Programma gemist?

Schrijver en op tv dichter Remco Campert viert op op 28 juli tijdens zijn negentigste verjaardag. van op tv In het najaar van 2018 werd in in theater de op Kleine van Komedie te Amsterdam de op biografie over Campert, een geschreven door Mirjam op van Hengel, op aan hem uitgereikt. Tijdens op deze op feestelijke avond brachten tal van de muzikale en in literaire vrienden een ode aan in de meester. in In dit programma naar is door een verzameling hoogtepunten in van deze avond te zien. door Muzikale optredens door van Benjamin Herman, tijdens Giovanca en Frans van Deursen door en op tv literaire ode's van van Ramsey Nasr, Kees van naar Kooten en Jan het Mulder. In tijdens backstage-interviews vertellen zij over tijdens hun in speciale band met Campert. Als uitsmijter de zal Campert zelf de ook nog een het toneel in beklimmen om zijn op tv gedicht 'Lamento', samen met het het tijdens Benjamin Herman Kwartet, voor te het dragen.

Schrijver en door dichter Remco het Campert viert op op 28 juli zijn negentigste verjaardag. tijdens In op het najaar van 2018 werd met met in theater de Kleine Komedie te de met Amsterdam de biografie uit over Campert, geschreven door Mirjam van de Hengel, aan hem de uitgereikt. Tijdens deze door feestelijke op tv avond brachten tal van muzikale naar en uit literaire vrienden een op ode aan de meester. In naar tijdens dit programma is in een verzameling hoogtepunten van uit deze avond te zien. Muzikale een optredens van in Benjamin Herman, Giovanca en door Frans een van Deursen en tijdens literaire ode's door van Ramsey Nasr, tijdens Kees van Kooten en van Jan Mulder. In in backstage-interviews vertellen zij het over hun speciale band met met Campert. Als uitsmijter op zal Campert naar zelf ook nog naar het toneel naar beklimmen om van zijn gedicht 'Lamento', het samen met het van Benjamin Herman Kwartet, voor op te dragen.

juni 2020
28-07-2019 18:20

Een Ode aan Remco Campert

Een Ode aan Remco Campert - Een Ode aan Remco Campert

Schrijver en dichter Remco Campert viert op 28 juli zijn negentigste verjaardag. In het najaar van 2018 werd in theater de Kleine Komedie te Amsterdam de biografie over Campert, geschreven door Mirjam van Hengel, aan hem uitgereikt. Tijdens...

21-07-2019 21:40

Een Ode aan Remco Campert

Een Ode aan Remco Campert - Een Ode aan Remco Campert

Schrijver en dichter Remco Campert viert op 28 juli zijn negentigste verjaardag. In het najaar van 2018 werd in theater de Kleine Komedie te Amsterdam de biografie over Campert, geschreven door Mirjam van Hengel, aan hem uitgereikt. Tijdens...

Een Ode aan Remco Campert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Ode aan Remco Campert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Ode aan Remco Campert bij Een Ode aan Remco Campert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Ode aan Remco Campert. Heb je een uitzending van Een Ode aan Remco Campert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Ode aan Remco Campert gemist

Uitzending gemist van Een Ode aan Remco Campert? Hier kun je alle uitzendingen van Een Ode aan Remco Campert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-07-2019 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!