Programma gemist?

Hoe laat naar je de beste versie door met van jezelf zien? En voor wie een de doe je dat? Voor jezelf of door door voor alle anderen? Dát is wat een multitalent Alex in Klaasen, bekend van o.a. van Gooische tijdens Vrouwen, Toon de Musical op tv en Klokhuis, ons op tv laat zien. de En hij showt de zijn allerbeste versie met even groots als glorieus. Op uit zijn op eigen kenmerkende manier uiteraard van met zang, een dans, typetjes en uit komische sketches. Met deze met voorstelling op tv blaast hij revue nieuw op leven in, sneller, vrijzinniger, door en op het uit scherpst op van de snede. Ofwel: de revue 2,0. naar En we kunnen weer ouderwets tijdens genieten van een ongecompliceerd het avondje in in het theater zoals een we dat met kennen van André van Duin. naar een Maar dan op het z'n Alex Klaasens.

juni 2021
02-08-2019 20:05

De Alex Klaasen Revue ? Showponies

De Alex Klaasen Revue – Showponies - De Alex Klaasen Revue ? Showponies

Hoe laat je de beste versie van jezelf zien? En voor wie doe je dat? Voor jezelf of voor alle anderen? Dát is wat multitalent Alex Klaasen, bekend van o.a. Gooische Vrouwen, Toon de Musical en Klokhuis, ons laat zien. En hij showt zijn alle...

De Alex Klaasen Revue – Showponies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Alex Klaasen Revue – Showponies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Alex Klaasen Revue – Showponies bij De Alex Klaasen Revue – Showponies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Alex Klaasen Revue – Showponies. Heb je een uitzending van De Alex Klaasen Revue – Showponies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Alex Klaasen Revue – Showponies gemist

Uitzending gemist van De Alex Klaasen Revue – Showponies? Hier kun je alle uitzendingen van De Alex Klaasen Revue – Showponies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-08-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!