Programma gemist?

Hoe laat van je de beste met versie van door jezelf zien? En voor wie naar doe je naar dat? Voor jezelf van of voor alle de anderen? Dát is tijdens wat multitalent Alex de Klaasen, bekend van op tv o.a. Gooische door Vrouwen, Toon met de Musical en Klokhuis, uit ons laat in zien. En hij showt de zijn allerbeste versie even het groots de als glorieus. Op zijn eigen naar kenmerkende in manier uiteraard met zang, het dans, typetjes tijdens en komische sketches. Met deze voorstelling naar blaast hij met revue nieuw leven uit in, sneller, vrijzinniger, en op op een het scherpst van de de snede. Ofwel: revue 2,0. met En we kunnen het het weer ouderwets genieten van een op tv ongecompliceerd avondje in een het door theater zoals we dat kennen van door André uit van Duin. Maar dan op het tijdens z'n Alex Klaasens.

juli 2020
02-08-2019 20:05

De Alex Klaasen Revue ? Showponies

De Alex Klaasen Revue – Showponies - De Alex Klaasen Revue ? Showponies

Hoe laat je de beste versie van jezelf zien? En voor wie doe je dat? Voor jezelf of voor alle anderen? Dát is wat multitalent Alex Klaasen, bekend van o.a. Gooische Vrouwen, Toon de Musical en Klokhuis, ons laat zien. En hij showt zijn alle...

De Alex Klaasen Revue – Showponies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Alex Klaasen Revue – Showponies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Alex Klaasen Revue – Showponies bij De Alex Klaasen Revue – Showponies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Alex Klaasen Revue – Showponies. Heb je een uitzending van De Alex Klaasen Revue – Showponies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Alex Klaasen Revue – Showponies gemist

Uitzending gemist van De Alex Klaasen Revue – Showponies? Hier kun je alle uitzendingen van De Alex Klaasen Revue – Showponies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-08-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!