Programma gemist?

Amerikaans filmdrama. op tv Seymour 'Zweed' het Levov, in in zijn highschooldagen atleet en nu met succesvol zakenman, is het getrouwd met op tv voormalige beauty queen door Dawn. Zijn leven komt op op tv zijn kop uit te staan als naar hun dochter Merry wordt op tv beschuldigd door van een van terroristische aanslag en vervolgens spoorloos door verdwijnt. Zweed van zet alles op naar alles om haar te het vinden en zijn het gezin op tv te herenigen. Volledig van slag door het in wat hij ontdekt, wordt de hij gedwongen de uit chaos van het Amerika in in de jaren 60 naar onder ogen het te door zien.

september 2021
27-07-2019 21:40

American Pastoral

American Pastoral - American Pastoral

Amerikaans filmdrama. Seymour 'Zweed' Levov, in zijn highschooldagen atleet en nu succesvol zakenman, is getrouwd met voormalige beauty queen Dawn. Zijn leven komt op zijn kop te staan als hun dochter Merry wordt beschuldigd van een terrori...

American Pastoral gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van American Pastoral de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van American Pastoral bij American Pastoral liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van American Pastoral. Heb je een uitzending van American Pastoral gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

American Pastoral gemist

Uitzending gemist van American Pastoral? Hier kun je alle uitzendingen van American Pastoral kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-07-2019 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!