Programma gemist?

Claudia met de Breij een en André Kuipers presenteren precies uit vijftig jaar na een de iconische maanlanding van van uit Apollo 11 een een speciale avond. Claudia uit zit vol vragen over de tijdens maanmissie. Waarom op tv zette Neil Armstrong als uit eerste een stap op in de maan? met Wat is tijdens er gebeurd tijdens met de beroemde vlag? En waarom door stopten de bemande met maanmissies met na 1972? Bijzondere het gasten halen herinneringen op aan uit dit naar belanghebbende moment en de betekenis naar daarvan voor van ons allemaal. het Claudia en André beginnen deze uit uit avond ook aan een nieuwe de reis. Gaan we binnenkort de terug naar de naar van maan om ons met daar voor langere tijd te een vestigen? Zetten we straks naar de op eerste stap op Mars? uit En als het naar zover door is, wie treden dan de in de voetsporen van met Neil en Buzz? Het door van decor van 'De op tv maanlanding: 50 jaar na het de eerste stap' met is Estec, het technisch centrum tijdens van European Space tijdens Agency het (ESA) in op Noordwijk.

november 2020
20-07-2019 19:30

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap - De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap

Claudia de Breij en André Kuipers presenteren precies vijftig jaar na de iconische maanlanding van Apollo 11 een speciale avond. Claudia zit vol vragen over de maanmissie. Waarom zette Neil Armstrong als eerste een stap op de maan? Wat is e...

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap bij De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap. Heb je een uitzending van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap gemist

Uitzending gemist van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap? Hier kun je alle uitzendingen van De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-07-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!