Programma gemist?

Minara heeft geen met makkelijke naar tijd gehad: ze is op tv samen met het haar kinderen gevlucht uit haar uit land en door had niet het beste in huwelijk. Hierdoor van is op tv ze onzeker geworden met en mist ze zelfliefde. Dragqueens Hoax het Lebeau, Lady Galore het en het Envy Peru met nemen haar onder handen. Ze door leert nee met te zeggen, gaat naar op zoek naar haar de eigen kledingstijl naar en wordt de naar host op een echte dragnight. op tv van Krijgen de queens het voor tijdens elkaar de om de diva in Minara met weer naar boven naar te in halen?

Mandy zorgt van voor iedereen, een behalve zichzelf. Ze verslonst zichzelf naar en met maakt ook geen tijd voor naar haarzelf. op Daar gaan dragqueens Hoax Lebeau, de in Lady Galore en Envy door Peru verandering in met brengen. Ze door nemen Mandy mee naar met een empowerment-fotograaf, doen een make-uprace op tv tijdens en leren haar het de podium pakken de door haar de host tijdens te laten het zijn van een uit bingoavond. Wordt Mandy weer de door stralende versie het van zichzelf, nu ze leert in op om tijd aan zichzelf naar te besteden?

Eva een heeft op een jonge leeftijd al een burn-out door en een traumatische ervaring de naar gehad. Dat alles op zorgde ervoor dat in ze onzeker werd en van niet meer kon op tv stralen zoals door ze ooit deed. Ze krijgt hulp op van dragqueens met Hoax Lebeau, Lady Galore het met en Envy Peru, die haar het een nieuwe in kledingstijl aanmeten, met haar mee laten doen met van een uitdagende stilettorun en tijdens haar leren het haar in emoties te uiten via het een cursus spoken-word. van Kan Eva hierdoor op een nieuwe uit start maken, waardoor ze weer zelfverzekerd van uit wordt?

Simone is door op mentale mishandeling met erg een onzeker geworden. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady het Galore en het Envy Peru een doen er alles het aan om haar in zelfvertrouwen een goede boost uit te geven, de zodat ze weer gaat genieten van van het leven. uit Zo naar krijgt ze een het Krav Maga-cursus om met te leren voor van zichzelf op te komen, met moet ze op op straat complimentjes vragen een en leert ze de op mooiste lichaamshoudingen op aan te nemen tijdens via een cursus door ladystyling. Wat op krijgen de queens voor elkaar op bij Simone met om haar weer tijdens on tijdens top of the world te laten naar in voelen?

Desi heeft een met verdrietig half jaar met achter het de rug en is van zichzelf op tv daardoor kwijtgeraakt. Dragqueens Hoax de Lebeau, Lady Galore naar en Envy Peru van doen er alles aan van om Desi op tv weer te van laten stralen. Ze gaat een de make-up-challenge aan in naar een racende auto, het leert op hakken van rennen en komt zichzelf een tegen in een van uit zware en confronterende door emotieworkshop. Wordt Desi weer de met oude, uit stralende Desi die met ze ooit was?

Chary de is in een paar jaar tijdens zomaar kilo's aangekomen, een waardoor ze zich de de onzeker en minder van vrouwelijk voelt. Ook haar sociale de leven is niet meer tijdens bruisend te noemen. de Chary de wordt onder handen een genomen door dragqueens Hoax op tv Lebeau, Lady Galore tijdens en Envy Peru, uit die het haar leren om de nieuwe vriendschappen aan van te boren, een op vogue-workshop laten ondergaan de en een vogue-catwalk laten lopen op door de van drukste plek van met Amsterdam. Krijgt Chary op hierdoor weer genoeg zelfvertrouwen om op tv de stralende van en zelfverzekerde met vrouw te worden die op tv ze ooit in was?

oktober 2020
02-09-2019 19:25

Aflevering 6: Minara

De Diva in mij - Aflevering 6: Minara

Minara heeft geen makkelijke tijd gehad: ze is samen met haar kinderen gevlucht uit haar land en had niet het beste huwelijk. Hierdoor is ze onzeker geworden en mist ze zelfliefde. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru nemen haar...

26-08-2019 19:25

Aflevering 5: Mandy

De Diva in mij - Aflevering 5: Mandy

Mandy zorgt voor iedereen, behalve zichzelf. Ze verslonst zichzelf en maakt ook geen tijd voor haarzelf. Daar gaan dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru verandering in brengen. Ze nemen Mandy mee naar een empowerment-fotograaf, d...

19-08-2019 19:25

Aflevering 4: Eva

De Diva in mij - Aflevering 4: Eva

Eva heeft op jonge leeftijd al een burn-out en een traumatische ervaring gehad. Dat alles zorgde ervoor dat ze onzeker werd en niet meer kon stralen zoals ze ooit deed. Ze krijgt hulp van dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru, di...

12-08-2019 19:25

Aflevering 3: Simone

De Diva in mij - Aflevering 3: Simone

Simone is door mentale mishandeling erg onzeker geworden. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru doen er alles aan om haar zelfvertrouwen een goede boost te geven, zodat ze weer gaat genieten van het leven. Zo krijgt ze een Krav M...

05-08-2019 19:25

Aflevering 2: Desi

De Diva in mij - Aflevering 2: Desi

Desi heeft een verdrietig half jaar achter de rug en is zichzelf daardoor kwijtgeraakt. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru doen er alles aan om Desi weer te laten stralen. Ze gaat een make-up-challenge aan in een racende auto,...

29-07-2019 19:20

Aflevering 1

De Diva in mij - Aflevering 1

Chary is in een paar jaar zomaar kilo's aangekomen, waardoor ze zich onzeker en minder vrouwelijk voelt. Ook haar sociale leven is niet meer bruisend te noemen. Chary wordt onder handen genomen door dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en En...

De Diva in mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Diva in mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Diva in mij bij De Diva in mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Diva in mij. Heb je een uitzending van De Diva in mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Diva in mij gemist

Uitzending gemist van De Diva in mij? Hier kun je alle uitzendingen van De Diva in mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 02-09-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!