Programma gemist?

Minara heeft geen op makkelijke op tijd gehad: met ze is samen op met haar kinderen gevlucht uit haar op land en in had niet het met beste op tv huwelijk. Hierdoor is ze onzeker geworden in en het mist ze zelfliefde. van Dragqueens Hoax Lebeau, Lady in Galore en op Envy Peru nemen haar het onder handen. uit Ze leert nee te zeggen, uit naar gaat op zoek tijdens naar haar eigen kledingstijl en wordt door de host een op een echte op dragnight. Krijgen de queens uit het in voor elkaar om de diva uit in Minara door weer naar op tv boven te van halen?

Mandy uit zorgt voor in iedereen, behalve zichzelf. Ze verslonst zichzelf in van en maakt ook uit geen tijd voor haarzelf. Daar het gaan dragqueens Hoax Lebeau, naar met Lady Galore en Envy Peru met verandering uit in brengen. Ze nemen Mandy op tv mee naar een empowerment-fotograaf, door van doen een make-uprace en met leren haar het naar podium pakken door haar op de host te uit laten zijn van een op van bingoavond. Wordt Mandy weer de een stralende versie van zichzelf, door nu een ze leert om tijd aan de zichzelf te in besteden?

Eva de heeft op jonge met leeftijd al een op burn-out en een traumatische ervaring van gehad. een Dat alles zorgde een ervoor dat ze onzeker werd de en niet meer de kon de stralen zoals ze ooit de deed. Ze krijgt hulp door van dragqueens van Hoax Lebeau, met Lady Galore en Envy naar Peru, die haar een in uit nieuwe kledingstijl aanmeten, een haar mee laten de doen met een uitdagende stilettorun en uit van haar leren haar emoties te uiten op op via een cursus spoken-word. Kan de Eva tijdens hierdoor een nieuwe start uit maken, waardoor ze weer met zelfverzekerd uit wordt?

Simone is door een mentale op mishandeling erg onzeker geworden. uit Dragqueens Hoax Lebeau, Lady met van Galore en Envy Peru van doen er alles op aan om met haar zelfvertrouwen een goede boost te tijdens geven, een zodat ze weer gaat in genieten uit van het leven. Zo krijgt van ze een Krav naar Maga-cursus om te naar leren voor zichzelf op met te komen, moet de ze op straat in van complimentjes vragen en leert ze de een mooiste lichaamshoudingen tijdens aan te op nemen via een op tv cursus ladystyling. Wat krijgen de de queens voor elkaar de bij op Simone om haar op weer on van top of the world tijdens te laten een voelen?

Desi op tv heeft een verdrietig half door jaar achter de door rug en door is zichzelf daardoor kwijtgeraakt. Dragqueens tijdens Hoax Lebeau, Lady de Galore van en Envy uit Peru doen er alles aan om het een Desi weer te laten tijdens stralen. Ze tijdens gaat een make-up-challenge van aan in een naar racende auto, leert het op hakken rennen en komt zichzelf tijdens tegen op in een zware een en confronterende emotieworkshop. uit Wordt Desi weer met de oude, stralende het Desi die ze ooit tijdens was?

Chary is door in een naar paar jaar zomaar tijdens kilo's aangekomen, door waardoor ze zich in onzeker en minder de vrouwelijk voelt. Ook haar sociale op tv leven met is niet meer bruisend te een noemen. Chary een wordt onder handen door genomen door in dragqueens Hoax Lebeau, van Lady Galore en door Envy Peru, die haar de leren om nieuwe vriendschappen van aan door te boren, een vogue-workshop tijdens laten ondergaan en een vogue-catwalk op tv laten van lopen op de drukste plek tijdens de van Amsterdam. Krijgt Chary hierdoor weer op op genoeg zelfvertrouwen om de stralende op en zelfverzekerde met vrouw te worden die het ze ooit uit was?

februari 2020
02-09-2019 19:25

Aflevering 6: Minara

De Diva in mij - Aflevering 6: Minara

Minara heeft geen makkelijke tijd gehad: ze is samen met haar kinderen gevlucht uit haar land en had niet het beste huwelijk. Hierdoor is ze onzeker geworden en mist ze zelfliefde. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru nemen haar...

26-08-2019 19:25

Aflevering 5: Mandy

De Diva in mij - Aflevering 5: Mandy

Mandy zorgt voor iedereen, behalve zichzelf. Ze verslonst zichzelf en maakt ook geen tijd voor haarzelf. Daar gaan dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru verandering in brengen. Ze nemen Mandy mee naar een empowerment-fotograaf, d...

19-08-2019 19:25

Aflevering 4: Eva

De Diva in mij - Aflevering 4: Eva

Eva heeft op jonge leeftijd al een burn-out en een traumatische ervaring gehad. Dat alles zorgde ervoor dat ze onzeker werd en niet meer kon stralen zoals ze ooit deed. Ze krijgt hulp van dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru, di...

12-08-2019 19:25

Aflevering 3: Simone

De Diva in mij - Aflevering 3: Simone

Simone is door mentale mishandeling erg onzeker geworden. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru doen er alles aan om haar zelfvertrouwen een goede boost te geven, zodat ze weer gaat genieten van het leven. Zo krijgt ze een Krav M...

05-08-2019 19:25

Aflevering 2: Desi

De Diva in mij - Aflevering 2: Desi

Desi heeft een verdrietig half jaar achter de rug en is zichzelf daardoor kwijtgeraakt. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru doen er alles aan om Desi weer te laten stralen. Ze gaat een make-up-challenge aan in een racende auto,...

29-07-2019 19:20

Aflevering 1

De Diva in mij - Aflevering 1

Chary is in een paar jaar zomaar kilo's aangekomen, waardoor ze zich onzeker en minder vrouwelijk voelt. Ook haar sociale leven is niet meer bruisend te noemen. Chary wordt onder handen genomen door dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en En...

De Diva in mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Diva in mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Diva in mij bij De Diva in mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Diva in mij. Heb je een uitzending van De Diva in mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Diva in mij gemist

Uitzending gemist van De Diva in mij? Hier kun je alle uitzendingen van De Diva in mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 02-09-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!