Programma gemist?

Clintons uitspraken uit van het met verleden komen als een boemerang naar door terug als speciaal aanklager Ken Starr met op tv zijn rapport naar het door Huis van Afgevaardigden stuurt, waar het met de Republikeinen de meerderheid uit hebben. De Republikeinse afgevaardigden de stemmen uit voor het openbaar maken van tijdens het rapport vóór tijdens de tussentijdse verkiezingen op tv en de pikante naar details worden al snel tijdens voer voor nieuwsprogramma's met en talkshows. de Een groep conservatieve advocaten de blijkt achter de naar schermen in hard te hebben op tv gewerkt om uit de president ten het val te brengen. Bij het de tussentijdse verkiezingen op tv verliezen de een Republikeinen zetels in door het Huis, maar desondanks stemmen ze de toch voor afzetting uit van de de president. Nu ligt zijn op tv lot in handen op van uit de Senaat. Juanita Broaddrick, die op tv Clinton tijdens van zijn presidentschap beschuldigde op van verkrachting, speelt uit opnieuw naar een rol in op tv de verkiezingscampagne van Hillary tijdens Clinton in 2016. Deze zaak op in komt in een nieuw daglicht een te staan naar aanleiding op tv van de in #MeToo-beweging.

De president is met in zich niet bewust van op de ontwikkelingen rondom Monica en door laat zich tijdens tijdens zijn op tv verhoor in een de zaak-Jones verrassen door met haar advocaten, die gedetailleerde in informatie over zijn tijdens verhouding naar met Monica Lewinsky blijken te hebben. op tv Die details lekken naar langzaam uit het naar de in pers en beelden van met Bill de en Monica domineren vervolgens alle op nieuwsprogramma's en talkshows uit in 1998. De president naar ontkent de de aantijgingen stellig en er naar in wordt een flinke strijd een over de tijdens waarheid uitgevochten over de rug van door op tv Monica.

Minder dan naar een week tijdens voordat president Clinton wordt verhoord tijdens in de de zaak-Paula Jones door zoekt Linda Tripp contact met met het team van van Starr om op te melden de dat de het president en Monica van in plan zijn om tijdens te liegen onder ede. met Starr en de FBI een plaatsen met een zendertje tijdens bij Linda Tripp om mee te op kunnen van luisteren tijdens een op gesprek tussen haar en tijdens Monica Lewinsky. naar Twee dagen later wordt van Lewinsky door de op tv FBI door opgepakt in een winkelcentrum nabij tijdens het Pentagon door en twaalf uur in lang ondervraagd door leden van met Starrs onderzoeksteam. Ze een proberen haar te een overtuigen om mee tijdens te werken naar met op tv het onderzoek omdat haar anders uit mogelijk het een gevangenisstraf boven het hoofd in hangt.

Monica Lewinsky neemt tijdens haar collega Linda op tv Tripp in vertrouwen met en vertelt haar van alles over de haar op verhouding met president Clinton.Tripp neemt hun op tv gesprekken stiekem op van en speelt ze door door op aan de een conservatieve onruststookster Lucianne Goldberg. op Het hooggerechtshof geeft groen licht met voor met de zaak-Jones. Dit biedt een haar advocaten in de mogelijkheid om andere met vrouwen te benaderen die tijdens met beweren te zijn lastiggevallen door tijdens de president. De uit speciaal aanklager van eist dat de first lady in uit voor de onderzoeksjury getuigt. een Journalist Michael Isikoff van tijdens Newsweek op hoort via Linda Tripp over met de de verhouding van de uit president.

Voor uit het eerst in van veertig jaar naar behalen de Republikeinen van onder aanvoering van Newt naar Gingrich een meerderheid de in het Huis in van Afgevaardigden. Zijn onwrikbare het partijpolitieke opvattingen resulteren in in een shutdown van het naar de overheid. Het geflirt tussen op tv president Clinton en Monica met Lewinsky loopt uit tijdens de in hand en leidt tot een met intieme ontmoeting tijdens op de op shutdown. Ondertussen buigt het met hooggerechtshof zich over de uit aanklacht een van Paula Jones een tegen de president, terwijl uit de speciaal aanklager een naar een groeiend aantal mensen uit zijn in directe omgeving dagvaardt. Met op de presidentsverkiezingen van tijdens de 1996 in aantocht de wordt Monica Lewinsky overgeplaatst op van het Witte Huis naar op tv het naar Pentagon.

De door Democraten heroveren na twaalf jaar een Republikeins het bewind weer het met Witte Huis, maar de de schandalen die Bill naar Clinton tijdens de op tv campagne teisterden, door blijven hem achtervolgen tijdens in Washington. Na een de zelfmoord van Vince uit Foster, de juridisch door adviseur van het Witte het op tv Huis, probeert president Clinton de op schandalen in de wereld uit te de helpen door een naar speciaal aanklager op in de zaken te op tv zetten. Naar aanleiding van geruchten het dat Clinton in als gouverneur afspraakjes op regelde via een politieagenten, dient Paula door Jones een aanklacht tegen hem de in wegens de ongewenste tijdens intimiteiten. De Republikeinen grijpen deze in kans met beide handen naar aan om aan naar de stoelpoten op van de Clintons te uit in zagen. Terwijl het onderzoek van de in speciaal aanklager op tv zich in uitbreidt, begint de een president een verhouding met met Monica Lewinsky, die stage loopt van in de het Witte Huis. Hiermee tijdens zet hij op zijn politieke tijdens loopbaan op het in spel.

januari 2020
07-08-2019 21:45

The Clinton Affair

The Clinton Affair - The Clinton Affair

Clintons uitspraken uit het verleden komen als een boemerang terug als speciaal aanklager Ken Starr zijn rapport naar het Huis van Afgevaardigden stuurt, waar de Republikeinen de meerderheid hebben. De Republikeinse afgevaardigden stemmen v...

06-08-2019 21:45

The Clinton Affair

The Clinton Affair - The Clinton Affair

De president is zich niet bewust van de ontwikkelingen rondom Monica en laat zich tijdens zijn verhoor in de zaak-Jones verrassen door haar advocaten, die gedetailleerde informatie over zijn verhouding met Monica Lewinsky blijken te hebben....

05-08-2019 21:45

The Clinton Affair

The Clinton Affair - The Clinton Affair

Minder dan een week voordat president Clinton wordt verhoord in de zaak-Paula Jones zoekt Linda Tripp contact met het team van Starr om te melden dat de president en Monica van plan zijn om te liegen onder ede. Starr en de FBI plaatsen een ...

31-07-2019 21:40

The Clinton Affair

The Clinton Affair - The Clinton Affair

Monica Lewinsky neemt haar collega Linda Tripp in vertrouwen en vertelt haar alles over haar verhouding met president Clinton.Tripp neemt hun gesprekken stiekem op en speelt ze door aan de conservatieve onruststookster Lucianne Goldberg. He...

30-07-2019 21:40

The Clinton Affair

The Clinton Affair - The Clinton Affair

Voor het eerst in veertig jaar behalen de Republikeinen onder aanvoering van Newt Gingrich een meerderheid in het Huis van Afgevaardigden. Zijn onwrikbare partijpolitieke opvattingen resulteren in een shutdown van de overheid. Het geflirt t...

29-07-2019 21:45

The Clinton Affair

The Clinton Affair - The Clinton Affair

De Democraten heroveren na twaalf jaar Republikeins bewind weer het Witte Huis, maar de schandalen die Bill Clinton tijdens de campagne teisterden, blijven hem achtervolgen in Washington. Na de zelfmoord van Vince Foster, de juridisch advis...

The Clinton Affair gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Clinton Affair de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Clinton Affair bij The Clinton Affair liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Clinton Affair. Heb je een uitzending van The Clinton Affair gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Clinton Affair gemist

Uitzending gemist van The Clinton Affair? Hier kun je alle uitzendingen van The Clinton Affair kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 07-08-2019 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!