Programma gemist?

13:37),Marijke door Helwegen zag in twee documentaires over dieren, een aflevering naar van een Fear Factor en naar werd gepersifleerd in de De TV uit Kantine.

Bart Chabot keek in vroeger op naar de Thunderbirds en in De Dikke het en de Dunne. de Nu is hij met onder andere fan van De uit tijdens Jakhalzen.

Hans het Wiegel werd geïnterviewd op tv door Sonja Barend en ging naar in in debat met Joop den tijdens Uyl.

Marijke een Helwegen zag het twee documentaires over dieren, op tv een aflevering van Fear Factor door en werd het gepersifleerd naar in De TV van Kantine.

Ruth tijdens Jacott lag krom van om Geer op tv en Goor, werd in de op tv maling genomen bij uit Bananasplit en keek naar op tv een concert van op tv The naar Supremes.

Joris door Linssen keek naar de val naar Ceausescu, de monologen van van Simon Carmiggelt tijdens en zijn eigen tijdens het reportage op Rottumerplaat.

Anita Witzier vertelt de op tv over een ontroerende uitzending tijdens over een met Joegoslavisch gezin en hamburgers op in vakantie.

De uit favoriete TV Fragmenten door van Tineke de Nooij het met in André Rieu en in Taxi.

De favoriete TV op Fragmenten van Andries uit tijdens Knevel met Swiebertje en Pipo van de tijdens Clown

Nostalgisch op tv programma waarin tijdens een bekende Nederlander uit zijn of haar in meest memorabele televisiefragmenten laat zien. -De uit tv-fragmenten van Myrna van Goossen tijdens en Joop met Braakhekke.

Nostalgisch het programma waarin een bekende Nederlander met zijn of haar naar meest op tv memorabele televisiefragmenten laat zien. het Afl.: van Myrna Goossen. We zien tijdens de favoriete met televisiefragmenten van Myrna met Goossen. Myrna wil graag naar de beelden van de maanlanding door nog eens terug het zien, de een gebeurtenis die door grote indruk op in haar heeft uit gemaakt: 'Ik kijk af en een toe nog steeds tijdens naar die beelden. Vooral op de momenten met waarop je de 'aarde een op op ziet komen' zijn zo indrukwekkend!' tijdens Ook door wil Myrna graag een naar fragment zien van tijdens Toon het Hermans, een tv-persoonlijkheid waar zij grote het bewondering voor uit heeft: 'Vroeger op keken we altijd door naar keken naar een de one-man-shows van Toon met Hermans. uit Die man is echt door een wereldtalent! op tv Hij wist als geen ander een van de iets simpels iets grappigs van te maken de of van iets simpels naar iets diepzinnig. Toen van ik Wedden Dat?! ging op tv presenteren in heeft hij me een thuis uitgenodigd, om uit me een hart onder de riem met te steken. Hij een schreef me op daarover een heel lief met briefje dat in nu ingelijst aan het mijn met muur hangt.'.

Zangeres een en presentatrice op tv Nance Coolen kiest voor onder in meer voor de tranen uit van Maxima van tijdens haar huwelijk met op tv Prins Willem-Alexander. op tv En een de Olympische Spelen van 2004, toen naar Leontien de van Moorsel een gouden medaille naar van in de wacht naar sleepte. ‘’Ik was zó de onbeschrijfelijk trots toen van Leontien won! Ik in heb echt gejankt van trots de en blijdschap." op tv Ook komt het de programma 'Liefde is...' voorbij, een het op presentatiedebuut van op tv Nance bij RTL.

Afl.: door Hetty Blok. Hetty tijdens Blok kennen we als de de legendarische zuster Klivia van uit met de kinderserie met Ja zuster, nee in zuster. Oorspronkelijk zou op tv de serie maar het één seizoen duren, maar al snel op tv in bleek dat het rusthuis de Klivia erg populair was. tijdens Annie het M.G. Schmidt heeft een er toen een tweede seizoen bij met geschreven. Verder met een fragment uit van The de story of the weeping uit camel, een een waargebeurd verhaal over uit het leven van een herdersfamilie in naar door de Mongoolse Gobi woestijn. naar Een van de voor de een nomaden zo belangrijke door op tv kamelen heeft een moeilijke bevalling op tv gehad en verstoot in haar zeldzame witte op pasgeborene. Enkele nomaden worden een op tv op pad gestuurd om een musicus in in te zoeken, die een speciaal op ritueel kan op tv uitvoeren. Verder de zien we beelden van de watersnoodramp van uit tijdens 1953 en laat Hetty Blok op ons tijdens ook een uit fragment van Jiskefet de zien.

Journalist, tijdens programmamaker en schrijver Aad van naar den op Heuvel begon zijn op tv televisiecarrière bij Brandpunt, later uit gevolgd door ondere andere het 'De Ver Van in Mijn Bed-Show' en op tv 'Ook op Dat Nog!'. In in 1997 maakte hij het een programma naar 'Nieuwsgier' voor de KRO. uit Ook heeft Aad door een aantal romans op zijn het de naam staan.In De TV Jaren op tv van... kiest naar Aad voor naar een fragment waarin door een aantal apen de hoofdrol de spelen boven het de welbekende panel met Sylvia het Millecam, met Erik van uit Muiswinkel en Gregor Frenkel Frank. in Verder naar duiken we in de naar ingestorte mijnen de van Lengede van het 1963, blikken we terug op tijdens de moord op Martin met Luther King de en het lachen we samen met op Aad om scènes een uit Hadimassa en Van tijdens Oekel's een Discohoek.

Afl.: met Jochem van Gelder. Jochem van het Gelder kiest zijn naar meest memorabele televisiefragmenten. het op Jochem van Gelder maakte tijdens in 1979 zijn televisiedebuut in in het legendarische Stuif-es-in. op naar Meer dan 20 jaar later een kijkt het Nederland nog steeds in met veel plezier naar uit programma's waarvan hij de door presentatie voor zijn rekening het neemt. Jochem op tv kijkt erug op de door met tijd voordat hij uit bij Ria Bremer in van de tent mocht verschijnen. Zijn naar grote idool André met van Duin stond met hoog in de de hitlijsten naar met De sambaballensamba en naar met van aanleiding daarvan probeerde door Jochem met behulp van zijn eigen een sambaballen indruk te tijdens maken op het een vrouwelijk geslacht. Verder door zien we van het welke beelden uit met Floris in zijn mond uit open viel van van verbazing en reageert Jochem emotioneel op met door beelden uit één van met zijn eigen op programma's.

april 2019
26-10-2013 13:37

Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

De TV jaren van... - Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

13:37),Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

07-12-2012 18:00

Bart Chabot

De TV jaren van... - Bart Chabot

Bart Chabot keek vroeger naar de Thunderbirds en De Dikke en de Dunne. Nu is hij onder andere fan van De Jakhalzen.

30-11-2012 18:00

Hans Wiegel

De TV jaren van... - Hans Wiegel

Hans Wiegel werd geïnterviewd door Sonja Barend en ging in debat met Joop den Uyl.

23-11-2012 18:00

Marijke Helwegen

De TV jaren van... - Marijke Helwegen

Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

02-11-2012 18:00

Ruth Jacott

De TV jaren van... - Ruth Jacott

Ruth Jacott lag krom om Geer en Goor, werd in de maling genomen bij Bananasplit en keek naar een concert van The Supremes.

26-10-2012 18:00

Joris Linssen

De TV jaren van... - Joris Linssen

Joris Linssen keek naar de val Ceausescu, de monologen van Simon Carmiggelt en zijn eigen reportage op Rottumerplaat.

19-10-2012 18:00

Anita Witzier

De TV jaren van... - Anita Witzier

Anita Witzier vertelt over een ontroerende uitzending over een Joegoslavisch gezin en hamburgers op vakantie.

27-04-2012 18:05

Tineke de Nooij

De TV jaren van... - Tineke de Nooij

De favoriete TV Fragmenten van Tineke de Nooij met André Rieu en Taxi.

20-04-2012 18:05

Andries Knevel

De TV jaren van... - Andries Knevel

De favoriete TV Fragmenten van Andries Knevel met Swiebertje en Pipo de Clown

02-03-2012 18:05

Myrna Goossen en Joop Braakhekke

De TV jaren van... - Myrna Goossen en Joop Braakhekke

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. -De tv-fragmenten van Myrna Goossen en Joop Braakhekke.

09-12-2011 18:05

Myrna Goossen

De TV jaren van... - Myrna Goossen

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. Afl.: Myrna Goossen. We zien de favoriete televisiefragmenten van Myrna Goossen. Myrna wil graag de beelden van de maanlanding...

17-12-2010 18:05

Aflevering 17

De TV jaren van... - Aflevering 17

Zangeres en presentatrice Nance Coolen kiest voor onder meer voor de tranen van Maxima tijdens haar huwelijk met Prins Willem-Alexander. En de Olympische Spelen van 2004, toen Leontien van Moorsel een gouden medaille in de wacht sleepte. ‘’...

20-08-2010 14:50

Hetty Blok

De TV jaren van... - Hetty Blok

Afl.: Hetty Blok. Hetty Blok kennen we als de legendarische zuster Klivia uit de kinderserie Ja zuster, nee zuster. Oorspronkelijk zou de serie maar één seizoen duren, maar al snel bleek dat het rusthuis Klivia erg populair was. Annie M.G. ...

19-02-2010 18:05

Aflevering 4

De TV jaren van... - Aflevering 4

Journalist, programmamaker en schrijver Aad van den Heuvel begon zijn televisiecarrière bij Brandpunt, later gevolgd door ondere andere 'De Ver Van Mijn Bed-Show' en 'Ook Dat Nog!'. In 1997 maakte hij het programma 'Nieuwsgier' voor de KRO....

12-02-2010 18:05

Jochem van Gelder

De TV jaren van... - Jochem van Gelder

Afl.: Jochem van Gelder. Jochem van Gelder kiest zijn meest memorabele televisiefragmenten. Jochem van Gelder maakte in 1979 zijn televisiedebuut in het legendarische Stuif-es-in. Meer dan 20 jaar later kijkt Nederland nog steeds met veel p...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De TV jaren van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De TV jaren van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De TV jaren van... bij De TV jaren van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De TV jaren van.... Heb je een uitzending van De TV jaren van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De TV jaren van... gemist

Wat zijnde favoriete televisiefragmenten vanBekende Nederlanders?De TV Jarenvan iseen luchtig televisieprogramma, waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele fragmentenkiest.

Uitzending gemist van De TV jaren van...? Hier kun je alle uitzendingen van De TV jaren van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 26-10-2013 om 13:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord