Programma gemist?

Minara heeft met geen makkelijke tijd gehad: tijdens ze is op samen met haar kinderen van van gevlucht uit haar land en had door niet naar het beste huwelijk. Hierdoor naar is ze onzeker door geworden en mist van ze zelfliefde. Dragqueens door Hoax Lebeau, Lady Galore de en van Envy Peru nemen haar een onder handen. Ze in leert nee te uit zeggen, gaat op in zoek naar haar door eigen kledingstijl met en wordt de host op tijdens op tv een echte dragnight. Krijgen de queens het het voor elkaar van om de naar diva in Minara het weer de naar boven te naar halen?

Mandy het zorgt voor van iedereen, behalve zichzelf. het Ze verslonst zichzelf en het maakt ook geen tijdens tijd voor haarzelf. met Daar gaan dragqueens Hoax Lebeau, op tv Lady Galore en door naar Envy Peru verandering in brengen. uit Ze nemen op tv Mandy mee naar naar een empowerment-fotograaf, doen een make-uprace door door en leren haar het door podium pakken in door haar de host met te laten naar zijn van een bingoavond. een Wordt Mandy weer de met stralende versie van zichzelf, naar in nu ze leert om in tijd aan het zichzelf te besteden?

Eva tijdens heeft op jonge de leeftijd al op een burn-out en een van traumatische ervaring gehad. Dat uit alles in zorgde ervoor dat ze van onzeker werd naar en niet meer kon tijdens stralen zoals ze de ooit deed. Ze krijgt door hulp van dragqueens Hoax de Lebeau, Lady Galore door uit en Envy Peru, door die haar een in nieuwe kledingstijl aanmeten, met haar mee laten de doen met een uitdagende uit stilettorun en haar leren haar naar emoties te uiten de via van een cursus spoken-word. Kan uit Eva hierdoor in een nieuwe start maken, op tv waardoor ze weer zelfverzekerd door in wordt?

Simone naar is door het mentale mishandeling erg onzeker geworden. Dragqueens op in Hoax Lebeau, Lady op tv Galore en Envy Peru doen de er alles aan om op tv haar zelfvertrouwen een op goede boost te met door geven, zodat ze weer van gaat genieten van in het leven. Zo krijgt ze de naar een Krav Maga-cursus de om te leren voor zichzelf op op te komen, moet op ze op het straat op complimentjes vragen en leert ze de het mooiste lichaamshoudingen het aan met te nemen via een cursus ladystyling. naar Wat een krijgen de queens op voor elkaar bij Simone om het op haar weer on top of the tijdens uit world te laten door voelen?

Desi naar heeft een verdrietig door half jaar van achter de rug en is op tv zichzelf met daardoor kwijtgeraakt. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady van Galore en de Envy Peru doen er een alles aan uit om Desi weer te tijdens laten stralen. Ze door gaat een een make-up-challenge aan in een een racende auto, leert van op hakken rennen door en in komt zichzelf tegen in de een zware en naar confronterende door emotieworkshop. Wordt Desi door weer de oude, stralende Desi die tijdens ze uit ooit was?

Chary is in naar een paar jaar een zomaar kilo's aangekomen, een uit waardoor ze zich onzeker met en minder op tv vrouwelijk voelt. Ook haar tijdens sociale leven is niet meer uit het bruisend te noemen. Chary wordt onder door handen genomen door met dragqueens Hoax Lebeau, op Lady Galore en met tijdens Envy Peru, die haar leren om de nieuwe vriendschappen door aan te boren, van een vogue-workshop laten ondergaan op tv en een in vogue-catwalk laten lopen op tv op de drukste plek een van op Amsterdam. Krijgt Chary hierdoor door weer de genoeg zelfvertrouwen om de stralende de en de zelfverzekerde vrouw te worden die ze uit ooit van was?

december 2019
02-09-2019 19:25

Aflevering 6: Minara

De Diva in mij - Aflevering 6: Minara

Minara heeft geen makkelijke tijd gehad: ze is samen met haar kinderen gevlucht uit haar land en had niet het beste huwelijk. Hierdoor is ze onzeker geworden en mist ze zelfliefde. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru nemen haar...

26-08-2019 19:25

Aflevering 5: Mandy

De Diva in mij - Aflevering 5: Mandy

Mandy zorgt voor iedereen, behalve zichzelf. Ze verslonst zichzelf en maakt ook geen tijd voor haarzelf. Daar gaan dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru verandering in brengen. Ze nemen Mandy mee naar een empowerment-fotograaf, d...

19-08-2019 19:25

Aflevering 4: Eva

De Diva in mij - Aflevering 4: Eva

Eva heeft op jonge leeftijd al een burn-out en een traumatische ervaring gehad. Dat alles zorgde ervoor dat ze onzeker werd en niet meer kon stralen zoals ze ooit deed. Ze krijgt hulp van dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru, di...

12-08-2019 19:25

Aflevering 3: Simone

De Diva in mij - Aflevering 3: Simone

Simone is door mentale mishandeling erg onzeker geworden. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru doen er alles aan om haar zelfvertrouwen een goede boost te geven, zodat ze weer gaat genieten van het leven. Zo krijgt ze een Krav M...

05-08-2019 19:25

Aflevering 2: Desi

De Diva in mij - Aflevering 2: Desi

Desi heeft een verdrietig half jaar achter de rug en is zichzelf daardoor kwijtgeraakt. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru doen er alles aan om Desi weer te laten stralen. Ze gaat een make-up-challenge aan in een racende auto,...

29-07-2019 19:20

Aflevering 1

De Diva in mij - Aflevering 1

Chary is in een paar jaar zomaar kilo's aangekomen, waardoor ze zich onzeker en minder vrouwelijk voelt. Ook haar sociale leven is niet meer bruisend te noemen. Chary wordt onder handen genomen door dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en En...

De Diva in mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Diva in mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Diva in mij bij De Diva in mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Diva in mij. Heb je een uitzending van De Diva in mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Diva in mij gemist

Uitzending gemist van De Diva in mij? Hier kun je alle uitzendingen van De Diva in mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 02-09-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!