Programma gemist?

Wat de VOC?! een de De minister van Landbouw die tijdens een uit broodje gras eet, Albert met Verlinde met afluisterapparatuur in zijn met Gouden Oortje en door een warm welkom op voor de tijdens Dalai Lama naar in Nederland. Ongeleide het correspondenten Sophie met Hilbrand, Sander Lantinga, Filemon een Wesselink, Steyn de Leeuwe en naar Loes Haverkort halen van op alles uit de op tv kast om het nieuws te verdraaien, in met hypes en trends op de tijdens hak te op nemen en alternatieve door oplossingen te door geven voor alledaagse van problemen. Een rollercoaster van interpretaties, verpakt op tv in de hapklare brokken. De correspondenten duiken de naar overal op in Als het leven van een uit musical was, ontregelen met een behulp van op grote groepen mensen het de realiteit uit in het nieuwe item Full House door naar en doen wekelijks met De Reclametest om te kijken door of tv-reclames met wel kloppen.

Wat de VOC?! met uit De minister van de Landbouw die een broodje gras op eet, Albert Verlinde met de afluisterapparatuur in naar zijn Gouden van Oortje en in een warm welkom door voor de Dalai uit Lama in Nederland. Ongeleide met correspondenten Sophie Hilbrand, Sander een Lantinga, Filemon in Wesselink, Steyn op tv de Leeuwe en Loes Haverkort halen een alles op uit de de kast om het nieuws te verdraaien, de hypes en naar trends op de naar hak te het nemen en alternatieve oplossingen van te geven voor alledaagse op problemen. Een tijdens rollercoaster van interpretaties, uit verpakt in hapklare brokken. een De correspondenten een duiken overal op naar in een Als het leven een musical naar was, ontregelen met naar behulp door van grote groepen door mensen de realiteit op tv in het nieuwe item Full naar House en doen wekelijks op tv naar De Reclametest om te van kijken of tv-reclames wel een kloppen.

Wat de een VOC?! De minister uit van Landbouw tijdens die een tijdens broodje gras eet, Albert Verlinde naar met afluisterapparatuur in uit zijn Gouden naar Oortje en een warm welkom op voor de het Dalai Lama in een Nederland. Ongeleide op tv correspondenten Sophie de Hilbrand, Sander Lantinga, Filemon Wesselink, Steyn een de Leeuwe uit en Loes Haverkort naar halen alles op uit de kast om door het nieuws te in verdraaien, hypes en trends op tv op de de hak het te nemen en alternatieve oplossingen uit te geven tijdens voor alledaagse problemen. met Een rollercoaster van de interpretaties, verpakt met in hapklare brokken. De correspondenten duiken een overal op naar in Als het leven een door een musical was, ontregelen met behulp op tv van grote groepen in mensen de met realiteit tijdens in het nieuwe item Full van House op en doen wekelijks De een Reclametest om te kijken op tv of op tv-reclames wel kloppen.

Wat de met VOC?! De minister naar van de Landbouw die een broodje gras tijdens eet, het Albert Verlinde met afluisterapparatuur in zijn in Gouden naar Oortje en een warm in welkom voor de Dalai naar Lama tijdens in Nederland. Ongeleide met correspondenten Sophie Hilbrand, Sander Lantinga, met op tv Filemon Wesselink, Steyn de met Leeuwe en tijdens Loes Haverkort halen alles de uit de kast om het met nieuws te verdraaien, met hypes en trends naar op op tv de hak in te nemen en in alternatieve oplossingen te geven een voor alledaagse problemen. in Een rollercoaster van interpretaties, op tv verpakt naar in hapklare brokken. De correspondenten duiken het overal op op tv in Als het leven op een musical naar was, ontregelen met behulp op de van grote groepen van mensen de realiteit in het in nieuwe item Full van House en doen in wekelijks De in Reclametest om door te kijken of tv-reclames wel het kloppen.

Wat de het VOC?! uit De minister van Landbouw die een van broodje door gras eet, Albert Verlinde met uit afluisterapparatuur in van zijn Gouden een Oortje en uit een warm welkom voor de Dalai van met Lama in Nederland. Ongeleide uit correspondenten Sophie Hilbrand, naar Sander Lantinga, Filemon Wesselink, Steyn een de Leeuwe en uit in Loes Haverkort halen alles door uit de kast van om het nieuws te verdraaien, op tv hypes op en trends door op de hak te nemen en van het alternatieve oplossingen te geven voor alledaagse een problemen. Een de rollercoaster van interpretaties, met verpakt in hapklare tijdens brokken. De correspondenten het duiken overal op op in Als op tv het leven een musical door was, ontregelen met tijdens behulp van grote een groepen mensen de realiteit uit in in het nieuwe item Full van House en doen door wekelijks tijdens De Reclametest om te kijken of op tv-reclames wel uit kloppen.

Wat in de VOC?! De minister van van Landbouw die in een broodje gras op eet, Albert op Verlinde met afluisterapparatuur op in zijn Gouden Oortje en in een door warm welkom voor de Dalai op tv Lama in in Nederland. tijdens Ongeleide correspondenten Sophie Hilbrand, Sander uit Lantinga, Filemon Wesselink, het Steyn de Leeuwe en een de Loes Haverkort halen alles uit op tv de kast om het op tv nieuws het te verdraaien, hypes van en trends op tv op de hak de te nemen en alternatieve oplossingen op tv te geven voor tijdens alledaagse problemen. Een rollercoaster door van interpretaties, het verpakt in hapklare op brokken. door De correspondenten duiken overal in op in van Als het leven op een musical was, ontregelen met behulp een van grote groepen een mensen de realiteit van in het nieuwe door item Full met House op en doen wekelijks De Reclametest om door te kijken of naar tv-reclames wel het kloppen.

Wat de met VOC?! De minister van de Landbouw die het een broodje gras van eet, Albert Verlinde met door afluisterapparatuur in op zijn Gouden de Oortje en een warm tijdens welkom voor van de Dalai Lama in Nederland. naar Ongeleide correspondenten tijdens Sophie een Hilbrand, Sander Lantinga, Filemon Wesselink, Steyn van de Leeuwe en door Loes op Haverkort halen alles het uit de kast om van het nieuws het te verdraaien, hypes een en trends op de hak uit te nemen uit en alternatieve met oplossingen te geven voor alledaagse van problemen. Een in rollercoaster van van interpretaties, verpakt in hapklare uit brokken. De in correspondenten duiken naar overal op in Als door het leven een musical was, tijdens met ontregelen met behulp van grote groepen een mensen de de realiteit in het een nieuwe item Full een House en naar doen wekelijks van De Reclametest om naar te kijken of tv-reclames wel op kloppen.

Wat de VOC?! de door De minister van Landbouw die in een broodje gras naar eet, Albert Verlinde met naar afluisterapparatuur op tv in zijn Gouden op tv Oortje en een warm welkom een voor de de Dalai op Lama in Nederland. Ongeleide correspondenten Sophie met de Hilbrand, Sander Lantinga, Filemon Wesselink, Steyn naar een de Leeuwe en Loes Haverkort met halen alles uit de door van kast om het nieuws te verdraaien, de hypes en met trends op de uit hak te van nemen en alternatieve oplossingen door te geven op tv voor alledaagse problemen. een Een rollercoaster van interpretaties, verpakt met in tijdens hapklare brokken. De het correspondenten duiken overal op de in Als op tv het leven een musical van was, ontregelen met van behulp van grote groepen in mensen de in realiteit in het een nieuwe item op tv Full House en naar doen wekelijks De in Reclametest om te kijken in of tv-reclames wel door kloppen.

Wat uit de VOC?! De minister de van van Landbouw die een tijdens broodje gras eet, Albert Verlinde met naar op afluisterapparatuur in zijn door Gouden Oortje en een warm welkom in voor de uit Dalai Lama in in Nederland. In het op tv eerste met seizoen VOC is op tv BNN's Verbond van Ongeleide Correspondenten op druk in de weer tijdens naar geweest. Dit seizoen halen de een ongeleide correspondenten een Sophie Hilbrand, tijdens Sander Lantinga, Filemon Wesselink, uit Steyn de Leeuwe en Loes met Haverkort weer het alles het uit de kast om het nieuws de te verdraaien, tijdens hypes en trends met op de hak naar te nemen en alternatieve tijdens van oplossingen te geven voor alledaagse problemen. op tv Een rollercoaster van met interpretaties, verpakt op tv in hapklare brokken. een De correspondenten het duiken dit seizoen uit weer overal op in uit Als het leven met een musical was, op tv ontregelen met uit behulp van grote naar groepen mensen het de realiteit in het nieuwe item op Full House en door doen tijdens wekelijks De Reclametest een om te kijken of tv-reclames uit het wel kloppen.

Wat de tijdens VOC?! De minister van het Landbouw die tijdens een broodje van gras eet, Albert Verlinde met door afluisterapparatuur in met zijn Gouden een Oortje en op een warm welkom door voor de Dalai Lama in Nederland. de In in het eerste seizoen op tv VOC is op tv BNN's Verbond van het Ongeleide Correspondenten druk op tv in de weer geweest. Dit seizoen de in halen de ongeleide correspondenten het Sophie Hilbrand, uit Sander Lantinga, Filemon Wesselink, naar Steyn de Leeuwe en Loes tijdens Haverkort weer alles op tv uit de kast op om het nieuws de te tijdens verdraaien, hypes en in trends op het de hak te nemen de en alternatieve oplossingen de te geven voor een alledaagse problemen. de Een rollercoaster van interpretaties, verpakt tijdens in uit hapklare brokken. De correspondenten duiken dit het seizoen weer overal de op op in Als het leven een op musical was, een ontregelen uit met behulp van grote de groepen mensen de de realiteit in het nieuwe het item Full van House en op tv doen wekelijks De een Reclametest om te in kijken of tv-reclames wel met kloppen. Het Verbond op van Ongeleide het Correspondenten zingt een musical naar voor staatssecretaris van het Defensie Jack door de Vries. Filemon zoekt van uit waarom hij zoveel in bedelbrieven krijgt met nutteloze op cadeaus en Sophie uit en Loes de zoeken op tv alternatieve locaties voor op tv hoeren nu ze van de met wallen verdreven worden. Ook op weet met het VOC wel van een maniertje om tijdens de spaarpot op tv van die halfbakken Vikingen naar in IJsland om te op keren. Nu zullen we van eens zien op tv hoe van snel ze die schuld naar aflossen!

oktober 2017
26-03-2010 21:55

Aflevering 10

VOC - Aflevering 10

Wat de VOC?! De minister van Landbouw die een broodje gras eet, Albert Verlinde met afluisterapparatuur in zijn Gouden Oortje en een warm welkom voor de Dalai Lama in Nederland. Ongeleide correspondenten Sophie Hilbrand, Sander Lantinga, Fi...

19-03-2010 21:55

Aflevering 9

VOC - Aflevering 9

Wat de VOC?! De minister van Landbouw die een broodje gras eet, Albert Verlinde met afluisterapparatuur in zijn Gouden Oortje en een warm welkom voor de Dalai Lama in Nederland. Ongeleide correspondenten Sophie Hilbrand, Sander Lantinga, Fi...

12-03-2010 21:55

Aflevering 8

VOC - Aflevering 8

Wat de VOC?! De minister van Landbouw die een broodje gras eet, Albert Verlinde met afluisterapparatuur in zijn Gouden Oortje en een warm welkom voor de Dalai Lama in Nederland. Ongeleide correspondenten Sophie Hilbrand, Sander Lantinga, Fi...

05-03-2010 21:55

Aflevering 7

VOC - Aflevering 7

Wat de VOC?! De minister van Landbouw die een broodje gras eet, Albert Verlinde met afluisterapparatuur in zijn Gouden Oortje en een warm welkom voor de Dalai Lama in Nederland. Ongeleide correspondenten Sophie Hilbrand, Sander Lantinga, Fi...

26-02-2010 21:55

Aflevering 6

VOC - Aflevering 6

Wat de VOC?! De minister van Landbouw die een broodje gras eet, Albert Verlinde met afluisterapparatuur in zijn Gouden Oortje en een warm welkom voor de Dalai Lama in Nederland. Ongeleide correspondenten Sophie Hilbrand, Sander Lantinga, Fi...

19-02-2010 21:55

Aflevering 5

VOC - Aflevering 5

Wat de VOC?! De minister van Landbouw die een broodje gras eet, Albert Verlinde met afluisterapparatuur in zijn Gouden Oortje en een warm welkom voor de Dalai Lama in Nederland. Ongeleide correspondenten Sophie Hilbrand, Sander Lantinga, Fi...

12-02-2010 21:55

Aflevering 4

VOC - Aflevering 4

Wat de VOC?! De minister van Landbouw die een broodje gras eet, Albert Verlinde met afluisterapparatuur in zijn Gouden Oortje en een warm welkom voor de Dalai Lama in Nederland. Ongeleide correspondenten Sophie Hilbrand, Sander Lantinga, Fi...

05-02-2010 22:00

Aflevering 3

VOC - Aflevering 3

Wat de VOC?! De minister van Landbouw die een broodje gras eet, Albert Verlinde met afluisterapparatuur in zijn Gouden Oortje en een warm welkom voor de Dalai Lama in Nederland. Ongeleide correspondenten Sophie Hilbrand, Sander Lantinga, Fi...

29-01-2010 22:00

Aflevering 2

VOC - Aflevering 2

Wat de VOC?! De minister van Landbouw die een broodje gras eet, Albert Verlinde met afluisterapparatuur in zijn Gouden Oortje en een warm welkom voor de Dalai Lama in Nederland. In het eerste seizoen VOC is BNN's Verbond van Ongeleide Corre...

22-01-2010 21:55

Aflevering 1

VOC - Aflevering 1

Wat de VOC?! De minister van Landbouw die een broodje gras eet, Albert Verlinde met afluisterapparatuur in zijn Gouden Oortje en een warm welkom voor de Dalai Lama in Nederland. In het eerste seizoen VOC is BNN's Verbond van Ongeleide Corre...

VOC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van VOC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van VOC bij VOC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van VOC. Heb je een uitzending van VOC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

VOC gemist

Wat de VOC?! De minister van Landbouw die een broodje gras eet, Albert Verlinde met afluisterapparatuur in zijn GoudenOortje en een warm welkom voor de Dalai Lama in Nederland. Ongeleide correspondenten Sophie Hilbrand, Sander Lantinga,Filemon Wesselink, Steyn de Leeuwe en Loes Haverkort weer alles uit de kast om het nieuws te verdraaien, hypes entrends op de hak te nemen en alternatieve oplossingen te geven voor alledaagse problemen. Een rollercoaster vaninterpretaties, verpakt in hapklare brokken. De correspondenten duiken dit seizoen weer overal op in Als het leven eenmusical was, ontregelen met behulp van grote groepen mensen de realiteit in het nieuwe item Full House en doenwekelijks De Reclametest om te kijken of tv-reclames wel kloppen.

Uitzending gemist van VOC? Hier kun je alle uitzendingen van VOC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 26-03-2010 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord