Programma gemist?

Schrijver naar en dichter Remco Campert met viert op de 28 juli zijn negentigste in verjaardag. In het najaar naar van 2018 werd op tv in theater van de uit Kleine Komedie te Amsterdam tijdens de biografie een over Campert, geschreven door Mirjam van uit Hengel, een aan hem uitgereikt. Tijdens deze uit feestelijke avond brachten tijdens in tal van muzikale en literaire van vrienden een ode aan uit de op tv meester. In dit met programma is een door verzameling hoogtepunten van het deze avond te zien. uit Muzikale een optredens van Benjamin een Herman, Giovanca en Frans van door Deursen en literaire ode's van van op Ramsey Nasr, Kees van op Kooten en Jan van Mulder. uit In backstage-interviews vertellen zij over hun in van speciale band met op Campert. Als uitsmijter tijdens zal Campert zelf ook nog tijdens het toneel beklimmen de om zijn gedicht 'Lamento', van samen met het het tijdens Benjamin Herman Kwartet, voor te een dragen.

Schrijver de en dichter de Remco Campert viert op 28 in juli zijn negentigste het verjaardag. op tv In het najaar op tv van 2018 werd in een theater de de Kleine Komedie te Amsterdam de het biografie over Campert, in geschreven een door Mirjam van Hengel, aan hem in uitgereikt. Tijdens deze op tv met feestelijke avond brachten tal een van muzikale en literaire vrienden op een in ode aan de meester. In op tv de dit programma is een in verzameling hoogtepunten van deze avond met te zien. Muzikale het optredens van Benjamin van Herman, Giovanca door en Frans van naar Deursen een en literaire ode's van Ramsey Nasr, uit Kees van tijdens Kooten en Jan Mulder. de de In backstage-interviews vertellen een zij over hun speciale band met tijdens Campert. naar Als uitsmijter met zal Campert zelf ook nog het door toneel beklimmen de om zijn de gedicht 'Lamento', samen met uit het Benjamin Herman Kwartet, een voor te op dragen.

januari 2021
28-07-2019 18:20

Een Ode aan Remco Campert

Een Ode aan Remco Campert - Een Ode aan Remco Campert

Schrijver en dichter Remco Campert viert op 28 juli zijn negentigste verjaardag. In het najaar van 2018 werd in theater de Kleine Komedie te Amsterdam de biografie over Campert, geschreven door Mirjam van Hengel, aan hem uitgereikt. Tijdens...

21-07-2019 21:40

Een Ode aan Remco Campert

Een Ode aan Remco Campert - Een Ode aan Remco Campert

Schrijver en dichter Remco Campert viert op 28 juli zijn negentigste verjaardag. In het najaar van 2018 werd in theater de Kleine Komedie te Amsterdam de biografie over Campert, geschreven door Mirjam van Hengel, aan hem uitgereikt. Tijdens...

Een Ode aan Remco Campert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Ode aan Remco Campert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Ode aan Remco Campert bij Een Ode aan Remco Campert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Ode aan Remco Campert. Heb je een uitzending van Een Ode aan Remco Campert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Ode aan Remco Campert gemist

Uitzending gemist van Een Ode aan Remco Campert? Hier kun je alle uitzendingen van Een Ode aan Remco Campert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-07-2019 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!