Programma gemist?

Uitgescholden, naar bespuugd of zelfs het zwaar mishandeld worden uit vanwege je door geaardheid. Het is van alle tijden in en ook naar anno 2019 worden de LHTBI'ers met in Nederland ermee geconfronteerd. Veel het Nederlanders zeggen naar geen moeite met van homoseksualiteit te hebben, naar maar toch krijgt meer dan van zeven van op de het tien LHBTI'ers in het in leven te maken met van fysiek met of verbaal geweld. Ellie Lust het gaat in door gesprek met slachtoffers en spreekt uit de 'verkeerde kant': tijdens degenen die zich van uit schuldig hebben gemaakt aan homodiscriminatie en tijdens -geweld. de Ook spreekt ze met door deskundigen die proberen in uit te leggen waarom in sommigen tot discriminatie tijdens en geweld tegen met op tv LHTBI'ers overgaan.

januari 2020
29-07-2019 20:10

Ellie aan de verkeerde kant

Ellie aan de verkeerde kant - Ellie aan de verkeerde kant

Uitgescholden, bespuugd of zelfs zwaar mishandeld worden vanwege je geaardheid. Het is van alle tijden en ook anno 2019 worden LHTBI'ers in Nederland ermee geconfronteerd. Veel Nederlanders zeggen geen moeite met homoseksualiteit te hebben,...

Ellie aan de verkeerde kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ellie aan de verkeerde kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ellie aan de verkeerde kant bij Ellie aan de verkeerde kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ellie aan de verkeerde kant. Heb je een uitzending van Ellie aan de verkeerde kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ellie aan de verkeerde kant gemist

Uitzending gemist van Ellie aan de verkeerde kant? Hier kun je alle uitzendingen van Ellie aan de verkeerde kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-07-2019 om 20:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!