Programma gemist?

Hoe is het met voor LHBT'ers uit om op te in groeien in een kerk de met waar men denkt op dat niemand 'er een op tv is' en waar 'homo' op niet uit meer is dan een grap of uit scheldwoord? Wat tijdens is de door rol van christelijke hetero's tijdens in het in creëren van een veilige tijdens kerk de voor iedereen? Televisiemaker Marnix Haak naar gaat met van deze vraagstukken aan de de slag. Samen met tijdens domineeszoon en homoseksueel Frans tijdens de Blokhuis gaat Haak op uit pad om verhalen te met horen van de jongeren die door in de kast een én in de kerk de zaten. Met elkaar en op tv met jongeren bespreken ze uit een heel aantal met vragen: waarom het leidt het gesprek over tijdens seksuele de diversiteit en genderidentiteit tot zoveel met uit ongemak in de christelijke wereld? Komen een de LHBT-jongeren de nog steeds in de een kerk? het Wat heeft de door oogkleppenmentaliteit van 'ik van ben er geen, ik ken door er geen' gedaan het met uit de manier waarop ze naar in zichzelf van en naar de de kerk kijken?

oktober 2020
31-07-2019 21:05

3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen

3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen - 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen

Hoe is het voor LHBT'ers om op te groeien in een kerk waar men denkt dat niemand 'er een is' en waar 'homo' niet meer is dan een grap of scheldwoord? Wat is de rol van christelijke hetero's in het creëren van een veilige kerk voor iedereen?...

3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen bij 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen. Heb je een uitzending van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Ik ben er geen, ik ken er geen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-07-2019 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!