Programma gemist?

13:37),Marijke Helwegen naar zag twee documentaires het over op dieren, een aflevering van van Fear Factor en in werd gepersifleerd in De in TV op Kantine.

Bart Chabot naar keek vroeger naar naar de op Thunderbirds en De Dikke en uit de Dunne. van Nu is hij tijdens onder andere fan van met De de Jakhalzen.

Hans door Wiegel werd geïnterviewd een door Sonja Barend en op ging in debat met op tv Joop den uit Uyl.

Marijke Helwegen zag met twee documentaires op over dieren, een met aflevering van Fear Factor van en van werd gepersifleerd in De TV een door Kantine.

Ruth Jacott een lag krom op tv om Geer en Goor, werd met met in de maling tijdens genomen bij Bananasplit en keek naar tijdens een concert van met The een Supremes.

Joris het Linssen keek naar op de val Ceausescu, de de monologen naar van Simon Carmiggelt en zijn eigen op uit reportage op Rottumerplaat.

Anita Witzier vertelt tijdens over een van ontroerende uitzending naar over een Joegoslavisch van gezin en hamburgers op in vakantie.

De uit favoriete TV Fragmenten met van Tineke de Nooij op met André Rieu en op tv door Taxi.

De tijdens favoriete TV Fragmenten van van Andries Knevel met Swiebertje een en Pipo de de naar Clown

Nostalgisch de programma waarin een bekende Nederlander het uit zijn of haar meest de memorabele televisiefragmenten laat op zien. -De tv-fragmenten van in Myrna een Goossen en Joop op Braakhekke.

Nostalgisch een programma waarin een bekende Nederlander uit zijn tijdens of haar meest met memorabele televisiefragmenten laat zien. Afl.: uit van Myrna Goossen. We zien met de favoriete televisiefragmenten van tijdens Myrna met Goossen. Myrna wil graag de de beelden het van de maanlanding tijdens nog eens terug zien, een gebeurtenis op tv uit die grote indruk op haar door heeft gemaakt: 'Ik met kijk af in en toe een nog steeds naar die op beelden. Vooral de in momenten waarop je de 'aarde van op ziet komen' uit zijn tijdens zo indrukwekkend!' Ook wil Myrna naar graag door een fragment in zien van Toon Hermans, een naar tv-persoonlijkheid op waar zij grote bewondering voor naar heeft: 'Vroeger keken we uit door altijd naar keken naar het de one-man-shows van Toon Hermans. door Die man is met echt een de wereldtalent! Hij van wist als geen in ander van op tv iets simpels iets grappigs te de maken of tijdens van iets simpels iets in diepzinnig. Toen ik op tv Wedden Dat?! ging presenteren door heeft hij in me thuis uitgenodigd, om op tv me een hart naar onder door de riem op te steken. Hij schreef tijdens me daarover in een heel lief in briefje dat nu ingelijst aan mijn van muur het hangt.'.

Zangeres op tv en presentatrice door Nance Coolen kiest voor onder meer naar naar voor de tranen van tijdens Maxima tijdens haar van huwelijk met Prins Willem-Alexander. naar En een de Olympische Spelen van 2004, toen uit Leontien het van Moorsel de een gouden medaille in naar de wacht sleepte. ‘’Ik was door het zó onbeschrijfelijk trots toen Leontien won! het Ik heb echt van een gejankt van trots en blijdschap." Ook op tv komt het naar programma op tv 'Liefde is...' voorbij, het presentatiedebuut het van Nance in bij RTL.

Afl.: Hetty Blok. met Hetty Blok kennen uit we van als de legendarische zuster in Klivia uit de tijdens kinderserie Ja het zuster, nee met zuster. Oorspronkelijk zou het de serie maar de één seizoen duren, maar al snel uit bleek op dat het rusthuis met Klivia erg populair was. van Annie M.G. Schmidt heeft tijdens op er toen een tijdens tweede seizoen bij geschreven. in Verder een fragment naar uit The story of in the weeping camel, de een waargebeurd het verhaal over het leven van van een herdersfamilie in op tv de op Mongoolse Gobi woestijn. Een van van de voor de uit nomaden van zo belangrijke kamelen heeft het een moeilijke bevalling gehad op tv en verstoot haar de zeldzame op witte pasgeborene. tijdens Enkele nomaden worden op van pad gestuurd door om een musicus te op tv zoeken, die een speciaal op ritueel kan uitvoeren. in Verder zien het we beelden van de het watersnoodramp uit in 1953 en laat tijdens Hetty Blok ons ook op tv een fragment naar van Jiskefet in zien.

Journalist, in programmamaker en schrijver Aad in van uit den Heuvel begon op tv zijn televisiecarrière bij van Brandpunt, later gevolgd met door ondere andere 'De Ver Van het Mijn Bed-Show' en in met 'Ook Dat Nog!'. In 1997 maakte door hij het het programma 'Nieuwsgier' voor op tv de met KRO. Ook heeft Aad een aantal een in romans op zijn de naam staan.In De TV Jaren naar van... kiest van Aad voor uit een fragment waarin een in aantal apen het de hoofdrol spelen tijdens boven het welbekende panel met Sylvia in Millecam, Erik van een het Muiswinkel en Gregor Frenkel het Frank. Verder duiken we in in de op ingestorte mijnen van op Lengede van 1963, van blikken we tijdens terug op de moord tijdens op Martin in Luther King en lachen we samen tijdens met Aad in om scènes uit tijdens Hadimassa en Van naar Oekel's door Discohoek.

Afl.: op tv Jochem van Gelder. het Jochem van Gelder kiest zijn het op meest memorabele televisiefragmenten. Jochem van op Gelder maakte in 1979 van de zijn televisiedebuut in het legendarische naar Stuif-es-in. op Meer dan 20 jaar met later kijkt Nederland nog steeds door met veel plezier naar tijdens naar programma's waarvan op hij de presentatie voor zijn rekening uit neemt. Jochem het kijkt erug op de van tijd voordat op hij in bij Ria Bremer een in de tent mocht verschijnen. Zijn in grote idool André naar van Duin stond een hoog in in de hitlijsten op met De sambaballensamba met en naar aanleiding daarvan probeerde door Jochem op met behulp van zijn een eigen sambaballen indruk door te maken een op het door vrouwelijk geslacht. Verder zien we op van welke beelden uit het Floris zijn mond op open viel van een verbazing en het reageert Jochem emotioneel op met beelden uit in één van van zijn eigen tijdens programma's.

september 2019
26-10-2013 13:37

Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

De TV jaren van... - Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

13:37),Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

07-12-2012 18:00

Bart Chabot

De TV jaren van... - Bart Chabot

Bart Chabot keek vroeger naar de Thunderbirds en De Dikke en de Dunne. Nu is hij onder andere fan van De Jakhalzen.

30-11-2012 18:00

Hans Wiegel

De TV jaren van... - Hans Wiegel

Hans Wiegel werd geïnterviewd door Sonja Barend en ging in debat met Joop den Uyl.

23-11-2012 18:00

Marijke Helwegen

De TV jaren van... - Marijke Helwegen

Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

02-11-2012 18:00

Ruth Jacott

De TV jaren van... - Ruth Jacott

Ruth Jacott lag krom om Geer en Goor, werd in de maling genomen bij Bananasplit en keek naar een concert van The Supremes.

26-10-2012 18:00

Joris Linssen

De TV jaren van... - Joris Linssen

Joris Linssen keek naar de val Ceausescu, de monologen van Simon Carmiggelt en zijn eigen reportage op Rottumerplaat.

19-10-2012 18:00

Anita Witzier

De TV jaren van... - Anita Witzier

Anita Witzier vertelt over een ontroerende uitzending over een Joegoslavisch gezin en hamburgers op vakantie.

27-04-2012 18:05

Tineke de Nooij

De TV jaren van... - Tineke de Nooij

De favoriete TV Fragmenten van Tineke de Nooij met André Rieu en Taxi.

20-04-2012 18:05

Andries Knevel

De TV jaren van... - Andries Knevel

De favoriete TV Fragmenten van Andries Knevel met Swiebertje en Pipo de Clown

02-03-2012 18:05

Myrna Goossen en Joop Braakhekke

De TV jaren van... - Myrna Goossen en Joop Braakhekke

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. -De tv-fragmenten van Myrna Goossen en Joop Braakhekke.

09-12-2011 18:05

Myrna Goossen

De TV jaren van... - Myrna Goossen

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. Afl.: Myrna Goossen. We zien de favoriete televisiefragmenten van Myrna Goossen. Myrna wil graag de beelden van de maanlanding...

17-12-2010 18:05

Aflevering 17

De TV jaren van... - Aflevering 17

Zangeres en presentatrice Nance Coolen kiest voor onder meer voor de tranen van Maxima tijdens haar huwelijk met Prins Willem-Alexander. En de Olympische Spelen van 2004, toen Leontien van Moorsel een gouden medaille in de wacht sleepte. ‘’...

20-08-2010 14:50

Hetty Blok

De TV jaren van... - Hetty Blok

Afl.: Hetty Blok. Hetty Blok kennen we als de legendarische zuster Klivia uit de kinderserie Ja zuster, nee zuster. Oorspronkelijk zou de serie maar één seizoen duren, maar al snel bleek dat het rusthuis Klivia erg populair was. Annie M.G. ...

19-02-2010 18:05

Aflevering 4

De TV jaren van... - Aflevering 4

Journalist, programmamaker en schrijver Aad van den Heuvel begon zijn televisiecarrière bij Brandpunt, later gevolgd door ondere andere 'De Ver Van Mijn Bed-Show' en 'Ook Dat Nog!'. In 1997 maakte hij het programma 'Nieuwsgier' voor de KRO....

12-02-2010 18:05

Jochem van Gelder

De TV jaren van... - Jochem van Gelder

Afl.: Jochem van Gelder. Jochem van Gelder kiest zijn meest memorabele televisiefragmenten. Jochem van Gelder maakte in 1979 zijn televisiedebuut in het legendarische Stuif-es-in. Meer dan 20 jaar later kijkt Nederland nog steeds met veel p...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De TV jaren van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De TV jaren van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De TV jaren van... bij De TV jaren van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De TV jaren van.... Heb je een uitzending van De TV jaren van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De TV jaren van... gemist

Wat zijnde favoriete televisiefragmenten vanBekende Nederlanders?De TV Jarenvan iseen luchtig televisieprogramma, waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele fragmentenkiest.

Uitzending gemist van De TV jaren van...? Hier kun je alle uitzendingen van De TV jaren van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 26-10-2013 om 13:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord