Programma gemist?

Minara een heeft geen makkelijke tijd gehad: het op tv ze is samen met op haar kinderen gevlucht de uit haar land en de had niet naar het beste op tv huwelijk. Hierdoor is ze het onzeker geworden en uit mist ze op tv zelfliefde. Dragqueens Hoax op Lebeau, Lady Galore naar en Envy Peru nemen haar onder op handen. op Ze leert nee in te zeggen, gaat in op zoek van naar haar eigen kledingstijl en met wordt tijdens de host op een echte door dragnight. Krijgen de een queens het voor elkaar op tv om de van diva in Minara weer op uit naar boven te naar halen?

Mandy zorgt voor het iedereen, tijdens behalve zichzelf. tijdens Ze verslonst zichzelf en maakt een ook geen tijd het voor haarzelf. op tv Daar gaan de dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en op tv Envy Peru verandering de in brengen. Ze op tv op nemen Mandy mee naar een naar empowerment-fotograaf, op doen een make-uprace en leren haar in het podium pakken van met door haar de host te op laten zijn van een naar bingoavond. Wordt Mandy een naar weer de stralende versie van tijdens zichzelf, nu ze het leert om tijd aan tijdens zichzelf met te besteden?

Eva een heeft op jonge door leeftijd al een burn-out door en een traumatische ervaring een gehad. Dat een alles op zorgde ervoor dat ze onzeker naar werd en niet meer in op tv kon stralen zoals een ze ooit deed. Ze door krijgt hulp van dragqueens Hoax het Lebeau, Lady een Galore en Envy Peru, van die haar een uit naar nieuwe kledingstijl aanmeten, haar mee in laten door doen met een uitdagende stilettorun en uit uit haar leren haar uit emoties te uiten via een cursus het spoken-word. Kan Eva met hierdoor een nieuwe van start de maken, waardoor ze weer van zelfverzekerd naar wordt?

Simone door is door mentale de mishandeling erg onzeker geworden. een Dragqueens Hoax op tv Lebeau, Lady Galore en de Envy Peru doen tijdens er door alles aan om haar zelfvertrouwen een in goede het boost te geven, het zodat ze weer gaat de genieten van het leven. tijdens Zo krijgt de ze de een Krav Maga-cursus om het te leren voor zichzelf op met door te komen, moet op tv ze op straat van complimentjes vragen en leert ze de op tv mooiste lichaamshoudingen tijdens aan te nemen via tijdens naar een cursus ladystyling. Wat het krijgen de queens met voor elkaar naar bij Simone om haar weer on een op tv top of the world een te laten op tv voelen?

Desi in heeft een in verdrietig half jaar achter de de rug en is in zichzelf uit daardoor kwijtgeraakt. Dragqueens Hoax Lebeau, met Lady Galore en Envy tijdens Peru doen er door alles aan om naar het Desi weer te laten stralen. in Ze gaat een make-up-challenge uit aan van in een in racende auto, leert op tijdens hakken rennen en komt zichzelf een tegen in een de zware en met confronterende emotieworkshop. Wordt Desi op tv weer de oude, op tv op stralende Desi die ze ooit op was?

Chary het is in naar een paar jaar zomaar kilo's aangekomen, tijdens waardoor ze met zich onzeker uit en minder tijdens vrouwelijk voelt. Ook haar een sociale leven is niet tijdens meer bruisend te noemen. tijdens Chary wordt onder de handen genomen uit door dragqueens Hoax naar Lebeau, Lady op Galore en Envy Peru, op die haar leren uit om nieuwe vriendschappen in aan op tv te boren, een vogue-workshop laten ondergaan de en een vogue-catwalk van laten door lopen op de drukste plek de van naar Amsterdam. Krijgt Chary het hierdoor weer genoeg zelfvertrouwen het om de stralende het en zelfverzekerde tijdens vrouw te worden een die ze ooit tijdens was?

juli 2021
02-09-2019 19:25

Aflevering 6: Minara

De Diva in mij - Aflevering 6: Minara

Minara heeft geen makkelijke tijd gehad: ze is samen met haar kinderen gevlucht uit haar land en had niet het beste huwelijk. Hierdoor is ze onzeker geworden en mist ze zelfliefde. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru nemen haar...

26-08-2019 19:25

Aflevering 5: Mandy

De Diva in mij - Aflevering 5: Mandy

Mandy zorgt voor iedereen, behalve zichzelf. Ze verslonst zichzelf en maakt ook geen tijd voor haarzelf. Daar gaan dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru verandering in brengen. Ze nemen Mandy mee naar een empowerment-fotograaf, d...

19-08-2019 19:25

Aflevering 4: Eva

De Diva in mij - Aflevering 4: Eva

Eva heeft op jonge leeftijd al een burn-out en een traumatische ervaring gehad. Dat alles zorgde ervoor dat ze onzeker werd en niet meer kon stralen zoals ze ooit deed. Ze krijgt hulp van dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru, di...

12-08-2019 19:25

Aflevering 3: Simone

De Diva in mij - Aflevering 3: Simone

Simone is door mentale mishandeling erg onzeker geworden. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru doen er alles aan om haar zelfvertrouwen een goede boost te geven, zodat ze weer gaat genieten van het leven. Zo krijgt ze een Krav M...

05-08-2019 19:25

Aflevering 2: Desi

De Diva in mij - Aflevering 2: Desi

Desi heeft een verdrietig half jaar achter de rug en is zichzelf daardoor kwijtgeraakt. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru doen er alles aan om Desi weer te laten stralen. Ze gaat een make-up-challenge aan in een racende auto,...

29-07-2019 19:20

Aflevering 1

De Diva in mij - Aflevering 1

Chary is in een paar jaar zomaar kilo's aangekomen, waardoor ze zich onzeker en minder vrouwelijk voelt. Ook haar sociale leven is niet meer bruisend te noemen. Chary wordt onder handen genomen door dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en En...

De Diva in mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Diva in mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Diva in mij bij De Diva in mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Diva in mij. Heb je een uitzending van De Diva in mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Diva in mij gemist

Uitzending gemist van De Diva in mij? Hier kun je alle uitzendingen van De Diva in mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 02-09-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!