Programma gemist?

13:37),Marijke Helwegen zag op tv twee documentaires door over dieren, een een aflevering van Fear Factor een en werd door gepersifleerd in op De TV uit Kantine.

Bart naar Chabot keek vroeger naar op de de Thunderbirds en De Dikke door en de Dunne. Nu het is hij onder andere op fan het van De de Jakhalzen.

Hans een Wiegel werd geïnterviewd door Sonja tijdens Barend en naar ging in debat met van tijdens Joop den Uyl.

Marijke Helwegen zag op twee documentaires over door dieren, een tijdens aflevering van Fear Factor een en werd een gepersifleerd in een De TV in Kantine.

Ruth op tv Jacott lag krom om door Geer en Goor, naar werd op in de maling tijdens genomen bij Bananasplit en keek op tv naar een concert het van The uit Supremes.

Joris Linssen op tv keek naar de val in met Ceausescu, de monologen van een Simon Carmiggelt en zijn eigen op tv reportage op de Rottumerplaat.

Anita Witzier vertelt op tv over een het ontroerende uitzending met over een Joegoslavisch gezin in en hamburgers in op vakantie.

De favoriete door TV Fragmenten van het Tineke de Nooij met tijdens André Rieu uit en naar Taxi.

De favoriete de TV Fragmenten van Andries een Knevel naar met Swiebertje en in Pipo de op tv Clown

Nostalgisch het programma waarin een de bekende Nederlander zijn of op tv haar meest van memorabele televisiefragmenten naar laat zien. -De tv-fragmenten van met Myrna met Goossen en Joop de Braakhekke.

Nostalgisch op tv programma waarin op een bekende Nederlander uit zijn of haar meest de memorabele televisiefragmenten laat zien. Afl.: een Myrna van Goossen. We het zien de favoriete televisiefragmenten door van Myrna van Goossen. Myrna wil graag de beelden van het van de maanlanding nog eens tijdens terug zien, tijdens een gebeurtenis die grote indruk op op een haar heeft gemaakt: 'Ik kijk in naar af en toe nog steeds de naar uit die beelden. Vooral de momenten door waarop je de 'aarde van op met ziet komen' naar zijn zo indrukwekkend!' Ook wil Myrna door graag een een fragment zien van Toon het Hermans, tijdens een tv-persoonlijkheid op tv waar zij grote in bewondering voor heeft: van 'Vroeger keken we altijd naar naar keken naar de van one-man-shows van naar Toon Hermans. het Die man is echt een wereldtalent! naar Hij een wist als geen ander met van iets naar simpels iets grappigs te maken de of door van iets simpels iets diepzinnig. met Toen ik het Wedden Dat?! ging met presenteren heeft een hij me op thuis uitgenodigd, om me uit een hart door onder de riem te de steken. Hij schreef me op tv daarover een uit heel lief briefje dat door nu de ingelijst aan mijn naar muur hangt.'.

Zangeres naar en presentatrice Nance Coolen kiest uit met voor onder meer uit voor de tranen van door Maxima tijdens haar huwelijk met op tv Prins Willem-Alexander. een En de Olympische een Spelen van de 2004, toen Leontien van van Moorsel een gouden het medaille in de wacht tijdens sleepte. in ‘’Ik was van zó onbeschrijfelijk trots met toen Leontien won! Ik heb echt op tv naar gejankt van trots en met blijdschap." Ook met komt het programma 'Liefde uit is...' voorbij, uit het presentatiedebuut van Nance bij tijdens RTL.

Afl.: Hetty een Blok. Hetty Blok op tv kennen we een als de legendarische zuster van Klivia uit de het kinderserie Ja zuster, uit nee een zuster. Oorspronkelijk zou de serie in maar op één seizoen duren, het maar al snel door bleek dat het rusthuis Klivia erg het op populair was. Annie door M.G. Schmidt heeft er tijdens toen een met tweede seizoen bij geschreven. Verder op een naar fragment uit The tijdens story of the weeping op camel, een met waargebeurd verhaal over het door leven van een herdersfamilie in tijdens de Mongoolse op tv Gobi woestijn. Een van door het de voor de nomaden zo belangrijke op kamelen uit heeft een moeilijke bevalling naar gehad en met verstoot haar zeldzame witte pasgeborene. op Enkele nomaden worden het op met pad gestuurd met om een musicus het te zoeken, die een in speciaal ritueel op tv kan uitvoeren. Verder door zien we beelden van tijdens de watersnoodramp uit 1953 de en laat Hetty Blok naar ons door ook een fragment met van Jiskefet naar zien.

Journalist, een programmamaker en schrijver van Aad van den op tv Heuvel begon zijn op tv televisiecarrière bij Brandpunt, later gevolgd het door door ondere andere 'De Ver in Van Mijn Bed-Show' en een 'Ook Dat Nog!'. een In 1997 maakte naar in hij het programma 'Nieuwsgier' op voor de KRO. naar Ook heeft op tv Aad een aantal romans op zijn met naam staan.In op De TV Jaren de van... kiest de Aad voor een fragment tijdens waarin een een aantal apen de met hoofdrol spelen boven met het welbekende panel met Sylvia op Millecam, Erik door van Muiswinkel met en Gregor het Frenkel Frank. Verder duiken door we in de ingestorte mijnen op van de Lengede van 1963, uit blikken we terug op door de moord op Martin uit van Luther King en op lachen we samen met Aad een om de scènes uit Hadimassa en uit Van Oekel's de Discohoek.

Afl.: Jochem van op tv Gelder. Jochem van naar Gelder op tv kiest zijn meest van memorabele televisiefragmenten. Jochem van Gelder uit maakte in 1979 van uit zijn televisiedebuut in het uit legendarische Stuif-es-in. op tv Meer dan 20 jaar later kijkt in Nederland nog steeds de met veel in plezier naar programma's naar waarvan in hij de presentatie voor zijn de rekening neemt. Jochem een kijkt erug op van de uit tijd voordat hij met bij Ria Bremer in een de tent van mocht verschijnen. Zijn grote met idool André naar van Duin stond hoog in de de hitlijsten met De naar sambaballensamba en naar uit aanleiding daarvan met probeerde Jochem met behulp van naar van zijn eigen sambaballen indruk te op maken de op het vrouwelijk in geslacht. Verder zien we door van welke een beelden uit Floris zijn van mond de open viel van verbazing tijdens en reageert Jochem emotioneel op van beelden uit naar één van zijn tijdens eigen tijdens programma's.

februari 2020
26-10-2013 13:37

Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

De TV jaren van... - Marijke Helwegen (za 26 okt 2013

13:37),Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

07-12-2012 18:00

Bart Chabot

De TV jaren van... - Bart Chabot

Bart Chabot keek vroeger naar de Thunderbirds en De Dikke en de Dunne. Nu is hij onder andere fan van De Jakhalzen.

30-11-2012 18:00

Hans Wiegel

De TV jaren van... - Hans Wiegel

Hans Wiegel werd geïnterviewd door Sonja Barend en ging in debat met Joop den Uyl.

23-11-2012 18:00

Marijke Helwegen

De TV jaren van... - Marijke Helwegen

Marijke Helwegen zag twee documentaires over dieren, een aflevering van Fear Factor en werd gepersifleerd in De TV Kantine.

02-11-2012 18:00

Ruth Jacott

De TV jaren van... - Ruth Jacott

Ruth Jacott lag krom om Geer en Goor, werd in de maling genomen bij Bananasplit en keek naar een concert van The Supremes.

26-10-2012 18:00

Joris Linssen

De TV jaren van... - Joris Linssen

Joris Linssen keek naar de val Ceausescu, de monologen van Simon Carmiggelt en zijn eigen reportage op Rottumerplaat.

19-10-2012 18:00

Anita Witzier

De TV jaren van... - Anita Witzier

Anita Witzier vertelt over een ontroerende uitzending over een Joegoslavisch gezin en hamburgers op vakantie.

27-04-2012 18:05

Tineke de Nooij

De TV jaren van... - Tineke de Nooij

De favoriete TV Fragmenten van Tineke de Nooij met André Rieu en Taxi.

20-04-2012 18:05

Andries Knevel

De TV jaren van... - Andries Knevel

De favoriete TV Fragmenten van Andries Knevel met Swiebertje en Pipo de Clown

02-03-2012 18:05

Myrna Goossen en Joop Braakhekke

De TV jaren van... - Myrna Goossen en Joop Braakhekke

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. -De tv-fragmenten van Myrna Goossen en Joop Braakhekke.

09-12-2011 18:05

Myrna Goossen

De TV jaren van... - Myrna Goossen

Nostalgisch programma waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele televisiefragmenten laat zien. Afl.: Myrna Goossen. We zien de favoriete televisiefragmenten van Myrna Goossen. Myrna wil graag de beelden van de maanlanding...

17-12-2010 18:05

Aflevering 17

De TV jaren van... - Aflevering 17

Zangeres en presentatrice Nance Coolen kiest voor onder meer voor de tranen van Maxima tijdens haar huwelijk met Prins Willem-Alexander. En de Olympische Spelen van 2004, toen Leontien van Moorsel een gouden medaille in de wacht sleepte. ‘’...

20-08-2010 14:50

Hetty Blok

De TV jaren van... - Hetty Blok

Afl.: Hetty Blok. Hetty Blok kennen we als de legendarische zuster Klivia uit de kinderserie Ja zuster, nee zuster. Oorspronkelijk zou de serie maar één seizoen duren, maar al snel bleek dat het rusthuis Klivia erg populair was. Annie M.G. ...

19-02-2010 18:05

Aflevering 4

De TV jaren van... - Aflevering 4

Journalist, programmamaker en schrijver Aad van den Heuvel begon zijn televisiecarrière bij Brandpunt, later gevolgd door ondere andere 'De Ver Van Mijn Bed-Show' en 'Ook Dat Nog!'. In 1997 maakte hij het programma 'Nieuwsgier' voor de KRO....

12-02-2010 18:05

Jochem van Gelder

De TV jaren van... - Jochem van Gelder

Afl.: Jochem van Gelder. Jochem van Gelder kiest zijn meest memorabele televisiefragmenten. Jochem van Gelder maakte in 1979 zijn televisiedebuut in het legendarische Stuif-es-in. Meer dan 20 jaar later kijkt Nederland nog steeds met veel p...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De TV jaren van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De TV jaren van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De TV jaren van... bij De TV jaren van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De TV jaren van.... Heb je een uitzending van De TV jaren van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De TV jaren van... gemist

Wat zijnde favoriete televisiefragmenten vanBekende Nederlanders?De TV Jarenvan iseen luchtig televisieprogramma, waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele fragmentenkiest.

Uitzending gemist van De TV jaren van...? Hier kun je alle uitzendingen van De TV jaren van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 26-10-2013 om 13:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!