Programma gemist?

Minara heeft geen tijdens met makkelijke tijd gehad: ze naar is samen met in haar kinderen uit gevlucht uit haar land en tijdens had van niet het beste huwelijk. Hierdoor met is ze onzeker uit geworden en mist van ze zelfliefde. Dragqueens naar Hoax Lebeau, Lady tijdens Galore en het Envy Peru nemen haar de onder handen. Ze leert met nee te naar zeggen, op gaat op zoek naar haar eigen van kledingstijl een en wordt naar de host op een echte een dragnight. Krijgen de het queens het van voor elkaar om naar de diva een in Minara weer op naar boven te een halen?

Mandy op zorgt voor iedereen, behalve het zichzelf. Ze verslonst zichzelf van de en maakt ook geen uit tijd voor het haarzelf. Daar gaan dragqueens van Hoax Lebeau, Lady Galore naar en Envy Peru van verandering uit in brengen. Ze nemen Mandy mee een naar een empowerment-fotograaf, door doen in een make-uprace en leren haar naar het met podium pakken met door haar de naar host te laten de zijn van een met bingoavond. Wordt Mandy op weer de stralende versie uit van zichzelf, nu ze het leert door om tijd aan een zichzelf te besteden?

Eva heeft op door jonge leeftijd van al een in burn-out en een een traumatische ervaring gehad. Dat alles op tv zorgde het ervoor dat met ze onzeker werd uit en niet meer kon op tv stralen zoals ze ooit deed. naar Ze krijgt door hulp van dragqueens Hoax de naar Lebeau, Lady Galore en Envy Peru, van die door haar een nieuwe kledingstijl aanmeten, tijdens haar mee een laten doen met een in uitdagende stilettorun de en het haar leren haar emoties te uiten in tijdens via een cursus spoken-word. Kan Eva op tv hierdoor een nieuwe van start maken, waardoor met de ze weer zelfverzekerd op tv wordt?

Simone is een door in mentale mishandeling erg onzeker geworden. tijdens Dragqueens Hoax Lebeau, in Lady Galore en naar Envy op tv Peru doen er alles aan om op tv haar zelfvertrouwen op een goede op boost te geven, van zodat ze weer op gaat genieten van het in leven. Zo krijgt ze in een uit Krav Maga-cursus een om te leren een voor zichzelf op te komen, van moet ze op het straat complimentjes in vragen en leert op ze de mooiste lichaamshoudingen in aan te nemen naar via een het cursus ladystyling. Wat met krijgen de van queens voor elkaar bij Simone om tijdens haar weer on door op top of the world te door laten uit voelen?

Desi heeft door een verdrietig van half jaar achter de in rug en naar is zichzelf daardoor de kwijtgeraakt. Dragqueens uit Hoax Lebeau, Lady Galore en door Envy Peru doen er door alles aan om met Desi weer te in laten de stralen. Ze gaat een met make-up-challenge aan in een de racende van auto, leert op hakken rennen het door en komt zichzelf naar tegen in een zware en confronterende van van emotieworkshop. Wordt Desi weer de naar oude, stralende Desi op die ze het ooit was?

Chary uit is in van een paar jaar zomaar een kilo's aangekomen, waardoor tijdens ze zich onzeker de en minder vrouwelijk voelt. Ook door haar met sociale leven is niet van meer bruisend te de noemen. Chary wordt uit onder handen door genomen door dragqueens Hoax door Lebeau, Lady naar Galore en het Envy Peru, die haar leren om het in nieuwe vriendschappen aan te boren, naar een vogue-workshop laten ondergaan de en tijdens een vogue-catwalk laten lopen op met de drukste plek het van Amsterdam. met Krijgt met Chary hierdoor weer genoeg zelfvertrouwen op tv om de tijdens stralende en zelfverzekerde vrouw te in met worden die ze met ooit was?

juni 2021
02-09-2019 19:25

Aflevering 6: Minara

De Diva in mij - Aflevering 6: Minara

Minara heeft geen makkelijke tijd gehad: ze is samen met haar kinderen gevlucht uit haar land en had niet het beste huwelijk. Hierdoor is ze onzeker geworden en mist ze zelfliefde. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru nemen haar...

26-08-2019 19:25

Aflevering 5: Mandy

De Diva in mij - Aflevering 5: Mandy

Mandy zorgt voor iedereen, behalve zichzelf. Ze verslonst zichzelf en maakt ook geen tijd voor haarzelf. Daar gaan dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru verandering in brengen. Ze nemen Mandy mee naar een empowerment-fotograaf, d...

19-08-2019 19:25

Aflevering 4: Eva

De Diva in mij - Aflevering 4: Eva

Eva heeft op jonge leeftijd al een burn-out en een traumatische ervaring gehad. Dat alles zorgde ervoor dat ze onzeker werd en niet meer kon stralen zoals ze ooit deed. Ze krijgt hulp van dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru, di...

12-08-2019 19:25

Aflevering 3: Simone

De Diva in mij - Aflevering 3: Simone

Simone is door mentale mishandeling erg onzeker geworden. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru doen er alles aan om haar zelfvertrouwen een goede boost te geven, zodat ze weer gaat genieten van het leven. Zo krijgt ze een Krav M...

05-08-2019 19:25

Aflevering 2: Desi

De Diva in mij - Aflevering 2: Desi

Desi heeft een verdrietig half jaar achter de rug en is zichzelf daardoor kwijtgeraakt. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru doen er alles aan om Desi weer te laten stralen. Ze gaat een make-up-challenge aan in een racende auto,...

29-07-2019 19:20

Aflevering 1

De Diva in mij - Aflevering 1

Chary is in een paar jaar zomaar kilo's aangekomen, waardoor ze zich onzeker en minder vrouwelijk voelt. Ook haar sociale leven is niet meer bruisend te noemen. Chary wordt onder handen genomen door dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en En...

De Diva in mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Diva in mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Diva in mij bij De Diva in mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Diva in mij. Heb je een uitzending van De Diva in mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Diva in mij gemist

Uitzending gemist van De Diva in mij? Hier kun je alle uitzendingen van De Diva in mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 02-09-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!