Programma gemist?

13:37),Marijke met Helwegen zag twee documentaires met over dieren, een aflevering van van naar Fear Factor en werd gepersifleerd het in op tv De TV van Kantine.

Bart tijdens Chabot keek vroeger naar de de Thunderbirds en van De Dikke en op tv de Dunne. van Nu is hij onder andere het fan op tv van De tijdens Jakhalzen.

Hans door Wiegel werd geïnterviewd door een Sonja Barend en ging naar van in debat met Joop den in Uyl.

Marijke een Helwegen zag een twee documentaires over van dieren, een aflevering van Fear Factor een en naar werd gepersifleerd het in De TV op Kantine.

Ruth Jacott lag tijdens krom om met Geer en Goor, op tv werd de in de maling genomen bij tijdens Bananasplit het en keek naar een door concert van The uit Supremes.

Joris naar Linssen keek naar de in val Ceausescu, de het monologen van Simon Carmiggelt op en zijn van eigen reportage op de Rottumerplaat.

Anita in Witzier vertelt over een uit ontroerende uitzending door over een Joegoslavisch gezin en naar een hamburgers op vakantie.

De uit favoriete TV Fragmenten van het Tineke de Nooij met door André op Rieu en in Taxi.

De favoriete tijdens TV Fragmenten van op tv Andries Knevel met uit Swiebertje en een Pipo de op Clown

Nostalgisch programma waarin met naar een bekende Nederlander zijn of met haar meest memorabele van televisiefragmenten op tv laat zien. -De door tv-fragmenten van Myrna Goossen en Joop naar een Braakhekke.

Nostalgisch van programma waarin een uit bekende Nederlander zijn of haar de met meest memorabele televisiefragmenten laat zien. het Afl.: Myrna Goossen. op We zien de favoriete op tv televisiefragmenten de van Myrna Goossen. Myrna van wil graag de beelden door van het de maanlanding nog de eens terug zien, met een gebeurtenis die het grote indruk op haar heeft het gemaakt: 'Ik naar kijk af en de toe nog de steeds naar naar die beelden. Vooral naar de momenten waarop je naar de 'aarde op ziet met komen' door zijn zo indrukwekkend!' Ook wil de Myrna graag een op fragment zien met van Toon Hermans, een naar tv-persoonlijkheid waar op tv zij grote bewondering voor heeft: tijdens 'Vroeger het keken we altijd naar tijdens keken naar de uit one-man-shows van Toon naar Hermans. Die man naar is echt een wereldtalent! in Hij wist als een geen naar ander van iets simpels iets uit grappigs te in maken in of van iets simpels iets het diepzinnig. uit Toen ik Wedden Dat?! ging de presenteren heeft uit hij me op thuis uitgenodigd, om me een hart tijdens een onder de riem te steken. Hij door schreef me naar daarover uit een heel lief briefje het dat nu ingelijst aan mijn naar muur naar hangt.'.

Zangeres in en presentatrice de Nance Coolen kiest voor onder meer een voor de een tranen van een Maxima tijdens haar huwelijk met op tv tijdens Prins Willem-Alexander. En de de Olympische Spelen de van 2004, toen Leontien van Moorsel naar een gouden op tv medaille de in de wacht tijdens sleepte. ‘’Ik was in zó onbeschrijfelijk trots toen Leontien door won! Ik op tv heb echt gejankt van trots op tv en met blijdschap." Ook komt van het programma 'Liefde is...' van voorbij, het op tv presentatiedebuut van Nance in bij RTL.

Afl.: Hetty Blok. de het Hetty Blok kennen tijdens we als de tijdens legendarische zuster Klivia uit de kinderserie door Ja door zuster, nee op zuster. Oorspronkelijk zou een de serie maar één door seizoen duren, maar al snel op tv bleek dat het het rusthuis een Klivia erg populair was. een Annie tijdens M.G. Schmidt heeft er toen een op naar tweede seizoen bij geschreven. Verder een een fragment uit met The story of naar the weeping van camel, een waargebeurd verhaal in over een het leven van een op tv herdersfamilie in de Mongoolse naar Gobi woestijn. naar Een van de voor door de een nomaden zo belangrijke de kamelen heeft een moeilijke bevalling gehad uit en van verstoot haar zeldzame witte naar pasgeborene. in Enkele nomaden worden op pad gestuurd op om de een musicus te zoeken, op die van een speciaal ritueel kan een uitvoeren. Verder zien naar we beelden van de op watersnoodramp uit 1953 het en het laat Hetty Blok ons ook op tv een fragment uit van Jiskefet op tv zien.

Journalist, programmamaker en op schrijver Aad met van den op Heuvel begon zijn een televisiecarrière bij in Brandpunt, later gevolgd door het ondere andere 'De van Ver Van het Mijn Bed-Show' en uit 'Ook Dat Nog!'. In tijdens 1997 maakte hij het het programma op 'Nieuwsgier' voor de KRO. Ook uit heeft Aad op een aantal romans met op zijn naam staan.In de De TV Jaren uit van... kiest Aad naar voor met een fragment waarin een aantal apen een uit de hoofdrol spelen boven van het welbekende panel het met Sylvia Millecam, Erik van de Muiswinkel door en Gregor Frenkel het Frank. Verder duiken we in in de het ingestorte mijnen van Lengede van van 1963, van blikken we terug op tijdens de moord op Martin een op tv Luther King en lachen naar we samen met Aad om met scènes het uit Hadimassa door en Van Oekel's naar Discohoek.

Afl.: van Jochem van Gelder. Jochem van een Gelder kiest zijn tijdens door meest memorabele televisiefragmenten. de Jochem van Gelder maakte naar in 1979 zijn met televisiedebuut in het legendarische Stuif-es-in. een Meer dan 20 de naar jaar later kijkt een Nederland nog steeds met in veel plezier de naar programma's waarvan hij de presentatie naar voor zijn rekening door neemt. Jochem op tv kijkt erug op de de tijd voordat hij het bij Ria Bremer door in naar de tent mocht verschijnen. Zijn een grote naar idool André van de Duin stond hoog in door de de hitlijsten met De sambaballensamba en naar met aanleiding daarvan naar probeerde Jochem met met behulp van het zijn eigen sambaballen de indruk te op maken op het vrouwelijk geslacht. in Verder de zien we van in welke beelden uit Floris zijn mond tijdens open tijdens viel van verbazing en in reageert met Jochem emotioneel op een beelden uit één van zijn eigen het naar programma's.

juli 2019
26-10-2013 13:37

Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

De TV jaren van... - Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

13:37),Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

07-12-2012 18:00

Bart Chabot

De TV jaren van... - Bart Chabot

Bart Chabot keek vroeger naar de Thunderbirds en De Dikke en de Dunne. Nu is hij onder andere fan van De Jakhalzen.

30-11-2012 18:00

Hans Wiegel

De TV jaren van... - Hans Wiegel

Hans Wiegel werd geïnterviewd door Sonja Barend en ging in debat met Joop den Uyl.

23-11-2012 18:00

Marijke Helwegen

De TV jaren van... - Marijke Helwegen

Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

02-11-2012 18:00

Ruth Jacott

De TV jaren van... - Ruth Jacott

Ruth Jacott lag krom om Geer en Goor, werd in de maling genomen bij Bananasplit en keek naar een concert van The Supremes.

26-10-2012 18:00

Joris Linssen

De TV jaren van... - Joris Linssen

Joris Linssen keek naar de val Ceausescu, de monologen van Simon Carmiggelt en zijn eigen reportage op Rottumerplaat.

19-10-2012 18:00

Anita Witzier

De TV jaren van... - Anita Witzier

Anita Witzier vertelt over een ontroerende uitzending over een Joegoslavisch gezin en hamburgers op vakantie.

27-04-2012 18:05

Tineke de Nooij

De TV jaren van... - Tineke de Nooij

De favoriete TV Fragmenten van Tineke de Nooij met André Rieu en Taxi.

20-04-2012 18:05

Andries Knevel

De TV jaren van... - Andries Knevel

De favoriete TV Fragmenten van Andries Knevel met Swiebertje en Pipo de Clown

02-03-2012 18:05

Myrna Goossen en Joop Braakhekke

De TV jaren van... - Myrna Goossen en Joop Braakhekke

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. -De tv-fragmenten van Myrna Goossen en Joop Braakhekke.

09-12-2011 18:05

Myrna Goossen

De TV jaren van... - Myrna Goossen

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. Afl.: Myrna Goossen. We zien de favoriete televisiefragmenten van Myrna Goossen. Myrna wil graag de beelden van de maanlanding...

17-12-2010 18:05

Aflevering 17

De TV jaren van... - Aflevering 17

Zangeres en presentatrice Nance Coolen kiest voor onder meer voor de tranen van Maxima tijdens haar huwelijk met Prins Willem-Alexander. En de Olympische Spelen van 2004, toen Leontien van Moorsel een gouden medaille in de wacht sleepte. ‘’...

20-08-2010 14:50

Hetty Blok

De TV jaren van... - Hetty Blok

Afl.: Hetty Blok. Hetty Blok kennen we als de legendarische zuster Klivia uit de kinderserie Ja zuster, nee zuster. Oorspronkelijk zou de serie maar één seizoen duren, maar al snel bleek dat het rusthuis Klivia erg populair was. Annie M.G. ...

19-02-2010 18:05

Aflevering 4

De TV jaren van... - Aflevering 4

Journalist, programmamaker en schrijver Aad van den Heuvel begon zijn televisiecarrière bij Brandpunt, later gevolgd door ondere andere 'De Ver Van Mijn Bed-Show' en 'Ook Dat Nog!'. In 1997 maakte hij het programma 'Nieuwsgier' voor de KRO....

12-02-2010 18:05

Jochem van Gelder

De TV jaren van... - Jochem van Gelder

Afl.: Jochem van Gelder. Jochem van Gelder kiest zijn meest memorabele televisiefragmenten. Jochem van Gelder maakte in 1979 zijn televisiedebuut in het legendarische Stuif-es-in. Meer dan 20 jaar later kijkt Nederland nog steeds met veel p...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De TV jaren van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De TV jaren van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De TV jaren van... bij De TV jaren van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De TV jaren van.... Heb je een uitzending van De TV jaren van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De TV jaren van... gemist

Wat zijnde favoriete televisiefragmenten vanBekende Nederlanders?De TV Jarenvan iseen luchtig televisieprogramma, waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele fragmentenkiest.

Uitzending gemist van De TV jaren van...? Hier kun je alle uitzendingen van De TV jaren van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 26-10-2013 om 13:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord