Programma gemist?

13:37),Marijke het Helwegen zag op tv twee documentaires over op tv dieren, een aflevering van uit Fear Factor en op werd gepersifleerd in met De TV in Kantine.

Bart Chabot keek de vroeger een naar de op tv Thunderbirds en De Dikke met en de Dunne. tijdens Nu is hij met onder andere fan van De met tijdens Jakhalzen.

Hans met Wiegel werd op geïnterviewd door Sonja een Barend en ging in debat naar met Joop den op tv Uyl.

Marijke Helwegen zag een twee in documentaires over dieren, een aflevering op van van Fear Factor en werd van gepersifleerd in De tijdens TV naar Kantine.

Ruth naar Jacott lag krom om Geer de op en Goor, werd in de op tv maling genomen bij door Bananasplit in en keek naar een in concert van naar The Supremes.

Joris Linssen keek een tijdens naar de val Ceausescu, de monologen het van Simon met Carmiggelt en zijn eigen van reportage de op Rottumerplaat.

Anita Witzier vertelt door met over een ontroerende een uitzending over een Joegoslavisch gezin en de de hamburgers op vakantie.

De favoriete naar TV Fragmenten van van Tineke de Nooij met naar André Rieu door en een Taxi.

De favoriete TV in tijdens Fragmenten van Andries Knevel naar met Swiebertje en naar Pipo de op Clown

Nostalgisch programma waarin met een bekende Nederlander een zijn of haar het met meest memorabele televisiefragmenten laat zien. naar -De tv-fragmenten met van Myrna een Goossen en Joop door Braakhekke.

Nostalgisch door programma waarin een bekende Nederlander het zijn of het haar meest tijdens memorabele televisiefragmenten door laat zien. Afl.: Myrna Goossen. We van zien de op favoriete televisiefragmenten van van Myrna naar Goossen. Myrna wil op tv graag de beelden van de maanlanding uit nog eens met terug zien, uit een gebeurtenis die op grote indruk op haar uit heeft gemaakt: 'Ik de kijk af tijdens en toe een nog steeds naar die beelden. tijdens Vooral de naar momenten waarop je de door 'aarde op ziet komen' door zijn met zo indrukwekkend!' in Ook wil Myrna graag een het fragment zien een van Toon een Hermans, een tv-persoonlijkheid waar zij met grote naar bewondering voor heeft: 'Vroeger tijdens keken we altijd naar keken met naar de one-man-shows in van Toon Hermans. in door Die man is echt tijdens een wereldtalent! Hij in wist als geen ander in van naar iets simpels iets grappigs te met maken of uit van iets simpels met iets diepzinnig. Toen ik Wedden met Dat?! de ging presenteren heeft hij op tv me op thuis uitgenodigd, om me in een hart onder in de riem het te steken. Hij schreef me een daarover een heel lief het het briefje dat nu ingelijst aan mijn tijdens muur tijdens hangt.'.

Zangeres en presentatrice op tv Nance Coolen kiest tijdens voor van onder meer voor de uit tranen van Maxima naar tijdens haar huwelijk door met op Prins Willem-Alexander. En in de Olympische Spelen uit van 2004, toen Leontien de van Moorsel een met gouden medaille in de wacht een sleepte. door ‘’Ik was zó onbeschrijfelijk tijdens trots toen op Leontien won! Ik tijdens heb echt gejankt van een trots en tijdens blijdschap." Ook komt het programma op tv 'Liefde is...' in voorbij, het presentatiedebuut van het Nance door bij RTL.

Afl.: Hetty Blok. een Hetty Blok kennen naar we op als de op tv legendarische zuster Klivia uit de kinderserie uit Ja zuster, uit nee zuster. Oorspronkelijk op zou de serie maar van één seizoen duren, naar maar al in snel bleek dat het tijdens een rusthuis Klivia erg populair op was. Annie M.G. de Schmidt heeft er toen het een tweede seizoen bij op geschreven. uit Verder een fragment op uit The story of door the weeping camel, een uit waargebeurd verhaal over uit het leven de van uit een herdersfamilie in de Mongoolse uit Gobi woestijn. op tv Een van de voor de met uit nomaden zo belangrijke kamelen heeft een tijdens door moeilijke bevalling gehad en verstoot haar naar zeldzame tijdens witte pasgeborene. Enkele nomaden een worden op pad gestuurd van om een uit musicus te zoeken, door die een speciaal ritueel een kan uitvoeren. Verder een zien we op beelden de van de watersnoodramp in uit 1953 en laat de Hetty Blok ons ook in een fragment van tijdens Jiskefet naar zien.

Journalist, tijdens programmamaker en schrijver in Aad van den met Heuvel begon zijn op tv televisiecarrière bij Brandpunt, later gevolgd met door ondere andere in 'De Ver Van naar Mijn Bed-Show' uit en 'Ook Dat de Nog!'. In in 1997 maakte op tv hij het programma 'Nieuwsgier' voor op de KRO. door Ook heeft Aad een aantal tijdens romans een op zijn naam staan.In op De TV Jaren van... met kiest Aad voor het tijdens een fragment waarin een aantal naar apen de van hoofdrol spelen een boven het welbekende panel met Sylvia tijdens uit Millecam, Erik van Muiswinkel en op tv Gregor Frenkel Frank. naar Verder in duiken we in de ingestorte mijnen met van Lengede van in tijdens 1963, blikken we terug de op de moord op Martin het Luther naar King en het lachen we samen met Aad in om scènes uit in Hadimassa en van Van Oekel's op tv Discohoek.

Afl.: Jochem van uit Gelder. in Jochem van Gelder de kiest zijn in meest memorabele televisiefragmenten. Jochem van met Gelder maakte van in 1979 zijn televisiedebuut op tv in het legendarische Stuif-es-in. van Meer dan een 20 jaar later een kijkt de Nederland nog steeds met veel plezier tijdens naar programma's met waarvan hij de in presentatie op voor zijn rekening neemt. Jochem kijkt naar erug op de naar tijd voordat door hij bij Ria in Bremer in de door tent het mocht verschijnen. Zijn grote idool André met van uit Duin stond hoog in de een hitlijsten met De in sambaballensamba naar en naar aanleiding tijdens daarvan probeerde Jochem met behulp met van zijn de eigen sambaballen indruk te tijdens maken een op het door vrouwelijk geslacht. Verder zien we op van welke beelden uit op tv Floris zijn op mond door open viel van verbazing een en reageert Jochem van emotioneel op beelden door uit één van op tv zijn eigen op tv programma's.

december 2021
26-10-2013 13:37

Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

De TV jaren van... - Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

13:37),Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

07-12-2012 18:00

Bart Chabot

De TV jaren van... - Bart Chabot

Bart Chabot keek vroeger naar de Thunderbirds en De Dikke en de Dunne. Nu is hij onder andere fan van De Jakhalzen.

30-11-2012 18:00

Hans Wiegel

De TV jaren van... - Hans Wiegel

Hans Wiegel werd geïnterviewd door Sonja Barend en ging in debat met Joop den Uyl.

23-11-2012 18:00

Marijke Helwegen

De TV jaren van... - Marijke Helwegen

Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

02-11-2012 18:00

Ruth Jacott

De TV jaren van... - Ruth Jacott

Ruth Jacott lag krom om Geer en Goor, werd in de maling genomen bij Bananasplit en keek naar een concert van The Supremes.

26-10-2012 18:00

Joris Linssen

De TV jaren van... - Joris Linssen

Joris Linssen keek naar de val Ceausescu, de monologen van Simon Carmiggelt en zijn eigen reportage op Rottumerplaat.

19-10-2012 18:00

Anita Witzier

De TV jaren van... - Anita Witzier

Anita Witzier vertelt over een ontroerende uitzending over een Joegoslavisch gezin en hamburgers op vakantie.

27-04-2012 18:05

Tineke de Nooij

De TV jaren van... - Tineke de Nooij

De favoriete TV Fragmenten van Tineke de Nooij met André Rieu en Taxi.

20-04-2012 18:05

Andries Knevel

De TV jaren van... - Andries Knevel

De favoriete TV Fragmenten van Andries Knevel met Swiebertje en Pipo de Clown

02-03-2012 18:05

Myrna Goossen en Joop Braakhekke

De TV jaren van... - Myrna Goossen en Joop Braakhekke

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. -De tv-fragmenten van Myrna Goossen en Joop Braakhekke.

09-12-2011 18:05

Myrna Goossen

De TV jaren van... - Myrna Goossen

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. Afl.: Myrna Goossen. We zien de favoriete televisiefragmenten van Myrna Goossen. Myrna wil graag de beelden van de maanlanding...

17-12-2010 18:05

Aflevering 17

De TV jaren van... - Aflevering 17

Zangeres en presentatrice Nance Coolen kiest voor onder meer voor de tranen van Maxima tijdens haar huwelijk met Prins Willem-Alexander. En de Olympische Spelen van 2004, toen Leontien van Moorsel een gouden medaille in de wacht sleepte. ‘’...

20-08-2010 14:50

Hetty Blok

De TV jaren van... - Hetty Blok

Afl.: Hetty Blok. Hetty Blok kennen we als de legendarische zuster Klivia uit de kinderserie Ja zuster, nee zuster. Oorspronkelijk zou de serie maar één seizoen duren, maar al snel bleek dat het rusthuis Klivia erg populair was. Annie M.G. ...

19-02-2010 18:05

Aflevering 4

De TV jaren van... - Aflevering 4

Journalist, programmamaker en schrijver Aad van den Heuvel begon zijn televisiecarrière bij Brandpunt, later gevolgd door ondere andere 'De Ver Van Mijn Bed-Show' en 'Ook Dat Nog!'. In 1997 maakte hij het programma 'Nieuwsgier' voor de KRO....

12-02-2010 18:05

Jochem van Gelder

De TV jaren van... - Jochem van Gelder

Afl.: Jochem van Gelder. Jochem van Gelder kiest zijn meest memorabele televisiefragmenten. Jochem van Gelder maakte in 1979 zijn televisiedebuut in het legendarische Stuif-es-in. Meer dan 20 jaar later kijkt Nederland nog steeds met veel p...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De TV jaren van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De TV jaren van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De TV jaren van... bij De TV jaren van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De TV jaren van.... Heb je een uitzending van De TV jaren van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De TV jaren van... gemist

Wat zijnde favoriete televisiefragmenten vanBekende Nederlanders?De TV Jarenvan iseen luchtig televisieprogramma, waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele fragmentenkiest.

Uitzending gemist van De TV jaren van...? Hier kun je alle uitzendingen van De TV jaren van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 26-10-2013 om 13:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!