Programma gemist?

Amerikaans met filmdrama. Seymour 'Zweed' Levov, naar in zijn highschooldagen atleet naar en nu in succesvol zakenman, is getrouwd met met naar voormalige beauty een queen Dawn. Zijn op leven komt op zijn een kop te tijdens staan als hun met dochter Merry wordt tijdens beschuldigd van een terroristische aanslag en een vervolgens spoorloos verdwijnt. door met Zweed zet alles uit op alles om haar te vinden op in en zijn gezin een te herenigen. Volledig van van slag door wat van hij ontdekt, uit wordt hij gedwongen de chaos van met tijdens het Amerika in uit de jaren 60 onder uit ogen te het zien.

januari 2021
27-07-2019 21:40

American Pastoral

American Pastoral - American Pastoral

Amerikaans filmdrama. Seymour 'Zweed' Levov, in zijn highschooldagen atleet en nu succesvol zakenman, is getrouwd met voormalige beauty queen Dawn. Zijn leven komt op zijn kop te staan als hun dochter Merry wordt beschuldigd van een terrori...

American Pastoral gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van American Pastoral de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van American Pastoral bij American Pastoral liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van American Pastoral. Heb je een uitzending van American Pastoral gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

American Pastoral gemist

Uitzending gemist van American Pastoral? Hier kun je alle uitzendingen van American Pastoral kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-07-2019 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!