Programma gemist?

Claudia op tv de Breij en André Kuipers op tv presenteren precies van vijftig een jaar na de met iconische maanlanding van Apollo 11 door een speciale avond. op tv Claudia zit het vol vragen over tijdens de maanmissie. Waarom zette Neil van uit Armstrong als eerste een door stap op de maan? Wat uit op is er gebeurd met de op beroemde vlag? En door waarom stopten de bemande door maanmissies het na 1972? op tv Bijzondere gasten halen herinneringen op op aan dit belanghebbende moment de en naar de betekenis daarvan voor ons op allemaal. Claudia op tv en André uit beginnen deze uit avond ook aan een nieuwe reis. uit Gaan naar we binnenkort terug naar in de maan om met ons daar de voor langere tijdens tijd te vestigen? op tv Zetten we straks de eerste stap op op Mars? En op tv als in het zover in is, wie treden dan van in de voetsporen naar van Neil en Buzz? met Het met decor van 'De maanlanding: 50 op tv jaar na door de eerste stap' een is Estec, in het technisch centrum uit van European Space Agency (ESA) in in het Noordwijk.

november 2021
20-07-2019 19:30

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap - De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap

Claudia de Breij en André Kuipers presenteren precies vijftig jaar na de iconische maanlanding van Apollo 11 een speciale avond. Claudia zit vol vragen over de maanmissie. Waarom zette Neil Armstrong als eerste een stap op de maan? Wat is e...

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap bij De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap. Heb je een uitzending van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap gemist

Uitzending gemist van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap? Hier kun je alle uitzendingen van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!