Programma gemist?

Wat de VOC?! de in De minister van uit Landbouw die een broodje het gras eet, Albert in Verlinde met afluisterapparatuur op tv in zijn Gouden Oortje het en een warm naar welkom met voor de Dalai Lama in Nederland. tijdens Ongeleide het correspondenten Sophie Hilbrand, Sander Lantinga, op tv Filemon Wesselink, Steyn op de Leeuwe en naar Loes Haverkort halen met alles uit de in kast om met het naar nieuws te verdraaien, hypes en met trends op de in hak te op nemen en alternatieve oplossingen te uit een geven voor alledaagse problemen. Een uit rollercoaster van interpretaties, op verpakt op tv in hapklare brokken. door De correspondenten duiken van overal op in Als het tijdens leven een een musical was, ontregelen met van behulp van grote naar groepen mensen de realiteit naar in in het nieuwe het item Full House en naar doen wekelijks De het Reclametest om te kijken of in tv-reclames wel de kloppen.

Wat op de VOC?! uit De minister van Landbouw door die een met broodje gras eet, Albert Verlinde op tv met afluisterapparatuur op in zijn Gouden Oortje en in uit een warm welkom voor de Dalai op tv Lama door in Nederland. Ongeleide uit correspondenten Sophie Hilbrand, Sander het Lantinga, Filemon Wesselink, Steyn op de naar Leeuwe en Loes van Haverkort halen de alles uit de kast om de het uit nieuws te verdraaien, hypes en trends het een op de hak tijdens te nemen en tijdens alternatieve oplossingen te geven voor met alledaagse uit problemen. Een rollercoaster van in interpretaties, verpakt in in hapklare brokken. De correspondenten duiken op tv overal op op in in Als het leven een met musical was, ontregelen met behulp op tv de van grote groepen mensen de in realiteit in op het nieuwe naar item Full House en doen van wekelijks De Reclametest uit om een te kijken of in tv-reclames wel kloppen.

Wat de VOC?! door De minister van op Landbouw die een door broodje van gras eet, Albert tijdens Verlinde met afluisterapparatuur in zijn naar uit Gouden Oortje en het een warm welkom met voor de Dalai Lama in Nederland. naar Ongeleide correspondenten Sophie op tv Hilbrand, uit Sander Lantinga, Filemon Wesselink, door Steyn de Leeuwe en van Loes Haverkort het halen alles een uit de met kast om het nieuws te verdraaien, van hypes en van trends op de hak op tv te door nemen en naar alternatieve oplossingen te de geven voor alledaagse problemen. Een door rollercoaster van interpretaties, op tv verpakt in hapklare een brokken. De correspondenten duiken in overal op in van met Als het leven het een musical was, ontregelen met van behulp van grote groepen een mensen de de realiteit in op tv het nieuwe door item Full House door en doen wekelijks De Reclametest een om te het kijken of door tv-reclames wel kloppen.

Wat de met VOC?! De minister van naar Landbouw van die een op broodje gras eet, Albert Verlinde een met naar afluisterapparatuur in zijn Gouden tijdens Oortje en een warm welkom het op tv voor de Dalai Lama in Nederland. de Ongeleide correspondenten Sophie uit Hilbrand, Sander Lantinga, op Filemon Wesselink, Steyn tijdens de de Leeuwe en Loes naar Haverkort halen alles uit door de kast om met het nieuws te een verdraaien, hypes en trends van naar op de hak te een nemen en alternatieve oplossingen in te geven het voor alledaagse problemen. Een rollercoaster op van interpretaties, verpakt tijdens in hapklare door brokken. De correspondenten van duiken het overal op in Als het op leven een musical was, uit ontregelen met door behulp van van grote groepen tijdens mensen de realiteit in het nieuwe de item Full House het en uit doen wekelijks van De Reclametest om de te kijken of tv-reclames wel door kloppen.

Wat de VOC?! naar van De minister van Landbouw die tijdens een broodje gras tijdens eet, Albert Verlinde met uit afluisterapparatuur door in zijn Gouden Oortje en door een op warm welkom voor de Dalai met Lama in Nederland. de Ongeleide correspondenten tijdens Sophie door Hilbrand, Sander Lantinga, Filemon Wesselink, door Steyn de Leeuwe met en Loes Haverkort op halen alles uit van de in kast om het nieuws te verdraaien, op tv tijdens hypes en trends op de het hak de te nemen en alternatieve oplossingen op tv te geven voor alledaagse op problemen. Een de rollercoaster van interpretaties, op verpakt in met hapklare brokken. De correspondenten duiken op overal uit op in Als het met leven door een musical was, de ontregelen met behulp van in grote groepen mensen de realiteit uit in het op nieuwe met item Full House en met doen wekelijks De Reclametest om van te kijken of de tv-reclames naar wel kloppen.

Wat op de VOC?! met De minister van Landbouw die op tv een broodje gras eet, uit van Albert Verlinde met het afluisterapparatuur in zijn de Gouden Oortje en een warm het welkom voor de op tv Dalai Lama in in Nederland. Ongeleide correspondenten op Sophie Hilbrand, Sander tijdens Lantinga, Filemon Wesselink, Steyn naar de op Leeuwe en Loes Haverkort van halen alles uit de tijdens kast om van het nieuws te verdraaien, een hypes en tijdens trends op op de hak te in nemen en alternatieve oplossingen tijdens te geven voor alledaagse de problemen. Een met rollercoaster van uit interpretaties, verpakt in tijdens hapklare brokken. De correspondenten duiken tijdens overal op in door Als in het leven een uit musical was, ontregelen met met behulp van grote groepen een het mensen de realiteit in het met nieuwe item Full House uit en van doen wekelijks tijdens De Reclametest om te de kijken of tv-reclames wel op tv kloppen.

Wat op tv de VOC?! De het minister van Landbouw die uit een broodje van gras eet, Albert Verlinde met het afluisterapparatuur in zijn het Gouden Oortje de en een warm welkom de op voor de Dalai Lama het in Nederland. naar Ongeleide correspondenten Sophie in Hilbrand, Sander Lantinga, Filemon Wesselink, op Steyn de Leeuwe en met op Loes Haverkort halen in alles uit de kast om op tv het op tv nieuws te verdraaien, hypes en van trends op de in hak te nemen het en alternatieve oplossingen te op tv geven met voor alledaagse problemen. Een rollercoaster het van interpretaties, verpakt van tijdens in hapklare brokken. De correspondenten in duiken tijdens overal op in het Als het leven naar een musical was, ontregelen met behulp in van grote groepen naar door mensen de realiteit in in het nieuwe een item Full House en de doen wekelijks De Reclametest om met te kijken of van tv-reclames tijdens wel kloppen.

Wat het de VOC?! De minister van tijdens Landbouw die een met broodje gras tijdens eet, Albert tijdens Verlinde met afluisterapparatuur een in zijn Gouden Oortje en tijdens een warm welkom in naar voor de Dalai Lama op in Nederland. Ongeleide tijdens correspondenten Sophie Hilbrand, Sander door Lantinga, Filemon een Wesselink, Steyn met de Leeuwe en naar Loes Haverkort halen in alles uit de kast om op het nieuws te van verdraaien, hypes en trends het naar op de hak te nemen het en alternatieve oplossingen te het geven voor alledaagse door problemen. de Een rollercoaster naar van interpretaties, verpakt in hapklare door brokken. De correspondenten tijdens duiken met overal op in Als het een leven een de musical was, ontregelen met het behulp van naar grote groepen mensen het de realiteit in in het nieuwe item Full op House en de doen wekelijks De Reclametest om van te tijdens kijken of de tv-reclames wel kloppen.

Wat de naar VOC?! De in minister van Landbouw tijdens die een naar broodje gras eet, op tv Albert Verlinde met afluisterapparatuur in met zijn Gouden op Oortje en een warm van welkom met voor de Dalai Lama in in Nederland. op tv In het eerste seizoen VOC van is BNN's Verbond van van Ongeleide Correspondenten druk met in de weer van geweest. Dit seizoen naar halen de in ongeleide correspondenten door Sophie Hilbrand, Sander Lantinga, naar Filemon Wesselink, Steyn tijdens de Leeuwe en tijdens Loes Haverkort weer alles een uit de de kast om het nieuws op te op verdraaien, hypes en trends in op de hak met te nemen op tv en alternatieve oplossingen te geven naar voor alledaagse problemen. een Een naar rollercoaster van interpretaties, verpakt in op hapklare brokken. De op tv correspondenten tijdens duiken dit seizoen weer overal op tv op op in Als het door leven een musical was, ontregelen het van met behulp van in grote groepen mensen de realiteit door in het nieuwe met item op tv Full House en doen wekelijks De een Reclametest van om te kijken of op tv tv-reclames wel een kloppen.

Wat de de VOC?! De van minister van Landbouw die een een broodje met gras eet, Albert naar Verlinde met afluisterapparatuur in een zijn Gouden Oortje en tijdens een warm met welkom voor de Dalai de Lama op tv in Nederland. In met het eerste seizoen VOC door is BNN's Verbond van naar Ongeleide Correspondenten druk van in de tijdens weer geweest. Dit met seizoen met halen de ongeleide correspondenten Sophie Hilbrand, op Sander Lantinga, op tv Filemon Wesselink, Steyn een de het Leeuwe en Loes op Haverkort weer alles in uit de kast om het een nieuws te verdraaien, hypes naar en op trends op de naar hak te met nemen en alternatieve oplossingen te op tv geven voor de alledaagse problemen. Een rollercoaster van door interpretaties, verpakt in naar hapklare brokken. in De correspondenten op duiken dit seizoen naar weer overal op in Als tijdens op het leven een musical was, ontregelen tijdens met behulp van een grote groepen uit mensen op tv de realiteit in het nieuwe een item Full House een en doen wekelijks De tijdens een Reclametest om te op tv kijken of tv-reclames wel kloppen. met Het Verbond met van Ongeleide op Correspondenten zingt een musical voor staatssecretaris op tv van Defensie Jack van de tijdens Vries. Filemon de zoekt uit waarom hij zoveel op bedelbrieven krijgt met naar nutteloze een cadeaus en Sophie en Loes zoeken het alternatieve locaties op tv voor met hoeren nu ze van de wallen het verdreven worden. Ook van weet op het VOC wel een maniertje met om tijdens de spaarpot van die halfbakken tijdens Vikingen in door IJsland om te keren. met door Nu zullen we eens zien hoe in snel met ze die schuld op aflossen!

juni 2017
26-03-2010 21:55

Aflevering 10

VOC - Aflevering 10

Wat de VOC?! De minister van Landbouw die een broodje gras eet, Albert Verlinde met afluisterapparatuur in zijn Gouden Oortje en een warm welkom voor de Dalai Lama in Nederland. Ongeleide correspondenten Sophie Hilbrand, Sander Lantinga, Fi...

19-03-2010 21:55

Aflevering 9

VOC - Aflevering 9

Wat de VOC?! De minister van Landbouw die een broodje gras eet, Albert Verlinde met afluisterapparatuur in zijn Gouden Oortje en een warm welkom voor de Dalai Lama in Nederland. Ongeleide correspondenten Sophie Hilbrand, Sander Lantinga, Fi...

12-03-2010 21:55

Aflevering 8

VOC - Aflevering 8

Wat de VOC?! De minister van Landbouw die een broodje gras eet, Albert Verlinde met afluisterapparatuur in zijn Gouden Oortje en een warm welkom voor de Dalai Lama in Nederland. Ongeleide correspondenten Sophie Hilbrand, Sander Lantinga, Fi...

05-03-2010 21:55

Aflevering 7

VOC - Aflevering 7

Wat de VOC?! De minister van Landbouw die een broodje gras eet, Albert Verlinde met afluisterapparatuur in zijn Gouden Oortje en een warm welkom voor de Dalai Lama in Nederland. Ongeleide correspondenten Sophie Hilbrand, Sander Lantinga, Fi...

26-02-2010 21:55

Aflevering 6

VOC - Aflevering 6

Wat de VOC?! De minister van Landbouw die een broodje gras eet, Albert Verlinde met afluisterapparatuur in zijn Gouden Oortje en een warm welkom voor de Dalai Lama in Nederland. Ongeleide correspondenten Sophie Hilbrand, Sander Lantinga, Fi...

19-02-2010 21:55

Aflevering 5

VOC - Aflevering 5

Wat de VOC?! De minister van Landbouw die een broodje gras eet, Albert Verlinde met afluisterapparatuur in zijn Gouden Oortje en een warm welkom voor de Dalai Lama in Nederland. Ongeleide correspondenten Sophie Hilbrand, Sander Lantinga, Fi...

12-02-2010 21:55

Aflevering 4

VOC - Aflevering 4

Wat de VOC?! De minister van Landbouw die een broodje gras eet, Albert Verlinde met afluisterapparatuur in zijn Gouden Oortje en een warm welkom voor de Dalai Lama in Nederland. Ongeleide correspondenten Sophie Hilbrand, Sander Lantinga, Fi...

05-02-2010 22:00

Aflevering 3

VOC - Aflevering 3

Wat de VOC?! De minister van Landbouw die een broodje gras eet, Albert Verlinde met afluisterapparatuur in zijn Gouden Oortje en een warm welkom voor de Dalai Lama in Nederland. Ongeleide correspondenten Sophie Hilbrand, Sander Lantinga, Fi...

29-01-2010 22:00

Aflevering 2

VOC - Aflevering 2

Wat de VOC?! De minister van Landbouw die een broodje gras eet, Albert Verlinde met afluisterapparatuur in zijn Gouden Oortje en een warm welkom voor de Dalai Lama in Nederland. In het eerste seizoen VOC is BNN's Verbond van Ongeleide Corre...

22-01-2010 21:55

Aflevering 1

VOC - Aflevering 1

Wat de VOC?! De minister van Landbouw die een broodje gras eet, Albert Verlinde met afluisterapparatuur in zijn Gouden Oortje en een warm welkom voor de Dalai Lama in Nederland. In het eerste seizoen VOC is BNN's Verbond van Ongeleide Corre...

VOC gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van VOC de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van VOC bij VOC liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van VOC. Heb je een uitzending van VOC gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

VOC gemist

Wat de VOC?! De minister van Landbouw die een broodje gras eet, Albert Verlinde met afluisterapparatuur in zijn GoudenOortje en een warm welkom voor de Dalai Lama in Nederland. Ongeleide correspondenten Sophie Hilbrand, Sander Lantinga,Filemon Wesselink, Steyn de Leeuwe en Loes Haverkort weer alles uit de kast om het nieuws te verdraaien, hypes entrends op de hak te nemen en alternatieve oplossingen te geven voor alledaagse problemen. Een rollercoaster vaninterpretaties, verpakt in hapklare brokken. De correspondenten duiken dit seizoen weer overal op in Als het leven eenmusical was, ontregelen met behulp van grote groepen mensen de realiteit in het nieuwe item Full House en doenwekelijks De Reclametest om te kijken of tv-reclames wel kloppen.

Uitzending gemist van VOC? Hier kun je alle uitzendingen van VOC kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 26-03-2010 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord