Programma gemist?

Schrijver en op tv dichter op Remco Campert viert op 28 in juli zijn negentigste verjaardag. de met In het najaar van 2018 werd uit in theater door de met Kleine Komedie te het Amsterdam de biografie over Campert, geschreven van op door Mirjam van Hengel, uit aan hem uitgereikt. Tijdens deze een feestelijke avond het brachten tal van muzikale naar en een literaire vrienden een ode op aan de een meester. In dit programma de is een verzameling hoogtepunten de van deze het avond te zien. op Muzikale optredens van Benjamin op Herman, Giovanca een en Frans de van Deursen en literaire ode's het een van Ramsey Nasr, Kees naar van Kooten en Jan door Mulder. In backstage-interviews uit vertellen zij naar over hun speciale met band met Campert. Als uitsmijter op tv naar zal Campert zelf de ook nog het toneel beklimmen het om met zijn gedicht 'Lamento', samen met het het Benjamin Herman tijdens Kwartet, voor te op tv dragen.

Schrijver en in dichter Remco Campert viert het op 28 juli tijdens het zijn negentigste verjaardag. In in het najaar van 2018 werd uit in van theater de op tv Kleine Komedie te Amsterdam de biografie met over door Campert, geschreven door op Mirjam van Hengel, met aan hem uit uitgereikt. Tijdens deze in feestelijke avond brachten tal naar van muzikale en de literaire vrienden een ode aan het tijdens de meester. In dit programma een is een verzameling tijdens hoogtepunten van deze op tv avond te zien. met Muzikale optredens van een Benjamin door Herman, Giovanca en Frans op tv van Deursen met en literaire ode's van Ramsey tijdens Nasr, Kees van naar Kooten en op Jan Mulder. In op tv backstage-interviews vertellen zij over hun een speciale van band met Campert. het Als uitsmijter zal Campert zelf uit tijdens ook nog het een toneel beklimmen om zijn gedicht 'Lamento', naar door samen met het Benjamin Herman de Kwartet, op voor te dragen.

januari 2020
28-07-2019 18:20

Een Ode aan Remco Campert

Een Ode aan Remco Campert - Een Ode aan Remco Campert

Schrijver en dichter Remco Campert viert op 28 juli zijn negentigste verjaardag. In het najaar van 2018 werd in theater de Kleine Komedie te Amsterdam de biografie over Campert, geschreven door Mirjam van Hengel, aan hem uitgereikt. Tijdens...

21-07-2019 21:40

Een Ode aan Remco Campert

Een Ode aan Remco Campert - Een Ode aan Remco Campert

Schrijver en dichter Remco Campert viert op 28 juli zijn negentigste verjaardag. In het najaar van 2018 werd in theater de Kleine Komedie te Amsterdam de biografie over Campert, geschreven door Mirjam van Hengel, aan hem uitgereikt. Tijdens...

Een Ode aan Remco Campert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Ode aan Remco Campert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Ode aan Remco Campert bij Een Ode aan Remco Campert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Ode aan Remco Campert. Heb je een uitzending van Een Ode aan Remco Campert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Ode aan Remco Campert gemist

Uitzending gemist van Een Ode aan Remco Campert? Hier kun je alle uitzendingen van Een Ode aan Remco Campert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-07-2019 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!