Programma gemist?

Schrijver en een dichter Remco in Campert viert op 28 juli in uit zijn negentigste verjaardag. In het uit najaar van 2018 werd het in theater de met Kleine Komedie op te tijdens Amsterdam de biografie over Campert, geschreven met door Mirjam van van met Hengel, aan hem een uitgereikt. Tijdens deze feestelijke avond brachten door tal van muzikale in en literaire op tv vrienden op een ode aan de meester. van In dit door programma is naar een verzameling hoogtepunten van deze tijdens avond te het zien. Muzikale optredens van Benjamin in het Herman, Giovanca en het Frans van Deursen en het literaire ode's van Ramsey van Nasr, Kees van het Kooten en Jan Mulder. met In backstage-interviews de vertellen de zij over hun speciale de band met een Campert. Als uitsmijter zal op Campert zelf naar ook nog het toneel in beklimmen om zijn naar gedicht 'Lamento', van samen met het Benjamin Herman Kwartet, naar voor te met dragen.

Schrijver naar en dichter Remco Campert viert in tijdens op 28 juli zijn negentigste het verjaardag. In het een najaar van 2018 in werd in uit theater de Kleine Komedie te een Amsterdam de biografie het over door Campert, geschreven door Mirjam van op tv Hengel, uit aan hem op tv uitgereikt. Tijdens deze feestelijke avond door brachten tal van muzikale een en tijdens literaire vrienden de een ode aan de meester. uit In met dit programma is naar een verzameling hoogtepunten van deze avond op te zien. de Muzikale optredens door van Benjamin Herman, Giovanca en het met Frans van Deursen en literaire ode's de van Ramsey Nasr, met Kees van van Kooten en Jan Mulder. tijdens In met backstage-interviews vertellen zij een over hun speciale band het met op tv Campert. Als uitsmijter zal Campert zelf uit ook van nog het toneel beklimmen een om van zijn gedicht 'Lamento', samen in met het Benjamin Herman Kwartet, met voor te in dragen.

september 2021
28-07-2019 18:20

Een Ode aan Remco Campert

Een Ode aan Remco Campert - Een Ode aan Remco Campert

Schrijver en dichter Remco Campert viert op 28 juli zijn negentigste verjaardag. In het najaar van 2018 werd in theater de Kleine Komedie te Amsterdam de biografie over Campert, geschreven door Mirjam van Hengel, aan hem uitgereikt. Tijdens...

21-07-2019 21:40

Een Ode aan Remco Campert

Een Ode aan Remco Campert - Een Ode aan Remco Campert

Schrijver en dichter Remco Campert viert op 28 juli zijn negentigste verjaardag. In het najaar van 2018 werd in theater de Kleine Komedie te Amsterdam de biografie over Campert, geschreven door Mirjam van Hengel, aan hem uitgereikt. Tijdens...

Een Ode aan Remco Campert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Ode aan Remco Campert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Ode aan Remco Campert bij Een Ode aan Remco Campert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Ode aan Remco Campert. Heb je een uitzending van Een Ode aan Remco Campert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Ode aan Remco Campert gemist

Uitzending gemist van Een Ode aan Remco Campert? Hier kun je alle uitzendingen van Een Ode aan Remco Campert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-07-2019 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!