Programma gemist?

13:37),Marijke op Helwegen zag twee een documentaires over dieren, een aflevering de uit van Fear Factor uit en werd gepersifleerd in De een TV een Kantine.

Bart Chabot het keek naar vroeger naar de Thunderbirds en De tijdens Dikke en de van Dunne. een Nu is hij onder het andere fan door van De op Jakhalzen.

Hans Wiegel werd uit tijdens geïnterviewd door Sonja een Barend en ging uit in debat met een Joop den Uyl.

Marijke Helwegen zag met tijdens twee documentaires over met dieren, een aflevering van Fear in Factor in en werd gepersifleerd in De TV op met Kantine.

Ruth een Jacott lag van krom om Geer en in Goor, werd in de de maling genomen bij Bananasplit van met en keek naar een concert met van The door Supremes.

Joris uit Linssen keek naar de val het Ceausescu, de op tv monologen van Simon Carmiggelt op tv en zijn op eigen reportage op met Rottumerplaat.

Anita Witzier op tv vertelt over een ontroerende op het uitzending over een Joegoslavisch gezin tijdens en hamburgers tijdens op vakantie.

De favoriete TV een Fragmenten van een Tineke de Nooij met uit André Rieu het en een Taxi.

De favoriete het TV Fragmenten van Andries in van Knevel met Swiebertje uit en Pipo de het Clown

Nostalgisch programma waarin naar een bekende Nederlander tijdens naar zijn of haar in meest memorabele televisiefragmenten laat op tv zien. -De tv-fragmenten van op Myrna Goossen op en Joop in Braakhekke.

Nostalgisch programma tijdens waarin met een bekende Nederlander uit zijn of haar van meest memorabele televisiefragmenten laat op zien. Afl.: op Myrna Goossen. We zien de uit favoriete televisiefragmenten van door Myrna uit Goossen. Myrna wil een graag de beelden van de uit maanlanding nog eens terug op tv zien, op tv een gebeurtenis die grote tijdens indruk op een haar heeft het gemaakt: 'Ik kijk uit af en toe tijdens nog steeds naar die beelden. Vooral van de momenten in waarop je tijdens de 'aarde de op ziet komen' zijn zo het indrukwekkend!' door Ook wil Myrna graag een fragment van met zien van Toon van Hermans, een tv-persoonlijkheid een waar zij grote met bewondering voor heeft: 'Vroeger keken de we op altijd naar keken naar door de one-man-shows naar van Toon Hermans. Die man is met echt een wereldtalent! van Hij tijdens wist als op tv geen ander van iets op tv simpels iets grappigs te maken tijdens op tv of van iets simpels iets van diepzinnig. Toen door ik Wedden Dat?! met ging presenteren het heeft hij me thuis uitgenodigd, op tv om me een naar hart onder tijdens de riem te steken. Hij op tv schreef van me daarover een van heel lief op briefje dat nu ingelijst aan uit mijn op tv muur hangt.'.

Zangeres op tv en presentatrice van Nance Coolen kiest van voor onder meer voor op de tranen van Maxima tijdens tijdens naar haar huwelijk met Prins Willem-Alexander. in En op de Olympische Spelen van naar 2004, toen Leontien van tijdens Moorsel een gouden medaille in in de het wacht sleepte. ‘’Ik naar was zó onbeschrijfelijk trots tijdens toen Leontien een won! Ik heb echt tijdens het gejankt van trots op en blijdschap." Ook komt het naar programma 'Liefde is...' het voorbij, het presentatiedebuut van van Nance bij op tv RTL.

Afl.: tijdens Hetty Blok. Hetty Blok op tv kennen het we als de tijdens legendarische zuster Klivia uit op tv de kinderserie Ja zuster, nee een zuster. uit Oorspronkelijk zou van de serie maar met één seizoen duren, maar op al snel naar bleek dat het rusthuis Klivia erg op populair was. Annie met door M.G. Schmidt heeft er op tv toen een tweede van seizoen bij geschreven. tijdens Verder een een fragment uit The story of uit the weeping camel, op tv een waargebeurd verhaal over tijdens het leven van van een een herdersfamilie in de Mongoolse Gobi tijdens woestijn. de Een van de op tv voor de nomaden op tv zo belangrijke kamelen heeft uit een moeilijke bevalling tijdens gehad en in verstoot haar zeldzame witte pasgeborene. naar met Enkele nomaden worden op een pad gestuurd om door een musicus de te zoeken, die een speciaal met ritueel kan uitvoeren. Verder van zien tijdens we beelden van de watersnoodramp met met uit 1953 en in laat Hetty Blok ons ook een op tv fragment van tijdens Jiskefet met zien.

Journalist, programmamaker van en schrijver naar Aad van den naar Heuvel begon zijn in televisiecarrière bij Brandpunt, met later gevolgd door van ondere andere 'De het Ver Van een Mijn Bed-Show' en het 'Ook Dat Nog!'. In naar 1997 maakte uit hij het programma 'Nieuwsgier' voor de uit KRO. in Ook heeft Aad een aantal de de romans op zijn naam uit staan.In De TV naar Jaren van... kiest Aad voor op de een fragment waarin een aantal apen een de hoofdrol spelen naar boven de het welbekende panel met Sylvia door Millecam, Erik van een Muiswinkel en uit Gregor Frenkel Frank. Verder de duiken we in in naar de ingestorte mijnen op van Lengede van 1963, blikken op we terug op de de moord tijdens op Martin Luther met King en van lachen we samen met Aad het om scènes uit uit Hadimassa van en Van Oekel's de Discohoek.

Afl.: met Jochem van Gelder. een Jochem van door Gelder kiest zijn meest memorabele televisiefragmenten. in het Jochem van Gelder maakte in door 1979 zijn televisiedebuut in van het legendarische naar Stuif-es-in. Meer dan 20 op tv een jaar later kijkt Nederland met nog steeds met veel plezier met naar programma's van waarvan een hij de presentatie voor zijn tijdens rekening neemt. Jochem kijkt tijdens erug het op de tijd een voordat hij bij het Ria Bremer uit in de tent mocht verschijnen. Zijn door op tv grote idool André op van Duin stond hoog in op tv de hitlijsten het met De sambaballensamba en naar in aanleiding daarvan uit probeerde Jochem met van behulp van zijn het eigen sambaballen door indruk te tijdens maken op het vrouwelijk geslacht. Verder met het zien we van welke tijdens beelden uit van Floris zijn mond door open viel van verbazing uit en reageert Jochem emotioneel van op beelden met uit één van zijn op tv eigen van programma's.

oktober 2019
26-10-2013 13:37

Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

De TV jaren van... - Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

13:37),Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

07-12-2012 18:00

Bart Chabot

De TV jaren van... - Bart Chabot

Bart Chabot keek vroeger naar de Thunderbirds en De Dikke en de Dunne. Nu is hij onder andere fan van De Jakhalzen.

30-11-2012 18:00

Hans Wiegel

De TV jaren van... - Hans Wiegel

Hans Wiegel werd geïnterviewd door Sonja Barend en ging in debat met Joop den Uyl.

23-11-2012 18:00

Marijke Helwegen

De TV jaren van... - Marijke Helwegen

Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

02-11-2012 18:00

Ruth Jacott

De TV jaren van... - Ruth Jacott

Ruth Jacott lag krom om Geer en Goor, werd in de maling genomen bij Bananasplit en keek naar een concert van The Supremes.

26-10-2012 18:00

Joris Linssen

De TV jaren van... - Joris Linssen

Joris Linssen keek naar de val Ceausescu, de monologen van Simon Carmiggelt en zijn eigen reportage op Rottumerplaat.

19-10-2012 18:00

Anita Witzier

De TV jaren van... - Anita Witzier

Anita Witzier vertelt over een ontroerende uitzending over een Joegoslavisch gezin en hamburgers op vakantie.

27-04-2012 18:05

Tineke de Nooij

De TV jaren van... - Tineke de Nooij

De favoriete TV Fragmenten van Tineke de Nooij met André Rieu en Taxi.

20-04-2012 18:05

Andries Knevel

De TV jaren van... - Andries Knevel

De favoriete TV Fragmenten van Andries Knevel met Swiebertje en Pipo de Clown

02-03-2012 18:05

Myrna Goossen en Joop Braakhekke

De TV jaren van... - Myrna Goossen en Joop Braakhekke

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. -De tv-fragmenten van Myrna Goossen en Joop Braakhekke.

09-12-2011 18:05

Myrna Goossen

De TV jaren van... - Myrna Goossen

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. Afl.: Myrna Goossen. We zien de favoriete televisiefragmenten van Myrna Goossen. Myrna wil graag de beelden van de maanlanding...

17-12-2010 18:05

Aflevering 17

De TV jaren van... - Aflevering 17

Zangeres en presentatrice Nance Coolen kiest voor onder meer voor de tranen van Maxima tijdens haar huwelijk met Prins Willem-Alexander. En de Olympische Spelen van 2004, toen Leontien van Moorsel een gouden medaille in de wacht sleepte. ‘’...

20-08-2010 14:50

Hetty Blok

De TV jaren van... - Hetty Blok

Afl.: Hetty Blok. Hetty Blok kennen we als de legendarische zuster Klivia uit de kinderserie Ja zuster, nee zuster. Oorspronkelijk zou de serie maar één seizoen duren, maar al snel bleek dat het rusthuis Klivia erg populair was. Annie M.G. ...

19-02-2010 18:05

Aflevering 4

De TV jaren van... - Aflevering 4

Journalist, programmamaker en schrijver Aad van den Heuvel begon zijn televisiecarrière bij Brandpunt, later gevolgd door ondere andere 'De Ver Van Mijn Bed-Show' en 'Ook Dat Nog!'. In 1997 maakte hij het programma 'Nieuwsgier' voor de KRO....

12-02-2010 18:05

Jochem van Gelder

De TV jaren van... - Jochem van Gelder

Afl.: Jochem van Gelder. Jochem van Gelder kiest zijn meest memorabele televisiefragmenten. Jochem van Gelder maakte in 1979 zijn televisiedebuut in het legendarische Stuif-es-in. Meer dan 20 jaar later kijkt Nederland nog steeds met veel p...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De TV jaren van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De TV jaren van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De TV jaren van... bij De TV jaren van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De TV jaren van.... Heb je een uitzending van De TV jaren van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De TV jaren van... gemist

Wat zijnde favoriete televisiefragmenten vanBekende Nederlanders?De TV Jarenvan iseen luchtig televisieprogramma, waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele fragmentenkiest.

Uitzending gemist van De TV jaren van...? Hier kun je alle uitzendingen van De TV jaren van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 26-10-2013 om 13:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!