Programma gemist?

Hoe het is het voor LHBT'ers om in op te met groeien uit in een kerk waar men op denkt dat niemand 'er op een is' en tijdens waar 'homo' niet op tijdens meer is dan een op grap of door scheldwoord? Wat is de rol van van christelijke hetero's door in het creëren in van een een veilige kerk met voor iedereen? Televisiemaker Marnix Haak gaat tijdens met met deze vraagstukken naar aan de slag. Samen met een domineeszoon door en homoseksueel Frans Blokhuis met gaat Haak op op pad om verhalen te horen de van het jongeren die naar in de kast én in de door kerk met zaten. Met van elkaar en met jongeren een bespreken ze een heel aantal door op vragen: waarom leidt het door gesprek over seksuele diversiteit in en genderidentiteit tot zoveel tijdens ongemak in door de tijdens christelijke wereld? Komen met de LHBT-jongeren nog een steeds in de kerk? Wat heeft op de oogkleppenmentaliteit op tv van op 'ik ben er geen, ik ken door er het geen' gedaan met naar de manier waarop op ze naar zichzelf en op naar de kerk naar kijken?

februari 2021
31-07-2019 21:05

3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen

3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen - 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen

Hoe is het voor LHBT'ers om op te groeien in een kerk waar men denkt dat niemand 'er een is' en waar 'homo' niet meer is dan een grap of scheldwoord? Wat is de rol van christelijke hetero's in het creëren van een veilige kerk voor iedereen?...

3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen bij 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen. Heb je een uitzending van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-07-2019 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!