Programma gemist?

Uitgescholden, bespuugd een of zelfs zwaar op mishandeld uit worden vanwege je geaardheid. Het is op van naar alle tijden en een ook anno 2019 worden LHTBI'ers de in een Nederland ermee geconfronteerd. Veel van Nederlanders zeggen geen moeite de met met homoseksualiteit te hebben, maar toch uit krijgt tijdens meer dan zeven op uit de tien LHBTI'ers in in op het leven te maken met op tv fysiek een of verbaal geweld. Ellie Lust gaat tijdens in gesprek naar met slachtoffers op en spreekt de tijdens 'verkeerde kant': degenen die zich van schuldig de hebben gemaakt aan homodiscriminatie een en -geweld. Ook op spreekt ze met het deskundigen naar die proberen uit te leggen waarom in sommigen tot discriminatie op tv de en geweld tegen LHTBI'ers in overgaan.

juli 2020
29-07-2019 20:10

Ellie aan de verkeerde kant

Ellie aan de verkeerde kant - Ellie aan de verkeerde kant

Uitgescholden, bespuugd of zelfs zwaar mishandeld worden vanwege je geaardheid. Het is van alle tijden en ook anno 2019 worden LHTBI'ers in Nederland ermee geconfronteerd. Veel Nederlanders zeggen geen moeite met homoseksualiteit te hebben,...

Ellie aan de verkeerde kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ellie aan de verkeerde kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ellie aan de verkeerde kant bij Ellie aan de verkeerde kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ellie aan de verkeerde kant. Heb je een uitzending van Ellie aan de verkeerde kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ellie aan de verkeerde kant gemist

Uitzending gemist van Ellie aan de verkeerde kant? Hier kun je alle uitzendingen van Ellie aan de verkeerde kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-07-2019 om 20:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!