Programma gemist?

Hoe laat je door de het beste versie van op jezelf zien? En voor het wie op doe je dat? Voor jezelf of op voor door alle anderen? van Dát is wat multitalent Alex uit Klaasen, bekend van o.a. een naar Gooische Vrouwen, Toon de Musical van en Klokhuis, in ons laat zien. En door hij van showt zijn allerbeste op versie even groots als glorieus. op Op zijn eigen uit kenmerkende manier uiteraard met op zang, met dans, typetjes het en komische sketches. Met deze een voorstelling op tv blaast hij revue nieuw in leven in, sneller, tijdens vrijzinniger, en op het scherpst naar van de de snede. een Ofwel: revue 2,0. En we in kunnen met weer ouderwets genieten van een tijdens ongecompliceerd avondje van in het theater op zoals we dat in kennen van André in van Duin. Maar dan uit op z'n de Alex Klaasens.

december 2021
02-08-2019 20:05

De Alex Klaasen Revue ? Showponies

De Alex Klaasen Revue – Showponies - De Alex Klaasen Revue ? Showponies

Hoe laat je de beste versie van jezelf zien? En voor wie doe je dat? Voor jezelf of voor alle anderen? Dát is wat multitalent Alex Klaasen, bekend van o.a. Gooische Vrouwen, Toon de Musical en Klokhuis, ons laat zien. En hij showt zijn alle...

De Alex Klaasen Revue – Showponies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Alex Klaasen Revue – Showponies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Alex Klaasen Revue – Showponies bij De Alex Klaasen Revue – Showponies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Alex Klaasen Revue – Showponies. Heb je een uitzending van De Alex Klaasen Revue – Showponies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Alex Klaasen Revue – Showponies gemist

Uitzending gemist van De Alex Klaasen Revue – Showponies? Hier kun je alle uitzendingen van De Alex Klaasen Revue – Showponies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-08-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!