Programma gemist?

Minara tijdens heeft geen makkelijke tijd op gehad: ze het is samen met een haar kinderen gevlucht uit van haar land en had naar uit niet het beste op huwelijk. Hierdoor is tijdens ze onzeker geworden en mist ze van zelfliefde. op tv Dragqueens Hoax Lebeau, op Lady Galore en in Envy Peru nemen haar met onder handen. Ze leert op tv met nee te zeggen, gaat op door zoek naar van haar eigen kledingstijl in en wordt de de host op een het echte dragnight. Krijgen een de queens het naar voor elkaar om de diva de in de Minara weer uit naar boven te in halen?

Mandy zorgt voor op iedereen, behalve de zichzelf. Ze verslonst zichzelf op de en maakt ook geen tijd een voor haarzelf. Daar gaan op dragqueens in Hoax Lebeau, Lady tijdens Galore en de Envy Peru verandering in brengen. Ze naar nemen in Mandy mee van naar een empowerment-fotograaf, in doen een make-uprace en leren tijdens haar op tv het podium pakken door haar de een host te de laten zijn van naar een bingoavond. op Wordt Mandy weer van de stralende versie tijdens van zichzelf, nu ze leert tijdens om tijd aan op zichzelf met te besteden?

Eva door heeft op uit jonge leeftijd al een burn-out op en op tv een traumatische ervaring in gehad. Dat alles zorgde ervoor dat uit ze met onzeker werd en door niet meer kon door stralen zoals ze ooit in deed. Ze op krijgt hulp van dragqueens Hoax tijdens in Lebeau, Lady Galore en Envy Peru, naar uit die haar een nieuwe kledingstijl in aanmeten, haar van mee laten doen in met een uitdagende stilettorun in en haar leren haar tijdens op tv emoties te uiten via een door cursus spoken-word. Kan Eva met hierdoor met een nieuwe start maken, in waardoor ze uit weer zelfverzekerd naar wordt?

Simone is door met mentale in mishandeling erg een onzeker geworden. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady de Galore en Envy tijdens Peru doen op er alles van aan om haar zelfvertrouwen op tv een goede boost te door geven, zodat ze op tv weer gaat genieten door van op tv het leven. Zo krijgt uit ze een met Krav Maga-cursus naar om te leren voor op tv zichzelf op te komen, in moet ze de op straat complimentjes vragen en uit leert ze uit de mooiste lichaamshoudingen aan met in te nemen via met een cursus ladystyling. Wat een krijgen de queens een voor elkaar een bij Simone om uit haar weer on top of met the naar world te laten uit voelen?

Desi heeft een tijdens een verdrietig half jaar achter de rug op tv en is met zichzelf daardoor kwijtgeraakt. naar Dragqueens Hoax op tv Lebeau, Lady Galore een en Envy Peru doen er naar op tv alles aan om een Desi weer te laten stralen. van Ze gaat een een make-up-challenge aan in in een racende auto, door leert op de hakken rennen en komt tijdens zichzelf tegen de in een op zware en confronterende in emotieworkshop. Wordt Desi weer de een oude, een stralende Desi die ze naar ooit was?

Chary is een in een de paar jaar zomaar uit kilo's aangekomen, waardoor ze het zich onzeker en minder in in vrouwelijk voelt. Ook haar sociale naar leven is niet een meer een bruisend te noemen. Chary wordt een onder op tv handen genomen door dragqueens Hoax van Lebeau, uit Lady Galore en Envy Peru, op die haar leren om in nieuwe vriendschappen aan door de te boren, een vogue-workshop laten door ondergaan naar en een vogue-catwalk laten lopen op tijdens de drukste tijdens plek een van Amsterdam. Krijgt Chary hierdoor op tv weer genoeg door zelfvertrouwen om de een stralende en met zelfverzekerde vrouw te worden die ze het ooit op was?

februari 2021
02-09-2019 19:25

Aflevering 6: Minara

De Diva in mij - Aflevering 6: Minara

Minara heeft geen makkelijke tijd gehad: ze is samen met haar kinderen gevlucht uit haar land en had niet het beste huwelijk. Hierdoor is ze onzeker geworden en mist ze zelfliefde. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru nemen haar...

26-08-2019 19:25

Aflevering 5: Mandy

De Diva in mij - Aflevering 5: Mandy

Mandy zorgt voor iedereen, behalve zichzelf. Ze verslonst zichzelf en maakt ook geen tijd voor haarzelf. Daar gaan dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru verandering in brengen. Ze nemen Mandy mee naar een empowerment-fotograaf, d...

19-08-2019 19:25

Aflevering 4: Eva

De Diva in mij - Aflevering 4: Eva

Eva heeft op jonge leeftijd al een burn-out en een traumatische ervaring gehad. Dat alles zorgde ervoor dat ze onzeker werd en niet meer kon stralen zoals ze ooit deed. Ze krijgt hulp van dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru, di...

12-08-2019 19:25

Aflevering 3: Simone

De Diva in mij - Aflevering 3: Simone

Simone is door mentale mishandeling erg onzeker geworden. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru doen er alles aan om haar zelfvertrouwen een goede boost te geven, zodat ze weer gaat genieten van het leven. Zo krijgt ze een Krav M...

05-08-2019 19:25

Aflevering 2: Desi

De Diva in mij - Aflevering 2: Desi

Desi heeft een verdrietig half jaar achter de rug en is zichzelf daardoor kwijtgeraakt. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru doen er alles aan om Desi weer te laten stralen. Ze gaat een make-up-challenge aan in een racende auto,...

29-07-2019 19:20

Aflevering 1

De Diva in mij - Aflevering 1

Chary is in een paar jaar zomaar kilo's aangekomen, waardoor ze zich onzeker en minder vrouwelijk voelt. Ook haar sociale leven is niet meer bruisend te noemen. Chary wordt onder handen genomen door dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en En...

De Diva in mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Diva in mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Diva in mij bij De Diva in mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Diva in mij. Heb je een uitzending van De Diva in mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Diva in mij gemist

Uitzending gemist van De Diva in mij? Hier kun je alle uitzendingen van De Diva in mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 02-09-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!