Programma gemist?

Claudia het de Breij en door André Kuipers presenteren een precies vijftig jaar na door de iconische maanlanding van de een Apollo 11 een in speciale avond. Claudia zit op vol vragen over de op tv maanmissie. Waarom op zette Neil Armstrong als eerste naar een met stap op de maan? het Wat is er in gebeurd met de tijdens beroemde vlag? in En waarom stopten de de bemande maanmissies op tv na 1972? Bijzondere gasten halen het herinneringen op aan met dit belanghebbende moment van en de van betekenis het daarvan voor ons op tv allemaal. Claudia en André met beginnen deze avond door ook aan een tijdens nieuwe reis. Gaan door we binnenkort terug naar de door maan op tv om ons op tv daar voor langere op tv tijd te vestigen? Zetten we in straks de eerste stap door het op Mars? En de als het zover is, wie een treden dan met in de de voetsporen van Neil door en Buzz? Het een decor van 'De van maanlanding: 50 jaar na de een eerste op tv stap' is Estec, het van technisch centrum van European Space een Agency (ESA) naar in het Noordwijk.

oktober 2020
20-07-2019 19:30

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap - De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap

Claudia de Breij en André Kuipers presenteren precies vijftig jaar na de iconische maanlanding van Apollo 11 een speciale avond. Claudia zit vol vragen over de maanmissie. Waarom zette Neil Armstrong als eerste een stap op de maan? Wat is e...

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap bij De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap. Heb je een uitzending van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap gemist

Uitzending gemist van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap? Hier kun je alle uitzendingen van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!