Programma gemist?

Minara heeft geen tijdens door makkelijke tijd gehad: op tv ze is samen door met haar kinderen in gevlucht uit haar land en op tv had niet het naar beste huwelijk. op Hierdoor is ze de onzeker geworden en in mist ze zelfliefde. Dragqueens Hoax met Lebeau, uit Lady Galore op en Envy Peru nemen het haar onder handen. Ze door leert nee te van zeggen, gaat op op tv zoek naar haar van eigen kledingstijl en op tv wordt op de host op de een echte dragnight. Krijgen de de queens het op tv voor elkaar om de van diva in in Minara weer naar het boven te naar halen?

Mandy zorgt op voor iedereen, van behalve zichzelf. Ze verslonst zichzelf in uit en maakt ook geen door tijd voor door haarzelf. Daar gaan het dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en naar naar Envy Peru verandering in naar brengen. Ze nemen door Mandy mee naar een empowerment-fotograaf, naar in doen een make-uprace en door leren haar het podium pakken door door haar de het host het te laten op tv zijn van een bingoavond. Wordt tijdens Mandy op weer de stralende versie van zichzelf, de nu ze leert naar om tijd op tv aan het zichzelf te besteden?

Eva heeft op van jonge op tv leeftijd al een burn-out en uit een traumatische een ervaring gehad. de Dat alles zorgde ervoor dat in ze op tv onzeker werd een en niet meer door kon stralen zoals ze met ooit deed. Ze krijgt door hulp van dragqueens Hoax tijdens het Lebeau, Lady Galore en Envy met Peru, tijdens die haar een uit nieuwe kledingstijl aanmeten, haar mee laten uit doen met een een uitdagende in stilettorun en met haar leren haar emoties te uiten in uit via een cursus van spoken-word. Kan Eva hierdoor een nieuwe de start op maken, waardoor ze weer zelfverzekerd op tv tijdens wordt?

Simone van is door mentale mishandeling door erg onzeker naar geworden. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady uit Galore en Envy een Peru doen van er alles op tv aan om haar door zelfvertrouwen een goede boost de te geven, zodat naar ze weer op gaat genieten van tijdens het leven. uit Zo krijgt ze door een Krav Maga-cursus om te het leren voor met zichzelf op naar te komen, moet ze het op straat naar complimentjes vragen en leert ze een de uit mooiste lichaamshoudingen aan te nemen naar via een op tv cursus ladystyling. van Wat krijgen de queens de voor elkaar bij Simone een om haar weer uit on top tijdens of the world te laten op tv in voelen?

Desi uit heeft een verdrietig half de jaar achter de de rug een en is zichzelf uit daardoor kwijtgeraakt. Dragqueens Hoax naar Lebeau, Lady Galore en met Envy naar Peru doen er alles door aan om Desi weer van te laten een stralen. Ze van gaat een make-up-challenge aan uit in een racende een auto, leert op uit hakken rennen op tv en komt zichzelf tegen in door een zware het en confronterende emotieworkshop. tijdens Wordt Desi weer de door oude, stralende Desi van die ze uit ooit was?

Chary op is in een paar het jaar zomaar een kilo's aangekomen, waardoor ze het zich van onzeker en minder vrouwelijk voelt. Ook door haar uit sociale leven is niet meer een bruisend te op noemen. Chary wordt onder op handen genomen door in op tv dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en het Envy Peru, op die haar leren om tijdens met nieuwe vriendschappen aan te boren, een van vogue-workshop laten ondergaan in en met een vogue-catwalk laten lopen op van van de drukste plek van op tv Amsterdam. Krijgt Chary hierdoor op tv weer genoeg zelfvertrouwen op tv om de het stralende en zelfverzekerde het vrouw te worden die ze in ooit op was?

januari 2020
02-09-2019 19:25

Aflevering 6: Minara

De Diva in mij - Aflevering 6: Minara

Minara heeft geen makkelijke tijd gehad: ze is samen met haar kinderen gevlucht uit haar land en had niet het beste huwelijk. Hierdoor is ze onzeker geworden en mist ze zelfliefde. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru nemen haar...

26-08-2019 19:25

Aflevering 5: Mandy

De Diva in mij - Aflevering 5: Mandy

Mandy zorgt voor iedereen, behalve zichzelf. Ze verslonst zichzelf en maakt ook geen tijd voor haarzelf. Daar gaan dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru verandering in brengen. Ze nemen Mandy mee naar een empowerment-fotograaf, d...

19-08-2019 19:25

Aflevering 4: Eva

De Diva in mij - Aflevering 4: Eva

Eva heeft op jonge leeftijd al een burn-out en een traumatische ervaring gehad. Dat alles zorgde ervoor dat ze onzeker werd en niet meer kon stralen zoals ze ooit deed. Ze krijgt hulp van dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru, di...

12-08-2019 19:25

Aflevering 3: Simone

De Diva in mij - Aflevering 3: Simone

Simone is door mentale mishandeling erg onzeker geworden. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru doen er alles aan om haar zelfvertrouwen een goede boost te geven, zodat ze weer gaat genieten van het leven. Zo krijgt ze een Krav M...

05-08-2019 19:25

Aflevering 2: Desi

De Diva in mij - Aflevering 2: Desi

Desi heeft een verdrietig half jaar achter de rug en is zichzelf daardoor kwijtgeraakt. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru doen er alles aan om Desi weer te laten stralen. Ze gaat een make-up-challenge aan in een racende auto,...

29-07-2019 19:20

Aflevering 1

De Diva in mij - Aflevering 1

Chary is in een paar jaar zomaar kilo's aangekomen, waardoor ze zich onzeker en minder vrouwelijk voelt. Ook haar sociale leven is niet meer bruisend te noemen. Chary wordt onder handen genomen door dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en En...

De Diva in mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Diva in mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Diva in mij bij De Diva in mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Diva in mij. Heb je een uitzending van De Diva in mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Diva in mij gemist

Uitzending gemist van De Diva in mij? Hier kun je alle uitzendingen van De Diva in mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 02-09-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!