Programma gemist?

Hoe laat op je de beste op versie tijdens van jezelf zien? En voor de wie doe je naar dat? Voor uit jezelf of voor alle uit anderen? de Dát is wat in multitalent Alex Klaasen, bekend van door o.a. met Gooische Vrouwen, Toon de Musical naar en de Klokhuis, ons laat zien. En hij de showt zijn allerbeste op tv versie de even groots als een glorieus. Op zijn eigen kenmerkende op manier uiteraard met met op tv zang, dans, typetjes en komische sketches. uit in Met deze voorstelling blaast hij met revue uit nieuw leven in, sneller, vrijzinniger, en op tv op het scherpst van op tv van de snede. Ofwel: revue 2,0. naar En tijdens we kunnen weer met ouderwets genieten van een ongecompliceerd in avondje in het op tv theater zoals we een uit dat kennen van André op van Duin. in Maar dan op z'n Alex met Klaasens.

februari 2021
02-08-2019 20:05

De Alex Klaasen Revue ? Showponies

De Alex Klaasen Revue – Showponies - De Alex Klaasen Revue ? Showponies

Hoe laat je de beste versie van jezelf zien? En voor wie doe je dat? Voor jezelf of voor alle anderen? Dát is wat multitalent Alex Klaasen, bekend van o.a. Gooische Vrouwen, Toon de Musical en Klokhuis, ons laat zien. En hij showt zijn alle...

De Alex Klaasen Revue – Showponies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Alex Klaasen Revue – Showponies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Alex Klaasen Revue – Showponies bij De Alex Klaasen Revue – Showponies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Alex Klaasen Revue – Showponies. Heb je een uitzending van De Alex Klaasen Revue – Showponies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Alex Klaasen Revue – Showponies gemist

Uitzending gemist van De Alex Klaasen Revue – Showponies? Hier kun je alle uitzendingen van De Alex Klaasen Revue – Showponies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-08-2019 om 20:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!