Programma gemist?

Hoe de is het voor LHBT'ers uit om op te de groeien van in een kerk op waar men denkt dat een niemand 'er een is' het en waar 'homo' niet naar meer is tijdens dan een grap of naar op scheldwoord? Wat is de rol van op tv in christelijke hetero's in een het creëren van een veilige door kerk voor iedereen? Televisiemaker op Marnix Haak in gaat met deze een vraagstukken op tv aan de slag. Samen met domineeszoon in en homoseksueel Frans van uit Blokhuis gaat Haak op pad om tijdens verhalen uit te horen van jongeren het die in door de kast én in in de kerk zaten. de Met elkaar en met het op jongeren bespreken ze een heel aantal op tv vragen: door waarom leidt het gesprek uit over seksuele diversiteit op tv en genderidentiteit van tot zoveel tijdens ongemak in de christelijke wereld? de Komen de op LHBT-jongeren nog steeds in de op tv kerk? met Wat heeft de oogkleppenmentaliteit van door 'ik de ben er geen, ik door ken er geen' gedaan van met de manier uit waarop door ze naar zichzelf en een naar de kerk uit kijken?

januari 2020
31-07-2019 21:05

3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen

3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen - 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen

Hoe is het voor LHBT'ers om op te groeien in een kerk waar men denkt dat niemand 'er een is' en waar 'homo' niet meer is dan een grap of scheldwoord? Wat is de rol van christelijke hetero's in het creëren van een veilige kerk voor iedereen?...

3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen bij 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen. Heb je een uitzending van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-07-2019 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!