Programma gemist?

Claudia de op Breij en naar André Kuipers de presenteren precies vijftig jaar na de een van iconische maanlanding van Apollo 11 met een speciale avond. het Claudia zit vol vragen van over de maanmissie. uit Waarom zette Neil de Armstrong als eerste door een stap op op in de maan? Wat is er gebeurd met met de de beroemde vlag? met En waarom stopten de naar bemande maanmissies op tv na 1972? Bijzondere op tv gasten halen herinneringen op door aan op dit belanghebbende moment in en de betekenis daarvan voor ons van allemaal. Claudia en een op André beginnen deze avond ook aan het het een nieuwe reis. Gaan we binnenkort naar op terug naar de met maan om ons de daar voor langere tijd te uit vestigen? Zetten we de straks de het eerste stap op Mars? En de als het op zover op tv is, wie treden met dan in de voetsporen van met Neil een en Buzz? Het decor op van 'De maanlanding: naar 50 jaar na de eerste de met stap' is Estec, het technisch centrum de van European Space de tijdens Agency (ESA) in tijdens Noordwijk.

maart 2021
20-07-2019 19:30

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap - De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap

Claudia de Breij en André Kuipers presenteren precies vijftig jaar na de iconische maanlanding van Apollo 11 een speciale avond. Claudia zit vol vragen over de maanmissie. Waarom zette Neil Armstrong als eerste een stap op de maan? Wat is e...

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap bij De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap. Heb je een uitzending van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap gemist

Uitzending gemist van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap? Hier kun je alle uitzendingen van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!