Programma gemist?

Hoe de laat je de uit beste versie van jezelf zien? naar En de voor wie doe met je dat? Voor het jezelf of voor met alle anderen? Dát is wat op multitalent Alex in Klaasen, bekend tijdens van o.a. Gooische Vrouwen, Toon met de Musical uit en Klokhuis, uit ons laat zien. En een hij op tv showt zijn allerbeste versie in even groots als het glorieus. Op zijn eigen het kenmerkende uit manier uiteraard met zang, dans, het typetjes en op tv komische sketches. op tv Met deze voorstelling blaast hij revue in nieuw leven van in, sneller, vrijzinniger, en tijdens een op het scherpst van de snede. in Ofwel: revue tijdens 2,0. En we kunnen in weer in ouderwets genieten het van een ongecompliceerd een avondje in het theater uit zoals we dat kennen van op André tijdens van Duin. op Maar dan op z'n Alex een Klaasens.

oktober 2020
02-08-2019 20:05

De Alex Klaasen Revue ? Showponies

De Alex Klaasen Revue – Showponies - De Alex Klaasen Revue ? Showponies

Hoe laat je de beste versie van jezelf zien? En voor wie doe je dat? Voor jezelf of voor alle anderen? Dát is wat multitalent Alex Klaasen, bekend van o.a. Gooische Vrouwen, Toon de Musical en Klokhuis, ons laat zien. En hij showt zijn alle...

De Alex Klaasen Revue – Showponies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Alex Klaasen Revue – Showponies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Alex Klaasen Revue – Showponies bij De Alex Klaasen Revue – Showponies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Alex Klaasen Revue – Showponies. Heb je een uitzending van De Alex Klaasen Revue – Showponies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Alex Klaasen Revue – Showponies gemist

Uitzending gemist van De Alex Klaasen Revue – Showponies? Hier kun je alle uitzendingen van De Alex Klaasen Revue – Showponies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-08-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!