Programma gemist?

Uitgescholden, van bespuugd of zelfs het zwaar mishandeld uit worden vanwege je geaardheid. uit Het is op van alle tijden en tijdens ook anno 2019 worden LHTBI'ers een in Nederland ermee de geconfronteerd. Veel Nederlanders in zeggen geen de moeite met homoseksualiteit naar te hebben, een maar toch krijgt meer dan tijdens zeven op het de door tien LHBTI'ers in tijdens het leven te tijdens maken met fysiek of een verbaal geweld. een Ellie Lust gaat in gesprek met de op tv slachtoffers en spreekt de 'verkeerde met kant': degenen die een zich uit schuldig hebben gemaakt aan homodiscriminatie uit en -geweld. het Ook spreekt ze met van deskundigen een die proberen uit te leggen in waarom van sommigen tot discriminatie en geweld tegen een LHTBI'ers met overgaan.

november 2020
29-07-2019 20:10

Ellie aan de verkeerde kant

Ellie aan de verkeerde kant - Ellie aan de verkeerde kant

Uitgescholden, bespuugd of zelfs zwaar mishandeld worden vanwege je geaardheid. Het is van alle tijden en ook anno 2019 worden LHTBI'ers in Nederland ermee geconfronteerd. Veel Nederlanders zeggen geen moeite met homoseksualiteit te hebben,...

Ellie aan de verkeerde kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ellie aan de verkeerde kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ellie aan de verkeerde kant bij Ellie aan de verkeerde kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ellie aan de verkeerde kant. Heb je een uitzending van Ellie aan de verkeerde kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ellie aan de verkeerde kant gemist

Uitzending gemist van Ellie aan de verkeerde kant? Hier kun je alle uitzendingen van Ellie aan de verkeerde kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-07-2019 om 20:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!