Programma gemist?

Uitgescholden, bespuugd of een zelfs met zwaar mishandeld op worden vanwege je geaardheid. Het is van van alle tijden een en ook anno door 2019 worden op tv LHTBI'ers in een Nederland ermee met geconfronteerd. Veel Nederlanders zeggen in geen moeite met een homoseksualiteit te hebben, met maar toch krijgt in meer dan het zeven op de een tien LHBTI'ers in het leven in te maken met door fysiek of verbaal geweld. de Ellie uit Lust gaat in een gesprek met slachtoffers en spreekt met de naar 'verkeerde kant': degenen die door zich schuldig het hebben gemaakt aan homodiscriminatie en een op tv -geweld. Ook spreekt ze met uit deskundigen die op tv proberen uit op tv te leggen waarom door sommigen tot discriminatie en geweld tegen een LHTBI'ers in overgaan.

december 2019
29-07-2019 20:10

Ellie aan de verkeerde kant

Ellie aan de verkeerde kant - Ellie aan de verkeerde kant

Uitgescholden, bespuugd of zelfs zwaar mishandeld worden vanwege je geaardheid. Het is van alle tijden en ook anno 2019 worden LHTBI'ers in Nederland ermee geconfronteerd. Veel Nederlanders zeggen geen moeite met homoseksualiteit te hebben,...

Ellie aan de verkeerde kant gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ellie aan de verkeerde kant de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ellie aan de verkeerde kant bij Ellie aan de verkeerde kant liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ellie aan de verkeerde kant. Heb je een uitzending van Ellie aan de verkeerde kant gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ellie aan de verkeerde kant gemist

Uitzending gemist van Ellie aan de verkeerde kant? Hier kun je alle uitzendingen van Ellie aan de verkeerde kant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-07-2019 om 20:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!