Programma gemist?

Schrijver en door dichter Remco Campert van viert op met 28 juli naar zijn negentigste verjaardag. In het de najaar van op 2018 werd in theater in de een Kleine Komedie te Amsterdam het de biografie over Campert, door geschreven door Mirjam van op tv Hengel, aan hem van uitgereikt. Tijdens van deze feestelijke avond brachten de tal uit van muzikale en het literaire vrienden een ode met aan de meester. In met tijdens dit programma is een verzameling hoogtepunten op tv van deze op tv avond te zien. naar Muzikale een optredens van Benjamin Herman, tijdens Giovanca en het Frans van Deursen en literaire ode's de van Ramsey met Nasr, van Kees van Kooten tijdens en Jan Mulder. In naar backstage-interviews vertellen zij over van hun speciale band met uit Campert. Als met uitsmijter met zal Campert zelf ook nog het in toneel beklimmen met om zijn gedicht met 'Lamento', samen met het door Benjamin het Herman Kwartet, in voor te dragen.

Schrijver uit en dichter de Remco Campert viert op op tv 28 juli zijn een negentigste verjaardag. In het door najaar van 2018 werd op tv in theater de een Kleine een Komedie te in Amsterdam de biografie over door Campert, geschreven door Mirjam op van Hengel, aan hem door uitgereikt. Tijdens met deze feestelijke in avond brachten tal uit van muzikale en met literaire vrienden een ode naar aan de met meester. In dit programma is naar tijdens een verzameling hoogtepunten van van deze avond te met zien. Muzikale optredens van Benjamin met Herman, Giovanca tijdens en Frans van Deursen door door en literaire ode's van het Ramsey Nasr, de Kees van Kooten en Jan op Mulder. In backstage-interviews van vertellen zij door over hun speciale band met het op tv Campert. Als uitsmijter zal Campert zelf op ook nog de het met toneel beklimmen om zijn gedicht 'Lamento', met samen met op tv het Benjamin tijdens Herman Kwartet, voor te op dragen.

september 2020
28-07-2019 18:20

Een Ode aan Remco Campert

Een Ode aan Remco Campert - Een Ode aan Remco Campert

Schrijver en dichter Remco Campert viert op 28 juli zijn negentigste verjaardag. In het najaar van 2018 werd in theater de Kleine Komedie te Amsterdam de biografie over Campert, geschreven door Mirjam van Hengel, aan hem uitgereikt. Tijdens...

21-07-2019 21:40

Een Ode aan Remco Campert

Een Ode aan Remco Campert - Een Ode aan Remco Campert

Schrijver en dichter Remco Campert viert op 28 juli zijn negentigste verjaardag. In het najaar van 2018 werd in theater de Kleine Komedie te Amsterdam de biografie over Campert, geschreven door Mirjam van Hengel, aan hem uitgereikt. Tijdens...

Een Ode aan Remco Campert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Ode aan Remco Campert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Ode aan Remco Campert bij Een Ode aan Remco Campert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Ode aan Remco Campert. Heb je een uitzending van Een Ode aan Remco Campert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Ode aan Remco Campert gemist

Uitzending gemist van Een Ode aan Remco Campert? Hier kun je alle uitzendingen van Een Ode aan Remco Campert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-07-2019 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!