Programma gemist?

Claudia op tv de Breij en met André Kuipers presenteren precies vijftig uit jaar na de door iconische maanlanding van een uit Apollo 11 een speciale de avond. Claudia zit vol een vragen over de naar maanmissie. Waarom zette Neil op tv Armstrong als eerste met tijdens een stap op van de maan? Wat is er gebeurd op met de met beroemde vlag? En het waarom stopten de bemande naar naar maanmissies na 1972? tijdens Bijzondere gasten halen op herinneringen op aan dit naar belanghebbende moment en de in betekenis daarvan naar voor ons allemaal. Claudia en tijdens André naar beginnen deze avond ook het aan van een nieuwe reis. Gaan we door binnenkort terug naar van de maan om op tv ons daar van voor langere naar tijd te vestigen? Zetten we de straks de eerste naar stap op door Mars? En in als het zover in is, wie treden op tv dan in de van voetsporen van Neil en Buzz? Het van decor van 'De uit maanlanding: 50 op tv jaar met na de eerste stap' tijdens is Estec, het in technisch centrum van European van Space Agency in (ESA) in uit Noordwijk.

juli 2020
20-07-2019 19:30

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap - De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap

Claudia de Breij en André Kuipers presenteren precies vijftig jaar na de iconische maanlanding van Apollo 11 een speciale avond. Claudia zit vol vragen over de maanmissie. Waarom zette Neil Armstrong als eerste een stap op de maan? Wat is e...

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap bij De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap. Heb je een uitzending van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap gemist

Uitzending gemist van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap? Hier kun je alle uitzendingen van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!