Programma gemist?

Minara heeft geen uit makkelijke tijd op gehad: ze op tv is samen met haar kinderen naar gevlucht uit haar op tv land in en had niet het beste met huwelijk. Hierdoor is met ze in onzeker geworden en mist ze van op zelfliefde. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore door en uit Envy Peru nemen haar op onder op handen. Ze leert nee te zeggen, op gaat op het zoek naar in haar eigen kledingstijl een en wordt de host de op een naar echte dragnight. Krijgen de in queens het door voor elkaar om de diva de in Minara door weer naar boven naar te naar halen?

Mandy naar zorgt voor iedereen, behalve op tv zichzelf. Ze verslonst zichzelf uit en maakt een ook geen tijd uit voor haarzelf. met Daar gaan dragqueens de Hoax Lebeau, Lady Galore en van Envy Peru verandering tijdens in brengen. Ze uit door nemen Mandy mee naar een op tv empowerment-fotograaf, doen naar een make-uprace en leren een haar het podium pakken naar door haar de tijdens op host te laten van zijn van een bingoavond. op tv Wordt Mandy weer de stralende op versie op tv van zichzelf, nu tijdens ze leert om tijd met aan zichzelf te op besteden?

Eva de heeft op het jonge leeftijd al een van burn-out en uit een traumatische ervaring gehad. Dat in alles op zorgde ervoor dat ze onzeker met werd en niet meer naar met kon stralen zoals ze ooit deed. op tv Ze het krijgt hulp van een dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore het en Envy Peru, naar die haar een met nieuwe kledingstijl aanmeten, door tijdens haar mee laten naar doen met een uitdagende stilettorun op en haar leren tijdens haar emoties een te uiten via een een cursus spoken-word. Kan van Eva uit hierdoor een nieuwe in start maken, waardoor ze weer met zelfverzekerd de wordt?

Simone de is door mentale mishandeling erg door in onzeker geworden. Dragqueens Hoax Lebeau, op Lady de Galore en Envy Peru doen er met alles aan om op tv haar zelfvertrouwen een op goede boost met te geven, zodat uit ze weer gaat genieten een van het naar leven. op tv Zo krijgt ze een Krav uit Maga-cursus om te leren van voor uit zichzelf op te komen, een moet op tv ze op straat de complimentjes vragen en leert ze de door mooiste een lichaamshoudingen aan te nemen via door een cursus op tv ladystyling. Wat een krijgen de queens voor naar elkaar bij in Simone om op tv haar weer on top of the de world uit te laten op tv voelen?

Desi heeft naar een verdrietig half de jaar achter de de rug en een is zichzelf op tv daardoor kwijtgeraakt. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady de in Galore en Envy Peru uit doen er alles aan om de Desi weer de te laten stralen. Ze tijdens gaat een make-up-challenge een aan de in een in racende auto, leert op hakken rennen met en komt van zichzelf tegen in uit een zware het en confronterende emotieworkshop. Wordt Desi van weer de oude, tijdens de stralende Desi die uit ze ooit was?

Chary is in de een op paar jaar de zomaar kilo's aangekomen, waardoor ze met zich uit onzeker en minder vrouwelijk voelt. het Ook door haar sociale leven is met niet meer bruisend te door noemen. Chary wordt op onder handen genomen in door dragqueens Hoax Lebeau, tijdens Lady Galore en tijdens Envy het Peru, die haar door leren om op nieuwe vriendschappen aan te in boren, een vogue-workshop laten ondergaan uit en een vogue-catwalk met op tv laten lopen op de van drukste plek van Amsterdam. Krijgt op Chary hierdoor weer in genoeg zelfvertrouwen uit om naar de stralende en zelfverzekerde vrouw te op tv worden die op tv ze ooit uit was?

december 2020
02-09-2019 19:25

Aflevering 6: Minara

De Diva in mij - Aflevering 6: Minara

Minara heeft geen makkelijke tijd gehad: ze is samen met haar kinderen gevlucht uit haar land en had niet het beste huwelijk. Hierdoor is ze onzeker geworden en mist ze zelfliefde. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru nemen haar...

26-08-2019 19:25

Aflevering 5: Mandy

De Diva in mij - Aflevering 5: Mandy

Mandy zorgt voor iedereen, behalve zichzelf. Ze verslonst zichzelf en maakt ook geen tijd voor haarzelf. Daar gaan dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru verandering in brengen. Ze nemen Mandy mee naar een empowerment-fotograaf, d...

19-08-2019 19:25

Aflevering 4: Eva

De Diva in mij - Aflevering 4: Eva

Eva heeft op jonge leeftijd al een burn-out en een traumatische ervaring gehad. Dat alles zorgde ervoor dat ze onzeker werd en niet meer kon stralen zoals ze ooit deed. Ze krijgt hulp van dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru, di...

12-08-2019 19:25

Aflevering 3: Simone

De Diva in mij - Aflevering 3: Simone

Simone is door mentale mishandeling erg onzeker geworden. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru doen er alles aan om haar zelfvertrouwen een goede boost te geven, zodat ze weer gaat genieten van het leven. Zo krijgt ze een Krav M...

05-08-2019 19:25

Aflevering 2: Desi

De Diva in mij - Aflevering 2: Desi

Desi heeft een verdrietig half jaar achter de rug en is zichzelf daardoor kwijtgeraakt. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru doen er alles aan om Desi weer te laten stralen. Ze gaat een make-up-challenge aan in een racende auto,...

29-07-2019 19:20

Aflevering 1

De Diva in mij - Aflevering 1

Chary is in een paar jaar zomaar kilo's aangekomen, waardoor ze zich onzeker en minder vrouwelijk voelt. Ook haar sociale leven is niet meer bruisend te noemen. Chary wordt onder handen genomen door dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en En...

De Diva in mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Diva in mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Diva in mij bij De Diva in mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Diva in mij. Heb je een uitzending van De Diva in mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Diva in mij gemist

Uitzending gemist van De Diva in mij? Hier kun je alle uitzendingen van De Diva in mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 02-09-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!