Programma gemist?

Claudia de tijdens Breij en op André Kuipers presenteren precies vijftig door jaar na op de naar iconische maanlanding van Apollo tijdens 11 een tijdens speciale avond. Claudia zit vol een vragen over de maanmissie. door Waarom in zette Neil Armstrong als eerste van een stap op op de maan? van Wat is het er gebeurd met de op beroemde vlag? En waarom van stopten de bemande een maanmissies na 1972? de Bijzondere gasten halen met herinneringen op aan door dit belanghebbende met moment en door de betekenis daarvan van voor ons allemaal. Claudia en de André beginnen deze tijdens op tv avond ook aan een nieuwe de reis. in Gaan we binnenkort terug naar naar de maan in om ons daar het voor langere tijd te uit vestigen? naar Zetten we straks de eerste met stap op Mars? En in als het met zover is, uit wie treden dan in de het voetsporen in van Neil naar en Buzz? Het decor met van 'De maanlanding: 50 van jaar na de eerste van stap' is Estec, op tv met het technisch centrum van European het Space Agency (ESA) in van door Noordwijk.

januari 2020
20-07-2019 19:30

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap - De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap

Claudia de Breij en André Kuipers presenteren precies vijftig jaar na de iconische maanlanding van Apollo 11 een speciale avond. Claudia zit vol vragen over de maanmissie. Waarom zette Neil Armstrong als eerste een stap op de maan? Wat is e...

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap bij De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap. Heb je een uitzending van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap gemist

Uitzending gemist van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap? Hier kun je alle uitzendingen van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!