Programma gemist?

Minara op heeft geen uit makkelijke tijd gehad: een ze is samen met haar kinderen met tijdens gevlucht uit haar op tv land en had op niet het beste het huwelijk. Hierdoor is ze de onzeker geworden en op tv mist ze zelfliefde. Dragqueens Hoax op tv Lebeau, Lady Galore met en Envy van Peru nemen haar op tv onder handen. op Ze leert nee een te zeggen, gaat uit op zoek uit naar haar eigen de kledingstijl en wordt de host op uit op tv een echte dragnight. door Krijgen de queens het voor tijdens elkaar om met de diva in Minara weer de naar boven op te in halen?

Mandy tijdens zorgt voor iedereen, met behalve zichzelf. naar Ze verslonst zichzelf in en maakt ook geen tijd voor naar haarzelf. Daar in gaan dragqueens Hoax het Lebeau, naar Lady Galore en Envy met Peru verandering in brengen. in Ze nemen Mandy uit mee naar een op tv empowerment-fotograaf, doen een door make-uprace met en leren haar een het podium pakken het door haar de tijdens host te laten zijn van een in uit bingoavond. Wordt Mandy een weer de stralende op tv versie van zichzelf, nu door ze leert om tijd aan in zichzelf door te besteden?

Eva op tv heeft op jonge leeftijd op tv al een burn-out de en op een traumatische ervaring gehad. in Dat alles zorgde ervoor uit dat naar ze onzeker werd en tijdens niet meer het kon stralen zoals ze ooit deed. de Ze in krijgt hulp van dragqueens uit Hoax het Lebeau, Lady Galore en Envy in Peru, die haar de een nieuwe kledingstijl aanmeten, met haar mee op tv laten tijdens doen met een uitdagende van stilettorun en de haar leren haar emoties naar te uiten via uit een cursus met spoken-word. Kan Eva hierdoor de een nieuwe start maken, waardoor in ze weer een zelfverzekerd op wordt?

Simone is door met mentale mishandeling het erg onzeker uit geworden. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady van Galore en Envy op tv Peru het doen er alles aan tijdens om haar de zelfvertrouwen een goede boost de te een geven, zodat ze weer gaat door genieten van het leven. van tijdens Zo krijgt ze een een Krav Maga-cursus tijdens om te leren in voor zichzelf op de te komen, moet ze op straat op tv complimentjes vragen en tijdens leert ze het de mooiste lichaamshoudingen op aan te nemen tijdens via een cursus ladystyling. de Wat krijgen naar de queens voor elkaar de door bij Simone om haar weer op on top of uit the world het te laten door voelen?

Desi heeft een uit een verdrietig half jaar achter de rug op tv en is van zichzelf daardoor kwijtgeraakt. tijdens Dragqueens Hoax Lebeau, tijdens Lady Galore en Envy een Peru doen tijdens er alles aan in om Desi weer op te op tv laten stralen. Ze gaat het een make-up-challenge de aan in een tijdens racende auto, leert op op hakken rennen en op komt zichzelf door tegen in een in zware en confronterende emotieworkshop. Wordt Desi naar weer de tijdens oude, stralende Desi met die ze ooit op tv was?

Chary is door in een een paar jaar het zomaar kilo's aangekomen, waardoor ze zich van onzeker en een minder uit vrouwelijk voelt. Ook haar door sociale leven is niet meer de een bruisend te noemen. Chary wordt met onder handen genomen op door door dragqueens Hoax Lebeau, van Lady Galore en de Envy Peru, die haar leren uit om nieuwe het vriendschappen aan te boren, een op een vogue-workshop laten ondergaan en naar een vogue-catwalk in laten lopen op de drukste naar plek van Amsterdam. Krijgt op Chary hierdoor door weer genoeg zelfvertrouwen van om de stralende en op tv op tv zelfverzekerde vrouw te worden die ze op tv het ooit was?

juli 2020
02-09-2019 19:25

Aflevering 6: Minara

De Diva in mij - Aflevering 6: Minara

Minara heeft geen makkelijke tijd gehad: ze is samen met haar kinderen gevlucht uit haar land en had niet het beste huwelijk. Hierdoor is ze onzeker geworden en mist ze zelfliefde. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru nemen haar...

26-08-2019 19:25

Aflevering 5: Mandy

De Diva in mij - Aflevering 5: Mandy

Mandy zorgt voor iedereen, behalve zichzelf. Ze verslonst zichzelf en maakt ook geen tijd voor haarzelf. Daar gaan dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru verandering in brengen. Ze nemen Mandy mee naar een empowerment-fotograaf, d...

19-08-2019 19:25

Aflevering 4: Eva

De Diva in mij - Aflevering 4: Eva

Eva heeft op jonge leeftijd al een burn-out en een traumatische ervaring gehad. Dat alles zorgde ervoor dat ze onzeker werd en niet meer kon stralen zoals ze ooit deed. Ze krijgt hulp van dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru, di...

12-08-2019 19:25

Aflevering 3: Simone

De Diva in mij - Aflevering 3: Simone

Simone is door mentale mishandeling erg onzeker geworden. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru doen er alles aan om haar zelfvertrouwen een goede boost te geven, zodat ze weer gaat genieten van het leven. Zo krijgt ze een Krav M...

05-08-2019 19:25

Aflevering 2: Desi

De Diva in mij - Aflevering 2: Desi

Desi heeft een verdrietig half jaar achter de rug en is zichzelf daardoor kwijtgeraakt. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru doen er alles aan om Desi weer te laten stralen. Ze gaat een make-up-challenge aan in een racende auto,...

29-07-2019 19:20

Aflevering 1

De Diva in mij - Aflevering 1

Chary is in een paar jaar zomaar kilo's aangekomen, waardoor ze zich onzeker en minder vrouwelijk voelt. Ook haar sociale leven is niet meer bruisend te noemen. Chary wordt onder handen genomen door dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en En...

De Diva in mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Diva in mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Diva in mij bij De Diva in mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Diva in mij. Heb je een uitzending van De Diva in mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Diva in mij gemist

Uitzending gemist van De Diva in mij? Hier kun je alle uitzendingen van De Diva in mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 02-09-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!