Programma gemist?

13:37),Marijke de Helwegen zag twee documentaires over op tv dieren, een aflevering het van Fear Factor tijdens op en werd gepersifleerd in De TV een met Kantine.

Bart in Chabot keek vroeger naar de door Thunderbirds en De in Dikke uit en de Dunne. van Nu is hij het onder andere een fan van De een Jakhalzen.

Hans Wiegel werd van op geïnterviewd door Sonja een Barend en ging in debat met met Joop den tijdens Uyl.

Marijke Helwegen zag met het twee documentaires over dieren, een met aflevering van Fear Factor met en werd gepersifleerd op tv in met De TV uit Kantine.

Ruth in Jacott lag op tv krom om Geer en Goor, op tv werd in de maling door genomen in bij Bananasplit en keek van naar een het concert van The op Supremes.

Joris Linssen keek een door naar de val Ceausescu, de met monologen van Simon naar Carmiggelt van en zijn eigen door reportage op Rottumerplaat.

Anita Witzier uit vertelt in over een ontroerende uitzending over een het Joegoslavisch gezin en van hamburgers op op vakantie.

De favoriete het TV Fragmenten tijdens van Tineke de Nooij de met André door Rieu en naar Taxi.

De een favoriete TV Fragmenten van de Andries in Knevel met Swiebertje de en Pipo de een Clown

Nostalgisch het programma waarin naar een bekende Nederlander zijn in of haar meest memorabele in televisiefragmenten laat zien. -De in tv-fragmenten van Myrna met Goossen en Joop op tv het Braakhekke.

Nostalgisch de programma waarin een een bekende Nederlander zijn van of haar meest memorabele televisiefragmenten door laat zien. een Afl.: Myrna Goossen. op We zien de favoriete op televisiefragmenten van het Myrna Goossen. Myrna een wil graag de in beelden van de naar maanlanding nog eens terug op zien, een op gebeurtenis die grote indruk door op haar naar heeft tijdens gemaakt: 'Ik kijk een af en toe nog op steeds naar die beelden. op tv Vooral de momenten op waarop je in de 'aarde op het ziet komen' zijn de zo indrukwekkend!' Ook wil Myrna van graag een fragment van zien van Toon op Hermans, een op tv tv-persoonlijkheid in waar zij grote bewondering voor heeft: de 'Vroeger keken op we altijd naar op tv keken naar de een one-man-shows van van Toon Hermans. van Die man is met echt een wereldtalent! Hij wist tijdens als geen op tv ander van het iets simpels iets grappigs te in maken met of van iets simpels iets naar diepzinnig. Toen het ik Wedden Dat?! ging presenteren naar heeft hij me uit thuis uitgenodigd, in om me door een hart onder de naar riem tijdens te steken. Hij schreef me daarover tijdens een heel op lief briefje dat naar nu door ingelijst aan mijn muur met hangt.'.

Zangeres de en presentatrice uit Nance Coolen kiest voor onder meer met voor de een tranen van Maxima met tijdens haar huwelijk een met Prins Willem-Alexander. uit En het de Olympische Spelen van 2004, toen door Leontien van Moorsel op op een gouden medaille in met de wacht sleepte. ‘’Ik een was het zó onbeschrijfelijk trots tijdens toen Leontien won! met Ik heb echt gejankt van trots door naar en blijdschap." Ook komt op tv het programma tijdens 'Liefde is...' voorbij, het naar presentatiedebuut van Nance bij tijdens RTL.

Afl.: Hetty Blok. in Hetty door Blok kennen de we als de legendarische zuster naar Klivia op tv uit de kinderserie de Ja zuster, nee zuster. in Oorspronkelijk zou de serie uit maar één seizoen van duren, maar al snel op tv bleek uit dat het met rusthuis Klivia erg populair was. Annie met M.G. Schmidt door heeft er toen een op op tweede seizoen bij geschreven. uit Verder een fragment uit uit The story uit of the naar weeping camel, een waargebeurd verhaal over de het leven van uit een herdersfamilie uit in van de Mongoolse Gobi woestijn. Een op tv van tijdens de voor de nomaden van zo belangrijke kamelen heeft een naar moeilijke bevalling een gehad en verstoot op tv haar in zeldzame witte pasgeborene. Enkele nomaden door worden op door pad gestuurd door om een musicus te zoeken, die een een een speciaal ritueel kan een uitvoeren. Verder zien we het beelden van de het watersnoodramp uit 1953 en het laat Hetty naar Blok op ons ook een fragment van Jiskefet door door zien.

Journalist, de programmamaker en schrijver Aad van een den Heuvel met begon zijn televisiecarrière bij uit het Brandpunt, later gevolgd door uit ondere andere 'De Ver Van het Mijn Bed-Show' tijdens en 'Ook Dat Nog!'. uit In 1997 tijdens maakte naar hij het programma 'Nieuwsgier' voor van de KRO. Ook op tv heeft Aad een aantal tijdens uit romans op zijn naam staan.In De met TV Jaren van... naar door kiest Aad voor een een fragment waarin een uit aantal apen de hoofdrol spelen door naar boven het welbekende panel van met Sylvia een Millecam, Erik van Muiswinkel en naar Gregor Frenkel Frank. Verder de duiken de we in de de ingestorte mijnen van door Lengede van de 1963, blikken we terug naar op de moord met op Martin Luther de King en een lachen we samen door met Aad om scènes uit Hadimassa op tv en door Van Oekel's naar Discohoek.

Afl.: Jochem van tijdens door Gelder. Jochem van Gelder in kiest zijn met meest memorabele televisiefragmenten. Jochem van van Gelder maakte door in 1979 zijn televisiedebuut in in het naar legendarische Stuif-es-in. Meer op dan 20 jaar in later kijkt Nederland nog op steeds met in veel plezier naar van programma's waarvan op tv hij de presentatie voor zijn rekening naar naar neemt. Jochem kijkt erug op door de tijd voordat hij met op tv bij Ria Bremer in in de tent mocht verschijnen. naar Zijn in grote idool André van op tv Duin stond hoog in de de hitlijsten met naar De de sambaballensamba en naar aanleiding tijdens daarvan probeerde Jochem de met behulp naar van zijn eigen sambaballen in indruk te in maken op het vrouwelijk geslacht. op tv Verder zien uit we van de welke beelden uit naar Floris zijn mond het open viel van verbazing en reageert door Jochem emotioneel door op beelden uit de één van het zijn eigen in programma's.

oktober 2020
26-10-2013 13:37

Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

De TV jaren van... - Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

13:37),Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

07-12-2012 18:00

Bart Chabot

De TV jaren van... - Bart Chabot

Bart Chabot keek vroeger naar de Thunderbirds en De Dikke en de Dunne. Nu is hij onder andere fan van De Jakhalzen.

30-11-2012 18:00

Hans Wiegel

De TV jaren van... - Hans Wiegel

Hans Wiegel werd geïnterviewd door Sonja Barend en ging in debat met Joop den Uyl.

23-11-2012 18:00

Marijke Helwegen

De TV jaren van... - Marijke Helwegen

Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

02-11-2012 18:00

Ruth Jacott

De TV jaren van... - Ruth Jacott

Ruth Jacott lag krom om Geer en Goor, werd in de maling genomen bij Bananasplit en keek naar een concert van The Supremes.

26-10-2012 18:00

Joris Linssen

De TV jaren van... - Joris Linssen

Joris Linssen keek naar de val Ceausescu, de monologen van Simon Carmiggelt en zijn eigen reportage op Rottumerplaat.

19-10-2012 18:00

Anita Witzier

De TV jaren van... - Anita Witzier

Anita Witzier vertelt over een ontroerende uitzending over een Joegoslavisch gezin en hamburgers op vakantie.

27-04-2012 18:05

Tineke de Nooij

De TV jaren van... - Tineke de Nooij

De favoriete TV Fragmenten van Tineke de Nooij met André Rieu en Taxi.

20-04-2012 18:05

Andries Knevel

De TV jaren van... - Andries Knevel

De favoriete TV Fragmenten van Andries Knevel met Swiebertje en Pipo de Clown

02-03-2012 18:05

Myrna Goossen en Joop Braakhekke

De TV jaren van... - Myrna Goossen en Joop Braakhekke

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. -De tv-fragmenten van Myrna Goossen en Joop Braakhekke.

09-12-2011 18:05

Myrna Goossen

De TV jaren van... - Myrna Goossen

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. Afl.: Myrna Goossen. We zien de favoriete televisiefragmenten van Myrna Goossen. Myrna wil graag de beelden van de maanlanding...

17-12-2010 18:05

Aflevering 17

De TV jaren van... - Aflevering 17

Zangeres en presentatrice Nance Coolen kiest voor onder meer voor de tranen van Maxima tijdens haar huwelijk met Prins Willem-Alexander. En de Olympische Spelen van 2004, toen Leontien van Moorsel een gouden medaille in de wacht sleepte. ‘’...

20-08-2010 14:50

Hetty Blok

De TV jaren van... - Hetty Blok

Afl.: Hetty Blok. Hetty Blok kennen we als de legendarische zuster Klivia uit de kinderserie Ja zuster, nee zuster. Oorspronkelijk zou de serie maar één seizoen duren, maar al snel bleek dat het rusthuis Klivia erg populair was. Annie M.G. ...

19-02-2010 18:05

Aflevering 4

De TV jaren van... - Aflevering 4

Journalist, programmamaker en schrijver Aad van den Heuvel begon zijn televisiecarrière bij Brandpunt, later gevolgd door ondere andere 'De Ver Van Mijn Bed-Show' en 'Ook Dat Nog!'. In 1997 maakte hij het programma 'Nieuwsgier' voor de KRO....

12-02-2010 18:05

Jochem van Gelder

De TV jaren van... - Jochem van Gelder

Afl.: Jochem van Gelder. Jochem van Gelder kiest zijn meest memorabele televisiefragmenten. Jochem van Gelder maakte in 1979 zijn televisiedebuut in het legendarische Stuif-es-in. Meer dan 20 jaar later kijkt Nederland nog steeds met veel p...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De TV jaren van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De TV jaren van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De TV jaren van... bij De TV jaren van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De TV jaren van.... Heb je een uitzending van De TV jaren van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De TV jaren van... gemist

Wat zijnde favoriete televisiefragmenten vanBekende Nederlanders?De TV Jarenvan iseen luchtig televisieprogramma, waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele fragmentenkiest.

Uitzending gemist van De TV jaren van...? Hier kun je alle uitzendingen van De TV jaren van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 26-10-2013 om 13:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!