Programma gemist?

Blanca weet belangrijke op informatie uit over Óscar te achterhalen. Ze een besluit tijdens haar kaarten op tafel op tv te leggen en tijdens een pact door te sluiten door met Alejandra. Samen gaan op ze op in zoek naar de antwoorden op hun van vele vragen. uit Wanneer ook Conrado van nieuwe bevindingen doet, met begint langzaam op tv maar zeker een beeld uit te uit ontstaan van het geheime leven uit dat Óscar door in Albufera in leidde.

Een confrontatie naar tussen Verónica en naar Alejandra de lijkt onvermijdelijk als op tv Verónica naar Valencia op gaat om het met testament van Óscar de in te zien. een Eenmaal bij de notaris staat haar door naar een verrassing te wachten. op tv Alejandra probeert op haar de beurt weer de meer te weten te uit komen over de driehoeksverhouding uit tussen in Óscar, Verónica en naar Vicent. Hoe het meer ze te van weten komt, hoe verwarrender het voor op tv haar een wordt.

Luitenant Conrado naar komt erachter in wat Alejandra verborgen op tv probeert te op tv houden voor Verónica. op Hij zegt toe haar geheim een voor zich te in houden, maar verbindt daar van wel een op voorwaarde het aan. Alejandra stemt in, naar zodat ze op haar zoektocht naar antwoorden kan voortzetten. de Al naar snel ontdekt ze dat haar door man tijdens meer geheimen tijdens voor haar had de dan ze ooit naar voor mogelijk had een gehouden.

Alejandra op tv Leyva heeft alles wat haar op tv hartje een begeert. Ze het heeft een succesvolle carrière als in architect en met is gelukkig getrouwd op met Óscar. Een van telefoontje van de politie zet het uit haar leven compleet op zijn kop. naar Als duidelijk wordt naar dat een ze haar man tijdens lang niet zo goed kende tijdens als ze door dacht, het gaat ze op zoek naar tijdens antwoorden.

februari 2020
10-08-2019 19:30

Afl. 7 & 8

The Pier - Afl. 7 & 8

Blanca weet belangrijke informatie over Óscar te achterhalen. Ze besluit haar kaarten op tafel te leggen en een pact te sluiten met Alejandra. Samen gaan ze op zoek naar de antwoorden op hun vele vragen. Wanneer ook Conrado nieuwe bevinding...

03-08-2019 19:25

Afl. 5 & 6

The Pier - Afl. 5 & 6

Een confrontatie tussen Verónica en Alejandra lijkt onvermijdelijk als Verónica naar Valencia gaat om het testament van Óscar in te zien. Eenmaal bij de notaris staat haar een verrassing te wachten. Alejandra probeert op haar beurt weer mee...

27-07-2019 19:26

Afl. 3 & 4

The Pier - Afl. 3 & 4

Luitenant Conrado komt erachter wat Alejandra verborgen probeert te houden voor Verónica. Hij zegt toe haar geheim voor zich te houden, maar verbindt daar wel een voorwaarde aan. Alejandra stemt in, zodat ze haar zoektocht naar antwoorden k...

20-07-2019 19:25

Afl. 1 & 2

The Pier - Afl. 1 & 2

Alejandra Leyva heeft alles wat haar hartje begeert. Ze heeft een succesvolle carrière als architect en is gelukkig getrouwd met Óscar. Een telefoontje van de politie zet haar leven compleet op zijn kop. Als duidelijk wordt dat ze haar man ...

The Pier gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Pier de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Pier bij The Pier liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Pier. Heb je een uitzending van The Pier gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Pier gemist

Uitzending gemist van The Pier? Hier kun je alle uitzendingen van The Pier kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 10-08-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!