Programma gemist?

Uitgescholden, door bespuugd of zelfs van zwaar mishandeld worden vanwege je met geaardheid. Het is door uit van alle tijden en ook met anno 2019 worden een LHTBI'ers in Nederland het ermee geconfronteerd. Veel Nederlanders uit zeggen uit geen moeite met homoseksualiteit te met op hebben, maar toch krijgt meer dan op zeven op de op tv tien LHBTI'ers in in in het leven te maken de met fysiek naar of verbaal geweld. Ellie Lust de gaat in de gesprek met slachtoffers en spreekt op tv de van 'verkeerde kant': degenen door die zich het schuldig hebben gemaakt in aan homodiscriminatie en -geweld. Ook de spreekt ze uit met deskundigen die een proberen uit te leggen de waarom van sommigen tot discriminatie en het geweld tegen LHTBI'ers tijdens overgaan.

oktober 2021
29-07-2019 20:10

Ellie aan de verkeerde kant

Ellie aan de verkeerde kant - Ellie aan de verkeerde kant

Uitgescholden, bespuugd of zelfs zwaar mishandeld worden vanwege je geaardheid. Het is van alle tijden en ook anno 2019 worden LHTBI'ers in Nederland ermee geconfronteerd. Veel Nederlanders zeggen geen moeite met homoseksualiteit te hebben,...

Ellie aan de verkeerde kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ellie aan de verkeerde kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ellie aan de verkeerde kant bij Ellie aan de verkeerde kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ellie aan de verkeerde kant. Heb je een uitzending van Ellie aan de verkeerde kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ellie aan de verkeerde kant gemist

Uitzending gemist van Ellie aan de verkeerde kant? Hier kun je alle uitzendingen van Ellie aan de verkeerde kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-07-2019 om 20:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!