Programma gemist?

Hoe is in het voor LHBT'ers tijdens om op te de groeien in in een kerk waar men op tv denkt dat in niemand 'er een is' en tijdens waar 'homo' niet in meer is tijdens dan een van grap of scheldwoord? Wat op is de het rol van christelijke hetero's in met tijdens het creëren van een naar veilige kerk voor iedereen? Televisiemaker in Marnix Haak gaat het met deze de vraagstukken aan van de slag. Samen met domineeszoon met naar en homoseksueel Frans Blokhuis door gaat Haak op een pad om verhalen te horen met van jongeren van die in de door kast én in de door kerk zaten. met Met elkaar en met op jongeren bespreken ze uit in een heel aantal door vragen: waarom leidt het gesprek in over van seksuele diversiteit en naar genderidentiteit tot zoveel ongemak in de door het christelijke wereld? Komen het de LHBT-jongeren nog steeds in de de uit kerk? Wat heeft de oogkleppenmentaliteit van het 'ik ben in er op tv geen, ik ken het er geen' gedaan in met de manier waarop ze naar naar zichzelf uit en naar de kerk van kijken?

juli 2020
31-07-2019 21:05

3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen

3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen - 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen

Hoe is het voor LHBT'ers om op te groeien in een kerk waar men denkt dat niemand 'er een is' en waar 'homo' niet meer is dan een grap of scheldwoord? Wat is de rol van christelijke hetero's in het creëren van een veilige kerk voor iedereen?...

3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen bij 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen. Heb je een uitzending van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-07-2019 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!