Programma gemist?

Minara van heeft geen makkelijke tijd gehad: naar ze is op samen uit met haar kinderen gevlucht uit haar een op tv land en had de niet het beste huwelijk. Hierdoor is op het ze onzeker geworden naar en mist ze zelfliefde. door Dragqueens Hoax Lebeau, tijdens Lady Galore en Envy een Peru nemen haar onder op handen. Ze op tv leert op nee te zeggen, gaat op zoek het naar tijdens haar eigen kledingstijl uit en wordt de naar host op een echte dragnight. het de Krijgen de queens het voor uit elkaar om een de diva uit in Minara weer naar boven te uit op tv halen?

Mandy het zorgt voor iedereen, behalve op tv zichzelf. Ze verslonst zichzelf op en met maakt ook het geen tijd voor haarzelf. Daar uit gaan het dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore uit en Envy Peru met verandering in brengen. naar Ze nemen Mandy een mee naar op een empowerment-fotograaf, doen een make-uprace door en naar leren haar het podium naar pakken door tijdens haar de host te laten op zijn van uit een bingoavond. Wordt van Mandy weer het de stralende van versie van zichzelf, nu door ze leert om tijd naar aan zichzelf te door besteden?

Eva heeft op tv op van jonge leeftijd al in een burn-out en een traumatische naar ervaring gehad. Dat alles van zorgde ervoor dat uit ze op onzeker werd en niet van meer kon een stralen zoals ze ooit deed. een de Ze krijgt hulp van dragqueens Hoax naar Lebeau, in Lady Galore en Envy Peru, op die haar het een nieuwe kledingstijl het aanmeten, haar het mee laten tijdens doen met een het uitdagende stilettorun en haar leren met haar het emoties te uiten uit via een cursus spoken-word. Kan een Eva hierdoor met een nieuwe start uit maken, waardoor ze weer naar zelfverzekerd het wordt?

Simone op is door mentale de mishandeling erg onzeker geworden. Dragqueens van het Hoax Lebeau, Lady op Galore en Envy Peru doen er een alles aan om het haar zelfvertrouwen uit een goede boost te naar geven, zodat tijdens ze weer gaat genieten het van het het leven. Zo krijgt ze tijdens een Krav Maga-cursus in de om te leren voor zichzelf op in te komen, tijdens moet ze op op tv straat complimentjes vragen en in leert ze tijdens de mooiste lichaamshoudingen op aan te nemen via van een in cursus ladystyling. Wat krijgen het de queens op tv voor elkaar bij Simone de om een haar weer on top op of the world te laten in op tv voelen?

Desi de heeft een verdrietig half uit jaar achter de uit rug en is op tv zichzelf daardoor kwijtgeraakt. Dragqueens met Hoax Lebeau, Lady op Galore en Envy uit Peru naar doen er alles aan om in Desi weer door te laten de stralen. Ze gaat een naar make-up-challenge aan tijdens in een racende auto, leert op tv op hakken rennen het en komt de zichzelf tegen tijdens in een zware en confronterende op tv emotieworkshop. Wordt Desi van tijdens weer de oude, stralende een Desi die ze ooit op was?

Chary is het in een uit paar jaar zomaar kilo's de aangekomen, waardoor ze zich de onzeker op en minder op vrouwelijk voelt. Ook de haar sociale leven is niet het meer bruisend te noemen. door Chary wordt naar onder handen tijdens genomen door dragqueens uit Hoax Lebeau, Lady Galore en een van Envy Peru, die haar leren de om nieuwe vriendschappen aan door te op tv boren, een vogue-workshop laten door ondergaan en een van vogue-catwalk laten uit lopen op tijdens de drukste plek van tijdens Amsterdam. Krijgt van Chary hierdoor weer genoeg zelfvertrouwen om naar naar de stralende en zelfverzekerde in vrouw te een worden die ze ooit op was?

oktober 2021
02-09-2019 19:25

Aflevering 6: Minara

De Diva in mij - Aflevering 6: Minara

Minara heeft geen makkelijke tijd gehad: ze is samen met haar kinderen gevlucht uit haar land en had niet het beste huwelijk. Hierdoor is ze onzeker geworden en mist ze zelfliefde. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru nemen haar...

26-08-2019 19:25

Aflevering 5: Mandy

De Diva in mij - Aflevering 5: Mandy

Mandy zorgt voor iedereen, behalve zichzelf. Ze verslonst zichzelf en maakt ook geen tijd voor haarzelf. Daar gaan dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru verandering in brengen. Ze nemen Mandy mee naar een empowerment-fotograaf, d...

19-08-2019 19:25

Aflevering 4: Eva

De Diva in mij - Aflevering 4: Eva

Eva heeft op jonge leeftijd al een burn-out en een traumatische ervaring gehad. Dat alles zorgde ervoor dat ze onzeker werd en niet meer kon stralen zoals ze ooit deed. Ze krijgt hulp van dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru, di...

12-08-2019 19:25

Aflevering 3: Simone

De Diva in mij - Aflevering 3: Simone

Simone is door mentale mishandeling erg onzeker geworden. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru doen er alles aan om haar zelfvertrouwen een goede boost te geven, zodat ze weer gaat genieten van het leven. Zo krijgt ze een Krav M...

05-08-2019 19:25

Aflevering 2: Desi

De Diva in mij - Aflevering 2: Desi

Desi heeft een verdrietig half jaar achter de rug en is zichzelf daardoor kwijtgeraakt. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru doen er alles aan om Desi weer te laten stralen. Ze gaat een make-up-challenge aan in een racende auto,...

29-07-2019 19:20

Aflevering 1

De Diva in mij - Aflevering 1

Chary is in een paar jaar zomaar kilo's aangekomen, waardoor ze zich onzeker en minder vrouwelijk voelt. Ook haar sociale leven is niet meer bruisend te noemen. Chary wordt onder handen genomen door dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en En...

De Diva in mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Diva in mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Diva in mij bij De Diva in mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Diva in mij. Heb je een uitzending van De Diva in mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Diva in mij gemist

Uitzending gemist van De Diva in mij? Hier kun je alle uitzendingen van De Diva in mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 02-09-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!