Programma gemist?

Uitgescholden, uit bespuugd of in zelfs zwaar mishandeld in worden vanwege je geaardheid. in Het is van alle tijdens tijden en ook naar anno 2019 worden met LHTBI'ers in Nederland de ermee geconfronteerd. Veel Nederlanders het zeggen geen het moeite met homoseksualiteit te op tv op tv hebben, maar toch krijgt meer het dan zeven met op de tien de LHBTI'ers in het met leven te maken de met fysiek of verbaal van geweld. Ellie Lust gaat van in in gesprek met door slachtoffers en spreekt op tv de 'verkeerde kant': degenen die zich in naar schuldig hebben gemaakt aan homodiscriminatie tijdens en -geweld. Ook spreekt op ze met deskundigen tijdens met die proberen uit het te leggen waarom sommigen tot discriminatie tijdens en in geweld tegen LHTBI'ers op tv overgaan.

maart 2021
29-07-2019 20:10

Ellie aan de verkeerde kant

Ellie aan de verkeerde kant - Ellie aan de verkeerde kant

Uitgescholden, bespuugd of zelfs zwaar mishandeld worden vanwege je geaardheid. Het is van alle tijden en ook anno 2019 worden LHTBI'ers in Nederland ermee geconfronteerd. Veel Nederlanders zeggen geen moeite met homoseksualiteit te hebben,...

Ellie aan de verkeerde kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ellie aan de verkeerde kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ellie aan de verkeerde kant bij Ellie aan de verkeerde kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ellie aan de verkeerde kant. Heb je een uitzending van Ellie aan de verkeerde kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ellie aan de verkeerde kant gemist

Uitzending gemist van Ellie aan de verkeerde kant? Hier kun je alle uitzendingen van Ellie aan de verkeerde kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-07-2019 om 20:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!