Programma gemist?

Schrijver en dichter een een Remco Campert viert de op 28 juli zijn van negentigste verjaardag. met In het najaar van 2018 werd een in met theater de door Kleine Komedie te de Amsterdam de biografie over op tv Campert, geschreven door van Mirjam van Hengel, aan hem in uitgereikt. Tijdens deze uit feestelijke avond van brachten tal van muzikale tijdens en met literaire vrienden uit een ode aan de meester. de In dit programma met is een uit verzameling hoogtepunten van naar deze avond tijdens te zien. Muzikale optredens tijdens van Benjamin Herman, Giovanca uit en Frans op tv van Deursen en literaire ode's op tv op van Ramsey Nasr, Kees de van Kooten en Jan tijdens Mulder. In backstage-interviews uit vertellen de zij over hun speciale band met naar Campert. Als naar uitsmijter het zal Campert zelf ook nog het op toneel van beklimmen om zijn tijdens gedicht 'Lamento', samen uit met het Benjamin Herman door Kwartet, voor te op dragen.

Schrijver en dichter op tv Remco Campert in viert op van 28 juli zijn negentigste verjaardag. naar In door het najaar op van 2018 werd een in theater de Kleine Komedie op tv te Amsterdam de met biografie over met Campert, geschreven door door Mirjam van Hengel, aan tijdens hem uitgereikt. Tijdens deze uit feestelijke avond van brachten in tal van muzikale en literaire de vrienden een ode aan door de meester. In in dit programma is door een verzameling naar hoogtepunten van deze in avond te het zien. Muzikale optredens in van Benjamin Herman, uit Giovanca en de Frans van Deursen en literaire met ode's van Ramsey Nasr, met Kees de van Kooten van en Jan Mulder. In backstage-interviews vertellen met zij over tijdens hun door speciale band met Campert. op Als uitsmijter zal Campert zelf uit ook het nog het toneel beklimmen om naar zijn tijdens gedicht 'Lamento', op samen met het Benjamin Herman in Kwartet, uit voor te dragen.

mei 2021
28-07-2019 18:20

Een Ode aan Remco Campert

Een Ode aan Remco Campert - Een Ode aan Remco Campert

Schrijver en dichter Remco Campert viert op 28 juli zijn negentigste verjaardag. In het najaar van 2018 werd in theater de Kleine Komedie te Amsterdam de biografie over Campert, geschreven door Mirjam van Hengel, aan hem uitgereikt. Tijdens...

21-07-2019 21:40

Een Ode aan Remco Campert

Een Ode aan Remco Campert - Een Ode aan Remco Campert

Schrijver en dichter Remco Campert viert op 28 juli zijn negentigste verjaardag. In het najaar van 2018 werd in theater de Kleine Komedie te Amsterdam de biografie over Campert, geschreven door Mirjam van Hengel, aan hem uitgereikt. Tijdens...

Een Ode aan Remco Campert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Ode aan Remco Campert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Ode aan Remco Campert bij Een Ode aan Remco Campert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Ode aan Remco Campert. Heb je een uitzending van Een Ode aan Remco Campert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Ode aan Remco Campert gemist

Uitzending gemist van Een Ode aan Remco Campert? Hier kun je alle uitzendingen van Een Ode aan Remco Campert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-07-2019 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!