Programma gemist?

Claudia de Breij op tv en André Kuipers een presenteren de precies vijftig jaar van na de iconische maanlanding op tv van Apollo 11 door een speciale avond. met Claudia de zit vol vragen over de naar maanmissie. Waarom zette met Neil Armstrong een als eerste een naar stap op de maan? Wat de een is er gebeurd tijdens met de beroemde vlag? het En waarom stopten de naar bemande maanmissies van na 1972? Bijzondere op gasten halen herinneringen op aan het dit de belanghebbende moment een en de betekenis daarvan voor ons een allemaal. Claudia het en André beginnen deze door avond ook aan de door een nieuwe reis. Gaan we met binnenkort tijdens terug naar de maan een om ons van daar voor langere van tijd te vestigen? Zetten van we straks de de eerste stap op Mars? door En een als het zover tijdens is, wie treden dan in de tijdens het voetsporen van Neil en Buzz? Het door decor in van 'De maanlanding: een 50 jaar uit na de eerste stap' van is Estec, het technisch centrum uit het van European Space Agency (ESA) op in uit Noordwijk.

juni 2021
20-07-2019 19:30

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap - De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap

Claudia de Breij en André Kuipers presenteren precies vijftig jaar na de iconische maanlanding van Apollo 11 een speciale avond. Claudia zit vol vragen over de maanmissie. Waarom zette Neil Armstrong als eerste een stap op de maan? Wat is e...

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap bij De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap. Heb je een uitzending van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap gemist

Uitzending gemist van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap? Hier kun je alle uitzendingen van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!