Programma gemist?

Hoe is het uit voor van LHBT'ers om op op tv te groeien in een kerk het de waar men denkt dat niemand 'er op een is' en een waar 'homo' niet tijdens meer is uit dan een grap of het scheldwoord? Wat is op van de rol van christelijke hetero's door in van het creëren van een veilige de kerk voor iedereen? Televisiemaker van Marnix Haak gaat uit met de deze vraagstukken aan naar de slag. Samen de met domineeszoon het en homoseksueel Frans Blokhuis gaat tijdens Haak op pad om met verhalen uit te horen van jongeren op tv die op in de kast én in het de van kerk zaten. Met elkaar en op met jongeren uit bespreken ze een heel aantal in vragen: door waarom leidt het gesprek over het een seksuele diversiteit en genderidentiteit tot uit zoveel ongemak in het de in christelijke wereld? Komen de LHBT-jongeren op nog steeds naar in de kerk? de Wat heeft de tijdens oogkleppenmentaliteit van door 'ik ben er de geen, ik ken met er geen' gedaan naar met de manier waarop ze in naar zichzelf en naar in de kerk een kijken?

november 2021
31-07-2019 21:05

3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen

3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen - 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen

Hoe is het voor LHBT'ers om op te groeien in een kerk waar men denkt dat niemand 'er een is' en waar 'homo' niet meer is dan een grap of scheldwoord? Wat is de rol van christelijke hetero's in het creëren van een veilige kerk voor iedereen?...

3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen bij 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen. Heb je een uitzending van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-07-2019 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!