jakhalzen.

Hans door Wiegel werd met geïnterviewd door Sonja Barend en ging een in debat op met uit Joop den Uyl.

Marijke Helwegen zag de twee op tv documentaires over dieren, een een aflevering van Fear Factor uit en werd op gepersifleerd een in De TV het Kantine.

Ruth Jacott lag uit krom om Geer op en Goor, door werd in in de maling genomen bij Bananasplit de en keek van naar een concert van van The met Supremes.

Joris een Linssen keek op naar de val Ceausescu, op tv de monologen van Simon de Carmiggelt in en zijn eigen reportage op een Rottumerplaat.

Anita op tv Witzier vertelt over een door ontroerende uitzending over de een uit Joegoslavisch gezin en hamburgers tijdens op vakantie.

De favoriete door TV Fragmenten door van Tineke de Nooij met met André Rieu en op van Taxi.

De op favoriete TV Fragmenten uit van Andries Knevel naar met Swiebertje door en Pipo de in Clown

Nostalgisch programma waarin in een van bekende Nederlander zijn een of haar meest memorabele televisiefragmenten met laat tijdens zien. -De tv-fragmenten op van Myrna Goossen en Joop het met Braakhekke.

Nostalgisch programma in waarin een uit bekende Nederlander zijn of haar naar meest memorabele door televisiefragmenten laat zien. Afl.: op Myrna op tv Goossen. We uit zien de favoriete televisiefragmenten met van Myrna het Goossen. Myrna wil graag op de beelden van op tv de maanlanding nog met eens terug tijdens zien, een gebeurtenis die grote van indruk naar op haar heeft gemaakt: 'Ik een kijk af de en toe nog steeds naar een die beelden. Vooral een de momenten een waarop je de 'aarde op tv op met ziet komen' zijn naar zo indrukwekkend!' in Ook wil Myrna graag naar een fragment zien van in Toon Hermans, een tv-persoonlijkheid tijdens waar zij grote door bewondering een voor heeft: 'Vroeger keken in we altijd naar in keken naar de van one-man-shows op tv van Toon Hermans. Die in man is echt door een wereldtalent! een Hij wist als geen op ander van uit iets simpels iets grappigs door te maken of van iets door de simpels iets diepzinnig. het Toen ik Wedden Dat?! de ging presenteren heeft hij me van thuis van uitgenodigd, om me met een hart een onder de riem te steken. op tv Hij tijdens schreef me daarover een met heel lief briefje op tv dat nu ingelijst aan door mijn muur op hangt.'.

Zangeres en een presentatrice een Nance Coolen kiest voor in onder meer voor de uit tranen van Maxima het tijdens het haar huwelijk met Prins Willem-Alexander. tijdens En de Olympische op tv Spelen het van 2004, toen Leontien in van Moorsel een uit gouden medaille de in de wacht een sleepte. ‘’Ik was zó naar onbeschrijfelijk trots toen Leontien won! naar tijdens Ik heb echt gejankt door van trots en het blijdschap." Ook komt tijdens het programma 'Liefde het is...' voorbij, het presentatiedebuut het van Nance bij van RTL.

Afl.: Hetty met Blok. van Hetty Blok kennen door we als de legendarische zuster Klivia op tv uit naar de kinderserie in Ja zuster, nee van zuster. Oorspronkelijk zou de serie de maar één uit seizoen duren, van maar al snel bleek dat door het rusthuis Klivia het erg populair was. Annie door M.G. Schmidt heeft naar uit er toen een tweede seizoen bij van geschreven. Verder een een van fragment uit The een story of the op tv weeping camel, een van waargebeurd verhaal over het in leven van een herdersfamilie op tv in op de Mongoolse Gobi de woestijn. Een van de voor de van op tv nomaden zo belangrijke op kamelen heeft een moeilijke bevalling de gehad en verstoot haar door zeldzame met witte pasgeborene. Enkele van nomaden worden op pad een gestuurd om een op musicus tijdens te zoeken, die een speciaal ritueel door het kan uitvoeren. Verder zien we door beelden van de op watersnoodramp uit 1953 een en met laat Hetty Blok ons ook een met fragment van Jiskefet uit van zien.

Journalist, programmamaker en het schrijver de Aad van van den Heuvel begon tijdens zijn televisiecarrière bij Brandpunt, tijdens later gevolgd door ondere andere tijdens 'De Ver Van in tijdens Mijn Bed-Show' en 'Ook Dat Nog!'. in In 1997 het maakte op tv hij het programma 'Nieuwsgier' het voor de naar KRO. Ook heeft in Aad een aantal met romans op zijn naam staan.In De met TV Jaren van... op kiest Aad voor met een fragment waarin uit een aantal naar apen de hoofdrol spelen tijdens boven naar het welbekende panel met Sylvia een Millecam, het Erik van Muiswinkel en Gregor de Frenkel op Frank. Verder duiken we door in tijdens de ingestorte mijnen van Lengede van tijdens 1963, blikken we door terug het op de naar moord op Martin in Luther King en lachen we op tv samen met Aad om door scènes uit door Hadimassa op en Van Oekel's in Discohoek.

Afl.: op tv Jochem van een Gelder. Jochem van Gelder van kiest zijn meest memorabele tijdens televisiefragmenten. Jochem met van Gelder uit maakte in 1979 de zijn televisiedebuut in het legendarische Stuif-es-in. van op Meer dan 20 jaar later op kijkt de Nederland nog steeds met veel het plezier naar een programma's waarvan hij de de presentatie voor zijn uit rekening neemt. Jochem kijkt een erug op de de tijd naar voordat hij het bij Ria Bremer in de tent de mocht op tv verschijnen. Zijn grote idool het André een van Duin stond hoog in met de hitlijsten met naar De sambaballensamba van en naar aanleiding daarvan een probeerde Jochem met met behulp van van zijn eigen sambaballen in indruk te met maken op het vrouwelijk geslacht. Verder naar zien op we van welke beelden uit de Floris zijn mond het open viel van een verbazing door en reageert Jochem een emotioneel op beelden uit op één van door zijn eigen met programma's.

januari 2019
26-10-2013 13:37

Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

De TV jaren van... - Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

13:37),Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

07-12-2012 18:00

Bart Chabot

De TV jaren van... - Bart Chabot

Bart Chabot keek vroeger naar de Thunderbirds en De Dikke en de Dunne. Nu is hij onder andere fan van De Jakhalzen.

30-11-2012 18:00

Hans Wiegel

De TV jaren van... - Hans Wiegel

Hans Wiegel werd geïnterviewd door Sonja Barend en ging in debat met Joop den Uyl.

23-11-2012 18:00

Marijke Helwegen

De TV jaren van... - Marijke Helwegen

Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

02-11-2012 18:00

Ruth Jacott

De TV jaren van... - Ruth Jacott

Ruth Jacott lag krom om Geer en Goor, werd in de maling genomen bij Bananasplit en keek naar een concert van The Supremes.

26-10-2012 18:00

Joris Linssen

De TV jaren van... - Joris Linssen

Joris Linssen keek naar de val Ceausescu, de monologen van Simon Carmiggelt en zijn eigen reportage op Rottumerplaat.

19-10-2012 18:00

Anita Witzier

De TV jaren van... - Anita Witzier

Anita Witzier vertelt over een ontroerende uitzending over een Joegoslavisch gezin en hamburgers op vakantie.

27-04-2012 18:05

Tineke de Nooij

De TV jaren van... - Tineke de Nooij

De favoriete TV Fragmenten van Tineke de Nooij met André Rieu en Taxi.

20-04-2012 18:05

Andries Knevel

De TV jaren van... - Andries Knevel

De favoriete TV Fragmenten van Andries Knevel met Swiebertje en Pipo de Clown

02-03-2012 18:05

Myrna Goossen en Joop Braakhekke

De TV jaren van... - Myrna Goossen en Joop Braakhekke

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. -De tv-fragmenten van Myrna Goossen en Joop Braakhekke.

09-12-2011 18:05

Myrna Goossen

De TV jaren van... - Myrna Goossen

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. Afl.: Myrna Goossen. We zien de favoriete televisiefragmenten van Myrna Goossen. Myrna wil graag de beelden van de maanlanding...

17-12-2010 18:05

Aflevering 17

De TV jaren van... - Aflevering 17

Zangeres en presentatrice Nance Coolen kiest voor onder meer voor de tranen van Maxima tijdens haar huwelijk met Prins Willem-Alexander. En de Olympische Spelen van 2004, toen Leontien van Moorsel een gouden medaille in de wacht sleepte. ‘’...

20-08-2010 14:50

Hetty Blok

De TV jaren van... - Hetty Blok

Afl.: Hetty Blok. Hetty Blok kennen we als de legendarische zuster Klivia uit de kinderserie Ja zuster, nee zuster. Oorspronkelijk zou de serie maar één seizoen duren, maar al snel bleek dat het rusthuis Klivia erg populair was. Annie M.G. ...

19-02-2010 18:05

Aflevering 4

De TV jaren van... - Aflevering 4

Journalist, programmamaker en schrijver Aad van den Heuvel begon zijn televisiecarrière bij Brandpunt, later gevolgd door ondere andere 'De Ver Van Mijn Bed-Show' en 'Ook Dat Nog!'. In 1997 maakte hij het programma 'Nieuwsgier' voor de KRO....

12-02-2010 18:05

Jochem van Gelder

De TV jaren van... - Jochem van Gelder

Afl.: Jochem van Gelder. Jochem van Gelder kiest zijn meest memorabele televisiefragmenten. Jochem van Gelder maakte in 1979 zijn televisiedebuut in het legendarische Stuif-es-in. Meer dan 20 jaar later kijkt Nederland nog steeds met veel p...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De TV jaren van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De TV jaren van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De TV jaren van... bij De TV jaren van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De TV jaren van.... Heb je een uitzending van De TV jaren van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De TV jaren van... gemist

Wat zijnde favoriete televisiefragmenten vanBekende Nederlanders?De TV Jarenvan iseen luchtig televisieprogramma, waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele fragmentenkiest.

Uitzending gemist van De TV jaren van...? Hier kun je alle uitzendingen van De TV jaren van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 26-10-2013 om 13:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord