Programma gemist?

Schrijver van en dichter Remco van Campert viert op 28 het juli zijn negentigste verjaardag. door van In het najaar in van 2018 werd naar in theater de Kleine op Komedie te de Amsterdam de biografie door over Campert, geschreven door Mirjam van een in Hengel, aan hem op uitgereikt. Tijdens deze feestelijke tijdens avond brachten uit tal van muzikale en literaire vrienden een een ode naar aan de meester. In een dit het programma is door een verzameling hoogtepunten van deze het avond te zien. de Muzikale optredens van Benjamin naar de Herman, Giovanca en Frans van Deursen van en tijdens literaire ode's door van Ramsey Nasr, Kees het van Kooten op tv en Jan Mulder. op tv In backstage-interviews vertellen de zij over hun speciale band met met op tv Campert. Als uitsmijter zal op tv Campert zelf ook nog het met toneel met beklimmen om zijn door gedicht 'Lamento', met samen met het Benjamin het Herman Kwartet, voor een te dragen.

Schrijver door en dichter Remco Campert viert het op 28 het juli zijn tijdens negentigste verjaardag. het In het najaar van 2018 op werd naar in theater de Kleine Komedie te tijdens met Amsterdam de biografie over door Campert, geschreven door door Mirjam van Hengel, aan tijdens hem uitgereikt. Tijdens de deze met feestelijke avond brachten tal van een muzikale met en literaire vrienden met een ode aan op de meester. In dit programma door is tijdens een verzameling hoogtepunten de van deze avond te zien. Muzikale in met optredens van Benjamin met Herman, Giovanca en de Frans van Deursen en literaire ode's het van Ramsey Nasr, met op Kees van Kooten en Jan Mulder. de In backstage-interviews vertellen met van zij over hun het speciale band met Campert. met Als uitsmijter zal Campert zelf op de ook nog het toneel beklimmen om door zijn gedicht 'Lamento', door samen met het uit Benjamin Herman op tv Kwartet, de voor te dragen.

januari 2020
28-07-2019 18:20

Een Ode aan Remco Campert

Een Ode aan Remco Campert - Een Ode aan Remco Campert

Schrijver en dichter Remco Campert viert op 28 juli zijn negentigste verjaardag. In het najaar van 2018 werd in theater de Kleine Komedie te Amsterdam de biografie over Campert, geschreven door Mirjam van Hengel, aan hem uitgereikt. Tijdens...

21-07-2019 21:40

Een Ode aan Remco Campert

Een Ode aan Remco Campert - Een Ode aan Remco Campert

Schrijver en dichter Remco Campert viert op 28 juli zijn negentigste verjaardag. In het najaar van 2018 werd in theater de Kleine Komedie te Amsterdam de biografie over Campert, geschreven door Mirjam van Hengel, aan hem uitgereikt. Tijdens...

Een Ode aan Remco Campert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een Ode aan Remco Campert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een Ode aan Remco Campert bij Een Ode aan Remco Campert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een Ode aan Remco Campert. Heb je een uitzending van Een Ode aan Remco Campert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een Ode aan Remco Campert gemist

Uitzending gemist van Een Ode aan Remco Campert? Hier kun je alle uitzendingen van Een Ode aan Remco Campert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-07-2019 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!