Programma gemist?

Uitgescholden, naar bespuugd of zelfs zwaar een mishandeld een worden vanwege je geaardheid. Het is naar van het alle tijden en ook in anno 2019 in worden LHTBI'ers in Nederland ermee een geconfronteerd. Veel naar Nederlanders het zeggen geen moeite met homoseksualiteit te op tv met hebben, maar toch krijgt meer dan een zeven op op de door tien LHBTI'ers in naar het leven te maken op tv met fysiek of door verbaal geweld. Ellie naar Lust gaat op tv in gesprek met slachtoffers en met spreekt de op 'verkeerde kant': degenen die zich in schuldig hebben gemaakt tijdens met aan homodiscriminatie en het -geweld. Ook spreekt ze met op deskundigen die proberen uit van te leggen op waarom sommigen van tot discriminatie en geweld het tegen de LHTBI'ers overgaan.

oktober 2020
29-07-2019 20:10

Ellie aan de verkeerde kant

Ellie aan de verkeerde kant - Ellie aan de verkeerde kant

Uitgescholden, bespuugd of zelfs zwaar mishandeld worden vanwege je geaardheid. Het is van alle tijden en ook anno 2019 worden LHTBI'ers in Nederland ermee geconfronteerd. Veel Nederlanders zeggen geen moeite met homoseksualiteit te hebben,...

Ellie aan de verkeerde kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ellie aan de verkeerde kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ellie aan de verkeerde kant bij Ellie aan de verkeerde kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ellie aan de verkeerde kant. Heb je een uitzending van Ellie aan de verkeerde kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ellie aan de verkeerde kant gemist

Uitzending gemist van Ellie aan de verkeerde kant? Hier kun je alle uitzendingen van Ellie aan de verkeerde kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-07-2019 om 20:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!