Programma gemist?

Hoe is door het voor LHBT'ers om de op op tv te groeien in een kerk een waar men het denkt dat niemand het 'er van een is' en op waar 'homo' niet meer is uit dan een grap de of op scheldwoord? Wat is naar de rol van een christelijke hetero's in op het creëren van in een veilige kerk voor iedereen? Televisiemaker met Marnix Haak een gaat het met deze vraagstukken aan de slag. op tv het Samen met domineeszoon naar en homoseksueel Frans Blokhuis gaat Haak in op pad om door verhalen te tijdens horen van van jongeren die in de met kast én in de de kerk op zaten. Met van elkaar en met jongeren bespreken uit ze een in heel aantal naar vragen: waarom leidt het gesprek over een seksuele diversiteit en op de genderidentiteit tot zoveel ongemak in het de christelijke uit wereld? Komen naar de LHBT-jongeren nog steeds in de op op kerk? Wat heeft de oogkleppenmentaliteit tijdens van met 'ik ben er geen, ik ken op van er geen' gedaan met uit de manier waarop in ze naar zichzelf en naar het de kerk door kijken?

juni 2021
31-07-2019 21:05

3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen

3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen - 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen

Hoe is het voor LHBT'ers om op te groeien in een kerk waar men denkt dat niemand 'er een is' en waar 'homo' niet meer is dan een grap of scheldwoord? Wat is de rol van christelijke hetero's in het creëren van een veilige kerk voor iedereen?...

3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen bij 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen. Heb je een uitzending van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-07-2019 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!