Programma gemist?

Uitgescholden, een bespuugd of zelfs op tv zwaar mishandeld met worden vanwege je geaardheid. met Het is van alle tijden in de en ook anno 2019 worden een LHTBI'ers een in Nederland ermee geconfronteerd. Veel het Nederlanders zeggen geen moeite van op tv met homoseksualiteit te hebben, maar toch de op krijgt meer dan zeven op door de van tien LHBTI'ers in naar het leven te maken van met fysiek of verbaal van geweld. Ellie Lust gaat op tv in in gesprek met slachtoffers en spreekt op de 'verkeerde op kant': degenen die op tv zich schuldig hebben in gemaakt uit aan homodiscriminatie en -geweld. Ook door spreekt naar ze met deskundigen die op tv proberen uit te naar leggen waarom sommigen tot discriminatie de op tv en geweld tegen LHTBI'ers in overgaan.

juni 2021
29-07-2019 20:10

Ellie aan de verkeerde kant

Ellie aan de verkeerde kant - Ellie aan de verkeerde kant

Uitgescholden, bespuugd of zelfs zwaar mishandeld worden vanwege je geaardheid. Het is van alle tijden en ook anno 2019 worden LHTBI'ers in Nederland ermee geconfronteerd. Veel Nederlanders zeggen geen moeite met homoseksualiteit te hebben,...

Ellie aan de verkeerde kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ellie aan de verkeerde kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ellie aan de verkeerde kant bij Ellie aan de verkeerde kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ellie aan de verkeerde kant. Heb je een uitzending van Ellie aan de verkeerde kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ellie aan de verkeerde kant gemist

Uitzending gemist van Ellie aan de verkeerde kant? Hier kun je alle uitzendingen van Ellie aan de verkeerde kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-07-2019 om 20:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!